Új privát üzeneted érkezett!

De hülye vagyok. Ma ment a férjem Pestre elmehettem volna vele! De este közölte most derült ki amugy nem szokott utazgatniKép
annyira bánt!! Tali is ma lenne, mérges vagyok magamra!!

Tündi! jo hogy Tomika nem szenvedett. Szépen gyarapszik nem mondom, gratula!

Jó hir. Megvan a Pampers katalogus apa majd beszkenneli és felteszem.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

B...us!

Most hogy írod Karmen a mi Apánk is ma ment Pestre: mi is elmehettünk volna vele a talira!
Hát ezt nem hiszem el, hogy én milyen ....vagyok!

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Basszusz kulc!

Karmen most, hogy írod leett: a mi Apánk is Pestre ment! Hogy én milyen h..e vagyok! Mehettünk volna mi is!Kép

Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Ági! Most hivtam is a férjemet miért nem mondta ö is akarok-e menni, nekem a méregtöl nem jutott eszembe mert nem szeretem ha oda kell utaznia, én nagyon félek amugy az E5-ösön.
Amugy fél évente ha 1x megy fel, legközelebb szólok vigyen engem is. CSak a gond hogy elötte nap tudja meg akkor meg 1dül mit kezdek fent, senki sem érne rá ugysem. Ezért is bosszantó hogy pont a mai napot csesztem el.Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok...

Ilyen nincs. Reggel Peti ugyan 1/2 9-ig aludt, ámde tök nyűgösen ébredt (szerintem fog-projekt). Aztán meg: keresem a slusszkulcsot, sehol. Nanáhogy Apa MEGINT elaludt és kocsival ment. Asszem nem volt jó ötlet eggyé olvasztani a 2 autónkatKép Na mindegy. Sétáltunk 1et, persze Peticica végignyűglődte, alig akart ebédelni. Most álomba simiztem, remélem jobb kedvűen ébred. Naszóval ismétcsak sorry csajokKép

Kérdés: lesz ez a fogzás rosszabb is? Ti mit tapasztaltatok? Fekszik csóri nyerek, nyekereg, 3 ujja a szájában és nyomkodja az inyét. Úgy sajnálomKép

Móki
Kép 3 csemete tutiKép Én is annyit szerettem volna. Illetve még nem vetettem el az ötletet, csak egyenlőre várakozó álláspontra helyezkedtemKép Azaz ismét felállt az a bizonyos fontossági sorrendKép Petipötty a legfontosabb, ám a a köv. a sorban a családi ház Kép Ha ez megvan és úgy vélem ki tudunk tanittatni még 2 gyereket, nosza akkor jöhetnekKép Az életkorod miatt cseppet se aggódj, én pont betöltöttem a 33-at mikor Peti megszületett és aggodalmamra a doktorom csak ennyit mondott: Szilvia maga egy fiatal egészséges nő. Nohát akkor!

Egyszóval hajrá Móki és Bogi, kergetem a gólyákat felétek!! Kép

Kamra fele lett csak kész, ugyanis kevesebb viaszosvásznat vettem mint kellene. Remélem kapok még ugyanolyatKép 2 zsák felesleges vackot vittem le a szemétbe. Jöhetnek az újabb vackokKép

Tündi
Tomika egy hős, puszi a nózijára! Szép nagyok vagytok, elsimerésemKép

Ed
Igen, pontosan hasonló megfontolásból vettük a jó nagy kerekű babakocsit, lehet vele off-road-ozni rendesen. De mikor megemeltem az üzletben valahogy sokkal könnyebbnek tűntKép Állitólag 11 kiló, szerintem pedig 111 Kép

Ági
Azt a vászon-ülésest vetted? Nem nyeklik-nyaklik benne nagyon a baba, még ha magától ül is? Egy falat az egész kocsi, felkaptam egyet a múltkor a TESCO-ban, de túl kicsnek találtam, hétrét kellett görnyednem hogy tolni tudjam. Igaz, 20 deka az egész és zsebkendőnyi helyet kér csakKép

Puszi Mindenkinek, ebédelek egyet.

Szilvus
szilvus

Én meg elmúltam 34 és még 1-2 babát szeretnénk, nem érzem magam öregnek.

Szilvus! barátnöm fia akit meséltem 4 hónapos és 8 kg!! Büszke erre de szerintem a tul gyors hizás/fogyás sosem jó. Ügyes ez a Petibaba hogy olyan sokáig alszik, Orsi fél7kor ébred.
Orsinak nem volt fogzási tünete. De a cicim kezd romokban heverni, mikor tanulnak meg a babák foggal szopizni?? biztassatok mert ez rémes.

Karmen
Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Milyen volt a tali csajok? Én csak irigykedem, de sajnos két csöppséggel elindulni képtelenség.
Móki, Bogi hajrá! Nagyon jó dolog két kis manóka. Bár néha(mindig) úgy érzem, szétszednek, csodálatos dolog, ahogy egymás mellett csperednek. A tegnap a két éves lányom átölelte öcsikéjét és a saját kis nyelvén azt mondta "Doda (Dorka) nagyon szereti Vevét(Levit) És ez tényleg fantasztikus.
Úgyhogy mindent bele! Nem rossz dolog a kis korkülönbség. Nagyon nehéz, de megéri.

Szilvus, mikor teszel fel képet nekünk Peticicáról? Már hiányzik a kópé mosolya.
Sok-sok puszi a fogacskájára. Nálunk is ez megy már hetek óta, de fog még sehol. Nyáladzás ezerrel, ökle a torkán, nyüszítés,de fog még sehol. Dorkánál rémes volt minden egyes fog kibújása. Nála is 2 hónaposan indultak be a dolgok, de csak 6 hónaposan lett eredménye.

Tündi, nálunk is ugyanez a helyzet gyümiügyben. Almától nem tud kakilni, baracktól fáj a pocija. pedig imádja, csak úgy nyeli a finomságokat.
Azt hiszem, most tartunk egy kis szünetet.Amíg van tejcsi ráérünk.
A fotóhoz (ami a Kismamában megjelent) Te írtad a szöveget, vagy a szerkesztő? Csk azért, mert lehet, hogy én is beküldök egy aranyos képet Dorkáról.

