Jó reggelt csajok!
Látom, termeltetek az éjjel!!!
Képzeljétek, Gergő is lerobbant! Egyelőre nem vészes, taknyizik, meg be van dugulva az orra ezerrel.
Ráadásul tök szar éjszakánk volt, egész éjjel nyöszörgött, vagy sírdogált. Még nem tudtam bekukkantani a szájába, de szerintem tuti, hogy a foga jön.
Duda!
Ha olvasod, Tőled szeretném kérdezni, mert emlékszem, Te mondtad, hogy az orrcsepp/spray kicsit kikészítette Nati orrát.
És ugye jól emlékszem, hogy kaptál valami speckó, tuti orrspray-t??? (vagy csak képzelődöm??? Már nem is vagyok benne annyira biztos).
De ha mégis, akkor megtennéd, hogy megírod, hogy mi volt az?? Nem szeretném, ha Gergő is így járna, viszont muszáj a spray, mert folyamatosan be van dugulva az orra.
Köszi előre is!
Róki!
Jó volt olvasni, hogy kezd normalizálódni a helyzet, és hogy Zsuzsa maratonikat alszik!
Remélem, ezt az időd Te is pihenésre használod!!!
Totka!
Ugyan már! Tudod ki az abszolút profi és leleményes ez ügyben????
Hát Barbi!! Na, tőle aztán tanulhatnánk!! Mellesleg a gatyát is neki köszönhetem, mert ő hívta rá fel a figyelmemet!
Lost: végre Valaki!!!!!!!!!!! Én is (mi is Robival) nagy Lost rajongók vagyunk, az AXN-en néztük mi is mindig, az RTL még sehol nem volt a másdodik szériával akkor, mikor ott már rég leadták.
Tegnap este m i is megnéztük az utolsó három részt.
És nyugodjál meg, én is tök össze vagyok kavarodva (már akkor is össze voltam), és én sem értem, hogy akkor most mi van.
Azért is néztem tegnap meg, hátha kivilágosodik, de hát nem igazán...
Vannak teóriáim, de hát majd kiderül...
Panna csúcsédes a fürdőruciban!!!
A második kép szerintem is csúcs!
Juci!
Kívánom, hogy jól alakuljanak a dolgok a suli(k)ban! Az első időkben biztos rossz lesz Marcinak, de hát csak hozzá szokik valamelyest.
A sulit én sem értem, és többek között én is emiatt hagytam abba egy pénzügyi sulit, amikor még dolgoztam.
Ott is azt mondták, hogy heti 2 alkalommal, du. 3-tól 9--ig van tanítás.
Már így is gáz volt eljönni, mert 5-ig dolgoztam, de a főnököm belement.
Aztán, mikor elkezdtem, akkor kiderült, hogy a heti 2, az 3 alkalom, és mindig fél 2-re kellett járni.
Gondolhatod, ez már nem nagyon tetszett a cégnél, úgyhogy két és fél hónap után leléptem a suliból.
Mellesleg rájöttem, hogy nem is nekem találták ki a dolgot, így legalábbb tiszta volt a lelkiismeretem, hogy a munkahelyemre foghatom a dolgot...
Érdekes, amit írsz, én pedig pont úgy látom/gondolom, hogy Te igenis sok időt foglalkozol Marcival. Pont emiatt a dolog miatt, hogy egy kicsit nehéz eset, legalábbis abból a szempontból, hogy ugye nagyon anyás, meg ott van ez a kakis dolog is.
Szóval nem értem a felvetésed, hogy többet kellene vele foglalkoznod.
Illetve másképp fogalmazok, nem azt mondom, hogy nem kéne többet, hanem azt, hogy szerintem Te igenis többet foglalkozol vele.
Szóval érted, mit szeretnék mondani, ugye?
Thomasanna!
Kis erőművész, nagyon helyes, és nagyon pasis!
Már a múltkor is akartam írni, hogy Tomi is jól kikerekedett, és nagyon-nagyon helyes vickó!!!!!
És azon a múltkori képen eszméletlen, milyen jó színe volt!!!
Szoliba jársz vele?????