Új privát üzeneted érkezett!

soraya: az teljesen jó! Kép

Maci2: bocsi, ahogy a férjem mondja: "hozott anyagból dolgozunk " Kép Majd máskor jobban igyekszem Kép)

Zsuzsa
zerko

Soraya! Az semmiség!

Zsuzsa! Hát igen, így jártam.

Maci2
maci2

Sziasztok!

Én is megjöttem. Nagyon-nagyon-nagyon jó volt a pocakos buli, legyen májusban is!Kép Akivel most nem sikerült dumcsiznom majd akkor pótolom.Kép

ZsuzsaKép
Kérek szépen mail-t jelszóval!Kép

SorayaKép
Gratula a pici fiúhoz!Kép Kb. 4 kilót híztam, de a legelején lement rólam legalább 2, úgyhogy összesen szerintem 6.Kép Ne aggódj már a súlyod miatt, ez teljesen egyéni! Mondjuk, ha gyakran lenne pocakostali, tuti, hogy én hamar megdupláznám magam.Kép

AnikóKép
Hol van ez a babakocsi nagyker?Kép

Délután megyek dokihoz, úgyhogy holnap nektek is elárulom mekkora a picurkám! Már nagyon várom, ebben a borongós időben kell valami ami feldob.Kép

Egcsi
22+2

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Soraya!

Én a 16. hétig híztam kb. 2 kilót, és kétségbe voltam esve, mert az interneten azt olvastam, hogy az első félidőben nem szabad hízni semmit. De szerencsére mind az orvosom, mind a védőnő azt mondta, hogy ennél még több is belefér (és ne higgyek el minden hülyeséget amit olvasok)
Neked a védőnőd sokallta 3,8 kilót?
Én a héten leszek félidős és kb. 3 kilót híztam idáig (most vagyok 57 kiló).
Jerry
jerry

Megnyugtattatok! Kép A védonom nem sokallta, annyit mondott mikor látta hogy görbul a szám, hogy ha sokat hízom a végéig, akkor sokat kell leadni szulés után Kép Meg tanácsolta hogy ahogy jön a jobb ido (Bori, olvad a hó és sut a nap!!) menjek sétálni esténként, hétvégén.

Egcsi, kiváncsi leszek a te Manód mekkora most Kép Jó nektek hogy ennyi uh van, nálunk nincs több a kórházban, csak ha gond lenne. (privátba persze lehet menni)
Este teszek fel képeket, van egy amin csak a keze meg az ujjai vannak rajta, nagyon aranyos Kép

Panó, még ne írj át a táblában szerintem, várjuk meg a hétfoi 4d ultrahangot Kép Köszi!

Soraya
( és köszönöm a gratulákat, átadom a férjemnek, rajta múlott Kép)
soraya

Egcsi: Kép
Kép elment!
Nálatok nem süt? Kép Várjuk a beszámolódat!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!Kép
Ez jo mondas...Kép Nekem is mindig bajom van magammal,persze errol a fenykepesz nem tehet.Egyebkent jok a kepek.Mondjuk a borien remelem Te si feltunsz.Majusban csinalsz majd olyat is,ahol mindenki all es egyszerre latszik 15-20 pociKép!

Soraya!Kép
En a 21.-ik hetig 2.5-3kg-ot hiztam.Aztan hirtelen jott meg 3, tegnap a 24.-ik betoltott heti merlegelesen az eredmeny osszesen 6.5 kg.Remelem segitettem!

szoszi
szoszi

Szia lányok!

Dani sztrájkol, nem alszik, nyüstöl. Azért megnéztem a képeket, tetszettek nagyon.
Viszont az újfennt megállapítottam, hogy enyhén szólva sem vagyok fotogén. Kép
Zsuzsa azért köszönöm a címet!!

Anikó, Maci: képzeljétek itt Vácon is a ti dokitokat ajánlotta nekem 1 kismama! Kicsi a világ.
Na, holnap este megyek dokihoz, aztán majd kiderül, hogy beborul-e: Kép

Egcsi: nekem is lesz pótolni valóm májusban. Kép
Puszi:
Bellana
bellana

szöszi:
ha rajtam múlik lesz!Kép 30-40 ember egy képen Kép
Amúgy én is mindig kiakadok, ha engem fotóznak!

