Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hanee: Én is megértelek, ne is tudom, mit csinálnék, ha ilyet mondana a doki, se szerencsére esze ágában nem volt. Viszont teljesen hibamentes kórházat tényleg nem fogsz találni, ez fix.
Sajnos a profról azt hallottam, hogy hiába próbálják meggyőzni, egyre jobban el van szállva magától, és ilyen attitűddel próbálja magát még jobban fényezni, hoyg ő akár felül is bírálja a szakorvosokat. Mondjuk az én dokim kerek perec megmondta, hogy az ilyen előre muszájból tervezett császárosoknál mindenképpem bemegy és nem engedi oda a profot.

SztImrés lányok: Megy valaki holnap tornára, előadásra? Apucis torna lesz. Kép Már fűzöm apucit Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Pipocska!
Még mindig nem jött meg a levél!Kép Mikor küldted el? Pedig a cím is jó!

Márti
csmarti

Lányok!
http://www.orvosok.com/korhaz/peterfy-szul-no/csaszar.htm
Itt minden le van írva a császárról!

babavaro.linkcenter.hu/
www.szules.lap.hu/
Betsy
Vendég

Sziasztok Lányok!

Köszi mindenkinek a kitartást meg bíztatást.. nem voltam rest, Pipocska orvosának elkértem a számát és felhívtam tegnap, jövő héten szerdán el is megyek hozzá és ha tetszik (nagyon sok jót hallok róla), akkor maradok ott. Ő a Péterfybe dolgozik. Ez a korház nekem azért is szimpatikus, mert itt csinálják ezt az új módszert a császárosoknak, ami kíméletesebb.

Őszintén szólva lányok (Oxigen főleg neked irom), ha a dokimmal ez nem jött volna hogy nem tud vállalni, ezek után amit a főorvosról tudni vélünk lehet, hogy igy is, ugyis másik korházat kerestem volna. Tisztában vagyok vele, hogy nem találok olyan korházat, ahol minden teljesen jó lenne, hiszen egyéni igényeink is eltérnek és ami nekem tetszik egy korházban, az másnak nem. Lehet, hogy a Péterfyben is fogok olyan tényezőket találni amik nem tetszenek, de üsse kő, majd valahogy túlélem azt a pár napot, amit ott kell töltenem normális esetben.

Viszont! Az én szakorvosom véleményét ne bírálja senki felül, főleg ne egy olyan orvos, akinek semmi hozzáértése nincs a területhez (lássuk be a gerincsebészet elég speciális tudomány) és nem ismeri a beteget sem. Már ez a pont éppen elég nekem ahhoz, hogy ne ott szüljek. Ez nem szimpla kivetnivaló a korházban, hanem súlyos hiba, ami mellesleg az egészségügyi törvénnyel sem teljesen egyenesíthető össze, valljuk be. Tőlem azt csinál és úgy fényezi magát a főorvos amit és ahogy akarja, de én ebből kimaradok. Megint más annak a helyzete, aki sima szülésre megy. Biztos vagyok benne, ha valami komplikáció adódna, a főorvos sem gondolkozna azon, hogy vágjon-e, vagy sem.. de ez ugye más helyzet. Szóval aki abba a kórházba megy sima szülésre szerintem megnyugodhat, végül is a legtöbben egészséges kisbabával jönnek ki onnan is. Csak császármetszésre ne kelljen oda menni! Kép

Betsy:
Az a fenti link.. na az pont arról a módszerről szól, amit korábban Pipocska is bevágott ide, ezt csinálják a Péterfyben Kép

hanee (20+6)
hanee

Hanee: én is váltottam kórházat, éppen az általad említett főorvos miatt. Úgyhogy nemcsak neked nem jött be a szemlélete... :-))

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Wica és Timmba!

kinél szültök az Istvánban? Én is Istvános vagyok, és sajnos nem vállal szülést a dokim. Hetényi doktor úrhoz járok ultrahangra, nagyon szimpatikus volt eddig, lehet, hogy őt választom. Tudtok róla valamit?

Mzx-Móni (21+2)

Kép

Kép
mzx

JohannaZsebi:

Én csak azt nem értem, hogy hagyhatják praktizálni az ilyet? Azok a nők, akik ott szültek és felülbírálta a szakorvosuk véleményét (vagy más gonoszságot követett el) nem szóltak senkinek? Lehet hogy rossz berögződés és szakmai ártalom (jogásznak tanulok), de én tuti pert indítanék ha ilyen történne velem.. arról nem beszélve, hogy amerre csak tudnám elmondanám az esetemet, hogy lehetőleg senki ne menjen oda szülni.. még igy is elég dühös vagyok, hogy velem nem történt meg Kép

hanee (20+5)
hanee

Sziasztok!

Márti!

Gratula Ábelhez! Kép

Pizzamama! Kép

Baskin' Robins fagyit én speckó nem ismerek, de mostmár itt is elég szép a választék. Kép Én mindig tudok mit enni. Nálam a Magnumok és a Carte d'or (vagy, hogy kell írni) jön be a leginkább. Na abba is hagyom az elemezgetést, mert csorog a nyálam és üres a mélyhütő édességes része. Kép

Köszi, igyexem vigyázni mindannyiunkra. Persze Szabi most velem alszik egy ágyban, de, hogy is tudnám egyedül hagyni, mikor állandóan felmegy a láza.
Itt most sok a beteg gyerek, pedig szinte folyamatosan fagypont körül van a hőmérséklet, nem ilyenkor jellemző ez a nagy arányú megbetegedés.
Közben kiderült, hogy kisfiamnak kötőhártya-gyulladása is van. Hiányzott a hab a tortáról. Kép

De ami jó, hogy nagyon sokat nem csinálok semmit. De azt teljes erőbedobással. Kép

Sygnum, Gömbölyü! Kép

Nektek is köszi, próbálom Gyerkőcömet gyorsan kikúrálni!

Hanee!

Sztem mindenképp keress más kórházat, amiket írtál, tényleg nem voltak túl megnyugtató dolgok. Kép
Közben látom, már sinen van a dolog.Kép

Rokica! Kép

Ez tényleg kemény dió, de én is azt mondanám, hogy a lehető legkevesebbet meséld el nekik, most Magatokra kell gondolni!

Lányok!

