Új privát üzeneted érkezett!

Szia Ági!
Mi ugyan Győrbe járunk usziba, de biztos, hogy máshol sem kérnek mást.
lehet kapni úszópelust. Minden nagyobb bevásárlóközpontban van. A legkisebb méret 7 kg-tól van, nem tudom, hogy Matyi van-e már 7 kg.

Etetőszék.
Én is gondba vagyok, hogy milyet vegyek. Nálunk Győrben lehet kapni olyan fa etetőszéket, ami kicsit nagyobb, mint ezek a Tescos székek (szélesebb és magasabb), és dönthető a támlája. Nekem nagyon szimpi. 12 ezerbe kerül ha jól emlékszem, de holnap megyünk megnézni. Meg egy bizibe is bemegyek, hátha találok valami jót.

Lili kúszik. És végre rendesen, szabályosan, ahogy kell. Már régóta kúszott nem szabályosan is, de végre jól csinálja Kép

Szombaton volt egy Gézengúzos bemutató nap, Lili is bemutatta úszástudományát Kép
Édes volt. Csináltunk róla egy csomó képet, majd felteszem, ha előhivattuk őket.

Puszi: Bogi

ui.: Üdv az újaknak, és szupi a táblicski. Még csak 26 hetesek vagyunk? Így nem is tűnik olyan soknak. A pocos 40 héthez képest.

KépKép

KépKép
farkasbogi

Ági!

KépNo comment!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Az ígért képek!
A bicikliülés (a színe nem túl nyerő, de ez van)
KépKépKépKépés a KöröstorokKép

ZsuKép

Üdv Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Ági! Zsunak én is drukkolokKép

Igen azt a képet kell kivágni a nöciset ez van a katalogusban is mintaként. Ugyanugy vágd ki mint ahogy a képen volt.

Kissé mérges vagyok mert ma akartuk a szocpolt felvenni erre kiderült nekünk a 800e helyett csak 200e mert amikor a hitelszerzödést kötöttük annyi járt. Igy mégsem kértük lehet még épitkezünk késöbb.

Ági! én moshato uszogatyát vettem 1750 ft-ért igaz ezt Sopronban találtam. Hát nem tudom hogyan szerzek be nagyobb méretet talán postán küldenek.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok,

Gyors bekukk, ma doki-projekt van, most Nekem. Komolyan aggódom a hátam miatt, sose volt semmi bajom, remélem hamar rendbeszedik az orvosok. Szerdán megyek MRI-re, kicsit félek, asszem az amikor betolnak valami csőbe...GrrrKép

Bogika
Gratula Lilikének, csuda ügyi kiscsajszi! Mi jókat nevetünk ezen a kúszáson, Peti hihetetlenül gyorsan kúszik előre, sőt, hátra is halad tolatva. Kiváncsi vagyok, mikor jön rá az igazi négykézláb mászás technikájára.
Úszópelust láttam, szép szinesek asszem Helen Harper. Valóban csak 7 kilótól van? Mondjuk peti már 7 kiló. Jövő héten szombaton nincs mese: megyünk az usziba!

Mely
Istenke hozott köreinkben, jó, hogy idetaláltálKép Gratulálok a szép Edinához és most már Rá is irigykedem a szép hosszú haja miattKép Kép

Ági
Megy a drukk Zsuzsinak, triplán is! A halovány csik is csik, remélem mihamarabb az orvosa is megerősiti eztKép
Jó ez a bicaj ülés. Peti biztosan kimászna belőle. ( Kép ). Viszont Ed-től kedvet kaptam, leporolom a görimet, és remélem hamarosan Peti is jöhet velemKép GördülveKép

Humi
Nagyon szép helyen nyaraltatok. Kristóf pedig jó nagyot nőtt - a jó levegő megtette hatását, igaz?Kép Szerintem Rád hasonlit. Najó, a férjedre isKép A nagyfiad pedig nagyon helyes! De el ne mondd NekiKép
Kocsiügyben nagyon sajnállak Benneteket. De tudodmit? Fene bánja a kocsit, lényeg, hogy Te és Krizsó nem sérültetek meg! Csak Ti ültetek benne?

P.Era
Szerintem nyugodtan előfizethetsz az NG-re. Küldik azt - előbb-utóbbKép Bár én még mindig várom az ajándék könyvet, ami az előfizetőknek jár....Most karácsonykor ajándékoztuk meg egymást családi körben ilyen előfizetésekkel, mert az égegyadtavilágon mindene van mindenkinek, igy aztán ez tűnt igazán szép és hasznos ajándéknak. Anyunak előfizettünk többek között a Nők Lapjára, Öcsém meg Mi anyutól NG-t kaptunk. Idén is valami hasonlón töröm a fejem.
Te Era, Levibabát hol lehet megtekinteni??Kép

Karmen
Látod, ki van ez a szocpol találva. Mi is megvárjuk az újra. Ha Gyurcsány bácsi el nem törli..Hööhööö. Kép

Húha, megyek, Peticica megint az asztal lábát rágja.

De 1 kép azért: nem kisfiunk, hanem Pitbullkutyánk vanKép Lábra támadKép

Puszi Mindenkinek,

SzilvusékKép
szilvus

Elég hülyén tettem fel a képeket: a bicikli ülés mellet még megtalálható Matyus is, csak oldalra kell húzni a képetKépKép

Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Ági!

Ha mosható úszópelust akarsz, akkor látogass el a www. gabriell.hu oldalra. Ez egy bébi csomagküldő szolgálat, és ott vannak aranyos úszógatyók.
Én Győrben 1600 Ft-ért vettem úszógatyót Lilinek. Ez rendes ruhagatyó, csak be lehet húzni a szárát, és a derekát, és nem jön ki belőle a kaki.
Mi már teszteltük Kép Tényleg nem jött ki Kép

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok! Kép

Szilvus Kép
Édes a kis Petibull Kép Hol vetted azt a cuki pampót? Gondolom jó meleg Kép

Ági Kép
Hova mentek pénteken úszni? Mi szombatonként járunk Lakitelekre. Én is rendeltem mosható úszópelust, de még nem használtuk, mert előtte vettünk 1 csomag egyszerhasználatost, és még van belőle. Én a www.spelta.hu címen rendeltem.

Megnéztem a talis képeket, nagyon szupik! Kép Én is szeretnék majd még elmenni.

Léna Kép
Itt vidéken is tiszta kabaré a buszozás. A nagy babakocsit egyedül nem tudom felemelni a buszra, mindig meg kell kérjek valakit, hogy segítsen. A sofőr kinyitja a leghátsó ajtót, ott felszállunk, és előre kellene menni jegyet lyukasztani. Na most ha elindul a busz, akkor toljam előre a babakocsit lyukasztáért, vagy hagyjam hátul a gyereket????? Így erre is meg kell kérni valakit. Nem túl segítőkészek az emberek, így inkább gyalogolunk, vagy itthon maradunk. Nem szívesen buszozunk.

Mely Kép
Üdv közöttünk! Kép Hatalmas a lánykád Kép Nándi ápr. 16-án született. Szülés előtti napon az uh 4200g-ra saccolta, teljesen beijedtem, hogy fogom megszülni, de végül 3850g-al született.

Hétvégén Mátraszentlászlón voltunk, nagyon jól telt. Nándi is jól érezte magát, egyik ölből a másikba vándorolt Kép Szombaton megpróbálkoztunk egy kis banánnal a délelőtti etetés előtt. Ette is meg nem is, fintorgott egy kicsit, utána kapott tejcsit. Az elmúlt éjjel szinte félóránként felsírt, és ma is nagyon nyűgi volt, sokszor sírva fakadt. Lehet, hogy a banán okozza. Székrekedése nem volt, de a napi 2-3 kaka helyett most csak egyszer volt. Asszem jobb lesz, ha pár napig szüneteltetjük. Ma délelőtt aludtunk 2 órát, és 11-től csak este 6-kor tudtam elaltatni, úgy hogy énekeltem, meg versikéket mondogattam halkan, úgy aludt el.

