Sziasztok!
Ha megengediket, akkor csatlakozom hozzátok
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
. Móninak hívnak és ha minden igaz, akkor március 4-én fogok szülni, azaz ma fejezem be a 9. hetemet. Már van egy kétéves, imádnivaló kisfiam. Minyuval már ismerjük egymás a 2005. nyári babás topicból
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
.
Már voltam kétszer UH-n, legutóbb láttuk már a szivecskéjét is a kis babszemnek.
Az első terhességem nem volt könnyű, többször vérezgettem, így hónapokig feküdtem az elején. Az utolsó három hónap ezek után kész üdülés volt számomra, mert mehettem már össze-vissza. Úgyhogy most reménykedem benne, hogy nem lesz semmi probléma, és ha végre elmúlik ez az egész nap fel-felbukkanó émelygés, akkor élvezni is fogom a várandósságot.
Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de én egész nap aludnék és ennék, mert különben rosszul vagyok. Sajnos minden ételtől megundorodom egy-két adag után, így egyre fogy a szóbajöhető étkek köre. Emlékeim szerint ez az állapot lényegesen javult a 12. hét környékén, és megint tudtam enni jópár dolgok azok közül, amitől előtte hetekig undorodtam.
Sajnos nem biztos, hogy túl gyakran sikerül jönnöm, de legalább hetente megpróbálok majd írni, és követni az eseményeket.
Kitartás a nehéz hetekhez!
Móni (8 hét +6 nap)