Zsuzsa
zerko

ennyire nem tetszenek a képek? Levegyem??? Kép

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa, a képek jók, tán nekem kéne plasztikáztatni. Kép
bellana

Bellana!
Mi bajod van a képeiddel? Szerintem teljesen jók.
Mi derül ki holnap a dokinál?
Biztos lemaradtam valamiről. Átmész másik dokihoz?

Panó
panó

Bellana!
Ha már Vácon is a mi dokinkat ajánlják, az már nem lehet véletlen. (Legalábbis remélem a saját érdekünkben.) Egyébként tök jó lenne, ha nála szülnél, mert akkor legalább friss beszámolót adhatnál!(minden szentnek maga felé hajlik a keze...)

Maci2
maci2

Sziasztok!

Megpróbálok válaszolni szép lassan,de egy csomót írtatok.Itt sajna,gondok adódtak,szombat éjjel elkezdtem vérezni.Görcs,keményedés nem volt,ezért mire észrevettem,minden véres lett.Aztán kaptam görcsoldót(de miért?),meg feküdtem mostig,megvizsgálták Kisbencét,ő jól van,méhszáj teljesen zárt.Kaptam hüvelykúpot és a pláne:eltiltottak Nagybencétől.Aztán,mivel nagyon elkámpicsorodtam,azt mondta a doki,hogy na jó,néha mehet.Kapásból volt két roppant jó ötletem,de most nem írom le,mert megköveztek,meg a szemérmem is tiltja.KépEz van.Ja,és utolsó mérés óta egy grammot nem híztam.

Linó,aha flúgi a család,de legalább nem lógok ki.

Niki,én direkt írtam neked egy egész hozzászólást,másnak nem is írtam abban,szinte közvetlenül a tiéd után.

Szöszi,jó volt a vicc,ráadásul időszerű lett.

Süncsi,5 kg?Ne rémisztgess!!!

Orsi,gyönyörű a Gergő!

Nanda,előbb faggasd ki a családodat,hogy merre kellene elindulni és utána a plébániákon érdemes kutakodni,ott minden együtt van,mindenféle anyakönyvi adatok.Ahol ez hiányzik(én majdnem elakadtam,mert leégett a plébánia),ott meg a megyei levéltárban kell keresgélni.Én most leálltam,mert apai családom Erdélyből származott és most valahogy nem fogok kiautózni Romániába.Levélben meg elég komolytalanok.Szóljál,ha segíthetekKép

Bellana,nagyon sajnálom a Danit,meg ezt a sok szívást.De miért háttal jött le a lépcsőn?

Chello,örülök,hogy rendben van a pajzsmirigyed!Kép

Vali,örülök,hogy jó masszőrhöz küldtelek!

Orsi,ma engem is dicsérgettek a kismamaminimben,meg a zöld-sárga csíkos térdzoknimban!Kép

Mucska,szívás a fogászat,Apának bal alsó félsort cseréltek 270.000-ért.Jó vicc.Kép

Zsuzsa,kérek én is mailt a képekről!!!

Egcsi,voltam szemésznél és nem kell császárral szülnömKép

És a babám feje 64mm*76mm!Kis bumfordi!

Hű,ez jó sok lett!

Puszi,Kinga
nyinike

Egcsi:
A pontos cím:XV..Szentmihályi út 58.Nyitvatartás:
H-P:10-18,SZo-V:10-14./Nem is tudtam,hogy vasárnap is nyitva vannak,most olvastam az újságban./
Egymás mellett van 2 üzlet,különböző márkákat árulnak,de nekem mind a kettő tetszett.És nagyon kedvesek és segítőkészek.

Kinga:
Akkor jól megijedhettél!Kép Vigyázz nagyon magatokra!
Én is úgy hordanék minit,vagy legalábbis nem bokáig érőt,de nagyon csúnya visszereim lettek most.Kép

Bellana:Akkor most egy kicsit még jobban megnyugodtam,hogy még ott is a Szabót ajánlják,én is mindenkitől csak nagyon jót hallottam Róla,úgyhogy biztosan csak egy rossz napját sikerült először kifognom.Azóta velem is tök ari.Kép
Majd számolj be,hogy hogy döntöttél,mert minél előbb kéne váltanod,ha tényleg akarsz,hogy legyen időtök összeszokni!