Karmen Kép
Köszi a pampers ajánlatot. Sajnos az eddigiek csomagolását kidobtam Kép De most is jumbot használunk. Épp most készülök áttérni vagy a sensitive-re vagy a liberora, na mindegy, a sens. is ér 1 pontot, és még sok idő van 2005.jun.30-ig Kép

Humi Kép
Jó hogy épségben megúsztátok a balesetet. Múlt szerdán egy öreg bácsika csúszott belénk hátulról. A végére annyira megsajnáltam szegényt, úgy remegett, mint a nyárfalevél. Lefékeztem, megálltam már, mert piros volt még a lámpa. Éppen váltott, az előttem levők szép lassan elindultak, amikor hátulról egy csattanás, picit megcsúsztunk. Jó erősítés van hátul + a vonóhorog (apukám csinálta), így a bácsi becsúszott a horog alá, az Ő Focus-a sérül, az első műanyag borítás. Nekünk hajunk szála sem görbült. Nándi szerencsére nem volt velünk. De ha előttünk még állt volna autó, biztosan megtoljuk.

Na, megyek, vasalok még egy kicsit, mielőtt felébredne a FŐNÖK Kép Igyeksztem most már rendszeresebben jönni.

Puszi Mindenkinek,
Pumukliék
pumukli

Banánevészet Kép
Kép
pumukli

Szilvus!
Nem semmi Peti, veszélyes lurkó! És azok a papucsok, nagyon aranyosak! Nálatok ilyen jó meleg van, hogy csak egy szál bodyban hempereg a nagylegény? Nálunk a max. hőmérséklet 20C a gyerekszobában. De én szeretem, csak Levi fagyna meg rövidben.
Felteszek egy képet a huncutomról. Sajnos nekünk nincs dig. fénylépezőgépünk, így nem olyan egyszerű...
Milyen könyvet ígértek a N.G előfizetőknek? Mostanság ilyenről nincs szó, csak 20% kedvezményről. Mondjuk az sem rossz.
Szilvus, Te adtad meg anno a www.bounce.warez címet. Próbáltam megnyitni, de állítólag nincs ilyen oldal.

Ági, mi a Huggies úszópelusát használjuk. Jó, szép, színes, bár elég húzós ára van. És egyszerhasználatos. Szerintem jobban megéri a mosható.

puszi

Erika
pera

Sziasztok!

Pumi, nagyon élvezi Nándi a kanalazást! Ízlik neki a bancsiKép És milyen nyugodt!

Beszéltem ma a Boksay Ritával, mindenkit puszil. Julcsinak már másfél foga kinn figyelKép

Szilvus, szuper a kép!!!Kép

Ági, de ügyesen ül már Matyika!

Lakás, ill. házvételi tervek megoldódtak - eladták a kinézett gyönyörűséget. Sebaj, úgy látszik nem ez az álomház, ami ránk vár.
Állítólag(állítólag!!) megint valamit kevercelni fognak hitelügyben, és a polgárok javára. Na, hajrá lányok, mégiscsak költözünk a köv. 10-15 évben?Kép

Már mindenki lubickolt a gyerkőcök közül, csak Andris nem ment tól a fürdőkádon?! Rábeszélem apát, hogy uszizzunk egyet!

Megjött ma a válasz a Kismama előfizetéstől, elnézést kérnek, továbbították a panaszt a hírlapos nemtudommilyen központnak, és küldenek másikat.
Szilvus! Reklamáld meg a NG-t, semmit nem veszíthesz!! Max. lesz 2 példányod, ha közben befut az előző(bár ennek elég kicsi az esélyeKép ), és még meg is lephetsz v. kit veleKép

Megyek vacsizni, jó éjt mindenkinek!!

Pénteken össze tudunk jönni a Margitszigeten?

Pusza,

Móki
móki

Pumi! én nemrég néztem a speltát nagyon drága volt, meg nekem nem is tetszik a megkötös ill. tépözáras úszópelus. Amit én vettem az gumis és a gumit lehet meghuzni szorosabbra/lazábbra, a combján is állitható. Most is ilyet keresek.
Busz itt is igy van. Én irtam a Volánnak miért nem tesznek hátra is lyukasztot, amikor ott ugysem szállhatna fel más. Válasz, a soför kinyitja elöl ott szálljak fel, ha nem megy akkor a köv. ajtón. De elöbb szálljak fel az elsön lyukasztani. Azt hittem megpukkadok, akkor inkább marad a potyázás ha arra kerül a sor, de szerencsémre most a buszok mind el vannak terelve a belvárosbol igy marad a villamos. Ott meg mindenütt van lyukasztó.

Tényleg nagyon aranyos Peticica cipöje! Orsinak is kell ha elkezd mászni.
Jelentem ma elöször nem borult el percekig miközben ültKép

Erika! Orsi is bodyban van napközben este adok rá pamut tipedöt. Igaz itt 26 fok van nappal.

Ti mind a hordozóban etetitek a babákat? Orsi még sosem köpködött, de én nem merem, nekem az ölemben ül szemben az asztallal és ugy kanalazom igy tuti nem koszol össze semmit.

Tesomat füzöm jöjjön fel velem Pestre tudna segiteni a vonaton a babakocsival a fel- leszállással. Remélem lesz belöle valami még összel, ha igen szólok nektek. Ö Pesten tanul, gyakran utazik, de én 1dül nem vonatozok.
Meg nem is tudnék 1dül mit csinálni a várost sem ismerem, csak ha szerveznétek akkor valamit.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Sajna elmaradt a görizés, olyan gyorsan eltelt a délután.Kép Azért kimentünk a ligetbe hintázni. Kincső folyamatosan nevetgélt, legközelebb lefotózom.

Móki, nekünk jó a péntek. Mi sem voltunk eddig úszni, pedig én szerettem volna. Majd egyszer.

Karmen, én most még a hordozóban etetem, eddig még nem kentük össze. Bár nálunk az evés rövid ideig tart, mert összeszorítja a száját. Nem kell neki. Bár ma du tesóm etette és evett gyümit (barack + banán)

Ági, köszi a fotót, szerintem mi is beszerzünk egy bicajülést.

Pá mindenkienk, újra kell indítani a gépet.

Ed

Ferkó és szocpol. Erre én is kiváncsi leszek.

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!
Ma megtörtént az első baleset!!! Tomika leesett a franciaágyról. Pedig csak egy pillanatra szaladtam ki a fürdőszobába, és ő az ágy közepén hason volt. Utána már csak a puffanást hallottam. Az üvöltésre már beértem. Tomikám a fal mellett az éjjeliszekrény előtt ült. Hogy ez hogy történhetett, nem tudom. Nem szoktam már egyedül hagyni az ágyon, most is csak egy pillanat volt. Hogy tudott annyi idő alatt kimászni a szélére? Lehet, hogy olvasni akart? Mert az éjjeliszekrény polcán voltak a Kismama-újságok, és a fölső ki volt húzva. Mostanában imádja a színes újságokat. Messziről is röhög rájuk, de mindig megenné őket. Szóval berohantam, akkor jött az ordítás. Még mindig remegek, ha eszembe jut. Szerencsére az ijedségen kívül már baja nem történt. Még jó, hogy nem fejre esett. Most már tényleg nem hagyom egy pillanatra sem az ágyon.
Aztán este nagyon aranyos volt. Följött egy barátnőm, és akármit mondott neki, hangosan kacagott, járt keze-lába. Már megfigyeltem, hogy vannak olyan emberek (főleg nők vagy gyerekek), akiknek a hangja nagyon tetszik neki.
És végre eljutottunk oda, hogy 4 órát is kibír cici nélkül. Persze aztán mikor eszébe jutott, majdnem megevett, annyira éhes volt. Hát ezt sem hittem volna 4-5 hónappal ezelőtt!

