Sziasztok!
De jó, hogy bekukkantottam!! Tele vagyunk fotókkal!
Mi most lettünk kész a jövendő gyerekszoba festési munkálataival, meg a takarítással, úgy hogy közben még bútorboltban is voltunk, és nagyjából ki is alakult a kép, hogy mit veszünk, hurrá! A héten meg is vesszük remélem, és állítólag tök hamar szállítanak. Részletekről később.
Ayse!
Nagyon helyesek a szülinapi képek, úgy látom a markoló bejött Andrisnak!
Meg a torta is biztos! Ezt a lúdlábas dolgot egyszer kiprószálom én is!
Ja, jól gondoltad nem mentem ma, miután hajnali fél4től majdnem 6ig nem bírtam aludni, és azon agyaltam, hogy csináljuk a szobafestést úgy hogy közben Bendegúz itt van láb alatt, meg miylen bútorok legyenek a gyerekszobában, rájöttem, hogy hiába is ügetnék be reggel 8-ra, úgysem tudnék figyelni.
Amúgy tényleg az lök kicsit a dolog felé, hogy Timi meg milyen lelkes. De elképzelhetetlennek tartom a decemberi vizsgákat én is.
Timi!
Bocs, a fentebb említettek folyományaként én hanyagoltam mégis a mai napot, pedig nem így terveztem, viszont eredményes nap volt végül!
Amúgy még mindig itt lebegtetem magam előtt a lehetőséget, hogy esetleg megkísérlek majd pár vizsgát a neten elérhető anyagok segítségével valahogy passzálni (kizárólag írásbelit), meg hogy talán még egyszer-kétszer elmegyek a fajsúlyosabb tárgyak közül valamelyikre, aztán ki tudja mi lesz belőle.
De örülök, hogy Neked tetszettek az előadások, meg hogy élvezed a dolgot. Jó, hogy Te így rá tudsz koncentrálni a dologra.
Majd írok mailt.
Fannikép annyira nőcis, tök csábos rajta a kis kócos.
Amerikás képek is nagyon jók, aranyosak az uncsitesók rajta.
Réka!
Akkor eredményes napotok volt Nektek is!
Mi nem vettünk új babakocsit, majd a Peg Peregot fogom használni, de veszek bele egy textilmózest, amiben egyszerűen kiemelem és felhozom majd a gyerkőcöt a harmadikra, a kocsi meg lent marad. Legalábbis így tervezem. Bendegúz már végigjön velem fel-le a harmadikra, kézenfogva persze.
Manka!
Nekem nincsenek ilyen álmaim, csak mostanában rosszul alszom, és hajnalban ha felébredek agyalok, és órákig nem tudok visszaaludni, és biztos az is benne van, hogy pörög az agyam, hogy mit is csináljak. Nem jó ez így.
Milyen volt a szülinapi buli?
De jó, hogy Jack ilyen jókat alszik!
Húú, nekünk is tartalmas napunk volt. Laci irtó ügyes volt, hogy kész is lett a hálófestés, holnap folyt. köv persze (fürdő, konyha, ha belefér), de a gyerekszoba szinte költözésre készen áll. Én persze közben Bendegúzt is szórakoztattam, meg kajáltattam, meg OBIban voltam, meg közben nagyon szurkoltam a festéshez, de tényleg szép lett.
Délelőtt meg voltunk bútort nézni az RSben.
Szóval valószínűleg Bendegúznak mégis veszünk olyan fenyő gyerekágyat ami már nem rácsos, de van körbe egy kis kerítésszerű leesésvédő pereme, és akkor a tesó megörökli a kiságyát. Talán nem fog ezerszer kimászni belőle, és erre még körbe köthetek olyan rácsvédőszerű dolgot is, ami alá alábújhat ha akar, mert Bendegúz gyakran úgy alszik el. Előbb-utóbb úgyis kellene új ágy, és végülis Jack is hamar megszerette az övét, ebben bízom én is.
Ma elkezdtük neki mondogatni, hogy az "nagy szoba" lesz az övé hamarosan, és ott lesz majd az ágya, meg a játékai, meg majd a tesó is, és tök úgy nézett ki hogy értette, be is ment a hálónkba és felmérte a terepet.
Holnap talán a tesóm elviszi Bendegúzt az állatkertbe, és akkor lehet turbóban haladni.
Most lefekszem mert a hasam már nagyon érzi a mai napot. De amúgy meg tök élvezem a dolgot, szeretek így átrendezni, rendezgetni.