Móki, Karmen, köszi a névnapi jókívánságokat!!
Móki, nem hinném, hogy a tejcsivel van a gond. Dorka 1 éves koráig felébredt éjjelente. Addig szopizott. Mikor terhes lettem, abbamaradt a szoptatás, és ezzel egyidejüleg az éjszakai ébredés is. Nem tudom, de bízom benne, hogy Levi sem az éhség miatt ébred. Valószínűleg éjjel is igényli a cicit. Bár ki tudja??

De most rohanok, ordítás a gyerekszobából!

puszi

Erika
pera

Sziasztok!

megint összejött egy csomó mindent, ezért nem tudtam jönni. m,egkezdődött az ovi a két nagy gyerkőcnek. Norbinak most van a beszoktatás. hát mit ne mondjak, reggelente a szivem szakad meg úgy sajnálom, úgy ordít. de amikor eljövök abbahagyja és játszik. ma már egy keveset ebédelt is. ma amikor odaértem örömében sírt. olyan nehéz trtani magát ilyenkor az embernek hogy ne elötte sírjak. ez szerintem nekünk legalább annyira kemény időszak mint nekik.
közen Bettit megcsípte valami a szeménél amire allergiás lett, feldagadt neki így a héten már 2x voltunk vele dokinál. most már lappad neki, de oviba ő nem mehetett. ma pedig Norbit kerllett vinnem allergia vizsgálatra mert nagyon köhög, kiderült hogy hogy asthma bronhialéja vanKép kapott rá egy csomó gyógyszert, és egy hónap mulva vissza kell mennünk vele. szóval ez történt mostanában velünk

és valami jó is. Rékának kijött a 3. foga és vissza is tud fordulni a hasáról a hátára.

én is vettem esernyőre csukható babakocsit, de olyat aminek a háttámlája dönthető. de használtan vettem nagyon jó állapotban 11 ezer ft-ért, amúgy 23 ezer ft.

na megyek mert egy kicsit elfáradtam ma.

Sziasztok
Gabi

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

SZiaSztok!

A tali nagyon jó volt!! MEglehetősen el is fáradtunk, csak gondoltam, hogy azért még benézek, de úgy látom, hogy a csajok még nem tettek fel képeket.
Megyek is, holnap majd jövök újra.

Puszi mindenkinek, Kata
katca

Sziasztok! Kép

Örvendek, hogy újra tudtatok találkozni Kép Kíváncsian várom a képeket.

Írni nem nagyon van időm, és rendesen olvasni sem, csak be-bekukkantok.....pedig mindig annyira tervezem, hogy jövök rendszeresen. Na, majd egyszer nekem is összejön.

Tegnap kaptuk meg a 4 hónapos oltásokat + a gyermekbénulás elleni cseppeket. Nándi 65 cm és 7670g. Most már tudom, hogy miért is fáj annyira a derekam Kép Szegénykém tegnap teljesen kivolt. A szurira csak kicsit sírt, de aztán este bepótolta. Én még ilyet nem láttam-hallottam tőle. A szívem szakadt meg, annyira sajnáltam. Tegnap este csak hőemelkedése volt, ma viszont délelőtt belázasodott, de mostanra már lement a láza. De ma is nagyon nyűgős volt, állandóan elsírta magát, nem maradt egyedül. Most este 7-kor elaltattam, elmentünk boltba, hazajöttünk, és még mindig alszik. Csúszik az esti program. Tegnap este mint egy béna, egyáltalán meg sem mozdította a pici lábait. Borogattam, de az sem tetszett. Ma délelőtt viszont elfogadta, engedte a borogatást, de a bal lábához most sem érhetek hozzá, mert sír.

Hétvégén a Mátrában leszünk, jó kis hegyilevegőn majd nagyokat sétálunk, remélem jó kedvünk is lesz Kép

Nándi olvasott tegnap este Kép
Kép

Puszi Mindenkinek, kellemes hétvégét! Kép
Jó éjt,
Pumukliék
pumukli

Sziasztok! Kép

Nagyon összejött itthon minden azért tüntem el. Ugye kezdődött a suli, szinte minden nap valamit be kellett szerezni. A könyveket 1 napig kötöttem a két lánynak a szobában térdelve. Hát alig tudtam felkelni utána. Aztán meg a gépet kellett újra telepíteni, dehát mire a férjem ráért...Szóval egyenlőre vissza sem olvastam, csak futtában. Ezentúl már talán nem lesz semmi.

Azt láttam,hogy ma volt tali. Én ritkán járok Pestre, pedig szeretnék talizni én is!!!! Képeket kérünk, mi otthonmaradtak!!!!

Karmen!
Olvastam hogy jártatok a fülbevalóval. Szegény Orsi! De nagyon jól áll Neki! Én is gondolkodtam,de a férjem nem engedi, úgyhogy majd ha iskolás lesz és akarja kilövetjük Rékának. Pegig a nagylányoknak már újszülöttnek volt.

Hát már mi is használjuk néha az esernyő babakocsit, főleg,ha a kocsiba kell tenni és más cucc is van.PegPerego Pliko-m van, dönthető a támlája, szuper!

Rékáról: Tanácsadáson voltunk, és kiderült,hogy új védőnőt kaptunk. Megmérte Rékát,7350 g , 1 hónap alatt 30 dekát hízott. Mondtam is,hogy jaj,de jó, hízott 30 dekát. A védőnő megszidott,hogy bizony-bizony anyuka meg kellett volna hízni a fél kilót, ez nem elég. Ezért váltsak ki még egy szopizást főzelékre. Hát teljesen ledöbbentem. Nem tűnik egy éhező gyereknek Réka.
Én akkor is csak 1x fogok még adni más kaját a babának.(Amúgy meg,ha meghízná mindig a fél kilót ezután 10 kiló lenne 1 évesen) Nekem egyik lányom sem volt annyi, sőt Helga jó,ha 8 volt.
Nem fogok gyakran tanácsadásra menni ezután.