Szilvus!
Nagyon tetszik Peti és a pitbullPeti is. Tényleg jó a mamuszka.
Látom, Petinek is sűrűsödik a frizurája!
Köszi a dicséretet!
Remélem, semmi komoly a hátaddal. Van itt egy nagyon jó term.gyógyász, aki a férjem drekát is rendbehozta, de sajnos neked messzi van. Én is kimegyek már hozzá, és megkárem, gyógyítsa meg a két végemt (a fogaimat + a lábfejemet).
Nekem is csináltak MRI-t, nem egy leányálom, de ki lehet bírni. Pedig nekem klausztrofóbiám is van.

Ed!
Én is gondoltam,hogy veszek játéktelefont. De lehet, hogy csak az igazi érdekli?!

Humi!
Nagyon jók a nyaralási képek! Biztos nagyon jó volt. Kristóf még mindig nagyon aranyos!

Mely!
Edina igazi szép hajasbaba!

Móki!
Tomika most 71 cm, de a 74-es bodyk lassan kicsik rá. Én már csak 80-asat veszek. Most 9-12 hónaposra valót kapott, az is jó rá. A lába viszon rövid. Vagy a nadrágok szára hosszú?

Mariann!
Jó utat!

Ági!
Matyika nagyon elöl jár a fejlődésben! Gratula! Milyen ügyesen ül!

Pumukli!
Szerintem is a banán volt az oka. Tomika az almától csinált hasonlót. Nem is kap egyelőre semmit.
Nagyon aranyosan eszik Nándi!

Karmen!
Nagyon ügyes Orsi!
Én pihenőszékben etettem, előtte persze jól letakarom.

Muszáj föltenni a kedvenc képemet:

Jó éjt!
Tünde+Tomika

Kép
ptünde

Jó reggelt!

Szilvus, mi a gond a hátaddal? Ne aggódj, én is voltam már CTG-n (nagyon hasonló), ki lehet bírni. Szorítok neked holnapra!

Tünde, el tudom képzelni, mennyire megijedtél. Emlékszem, mikor Dorka leesett a franciaágyról, teljesen bepánikoltam. Napokig figyeltem, nincs-e semmi baja. Nagyon strappabírók ám a gyerekek, és szerencsére az esetek többségében nem történik semmi baj. Nagyon oda kell rájuk figyelni! Igazi menő-manókák.
Ez a mosolygós kép eszméletlen. Levi is egész nap vigyorog és nála is észrevettem, hogy vannak emberek, akiket nagyon kedvel és akkor is nevet rájuk, ha csak előszőr látta őket. Így jártunk a tegnap a közértben. Kiszúrt magának egy pasit és végig hangosan kacagott, amíg sorban álltunk.

na de most megpróbálok feltenni egy képet a lurkókról. Remélem, sikerül.

puszi

ErikaKép
pera

Sziasztok !

Jól eltűntünk, bocsánatKép

Nahát, nahát hogy mekkorát nőttek ezek a gyerekek, csak ámulok és bámulok, mi mindent tudnak, ülnek-térdelnek..másznak??

Nahát....Kép

Mi egyenlőre csak pörgünk - forgunk, hasat növesztünk, és dumálunk.

Annus 9 kg, centire nem tudom, de Petinek azokat a cuccait amiket már totyogósan hordott tudnám csak ráadni, az meg kényelmetlen még.
Enni most kezdett mást is mint cicit, hááát van amit (sajna az üvegeset inkább) egész üveggel megeszik, amit én kutyulok (tök fini pedig) nem mindig...
Inni nem akar, csak bögréből sikerül néha beleönteni ezt-azt kisebb nagyobb sikerrel...

a duma: mama, mumu, baba, mámá, nemmm, gögögöl,

íme egy bögrés kép. meg még egy másik.

pusz maszat

Kép

Kép
maszat

Sziasztok!

Pumukli!
Mi a Sport Hotelba fogunk járni úszkálni, ott péntekenként 10-től van a pancsi, és 600ft 1 alkalom, ebben benne van az én belépőm is Kép Szerintem nagyon jó ár! Ti mennyit fizettek 1 alkalomért, és milyen sűrűn jártok? Nagyon várom már, 1 hete szoktatjuk a 30 fokos vízhez, elég jól bírja már.

Maszat!
Csuda klasszul áll a pohár Annusnak! Igazán ügyes, még ha keveset iszik is. Kép

Erika!
Mennyi idős a nagylányod? Nagyon aranyos, biztosan jól elvan a kicsivel. A sógornőm lánya most tölti 11-én a 2-t, és van egy 4,5 hós kisfiú is. Azért nem fenélig tejfel neki, de nem panaszkodik.

Móki!
Ezeket a ruha számozásokat én sem értem. Már nem is nagyon figyelem a számokat rajta. Pl. van 1 badynk ami 62-es(!), de még mindíg a térdéig ér az ülepe, majd 1 évesen fogunk 62-es rucit hordaniKép Ez van, szerintem középkorú férfiak tervezik, akik még a saját gyermeküket is csak fényképen látják. Kép

Ed!
Ha elfogatsz egy tanácsot a bicikliüléssel kapcsolatban. Csak olyat érdemes venni amit a vázhoz lehet rögzíteni, nem pedig a csomagtartóhoz. A képen jól látható hogy is van ez. Így nem rázkódik annyira az ülés a kátyúkon+jobb a rögzítése is. Igaz hogy ez a drágább fajta, de hát ezt nagyon sokáig használja az ember. Egyébként mi használtan vettük 4,5e-t.

No mindenkinek szép napot, megyek mert vendégek jönnek!

Üdv Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Hű de sokat írtatok mióta nem jártam erre!
Most nem is tudok visszaolvani (majd pótolom), csak egy gyors kérdés:
pénteken megyünk Pestre és szeretnék babaruhát vásárolni. Hova érdemes menni? Természetesen olcsó, de jó ruhákat szeretnék. Aranyos kis lányka ruhák érdekelnek.

Leone

KépKép
leone

Leone!

Tegnap voltunk az Árkádban a C & A-ban (előtte sosem, csak kínai, stb, de ajánlották) és tündéri cuccok vannak elfogadható áron.
De: Mega -toys béli Kendugu gold (nem keverendő a mellette lévő Götz-el). Vagy szintén Árkád: baby bell.
Na meg az Ázsia Center, ott aztán olcsón minden van, de a Cactus Clone cuccok a legjobbak. Szintén kínaiban tegnap vettem Annusnak cactus clone melegítőt, tündéri, + egy édes zsenilia pulcsit, 1990., és 1190-ért.
majd mindjárt fényképezem, és iderakom, ha a kölkök hagyják, de ezt küldömKép

Maszat
maszat

no pulcsi, szabadidő felső-alsó (szabadidőből 9-12 hós kellett a kiscsajnakKép

Kép

Kép

Kép

a szadadidő felső rózsaszín ám, a gatya sötét lilás-kék, benne a csík rózsaszín

a kanapén meg a tegnapi nutellás palacsinta nyomaKép

Maszat
maszat

Sziasztok!

