Na, visszajöttem, közben elaludt a Kismanó!
Kitty
Réka nagyon ügyesen eszik
Te sütöd neki a sütőtököt, vagy bolti?
Ági nagyon sajnálom, hogy nem sikerült a barátnődnek a lombik, ne engedd, hogy elkeseredjen, nem szabad feladni! Hamarosan összejön neki is!
Humi
Nagyon vagány az etetőszék, jól választott Kristóf!
Milyen büszkén feszít benne a kislegény!
Örvendek, hogy helyreállt a tejcsi probléma
Nálunk sajnos nagyon a végét járja, naponta 2x fejek, de összesen alig elég egy etetésre, és a fagyasztóból is fogy, vészesen
Így újra elővettük a tápszert, amit első nap elutasított, max. 50ml-t tudtam "beletömni", de már újra megszokta az ízét, most már nincs gond.
Szilvus
Édes drága Peticica a Napocskájával!
Nándi is párszor megkóstolta, de nem létszükséglet, van hogy napokig elő sem kerül. Kimosom, és szívesen átadom Nektek tartaléknak. Jól elvan az ikeás tíúkjával is, azt is kóstolgatja
Milyen ügyes, hogy már mászik
Etetni én is a babahordozóból etetek, mert szükség van a két szabad kezemre (kár hogy nincs több, néha jól jönne
). Gyakran mosom én is a huzatát, mert mostanában sűrűn kifolyt a pelusból a kaka. Tegnap váltottunk Maxi-ra.
Hol vetteétek a lábmelengető mamuszkát?
Azt a warez oldalt én sem tudtam megnyitni
Erika
Én is, én is akarok egy kislányt!
Nagyon tündériek együtt a gyerekek!
De az a csaj!
A pasik úgy fognak utána szaladni!
Tünde
Tomika is egyre nagyobb és ügyesebb!
Te, szegény, jól megijedhettél! Én is frászt kaptam volna! Már egyszer majdnem landolt Nándi is, mire beértem, már lelógtak a lábai az ágyról. Anyósom mesélte, hogy a sogórom állandóan leesett, 4 hónapos korától kezdve, főleg a kiságyból repült ki folyton. Akármennyire leengedték a betétet, Ő felmászott a rácsra, és kiugrott. De semmi baja
Meg lógott a könyvespolcon, mint egy kismajom, fél kézzel kapaszkodott, a másik kezében a bögre tejeskávé, van egy pár ilyen kép
Karmen
Igen, a Spelta elég drága volt. Mire kiszállították postán, fizettem 4 ezret, és még nem is volt rajtunk
11 kg-ig van, remélem fogjuk tudni hordani is majd. Még van az egyszerhasználatosból.
Móki
Nándi annyira nem nyugodt, amikor kanalazunk
Csak roppantul érdekli a fényképezőgép, és azonnal odafigyel, ha meglátja
Ma almát kap a fiatalember, tegnap szünet volt, mert a banántól görcsölt. Kíváncsi leszek, majd odakészítem a gépet is!
Babaruhabörzére eljöttök októberben???? Jó lenne szétnézni!
Üdv,
Pumukli