Allergiások! Érdekel még valakit homeoszer? Dórival voltam allergiavizsgálaton, és szinte mindenre kijött nála. Persze nem mertem Zirtec-et adni szegénynek. Én mást adok,mint amit a múltkor Bogi írt, és lekopogom,de teljesen tünetmentes már egy hete a kislány.
Luffeel tabletta (naponta 3x1, de az elején többet is lehet bevenni) és Euphorbium comp.- Heel ez orrspray. Nekünk bejött. Ja, és az orrspray állítólag jó a babáknak náthára is.(Ezt még nem próbáltuk,mert nem volt náthánk. Kop-kop)

Jó éjszakát mindenkinek! Holnap jövök.

Kitty
kitty123

Sziasztok !

Üdv mindenkinek , újra megjöttünk, rövidebbre nyúlt, mint terveztük, majd mesélek, de most olyan lelkes vagyok, hogy megy a gépünk(majd ezt is mesélemKép ), és az jutott eszembe hazafelé, hogy sok talink volt már, sok képpel, szóval, nyitnék egy topikot, a talis képeknek, mert így szerintem egyszerűbb lenne nézegetni.Ha sz@r ötlet, szóljatok, bár én most izibe megnyitom, de legfeljebb, majd hagyjuk a csudába.
Szóval mindjárt jövök, és visszaolvasok.
Puszi, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Sziasztok!
Hogy telt a nap? Tomika ma is hozta a szokásos formáját: egyszer aludt 3/4 órát estefelé meg a kezemben 20 percet. Most egész gyorsan elaludt, remélem, már nem ébred fel.
Ma mintha elfelejtette volna, hogy hasról vissza tud fordulni, csak egyszer csinálta.
Amúgy jó kedve volt.
Annak örömére, hogy harmadik napja nem kap semmit a tejcsi mellé, reggel úgy telerakta a pelust, hogy a lepedője is kakás lett. Egyelőre még nem kap semmit, de nem is hiányolta.
Én egy kicsit elkeseredtem, mert a fogorvos (ahová már megint egy ideje járok - gyökérkezelés) a röntgen alapján megállapította, hogy nagyfokú csontpusztulás van a gyökereknél. Ezért mozognak. Mindegy, majd lesz valami.
Aztán a barátnőm némileg megvigasztalt, hogy néhány éve neki is ezt mondták, de még nem estek ki a fogai, csak mozognak. Ez is valami.
Én már második napja nem eszem édességet (kivéve tegnep 1 Túró Rudolfot, de azt engedélyeztem). Nem tudom, meddig fogom bírni, nem is akarok semmi drasztikus dolgot csinálni, csak szép fokozatosan csökkenteni a kajálást. Első lépés a süti. Még nem hiányzik.

Biztos jó volt a tali!

Barbi!
Én mindig bepelenkázom, ha bekakált, éjszaka is. Egy időben nálunk is volt, hogy sűrűn kakált hajnalban. Én is utáltam, hogy fölébredt, és alig bírtam visszaaltatni.

Ági!Szilvus!
Mi is vettünk olcsó esernyőkocsit a Tescoban 4ezerért még tavasszal. Én vegyesen akarom majd használni. De közlekedni sokkal jobb lesz a kiskocsi +pl. utazáskor.

Erika!
Nem ln találtam ki a szöveget, hanem az újság. Nem volt semmi épkézláb ötletem, hiába törtem a fejemet.

Pumukli!
Nem semmi nagy Nándi! Nagyon szépen olvas!

Kitty!
Ez érdekes! Nálunk azt mondta a doktornő, hogy 6 hónapos kor körül heti 100 gramm hízás az átlagos.A védőnővel meg már június óta nem találkoztam (ill.egyszer az utcán).

Szilvus!
Érdekes ez a magánház dolog. Korábban egyáltalán nem gondoltunk magánházra, meg is beszéltük, hogy tökéletes nekünk egy paelllakás. Mert hogy a kertet rendben kell tartani stb. Most, hogy Tomika megvan, kicsit sajnálom, hogy nincs udvar, hogy legalább a szüleim nem laknak kertes házban. De mi innen nem költözünk. 20 évre vettük fel a hitelt, a lottón meg eddig hármas volt a legtöbb találatunk.

Jó éjszakát!
Tünde+Tomika
ptünde

Újra én!

Épp felettünk van, 2004.tavaszi babák talis képei címen

Léna

nuska

sziasztok!

Végre vége a tegnapi napnak.
sikerült a beszámoló a suliban, megkezdhetem a következő félévet!
Legközelebb is mehetünk a szigetre!
1/26ra megjelent a tanítvány, persze apa csak 1/27re. Így 1 órát Kincsővel kellett tanítanom. Elég jól bírta az ölemben.

Ági, Bicaj??? Milyen ülésbe teszik a bébit? Már én is mennék bicajozni, de még nem vettünk ülést.

Mire megint elolvastam mindent, addigra felébredt a gyerkőc és lejárt a mosógép.
Búcsúzok egy rövid időre.

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

A tegnapi tali rendesen kiütött minket, így szerencsére Máté alukált rendesen. (mondjuk én még többet tudtam volna, de nem elégedetlenkedek).
Léna, megnéztem a képeket, tök jó!! Igaz, hogy Nádja tényleg kicsit homályos lett, de majd Mariann biztos tesz fel róla is. Én még a múltkori tali képeit sem tettem fel, de pótolni fogom.
Mindenképp támogatom, hogy most már, hogy vége a nyaralásoknak, találkozzunk gyakrabban, nagyon jól esett.
Akik pedig nem tudtak jönni, legközelebb próbálják meg!!

Pumukli,
Nándi hatalmas fiú! Máté is 65 cm, de csak 6420g. MOnjduk nincs is túl sok tejcsi és a pépet, amit felírtak neki, nem igazán tolerálja. Nálunk kicsit szenvedős az evés, de hát ez van.

A bicaj ülés engem is érdekelne! Nagyon jó lenne, ha tudnánk menni bicajozni.

ÜDv, Kata
katca

Kitty! Orsinak most a 320g-ra azt mondta a morgos védönö hogy szuper!! nem tudtam miért tüntél el, erre nem gondoltam.

Székletlazitás. 2 napig kapott kevés tejberizst szölölével, hát nem tudtam ez lesz a hatása.
Szoval probáljátok meg.

Ed! Gratula.

olcso babakocsit ne vegyetek tesomnak is van az az 5e ft-os de nagyon sz..r tolni. Nem forog rendesen a kerék sem.
Narancsot adott már valaki? Rostja is mehet?