Leone, mi tegnap kaptuk ennek az oldalnak a címét. Még nem jártunk ott, de tervezzük, hogy megnézzük:
http://www.babyli.com/termek.php
Szerintem kínai. Valaki esetleg járt már ott?
Még a budaörsi auchanban lehet jól vásárolni, de nem tudom, hogy van-e ott most valami jó.
Én tegnap vettem 600ftért ruhát Kincsinek. Igaz használt, de azért tuti csajos.
http://www.babaruhabolt.hu/index.php?maintype=3&asize=50&bsize=62&mit=menu

Ági, köszi, ha már kaptunk rá pénzt, akkor jobbat veszünk, nem a leggagyibbat. 3etől van 20eig.
Látom, ti is auchanos ruciban vagytok. Kép Nekünk is van ám ilyen kockás nacink.

Velem most jól kiszúrt a kiscsaj. fél3ig van ügyfélfogadás az oepnél (gyedről kell igazolás a tandíjmentesség miatt) és indulni kellene. De ő vígan alszik. Hát ilyet! Nincs szivem felkelteni, örülök, hogy alszik.

Képzeljétek, bemondta a hírtv, hogy a kismamák- vagyis mi- tüntetni fognak. Csak időpontot nem mondtak. Legalább valahol már tudnak róla.

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

Csak egy pillanatra ugrottam be, megígértem apának, hogy a ma délután az övé, ma vagyunk két éves házasokKép

Tünde, ne aggódj, biztos nincs semmi baj, mi kb. két héttel ezelött ugrottunk le a kanapéról, csak nem mertem vele eldicsekedniKépszerencsére megúsztuk mi is minden gond nélkül.

Rájöttem, hogy a 20.-i tüntetés épp a keresztelQ utánni hétfön lesz, már egy megtért Sára fog menniKép

Puszka mindenkienk, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Sziasztok!Kép

MRI csak csütörtökön délelőtt. Ne nevessetek, a Lipótmezőre megyek! A párom szerint csomagoljak hosszabb ott-tartózkodásra, olyan izé, nem?Kép

P. Era
Köszönöm a fotótKép Gyönyörű a kislegény, a lányodtól pedig teljesen el vagyok ájulva!!! Csak kell nekem is egy kislány, no. Csak ugyebár attól tartok én is, hogy a polgárok javára módosul a családtámogatási rendszer Kép Ugyanis mától rágjuk a küszöböt, ugyanis beléptem a GYED-esek táborába, hurrá, hurrá! Jövőre tuti nem nyaralunkKép
Az NG valami fotós könyvet igért, persze ezek szerint csak szép szó voltKép Ma voltam a postán, azt mondták a kiadó nem küldte még, nézzek be holnap. A cim helyesen: www.bounce.warez.hu

Tündi
B@sszus, jól megijedhettél, Te szegény! Hihetetlenül gyorsan kepesztenek ám, főleg az incselkedő szines vackok után. És olyankor a 2 méteres franciaágy is nagyon kicsi tud lenni. Még a nappali szőnyege is.Kép csak úgy koppan a kis buksijuk a parkettánKép Szegény Tomika akkor már igazi hadviselt legényKép

Pumi
Tökjó sérója van NándinakKép Petit is a hordozóban etetem, a huzatát ki lehet mosni. Most éppen céklával van teleköpködve. Ugyanis bejött amitől rettegtem: kisfiam felfedezte, micsoda jó dolog berregni, miközben teli a szája kajával. Próbáltam az ölemben ültetve etetni, de sajnos ez esetben a 2 db kezem kevésnek bizonyult.

Leone
Őszi cuccok a jövő héten érkeznek az Árkád-beli Kenguru Gold-ba. A Gyöngyösi sétány elején van egy nagyon-nagy Kenguru Gold, kábé a Duna Plazaval szemben(Tet: 320-3003 H-P: 10-18 SZ: 9-13). Hétvégén voltunk, sajnos még csak a nyári cuccokkal volt teli, 1 db hosszú ujjú body-t nem találtam Petinek. C&A szintén nagyon jó.
Cactus Clone jól hangzik, Maszat, megnézem én is.
Kár, hogy H&M nincs itthon, csodaszép és jó minőségű ruhákat lehet ott is kapni.

Az Auchan és CORA és kinai-féle bébicuccokat azért jól nézzétek meg, 2szeri kimosás után olyanok a body-k mint a felmosórongy, keresztben nyúlnak, hosszában összemennek, bolyhosodnak. Anyós eláraszt az ilyen ruhákkal, szörnyűek, szivem szerint kihajitanám őket (anyóssal együtt...), de nem lehet, mert számontart minden egyes darabot. Meg is dicsért a múltkor, hogy olyan szépek, mintha nem is hordaná a gyerek...Ha tudnáKép Kép

Ági
Én is lelakkozom valami vizes bázisú lakkal, szerintem nagyon jó kisszék. Arra a pár hónapra amig kellKép

Puszi Mindenkinek, nehéz igy irni, hogy Peti az ölemben, inkább megyünk sétálni.

Szilvusék
szilvus

Ági, nálunk is ugyanaz a felállás, mint a sógórnődnél. Dorka 14-én lesz 2 éves, Levi 4,5 hónapos. Tényleg nem egyszerű, de én nagyon örülök, hogy így alakult. Mondjuk, mi így is terveztünk. Nem akartunk nagy korkülönbséget és a gyerkőcöknek is sokkal jobb, hogy együtt nőnek fel. Imádják egymást.

Köszi Szilvus a dícséreteket. Csak azt tudom mondani, hogy mindent bele és jöhet a kiscsaj!
Különben biztos én vagyok a hülye, de nekem nem jön be ez az oldal!
Ami a kínai bébicuccokat illeti, teljesen egyetértek. Nem érnek pénzt.
Szerintem is a Kenguru Goldba, vagy baby bell-be érdemes benézni. Gyönyörű és jó minőségű cuccaik vannak.

Lépek, Levicicám tajtékzik, Dorka pedig ráadásul nyúzza.

puszi
pera

Sziasztok.
Még mindig nem sikerült megjegyezenem mindenkit, de sebaj. Köszönjük mindenkinek az üdvözlő szavakat. Nézem a képeket, és nem győzök csodálkozni. Tényleg ennyi szép baba született tavasszal?
Látom,már páran megkóstoltattátok a gyümit a babákkal.Edina még csak szopizik, de már várom, hogy én is megkóstoltassak néhány új kaját vele. Már elképzeltem milyen lesz, amikor Edina szembeköpi velem a kaját...vagy szétmázolja. Gondolom, sok türelem kell hozzá.
Ti mikor kezdtétek el at új ételek bevezetését?
Puszi, Mely

Mely
KépKép
mely

Sziasztok!
csak 1 gyors bekukk.

Kaptunk ma a Liberotól egy másik kérdőívet+ha 3 figurát visszaküldünk akkor küldenek ilyen jószágokat a fürdővízbe (kakas+még valami). Más nem kapott ilyet?

Szilvus!
A NG nekünk sem jött még meg ebben a hónapban, mi is előfizetők vagyunk. Néha úgy érkezik meg hogy elázik, vagy sérül a borítása, és olyankor megszoktuk reklamálni: szó nélkül küldik a másik példányt, sőt volt már hogy 2-t is küldtek. nagyon rendesek 1 szavunk se lehet. Kép

Mely!
Mi 6 hónaposan kezdtük a hozzátápit almával, igaz az nem teszett neki, úgyhogy 2-3 nap után hozzáfogtunk a barackhoz, mostmeg már mindent eszik. 3,5 hónapig csak szopott Matyus, utána 6 hóig tápi+szopika volt, és így jött a többi. Van itt olyan pl is aki már réges régóta eszik mindent (pl: Szilvus Peticicája).

No megyek.

Jó éjt mindenkinek!

Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok,

Melyke
Bizony, mi már 3 hónaposan elkezdtük a gyümiket enni. Sajnos kényszerből, nem volt elég a tej. 4,5 hónapos koráig tejcsi+tápi+gyümi volt a menü, 1 hónapja pedig csak tápi+gyümi. A főzelékeket most kezdtem el Petikének adagolni. A banánnal kezdtem - azóta is az a favorit. Őszibarack, körte, nektarin, ritkán egy 1/2 alma. Mivel Peti "éhezett", mikor elkezdtük a kanállal való evést, elsőre csodaszépen befalta, csak lestem a technikáját. Persze egy éhező mindenre képesKép Ha mindenképpen el szeretnéd kezdeni, szerintem is a banánnal próbál meg. De sunnyogd el a védőnénid előttKép

Ági
Nekem nem küldött a Libero semmit. Igaz az 5 bigyót sem küldtem vissza a tekiért. Most a Pampers-t gyűjtöm, csak összejön valami kütyüre való. Mellesleg a Pampers elmehet a sunyiba (remélem olvassák!), irtam Nekik, hogy ha mód van rá, küldjenek már egy elfekvő Napocskát tartaléknak, ha a mostani "elfogyna". Szivhezszóló levelet kreáltam s mellékeltem Peticica legangyalibb képét, amin azt a hüje Napot szorongatja...Teli a mélboxom a válasszal, a postaládámról nem is beszélveKép Úgyhogy spórolunk a Napocskával, a kiságyban figyel hálótársként, valamint utazásaink alkalmával kiséri PetitKép
Holnap ismét elsétálunk a postára, hátha olvashatom már az NG-t, addig meg marad a netes verzió.

A mai nap történése:
A Gyerek mászik! Komolyan! Igaz, fél-térddel, de mászik. Ha elfárad tartani magát, akkor könyökkel halad előre. Igaz, igy mászva még néhány tempó előrehaladtával oldalra borul, de nem csügged, kúszva folytatja útját. Eszméletlenül aranyos. Annyira tetszik Neki a "tudománya", hogy ma SEMMIT nem aludt napközben. Ennek eredményeképp este egy fáradtságtól ordító Petit fürdettünk.

Az első képen a Pampers-t hidegen hagyó Napocskás 3 hónapos Peti, a másodikon pedig a nap hőse a Mászó PetiKép

EldugultamKép

Jó estét Mindenkinek!

SzilvusékKépKép
szilvus

Szilvus! nekünk nem volt napocskánk, odaadnám ha lenne. Orsinak mindegy milyen játék. Komolyan Petike már mászni is tud?? Gratula neki. (monjuk én nem is igen várom még, semmi sincs elpakolvaKép)

Ági! mi is kaptunk ilyen levelet a 3 figuráról. Amugy a Liberóról irtam nektek aug. eleje óta hivnak visszaKép
Szoval ök is elmehetnek a fenébe.

Mely! Én 6 hó után kezdtem hozzátáplálni Orsit de akkor is csak ugy hogy szopi után engedtem hogy föleg a tejcsivel lakjon jól, most elmult 7 hós most is csak napi 1x van szopi után más kaja.
Persze ezzel meg mások nem értenek egyet, de ez nem befolyásol.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Köszi mindenkinek, az ütközéssel kapcsolatos aggodalmat. Szerencsére már túltettük magunkat a történteken, legalábbis amíg meg nem látom majd a javítási számlát. Négyen ültünk a kocsiban: a nagyfiam, a barátnője, Kristóf és én. Az ifjúságot vittem ki a hazafelé induló vonathoz amit persze lekéstek (a sok cucc miatt nem fértek be az amúgy elég nagy autónkba). Egy STOP táblánál álltunk majd indultunk el - kanyarodtunk jobbra - az előző autó után, amikor az megállt kanyarodás közben (max. 3 m-t mehettünk az ütközésig), de a kressz szerint én vagyok a hibás. Így nem torkolhattam le a bácsit; amúgy is tudta hogy hibázott. Amúgy kedvesek voltak. Mikor Krizsó felsírt mindenki őt dajkálta még a bácsit és a feleségét is csak az érdekelte, hogy a kicsinek nem lett baja. Kép

Erika,
Ez mind semmi a 2 elütött őzhöz képest. Az rondább dolgokat művel egy autóval, mint a mi félős sofőr bácsink. Ugye a férjednek nem lett baja?
A gyerkőcök aranyosak a képen. Csodaszép kislányod van.

Pumi,
Szerencse, hogy így megúsztátok az autós történést és hogy Nándi nem volt veletek. Aranyos a képen ahogy eszik és szerintem nagyon sokat változott. Szabályos babaszépség lett belőle. Kép

Mariann,
Jó nyaralást nektek, no meg persze min. ilyen jó időt mint a mai volt!
Igen jól láttad, velünk volt Lacus barátnője is, de az ifjúság Kép csak a 2. hétre jött le, mert úgy volt, hogy táborba mennek ami végül elmaradt.

Mely,
Üdv köztünk. Kép Persze hogy beírlak a táblázatba, de ha lehet írj lakhelyet is, hogy minden adat meglegyen. Edina hatalmas baba. 3 nappal fiatalabb az én Kristóf fiamnál, de fél kg-al több a súlya (igaz, hogy születéskor Krizsó csak 2,55 kg volt). Sebaj igyekszünk behozni titeket. Kép

Karmen,
Szerintem is csupa apja Kristóf, legalábbis a fejformája és összhatásban is rá hasonlít; de a részletekben rám ütött (pont olyan füle, szeme, szája van mint nekem). Egyszóval szintiszta keverék. Kép
Hogy van ez a szocpol dolog? Meglévő hitelre is fel lehet utólag venni? Mi tavaly ősszel vettünk fel hitelt, de mivel a tetőtér beépítésre csak 2 gyerek után járt szocpol, így nem kaptunk. Hiába igazoltam, hogy a pocakomban növöget a 2. bébi, közölték, hogy amíg nem születik meg addig nem gyerek és mivel vállalni is csak 35 év alatt lehetett így arra sem volt mód. (Csak arra lennék kíváncsi, mit gondoltak, 35 év alatt gyerek fejlődik a kismama pocakjában és 36 évesen valami más?) Amúgy valaki észbe kaphatott, hogy 35 éves kor felett is szülnek még nők, mert azóta felemelték 40 évre a korhatárt.
Ugye te írtad régebben, hogy kipróbálod a narancslét? Vigyázz vele, mert sok babócának fáj tőle a hasa!

Maszat,
Nagyon szép kislány Annus. Csak győzd majd elhajtani a fiúkat. Kép

Szilvus,
Nagyon ügyes Peticica, hogy már mászik. Gratula neki!!! Ő bezzeg nem olyan lusta, mint Kristóf, aki egyszer megfordult de azóta esze ágában sincs. Pedig meg tudna, mert úgy fordul a cici után ha messze van neki, hogy csak lesek.
Azért a Pampers adhatna annyit magára, hogy legalább válaszoljon a kérésre. No comment. Kép

Ági,
Hogy Matyika is milyen ügyi. Hihetetlen milyen gyorsan tanulja meg a dolgokat. Kép Megnéztem én is a Tescos etetőszéket, de végül nem fát vettünk. Elmentünk vasárnap etetőszék vadászatra és Kristóffal kipróbáltattuk a nekünk tetsző darabokat. Az tetszett neki is ami nekünk. Hangosan kacagott, kurjongatott benne, tüneményes volt. Így aztán megkapta amit választott. Mindjárt fel is rakom, hogy örült neki.

Tünde,
Tomika is gyönyörű. Már nem hasonlítanak annyira egymásra Szilvus Petikéjével. Mindketten külön kis egyéniségek. Kép

Kristóf is csak szopizik mióta túl vagyunk a tejcsi problémán. Remélem mostmár mindig lesz elég belőle. Mindenesetre sokkal könnyebb volt így a nyaralás. Nem tudom ti mit tapasztaltataok, de a mi fiunkat kicserélték nyaralás alatt. Egyfolytában mosolygó, alíg síró tünemény lett belőle. Kép

Móki, Ed,
Nekem is jó a péntek. Bár gyalogosan, de megyünk ha lesz tali. Móki, te hogy mész?