Anikó
vakili

Anikó,bocsesz,neked gratula a fiúcskához!Kép

Kinga
nyinike

Kinga: ez nem hangzott jól, de ezek szerint nem a Kisbence volt a vérzés oka!
Ti nem malackodtatok akkor, vagy előtte? Az csinálhat ilyet, és megpattan egy ér! Nekem sajna volt benne részem... Kép
Én kíváncsi vagyok azokra az ötletekre. Kép
A lényeg, hogy jól vagytok, és minden oké a legénnyel. Pihengess! És ne emelgess!
Most szegény NagyBence is kap ízzelítőt a terhesség nehézségeiből!
És hogy nem híztál? Persze hogy nem, mert nem voltál a talin!
Amúgy a mail hamarosan megy!
Bellana Danija úgy mehet le legbiztonságosabban. Majd idővel persze utánlépéssel!
Bunfordi a feje? Miért? A tiéd golyó???

Anikó, Bellana, Maci2: ez a doki valami kitűntetést is kap majd a Topiktól? A topik legnépszerűbb nőgyógyásza címmel? Kép

Mucska ma vajon hazamegy?

Zsuzsa
zerko

Kinga, örülök, hogy előkerültél és hogy nincs komolyabb gond. Tessék sokat pihenni ! Kép

Chello
chello

Sziasztok!

Köszi szépen,tökjól esik,hogy aggódtok!Kép

Zsuzsa,köszi,várom a mailt!De igen,malackodtunk,le is lettem állítva és mondtam a Nagybencének,hogy akkor most vagy fizetem neki a pillangókat és anyagilag csődbe megyek vagy esetleg szájzárat kapok a következő 15 hét soránKépKépDe Nagybence azt mondta,hogy majd megoldjuk,illetve kihúzzuk valahogy.
Hm.Eszembe sem jutott,hogy hátrafelé biztonságosabb.Hiába,régen mászkáltam úgy.Lehet,leküldtem volna előrefelé Kisbencét.
Nemtom,miért nem hízok.Ha csak simán eszem,akkor semmi nem jön fel rám.Ahhoz,hogy hízzak,tömni kell a fejemet és csak erre koncentrálhatok.Kép
És igenis golyófejem van,csak az állam hegyes!

Te miért nem tudsz aludni?Nyom a pocakod?

Puszi,Kinga
nyinike

Sziasztok,

Soraya,
ha itt lettél volna a találkozón, láthattad volna, mitől híznak a kismamák! Úgy hozta a pincér sorban ezt a bizonyos "Marcello őrülete" nevezetú bűnt, hogy a szakács nem győzte a termelést. Én persze csak szolidan salátaleveleket és füvet rágtam, aki mást mond, az valótlant állít, Zsuzsa fotója pedig hamisítvány, montázs!!! Tudod, a férje profi fotós, biztosan rávette őt, hogy segítsen engem befeketíteni.

Én is felrakom a képeimet, nem sok van, annyit beszélgettem, hogy nem maradt időm a fotózásra.

Chello,
sajnálom, hogy nem jöttél el, én végig abban a tudatban voltam, hogy ott leszel, csak a "népszámlálásnál" mondta Zsuzsa, hogy nem jössz...

Anikó,
örülök, hogy tetszettek a mütyürök. A parafát árulják barkácsáruházban, kicsit nagyobb kiszerelésben szoktam venni, kb 10 A3-as méretű lapban van, azt hiszem, ezek 3 mm vastagak voltak. A mágnest a Nagymező utcai hobbiboltban veszem, ez a Bajcsyhoz esik közel - vagy nagyon kevés pénzt vigyél oda magaddal, vagy nagyon-nagyon sokat...Az anyagokban aztán nem tudok segíteni, mert én itthon még nem láttam túl jókat, ami ilyenre alkalmas, de persze azért biztosan találsz valamit. És ami még fontos, az a fátyolragasztó, amit én a Burda-boltban szoktam megvenni, méterben árulják, és rávasalós technikával működik.