Már nem kell sokat aludni Kép és talizunk!
Van már konkrét időpont /óra/? És, hogy melyik teázó?
Bocsi, ha közben ment már erről esetleg levél, de azt itthonról nem tudom elolvasni, mert az a céges emilem. Kép

Puszi:

Viki(22+1)
vikó

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Az egyik kedves kolléganőm ma bejött, és kiderült, hogy a kisfia éppen bárányhimlős. Persze ha nem kérdezem, nem is mondja, mindegy, hogy én éppen babát várok! A kolléganőm egyébként még nem volt bárányhimlős, így ő simán elkaphatja. Hivatalosan én sem voltam még, viszont tavaly voltam egy vizsgálaton, és ott elvileg kimutatták, hogy védett vagyok bárányhimlő ellen. Ennek ellenére nem vagyok biztos a dolgomban, mit is csináljak, és persze a dokim most van szabadságon. Tudtok esetleg valamit ezzel kapcsolatosan írni?
Heni
hencsike

Szia Mzx.

Sajnos nem ismerem őt, de van egy (több) Istvános topik is, ahol van egy dúla csajszi, aki az Istvánt úgy ismeri mint a tenyerét. Ritának hívják. Egyébként nekem Dr. Mészáros László a dokim, aki külsős. És sajnos én is amikor rákérdeztem, hogy számíthatok-e rá, hogy ő vezesse le a szülést, azt mondta, hogy sajnos még nem tudja, hogy akkor mi lesz, hátha beteg lesz, vagy sürgősen konferenciára kell menni, de mindenképpen megpróbál ott lenni. Ezen egy kicsit meglepődtem, de aztán rájöttem, hogy talán csak nem akar olyat igérni, amit aztán nem tud betartani. Óvatos. Én mindenesetre nem aggódok, kár is lenne. Ha esetleg majd tényleg nem lehet ott, megkérem, hogy ajánljon valakit maga helyett, akivel esetleg megbeszéli a rólam tudni érdemes dolgokat.

Wica
24
wica

Csak bedobnám mint érdekességet, hogy az összes magyar nyelvű forrás, amit találtam, azt javasolja, hogy a kismama kerülje a csipős, fűszeres ételeket, mig az összes angol nyelvű forrás egyöntetűen lehurrogta ezt a tanácsot, mint elavult néphiedelmet, többek közt azt sorakoztatván fel érvként, hogy ha ez igaz lenne, akkor az erős fűszerezésű kajáiról hires társadalmak (mint pl az indiai, taiföldi vagy mexikói) igen nagy bajban lennének. Érdekes, nem?

Az egész onnan indult, hogy én (természetesen) imádom a csipős kajákat, és a nagynéném aki mellesleg orvos, megjegyezte, hogy több kárt okozok a babában a csipős kajával mintha meginnék néha egy-egy pohár bort. Ez nekem úgy ahogy van hülyeségnek tűnik, de hát ő az orvos. Mindenesetre azért nem kezdtem el bort inni.

Nem ez az első olyan dolog amit a nagynéném másképp javasol mint mostanában szokás, többek között a kizárólagos anyatejes táplálást hurrogta le. Ő 14 éve szült, és érdekes számomra hogy 1. attól hogy ő sebész még nem informált az egészségügy minden területén és 2. mennyit változtak a kismamáknak kiosztott jótanácsok ezalatt az elmúlt 14 év alatt.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!
Pár napja nem voltam, mostanában meg nem akarja az üzenemet ez a vacak net átadni.
Hagy mutassam be nektek Petit 19+3 hetesen KépKépKép hátha valamelyik kiscsajszinak bejön Kép:
Kép

Édes volt, az UH-zás elején ásított egy hatalmasat (volt is húúú meg hűű Kép), aztán meg jól bealudt Kép és a kis kezeit helyezgette csupán, de nagyon nem volt hajlandó fürdőzgetni Kép. Pár további képet feltettem az albumunkba, többek között férfiasságának csalhatatlan jelét is (remélem nem haragszik meg érte Kép).

Vanda
19+4

Vanda

Kép
vanda

Hencsike!
Én úgy tudom, hogy a bárányhimlő csak akkor veszélyes, ha szüléskor épp bárányhimlős az anya, egyébként nem. Ettól Te meg még úgyis messze vagy!

Hanee, Johanna!
Csak egy kis pontosítás: akiről beszéltek az a prof. a szülészet-nőgyógyászat vezetője. Főorvosból több van az osztályon. Bocsi az okoskodásért, csak így a pontos.

Üdv:
Bogárka (22+4)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

HencsikeKép
Siklós dr. úr az orvosod? Én is hozzá járok. Legutóbb úgy váltunk el, hogy ha a szabija alatt lenne valami gondom, a Hetényi dr-hoz forduljak, mert ők egymást szokták helyettesíteni. (Asszem egy helyen van a magánrendelésük.) Esetleg hívd fel a magánrendelőt.

MzxKép
Ahogy Wica is írta, a Rita biztos ismeri az általad említett orvost. Kérdezz rá nála! Emilje: holboksay@axelero.hu

VandaKép
Peti nagyon édesKép Ha lányom lesz, összeereszthetjük őket! (Jövő hét csütön derül ki.)

Henci
henci

Sziasztok,

így alszik ma délelőtt az én beteg Bencém... Kép

http://babanet.hu/album/main.php?album=4730&page=1&image=113733

Mirci (25+5)
mircimama

BogárkaKép HenciKép köszönöm az infókat. Közben már én is próbálkoztam érdeklődni, több-kevesebb megnyugtató választ kaptam, azért még felhívom a dr Hetényit is. Remélem, ő teljesen megnyugtat.

Heni
hencsike

Vanda!
Megzabálom, nagyon aramos! Rebeka örülne, ha megismerhetné...

Marca!
Gyógyító puszi kicsi fiad homlokára!

Olvaslak titeket, de írni nincs időm, meg sok témához nem is tudnék hozzászólni.

Hanee
Csütörtököt tartom. És kicsit nyugodj meg!
Gem
20+3
gemini

Mircimama!

De édes a kisfiad, látszik, hogy nincs jól, jó búlást neki!
Milyen típus ez a babakocsi?? Nagyon szupi!!
wica

Hanee, Johanna!

Melyik orvost választottátok: Akbkarovicsot?
Jártok majd előkészitőre, ami elvileg már tegnap elkezdődött?

Vikka!
Te tegnap voltál az előadáson vagy Te nem is fogsz járni?
tmarie

Sziasztok,

köszönöm Bence nevében is a gyógyító jókívánságokat! Kép Kép

Wica,
a babakocsi Graco Ultima (ezt már fentebb reklámoztam, amikor a babakocsi volt a téma a topicon. Nekünk nagyon bejön ez a márka. Bence kocsija Graco Mirage volt, és mivel ebből a babahordozót megtartottam, adott volt, hogy ilyen márkát veszünk megint. Én sokat mentem Bencével is, ezért nekem a legfontosabb a könnyen emelhetőség (mind súlyban, mind pedig a kocsi szélességét illetően), illetve összecsukás.