Hú de hosszú lettem, bocsi érte.
Puszi:
Humi
humi

Így örült Kristóf az új etetőszékének:
Kép
humi

Sziasztok!

Humi, Kristóf a választása kiváló volt! Már csak ezért a mosolyért érdemes volt ezt venniKépErre aztán lehet kökködni az almát és társait - egy törlés, és eltűnnek az idegen objektumok , s ismét az űrben érezheti magát a gyerkőc!
Már büszkén mondhatom, hogy odatalálok BKV-val a talihelyre, úgyhogy bátran csatlakozz!Kép (metró a Nyugatiig, onnan 26-os busz. Csak 2x kell lépcsőzni. (A leszállás még nem olyan bátor, mert nem mondják be a megállót, de majd számolokKép)

Szilvus, ha Pemperséket nem hatotta meg ez az édes kép, akkor semmi. Nem hiszem, hogy tömkelegével mennek az ilyentén levelek, s hogy 1, azaz EGY darab napocskát ne tudnának küldeniKép De még lehet, hogy jön, talán ma csenget a postás és Peticica mászik ajtót nyitniKép Jól elfáradhatott manóka, ha egész nap dógozott, és tökéletesítette a tudományát. Nagyon fejlődik a bébi!!!!!

Maszat, nagyon rég voltál erre! Egy picibabát láttunk legutóbb, s most egy kisasszony képeit csatolodKépNagyon komoly a leányzó!

Szép napot mindenkinek, süt a nap!!!

Móki
móki

Sziasztok!

Nem sikerült a barátnőmnek a 2. lombik! KépKépKép

Ilyenkor olyan elviselhetetlenül igazságtalannak érzem a sorsot. Van aki eldobja, más meg mindent megtesz csak hogy a karjában tarthassa a gyermekét. (Zsu Kép de fel a fejjel Kép)

Pussz ÁgiKép

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Szilvus!
Ha kell napocska elküldöm Petinek a 2.példányunkat. Matyika már nem rajong érte. emilben küld el címed:rozsagi@freemail.hu
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok! Kép

Gyorsan írok, mert nagyon el vagyok havazva itthon. Mostanában nem aluszik sokat napközben Réka, és igényli,hogy tegyem ki a szobába a szőnyegre.(Járókában üvölt) Így aztán egész nap őrzöm. Múltkor 1 percre szaladtam ki a konyhába,meglesni a sütit, már a Yucca levele letépve a kezében volt. Egyenlőre Ő még csak forog, de azt mind a villám. És Petibull-lal ellentétben Ő nem a lábakra,hanem a kábelelkre,konnektorokra megy, na meg a mobilra és a távvezérlőre.(És a növényeket is szereti)
Így aztán nagyon feltorlódtak a dolgok.
Réka is 1x eszik még naponta, most a sütőtök megy, szerencsére az itthon sütött uúgy izlett Neki, mind a 125g-os Hipp 189 Ft-ért. Ma barackot fog enni szőlővel, úgy látom a szőlő megteszi a hatását. Egy nap főzelék, másnap gyümi a menetrend.

Karmen!
Multkor olvastam,hogy azt mondták Neked,hogy meg kell tanulni ültetni a babát. Szerintem nem. Az enyémeket soha sem ültettem, kb.9 hónapos korukban ültek fel maguktól. Én úgy tudom,hogy amig maguktól nem ülnek nem tesz jót nekik. Jobb,ha a forgolódással, később a mászással edzik a gerincüket. Én a babakocsiban is max. a félpozícióig emelem, hogy ne a gerincét erőltesse.

Ági!
Nagyon sajnálom a barátnődet, de nem szabad feladni. Biztosan sikerül Nekik is. Nem ajánlottad,hogy olvasson bele a Ma megint megjött-be? Olyan sokan ott kezdték, sőt évekig is irogattak oda, és úgy látom lassan kicserélődik a társaság, és Ők átkerülnek valamelyik babaváró topicba.

Szilvus!
De ügyi Peti! Hiába, Ő minden mozgást olyan hamar csinált. Nem sokára szaladhatsz utána.
Ha még nem szereztél, én is el tudom küldeni a napocskánkat ( nem elhasznált) mostanában Rékát sem érdekli már. Na, elő is kotrom.

Megnéztem a képeket. Jaj, de szépek ezek a babák!!!

Maszat!
Tényleg szépek azok a rucik. El is nézek a kínaiba, itt is vannak CC rucik, hátha látok Rékának valamit.(És a nagyoknak sem ártana valami)

A múlt héten vett a barátnőm az Árkádban lévő Kenguru Gold-ban már őszi kétrészeseket Rékának, meg őszi sapikat is. Nagyon szépek.

Íme Réka és a sütőtök tegnap:

Kép
Kitty
kitty123

Kitty!

Köszi! Ott van már régóta a "ma megint megjött topikban" sokat segítenek neki az ottani lányok. Jó lenne ha átmehetne végre a "ma megint megjött babásai" topikba!

Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok! Kép

Annyira édesek ezek a csöppségek Kép csak ámulok-bámulok, napról napra újabb tudományok birtokába jutnak, azt gyakorolgatják, szépen fejlődnek! Kép
Nándi mintha kezdene kúszni, emelgeti a popsiját, olyan ennivaló Kép Eddig napközben a mi ágyunkban volt, de az elég puha, nemk tud jól gyakorolni. Ma leteszem a szőnyegre. Ő is tud forogni hátról hasra és vissza is, de hasról nem szívesen fordul vissza, inkább elvárja, hogy mi fordítsuk vissza, ha elfárad.
Tegnap voltunk gyógytornásznéninél, és majd jövő héttől megyünk tornászni, mert nagyon feszesek a hátizmai Nándinak, annyira, hogy még a koponyacsontokat is elhúzza picit. Ezért nem eszik a drágám csak rövid ideig a karunkban, mert húzódik szegénykémnek. Ezért nem tud aludni hason sem, mert ha leteszi a buksiját, akkor húzódik.

Ági Kép
Mi Lakitelek Népfőiskolára járunk úszni, alkalmanként egy ezresért. Ide a Sport Hotelbe be kell jelentkezni, vagy csak úgy mehetünk? Kipróbálnánk akkor mi is pénteken, mert ide majd egyedül is elsétálhatok Nándival.
A Liberótól nem kaptunk semmit. Mit kell beküldeni, vagy 3-4 zacsim (most már nem dobom ki) Kép

Csajok! Annyira fel vagyok még mindig háborodva! Tegnap este voltunk a Tescoban. A Pampers Sensitive pelenkáknál ki volt írva, hogy 2+1 akció. Sehol egy dolgozó, akitől konkrétan meg lehetne kérdezni. Hoszasan várakoztunk, majd megkértem a zöldségosztályon levő bácsit, hogy hívjon valakit a pelenkákhoz telefonon. Még bő 5 perc várakozás után (persze nem jött senki), odamentünk a vevőszolgálati pulthoz, és megkérdeztük, hogy az általunk kiválasztott termékre vonatkozik-e az akció. A válasz igenlő volt, de mondták, hogy leblokkolják mind a 3-at, és a végén a gép levonja az akciót. Természetesen a gép nem vonta le az akciót. Ismét elküldtek a vevőszolgálatra. Ott újra elkezdtek nyomozni, pedig 10 perccel azelőtt azt mondták, hogy igenis visszajár a 3. csomag ára. Jó félórás várakozás után kisütötték, hogy nem jár az akció csak a Junior pelenkára, így nem adják vissza a pénzt. Kiírva az volt, hogy a Pampers Sensitive pelenkákra vonatkozik az akció, és nem az, hogy csak a Junior-ra. A férjem beírt a panaszkönyvbe, állítólag 15 napon belül válaszolnak. Kíváncsi leszek! Annyira felháborító! Egyre pofátlanabbak egyébként itt a kecskeméti TESCO-ban, már annyiszor elhatároztam, hogy nem megyünk oda vásárolni, de sajna ezt a pelenkát csak ők forgalmazzák. Tervezek további lépéseket is. Bocs, hogy ilyen hosszúra nyúlt.

