Sziasztok!
Rita,Sygnum!
Köszi, gyógyulgatunk...illetve félig-meddig, mert tegnap hazajött Párom is a melóból, mert annyira szarul érezte Magát... Szóval most két fiút ápolok.
De azért a nagyobbik annyira nem beteg!
Szerintem csak itthon akart lenni velünk kicsit, a kis sumák.
Mircimama!
Jól van, látom ezek a Kisfiúk azért strammok, örülök, hogy Bence is gyógyulgat már!
Mj-Móni!
Jó kis kép ez a Babádról! Semmi csodálkoznivaló nincs azon, ha imádod! Aranyos!
Johanna!
Érdekes, engem a belgyógyászaton elég rendesen megvizsgáltak. Úgy látszik ez /mint minden más/ is teljesen változó az egyes helyeken.
Oxigén!
Remélem hamar lemegy a költözködés, zökkenőmentesen! Nagyon vigyázz magatokra!!!
Hanee!
Ment Neked mail!
Közben látom válaszoltál is, köszi!
Gemini!
Látom Hanee jó tanácsokkal látott el savtúltengés-ügyben, csak ha esetleg mégsem sikerülne csillapítani, azért kérdezem, hogy erre nem lehet valami bogyót beszedni???
Mintha valahol olvastam volna, valamelyik kismama-újságba, vagy már nem is tudom.
Persze csak végső esetben gondoltam, mert tényleg a legjobb lenne ha anélkül lehetne megszüntetni! Fúú, a kukoricát én imádom, elég gyakran pattogtatunk itthon, és alig lehet abbahagyni. Csak reménykedem, hogy nem fogok elefánttá válni a terhesség végére!
Rita!
Székrekedés ügyben már elég sokat leveleztünk régebben. Én is rengeteg tanácsot kaptam, és ami bejött: joghurt+zabpehely (ezt eszem minden nap egy pohárral), aztán a szilvalekvár, szilvabefőtt, aszaltszilva, illetve ha este földimogyorót eszem (nem sós,pörkölt,hanem amit én pucolok meg), akkor másnap annak elég jótékony hatása van.
A lényeg a sok-sok rostos!!! Meg én azt vettem még észre, hogy a sok ülés nem segít, sőt!!!
Remélem tudtam segíteni!
Mi nagyon jól vagyunk! Egész más itthon lenni. Mégha betegápoló is lettem egy kis időre, akkoris sokkal jobb, mint a melóban ülni a monitor előtt egész nap. Ha úgy érzem, akkor ledőlök picit, amit odabent nem tudok megtenni. Szóval szuper!
Babucikám meg nagyon aktív lett! Annyit mocorog, hogycsak na! És még szórakozik is a többiekkel, mert csak nekem hajlandó olyan igazán nagyokat rúgni, ha Apája vagy Tesója oda teszi a kezét, gyorsan abbahagyja. Vicces kis Kölyök!
Persze azért néha nekik is engedi, hogy sejtsenek valamit belőle.
Olyan fura, a legtöbbször úgy érzem, hogy Kisfiú, néha meg „bekattan”,hogy talán Leányzó.
Na abbahagyom a kiselőadást a lelki-állapotomról! Bocsi, de tényleg olyan jól érzem most magam!
Puszi Mindenkinek!
Viki(21+3)