Mircimarca
(ezt az üzenetet tegnap legalább ötször próbáltam elküldeni Kép Kép, de látom más sem tudott írni)
mircimama

Kép

<pre>
Azonosító Név Életkor (év) terh. Hét terh. nap Szülés várható ideje Mennyi baba? Lány/ Fiú? Baba neve Kórház korábbi babák elhalt ter. 05.márc
1. Csmárti Márti 32 x x x x x x x Eszter, 2002. 11.hét igen
2. Gmr Réka 25 x x x x x x x 1 _ ?
3. Csutkarozi Rozi ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
4. Bkriszta Kriszta 24 28 5 2005. május 12. 1 ? Ákos/Anna Szt. Imre - x igen
5. Minyu Edit 25 28 5 2005. május 12. 1 ? Nándor Schöpf-Mérei - _ igen
6. Akiren Akiren 31 26 6 2005. május 25. 1 lány Gréta Péterfy - _ igen
7. Gomboc Betty 27 26 5 2005. május 26. 1 ? ? ? - _ ?
8. Pipocska Andi 30 26 5 2005. május 26. 1 fiú Marcell/ Zalán Péterfy - _ igen
9. Sygnum Éva 28 26 1 2005. május 30. 1 lány Leona Kecskemét _ _ ?
10. Kriszi Kriszi 30 26 1 2005.junius 1. 1 ? ? ? 2002. Katinka _ ?
11. Oxigén Oxigén 28 26 0 2005. Május 31. 1 lány Réka/ Viktória Szt. Imre _ _ igen
12. Hóvirág Reni 29 25 6 2005. június 9. 2 lány Noémi, Schöpf-Mérei 2003. Milán _ ?
13. Beus79 Beus 25 25 5 2005. június 2. 1 ? Balázs/ Rókus - _ ?
14. Mircimama Mircimama 30 25 5 2005. június 2. 1 fiú Zalán/ Levente Szt.István Bence, 2001.05.07 _ ?
15. Fejeske Fejeske 32 25 4 2005. Május 31. 1 fiú ? Szentes 1995. Regina _ ?
16. Bannamari Annamari 24 25 4 2005. június 4. 2 fiú/ lány Gergő(Tamás)/Eszter(Lilla) Uzsoki - _ ?
17. Katica78 Kata 26 25 3 2005. június 4. 1 ? ? Kútvölgyi - _ ?
18. Adrienn 74 Adrienn 30 25 1 2005. június 4. 1 ? ? Jahn Ferenc _ _ ?
19. Vikka Vikka 30 25 1 2005. junius 7. 1 ? Miksa/ Adél Péterfy ? _ ?
20. Hajni20 Hajni 20 25 0 2005. június 7. 1 fiú Marcell Győr - _ ?
21. Barbi Barbi 30 24 4 2005. Június 10. 1 fiú Dani Kanada 2003.08.01. Ádám 2002 nem
22. Andi18 Andi 25 24 2 2005.május 30. 1 fiú Dániell Vác, Jávorszky Ödön Kh. 2004. 05.31 Máté _ igen
23. Gömbölyű Gömbölyű 20 24 0 2005. június 10. 1 lány ? ? ? ? ?
24. Betsy Betsy 36 24 0 2005. június 10. 1 lány Saskia Salzburg _ _ nem
25. Wica Éva 30 24 0 2005. június 14. 1 ? ? Szt. István - _ ?
26. Splendida Timi 28 23 6 2005. június 15. 1 lány Borbála Szt. János - _ nem
27. Johanna1975 Johanna/ Zsebi 29 23 5 2005. június 16. 1 lány Fanni/Sára/Dorka Kútvölgyi - _ ?
28. Pizzamama Noémi 24 23 2 2005. június 15. 1 lány Liliane Kaposvár _ _ ?
29. Tétényke Erzsi 26 23 2 2005 .június 19. 1 lány Zselyke ? _ _ ?
30. Giggancs Zsófi 32 23 2 2005. június 22. 1 ? Noémi, Kamilla, Bence Péterfy 2002. Gigi _ ?
31. Bogárka75 Zsuzsi 29 22 4 2005. június 24. 1 fiú ? Szt. Imre Petra, 2003.06.27 _ ?
32. Lenocs Lenocs ? 22 3 2005. június 24-26. 1 ? Kinga Kamilla Szt. Imre Panna, 2000. _ ?
33. Ezvicc Judit 24 22 2 2005. június 26. 1 ? Attila/ Jahn Ferenc - _ ?
34. Drika Drika 24 22 2 2005. július 2. 1 fiú András B.A.Z. megyei Kh. - _ ?
35. Banyóci Brigi 25 21 6 2005. június 29. 1 ? ? Kútvölgyi Gyurci, 2002.08.18 _ ?
36. Rita77 Rita 27 21 6 2005.júl.3. 1 ? Lili/Bence Újpesti Kh. Dávid 8, Dominik 5 _ ?
37. Mzx Mzx-Móni 29 21 2 2005. július 3. 1 fiú Erik Szt. István - _ ?
38. Vikó Viki 28 21 1 2005. július 4. 1 ? ? Bajcsy-Zsilinszky Szabolcs1995 _ igen
39. Hanee Judit 23 20 6 2005. július 6. 1 ? Bálint/Lili Szt. Imre - _ igen
40. Gemini Gemini 31 20 3 2005. Július 7. 1 ? Rebeka Kútvölgyi _ _ nem
41. Adri77 Adrienn 27 20 2 2005. Július 8. 1 ? Péter/? SOTE I _ _ ?
42. Judyt Judyt 28 20 2 2005. július 9. 2 ? ? Nyíregyháza - _ ?
43. Mmónika Mónika 32 20 1 2005. Július 11. 1 fiú ? Szent Imre _ _ ?
44. Tündérke Tünde 27 20 0 2005. július 20 1 ? Natália/ András/ Dániel Péterfy Krisztián1995 Márk 1996 Viktória 2002 _ ?
45. Farkasbogi Bogi 27 20 0 2005. július 11. 1 ? ? ? Lili, 2004.02.10 _ ?
46. Mj_Móni Mj-Móni 31 19 4 2005. július 15. 1 fiú Dominik? Margit Christopher, 2002.11.13 _ igen
47. Vanda Vanda 28 19 4 2005. július 15. 1 fiú Péter vidék - 2004. igen
48. Henci Betti 32 17 6 2005. Július 28. 1 ? ? Szt.István _ _ igen
49. Dorka34 Dorka 34 17 2 2005. augusztus 1. 1 ? ? Sote II. _ _ ?
50. Hencsike Heni 31 16 6 2005. Augusztus 2. 1 ? ? Szt.István _ _ ?
51. Lara77 Lara 28 16 0 2005. augusztus 11. 1 ? Andor/ Panna Kútvölgyi _ _ ?
52. Anikó47 Anikó 31 15 6 2005 aug.15. 1 ? Matthieu ? 1 _ ?
53. Virga Virág 27 14 6 2005.aug.17 1 ? Lőrinc, Luca Jahn Ferenc Levente 12.19 _ ?
54. Rókica Réka 30 13 1 2005.augusztus 30. 1 ? Zsuzsanna/ Olivér Szt.István _ _ ?
</pre>
2.5 napja nem tudok értekezni veletek.Kép
Légyszi vegyétek úgy, hogy tegnap tettem fel, mert így egyszerűbb, ha a napokba nem kell belenyúlnom. Tehát mindenki egy nappal idősebb ma már a tegnaphoz képest.