Most vacsizom, aztán feltöltöm a képeket ide a babanetre valahogy.

Csók
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Anitabori!
Az én gyerekeim is nagyon örültek a hűtőmágneseknek, emlegetik is, hogy azt a néni küldte nekik, akivel anya együtt ebédelt.

Panó
panó

Kinga: Kép
Hosszú, de ki lehet bírni! Amúgy adj hozzá még 6 hetet a szülés után! Elárulom, neked lesz a nehezebb, de csak az eleje!
Hát igen, ez így van. Eleinte négykézláb mennek mindenhol!
Én? Szeretném tudni, de a pocak lehet az oka. Egyre nehezebb minden!
Most nem lesz majd torna a Bencével, talán többet hízol. Majd a malacot nem csinálod, hanem eszed! Kép

Bori: na de... Te vallottál, nem? Kép
És merre vannak a képek? Plíz! Ha gondolod, átküldheted nekem is, és akkor hozzáteszem az enyémekhez, egy másik albumba. De ahogy akarod...
Jó étvágyat!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Kinga: sajnálom, hogy így jártatok! Vigyázz magatokra nagyon!
Dani igazság szerint felfele tartott, mikor anyós jött vele szemben,de egy ekkora korú gyerek még inkább hátrálva jön le, pláne a kanyargós galéria lépcsőn.

Maci, Anikó: hát remélem ha odajutok akkor majd én is megleszek elégedve a dokival! Kép

Bori: Dani sokat játszik az ajándékaiddal, föl-le pakolja a hűtőről! Kép Mégegyszer köszönöm!! És remélem legközelebb veled is sikerül pletyizni!!

Panó: szóval serinted nem gázosak a képek? vagy életben is olyan gnóm vagyok? Kép
Na, jó csak viccelek! Veled sem sikerült beszélgetni, pedig ez pocaktársakhoz nem illő dolog. Kép
Holnap amúgy megpróbálom kifaggatni a dokit az apás szülés esélyeiről. Kép
Nagyon vacak, hogy ha pestre kell ugrálnom majd a Danival. Kép Pedig csak azért váltanék, mert a kórházban nem lehet majd apásan szülni. Kép

Puszi mindenkinek:
Bellana
bellana

Bori: a Zsófinak is nagyon tetszik a mágnes! Kép

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa: nem akar bejönni a fényképes oldal. Kép Megakartam mutatni a férjemnek, de semmi, azt írja "a kiszolgáló nem található". Brühüüü
Más is van így most ezzel?????

Na, hogy konrázzak, Dani a csokiknak is nagyon megörült, (Süncsi, Nanda puszi. Kép )iziben be is nyomta. Kép

Bellana
bellana

Na, lánykák, megyünk Danizni,pancsizni, hamizni stb.
Remélem holnapra már megtudom nézni a képeket megint. Valszeg leállt a szerverük.

Süncsi, remélem rendben hazaérsz ma, puszi! Kép

Jó éjt: Bellana
bellana

Bellana: lehet, hogy túlterhelt most este a szerver! Kép
Zsófi nem ette meg. Ő játszik a csokikkal, persze ő is kisajátította! Kép

Én is éppen Süncsire gondoltam pár perce. Remélem én is, hogy rendben hazaérnek.

Mucska lelkem meg nem ért haza?

Jó éjt!
Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Bocsi, de nálunk meg átjáróház volt a hétvégén, azért nem írtam!
A legközelebbi talira én is szívesen elmennék, ha akkor még egyben leszek! Remélem, úgy lesz!
Mucska???

Sziasztok!
Mariann
marcsababa

Mariann:
majd időben szólunk, és akkor tuti nem lesz akadálya! Mit tanítasz?

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Elősször is nagyon jól éreztem magam a találkozón, ezt szeretném mindenkinek megköszönni, de elsősorban Zsuzsának, hogy megszervezte nekünk!
Én is szeretném megnézni a képeket! Légyszi!

