Sziasztok!
Ahogy megláttam a sort az autóból, azzal a lendülettel fordultunk vissza a Lőportár u.-ból.Holnap inkább odamegyek reggel 7-re és az utcán várok egy órát mint bent hármat.
Viszek olvasnivalót, mindenképp.
Tudtam, h sokan lesznek, de hogy ennyien............és ügyfélfogadás elött 20 perccel voltunk ott.
Márti!
Sára név nekem is tetszik!
Márti, minket szerintem azért nem érint ez a fizetés, mert államilag finanszirozottra vettek fel.
Jövöre úgyis fizetni kell azt a hozzájárulást, ha tetszik ha nem..........
a mikro órán elmagyarázta a tanárnő, h miért is kell fizetni.
Majd kérünk képeket az új szobákról!
Jövő kedden megyünk két éves kontrollra, de szerintem mi is alulról súroljuk majd a 11 kg-t.Magassága szerintem 86-90 cm között lehet.
Réka, emlékszem nálunk is voltak ilyen fini kis várakozások, de akkor még örültem, mert igy nem kellett visszamennem dolgozni:)
Klassz, h mindent rendben találtak.Izgulsz?????
Manka, de jó fej vagy:)..........hihetetlen, h mennyire meg van veszve Fanni a cinikért.Ha elmegyünk az IKEA-ba, akkor be szokott mászni a cinis kosárba, cipő nélkül.........és ott élvezkedik.
Tegnap nagy nap volt, Fanni szólt magától, hogy pisilni kell, és pisilt is.
Ma is szólt.A kakira is a pisit mondja, de mindegy, már ez is haladás.
Hiszti megy rendszeresen, pl olyanokért, h megkérdezem tőle, h lifttel vagy lépcsőn menjünk fel a lakásba.Mivel döntésképtelen, 4 lépcsőfok után a liftet választja, aztán mikor odaérnénk akkor a lépcsőt.Ennek persze az a vége, h én felkapom és viszem kézben fel.Ő meg ordit és levágja megát a földre.Mindezt úgy, h tele van a kezem kajával, meg a játszótéri játékokkal.
És nálunk nem használ, ha otthagyom és közlöm vele, h oké, akkor én felmentem, mert addig nyekereg, amig fel nem veszi valaki.Akár 20 percig is képes rá.