Lányok, ez a mai nap hipergáz volt
Annyira behergelte magát, hogy visitva üvöltözött! Mert le mertük vetköztetni, hogy a védönéni megmutassa a pocifájás elleni masszázst. A férjem is kikészült, mert ö meg dolgozna, úgyhogy már támaszom sincsen
én már vele bögtem ma ...
Most pár napig folyamatos mérés következik, hogy nem marad-e éhes szopi után. Már elöre szomorkodom, mi lesz, ha nem elég neki a tej ...
Megint nyeheg. Pedig most evett. 100g-ot. Nem értem. A védönéni mondta, hogy próbáljam szopi után kis gyenge kamillateával kinálni, hogy
1. kicsit megnyugodjon (Zsuzsi, a visitozás lennea Chamomilla tipusú sirás?)
2. lássam, hogy nem éhes-e még.
Pár napja képes egy órán keresztül is lógni a cicin, pedig eddig félóra alatt végzett. És nagyon megrág már a végére. Az meg senkinek sem jó. Kivagyok, de nemcsak a bömbizés miatt, hanem mert a párom is "beelegelt", és látom rajta, meg mondja is, pedig olyan jó lenne, ha legalább ö vigasztalna, hogy nem baj, elmúlik, meg ey kicsit magától csinálna néhány dolgot itthon, ami csak 5 perc (pl. száraz ruhák leszedése), de egyszerüen nem jutottam hozzá.
Mondjuk megcsinálta az ebédet, söt, el is mosogatott, de látom, érzem rajta, hogy nem jó kedvvel gondoskodik rólunk, hanem nyügnek, plusz tehernek tekinti, hiszen neki dolgoznia kellene. Tudom, hogy szoritja a határidö, meg persze, hogy öt is megviseli az orditás, csak valahogy most nem érdekel, neki mi fáj, úgy gondolom, hogy daliásan kellene állja a sarat, ha már én igy kiborulok
Na én is jól kipanaszkodtam magam. Közben Julcsi is elhallgatott. Ha elalszik, én ugyan fel nem keltem fürdeni! Marad szutykos babácska!!!
Hanem, hogy valami jó hirem is legyen, ma voltunk ortopéd dokibácsinál, aki a várakozások ellenére (farosság+nöi ági csipökötöttség) nem talált semmi problémát! Hurrá! Hurrá!
Franyo
Annácska nagyon édes
Miszike
Beki is cuki. Ma én is bevetettem a cumi nevü csodafegyvert. Kicsit elvolt vele, persze mikor kiköpi, akkor megint sivalkodik, és vissza kell tömeszelni a pofázmányba. De azért észlelhetö a hangtompitó hatás
Momo
mélységesen együtt tudok érezni veled ... plusz neked még Timi is ott van, segitség meg sehol ... nem irigyellek!! Viszont kitartást kivánok, és tudd meg : AZ IDÖ NEKÜNK DOLGOZIK!!!
Most megyek, mert megint felóbégatott a kis tündér. Nem. Hallgat. Mindegy. Akkor leszedem a ruhákat.
Pussz
Zizi Kangi + Julcsi