Márti!
Elment végre a mail?

Giggancs!

Én bevallom őszíntén "útólagos engedelmeddel"KépKépKép beprotezsáltam Haneet a "mi korházunkba", úgyhogy szerintem bővül a cukrászdások táboraKép
Én annak idején napokig csak korházakat, linkeket, hozzászólásokat néztem a neten, és most is azt vallom, hogy a Péterfy profi császárban, EDÁban.
Nekem is szempont volt anno, hogy bár szeretnék normál úton szülni, ha mégsem fog menni, akkor ha lehetőség van, olyan ellátást kapjak ami profi.Kép
Nem tudod mikor lesz a császáros előadás?
Megint nem találom a papírt!
Mondtam Haneenak, hogy jöjjön el, hallgassa meg.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
pipocska

Sziasztok!

A netezés az utóbbi napokban nekem sem megy túl flottul...hhmm...

Mircimama!Kép

Gyógyuljon meg hamar Fiacskád!!!

Vanda! Kép

Nagyon éééédes a kis Peti! Olyan, mintha mosolyogna!

Én nem is tudom, mikor megyek legközelebb UH-ra.
Érdekes módon nem nagyon érdekel, hogy fiú vagy lány növekszik-e a pocimban. Azért ha mégis, 1000%-osan meg tudják majd mondani, akkor megkérdezem. Kép

Szabikám gyógyulgat, már legalább nem lázas (3 nap után ideje volt Kép).
Az osztályukból 11 gyerkőc beteg!!!!
Úgyhogy Mindenki nagyon vigyázzon magára és a Piciké(i)jére!

Puszi:

Vikiék(akik 21+2 naposak, nem 22+...ahogy azt tegnap írtam Kép, siettetni akarom az időt úgy látszik)
vikó

Sziasztok!

A netezés az utóbbi napokban nekem sem megy túl flottul...hhmm...

Mircimama!Kép

Gyógyuljon meg hamar Fiacskád!!!

Vanda! Kép

Nagyon éééédes a kis Peti! Olyan, mintha mosolyogna!

Én nem is tudom, mikor megyek legközelebb UH-ra.
Érdekes módon nem nagyon érdekel, hogy fiú vagy lány növekszik-e a pocimban. Azért ha mégis, 1000%-osan meg tudják majd mondani, akkor megkérdezem. Kép

Szabikám gyógyulgat, már legalább nem lázas (3 nap után ideje volt Kép).
Az osztályukból 11 gyerkőc beteg!!!!
Úgyhogy Mindenki nagyon vigyázzon magára és a Piciké(i)jére!

Puszi:

Vikiék(akik 21+2 naposak, nem 22+...ahogy azt tegnap írtam Kép, siettetni akarom az időt úgy látszik)
vikó

Na...erről beszéltem....
Még véletlenül sem tünt úgy, hogy 2x küldtem volna el...
Na mindegy. Kép
vikó

Sziasztok!

Mircimama!
Nagyon tetszik a kisfiad, még így betegen is olyan szép. Jobbulást kívánok Neki!

Vanda!
Nagyon ari a Kiskrapek!

Vikó!
Örülök, hogy jobban van Szabikád! Tényleg mindenféle járvány van most.

Hencsike!
Hasonló problémám van most nekem is (bárányhimlö). Most kell mennem a tp. papíromért, meg fogom kérdezni a házidoki véleményét. Azért légy óvatos!

Éva

Kép
sygnum

HencsikeKép
Jó hirem van, a bárány-hím-lő csak akkor fertőz, ha már kijöttek a pöttyök! Mivel a kolléganődnél még nem jelentkeztek a kiütések (legalábbis úgy néz ki) nem fertőződtél meg Kép

VandaKép
Jól látom mosolyog?
Képzeld mi is voltunk (19+0) itt is egy kép róla. Azonban az UH teljesen meggyőzött arról, hogy a gyerek igen is érzi az UH-t! Ugyanis ahogy az UH-val a kis arcát akartuk kivenni elfordult, a feje elé tette a kezét. Ahogy a fenekét vagy hasiját vizsgálta a dokinő a kis keze lekerült a feje elől, visszafordult és mikor megint az arcocskáját nézegettük megint elfordult, feltette mindkét kezét a feje elé.

Ez speckó engem meggyőzött arról, hogy ezt a gyerekemet nem fogom UH-ztatni mégegyszer, mert nem birja. Chris fiamnál érdekes ez nem volt gond! Na szóval azért 35 perc után sikerült elkapni egy ilyen képet, amit megpróbálok ide beszúrni. Előre is bocsi, ha nem sikerül. Van egy másik kép is, amikor benyeli a magzatvizet. IMÁDOM a kis szarost!
Kép

A neve úgy néz ki Adrian Alexander Jackson lesz. Az Adriannak akartam hivni Chris fiamat is csak práom megvétózta, node most már ő is megbarátkozott vele.

Na megyek is, és visszaolvasok, majd még jövök vissza hamarosan.
Üdv,
MJ-Móni
19+5
mj__móni

Sziasztok,

Most jövök terheléses vizsgálatról meg dokitól. Sőt még egy füst alatt a belgyógyó vizsgálatot is letudtam. Hogy az milyen felesleges... nem csinált semmit, csak rám nézett, panasz? semmi, akkor már irta is a dolgokat.... hát ezért érdemes várni....

Dokim megdicsért, nem lett rosszabb sőt... egy kicsit lazíthatok a fekvésen, ami azt jelenti, hgoy dolgozhatok továbbbbbbb.. hurrá, hurrá....

