Sziasztok!
Megpróbálok válaszolni szép lassan,de egy csomót írtatok.Itt sajna,gondok adódtak,szombat éjjel elkezdtem vérezni.Görcs,keményedés nem volt,ezért mire észrevettem,minden véres lett.Aztán kaptam görcsoldót(de miért?),meg feküdtem mostig,megvizsgálták Kisbencét,ő jól van,méhszáj teljesen zárt.Kaptam hüvelykúpot és a pláne:eltiltottak Nagybencétől.Aztán,mivel nagyon elkámpicsorodtam,azt mondta a doki,hogy na jó,néha mehet.Kapásból volt két roppant jó ötletem,de most nem írom le,mert megköveztek,meg a szemérmem is tiltja.
Ez van.Ja,és utolsó mérés óta egy grammot nem híztam.
Linó,aha flúgi a család,de legalább nem lógok ki.
Niki,én direkt írtam neked egy egész hozzászólást,másnak nem is írtam abban,szinte közvetlenül a tiéd után.
Szöszi,jó volt a vicc,ráadásul időszerű lett.
Süncsi,5 kg?Ne rémisztgess!!!
Orsi,gyönyörű a Gergő!
Nanda,előbb faggasd ki a családodat,hogy merre kellene elindulni és utána a plébániákon érdemes kutakodni,ott minden együtt van,mindenféle anyakönyvi adatok.Ahol ez hiányzik(én majdnem elakadtam,mert leégett a plébánia),ott meg a megyei levéltárban kell keresgélni.Én most leálltam,mert apai családom Erdélyből származott és most valahogy nem fogok kiautózni Romániába.Levélben meg elég komolytalanok.Szóljál,ha segíthetek
Bellana,nagyon sajnálom a Danit,meg ezt a sok szívást.De miért háttal jött le a lépcsőn?
Chello,örülök,hogy rendben van a pajzsmirigyed!
Vali,örülök,hogy jó masszőrhöz küldtelek!
Orsi,ma engem is dicsérgettek a kismamaminimben,meg a zöld-sárga csíkos térdzoknimban!
Mucska,szívás a fogászat,Apának bal alsó félsort cseréltek 270.000-ért.Jó vicc.
Zsuzsa,kérek én is mailt a képekről!!!
Egcsi,voltam szemésznél és nem kell császárral szülnöm
És a babám feje 64mm*76mm!Kis bumfordi!
Hű,ez jó sok lett!
Puszi,Kinga