Új privát üzeneted érkezett!

Mariann: akkor te is reálos vagy Kép

Zsuzsa
zerko

Bellana, Zsuzsa: miért nem tudtatok aludni? Azt hittem eddig, hogy ez csak nekem jelentett problémát. Nehéz ebben tanácsot adni, hisz eddig mindig én kaptam tőletek. Anyukám szerint a mákos süti bejön erre a problémára, mivel nyugtatja a mamát és a babát is, természetes anyag és kis mennyiségben nem káros. Tegnap én ettem egy szelet mákos pitét (én imádom), lehet, hogy azért aludtam jól?

Anikó: A Sélley Éva más fajta masszázst is csinál, férfiakat is válal, de a pontos masszázs fajtákat tőle kellene megkérdeznetek. Szerintem tudna a férjednek segíteni, rám nagyon jó benyomást tett.

Zsuzsa! A masszázsra csak összehasonlítás végett kaptam 10.000 Ft/óra tarifa ajánlatot is egy férfi masszőrtől, még szerencse, hogy előtte eldöntöttem, hogy őt biztosan nem választom. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én mióta terhes vagyok nem nagyon tudom elképzelni, hogy férfi masszőr érjen hozzám. Ez azért is érdekes mert eddig nem volt ilyen gondom, teljesen nyitott voltam.

Megnéztem a képeket. Szerintem is jók lettek.

Ti mit főztök ma ebédre, vacsira?

Vali
C.Vali

AnikóKép
Köszi a címet, húsvét után útba ejtjük.Kép

KingaKép
Jól megijedhettél a vérzés miatt! Hála Istennek nincs baj. Az önmérséklet pedig akár személyiségfejlesztő hatású is lehet!Kép
Szemészet nekem két hét múlva, de nagyon "császár szaga" van a dolognak.Kép

ZsuzsaKép
Megnéztem a képeket, szerintem nagyon profi volt a fotós!Kép Még a saját képeimtől sem borzadtam el, pedig én sem vagyok lencse elé termett.Kép

Süncsi,NandaKép
A csoki elfogyott, fini volt! Köszi!Kép

AnitaBoriKép
A hűtőmágnesed szuper, nagyon ügyi vagy!KépNeked is köszi!Kép

ValiKép
Nagyon édes Tomi babád van! Szép nagy gyerkőcök!Kép

OrsiKép
Gratula az új ruhádhoz! A hugod szülinapjára kaptad?Kép

Nos, tegnap voltam dokinál és minden rendben. Viszont mozizás nem volt.Kép Pedig nagyon szépen néztem ám, de azt mondta, ha nincs panasz akkor várjunk a 26. hétig. Szóval kicsit letörtem, de legalább a méhszájam zárt és a baba szívhangja is ok. A dokim 15 kiló hízást engedélyezett, ami még annál is több mint amire én számítok. Húsvét után szirupivás -majd bevetem az ötletet, hogy cseréljék le Marcello Őrületre, abban is van annyi szénhidrát- és szemészet. És különben fityiszt az orvosnak, még a 26. hét előtt elmegyek a Praxisba! Csakazértis!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

CVali: lehet! Amúgy állítólag a langyos tejes ital is jó alvás előtt!
Én borsófőzit ettem csirkemellel. És Anyumtól kaptam egy szelet meggyesrétest Kép
Én egyszer volam masszőrnél, már vagy 3 hónapja, mert nagyon fájt a hátam. ÉS ahhoz a palihoz mentem, akihez amúgy is. Segített, de csak 1/2 óra volt.

Egcsi: lencse elé termett? Lehet, hogy te rosszabbat vártál, így kellemes csalódás volt. Más meg jobbat, és csalódott!
A csaszi szaga milyen? Kép
Csakazértis? Kép Látod, te olyan karcsú vagy, hogy a 15 kiló is belefér! Ha ezt a Mucska védőnénije hallotta volna... Kép

Zsuzsa
zerko

És amit szombaton ígértem!

A gyerek ORTOPÉDIAi rendelés helye:
ELIT Cipőbolt
Dózsa Gy. út 72.
T: 322-8007
Rendelés: szerda, csüt: 14-17-ig.
És aki kíváncsi, hogy mit is lehet ott kapni, pl a <a href="http://www.elitrt.hu/" target=_top> Dr. Leo cipőket</a> az katt a kékre!

Én csütre tervezem a mi utunkat.

Zsuzsa
zerko

Kép
panó

Bellana!
Te miért jössz-mész éjszaka? Alvajáró vagy?

Mariann!
Te nem akarsz bekerülni a táblázatba? Szívesen beteszlek, ha megírod az adataidat!

Vali!
Nálunk is borsófőzelék volt, hasonlóan Zsuzsáékhoz, úgyhogy ezzel nem adtam új ötletet.

Kinga!
Akkor holnap drukkolunk neked a Zh-hoz!

Panó
panó

Egcsi!

Az én védőnénimnek égnek áll a haja, ha valaki 15 kg ér el. Még jó hogy ő is legalább 120 kg.
Engem mondjuk már abszolút nem érdekel, hogy mit is beszél.

Orsi!

Neked lassan az összes kismamabolt ruhakínálata meglesz? Biztos nagyon csini vagy bennük!

Vali!

Aludni én sem tudok, csak 3 max. 4 órát. Bezzeg, ha itt lesz Anna, akkor majd tudnék. A képek szuperek!!!! Kép Én hétfőn megyek 3 D uhra. Akkor már majdnem betöltöm a 30 hetet. Egy nap hijján.

Kinga!

Emlegetlek, de nem azért, csak hogy mi van veletek.Tessék vigyázni magatokra és csak óvatosan pajzánkodni!!!! Kép

Panó!

NAgy puszi Nektek
és tényleg nincs annyira jó idő sajna Kép
Viszont Annának már lassan mindene meglesz. Erre is használjuk ezt a vacak időt.

Zsuzsa!

A kinti gyerekruhák biztonságban. Kilók miatt meg már egyáltalán nem izgulok. Annyi, amennyi, bár ez most így is kevesebb a várnál. DE eszem rendesen. Jövőhéten a sonka majd ad még neki, aztán meg tényleg elindul grillparti. Már csak a jó idő hiányzik, már minden együtt van, hogy grillezzünk. Csak a Tisza ne babráljon ki velünk. Jövő héten szerdán kiderül minden, mert akkor tetőzik. Addig mindennap megyünk és nézzük, hogy ki kell e pakolnai az egész konyhát, és fürdőt. Kép

MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok Lányok!
Most jöttem meg az ultrahangról, azt mondták, hogy minden oké.
Az AFP: 1,0 szerintem az normális, a doki sem mondott semmit.

És a lényeg: KISFIÚ!!! Az apja teljesen elájult amikor mondra az orvos.