Mi is házba készülünk, csendes ez a hely de csak van szomszéd. Házban nagyobb a szabadság meg saját kert lenne.
Hétfön megyünk intézni a szocpolt a mostani lakásra, remélem nem órákig tart. Legutobb az OTP-nél másfél órát vártam csak informácio kérés miatt.

Pumi! hova nö ez a gyerek???!!Kép Látom sok magas fiu lesz itt a topicon.

Gabi! Jobbulást, vacak lehet ez!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Csak 2 perc mert egész nap nem voltunk itthon és úszik a lakás. Kép

Ed!
Gratula!!! Ügyi vagy! Kép
Majd teszek fel képet a bicikliülésről, ha apa hazahozza a gépet. Ilyen biztonsági ülés, 4 pontos övvel, a láb része állítható+ott is be lehet kötni. Nagyon rendesen megtartja, főleg ha egy kispárnát is teszek Matyus+az öv közé, így teljesen stabil. Ja és a vázhoz lehet rögzíteni nem a csomagtartóhoz így stabilabb. Kép

Szilvus!
Igen azt a vászon babakocsit vettük, én nem bántam meg, a miénknek jól forognak a kerekei. A bátyáméknak is ilyen van és ők már 1,5 éve használják nincs gond a kerekével, könnyű tolni. Szal szerintem nagyon jól lehet vele buszon közlekedni.

Most tényleg rohanok.

Üdv Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

sziasztok!

Előkerültünk mi is. Kicsit zűrös volt a nyár: Nyaralás Keszthelyen (ez a jobbik része a dolognak), az új 1 éves lakásunk totális átalakítása (új burkolatok, falak új színeket kaptak...)

Domi jó nagy csajszi lett (két és fél éves), olyan magas, mint egy 3-4 éves... Sok a hiszti, ,megy a féltékenykedés ezerrel, de imádja ezen felül az öcsijét.

Dani is igen nagy lett: a kezdeti 1600 gr, és 44 cm után 6 hónaposan: 62 cm, 6,3 kg. Nagy büszkeségemre van egy fogacska is. Kibújást nagyon jól viselte, csak nyálzott mint a bullgog, és mind az 5 ujjacska a szájába volt folyamatosan gyömöszölve. Egészségileg minden teljesen ok, minden lelete normális,minden kontroll rendben van.

egyenlőre ennyi, mostantól én rendszeresen itt leszek.

szisztok

ERikaKép
goczane

Sziasztok!

Egész nap nem tudtam feljönni a netre, valami difi voltKép Most a párom munkahelyről írok.

Nagyon jók a talis képek. A Léna indította topicba felrakom az előző talis album címét, így az is bármikor megnézhetőKép
Szuperul éreztem magam, valóban jó lenne gyakrabban összefutni.

Szilvus, hát nagyon hiányoztatok Petivel. megmentehetted volna a haza böcsületét. A 3 leányzó angyalmódon viselkedett, de a 3 fiú felváltva nyűgizett (oké, nevetés is volt, de hoztuk a formánkatKép )

A jövő péntek esetleg? Mariann addigra hazajön a nyaralásból, s talán Humi is tud már jönni. ÉS A TÖBBIEK IS!!!!!!!Kép

Andris ma nagyon szuperul elvolt! Hatalmasat aludt, kiabált, de szinte egyáltalán nem sírt. Ez pedig nálunk fehér holló esetKép

Megvettem a Kismamát. Pedig megrendeltem, de nem hozták( vagyis lehet, hogy lenyúlták, mert múlt hónapban ideért.( )Lehet, hogy a melléklet volt oly vonzó valakinek?Kép

Kata, a mailedet megkeptam, de egyszerűen nem megy kifele semmi otthonról. Remélem mire visszajövünk helyreáll a rend, és el tudom küldeni a választ.

Na megyek, jó hétvégét mindenkinek!!!

Pusza,

Móki
móki

Sziasztok!

Erika, olyan jó hallani felőlletek, főleg, hogy ennyi jó hírt hoztál.
Mi is a húgommal sokat zaklattuk egymást, (én, mint idősebb, soha nem csíptem, hogy van rajtam kívűl más is)de most már minden elmúlt, nagyon jól kijövünk, sőt
Biztos nálatok is így lesz.

A talin én is nagyon jól éreztem magam.
Jó lenne tényleg sűrűbben.

Lányok, igaz messze van még, meg már nem is tudom ki említette, de a 20.-i tüntetésre benevezünk mink is?

Ma a fotós barátnőm csinált rólunk profi képeket, majd ha megkapom felteszem .Biztos jobbak lettek, mint amiket én szoktam összebénázniKép

Puszka, Léna

nuska

Sziasztok,

én említettem a tüntetést. Itt lehet utánanézni meg csatlakozni:
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/284/103992.html?1094227527

Most töltöm fel a képeket, csináltam új albumot. Azért nem a léna által nyitott topikba rakom őket, mert akkor egyenként le kéne kicsinyíteni őket.

Az album címe: http://babanet.hu/album/main.php?album=3333

Mariann
tmarianna

sziasztok!

Léna, szerintem igen. Mi megyünk Kincsővel. Esetleg előtte kiugorhatunk a szigetre vagy a ligetbe sétálni. Csak egy ötlet, hogy a gyerekek friss levegőn is legyenek, necsak a belvárosban.

Ági, várom a fotót, mert nagyanyám megajándékozta Kincsőt egy kis pénzzel, amit el kéne vásárolni. Szóval kéne venni neki ezt-azt (etetőszék, bicikliülés, stb.)

Móki, nekünk jó a péntek.

Mariann, megnéztem a fotókat, tök jók lettek.

Hazajött Apa, megyek.

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

Szeptember 6-án lesz a topikunk 1 éves!!!!!!!!!!!
Hihetetlen, hogy szalad az idő.

Albumot még nem töltöttem fel teljesen, de addig nem fekszem le, míg el nem készülök vele.

Látom gyűlünk demóra is. Hurrá!