Lépek egy kicsit, hív a FŐNÖK! Kép

Üdv,
Pumukliék
pumukli

Na, visszajöttem, közben elaludt a Kismanó! Kép

Kitty Kép
Réka nagyon ügyesen eszik Kép Te sütöd neki a sütőtököt, vagy bolti?

Ági nagyon sajnálom, hogy nem sikerült a barátnődnek a lombik, ne engedd, hogy elkeseredjen, nem szabad feladni! Hamarosan összejön neki is! Kép

Humi Kép
Nagyon vagány az etetőszék, jól választott Kristóf! Kép Milyen büszkén feszít benne a kislegény! Kép
Örvendek, hogy helyreállt a tejcsi probléma Kép Nálunk sajnos nagyon a végét járja, naponta 2x fejek, de összesen alig elég egy etetésre, és a fagyasztóból is fogy, vészesen Kép Így újra elővettük a tápszert, amit első nap elutasított, max. 50ml-t tudtam "beletömni", de már újra megszokta az ízét, most már nincs gond.

Szilvus Kép
Édes drága Peticica a Napocskájával! Kép Nándi is párszor megkóstolta, de nem létszükséglet, van hogy napokig elő sem kerül. Kimosom, és szívesen átadom Nektek tartaléknak. Jól elvan az ikeás tíúkjával is, azt is kóstolgatja Kép
Milyen ügyes, hogy már mászik Kép
Etetni én is a babahordozóból etetek, mert szükség van a két szabad kezemre (kár hogy nincs több, néha jól jönne Kép ). Gyakran mosom én is a huzatát, mert mostanában sűrűn kifolyt a pelusból a kaka. Tegnap váltottunk Maxi-ra.

Hol vetteétek a lábmelengető mamuszkát?
Azt a warez oldalt én sem tudtam megnyitni Kép

Erika Kép
Én is, én is akarok egy kislányt! Kép Nagyon tündériek együtt a gyerekek! Kép De az a csaj! Kép A pasik úgy fognak utána szaladni! Kép

Tünde Kép
Tomika is egyre nagyobb és ügyesebb! Kép
Te, szegény, jól megijedhettél! Én is frászt kaptam volna! Már egyszer majdnem landolt Nándi is, mire beértem, már lelógtak a lábai az ágyról. Anyósom mesélte, hogy a sogórom állandóan leesett, 4 hónapos korától kezdve, főleg a kiságyból repült ki folyton. Akármennyire leengedték a betétet, Ő felmászott a rácsra, és kiugrott. De semmi baja KépMeg lógott a könyvespolcon, mint egy kismajom, fél kézzel kapaszkodott, a másik kezében a bögre tejeskávé, van egy pár ilyen kép Kép

Karmen Kép
Igen, a Spelta elég drága volt. Mire kiszállították postán, fizettem 4 ezret, és még nem is volt rajtunk Kép 11 kg-ig van, remélem fogjuk tudni hordani is majd. Még van az egyszerhasználatosból.

Móki Kép
Nándi annyira nem nyugodt, amikor kanalazunk Kép Csak roppantul érdekli a fényképezőgép, és azonnal odafigyel, ha meglátja Kép
Ma almát kap a fiatalember, tegnap szünet volt, mert a banántól görcsölt. Kíváncsi leszek, majd odakészítem a gépet is! Kép

Babaruhabörzére eljöttök októberben???? Jó lenne szétnézni!

Üdv,
Pumukli
pumukli

Jól elírogatok magamban Kép
Megyek is valamit dógozni....
pumukli

Sziasztok!

Bocs, hogy nem jelentkeztem, de Lili beteg lett. Tegnap reggel lázas volt, mentünk is az orvoshoz. Vírusos torokgyuszi, egy kis huruttal megspékelve Kép Persze a gyermek nem úgy viselkedik, mint egy lázas beteg, ami nem baj. Sőt. Azt hiszem a vírusban lehetett valami, mert hiperűrgyorsasággal csinál mindent Kép

Tegnap vettünk etetőszéket.
Kép
Kép
Kép

Nagy méretű fa etetőszék, dönthető támlával.
Hagytam magam erre rábeszélni anyósom által.
Lili még nem ül egyedül, de a hordozóban már nem tudom etetni, mert állandóan kiforog belőle.
Kipróbáltam az etetőszéket, és hát ez még túl nagy neki. Nem lehet belekötni sem, úgyhogy később sem túl biztonságos, mert akkor meg simán kiesik belőle.
11900 Ft volt. Volt műanyag nem dönthető támlával, 10900 ért. Levehető a tálcája, nagyobb is, mint ennek a tálcája, van pereme is. Bele lehet kötni, és az egész összecsukható.
Nagyon hülye voltam, hogy engedtem anyósomnak. Nem akartam megbántani, annyira erősködött, hogy később meg ezt ki tudjuk használni. Szerintem a nagyobb gyerek már úgysem fog etetőszékbe ülni. Olyan 2 éves koráig meg tudjuk azt is használni.
Arról nem beszélve, hogy pár ezer Ft-ért lehet venni kis műanyag asztalt, meg széket, rajzolgatni meg az is bővel megfelel.
Szóval nem tudom mit csináljak.

Tud valaki okosat mondani?

A csillagászós etetőszék nekem is nagyon tetszik Kép Nálunk ilyen nincs, de amúgy is biztos nagyon drága.

KépKép

KépKép
farkasbogi

Bogi, szegény kis Lili! Kellemetlen dolog ám a torokgyuszi. Dorka a 15 hónapos oltás után szedte össze, Párizsban.... 5 napot töltöttünk ott a barátnőméknél decemberben. a városlátogatás úszott. Ültünk otthon a kis beteggel. Őt nagyon megviselte. Jobbulást Lilinek!

Ami az etetőszéket illeti, tényleg max. 2 éves korig lehet használni. Nekünk asztalra rögzíthető Neonatónk van. Nagyon praktikus, bárhova magatokkal vihetitek. Kicsi, könnyű. Dorka már bele sem ül, majd Levibaba.

Szilvus, millió puszi a kis menő-manó nózijára. Hihetetlen iramban fejlődik. Hiába, van mit felfedezni ezen a világon...Ami pedig a Pamperst illeti, no comment....

Ági, mi a XVIII ker. Park uszodába járunk, Ficánka úszóklum. Amint látom, pofátlanul sokat kérnek a többihez képest. 2000 Ft. volt még tavasszal. Ezek után már érdekelne, hogy most mennyit kérnek???
Nagyon sajnálom a barátnődet. Szörnyű érzés lehet...Hova jár beültetésre? Hallott már a Forgács Intázetről? Én oda jártam dokihoz, és sok jót hallottam az intézményről.

Pumi, köszi a dícséreteket! Nagy huncut ám a kis csajszi, de már Levi is tanul tőle. A csúcs amikor visítóversenyt rendeznek...Nem irigylem a szomszédokat.
Tényleg felháborító, amit ezek a bevásárlóközponzok művelnek! Kíváncsi leszek a válaszukra...