Panó: légyszíves mostmár írd be nekünk, hogy Bence v. Kristóf.
Örülök, hogy túl vagyok a vizsgálton, mert nagyon izgultam.

Lányok! Melyik érték mit jelent? OFD, HC, AC, Femur??

Köszönöm: Maci2
maci2

Sziasztok!

Danival és a barátnőmmel bementünk a városba, jó nagyot sétáltunk. Voltunk a DM-ben is, akartam pocikrémet venni. Sajna vettem még más egyebeket is. Kép

Vali: én ismét nem bírok a hólyagommal. Kép
Meg ha alszom, akkor is marhaságokat álmodok.
Kaja: nálunk bolognai spagetti lesz. Sok sajttal a tetején. Kép

Zsuzsa: sajna Ádit lehet sajnálni, de nem azért. Kép Gondolom ezt ő is sajnálja.
Kiváncsi vagyok mit fogsz mesélni a cipőboltról!

Kinga:most már akkor oké vagy? Milyen kúpot kaptál?

Egcsi: jó, hogy írtad a szemészt, különben elfelejtettem volna ma megkérdezni a dokitól! Köszi!! Te is lencsét hordasz??
Az viszont jó hír, hogy a lurkó jól van!

Mariann, azt hiszem én még nem is üdvözöltelek. Bocsánat! Akkor Isten hozott!!

Bori: hol vannak a képek???

Bellana
bellana

Bellana: Az én lúrkóim sem bírnak magukkal ma, bár most sokkal jobb mert felfelé rugnak, nem pedig a hugyhólyagomon táncolnak. Lehet, hogy valamilyen front jön. Nekem gyakran segít, ha egy kicsit járkálok velük, tornázás alatt is mindig csendben vannak, csak a jóga meditációs részénél szokták aktivizálni ismét magukat.
Vagy este kell sokszor WC-re járnod?
Itt olvastam korábban már nem emlékszem ki írta, hogy este 10 után már nem iszik semmit és mielőtt elmegy aludni pisil, akkor ki lehet bírni kb 1/2 6-ig. Én is kipróbáltam ezt a technikát, nekem is bevált.
Régebben én is sokszor álmodtam butaságokat, néha már úgy feküdtem le, bárcsak már ne álmodnék semmit vagy valami jót. Amikor erre a kimerültségi szintre eljutottam mindig békén hagytak az álmaim.
Egyébként nálam is vannak ilyen szorongásos korszakok, szerencsére nem tart sokáig mindig van aki megvigasztal, megnyugtat. Azt mondják ez természetes, a jógaoktatómat idézve "összetörtem az előző életem puzzuljét és most egy újat kell kiraknom, amit még nem ismerek" állítólag ezért szorongunk néha és álmodunk rosszakat. Remélem nem voltam túl sok a pszihózisból.

Maci2: GRATULA a fiatal ÚRhoz!!!!!!!! Fiúk előnyben, akkor miért mondják, hogy a lányokból születnek többen?

Mucska: Sajnálom, hogy te is küzdesz az alvással. A végén kiderül, hogy mindenkinek van ilyen gondja, csak én jobban kiakadtam tőle. Persze engem inkább a hátfájás viselt meg, de már az is alakul, sokat segített a jóga, torna, masszázs. Most az intim tornát mondták, hogy kezdjem el intenzívebben csinálni, mert kb 2 hónap kell míg jó kondiba hozom az adott testrészemet, és most, hogy a babák is fejfekvésűek, minden esélyem megvan a természetes szülésre is.

Zsuzsa: Én nem mertem hagyományos masszőrhöz menni, mert azt mondták a kismamáknaknak nagyon vigyázni kell, nem jó akármi, néhány dolog be is indíthatja a szülést. Ezért választottam őket, mert utánuk lehetett nézni mit is csinálnak, és a különböző csatornákon is a MA-URI masszázst javasolták a kismamáknak.

Vali
C.Vali

Most látom csak, hogy két új leányzónk is van.
Üdv nektek Mariann és Jerry!

Jerry: hol szülsz? Egy napra vagyunk kiírva. Tudod, hogy kisfiú vagy kislány?

Vali: helyileg hol van ez a MA-URI masszázs?

Maci2
maci2

Panó: borsó Kép
Köszi a táblicskut! Látom, ügyi voltál Vali kapcsán Kép

Mucska: látom, neked is feltűnt ez a 15 kiló!
Én dagi vagyok, de nekem sem a védőnő, sem a doki nem mondott semmit! Pedig számítottam ilyesmire az elején. De elmaradt!
Még egy hét a tetőzés? Az nem kevés idő! Csak nagy eső ne essen, akkor jobbak a remények!

Maci: gratula a kisfiúhoz, és persze, hogy minden oké! Kép
OFD: homlokcsont és tarkócsont közti távolság
HC:fejkörfogat
AC: törzskörfogat
Femur: ezt sajna passz!

Bellana: pedig ha nem alszotok... Kép)
Majd beszámolok!

Zsuzsa
zerko

Maci2:

MA-URI Masszőrök:
Sélley Éva 20/373-3716
VII.ker Dohány u. 77. 1.em.
Őt kipróbáltam, nagyon kedves volt és abszolút profi benyomását keltette.

Gergényi Orsolya 271-0598
XV. ker Bellér Imre út 123/a
Szeretném majd őt is kipróbálni, hozzá holnapra van időpontom, de nem biztos, hogy el tudok menni, mert úgy néz ki máshová kell mennem délelőtt.
Mind a kettő 5-5,5e Ft tarifával dolgozik. 1,5 órán át masszíroznak, és különböző tanácsokat adnak a helyes test tartással kapcsolatban is.
C.Vali

Vali: ua. születik, csak a lányokból több nő fel!
Én is csak az elején mentem. Mondta a masszőr, hogy utána nem lehet! Amúgy a derekamat nem bántotta. Nekem a lapockámnál volt a baj!

Zsuzsa
zerko

Ezen a web lapon a Sélley Évát láthatjátok + leírást a masszázsról:
www.origo.hu/noilapozo/szuloknek/20010726mauri.html

Itt leírást szintén a masszázsról
http://www.oceaniaimasszazs.hu/mauri.html
C.Vali

Zsuzsa: Te mit tanítasz?
Biztos lemaradtam róla.
Vali
C.Vali

Vali: mat-fiz-számtech
zerko

Sziasztok!

Elaludtam a számvitelen!!!A francba,így aztán tényleg nem lesz belőlem semmiKép
Én is mászkálok éjszaka,hiába megyek WC-re lefekvés előtt,mert Kisbence kb egy hete kitalált egy játékot:a fejecskéjét hozzádörgöli a hólyagomhoz.Na,ennél sz@rabb eddig nem volt.Neki biztosan tetszik a játék,de én azért szeretnék aludni is.Meg tanulni,esetleg.
Fú,nagyon be vagyok ijedveKép

Maci,a femur a combcsont hossza.És gratula a kisfiadhoz,a mi kis névrokonkánkhoz.