Most röviden írok. Voltunk ma 3-4D UH vizsgálaton. Mind a két babánkat 800 gramm körülire becsülte a gép. Szerencsére épeknek, egészségeseknek láttuk most is őket. Profilból csak a kisfiú mutatta meg magát, erről felteszek 2 fotót. A kislányunk most is visszahúzódóbb volt, azonban most a neme jól látszott. Tanui lehettünk, amint tologatják "bunyózzák" egymást. Képzeljétek el a doktornő szerint mind a kettő fejfekvésbe befordult (két hete még harántba feküdtek). Nagyon élveztük a mozizást.

Ime a fiatal Úr Tomi baba:
KépKép

Sziasztok!

Vali
25+1
C.Vali

Sziasztok!

Kinga
Te olyan vagy mint egy kis gezen-guz, mindig rosszalkodsz, azert mostmar vigyazz magadra kicsit. Csak igy 4 szem kozt: tavaly a fogorvos egy alkalommal 4o percig kotoraszott a szamban, amitol kb 3 honapig allandoan kiakadt az alkapcsom(bizonyos esetekben)ovakodj ettol, mert nagyon tud fajniKép.

Zsuzsa
En is kerek emilket, mert szeretnem latni ahogy Borni nem eszik abbol a finomsagbol.

Soraya
En is gratulalok, a kilok miatt ne aggodj! En tanusithatom, hogy nagyon csini kismama vagy.

Vali
Isteni ez a kep, a kisfiad olyan aranyos, es milyen edes pofija van.

A hizashoz en annyit tennik hozza, hogy fogalmam sincs mennyit hiztam,egy honapja volt rajtam 4,5 kg, penteken megyek tanacsadasra es majd kiderul. A dolog viszont egyaltalan nem tud izgatni, 2 eve Lauraval 20-22 kilot hiztam, es 2-3 honap alatt nehezsegek nelkul lement. Az igazat megvalva szerintem a fele viz volt, mert az utolso honapban sikerult 7 kilot felkapni, es a korhazban 10 kg lement rolam. Szoval amint latjatok en kilogok a sorbol itt mindenki csak dekakat hizikKép. Ma megmertem a "derekbosegemet", es sikerult elkabitani magam. Tudtam, hogy nagy a hasam, (Soraya is mondtaKép)dehogy ennyire?

No most elteszem magam holnapra, mert 8-kor jon a putkimies/csoember/vizvezetek-szerelo.

Mindenkinek csokozon
Ildiko
salla

Sziasztok!

Vali,cuki a lurkód!Milyen jó nekik,ők már bent is játszhatnak!Szerintem Kisbencének 10 éven belül nem nagyon lesz kistesója és ez komoly.

Mariann,szia,még nem is üdvözöltelek!
Kép

Zsuzsa,már most nehezen bíromKép
Ma aludjál jól,azt kívánom,mindenféle szép álmokat!

Bellana,és anyósod lökte le?Bocs,de már azt is el bírom képzelni!

Fúj,csütörtökön cukrot iszom.

Puszi,Kinga
nyinike

Szia Ildikó!

Köszi a tippet,vigyázni fogok!Igazából annyira nevettem rajta,hogy még Kisbence is megmozdult Kép

Csőember?Ez tökjól hangzik!

Puszi,Kinga
nyinike

Sziasztok!

Csak beugrottam, pedig ma volt a hugikam szulinapja es persze megint csak ilyen keson jutok ide. De azert irok par sort.

VAN MEGEGY UJ RUHAM!!!!KépKépKép

Ezt most az Anyukam vette nekem a szulinapomra, mert ez is annyira, de annyira szep! Ugyanaz a bolt, most olyan hulla vagyok, hogy nem tudom irtam-e tegnap, hogy ezt a ruhat kineztem, de nem volt a meretemben, ugyhogy elmentunk a masik boltjukba es most mar 20 centivel vagyok a fold felettKép

Aniko, ebben megyek a kovetkezo taliraKép Hatha neked is megtetszikKép
Koszi a tippet a nagykerrel kapcsolatban, a borzeig meg korul akarunk nezni rendesen, hogy abszolut tajekozottak legyunkKép Ugyhogy szerintem a hetvegen mindenkeppen utba ejtjukKép

Lanyok, bocs hogy most nem irok tobbet es nem is nagyon valaszolok, pedig azt hiszen Bori is es Pano is irt nekem par sort, de arra mar nem emlekszem, hogy mitKép kicsit megint hulla vagyok, ugyhogy huzok az agyikoba!!!!

