De jó, hogy előjött a puha talpú cipő témája, mert télire bentre én is ilyet szeretnék, de persze már rég elfelejtettem, hogy mi is volt a neve.
Lina is náthás volt, szerintem akkor hűlt meg, amikor céges bulin este elég későn is még mezítláb ugrált az ugráló várban (amúgy is nagyon szeret mezítlábazni, meg rájött, hogy így nem csúszik, és fel tud kapaszkodni a csúszdához az emelkedőn). Nekünk is volt 1-2 nehéz éjszakánk, de már sokkal jobban van, lényegesen kevesebb a takony (bocs) az orrában. Viszont nagyon csúnyán köhög.
Remélem mindenki más is már teljesen meggyógyult!
Edina tök jó, hogy alakul a véleményed a tesó kérdésről! Én, ha majd megtehetem, mindenképp 3 gyerekem lesz, bár most mi leálltunk a projekttel. (Már csak azért is, mert imádtam a terhesség minden pillanatát, és a szülést is – de ez utóbbit csak akkor, amikor már végre előbújt a kismaszat. De vicces módon az volt szinte az első mondatom, hogy de jó volt.) Amit Momoska írt a tesó kérdésről és a korkülönbségről, az nagyon-nagyon tetszik. (Főleg az a rész, hogy úgy is mindenki azt a korkülönbséget fogja szeretni a gyerekei közt, ami neki megadatott.) Viszont az is igaz, amit Évi ír, hogy a nagyobb tesónak ha vannak kötelezettségei, akkor nem tud annyit játszani a kistesóval, és ez mindenkinek hátrány.
Timi! Nem mondok semmit, de csuriban az ujjam.
És remélem a bölcsi továbbra is jól fog alakulni, így, hogy nem kell Esztinek majd ott aludnia, biztos könnyebb lesz.
Lina kezd nagyon oda lenni a pedál nélküli bicajért. Bár a motort már nagyon vagányul hajtja (legújabb az, hogy már váltott lábbal is), de akárhányszor meglát egy bicajt, azonnal ki akarja próbálni, és mondja a gazdájának, hogy „cseje”
(Az unokatesókkal ezt nagyon édesen megtanulta, hogy ha ugyanazzal akarnak játszani, akkor egymás után következnek, cserélnek.)
Ancsa nem semmi módon leápolta magát!!
Kora, ezt már többször akartam mondani, annyira édi az a kép Leviről, ami a vonalzójában van!
A minap kedvesem keresztanyjáéknál voltunk, aki hát finoman szólva is iszonyú kövér. Kicsi Linám gyermeki őszinteséggel állapította meg: „Néni. Nagy.”
Fú Edina, de jól is teszed, hogy ilyen időben kezdesz ajándékokban gondolkodni!
Kora, hajrá az ABC-hez! Edina, nagyon szép lesz az óra!
Jó éjt mindenkinek!