Egcsi,köszi,majd ismételgetem,hogy személyiségfejlesztés!KépBizos meggyőzöm magam,hogy jobb ígyKép
Nekem különben 4,5 dioptriás a bal szemem,a jobb 1,75-ös és nem kell császár.Igaz,megfogadtam,hogy ha nem nagyon heges a szemem,akkor elsüllyesztem a vizsgálat eredményét,de szerencsére nem kellett gézengúzolnom.

Mucska,emlegess nyugodtan,csak ne emelgess!Vigyázok magunkra,olyan fontos nekem ez a kistörpeKép

Panó,előre is köszi.Meg a táblát is,annyira örülök neki mindig,olyan jó nézegetni.És mindjárt Soraya is félidős!

Bellana,aha,minden rendben.Hát,én nemtom,milyen kúp ez,valami Nystatinos.Meg is kérdeztem egyszerre a dokimat,hogy akkor most essek neki a páromnak vagy ne,de azt mondta,hogy nagyon nagy tévedés lenneKép
Különben a DM-ben én is mindig így járok.Valamiért kivételesen szeretem.

Puszi,visszatérek a könyvemhez.

Kinga
nyinike

Hello Lányok!

Egy gyors bejelentkezés!Kép

Jól vagyunk, Lillám nagyon aktív mostanában. Kép A tali után még elmentünk kosármeccsre. Olyan voltam utána, mint a mosott rongy, de megérte!Kép

Fel vagyok dobva! Kértem a fenyőbútor-boltban árajánlatot kiságyra...ilyesmire.
-Kiságy (három fokozatban állítható, elöl három rács kivehető, tömör fenyő a két vége, 70*140): 24.900
-Komód (fele ajtó, fele fiók, 80*40*85):43.350
-Pelenkázó kiegészítés a komódra, ami hátrafelé toldja meg a komódot 30 centivel, és a két oldalára leesésgátló:4.000
-A kiságy ifjúsági ággyá alakításához két tartozék a két szélére: 6.000

Asszem valószínű, hogy megrendelem. 4-6 hét amíg megjön, akkor már nem lesz korán. Ugye?!Kép Az ára szerintem jó, és az elképzeléseimnek is megfelel, mert pont így akartam!Kép

MEnnem kell, puszi mindenkinek!

Timi és LIllababa

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Megvan a babakocsink.ABC Design Travel system-et vettünk,van hozzá babahordozó is és nagyon-nagyon tetszik.Narancssárga-sötétkék színű,nagyon dizájnos.Kép
Elől bolygósítható a kereke,van napfénytetője a kocsinak is,meg a hordozónak is.Ezt be lehet pakolni a kocsiba könnyen.Meg nemtom,mit kell még leírni egy babakocsiról.

Timi,nekünk meg fehérek lesznek a bútoraink,már megrendeltem én is a kiságyat,ez pelenkázós,és bele van építve a kiskád is.Mármint bele lehet rakni a polcba.És baldachin is lesz rajta.

Szerintetek kókusz vagy habszivacs legyen?Én ezt nem bírom eldönteni,viszont neki kell állnom vásárolni,mert nagyjából van rá 15 napom vizsgaidőszakig,és esetleg vizsgaidőszak után 2 hetem,de hát az már necces.

Puszi,Kinga
nyinike

Haho!Kép

Lanyok, tegnap megjott a Bazso szekrenye meg a pelenkazo.Hat, szep lett, de egy kis sarga meg belefert volna.Na,mindegy, majd a fuggony,szonyeg meg a baldachin feldobja a szobat,ugye? Az "oltozteti" altalaban meg teszi hangulatossa,biztassatok.

Tovabba ma vettunk egy legkondit,jovo hetfon szerelik be(megint furas+falveres+stbKép).Sajnos csak 9000BTU-s (vagy mi a szosz), a nagyobb kapacitasu elfogyott mire mentunk.remelem ez is eleg lesz.

Mucska!Kép
Ma azt hallottam a radioban,hogy a Felso-Tiszan mar nincs keszultseg,sot a Turon is mar csak x-ed foku(ezt elfelejtettem).Ez nem jo hir?Vagy ettol meg nalatok lehet?

ValiKép
Pont most terveztem meg a heti menut,ugyhogy leirom:
ma- rantott borda volt hasabbal(ez lesz este is),
holnap- paradicsomleves es juhturus galuska(van ennek becsuletes neve?),
csutortokon- csirkecomb tarhonyaval,
penteken- kaposztaleves es palacsinta.

Most megyek es lassan elkezdem a gyerekcuccokat kimosni,mert eddig zacskokban alltak begyurve a szekrenyeink aljaba, de mostmar van hova elpakolni,ha kivasalgatom. De jo!Kép

szoszi
szoszi

Sziasztok!

Voltunk a dokinál: A Manó szépen fejlődik, az Uh, szerint 21 hetes. Természetesen folyás van, úgyhogy kaptam kúpot. Kép A méhszáj viszont zárt.
És ismét fiúnak láttuk őkelmét!!
Na és a nagy hír, trátááá!! : Úgy tűnik mégis lesz apás szülés Vácon!!! A dokim beszélt a polgármester helyettessel, aki a kórházigazgatóval és kiderült, hogy csak 1 falat kell kiütni! Úgyhogy remélem az már nem lesz gond, mert ha igen kiütöm én! Kép
Jaj csajok e nagyon jó hír, akkora szívás lett volna váltani, meg pestre ugrálni!
Amúgy amilyen dinka vagyok, itthon hagytam a cetlim és elfelejtettem megkérdezni a dokit a szememről. Kép
Na, sebaj, majd legközelebb.
Szöszi: mennyi a légkondi és a beszerelés? Hol vettétek? Én is nagyon szeretnék nyárra ide a magasba, mert megdöglünk, de olyan drágák. Kép

Látom, mindenki bababútorozik. Kép

Kinga: mit művelt kend, hogy elaludt azon az "izgalmas" órán? Kép

Vali: köszi a tanácsokat! Kép Lehet, hogy ma jobban alszom, mert nem fog nyomasztani az apásszülés körüli herce-hurca.
A nem ivás és pisilés nekem nem vált be. Kép

Zsuzsa: a malackodás sajna megint szünetelni fog nálunk. Kép Marad a farkaspóz: Kép

Bellana
bellana

Sziasztok!
Össze sem beszéltünk.és nálunk is borsófőzelék volt maKép,meg spenót apának,meg milánói makaróni.
A héten lesz még hagymakrémleves és mustáros-tejszínes csirkemell.Legalábbis ezt tervezem.