Holnap biztosan nem jovok, mert megyunk az Erkel szinhazba, egy balettre es szerintem keson erunk majd haza, de szerdan igerem a sulibol meg kora delutan beugrokKép

Ja, Kinga
Draga vagy, szerintem is gyonyoru a picurkam!!! Annyira aranyos volt toledKép Olyan kar, hogy Te sem voltal a talin, remelem a kovetkezore el tudsz jonni!!!

Puszika mindenkinek!

Orsi
20+3
Puszika mindenkinek

avocado

Sziasztok!

Vali!
Nagyon szép képet csináltak a kisfiadról.Ezt a Praxisban,vagy a Mammut-ban csinálták?
Érdekelne a masszírnőci száma!Köszi

Kinga!
Nagyon vigyázz magadra!Ez a vérzés jelzés is lehet!Pihenj sokat,nehogy nagyobb baj legyen!Kép
Köszi a családkereső tippeket!!!Kép

Anita!
Hatalmas sikere volt a hűtőmágnesnek-amit a kislányom ki is sajátított és felvitte a szobájába a mágnestáblájára,-mindenki azt kérdezi tőlem,hogy hol vettem.Már tudom mi lesz a húsvéti ajándékuk!Kép
A "banyaéágetés" jó ötlet-gyerekkoromban boszi akartam lenni,nagyon sokat olvastam ilyen könyveket,tényleg komolyen gondoltam,azután történt valami,és azóta nem igazán merek vele foglalkozni.

Süncsi!
Kár hogy nem tudtunk beszélgetni a talin,remélem majd a következőn bepótoljuk!Jó lenne,ha el tudnál jöni!
Remélem rendben hazaértetek!Kép

Zsuzsa!
Én is nagyon szeretném látni a képeket!Kép
köszi,puszi

Mucska??????

Mariann,Jerry és akit még nem üdvözöltem üdv itt!!!Kép

Soraya!
KépKépKép
Gratula a fiúcskához!Annyi kisfiú lesz itt nyáron,legalább majd tudunk segíteni egymásnak!!!

Mindenkinek jó éjszakát kívánok!

Nanda
nanda

NIKI!Kép
Mi újság?Hogy sikerült a vizsgád?

Nanda
nanda

Jó reggelt lányok!

Kinga!
Szerintem is vigyázz magadra, ez a vérzés nem hangzik túl jól! Megírtad már azt a Zh-t, ami miatt nem jöttél talira? Vagy mikor írod?

Vali!
Nagyon aranyosak a képek Tomiról!

Orsi!
Látom nagyon pörgősen élsz, kíváncsi vagyok, hogy fogsz átállni, ha meglesz a baba. Vagy ő is megy veletek koncertekre? Anyukád közel lakik? Tud majd segíteni?

Nanda!
Mi történt? Elátkoztál valakit és bejött? Mert akkor jobb lesz vigyázni veled!

Bellana!
Mikor mész a dokihoz?

Mucska!
Mi van veled? Annyira nincs jó idő, mint amennyire eltűntél!

Süncsi!
Remélem szerencsésen hazaértetek!

Mindenkinek szép napot!

Panó
panó

Jó reggelt!

Nanda! A Mamutban voltunk. A két babáról kb 25 perces felvételt készítettek, plusz kértünk CD-t is. Azért választottuk ezt, mert itt nem volt várakozási idő, és több időpont közzül is tudtunk választani, ez a férjem miatt fontos volt, mivel ő is ott akart lenni.
Masszőr:
Sélley Éva 20/373-3716
VII.ker Dohány u. 77. 1.em.
Őt kipróbáltam, nagyon kedves volt és abszolút profi benyomását keltette.

Gergényi Orsolya 271-0598
XV. ker Bellér Imre út 123/a
Szeretném majd őt is kipróbálni, hozzá holnapra van időpontom, de nem biztos, hogy el tudok menni, mert úgy néz ki máshová kell mennem délelőtt.
Mind a kettő 5-5,5e Ft tarifával dolgozik. 1,5 órán át masszíroznak, és különböző tanácsokat adnak a helyes test tartással kapcsolatban is.

