Sziasztok Csajok!
Na, végigolvastam a termést!
Zsuzsa,
végignéztem a képeket, köszi a mélt. Jok a képek, de rolam a masodik, amin egyedül vagyok az förtelmes, ha akarod leszedheted, de mindegy. Ez van
Nekem van am képem Rolad, majd megprobalom feltenni, ha nem sikerül elküldöm Neked. Ma mar biztosan nem, talan holnap.
Niki!
Kar, hogy nem jöttél a talira! Csötörés
Soraya!
Gratulalok a kisfiuhoz! Szerintem is rendben vannak a kiloid!
Kinga!
Szoritok a ZH-hoz, holnap irod, ugye?
Nagyon ram hoztad a fraszt a hétvégi esettel, de latom, minden rendben vigyazz magadra!
Viszont amiért nem jöttél a talira, mostmar tényleg tartozol nekünk egy képpel!
Vali!
Gyönyörüek a képek! Es szuper, hogy mar ügyesen befordultak a babaid!
Egcsi!
Mikor lesz Praxis? Es hol, Egerben?
Örülök, hogy egyébként minden OK volt Veled!
Maci!
Gratulalok a kisfiuhoz! Akkor mostmar tényleg egyértelmüen több a kisfiu!
Nanda!
Örülök, hogy javulnak a nemalvas-gondok!
En is nagyon sajnalom, hogy nem beszélgettünk a talin! Ha tényleg jöttök errefelé, irj egy emilt a profilomban levö cimre és összefutunk Zürichben!
Kakas beszolas "Vena"-nak nem semmi
Orsi!
A Te 3D-s képeid is szuperek, igaza van Szöszinek, olyan fuvolasan (vagy vmilyen fuvos hangszeresen) tartja Gergö a kezecskéit! Zenész lesz ebböl, akarki meglatja!
Lino, Pano,
örülök, hogy a talin olyan jot beszéltgettünk!
Chello,
pajzsmirigy rendben, de jo!!!
Bellana,
hat ez nagyon jo hir! Kispapa is biztos örül! Igy azonnal megoldodott egy csomo problémad, ugyis volt a közelmultban elég.
Folyas
Mucska,
örülök, hogy Veled is minden rendben!
Sajnalom, ami a férjed fogaval történt, szegény, biztos megszenvedett, tényleg megérdemel egy kis sütit!
Itt mar nagyon szép az idö, remélem Hozzatok is elér és jol megusszatok a Tisza-aradatot is!
Ja, a 6,5 kg, szerintem szuper!
Mariann!
Üdv közöttünk!
Ildiko!
Hogy vagy? Meggyogyultal mar? En sajnos mire Mo-ra megérkeztünk, ismét nathas lettem, igy a talin ismét orrhangon beszéltem, ugy idegesitett!
Bori!
Lazasan keresem a helyet a magnesnek (a beépitett hütö miatt), olyan aranyos és kedves emlék! Merre vannak a képeid?
Nalunk még az az ujsag, hogy készen van a tapétazas, festés. Mar "csak" rendet kell tenni, de az jo nagy munka lesz, mert egy par dolgot at is akarunk rendezni és oriasi rumli van. A cél, hogy husvétra rend legyen, mire a szüleim jönnek. Különben nagyon szép és vidam lett a gyerekszoba, még hianyzik a függöny, és egy kis szekrény a ruhaknak. Tényleg teszek fel képet, ha minden kész.
Holnap este kezdödik a szüléselökészitö tanfolyam. Mindig szerdan este lesz, 8 alkalommal, 2-szer jönnek a kispapak. Mar nagyon kivancsi vagyok! Es izgulok is, mert ez mar azt jelenti, hogy közel a VÉG!
Jar még valaki ilyen tanfolyamra? Ti mikor
kezditek?
Tovabbi szép estét Mindennkinek!
Sok puszi
Süncsi