Bellana:Örülök a jó hírnek,hogy nem kell ingáznotok.Képzeld szombaton voltunk egy buliban,és volt ott egy szülésznő,aki a váci kórházban dolgozott,és most is időnként,csak ismerősöknél.

Mucska:A grillezés nem gond a kilóknak,ha nem eszel hozzá sok kenyeret,nem?Legalábbis az Atkins diéta szerint.Kép

Hajni:De jó,hogy minden OK!Te is Bencés mama leszel?Kép
Magánban kíváncsi lennék az UH-ról a részletes beszámolóra./Ki csinálta,milyen volt,volt-e apa.../

Üdv:Anikó
vakili

Zsuzsa!
Akkor már értem,miért értesz Te ennyire a géphez.
Magántanulókat nem fogadsz?Kép

Anikó
vakili

Sziasztok!

Bellana,rosszabb.Itthon aludtam el a könyv mellett/felett,amikor tanulnom kellett volna.
Örülök a papás szülésnek,most legalább nem kell váltanod.
A doki nem tud mondani semmit a szemedről,ha szemüveges/lencsés vagy,akkor mindenképpen el kell menned szemfenék tükrözésre egy szemészhez és ő ad egy cetlit arról,hogy mit javasol.Nálam legalábbis így volt.

Puszkó,Kinga
nyinike

Köszi a kaja tippeket.
Én ma rozmaringos szűzérméket készítettem vörösborban párolva. Finom volt, de azt hiszem holnapra én is csinálok egy kis csirkecombot, megkívántam tőletek.

Kinga: Meg tudlak érteni a számvitel miatt. Az egyetemen én is többször futottam neki, persze lehet félválról vettem az elején, olyan tantárgy ez is mint a nyelvek, nem lehet 1-2 nap alatt beseggelni (bocsi a trágár kifejezésért).
Hol rendeltétek meg a kiságyat?

Anikó: én is imádom a hagymakrém levest, és a mustáros csirkemel is kiválló lehet. Én bacon szallonnás-fokhagymásan szoktam csinálni a tejszínes csirkemellet. Az sem rossz!

Bellana: Miért nyomaszt az apás szülés?

Vali
C.Vali

Sziasztok Csajok!

Na, végigolvastam a termést!

Zsuzsa,
végignéztem a képeket, köszi a mélt. Jok a képek, de rolam a masodik, amin egyedül vagyok az förtelmes, ha akarod leszedheted, de mindegy. Ez vanKép
Nekem van am képem Rolad, majd megprobalom feltenni, ha nem sikerül elküldöm Neked. Ma mar biztosan nem, talan holnap.

Niki!
Kar, hogy nem jöttél a talira! CsötörésKép

Soraya!
Gratulalok a kisfiuhoz! Szerintem is rendben vannak a kiloid!

Kinga!
Szoritok a ZH-hoz, holnap irod, ugye?
Nagyon ram hoztad a fraszt a hétvégi esettel, de latom, minden rendben vigyazz magadra!
Viszont amiért nem jöttél a talira, mostmar tényleg tartozol nekünk egy képpel!Kép

Vali!
Gyönyörüek a képek! Es szuper, hogy mar ügyesen befordultak a babaid!

Egcsi!
Mikor lesz Praxis? Es hol, Egerben?
Örülök, hogy egyébként minden OK volt Veled!

Maci!
Gratulalok a kisfiuhoz! Akkor mostmar tényleg egyértelmüen több a kisfiu!

Nanda!
Örülök, hogy javulnak a nemalvas-gondok!
En is nagyon sajnalom, hogy nem beszélgettünk a talin! Ha tényleg jöttök errefelé, irj egy emilt a profilomban levö cimre és összefutunk Zürichben!
Kakas beszolas "Vena"-nak nem semmiKép

Orsi!
A Te 3D-s képeid is szuperek, igaza van Szöszinek, olyan fuvolasan (vagy vmilyen fuvos hangszeresen) tartja Gergö a kezecskéit! Zenész lesz ebböl, akarki meglatja!

Lino, Pano,
örülök, hogy a talin olyan jot beszéltgettünk!

Chello,
pajzsmirigy rendben, de jo!!!

Bellana,
hat ez nagyon jo hir! Kispapa is biztos örül! Igy azonnal megoldodott egy csomo problémad, ugyis volt a közelmultban elég.
FolyasKép

Mucska,
örülök, hogy Veled is minden rendben!
Sajnalom, ami a férjed fogaval történt, szegény, biztos megszenvedett, tényleg megérdemel egy kis sütit!
Itt mar nagyon szép az idö, remélem Hozzatok is elér és jol megusszatok a Tisza-aradatot is!
Ja, a 6,5 kg, szerintem szuper!

Mariann!
Üdv közöttünk!

Ildiko!
Hogy vagy? Meggyogyultal mar? En sajnos mire Mo-ra megérkeztünk, ismét nathas lettem, igy a talin ismét orrhangon beszéltem, ugy idegesitett!

Bori!
Lazasan keresem a helyet a magnesnek (a beépitett hütö miatt), olyan aranyos és kedves emlék! Merre vannak a képeid?

Nalunk még az az ujsag, hogy készen van a tapétazas, festés. Mar "csak" rendet kell tenni, de az jo nagy munka lesz, mert egy par dolgot at is akarunk rendezni és oriasi rumli van. A cél, hogy husvétra rend legyen, mire a szüleim jönnek. Különben nagyon szép és vidam lett a gyerekszoba, még hianyzik a függöny, és egy kis szekrény a ruhaknak. Tényleg teszek fel képet, ha minden kész.

Holnap este kezdödik a szüléselökészitö tanfolyam. Mindig szerdan este lesz, 8 alkalommal, 2-szer jönnek a kispapak. Mar nagyon kivancsi vagyok! Es izgulok is, mert ez mar azt jelenti, hogy közel a VÉG!
Jar még valaki ilyen tanfolyamra? Ti mikor
kezditek?

Tovabbi szép estét Mindennkinek!
Sok puszi
Süncsi
süncsi

Jó estét!

Vali: hol végeztél?
Amúgy én a kéksajtos, illetve a currys csirkemellet is nagyon szeretem!

Kinga: majd szurkolok! Kép
Én a kókuszra szavazok.
Gratula a kocsihoz!

Timi: gratula a bútorhoz!

Bellana: még nem maradtál le a szemészről! Amúgy örülök, hogy megy az Ádis szülés Kép
Hát, majd idáig halljuk, ahogy Ádi vonyít??? Kép
A légkondi valóban klasz! Nektek nem elég egy egység?