Mindenkinek köszi a gratulációkat a képre.

Szeretném megkérdezni sokáig maradtatok a talin, sajnos nekem korábban el kellett jönnöm, mert mentünk még máshova, pedig szívesen maradtam volna még.

Most megyek jógázni, még jelentkezem. Képzeljétek el már 5-6 órákat alszom 2 napja!!!! HURRÁ!!!!

Sziasztok!

Vali
C.Vali

Vali!
Gyönyörűek a képek!!!
Pedig valahol olvastam,hogy a Mamutot szidták,de ezek abszolút profi képek.Mutattam a lurkóimnak is,nagyon tetszett.
Süncsi,Zsuzsa,Hajni és én maradtunk kb.4-ig ,mi voltunk az utolsók.
Szeretném megkérdezni,hogy ezek a masszőrök csak a kismamákkal foglalkoznak,vagy másfajtát is csinálnak?/A páromnak vannak gondjai a derekával,és erre gondolok./

Bellana,Maci2:Várjuk a beszámolót!

Üdv:Anikó
vakili

Süncsi!

Jelentkezz,hogy tudjuk,épségben hazaértél!Kép

Anikó
vakili

Sziasztok!

Orsi,remélem,el tudok menni.Nekem csak az ilyen-olyan vizsgák Zh-k a gátló tényezőim.
Jó sok zenét hallgattok,biztosan jót tesz babócádnad!

Zsuzsa,nem tudom megnézni a képeket,mert a tar.hu-t behozza,de úgy,hogy kep.tar.hu már nem.Ha van kicsi időd leírod nekem mailben,hogy a főoldalról hogyan lehet elérni?

Panó,nem írtam még meg,majd holnap.Ma próbálok tanulni,meg tegnap az orvos után is tanultam,de a vasárnapom elment idegeskedésselKép

Nanda,igyekszem vigyázni,most sikeresen megijesztett Kisbence.

Puszi,Kinga 24+6
nyinike

Niki,hová tűntél?Most Te nem válaszolsz nekem?Kép

Kinga
nyinike

Jo reggelt Kismamak!

Köszönöm szépen, szerencsésen hazaértünk tegnap este, csak mar nagyon késö volt és hulla faradt voltam.
Még nem olvastam vissza, most el vagyok halmozva munkaval, talan délutan vagy este jelentkezem ujra, addigra elolvasom a termést, mar nagyon kivancsi vagyok!

NAGYON JO VOLT A TALI! Nagyon jol éreztem magam!
Zsuzsa, még egyszer köszi a szervezést, nagyon jo volt a hely és a kaja is!

Remélem mindenki jol van, emlegettük am a tavollévö topiktagokat is!!!

Akinek a talin nem mondtam vagy nem volt ott a talin, annak még gyorsan leirom, hogy voltunk a Praxisban, minden rendben, Dömperke aludt, nem hagyta magat felébreszteni. 150%, hogy kisfiu lesz és a doki szerint "zsemlearca" van (anyjara ütKép).

Most dolgozgatom és késöbb jelentkezem!

Sok sok puszi
Süncsi
süncsi

Szia Csajok!

Élek még! Nincs jó idő egyáltalán, de most meg a Tisza rendezi az életünket. Nagyon árad. És nem tudjuk, hogy pakoljunk e az emeltre az egész alsó szintet vagy rizikózzunk. A legbosszantóbb, hogy a házban csak 10-20 cm víz várható. Ez a legrosszabb, mert enm tudjuk, hogy mi lesz. Legalább ha egy méter víz volna várható akkor tuti, hogy pakolnánk.
Most jöttem a védőnőtől. Ma töltöm be a 29 hetet és holnap megkezdjük a 30 hetet. Gyarapodásom: 6,5 kg. Nagylelekűen megengedtem, hogy 7 kiló látszon.
Nem olvastalak most vissza, mert húzunk a nyaralóba, de két három óra múlva itthon leszünk és jelentkezem.
Örülök, hogy a tali jól sikerült.
Nagy puszi MINDENKINEK!!!!Ű
MUCSKA ANDI

Andi
Kép
mucska

Zsuzsa,mégis megnyitottam!Sikerült és olyan szépek vagytok rajta,annyira jó a hangulat!Bellana miért mondta,hogy gnóm?Vagy azok nem ezek a képek?

