Sziasztok!
KISCSILLAG!
Vidd el minnél hamarabb a babádat!!!Az én Petim súlyosan izomhipotóniás,de a Régi-mert kerestem másikat_gyerekorvos mikor látta azt mondta az izomhipozóniája szinte semmi.Ahhoz képest hogy 20 másik doki szerint súlyos fokú.(mi kórházban voltunk egy hónapig),úgyhogy látta jópár doki.
Peti is nagyon sir a torna alatt,főleg mikor A ANYAKÁT,FEJÉT MASZIROZZA.
Peti egyáltalán nem tudja hason emelni a fejét,és 3 hósan már ki kell tudni emelni!
Ne haargudjatok hogy nem irtam,olvaslak Tieket,de egyszerűen meghalni sincs időm.nem akaok panaszkodni,hol orvoshoz járunk,hol tornára,ha meg itthon vagyunk próbálok a gyerekekkel is foglakozni,meg a háztartást is csinálni.
Nem könnyű,mostanában jobban stresszelve vagyok mint pár hete.Most kezdenek azok a bizonyos hullámok összecsapni.
De majd kialakul,ettől csak jobb lesz .Ha Amival vagyok Petyka nyivákol,ha Petyus van nálam akkor Ami nyafog.Szép az élet!
Petinek fáj a hasa állandóan,nem tud csak szélcsővel kakálni,most újabb tápot próbálunk ki.Na szóval nem unatkozok,hol etetek,pelusozok,kakáltatok,satöbbi..
Voltunk pulmonológiai,meg kardiológiai szakrendelésen is,sehol nem találtak semmit-nem is vártam.De hogy meglegyen a heti program,mindig megyünk vhová.meg majd kontrollra egyik két hónap múlva akarja látni,másik 3..,na ez kicsit fárasztó
Amelita meg olyan szinten visit hogy tegnap már ott tartottam nyakon öntöm egy vödör vizzel,mert már nem tudok mit kitalálni hogy megértessem vele ne visitson,hanem mondja el mit szeretne.
Elkezdtem fogyózni is,mert utálom magam ilyen bálnaként,meg nem jön rám semmi ruhám,úgyhogy kétfelé is főzök sokszor.
Talira nagyon szivesen elmennék,de annyi mindentől függ hogy nem merek nyilatkozni egyenlőre.