Na, itt vagyok, most tettem le aludni a hölgyet.
A szülinapi zsúr-inkább vacsora- jól sikerült, jöttek anyósomék, sógornőm meg a Fanni keresztanyja.
Vacsi után jött a katicás torta, most nem ijedt meg, nem úgy mint tavaly a cinistől.Megjegyezte, h szép a torta, belenyomta az ujjait és megtapsolta.Puszit is kapott a katica.De a legjobban azért a gyertyák tetszettek, számtalanszor meg kellett gyújtani és próbálta elfújni.
(Még jó, h csak olyan gyertyát kaptam, ami hosszú volt és cseppmentes.)
Meg azért tegnap este csináltam egy méteres kalácsot is, arra is tettünk gyertyát, úgyhogy jól elszórakozott evés közben.
Ajándékba kapott egy Thomasos kis terepasztalt(ezt még Amerikában vettük neki, nagyon jó áron, de nem mutattuk meg, direkt a szülinapja miatt), aztán egy kis helikopteres leszállópályát, egy új plüs cinit, mesekönyvet(Tarka-barka Állatmesék), matricás könyvet, fejlesztő könyvet, két dvd-t(kisvakond, nagy ho-ho-ho horgász-ezt az anyu szerintem magunk miatt vette:))) és egy kis pedálos triciklit.
Érdekes, de minden ajándéknak nagyon örült.Igaz, kicsit sokmindent kapott....de sokan is voltunk rá.
Képeket nem is tudom mikor fogok feltenni, ugyanis úgy tűnik Denverben hagytuk a feltöltéshez szükséges kábelt.Most vagy az lesz, h a tesóm feladja vagy veszünk egy kártyaolvasót, mert az olcsóbb mintha a Konicatól vennénk egy új kábelt.
Manka, mi július közepe óta abbahagytuk a szoptatást.Illetve Fanni magától nem kérte pont a szülinapomon.Azóta nem is eröltettem.Eleinte mondogatta, h cici, akkor magamra vettem, de fordult is el azonnal, úgyhogy szerintem megunta.Tej még mindig lenne, kíváncsi vagyok mikor apad el.
Viszont mostanában sokat szeretne cumizni, igyekszem nem odadani neki, csak alváshoz kap, meg ha kész van teljesen.
Ti hogy álltok?
Jack milyen ügyes, h már kiságyban alszik.Nem csoda, h jobban érzi magát.
Szombaton én is nézegettem azt a Brevi ágyrácsot, lassan aktuális lesz.
Kriszti, Ti mikor indultok a bölcsibe?
Na még leírom, h csütörtökön voltuk allergiavizsgálaton.Egész jól bírta, egy hang nélkül tűrte, h megcsinálják a bőrpróbát.Igaz, h a kinyújtott kézzel való ülés eleinte nehezen ment, de szerencsére jöttek oda többen gyerekek és figyelgette őket.Kiderült, h "csak" a füvekre, parlagfüre allergiás( én is) tejre nem, úgyhogy kapott életében először ma reggel egy kis kakaót és semmi baja nem lett, tehát hajrá tehéntej!
Aznap este kiégett a hűtőnk, szikrázott mint annak a rendje, nem is részletezem, h mi lett volna ha a Tomi belelép a hűtő elött lévő vízbe, amiben áram volt...................
Én pont nem voltam itthon, mert este elmentünk az anyuval tornázni és Fanni is aludt már.
Pénteken egész nap hűtőnézés-gyerekkel együtt-szerencsére sikerült találnunk egyet, szombaton elszállítottuk, beraktuk, kicsit át kellett alakítani a polcokat, mert ez nagyobb hűtőgép.
Mikor történjen ilyen, ha nem a gyerek szülinapja elött????!!!!
Réka, sajnos nincs semmi jó tortareceptem, igaz már kicsit későn írom.Azért jelezd, h mit sikerült alkotnod.
Megyek aludni, hulla fáradt vagyok, Fincs reggel 6 45 kor kelt......