Cukoreredmény mennyi idő alatt lesz meg?

Mindenki vigyázzon magára ebben a béna időben, én majdnem akkorát estem, mint egy ház....

Szép napot

ZsebiJohanna

Kép
Kép
johanna1975

Hanee
Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél. Ajánlottam volna a Margit kórházat, ahol az új módszerrel császároznak már több éve, csak nem hirdetik annyira mint a Péterfyt Kép

Örülök, hogy sikerült megoldani a dolgot.

RókicaKép
Szerintem is csak a legminimálisabb infót mondjad, most az, hogy hogy jött össze meg mikor? ... Hát bevallom, ha én lennék a munkaadód nem érdekelne, csak az, hogy meddig tudsz maradni.

Senkinek semmi köze hozzá, hogy gyógyszer mellett, vagy tervezetten jött össze, és hidd el senki sem fogja számolgatni annyira a heteket, sőt sokuknak még fogalmuk sincs róla, hogy mit jelent a 18-19. hetes terhesség! Ha pedig humánusan áll a főnök a dologhoz akkor is csak MINIMÁLIS infót adjál neki, mert nem tudhatod, mit ad tovább a feljebbvalójának!!! Sose bizz senkiben ebben a témában!

A másik fele, meg akármit teszel úgyis át fognak látni a szitán, teljesen mindegy, hogy mikor mondod el a hírt. Nem hülyék a munkaadók, legfeljebb toleránsak! Mindegy mikor mondod el úgy fog kinézni, hogy kivártad a 3 hónap próbaidődet. Persze lesz olyan akinek nem tetszik ez a fajta hozzáállás, de Te a saját szempontodból a lehető legjobbat akartad kihozni az adott szituációból és valóban nem az volt a célod, hogy "bepalizd" a céget. Ha meg mégis az volt a célod, hogy legyen munkaviszonyod szerintem az is érthető.

Üdv mindenkinek,
MJ-Móni 19+5
mj__móni

Sziasztok, 2nap kihagyás után ismételten átrágtam magam a történéseken, mait még nem néztem, ez még a hajnali, amit nem tudtam elküldeni:

Pizzamama: És akkor még az elején járunk a hastologatásnak KépAnyukám erről egy csomót mesélt... egyik szemem sír, a másik meg nevet - vége felé jobban megérezzük majd.

Hanee: Én 23 hetesen váltottam orvost és kórházat, nem bántam meg, a fő, hogy megnyugodj! Majd olvastam, hogy már van jelölt, remélem, beválik.
Amúgy egyetértek Rókicával, először én is kórházat vadásztam (István a közelben, ráadásul minden van kád stb), majd az Istvános topikról tanácsot kértem és bevállt.
Amúgy Baba magazinban azt olvastam, hogy elterjed a császárral való szülés, mint egyfajta "divat", tehát ha nem kellene is, a kismamára bízzák, hogy így vagy úgy legyen, csak előtte egy pszichológussal beszélnie kell, ha igazából csak a fájdalom miatt jutott erre a döntésre (tulajdonképpen ezt is az Istvánról olvastam, ezért is lopta magát a szívembe, nomeg a 24órás rooming in miatt, valamint a szülési ketyerék megléte is fontos volt).

Gömbölyű!
Terheléses vércukor jön a 24. héten, legalábbis nálunk.

Rókica!
Úgyis tök'paff lesz a főnököd, ha megmondod, hogy terhes vagy. Én is filóztam sokat, majd bementem az irodájába, becsukatam magam mögött az ajtót, közöltem, hogy fontos mondandóm van: terhes vagyok, 20 hetes, nyáron fogok szülni és kb. áprilisig maradok. Kinyitotta, majd becsukta a száját és gratulált. Másnapra tért magához, hogy visszatérjünk a témára és érdeklődött, mikorra szándékozom visszamenni dolgozni, amire még nincs válasz, ha hamarosan, akkor megtartják a helyemet - nagyon korrekt. Kiváncsi voltam különben, hogy ki veszi észre leghamarabb a dolgozók közül, de nem bírtam már kivárni, elkezdett nőni a hasam és muszáj volt kismamanacit húzni. Amúgy amint túl vagy rajta, rájössz, hogy nem is volt olyan nagy falat és Te életedről van szó, mely helyzetben mindenki így döntene!

Gigancs!
Én is hétfőn megyek a Praxisba, délelőtt! Kosztolányi Dezső téren van egy 8emeletes épület, melynek aljában egy Solárium. Oda kell menni (Cím: Budapest, XI. ker., Bartók Béla út 92-94. IV. em. 20.)

Wica: X. kerület, Ecseri úti metróhoz közel. Ruttner doki az orvosom és megvettem a glukózt a terheléses cukorra, de jó lesz a 2 zsemle + egy pohár tej is. Holnap szándékozom ellibegni a vérvételre. Én is március végéig, április elejéig kívánok dolgozni és kedd, csütörtök de. rá is érek addig is tornára járni, mivel délután dolgozok estig (még mindig nem hívtam fel a gyógytornászt, hogy változott-e az időpont affene). A szülésfelkészítőt ki nem hagynám! Simán mehetünk együtt!!! Végre valaki a közelből! Tökre örülök neked!

Mzx! Én is csak csatlakozni tudok és ajánlani az Istvános topikokat (főleg az S.O.S-t), nekem is ott javasolták az orvost, akihez most járok. Utána tudsz dönteni, mások tapasztalata alapján.
Én most már végleg letáboroztam, lesz, ami lesz, júliusban megy szabira a dokim, addig úgysem hordom a babát. Javaslom, hogy ezt már az elején kérdezzed meg a választottadnál, nehogy majd meglepődj. Csak ügyesen!

Timm
(24+2)
timmba

Sygnum, Vikó,
köszönöm a dícséretet és a jókívánságokat. Most beszléltem Anyuval, és Bence láthatóan jobban van!!! Kép))

MJ-Móni,
aranyos a Picifiad, és nagyon vagány lesz a neve!! Kép

ZsebiJohanna,
a terheléses cukor eredménye (ugaynúgy, mint a sima labor,) már másnap délutánra kész van!

Lányok,
szerintetek mikor kell a 3. trimeszterben esedékes laborvizsgálatot megejteni?

Mirci
mircimama

Tmarie,

nem voltam a hétfői előadáson, de szeretnék majd menni. (Tegnap is próbáltam már írni, de nem sikerült.)
Talán a te dokid is Abkarovics?