Szöszi: grat a bútorokhoz, és a klímához!
Amúgy a mosás még korai szerintem! Majd a 354. hét után, ha nekilátok! Addigra a napon száradhat!

Anikó: értek? Nem értek annyira, csak tanulgatom!
Amúgy szoktam vállani, de egyre kevesebbet!

Holnap én is kérek szurkolást! Tudjátok, hogy miért???

Zsuzsa
zerko

VAli!

Az alvás miatt sokszor bőgők, hogy miért nem tudok aludni. Kicsit már unalmas nézni, ahogy a párom és a kutyánk szundizik. Én meg nézek ki a fejemből.

Kinga!
Vigyázz, mert kikapsz!
Nekem szimpatikusabb a kókusz, és azt is vettem.Végre meg van a kocsitok!

Szöszi!

el vagyok veszve, de holnap megy mail!
Az abaj, hogy a Maros és a Kőrösök bejátszanak nálunk. HA egyszerre érnek Szegedhez, akkor szívás van. Nagy víz nem lesz, csak 20-30 cm max, de ez a legbosszantóbb. mert ez miatt is ki kell pakolni az alsó szintet.

Bellana!

Gratula a jó hírekhez, puszi Daninak is és vigyázz magatokra. Örülök, ha ott tudsz szülni és nem kell rohangálnod!

Anikó!

A grilles husihoz imádom a salátákat. Ahhoz nem kell kenyér, de hogy az a mennyiség diétás e amit én meg birok enni, azt nem hiszem. De hát kit is érdekel. Még max 10 hét van hátra. Ha minden héten összeszedek 1 kilót, akkor 16 kilónál állok meg. Ez meg azért remélem, hogy diéta nélkül sem fog már összejönni. Most meg , már csak acukrot kell kerülnöm. Kép Azért jó volt a mai somlóim! Kép

MINDENKINEK pusza: MucskaAndi akinek diétás kajaként tele van a pocikája töltöttkáposztával! Kép

Andi
Kép
mucska

Utcsó bejelentkezés ma este. Kép :

Vali: nem az apás szülés nyomaszt,hanem a hiánya. Kép Tudod itt Vácon ment a huza-vona, hogy felújítják a szülőszobát és emiatt ideiglenes helyre kerülnek a szülő nők, de oda apák nem mehettek volna. Kép Márpedig én ragaszkodom ahhoz, hogy Ádi is ott legyen. Daninál is végig velem volt. Kép

Kinga: a szemfenéktükrözés az milyen? Danival a kontaktlencsésnél dokinő nézett meg és adott is igazolást, hogy ennyi dioptria nem akadályozza a szülést. Azóta sem romlott a szemem. Csak már nem oda járok.
Beutaló kell??

Zsuzsa: milyen egység nem elég nekünk? Légkondiból? Egy darabot szeretnék, ilyen kis lakásba elég az. Kép
Ádi: azért valamit majd csak kitalálok, hogy el ne sorvadjon szegény. Kép

Süncsi:mi annó Danival jártunk tanfolyamra, de most nem. Meg sem kérdeztem, hogy kell-e...
Majd írd meg milyen volt!!

Mucska: látod szép számmal vagyunk nem alvók. Kép
Hű, neked már nem sok időd van hátra a babázásig!!
Épp ma láttam a dokinál egy 7 hetes babát. Kép
Nem is igaz, hogy Dani is volt akkora! És, hogy nem sokára megint lesz egy olyan kis mini manónk! Kép

Anikó: tényleg kicsi a világ! Kép

Puszi:
Bellana
bellana

Sziasztok!

Jo sok volt megint visszaolvasni, meg jo, hogy ma megis bejottemKép

Pano
Koszi, hogy beirtad GergotKép
Kerdezted Anyukamat, hogy kozel lakik-e. Ahol most lakunk, oda csak 10 perc, de ha kikoltozunk... Ugyhogy most aruljuk a lakasat, hogy o is ki tudjon koltozni oda, ahova mi.
Remeljuk sikerul!!!

Kinga
A koncertek tenyleg jok, szerintem a picuri is erzekeli oket, meg azt, hogy nekem tetszik. Viszont a mai balett pont az ellenkezoje volt! Nem is birtuk vegig, pedig en nagyon nehezen jovok el szinhazbol, vagy koncertrol! Teljesen kikeszultunk a parommalKép
Figyu, megirnad, hogy mennyi volt a babakocsi?
Jaj, es visszaolvastam, nagyon sajnalom a verzesed, azert vigyazz magadra! Mar egy kicsit en is felek a sex-tol, igaz en nem az "osszetesszuk amink van"Kép reszetol, hanem attol, hogy az en elvezetem nem art-e a babanak! Pedig annyira nehez ellenallniKép

Bellana
Ejjelibagoly vagyokKép Ruci ugyben most tenyleg jol allok, csak jonne mar a tavasz!!!

Egcsi
Nem a hugom szulinapjara kaptamKép hanem az enyemre, de az majd csak juniusban leszKép

Mucska
Azert annyira nem vagyok butikKép hogy mar mindenhonnan legyen ruhamKép A nadragokat vettem sajat penzbol, ez a 2 ruha Anyukamtol es a Keresztanyamtol ajandek. Meg szerencse, hogy oltoztetnekKép

Suncsi
Edes volt, amit irtalKép Az apja szerint vilaghiru dzsessztrombitas lesz a picurkankKép

Na, mara azt hiszem ennyit, ez a ma esti balett kicsit leszivta az energiaimatKép Kar, hogy nem volt jo, de ez is elofordul sajnosKép

Amugy jol vagyunk, tok szep mar a haz, minden nap egy csomot valtozik. Sajnos a paromnak nem sikerult meg csinalnia albumot ott, ahol Zsuzsanak, de talan egyszer es akkor megnezhetitek hol fogunk elni juniustolKép

Puszika mindenkinek!

Mar reg irtam: Jo pocakosodast!!Kép

Orsi
20+4

avocado

Sziasztok!

Kész,alszom,nem érdekel a Zh.

Orsi,hogyhogy nem volt jó a balett?A zene nem volt jó?Há,jól megijedtem a vérzéstől,az volt a vicc,hogy nem keményedtem egész addig,míg észre nem vettem,akkor meg az idegtől begörcsölt a hasam.Én nem hiszem,hogy ártasz Gergőnek,mert még nekem is azt mondta a dokim,hogy csak múljon el a folyásom és utána mehet megint,csak ritkábban.És a babakocsi most le van árazva a Brendonban,most 40E-be kerül,szerintem ez nagyon-nagyon jutányos ár.Most már csak apróságok kellenek,az ágyon meg szekrényen kívül,ez bele fog férni 100-150E-be,ha minden okés.

