And!
hűűűűűűűűű képzeld, hivott telcsin a szomszéd csajszi és ő is pont ezt mondta fülfájásra...csak ő azt modta HAVASI KÖVIRÓZSA..
gondolom egy és ugyanaz...
Ezenkivül mondta a doki a lámpázást is...bioptron van a családban..jelenleg férj nagyapja kezeli magát vele éjjel nappal
, infra nincs, de épp a fejemet verem a falba, mert karácsonykor valami akciós volt valamelyik hiperben, és még meg is álltam..de aztán mégse vettem meg, mondván hogy Léna tök egészséges..
olyan hülye az ember, azt hiszi, hogy bizonyos dolgok vele nem történhetnek meg..
Most meg milyen jól jönne...
Eszti csúcsédes
Igazi sibajnok lesz belőle??Jövőre megpróbáljátok már ráállitani, vagy majd csak 2 év múlva...
Mi tervezzük jövőre, ha lesz akkora cipő hogy jó legyen Léna lábára...csak hogy próbálkozzon vele
Totka!
ÚGY DE ÚGY ÖRÜLÖK
AZT HISZEM HOGY NEKED MOST NINCS IS JOBB HIR A VILÁGON
Léna:
Olyan hülye vagyok....
Szépen megvacsorázott túrós tésztát, majd orrszivás......és még nem nyugodott meg teljesen amikor adtam neki azt a hülye Mucoprontot....és még köhögött...igy kihányta a vacsit...
Ráadásul anyum még mondta is hogy tesóm fiai mindig hánytak ettől..
Úgyhogy most szegény majdnem éhen feküdt le, mert hülye az anyja..
Azért egy kis tejes tápit ivott mielőtt elaludt, de csak olyan 50-70 millit..
Na majd holnap okosabb leszek...először orrszivás, aztán kaja és majd később a mucopront...
Van valakinek tapasztalata mucopront ügyben????
Más baba is kihányja??????
Ayse!
örülök hogy Lili jobban van
Aniko!
Fogalmam sincs hogy hogy lehet egy ilyet túlélni...
Duda!
Örülök hogy Natinál is használ a bogyesz
Kicsit most furán érzem magam...mert biztos mindenkinek volt már ilyen, sőt még ennél is betegebb a babája..és mégsem rinyált senki ennyit mint én.
..ilyenkor mindig sajnálom és szégyellem is magam...hogy po..ám akkora mint a bécsi kapu
...de ha valami bibi van, úgy összefosikálom magam, hogy párom nem akad szerintem széles határban
Még mindig talis képek:
Gyönyörűek..
Többször megcsodáltam a babákat meg a csini mamikat is
Talán a következő talira eljutunk mi is, ha valaki be meri vállalni
,
Mi febr 25-től 1 hónapig itthon vagyunk....bár hivtak sielni
márc 10-től 1 hétig..de most egy kicsit furán venné ki magát hogy melegből megyünk vissza a hidegbe...
Férj meg ugye a meló miatt sem, meg ugye anyagilag sem támogatja az ötletet..
Kérdezte hogy nekem van kedvem?????
Hát-----
mondtam hogy épp beleférne a sűrű programomba ha nagyon összekapnám magam..
de természetesen most nem ragaszkodom hozzá....
Különösen mert valószinűleg márc 22- től megyünk a Mendanba Zalakarosra egy pár wellnessnapra.....
Legalább lecsekkoljuk mi is a mendani játszószobát...
M.