Sziasztok, jó reggelt!
Karmen
Aranycicamica, milyen meglepődötten les a képen
Kenjétek a fülikéjét, be ne gyulladjon nagyon. Amikor Peti kikaparta a fülét és elgennyesedett akkor mi is Betadine oldatot kaptunk, plusz arra rá kellett kennem egy Bactroban nevű gélt nagyon vékonyan, napi 1x. Na ez 1 nap alatt rendbetette a fülecskéjét.
Orsika súlya szerintem is teljesen rendben van. A 7100 grammot nekünk is úgy mérték, hogy 1., jóllakottan, 2., Peti ugrabugrált, rugdosott. Mostantól úgyis még jobban lelassul a súlygyarapodásuk, hiszen elkezdődik a "felfedezések korszaka" ami gondolom nem kis energiaveszteséggel jár majd
Szerintem Peti 1 éves korára lesz kb. 9,5-10 kiló. Nem több.
Nagyon barátkozom ezzel az úszással. Pontosabban az elhatározás már Peti születésekor jött, de mindenképpen meg akartam várni mig fél éves lesz. Igazán inkább én vagyok a finnyásabb, a hideg kiver ha uszodára gondolok, pedig imádok úszni. De a víz
Régebben a Komjádiba és a Sportusziba bemerészkedtem, de strandvizbe pl több mint 10 éve nem. De azok az uszik, ahol bébiúszást oktatnak, remélhetőleg adnak a vizminőségre, nemigaz? (Most elhessegettem a galádul integető futószemölcsök és egyéb bőrnyavaják látványát
) Egyszóval kiváncsi vagyok, hogy birja majd a fiatalúr. A hidegebb vizzel nem lesz gond, van, hogy 33, van, hogy 38 fokos vizben fürdik, mikor hogy sikerül, avagy mennyire hűl ki a fürdőviz, mire belecsobban. Még nem reklamált a hőfok miatt. Ellenben tegnap a nagy kád nem igazán nyerte meg a tetszését. vagy csak attól a szőrőshasú nagy fehér bálnától ijedt meg, aki fürdette?
P.Era
Éhes a Levike azért kel fel? Talán megpróbálhatod, hogy nem eteted meg, csak simikézed a hátát. Petinél bevált, sőt, ezek után hagyta el a hajnali 5-ös ébredését. Azt meg se halld, hogy kevés a tejecske! Észre fogod majd venni Levin, ha tényleg kevés, és nem az éjszakai ébredésekből.
A hátát nem kell fogni, Ő fogja a mutatóujjamat, úgy ül. Másik kezével csapkod. Ha elengedi a kezemet, az esetek többségében még oldalra húzza a naaagy tök fejecskéje
Nagyon tetszik Neki, ha szembeültetem a PlayGym-el és püfölheti a lógó vackokat. Csak olyankor ott kell hasalnom mellette mert borul
Mondom is Neki, minek akar ülni az aki nem tud magától
?
Ed, Móki
Ti már vettetek valami kicsipici sportbabakocsit a skacoknak? Mert jó, jó ez a többfunkciós csodababakocsi, de dögnehéz és dögnagy. Gondolom, nem ilyennel közlekedtek. Csütörtökön csatlakozom, ha szép az idő! Margitsziget?
Peticica már MEGINT a parkettát nyalja. Milyen jó nekem, nem kell felmosni
Puszi Mindenkinek!
Szilvus+Petike