Süncsi,szerintem nagyon aranyos vagy a képeken,olyan zsemlearcod van,mint nekem,tényleg,olyan jó volt látniKép
Holnap írom,előre köszi a drukkot(illetve,ma írom...)És képet kérek a szép szobátokról!

Zsuzsa,köszi!

Vali,fúúúj számvitelKép Hát,Zalaegerszegen rendeltük meg az ágyat,Brendon-os lesz,azt forgalmazzák abban a boltban.A babakocsit a győri Brendonban vettük,úgyhogy a kelengyénk madárlátta leszKépKeszthely túl kicsi...

Mucska,vigyázok a vőlegényre,viszont egyre inkább indulok hozzátok grillezni,mert nagyon imádom.TöltöttkáposztaKép

Bellana,nekem nem kellett beutaló,de máskor sem kell a szemészhez.A doki vizsgált,előbb bele kellett néznem egy gépbe,aztán belevilágított a szemembe és követni kellett az ujját,majd egy pontra fókuszálni és közben sötétben voltunk.Nagyjából ennyi volt.Nekem sajna,a dioptriám romlott,de állítólag nem attól függ.

Puszi,jó éjt és szép álmokat minden nem alvónak!

Kinga
nyinike

Sziasztok!

Szép reggelt mindenkinek!
Nem alvás probléma megoldva: töltöttkáposzta után sikeresen ment az alvás. Kép
10 hétig majd káposztát fogok enni Kép (Menne egyébként, főleg amikor bográcsban csináljuk.

Ma vagyok Süncsivel :29+0 Kép Mintha telne az idő!

Na lassan indulunk a nyralóba, megnézni, hogy a Tisza mit csinál. CSak előtte még rántok ki husikát, nehogy éhenhaljunk, ha kiönt a Tisza! Kép

Puszi mindekinek és nagyon szép napot kívánunk!
Mucska Andi

Andi
Kép
mucska

Jó reggelt!

Mucska, mail ment! Kép

Bori, aranyos vagy, hogy hiányoltál a taliról. Legközelebb remélem el tudok menni.

Vali!
Tomi baba nagyon édes! Kép Egyébként én is rosszul alszom, néha órákig fent vagyok éjszaka. Szóval nem vagy egyedül de tudom ez nem vígasztal.

Süncsi, én is járok tanfolyamra és nagyon hasznos. Nálunk 7 előadás van, volt a szülésről, fájdalomcsillapításról, fogorvosi téma-baba-mama, és babás előadások. Sok kérdésére kap az ember választ és itt a kórházról is elmondanak mindent, mi hogy zajlik.

Kinga, Te már mész cukrot inni? Én csak ma megyek uh-ra és most beszéljük meg mikor kell mennem a vérvételre.

Többieknek is pusza és kellemes napot,
Chello
chello

Sziasztok Kép

sok a dolgom, na meg holnap utazom HAZA, csak beugrottam megmutatni a kismanót Kép

Kép

és itt a keze, meg lehet számolni az ujjait Kép
Kép

Még próbálok jönni ma, de egyrészt tanítom be az utódom (ami elég fárasztó) másrészt délután még egy meetingem is lesz Kép Este meg pakolok, hurrá! Kép

Kriszta
soraya

Huha!
Mucska es Suncsi!Kép
Jol eloljartokKép.En ugy erzem egyre turelmetlenebb vagyok. Mar nagyon kezdem varni,hogy magamhoz olelhessem.Eddig csak a terhessegnek orultem,mostmar a gyereket akarom erezni,latni,megszaglaszni!

Es faradt vagyok...Mostmar jo lenne szabira menni es csak fuggonyt valogatni,ruhacskakat vasalni,olvasgatni a babarol. Hanyan dolgozunk meg???

Lanyok!Kép
Szerintetek ki fog eloszor szulni??? Lassan elindithajuk a tipp-mixet,nem?Kép Ki kellene talalni valami jo kis szerencsejatekot ra...Elso harom befutoraKép

szoszi
szoszi

Jó reggelt!

Én is jól aludtam ma, el sem akartam hinni amikor reggel az órára néztem, de 1/2 7 volt. Csak azt tudnám, hogy mi tett jót!
Remélem a ti alvásproblémátok is javultak.

Zsuzsa: Nekem 2 diplomám is van. Az egyiket a Vendéglátóipari Főiskolán a másikat a Közgáz Egyetemen szereztem. A férjem azt szokta mondani amikor megkérdezik tőle mivel foglalkozok, hogy jelenleg túlképzett háziasszony vagyok. Ez azonban annyira nem érdekel, most leginkább babázásra vágyunk, nagyon fontosnak tartom, hogy az első pár évben velük lehessek, főleg így hogy ikrek.
Egyébként én a matek-kémiát imádtam, a fizikát nem annyira, de ez semmit nem változtatott azon, hogy én is reál beállítódásu vagyok. A humán dolgokat kifejezetten utáltam, főleg a mondva csinált verselemzéseket. Azóta több írónak és költőnek a könyveiben olvastam, hogy ezt ők sem szeretik. Furcsa nem?
Milyen a kéksajtos csirke mell? Megírnád nekem a receptjét. Jól hangzik nagyon.

Mucska, Süncsi: GRATULA a 29 héthez!!!!!!!
Az alvás miatt megértelek, én olyankor még forgolódni sem merek, mert a férjem mindenre felriad, folyton azt lesi mi bajom van. Így én sem és ő sem alussza ki magát.
Imádom a töltött káposztát, én kelkáposztából szoktam csinálni egy kis füstölt sonkával és savanyú káposzta alátéttel. Lehet, hogy a hétvégén főzök is.
A grillezéssel kapcsolatban én is szeretném, ha megosztanád velem a tapasztalataidat, mi is gyakran vagyunk kint a nyaralóban, de a grill terén még kezdő vagyok, bográcsban jobban szeretek főzni.

Süncsi te már haza is utaztál?

Kinga: Én elég régen jártam a Brendonban, de akkor újra el fogok látogatni. Az ár szerintem is korrekt. Azt a fürdőkádas kiságyat igazán szemügyre venném.
Eljutottál már oda, hogy attól is undort kapsz, ha a könyvre nézel?

Bellana: Mi is apás szülést szeretnénk, ha egy mód lesz rá. Eddig azon izgultunk be fordulnak-e fejfekvésbe, mert az előfeltétele ikreknél a hagyományos szülésnek. Tegnap elővettem az intimtorna kazettámat, és csináltam a gyakorlatokat, hogy "ott" is rugalmas legyek, ez se legyen akadálya. Szóval teljes gőzzel arra hajtunk, biztosan nagy élmény lehet.

Vali
25+3
C.Vali

Sziasztok!