Mariann
tmarianna

Sziasztok.
Sajnos csak most kezdtem el a babaneten mászkálni, és kissé szomorú vagyok, hogy csak most fedeztem fel ezt a topikot. Mennyi jó dologról maradtam le.Én május 4-én szültem az Edinámat, és szeretnék olyan anyukákkal csevegni, akiknek a kisbabája kb. a kislányommal egyidős. Túl késő nekem ide belépni?

Mely
KépKép
mely

Sziasztok!

Mely, egyáltalán nem késő!! Üdv közöttünk!!
Rakj fel képet a csemetédről!

Mi is megyünk a Blahára (Hol fog ez a sok babakocsi elférni?!Kép) Ha hangoskodni kell, csak Andris kell a színre. Garantáltan nem lesz csendKép.
És nagyon jó lenne előtte egy séta a Margitszigeten v. valahol!

Erika, de jó, hogy itt vagy megint!

Rita, Brigi! Merre vagytok?!

Megyek, indulunk vidékre, vasárnap jövök!

Pusza,

Móki
móki

Edina tegnap töltötte be a 4 hónapot.Kép

Mely
KépKép
mely

Sziasztok LÁnyok,

vagyok ám én is, csak apa mostanság kisajátítja a számítógépet, mert valami új játékra lelt, azóta nem tudom lerobbantani a géprQl Kép Kép

Milyen demonstráció lesz, lemaradtam valamirQl ?

JövQ hét pénteken indulunk nyaralni, már alig várom, jó lesz végre kimozdulni pár napra.

Bence falja az almát, nem tudja kivárni míg odaér a köv kanál már ordít érte, meg kapkod a kanálért. Teljesen beindult rá. Egy egészet befal egyszerre, és ha adnék még szerintem többet is befalna belöle.

na megyek, mert már 2 óra és ebéd még sehol.

Sziasztok

Timi
kismaszat

Sziasztok!

Menjünk -menjünk, legyünk minél többen.
Vmit a BKV-val se ártana kezdeni, mi a múltkor a 74-es trolin szorultunk be, még jó, hogy 3-an voltunk, apuval ráncigáltuk egy kicsit a babakocsit, végül anya kivete Sárát, mi meg apával kicibáltuk vhogy.Bele se merek gondolni, mi van, ha egyedül vagyok...

Azt hiszem mára ennyi voltam, mert simán kaphatnék Stahanovista(így kell írni?)érdemérmet, ma a volt mnkhelyemen leltároztamKép

Mely, szia nektek, Sára egy picivel jött előbb, ő április 9.-ei.

Puszka, Léna

nuska

Sziasztok!

Mariann,
nagyon jók lettek a képek!! TEtszik mind!!
Tényleg egy éves topik? Meg kellene ünnepelni valahogy!

Kriszta,
Még nem néztem meg a leveleimet, remélem közben tudtál írni.

Én babakocsival biztos nem tudok eljutni a Blahára, mert nagyon nehéz és nagy, majd meglátom, hogy autóval neki vágunk-e.

LÉna, nincs valami akció a DM-ben? vagy nem várható?

Képzeljétek, tegnap Máté végigaludta az éjszakát! Ez azt jelenti nálunk, hogy 11-kor még evett, de csak n7-kor ébredt. Ez biztos csak véletlen volt és most el is kiabáltam magam, de én ennek olyan nagyon örültem! kíváncsi vagyok a mai napra.

Mely,
Üdv közöttünk. Az én fiam Máté és április 21-én született.

Jó éjt mindenkinek!

Kata
katca

Sziasztok!

Csak egy kis bekukk!

Mely!
Üdv köztünk, gyere minél gyakrabban. Még egy nagy hajú baba a topicban!!! Én is május 4-én születtem, mint Edina, csak 36 évvel korábban. Kép

Már 1 éves a topic? Hogy repül az idő!

Timi!
Gratulálok a kis almaevőnek.

Erika!
Már nagyon hiányoltunk. Örülök,hogy minden rendben van Danival, és hogy ilyen szépen fejlődik.

Karmen!
Szegény Réka már a 4. napnál tartott kaka nélkül. Javasoltad a szőlőt, kipréseltem a levét, kb.50g-ot megivott a kislány. Délutánra megjött az eredmény. Remélem a szőlő segített, mert akkor máskor is bevetem.

Jó éjt mindenkinek!!!!

Kitty
kitty123

Sziasztok!
Hogy telik a hétvége? Nálunk ma itt voltak anyuék (persze apu törött lába miatt Gábor szállította őket). Tomika ma sem vitte túlzásba az alvást. 3-szor fél órát bírt aludni. Este már magyon álmos volt, de nehezen aludt el.
Amúgy jól van, úgy tűnik nem hiányolja a gyümölcsöt, bár ma ettem szőlőt, és majd kiesett a szeme, úgy bámulta.
Továbbra sem jut eszébe, hogy vissza tud fordulni a hátára, ha hason elfárad, sír. És bőszen gyakorolja a büdösbogár-pozíciót (Szilvus, azt hiszem, ezt hívtad így): a fenekét fölnyomja, a fejét le, és próbál haladni. Egyelőre nem sok sikerrel.
A haja egyre több, oldalt is kezd sűrűsödni. Már csak hátul van egy kis kopasz folt.
És továbbra is nyáladzik ezerrel, mindent a szájába rak, rág (tegnap a gépnél itt ült az ölemben, akkor az egérpadot ette volna meg, mikor elvettem, üvöltött). És imádja a technikát: a távirányítót, a telefont, a billentyűzetet. Egyik este addig mocorgott az ágyunkon, míg megtalálta a távirányítót, jól megszopogatta, és tök erősre vette a hangot.
Most többet nem írok róla, mert bármeddig tudnék mesélni.

Erika!
Jól megnőtt ez a Dani fiú! És már foga is van! Örülök, hogy minden OK. Nagyon csinos fiú!

Mariann, Léna!
Nagyon jók a zalis képek! Sajnos mi nagyon messzi vagyunk (Szeged), ezért egy ideig még biztos nem tudunk elmenni, de hátha egyszer majd eljutunk.

Mely!
Üdvözlet! Az én Tomikám már hat hónapos öreglegény (febr.27-én született).
Nagyon szép Edina! És milyen jó punkos frizurája van.