Mircimama,

az én kisokosomban van egy labor a 24.héten, meg a 36.héten.

vikka
25+2

KépKép
vikka

Sziasztok!

Egy kicsit búcsúzom tőletek! Indul a költözés, szedi szét a párom lassan az itthoni hálózatot is. Péntekig talán még majd tudok kicsit netezni, de inkább most köszönök el.
Persze csak ideiglenesen, ahogy az új lakásba bekötik a netet, nem úsztok meg Kép

Mindeninek jó babázást, babavárást, "egészségességet", stresszmentességet! Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Mircimama!

Náluk a 32-34. héten kell.

Mindenkinek gratula a fiucskákhoz és képekhez. Kép

Hajni
Vendég

Lányok!
Kezdek aggódni Falina miatt. Ha jól látom azóta nem irt, hogy mondta, hogy elmegy a dokihoz a barnásozása miatt! A másik topikba (őszibe) sem irt! Tud valaki valamit róla?

FALINAAAAA! Légyszi jelentkezz.
MJ-Móni 19+5
mj__móni

Vikka, Hajni,
köszi az infót, akkor a 34. hét környékén meglátogatom a labort... Kép

Oxigén,
nálunk pénteken lesz a költözés 1. évfordulója, amire nosztalgiával gondolok (tök üres lakás egy db 150x200 matrac és a tömény romantika...... Kép
Remélem minden símán megy, fő, hogy ne idegesítsd magad semmin. Csak szépen nyugodtan, semmi emelgetés!!! Vigyázz Magatokra, és jelentkezz mielőbb !!!!! KépKép

Tényleg nagyon eltűnt Falina Kép

Mirci
mircimama

MJ-Móni!
A bárányhimlö 1-2 nappal a kiütések megjelenése elött már fertöz! Éppen ma olvastam a www.baranyhimlo.hu oldalon.

Az Uh-ot tutira érzik a babák. Ezt Raffai könyvében is olvastam. Én mindig megbeszélem elötte Picurral, hogy ne ijedjen meg, nem lesz semmi baj. Sztem rezgéseket, hullámokat érezhetnek.
Pici fiad képe nagyon jól sikerült. Olyan szép kis profilja van! Meg kis pisze orra. Az Adrian pedig egy jó kis név.

Hencsike!
Ajánlom a Móninak megadott oldalt. Itt kérdezni is tudsz szakorvostól. De. kérdeztem, du. már válaszolt is.

Johanna!
Hát így tényleg fölösleges a bel. vizsgálat. Nekem rendesen megcsinálták - EKG, hallgatózás stb. Nagyon örülök, hogy jól vagy és mehetsz dolgozni, de azért csak óvatosan!

Mircimama!
Nálunk a 32. héten csinálják a rutint. Egyébként 1-2 hét ide vagy oda nem számít. Szerintem.

Oxigen!
Vigyázz Magadra, még véletlenül se emelj!! Van ismerösöm, aki a 26. héten költözéskor megemelte magát és sajnos megszült!

Falinát már én is kerestem. Remélem nincs baj! Söt! Tündérke is hétfön volt biopszián ha jól emlékszem. Ö sem jelentkezik, de lehet, hogy feküdnie kell még.

Éva

Kép
sygnum

SygnumKép
Köszi a felvilágosítást a bárányról és a dicséretet is örömmel zsebeltem be. Annyit néztem már a képét a gyereknek, hogy teljesen beleszerettem. Tök hülye vagyok, vagy mégsem???

Akkor Tündérkét is keressük, és drukkolunk neki, hogy minden rendben legyen.

Pipocska, majd alkalomadtán kijavítanád a fiúnevünket Adrian Alexander-ra? Előre is köszi.

Puszi mindenkinek mára elbúcsúzom.
Üdv,
MJ-Móni 19+5
mj__móni

Sziasztok lányok!

Vikó:
Légyszi arról a mail cimedről dobj egy mailt nekem, amelyiket mindig olvasod, és akkor esetleg még értesülni is fogsz a dolgokról.. ugyanis már több, mint egy hete ment mail Kép

Ezúton szeretném felhívni mindannyiótok figyelmét, hogy akit még érdekel a március 5-ei kismamatalálkozó, az irjon nekem mailt, mert a héten le kell foglalnom a helyet és aki később jelentkezik azt már bajosan tudjuk belezsúfolni a társaságba!! Szóval irjatok! hannak.judit@mailbox.hu a címem még mindig. az is írjon aki eddig nem hallott róla de érdekli!

Hencsike:
Én nem vagyok okos bárányhimlő terén, de ha védett vagy ellene az orvos szerint, akkor az vagy.. lehet, hogy gyorsabb lefolyása volt nálad amikor volt és azért nem emlékszel rá.. vagy az nem lehet? Egyébként én úgy gondolom, hogy a magzatnak nem lehet tőle baja, ha mégis elkapod, főleg nem a második trimesztertől. Legfeljebb a láztól, arra kell figyelni, hogy ne lázasodj be. De egyébként ha a körzeti orvosodat kérdezed meg, ő is tud erre válaszolni, nem csak a nőgyógyász! Sőt bármilyen orvos szerintem.. akár üzemorvos is..

Rokica:
A magyar szakirodalom azért írja azt, hogy kerüld a csípős füszeres ételeket, mert óvatos. Egyébként a mexikóiak sem esznek mindent csípősen, az indiaiakról már nem is beszélve, ők az édes fűszereikről híresek..
Feltehetőleg ez nem arról szól, hogy tilos enni.. szóval nyugodtan menj és egyél egy csípős szecsuánit, ha arra vágysz. De! És a szakirodalom ezért írja amit ír: a kismamák emésztése megváltozik.. érzékenyebb lesz a gyomor és mivel (főleg a második trimesztertől) a gyomor is feltolódik a baba növekedése miatt, hajlamosabbak vagyunk a gyomorégésre is. Ez szerintem inkább arra int, hogy aki eddig nem evett csípős, fűszeres ételeket, az ne most kezdje el, mert lehet, hogy a gyomrsa érzékenyen reagál rá és gyomorégés lesz a vége. Hozzáteszem, a magyarok világátlagban elég csípősen eszik a kajákat Kép
Viszont a babának kétlem, hogy ezzel bármi bajt okoznánk, sőt.. még a fűszerekben is vannak ásványi anyagok és vitaminok, hiszen növényből készülnek.. ártani biztos nem árt, maximum nem ajánlott étel Kép
A kizárólagos anyatejes táplálásról úgy tudom, most is megoszlanak a vélemények. Unokatesóm pl. féléves kortól mindkét babáját az anyatej mellett elkezdte rászoktatni a pépes bébiételekre, pürékre, gyümölcslevekre is. A szakirodalom is megoszlik erről, de én eddig mindenhol azt olvastam, hogy 6-8 hónapos kor közöttig a kizárólagos anyatejes táplálás a megfelelő, mert abban minden benne van az első hónapokban. De utána annak is romlik a minősége és egy növekvő babának már nem biztos, hogy elég mondjuk 14 hónaposan az anyatej. Ott már bizony rá kell segíteni étellel is. De hangsúlyozom, erről megoszlanak a vélemények.. őszintén szólva én annak a párján állok aki azt mondja, hogy 6-8 hónapos kortól kaját is, de anyatejet is ad, de addig csak anyatejet (ha teheti és van neki elég). Nagymamám szokta unokatesómat traktálni azzal, hogy adjon a babájának külön inni. Erről is megoszlanak a vélemények.. lehet a nagymamámnak is igazsága, ugyanis ha egy nyári babáról van szó, ott a nagy melegben előfordulhat, hogy szükséges némi víz utánpótlás, az anyatej mellé (tegyük fel a baba teleszopizta magát egy órája és majd kidurran, de mégis szomjas a melegtől.. megfontolandó. Erről is megoszlanak a vélemények Kép Szóval döntsd el te Kép

