Sziasztok!
Mozgalmas napjaink voltak, de imhol itt vagyok
Apa szabin volt pénteken, orvososdi volt, úgy néz ki, nem ússza meg a kéz-műtétet
Majd télen, amikor itthon tud maradni, mert kb. 1 hónap lesz a lábadozás..vagy kézedelés? Szegényke
Ha meg már itthon volt, nyakunkba vetük a bútorüzleteket. A Jászberényi úton vagy egy nagyon király rattanos bemutatóterem, ha rattanban gondolkodtok érdemes megnézni. Húúú, de tudtam volna választani
Móki, Nuska és a Talisok
Télleg annyira sorry
Már ég a képemről a jó vastag bőr. Méltán hihetitek, hogy egy fantom vagyok (esetleg Fantomas?)...
De viccen kívül, sajnos innen kocsi nélkül a Szigetre eljutni, hát az egy tor-Túra lenne. Főleg, ha Peti elunja magát és rákezd vagy az éneklésre, vagy ami rosszabb a visitásra. Szóljatok mikor lesz a megmozdulás a Blahán, kiállunk a teraszra és megcsipkedem Petit
Nuska a talis topic nagyon jó 5-let, jók a fotók is. A fűbenbabákat ki készitette?
Ed, Lányok
Etetőszék a TESCO-ban 5990,- Ft, Philippe Kids márka, fából, kombi, azaz szétszedhető kisszékké és asztallá. Nem gagyi! Ma megvettük Petinek. Nézd meg!
Tündi
Danika milyen aranyos! És mekkora nagyfiú lett!
Domit is lehetne látnunk?
Móki
Azóta sem kaptad meg a Kismamát? Anyunak a Nők Lapját felejtették el bedobni kedden, kiirta a postaládára jó nagy bötűkkel, hogy NŐK LAPJA, no érdekes, csütörtökön ott volt
Én viszont kifejezetten aggódom, mert a National Geo-m még sehol
Hónap utolsó napjaiban szokták hozni....
Karmen
Az almával megszenvedtünk mi is
Szegénykém ma egész nap erőlködött, még sirt is. Tegnap almát kapott a főzikébe és uzsira is a barackhoz. A szőlőt hogy trutyizod ki, hogy ne legyen magja? Szemenként? Brokkolit próbáltad már Orsinak? Krumplival turmixolva nagyon finom, Peti szereti!
Kitty
Gondolom "örültek" a nagylányok a sulinak...Szegénykék. Védőnénit csókoltatjuk, Réka még nem olvasta el azt a könyvet, amiből megtudhatná, hogy minimum 1/2 kilót kell gyarapodnia/hónap
Nekem ezekről az "előirásokról" mindig az orosz borotválógép históriája jut eszembe
Na mind1.
Tündi
Szegénykém, Te aztán jól megszenvedsz a fogaiddal. Lassan én is kézenfogom a páromat és elmegyünk, lenne mit csinálnia a fogdoktornak. Remélem már kitalálták a fogtömést mélyaltatásban
A hitelt vissza lehet fizetni előbb is.
Na, hogy csatlakozzam a Szörny Rt.-hez egy anyóstörténettel. Örömmel újságoltuk Anyósnak milyen elhatározás érlelődött meg bennünk, azazhogy hamarosan mozdulni szeretnénk egy szép új házba. Nem részletezem a reakciót, csak a lényegét: az anyósom irigy. A saját fiára. Szörnyű nem? Hú, most nagyon mérges vagyok rá, mert ez csúnya dolog.
Úgy hallom vége a James Bond-nak, kikapcsolom a TV-t
Sziasztok,
Szilvus és a legfrissebb Petikép