Vali,szerintem drága ugyan a Brendon,de ha figyelsz tökjó áron kapod meg a dolgokat.Most meg úgyis csak erre figyelek.A kiságy nem alakítható heverővé(voltak ilyenek is),2 pálcája kivehető,és a végén van a pelenkázóspolc,hozzáépítve.És abba lehet beleszerkeszteni a kiskádat.Nekem még nem esett le egészen pontosan a használata,de Anya két másodperc alatt rájött és megcsinálta.Rutin,meg tapasztalat.
Őszintén szólva,tegnap az éjjeli bejelentkezés után még megpróbáltam tanulni,aminek hiszti lett a vége,és falhoz vágtam mindent.Ez egy sz@r.
Biztosan szép élmény lenne az apás szülés,bár én nem bírnám elviselni,hogy ott legyen.Kép

Mucska,itt nagy a köd,de süt a nap.Talán megússzátok a Tiszát.

Chello,aha,csütörtökön megyek lötyit inni.Asszem,két hete mondta a dokim,egy hete meg a védőnőm,hogy indulás.Aztán 3 hét múlva 28 hetes Uh,de azt lehet,kiváltom egy 3D-vel.Hogy vagy pocaktársam,igen ritkán jársz erre!

Kriszta,5 ujja van.És nagyon édesKép

Szöszi,teljesen egyet értek,ide akarom az én saját,különbejáratú bébimet!És én itt punnyadok a suliban...

Puszi,Kinga
nyinike

Sziasztok,

Nem volt időm most jegyzeteket készíteni, így fejből próbálok meg válaszolni-reagálni.

Vali,
örülök (veled együtt), hogy rendes gyerekeid vannak, és irányba fordultak! Az alvási gondok lehet, hogy arra szolgálnak, hogy felkészítsenek a szülés utáni időszakra...Ahelyett, hogy kipihennéd előre azt a pár hónapot...
Egyébként az én alvásom is problémás, de annyira nem szenvedem meg, minden nap megpróbálok ebéd után szunyálni, este meg általában korán ágyba kerülünk, szerencsére a férjem is nagyon korán fekvő típus.
Azt szeretném tőled megtudakolni, hogy milyen pózban masszíroztak? Ülve, székre támaszkodva? Nagyon gondolkodom rajta, csak mindegyik olyan messze van...Imádom a masszázst.

Bellana,
nagyon jó, hogy lehet ádisan szülni! Tudom, mennyire nagy gond volt, hogy most hová fordulj, melyik kórházra válts. A párom mondja, hogy van a váci kórházban egy régi haverja, nőgyógyász, valami Béla, a vezetéknevét -úgy emlékszem- valamiért viccesnek találtam, de most nem jut eszembe, Karcsi meg nincs a közelben, hogy megkérdezzem. Ismered vajon?
És még annyit, hogy szerintem teljesen rendben vannak a fotóid, nagyon kedves rajta az arcod.
Süncsi meg milyen zsemlearcról ír itten?! Nagyon kedvesek a képek róla, ezek szerint én szeretem a zsemlearcot. ( biztosan Tomija is szeret beleharapni )

Süncsi,
akkor most lehet nekiállni egy kis takarításnak? Kitartás, erő, a végén pedig fotózás!!!
Tavaszodik Svájcban? Ez nagyon jó hír nekünk, kedves Aigner Süncsi!

Látom, olvasom, mindenki vásárlási lázban kezd égni. Nekünk szerencsére bútort nem kell venni, csak egy vékony, magasabb komódot szeretnék majd a babágy mellé, abba sokáig beférnek majd a kislány holmijai, mély szekrény már nem fér a szobába. Mondtam is Daninak, egy kicsit össze kell majd húzódjon a kishúg kedvéért. ( Tavaly márciusban költöztünk, és már nyilvánvaló, hogy kicsi lesz a lakás előbb-utóbb. Apukám azt mondja, kérjünk engedélyt az építési hatóságtól, hogy átüthessük a hozzá vezető főfalat, és akkor magunkhoz csatolhatjuk az egyik szobáját. Papíron nagyon jól mutatna így, de vajon engedélyezik-e?!)

Zsuzsa,
a képeket le kell kicsinyítenem, és csak akkor tudom feltenni őket az albumba - marha voltam, hogy 2 megás képeket csináltam, elfelejtettem a gépet átállítani!

Mucska,
szurkolok Tisza-ügyben, hátha megússzátok! Nekünk szerencsénk van Ráckevén, mert az ugye szabályozott Duna-ág...

Most mennem kell, jövök majd a képekkel, nekem sajnos nincsenek olyan jó portréim, mint Zsuzsának, inkább csak úgy belelőttem a tömegbe, de Zsuzsáról azért van egy jó!

Puszi mindenkinek
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Anikó!
Igen, a férjem is bennt volt az UH-on és amikor modta a doki, hogy kisfiú - na ne tudd meg!
Szerintem inkább az ő arcát kellett volna lefényképezni, mert ilyen büszkének még nem nagyon láttam.
A név választással az a gondom, hogy mi már kb. 10 éve Bencét akarunk, csak hát pont arra a napra vagyok kiírva!(aug.23.) Nem lehetek ilyen gonosz, vagy mégis??! Harsányi doki csinálta a vizsgálatot, nem volt túl közlékeny, de azért a férjemnek mutogatott a képernyőn.

Lányok! Bútorvásárlással kapcsolatosan szeretnék kérdezni.
Azt gondoltam, hogy veszek egy normál komódot(mint a többi otthon) és teszek rá egy merev pelenkázólapot, aminek lábai is vannak és beakasztható a komód szélébe. Jó az, vagy muszály pelenkázó szekrényt venni?

Maci
maci2

Hajnimaci,
én is így csináltam Danival, 60 cm szélesek a komódok, és arra tettem a merev pelenkázólapot, s ha kellett, egy mozdulattal még a kiságyra is át lehet tenni, azon is teljesen biztonságosan beakaszkodik. Most is így lesz!
Még annyit, hogy a profilmódosításban meddig tudtál eljutni? Hátha segíthetek...A táblázatodban ki tudod javítani az adataidat?

Zsuzsa, küldtem mailt a fotók linkjéről, írd meg, sikerült-e megnézni.

Lányok,
a címem bent van a profilban, aki látni szeretné a képeket, küldjön nekem oda egy sort, és arra a címre átnyomom a fotók helyét.
Most viszont ki kell kapcsolódnom

Bellana,
dr.Kondér Béla a doki.

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Jo reggelt!

Mucska!
Gratulalok Neked a 29. héthez! Hat nem semmi! Nemsokara a karunkban tartjuk a kicsi babankat!
Jo rantotthusi-sütögetést és szép napot a Tiszanal! Remélem egy kisebb pakolassal "megusszatok" a dolgot!