Humi, tünemény a Kristófbaba ebben az űrhajós ülésben!
Ami a nyaralást illeti, bízom benne, hogy az én kis manóm is angyalmódon fog viselkedni. Szept. 23-án megyünk 4 napra Alsópáhokra. Már nagyon várom, bár nagy kikapcsolódásra két picivel nem számítok.

De most megyek, üvöltés a gyerekszobából.

puszi
pera

Pumi!

Nem kell bejelentkezni előre, csak fél 10-re kell menni a Hotelba. Azért megadom az oktató tel számát, hátha van kérdésed tőle: 06-30/906-5392 Adamikné Rigó Vilma. Aztmondta, hogy nem a merülős féle babaúszást alkalmazza.
Szétnéztem a városban többszörhasználatos pelusért: nos volt aki nem is hallott még ilyenről. Nincs ötleted hol lenne még érdemes szétnézni? Egyébként azt is mondta a nőci, hogy jó a biciklis gatya is. ha más nem lesz beszerzek egy olyat, a többszörhaszn-os nagyon drága.Kép

Üdv Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok,

Köszönjük a gratulákat a kis kúszómászó nevében. Ma a teraszajtóból szedtem össze - tehát már azt sem lehet nyitva hagyni...

Pumi
A cipőcskét rokonoktól kaptuk, mikor Peti született, most nőtt bele. Jó meleg, valami egérfajzat formája van. Kábé fél percig van a lábán, mert lekapkodja.... De nem tudom hol vehették.
Sajnálom, hogy fogyóban a tejecskéd. Sajnos nálam is igy kezdődött, mikor végképp a végét járta, napi 2 fejés és csak este tudtam Neki tejet adni. Aztán a 2 fejésből is csak 100 tej lett, majd 50, majd sajnos semmiKép Légy kitartó, hátha ez az állapot fenntartható még egy jódarabig.

Humi
Sétálj be a bankba és vidd Krizsó születési anyakönyvét. Felemelték a korhatárt 40 évre, meg kell, hogy kapjátok a szocpolt. Légy erőszakos! Például az ismerőseim körében szinte én vagyok a legifjabb anyuka...és én is elmúltam már 25, még ÁFÁ-val növelten isKép

Bogika
Jobbulást a kicsi Lilinek, szivszorító, ha egy ilyen kis csöppség beteg.

Kitty
Látom Réka is imád kajálni! És amint látom szépen nő a hajacskája!!Kép

Ági
Szorítok Zsuzsinak, hogy a következő sikerüljön. És bizzon a csodákban! A rokonságunkban egy kedves fiatal párnál most érkezik majd a baba, aki teljesen spontán fogant meg. 6 esztendő kitartó, keserves és hiábavaló küzdelme után az orvosok nem javasoltak több beültetést. Abbahagyták a kezeléseket. És most 3 hónapos kismama. Sajnos valóban nincs igazság, de látod, talána hit az, amit nem szabad elhagyni. Nagyonnagyon szoritok!

Folyt. köv. Peti lassan ébred, kicsit játszom vele. Kép

Puszi Mindenkinek!

Szilvusék
szilvus

Sziasztok!

Szilvus!
Valóban szívszorító, de nem, ha az én lányomat látod. Semmi szívszorítót nem produkál. Tegnap a lázzal olyan vígan volt, hogy a dokinéni is megkérdezte: Ilyen egy beteg gyerek, Lili?

Viháncol, ugrabugrál, szóval olyan, mint régen, sőt még olyanabb Kép
Az egyetlen, amit észreveszek rajta, hogy hamarabb elfárad, persze ez nem biztos, hogy a betegségtől van, hanem a rengeteg mozgástól.

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok,

Rozsagi, Szilvus, Kármen, köszönöm a tanácsokat. Remélem , nem lesz sok gondom a hozzátáplálás megkezdésekor. Ha kitart a tejem, fél évig még várok vele.
Humi, Kristófkád aranyos, eleven lurkó, és a születési súlyához képest bizony alaposan magára szedett.Edina lassúbb ütemben halad, mire töltjük az évet, talán le is pipáltok. Különben Erdélyben, Kézdivásárhelyen lakom.

Üdv mindenkinek, Mely

Mely
KépKép
mely

Újból én vagyok. Elárulná nekem valaki, hogy a profilomban a kép miért lett ilyen hatalmas méretű? Hogy lehetne változtatni rajta?
Előre is köszi, Mely

Mely
KépKép
mely

Mely,

Azért lett ekkora a kép, mert eredetileg ekkora a felbontása. Átméreteztem neked kisebbre és elküldtem mailben.

Majd még jövök csak panaszkodik kópéka a hátam mögött.

Puszi:
Humi
humi

Sziasztok!

tegnap csaptunk apával egy "görbe "estét, megünnepeltük, hogy 2 éve hajtottuk igába a fejünket.

Humi, nagyon cuki az etetőszék, mi olyan kisasztalosat vettünk.

Mely, megnéztem a képet, gyönyörű, igazánKép

Kitty, tök jó a sütőtökös kép, mi is próbálkozunk, csak Sárának nem lehet elég gyorsan adni a kanalat, mert balhé vanKép

Puszka, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Humi! Hü mekkora mosolya van Kristófnak!!! csudaédes! Szocpol nekünk azért járt volna mert anno a hitelszerzödésbe belefoglaltattuk hogyha meglesz a baba felvesszük és jóváirják a hitelösszegböl. Ki gondolta akkor hogy 4,5 év mire megérkezik! Azt meg hogy nem az emelt összeget kapjuk lehet hogy akkor is mondták most mindenesetre nagy csalodás volt.
Nagyon tetszik ez az etetöszék mennyibe kerül?

Szilvus! ma láttam a Rossmann-ban még van napocskás óriáspelus itt 2,3-as méretben.

Ági! Zsunak már mondtam de van akinél a teszt pár napot késik amig nincs menszi addig van remény!

Kitty! védönö is látta én ültetem fel Orsit nem mondta baj lenni, ezek után nem merek csak ritkán.

Naracsot halogatjuk ha nagyobb lesz.

Pumi! Libero zacsit kidobhatod csak a babafigurát vágd ki elötte a tetején azt tedd el.

Léna! gratulálok nektek.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

KittyKép

Csak egy kérdés: honnan szereztél sütőtököt? (mert írtad: "itthon sütöttet")

Pusz: maszat

ui: ma egy ismerős anyukával beszélgettünk vagy 1/4 órát az utcán, mellette állt a kislánya, és folyamatosan köhögött....Kép Igaz, nem olyan "betegesen" inkább szárazan, de akkor is...Anna meg a kezemben volt....remélem nem kapta el....Azt mondta az anyja, már hetek óta ez van......lehet, hogy allergiás....gondolom, ha tényleg beteg lenne, már lázas lenne a kisgyerek, vagy valami, nem, meg hurutosabban köhögne......remélem, pont ez hiányzik....holnap kap cebion cseppet....
maszat

Sziasztok

Karmen
Köszi megnézem az itteni Rossmanban, hátha. Legutóbb 2x is olyat vettem, amiben Napocskás póló van, irtó aranyos, hosszú ujjú és pamut, de Peti kábé 2,5 éves lesz, mire belenő abba a méretbe, amit a 3-as pelusok mellé csomagoltakKép Kép
Nagyon okos voltál, hogy belevetetted a hitelszerz.-be a szocpolt! Valahol olvastam a napokban, hogy valóban a hitelfelvétel időpontjában érvényben lévő összeggel érvényesithető. Érdemes várni, hátha még emelik.

Maszat
Elvileg a hurutos köhögés a gáz. Remélem Annababa télleg nem kapott el semmit.

Jóéjt Mindenkinek!

Szilvus

És egy Funpic, a rácsokkal kötözött sonka Kép
Kép
szilvus

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?