Kinga
nyinike

Jó reggelt csajok!

Vali: nagyon jól sikerültek a képek a babáidról!!
És tök jó, hogy tudsz aludni már. Én bezzeg egész éjjel jövök-megyek. Kép

Kinga: dehogy anyósom lökte le! Csak azt írtam, hogy elötte állt, Dani meg nekiállt hátrálni.
Szerencsére a Danit imádja. És viszont.
Kár, hogy nem jöttél a talira,pedig beizzítottuk ám a kemencét és Nanda anyósát is hoztuk volna!
Legközelebb remélem tudsz jönni??
Örülök, hogy akkor a képeken csak magamnak nem tetszem. Kép

Panó, Anikó: 3/4 5-re megyek dokihoz. Szorítsatok.

Süncsi: örülök, hogy sikeresen hazaértél, gondoltam ám rád! Kép

Orsi: te mégis mikor alszol? Kép
Már olyan sok rucid lesz, hogy divatbemutatózhatsz! Kép

Bellana
bellana

Sziasztok!

Látom, beindult a topik, ma reggelre bőven akad mit olvasnom. Kép
A mérleg szerint amit híztam szombaton az étteremben, az mára le is ment. Kép

Cvali: nagyon helyes a legényke, és hogy fejfekvésűek, ez nagyon jó hír! Így minden esélyed megvan arra, hogy megúszd császár nélkül. Vagy nem?
És hogy a kislány szégyenlős? Megbocsátható neki!
A masszőr néniknek jó borsos tarifája van.
5-6 óra? Avval én is kibékülnék! Szerintem a Marcello őrület műve ez is. Kép

Ildikó: tavaly is ilyen kalandjaid voltak a fogorvossal? Kép Akkor neked sem lehet valami könnyű!
Az én hasam sem semmi! Anyum nem látott csüt óta, és ma meglátta, hát ámult! Pedig ez csak 5 nap volt!

Kinga: nem szurkoltál eléggé, mert most sem aludtam jól! De aludtam valamit!
Hogy megy a tanulás? Meglesz a 4-es?
Bellanát én sem értem, de most hagyjuk!

Bellana: és mit csinálsz az alvás helyett? Sajnáljuk Ádit? Kép
Nanda anyósa vigyázott Mayára, így csak a tali végén lehetett volna tűzre dobni!
A képeken meg nincs veled semmi baj! Kép
És szorítok neked délután!

Nanda: te boszi? Mi térített el ettől?

Süncsi: üdv újra köztünk!Kép

Mucska: akkor legyetek éberek, és a babacuccokat mentsétek fel az emeletre már most!
6,5 kiló nem a világ vége! Jól csinálod!

Orsi: Istenke éltesse a hugicádat! Kép
Gratula az új ruhákhoz! Nálam ez a projekt elmarad. Én több babát nem tervezek, így nem akarok már nagyon vásárolgatni erre a bő 2 hónapra.

Nixi: merre vagy?

Szép napot nektek:
Zsuzsa
zerko

Vali, Ildi, Nanda-Szilva, Süncsi-Edit, a Kép elment!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Bellana,oké,nem gondoltam komolyan az anyóst!Szeretnék menni legközelebb(bár ez most is megvolt),minden a vizsgáktól,ZH-któl függ.Mondjuk,ami félévaláírásért megy,azzal nem foglalkozom.
Miért mész orvoshoz?

Zsuzsa,hát,bocs,akkor sajna,csak ennyi telt tőlem.Kép
Nemtom,meglesz-e a 4-es,rohadt szívás ez az anyag és hiányzik az a vasárnapi tancsi.

Mucska,te azért ne emelgess!Errefelé is áradgat minden,de mi örülünk neki.

Puszka,Kinga
nyinike

Zsuzsa!

Köszi! Egyébként biológia- körny. tan szakos vagyok, bioszt tanítottam szakközépben, míg dolgoztam (febr. eleje). Azóta csak itthon vannak tanítványaim.

Mariann
marcsababa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?