Vali,
bizony, mi mar itthon vagyunk. Nekem is közgazdasz képzettségem van, de én nem tartom magam real-beallitottsagunak, de humannak sem. Kis korcs vagyokKép
Jo tornazgatast!

Kinga!
Tovabbra is szoritok a ZH-hoz és gratulalok a butorokhoz és a babakocsihoz. Akkor most mégis otthon fogtok lakni?
Nagyon köszi, amit az arcomra irtal, jol esett, néha ugy el tudok keseredni miatta... Akkor éljen a kerek arc!Kép

Bori!
A "zsemlearc" kifejezés a dokitol szarmazik, ezt hasznalta Dömperke arcocskajara. En örülök neki, ha kerekarcu babam lesz, bar akarmilyen lesz, nekem biztos tetszeni fog!
A lakasbövités-ötlet jol hangzik, talan nem kukacoskodnak Veletek és engedélyezni fogjak!
A rolad készült képek is olyan kedvesek!
A férjemnek is mutattam a képeket és azonnal megismert Téged még arrol a képröl, amit régen küldtél emilen.
Bizony, errefelé tavasz van, 17-18 fok és napsütés!!!

Szöszi,
bizony, izgi, hogy milyen sorrendben fogunk szülni! Mozgalamas hetek elébe nézünk!
En is dolgozom még, ki tudja meddig!
Otthon mindenkinek elmeséltem a farkasos viccet, akivel csak talalkoztam! A baratnöim el is nevezték a férjemet KisfarkasnakKép

Soraya,
édes a babad! Kitartast a munkahelyen!

Bellana és mindenki,
majd beszamolok, milyen volt a tanfolyam. Maximum 8-an leszünk, ugyhogy biztos jo hangulat lesz!

Ma éjszaka én is rosszul aludtam. Krokodilkönnyeket hullattam, mert azt almodtam, hogy összevesztem az anyukammal. Sokszor meg arra ébredtem, hogy a hatamon fekszem és nehezem veszem a levegöt. Azért szerencsére ez elég ritka, legtöbbször nagyon jokat alszom.

Megyek doogozni, szép napot mindenkinek!
Süncsi
29
süncsi

Sziasztok!

Addig beszéltünk a rosszul alvásról,míg el nem kaptam tőletekKépSzegény Kisbence görcsölt éjjel,így kapott egy görcsoldót,pedig ezt nem akarom rendszeresíteni.

Süncsi,elsőre ez ugrott be,hogy mennyire ilyen az én arcom is.És sokkal szebb most,mint amikor szottyadt alma volt(beesett),mármint az enyém.Éljen a kerek arc!
Az,hogy hol lakunk majd,az kérdéses.Én most már mindenképpen nagyon szeretnék albérletbe menni,akár Nagybence nélkül is,de a cuccokat most Anyáéknál gyűjtöm.
És grat a 29.héthez,hihetetlen,annyira jó lehet!

Hajnimaci,megkérdezhetem,hogy milyen suliba jártál?Bocs,belekukkantottam a profilodba és rettentő ismerős a séma...

Anitabori,csak nem szívóznak azon a falon.Bizti kényelmesebb lenne és milyen rendes Apud!A bútorok a legdrágábbak és kicsit sajnálom rájuk,mert nem tervezek kistesót Kisbencének,így valszeg el lesznek ajándékozva,pár éven belül.Kép

Pusz,Kinga
nyinike

AnitaBori! Igen rájöttem, hogy hogyan kell módosítani a profilban, majd teszek fel képet. Az e-mail címem is benne van, viszont nem mutatja, ha rákattintasz! Már többszöt próbáltam módosítani,de nem akarja.

Kinga: Gyöngyösre jártam, pénzügy szakra.(Gödöllői egyetem főiskolája volt akkor.)

Maci
maci2

Anitabori!

Oldaltfelve masszíroznak váltól bokáig, de a gerincet és a derekat nem ez 1/2-1/2 óra mind a két oldalon, utána a láb következett combtól-bokáig, majd a 2 kar, a nyak és az arc. Összesen 1 1/2 óra.

Most megyek kipróbálom a másik masszőrt is. Kiváncsi vagyok lesz-e különbség.

Vali
C.Vali

Vali,jó kikapcsolódást!

Maci,köszi,sejtettemKép

Puszi,Kinga
nyinike

Sziasztok!

Süncsi: várom a képet, és köszi! Kép
Nagyon klassz lehet, hogy kész a festés. Akkor most friss szag van. Óvatosan takarítgass ám!
Én nem jártam ilyen tanfolyamra, de bizti hasznos lesz!
Szerintem is helyes pofid van, és a kislegénynek is tuti jól áll majd. Kép

Mucska: ne pityeregj, velem is ez van! Tanulod az éber anyai állapotot! Kép
Somlói? Bűnözöl lelkem???
Amúgy nehogy elhidd, hogy a káposzta altatott el! Nem lehet, hogy a gázok? Kép

Orsi: normál esetben nem árt a babának egy kis hettyempitty! Kép

Kinga: és mondta a doki azt is, mennyi a ritka? Kép
Hát, drága fiatok lesz nektek, ahogy így olvasgatom...

Chello: mi volt az UH-n?

Soraya: nagyon helyes a baba .
Jó utat haza!

Szöszi: elhiszem, hogy fáradt vagy, és hogy várod a babát! Hidd el, nincs az olyan nagyon messze! Türelem. Mindig csinálj valamit a babával kapcsolatban, és akkor gyorsabban megy majd az idő!
Tip-mix??? Kép Mik jutnak az eszedbe...? És aki nyer, kap egy Marcello őrületet? Kép

Vali: nekem is 2 van. Azaz majdnem 3.
Kéksajtos: venni kell valami jó kis penészes sajtot, fűszerrel, és olajjal krémessé tenni, és belepácolni egy jó időre a husit. Onnan én natúr szoktam sütni!
Ha sikerül természetesen megszülnöd őket, nagy leszel! Kép
A masszázs miatt irigyellek!

Bori: sajna nem sikeredett! Mi az album címe?

Maci2: nem muszály. A te ötleted praktikusabb!

Nem reagált senki arra, amit tegnap este írtam. Így most duzzogok... Kép

Zsuzsa
zerko

egy tegnapi Zsófi:
Kép
zerko

Zsuzsa!

Tényleg, teljesen elkerülte a figyelmem! Miért kell szurkolni? Csak nem UH lesz és megtudjuk végre a nagy titkot?
A friss szagot én inkabb büznek neveznémKép, de a lényeg, hogy szép és a szag lassan ugyis elmegy.
Milyen aranyos Zsofi ezen a képen!

Puszi, most hazamegyek, mar csak otthonrol olvasok.

Süncsi
süncsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?