Vanda:
Most hogy nézzük a babádat, az enyém mintha valami olyasmit mondott volna, hogy "hmm de jó képű kiskrapek" Kép Kép

Mircimama:
Beteg bencéd nagyon tündéri kisfiú!! Adj neki a nevemben pár puszikát Kép

Gemini:
Csütörtököt nem felejtettem el, ott leszek félakármikor (fel van irva a naptáramba).. és viszem a cd-ket Kép

Tmarie:
Én Abkarovicsot igen.. amikor beszéltem vele telefonon, rosszul mondtam a nevét és Abrakovicsot mondtam... olyan égő volt Kép Kép
Én szeretnék majd ilyen előadásokra bemenni, Pipocskával beszéltünk itt valamit, hogy ő is jön majd, szerintem együtt megyünk ha tudunk Kép Meg majd be akarok menni ilyen korházlátogatásra is, megnézni a szülészetet.

Mj_Móni:
Gratula a babához, nagyon szépen kivehető az arca ezen az UH-n! Az én babám a fenekét takargatja csak.. semmiképpen sem akarja, hogy megtudjuk 100%-ra a nemét Kép az arcát bezzege nem takargatja a kis Krampusz, a sima 2D-s géppel nem is tudjuk jól megnézni.. Kép

Timmba:
Elvileg! Hangsúlyozom, hogy elvileg.. a nő szabadon választhatja a császármetszést...
DE! Mivel az egy műtét és természetellenes beavatkozás, ezért Magyarországon (szerintem nagyon helyesen!!!) nem engedélyezik csak úgy, kérésre. Én ezt nem tartom jó dolognak, hogy a nők szabadon választhatják. Mi a baj a normális szüléssel? A nők évezredek óta (sőt, már az őskorban is) szültek. A világ legtermészetesebb dolga a sex után.. ez picit olyan, mintha sex helyett mesterséges megtermékenyítéssel akarnál mindenáron teherbe esni, mert mondjuk félsz a sextől.. (lehet hogy nem annyira jó példa de legalább annyira természetellenes). Természetesen valakinek máshogy nem megy ezért, vagy azért (amiért nem kell elítélni senkit), de szerintem baj lenne, ha ebből valami divatot teremtenének a nők, hogy "szüljünk császárral, mert az jó". Nem, egyáltalán nem jó! Műtét, aminek kockázatai vannak. Semmi nem múlik rajtad, csakis az orvosokon. Le vagy fektetve egy ágyra és ki vagy szolgáltatva te is és a babád is idegen emberek kezének.. Szerintem éppen a magyar gyakorlat jó ilyen téren, hogy csak bizonyos kontraindikációk esetén engedik a császármetszést, de ilyen esetben szinte előírják. Mert van, amikor tényleg kell.

Oxigen:
Várunk vissza sok szeretettel! Irj majd nekem sms-t és megirom a lányoknak hogy vagytok! Kép

Lányok, Falinát én sem láttam már azóta, tényleg mi lehet vele? Falina irj nekem mailt, hogy mi van veled! Kép

Édes gyermekem ma reggel ébresztőóra helyett is funkcionált: egy akkorát taposott a hólyagomba, hogy azt hittem, vért pisilek.. utána persze folytatta bukfencekkel és triplaszaltókkal.. kellemes volt reggel fél hatkor mit ne mondjak Kép

pusszancs mindenkinek

hanee (ma 21 hetes)
hanee

MJ-Móni!
Dehogyis vagy hülye!! Én még sírtam is képnézegetés közben, pedig nekem csak 2D-s van. Söt! Még símogatni is szoktam a képet. Valamelyik nap mondtam a páromnak, hogy nem is tudok már másra gondolni, csak Bébikére. Hogy hogy rendezzük be a szobáját, hogy díszítsük fel, mit kell még venni Neki... Azt mondta, már észrevette, mert nem lehet velem másról beszélni.
És úgy szeretném már megpuszilni. Pedig még olyan sok idö van hátra. Nagyon türelmetlen vagyok. Egyébként én is sokszor kis szarosnak hívom.

Éva

Kép
sygnum

úúúúúúúúúúúúúúúristen LÁNYOK!!!!!!
NEM HISZEM EL!

Most kaptam a mailt, hogy árcius 5-én lesz a diplomaosztó bulim, amit az osztálytársak szerveznek! Mostmár csak a kezdési időpontokban reménykedem, hogy mindkét bulin ott tudok lenni!!!!!

Hanee azért tarts még számon, mert ezek a babanetes bulik a csajokkal tök jók és nem akarnám kihagyni! OH, március 5, fúúúúúú de sürű leszel!
Pusszancs,
MJ-Móni 19+5
mj__móni

Móni:

számban tartalak Kép Vagyis nem tartalak a számban, de a listán.. szóval érted Kép

hanee
hanee

Sziasztok lányok,

Ezer éve nem írtam már, nem voltam itthon sokáig. Remélem még emlékeztek rám!!Kép
Minden rendben velem, szépen növöget a hasim, remélem minden ilyen problémamentes marad!Kép Gratulálok a sok szép babához amiket láttam képen!
Az egyetlen negatív dolog az öltözködés. Teljesen kivagyok! Annyira nem találok olyan ruhát, ami tetszik..Kép Talán a Mammutban lévő üzlet (Formes), ami jó, de ott meg újra kellett éleszteni, amikor megláttam az árakat!
Viszont találtam fitness szerkót, jó vidám színekben, sőt tavasszal még utcára is felvehetőek lesznek! Lehajthatós derekú térdnadrág, tök jó, lehet benne edzeni (már amennyit én edzek..). Nem kimondottan terhesruha, de szerintem nézzétek meg!

www.jessica.hu

Ajánlom mindenkinek, aki fel akar dobódni!!

