Na, már sül a dubarry szelet-em, remélem, jó lesz, még nem csináltam soha. Bár, nem nagy ördöngősség.
Benianyu, Anikó!
Robi még mindig a kórházban csücsül, most küldött sms-t, hogy vettek vért tőle, volt ekg és vérnyomásmérés, és épp a hasi uh-ra vár...
Hát, nem tudom, sík ideg vagyok...
Ja, And!
Azt nem is írtam a priviben, amire teljesen ki voltam akadva, hogy mikor megírta a házidoki tegnap a beutalót, azt hozzátette, hogy ha gondolja, felhasználja, ha nem, akkor tépje el...
Kicsit kigúvadtam, mikor Robi meséli ezt tegnap.
És, mondom, ha úgy döntesz netán, hogy nem használod fel, akkor ennyi volt, többet nem tehet az ügy érdekében???
Hát kész voltam. Eddig tökre meg voltam elégedve a mi dokinkkal, tényleg jó fej, meg normális, meg mindent meg lehet vele dumálni.
Mikor anyósom beteg lett, ő járta ki, hogy az Idegklinikára mehessen, ahol végülis valóban megállapították, hogy mi a baja, mert előtte három kórházban azt mondták, hogy hipohonder, semmi baja sincs, mert sem ct, sem mr, sem semmi nem mutat ki semmit.
Ehhez képest két hét alatt megvakult, és mondom, 2,5 hónap alatt meg is halt szegény. Áhh, komolyan mondom, ha nincs valami protekciót, SEMMIT nem lehet elintézni ebben a nyomoronc országban...
Mindenesetre ezt a tegnapi dolgot egy kicsit furcsán vettem...
Lányok!
Annyit emlegettétek ezt a Maszkabált, míg addíg nyúztam Robit, hogy nagy nehezen megtalálta, és le tudta tölteni Gergőnek a netről.
Hát, én nem vagyok egy nagy gyerekdalos, de ez nekem kimondottan tetszik!!! Annyira dallamos, meg fülbemászó, és jópofa, hogy csak na!!!
És Gergőnek is nagyon tetszik!!
3 napja ezt hallgatjuk...