Timi!
Nálatok nem okoz gondot az alma (kaka, poci). Én most egyelöre teljesen leálltam a hozzátápival, mert Tomika pocija fájt a gyümölcstől, pedig csak levet kapott.

Kata!
Gratula Máténak az éjszakai alváshoz!

További szép hétvégét!
Tünde+Tomika
ptünde

Nagyon büszkék vagyunk a hason fekvésre, itt egy kép:
(a háttérben én varrom a nadrágom szárát)
Kép

Most már tényleg megyek!
Tünde+Tomika
ptünde

Sziasztok!

Mozgalmas napjaink voltak, de imhol itt vagyokKép
Apa szabin volt pénteken, orvososdi volt, úgy néz ki, nem ússza meg a kéz-műtétetKép Majd télen, amikor itthon tud maradni, mert kb. 1 hónap lesz a lábadozás..vagy kézedelés? SzegénykeKép Ha meg már itthon volt, nyakunkba vetük a bútorüzleteket. A Jászberényi úton vagy egy nagyon király rattanos bemutatóterem, ha rattanban gondolkodtok érdemes megnézni. Húúú, de tudtam volna választaniKép

Móki, Nuska és a Talisok
Télleg annyira sorryKép Már ég a képemről a jó vastag bőr. Méltán hihetitek, hogy egy fantom vagyok (esetleg Fantomas?)...Kép De viccen kívül, sajnos innen kocsi nélkül a Szigetre eljutni, hát az egy tor-Túra lenne. Főleg, ha Peti elunja magát és rákezd vagy az éneklésre, vagy ami rosszabb a visitásra. Szóljatok mikor lesz a megmozdulás a Blahán, kiállunk a teraszra és megcsipkedem PetitKép Nuska a talis topic nagyon jó 5-let, jók a fotók is. A fűbenbabákat ki készitette? Kép

Ed, Lányok
Etetőszék a TESCO-ban 5990,- Ft, Philippe Kids márka, fából, kombi, azaz szétszedhető kisszékké és asztallá. Nem gagyi! Ma megvettük Petinek. Nézd meg!

Tündi
Danika milyen aranyos! És mekkora nagyfiú lett!Kép Domit is lehetne látnunk?Kép

Móki
Azóta sem kaptad meg a Kismamát? Anyunak a Nők Lapját felejtették el bedobni kedden, kiirta a postaládára jó nagy bötűkkel, hogy NŐK LAPJA, no érdekes, csütörtökön ott voltKép Én viszont kifejezetten aggódom, mert a National Geo-m még seholKép Hónap utolsó napjaiban szokták hozni....

Karmen
Az almával megszenvedtünk mi isKép Szegénykém ma egész nap erőlködött, még sirt is. Tegnap almát kapott a főzikébe és uzsira is a barackhoz. A szőlőt hogy trutyizod ki, hogy ne legyen magja? Szemenként? Brokkolit próbáltad már Orsinak? Krumplival turmixolva nagyon finom, Peti szereti!

Kitty
Gondolom "örültek" a nagylányok a sulinak...Szegénykék. Védőnénit csókoltatjuk, Réka még nem olvasta el azt a könyvet, amiből megtudhatná, hogy minimum 1/2 kilót kell gyarapodnia/hónapKép Nekem ezekről az "előirásokról" mindig az orosz borotválógép históriája jut eszembeKép Kép Kép Na mind1.

Tündi
Szegénykém, Te aztán jól megszenvedsz a fogaiddal. Lassan én is kézenfogom a páromat és elmegyünk, lenne mit csinálnia a fogdoktornak. Remélem már kitalálták a fogtömést mélyaltatásbanKép
A hitelt vissza lehet fizetni előbb is.

Na, hogy csatlakozzam a Szörny Rt.-hez egy anyóstörténettel. Örömmel újságoltuk Anyósnak milyen elhatározás érlelődött meg bennünk, azazhogy hamarosan mozdulni szeretnénk egy szép új házba. Nem részletezem a reakciót, csak a lényegét: az anyósom irigy. A saját fiára. Szörnyű nem? Hú, most nagyon mérges vagyok rá, mert ez csúnya dolog.

Úgy hallom vége a James Bond-nak, kikapcsolom a TV-tKép

Sziasztok,

Szilvus és a legfrissebb PetiképKép

Kép
szilvus

Tündi!
Most látom Tomasz kis buksijátKép Nagyon jó a séróKép Gyönyörű szemöldöke lett a fiatalembernek.

Szilvus
szilvus

Szisztok!

Képzeljétek, előbújt a második fogacska.
Az evéssel még mindig küszködünk. Ha egy tányérba banánt + barackot keverek pépesre, akkor nem kell neki. Ha kiskanállal banán illetve barackdarabokat adok a szájába, akkor külö-külön megeszi. De lereszelve, egyiket sem. Ma kapott egy kis babapiskótát is, azt egyszerűen falta.

Szilvus, melyik Tescoban vettétek? Mert Anyuval ma voltunk a váciútiban és csak 8ért láttam. Vagy én vagyok vak. Asszem mi a kikában vesszük, mert ott a fából készült (nem a farost) kerül 7ebe. Ma mutattam fotókat Apának a műanyagról, nem tetszik neki.

Mely, az Edinák csak szépek lehetnek. Kép Kép

Tünde, Kincső is imádja a távirányítót, billentyűzetet, egeret. Veszek neki valami hasonló játékot, hátha az is kell neki.

Mariann, a söfis topikra feltettem a blahás linket, de ott nagy a csönd. Sehol senki.

hihihi, én holnap megyek anyóshoz. Jól meghivattatam magunkat ebédre. Nekem legalább nem kell főzni, mosogatni. Tök jó! Csak kár, hogy nagytétényiek, mert 2* át kell szállni. Fujjjj!

Legközelebb megmutatom a srácokat a leányzónak. Majd megírom a véleményét.

Jó éjt, most már megyek aludni.