Jövő héten megyek terheléses vércukira, ugye oda éhgyomorra kell menni? Egy barátnőm azt mondta, hogy neki már meg kellett enni a zsömlét meg a tejet otthon. De akkor nem értem, mihez viszonyítják majd az értéket.

Puszi mindenkinek

Katica
katica78

Mircike!

A kisfiad betegen is, és nem betegen is egy édi-pofi.Ezt neki küldöm a mihamarabbi gyógyulás reményében.
Kép

Oxika!

Szia, várunk vissza!

Mj-Móni!

Irigyellek az Alexander miatt.
Mi először Alexet akartunk, de időközben Laci kitalálta, hogy akkor Alinak fogják becézni, és az nem jó, erre én javasoltam az Alexandert, hogy annak a becézése Alex, erre ezt meg lehurrogta, pedig nekem nagyon tetszik.

Drága kis Hanee!

Üdv a táborban, két hete még azon "keseregtél" itt nekünk, hogy nem nagyon érzed a picurt!Kép
Én járok előadásra Gigganccsal, és Akrival, csak a mostanira nem mentem, mert én ezt már láttam decemberben. Akkor volt az előző soroozat vége, és ezzel zárult, mert ilyen körforgásos téma.
A következő 2 hét múlva hétfőn lesz.
A dokihoz meg mához 2 hétre szerdára van időpont, mert a jövőhéten egész héten nincsenek.
Te mész negyed 8-kor, én meg félkor.

Hahó Akri!

Ugye nincs semmi baj?

Kép
Kép
pipocska

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek aki reagált a munkahelyi kérdésemre... nem tudom, ki tudom-e húzni a 18. hétig, most vagyok 13, nekem már terhesnaci kell mert nem fért a pocakom a gatyáimba... a mérleg szerint 1 kilót hiztam, nem tudom honnan jött a cucc, ha állitólag més csak most bukkan ki a méh teteje a szeméremcsont mögül, akkor miért olyan feszes az egész pocakom mint egy labda??? Egyenlőre még tudom rejtegetni lenge topokkal (a mellbőségem hálistennek besegit) de még 5 hétig???

Istvánosok! Én is Siklós doktorhoz járok! Kép Van-e valakinek saját tapasztalata/infója arról, hogy ő a magánrendelésére járóktól kér-e még pénzt külön a szülésért? Azt tudom, mit mond róla a Boksay Rita, ha csak tőle az infód, akkor azt már hallottam.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!
Vanda!
Nagyon szép a babocád.Mi most vagyunk 21 hetesek ugy nézz ki Lilibaba lesz!Hát majd megnézzük magunknak azt a fiúcskát!!!!!!!!!!!!!!!

Mircimama!
Remélem Bencus jobban va már,nálunk a fiúk,(kopp-kopp)még nem döltek ki!

Pipocska!
Köszönjük a táblázatott!

Vikó!
Remélem ti is jobban vagytok!

Mj móni!
Nagyon édes a baboról a kép!
Én esténként puszit adok a képre apa meg mosolyog rajtam!

Hanne!
Irtam neked e-mailt, szeretnék én is veletek tartani!Köszi a szervezést!

Mi jól vagyunk csak nagyon sza.......... alszom !
És székrekedésem van (bocsi) van valakinek valami jó ötlette????????
De különben a babó sokat mocorog,a hasam óriás!
Puszi mindenkinek!
Rita 21

rita77

Pipocska:

Szuper! Felírtam a dokihozmenést..
Előadásra te mikor mész? És milyen előadások lesznek? mert akkor azokat is felírnám és ha nem furakodás, veletek tartanék Kép

Ja, és Pipocska: gyere msn-re! Kép

hanee (21+1)
hanee

Hanee,
Vikka és
Pipocska!

Csatlakozhatok hozzátok????

Én az előadásokkal kapcsolatban csak annyit tudok, hogy márc. 7-én lesz a következő és a szülésznőket be fogják mutatni...

Tmarie 9+4
tmarie

Tmarie:

Tőlem csatlakozhatsz, bár még én sem tudom, hogy mi mikor hogy lesz Kép Majd Pipocs elmondja Kép

hanee (21+1)
hanee

Sziasztok Mindenkik!

Jógások (Vikka, te ne figyelj),
most szombaton nem lesz jóga, úgyhogy nem menjetek, ha egy mód van rá!

Zsebi, Lara,
mi lesz a jövő keddi előadással? Jön valamelyikőtök?

Kérdések mindenkihez!
1. Az normális, ha a 21 hét végefelé még mindig csak bugyborékolásokat érzek és semmi rugdosást? Kicsit aggaszt a dolog. Nem aggódom, mert bugyborék az van bőven, csak azért már igazán rughatna egyet-kettőt.Kép
2. Van valaki, aki savtúltengéssel küzd közületek? Az éjszakáim kezdenek rémálommá válni, csak ülve tudok elaludni, és éjszaka is gyakran fel kell ülnöm. Persze napközben is gyakran rámtör, csak akkor ritkábban vagyok vízszintes pozícióban, éppen ezért sokkal jobban is viselem. A védőnöm azt tanácsolta, egyek egy kis pattogatott kukoricát ilyenkor. De ha minden egyes alkalommal, amikor rámtör, bedobok egy kis kukoricát, egy hét múlva kigurulok az ajtón.Kép

Pipocs!
Tudom, hogy a nyuszi nem nekünk szólt, de én nagyon örültem neki Kép honnan szeded ezeket a szenzációs figurákat? Azt hiszem, hogy még Vanda szokott hasonló jópofákat "ideprodukálni". Hogy csináljátok?

Gem
20+5
gemini

Sziasztok!
Már az új szerver müködik? Nem fog olyan sürün lefagyni a rendszer?

Két napig pánikban voltam. Elestem a jégen, utána Sasa baba nem mozgott... Furi volt, hogy nem rugdossa a hólyagomat.
UH, Flow, 1 éjszaka kórház... Most már helyreállt minden.
Most tudtam meg ráadásul, hogy az egyik ismerösöm a napokban 21. hetesen vetélt el. Ez kellett az én lelkivilágomhoz.
Betsy
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?