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból. Szuper volt. Kép Eltekintve az utolsó naptól amikor az előttünk lévő autó vezetője (egy idős bácsi) úgy döntött mégsem mer kikanyarodni a jó messze lévő kamion elé. Ő páros lábbal a fékbe taposott, minket pedig a kocsijuk hátsó fele állított meg. Kép A kocsi és az önbecsülésem egy kissé összetört, de szerencsére senkinek nem lett baja. Kristóf szegény épp elaludt mikor történt és úgy megijedt, hogy levegőt sem vett egy darabig. Szerencsére gyorsan megnyugodott. Így aztán most szaladgálhatok majd szervízbe. Sebaj 20 évente egyszer ez is belefér, bár nagyon nem hiányzott.

Zalakaroson voltunk és nagyon szép helyen, az erdő mellett volt a szállásunk. Az időre sem lehet panaszunk, egyszóval tényleg jó volt.
Csináltam róla albumot:
http://babanet.hu/album/main.php?album=3345

Még nem volt időm visszaolvasni, csak nagyjából futottam át. Azt sajnálom, hogy lemaradtunk a taliról, de sebaj, majd legközelebb.... Kép
Biztos most is nagyon klassz volt. A képek legalábbis nagyon jók.

Kristóf közben betöltötte a 4 hónapot. Most 6,25 kg. A szeme gyönyörű kék lett, a haja pedig egyre világosabb no és egyre kevesebb. Olyan muris, a tarkójánál kőrben egy csíkban jó sűrű maradt máshol pedig ritkult, de a megmaradt szálak szép hosszúak. Pont úgy néz ki, mint az idősebb férfiak mikor kopaszodnak. Kép Kép Kép

Jövök mostmár rendszeresen, mert nagyon hiányoztatok ám! Kép

Puszi:
Humi
humi

Üdv minden új, közénk tartozó anyukának és babának. Itt egy friss táblázat, aki hiányzik belőle légyszi szóljon!

Kép
humi

Sziasztok,

HumiKép
De jó, hogy újra itt vagy! Már hiányoztál ám. Nagyon jók lettek a fényképek. Szép házban laktatok. Jól látom, hogy nagyfiad barátnőjét is vittétek? Nagyon rendes szülők vagytok!
Nádjának is volt ilyen jellegű frizurája, most már egységesen 2 mm-es a sérója. De nő legalább! Most olyan kis sündisznófrizurás kezd lenne, már növöget, de még nem lapul le. Igen mókásan néz ki.

Hát igen, vannak ön- és közveszélyes sofőrök, akik éppen a túlzott óvatosságuk miatt okoznak fennakadást és mint sajnos a ti esetetekben is, balesetet. Szerencsére Nektek nem lett semmi bajotok!

No, megyek csomagolni, mi holnap utazunk. Majd este még benézek.

Mariann
tmarianna

Sziasztok,
Beleférünk mi is a táblázatba? Edina május 3-án született 54 cm-rel, 4200 g-mal. A táblázat pont kapóra jön nekem, most próbálom bevenni a begyembe, ki kinek a babája. Hú, de sokan vagytok. És mind szebbnél szebb babák. Edina most töltötte a 4 hónapot, 63 cm és 6kg 800g. Már egy jó hónapja gurul hátról hasra és hasról hátra, az ujjamba fogózva felhúzza magát, és bőszen próbálkozik a mászással, igaz még kevés sikerrel. A punkos rőzséje hullófélben van, de a fejtetőn továbbra is szemtelenül meredezik, és kitartóan nő. Amúgy Edina még csak anyatejet eszik. Ime egy ma reggeli kép, amely egy kiadós kajálás után készült.Kép

Mely
KépKép
mely

itt van a Pampers akcio amit igértem: http://web.axelero.hu/amina512/pampers.zip

Erika! jó hogy elökerültél, már hiányoltalak senki se tudta mi van Veletek!

Kitty! Remélem hogy tényleg a szölö segitett, nekünk tuti az. 4 nap??? Szegény Réka fájhatott ám a hasa.

Tündi! Még Orsi sem tud visszafordulni. Ügyes nagyon Tomika!

Milyen szépek ezek a babák!! És ezek a mosolyok!

Mely! Nagyon szép hajasbabád van! És milyen hatalmas!!

Szilvus! Köszi egyelöre krupmlifözelék, Tökfözelék, meg répafözelék megy. Jövö héten már husival együtt. Szölöt beletettem 5-6 szemet egy kis szüröbe és megnyomtam. Nagyon gyorsan halad.
Brokkolit majd veszek de egyelöre még a tök is nagyon új neki.

Humi! nagyon szép házban laktatok!! És Kristóf csudaszép lett, tényleg kis kópé!! Csupa apja ugye?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok,

Humi, isten hozott újra köztünk !
Hála Istennek, hogy nem történt bajotok, amennyi az örült az utakon, kész szerencse hogy megúsztátok ennyivel.

Tünde ! Az alam nem okoz gondot, csak jó sürüt kakkantunk töle.Kép
Egyébként tegnap is befalt egy egészet.
Tomika nagyon szépen hasal, Bence még mindig oldalra támaszt a kezeivel, így persze hamar elfárad.

Szilvus, a Karabukára gondolsz, a Jászberényi úton ? (Nem tom jól írtam-e le)Ott télleg jó cuccok vannak.
Úgy látszik a Szörny Rt azért mindenhol üzemel.
Voltatok Csömörön ? Remélem azért ha erre jártok, megcsörgetsz és találkozhatunk akár csak pár percre is ?Kíváncsi vagyok rátok, nameghát Petibabára !

Mely, üdv itt nálunk, szép nagy lányod van, igazi hajasbaba ! Az én Bencém április 19-én született, nagyon picin, de már megnött Kép

Sziasztok, megyek fözni.
(Engem nem hívott meg anyósom ebédre, mint Edéket Kép Kép )

Timi
kismaszat

Kitty!

Dani is sokszor kínlódik a kakival. Megoldás: Kamillatea cukorral, vagy préselt szőlő, vagy facsart narancs rostok nélkül, vagy a HIPP-nek lehet kapni sárgabarack desszertet, ez is tuti eredményes!

üdv
Erika
goczane

Sziasztok!

Mely, üdv kis csapatunkban! Gyönyörű hajasbabád van!! Az én Levim ápr. 25-én született 3650 gr-al. Ő sem pici, de a Te angyalkád hatalmas. És nagyon ügyes.

Humi, jó, hogy itt vagy. Hiányzott már a táblácska. Szerencse, hogy nektek nem lett semmi bajotok. Persze, így is bosszúság. Tudom, mit jelent. A férjem 2 héten belül 2 őzt ütött el 2 kocsival. A vadiúj Toyotánk rendbehozatala 1.000.000-ba került.

Szilvus, erre vártam! Erre a kópés mosolyú legényre. Szuper a kép!
Jó, hogy mondod, én is pont a napokban gondolkoztam rajta, hogy elő kéne fizetni a Nat. Geog.-ra. Lehet, hogy jobban járok, ha megveszem??

Mariann, jó pihenést Nektek!

Léna, a BKV-al kapcsolatosan tényleg nem ártana csinálni valamit. Babakocsival egyszerűen képtelenség közlekedni. Ott kezdődik, hogy mi fel sem férünk a villamosra. A metróhoz pedig le sem tudunk menni. Úgyhogy ülünk itthon...

Na, de megyek, a férjem már itt toporog mellettem. Tudjátok, valami új játék...

puszi

Erika
pera

Sziasztok!

Humi, én is nagyon örülök, hogy újra itt vagy!! Hiányoztál ám a taliról is! Na, nem baj, majd legközelebb! A képeitek nagyon jók lettek. Biztos jó lehetett a nyaralás! Na, majd mesélsz!

Máté sajnos már ma éjjel nem volt olyan jó fiú és sajnos megint felébredt még enni, de egyszer majd csak leszokik erről!!

Mariann,
Érezzétek nagyon jól magatokat!

Na, most mennem kell, majd még benézek.

ÜDv, Kata
katca

Sziasztok!

Ma voltam anyóséknál. Kincsőt kendőben vittem, felszálltam a tömött 3as buszra, és nagyon nehezen adták át a helyet. Megdöbbentő volt.
Babakocsit lusta voltam le-föl cipelni.

Humi, a legközelebbi talit szerintem péntekre beszéltük meg. Szép helyen nyaraltatok!

Kata, én 6 hónapja várom, hogy mikor szokik le Kincső az éjszakázásról. Talán ma...

Ha minden jól megy, holnap megyek a ligetbe görizni. Ezzel megkezdődik a sportolás!

Most pedig irány a fürdő.
Jó éjt mindenkinek!

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Jó reggelt!

Humi, csudaklassz helyen nyraltatok! Kristóf nagyon jól érezhette magát - a képeken is látszikKépÖrülök, hogy a kocsiesetben nem sérültetek meg!!!

Mely, micsoda hajasbaba!Kép

Szilvus! Peticicád tünemény!!!!

Ja, a hosszú Patibabáról jut eszembe. Andris nem egy hosszú baba, de valahogy nem értem a számozásokat - vagy a növekedést? Rugiméret 68-74, egyre inkébb az utóbbi. De ha kis gatyát adok rá, már a 68 is hosszú. Szegényem keresi a lábiját, az meg sehol ilyenkorKép Az egyik 74-es szabadidő alja csak 3-5 centivel hosszabb, mint a lábija, de a másikból 10-12 centit kéne levágni, (hozzáteszem ez utóbbi ajándék, én ilyet meg se vettem volna. Nem sok gyerkőcöt nevelt aki ezt tervezteKép ) Most gondban vagyok, hogy téli overálban milyet vegyek majdKép
De ez legyen a legnagyobb gondomKép

Szép napot mindenkinek!!!

Móki
móki

Sziasztok!

Lassan indulunk, csak beugrottan boldog évfordulót kívánni magunknak!!! Kép

Kép

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Próbálok visszaolvasni, nagyon sürű volt a topik a hétvégén.Kép

Szombaton elmentünk fürdeni a Köröstorokhoz, hát nagyon csudás volt! Majd teszek fel képeket, a bicikli ülésről+a hétvégéről, csak ez nálunk kicsit bonyás. Kép Csak tegnap jöttünk haza, Matyus nagyon élvezte!

Szilvus!
Mi is vettünk a tescoban etetőszéket! Kép Csak még nem volt időm összerakni, azthiszem én le fogom még lakkozni, hogy jobban tisztán tudjam majd tartni.

Ed!
A tescós etetőszék bükk fából van, és PVC az ülőkéje, úgyhogy szerintem érdemes lenne még1x megnézned!

Képzeljétek Matyika tegnap ücsörög szépen a tornáztató előtt, és egyszercsak fogja magát és felkapaszkodik a kis kezeivel! A végeredmény az lett hogy térdelve veregette a vackokat tovább! Sűrgősen le fogjuk helyezni az ágyat mert reggel is négykázláb találtam rá a kiságyban. Hát nem semmi most született (fél éve) és már menni akar! KépKép

Mely!
Üdv köztünk! Nagyon édi a kislányod, igazán szép hajasbaba! Gyere sűrűn!Kép

Humi!
Örülök hogy nem lett semmi bajotok a baleset miatt! Lelkileg is elég nehéz lehet most ezt neked feldolgozni! A tatát remélem "helyreraktátok"! Kép

Karmen!
Köszi a pampers-t éppen most vettünk egy óriáscsomagot majd jól rendelek is valamit, ha már gyűlik az a pontocska.Kép

Mariann!
Jó nyaralást! Igazán rátok fér már, hogy kimozduljatok!

Kérek még egy kis pozitív energiát a barátnémnak, ma csinálta a lombikos beültetés utáni tesztet, sajna csak nagyon haloványan lát rajta csíkocskákat! Kép Igaz még csak holnap kellene neki tesztelnie, de gondolta hátha. A lényeg hogy még van remény, szal kell a pozitív energia hogy túl élje! Kép Zsuzsa innen is nagyon szorítok Néktek! +++++++

Aki szokta vinni a babócát usziba: Milyen gatyó kell rájuk és hol lehet beszerezni????? Pénteken megyünk először.

Most megyek mert asszem felébredt apraja!

Pussz Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Bocsi!

Nézem ezt a pampers pelust hogy mit küldjek vissza az ajándékért, de nem tudok düllőre jutni vele: kérik a "függőleges állású baba-mama képet" ez az ami az elején van: egy nőci fog egy gyerkőcöt? Nekem nem teljesen tiszta úgyhogy bocs a kérdésért!Kép

Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?