Kire
Nagyon úgy érzem, hogy egy kicsit megbántottalak, nem akartam. Bocsánat!
Sys
Bocsi, elírtam. Csak 14+4 hetes vagyok nem 16. Félre hordott a kezem
Ja, és köszönöm az infót a kedvezményről.
Marica
Neked is nagyon köszönöm az infót. Most már teljessen ki vagyok képezve.
Babar
Neked is köszönöm az információt.
Én is voltam a Muttába és vettem bugyikat, nagyon-nagyon jók és itt a legolcsóbb a mamás árakhoz képest. A cicitartóktól nem voltam elájulja, csak 2 fajta volt és nem az igazi. De lehet, hogy azóta van már jobb is. A ruhák nekem sem tetszettek, a gatyákat elvileg jónak találtam, de gyakorlatilag meg nem, mert szerintem el vannak méretezve. Ugyan is a 2 fajta fazonból az XL-es egyik méret kicsi volt, a másikba meg 3x belefértem.
Az Anita tényleg nagyon drága, de viszont tényleg minden igénynek helytáll. Pont ott tart, fog stb., ahol kell. Én is csak a húzos ára miatt szemezek még mindig vele.
Rékacs, kedves szobatársnőm!
Nekem a védőnő karikázta be a kiskönyvembe, hogy kell mennem belgyógyászatra.(EKG,máj,vese)A fogorvoshoz meg egyébként is kellett volna mennem elötte is, de hát ki szeret oda járni
De most muszály!Én nem szedek Elevitet, habár a dokim mondta, de kiegyeztünk abban, hogy így is akkora vagyok mint egy ház, nem akarok mamut lenni. Így csak Pregnavit multiv. és Magnéziumot szedek már csak. A folsavat és az Ultrot 12.hetesen hagytam abba. Mi is így jártunk babócával, hogy vártunk rá,de nem akart jönni, pont mentünk volna már ondóvizsgálatra de ettől megijedt a drágám és megfoggant
Fogalmunk sincs nekünk sem, hogy mi lesz a babcinak a neve. Habár érdekes, mert amikor a sógornőmék várták a babát, akkor a 4. héttől már szinte naponta bújták(tuk) a neveket, most meg amikor nekünk kellene akkor meg nem mozgat. Valahogy mind a ketten úgy gondoljuk, hogy majd ha tudjuk, hogy csajszi v. krapek lesz, akkor majd ráérünk görcsölni. Úgy is olyan nehéz lesz, mert ha fiú akkor a párom Péter, de én talán nem akarnám, hogy kis Petike legyen, csak a hagyomány miatt.
Nagyon édes volt a kicsi-kocsid!
Csak most mondod, hogy esküvőd lesz. Tudod már hogy mikor? Polgári és tempomi is lesz?
Mi úgy döntöttünk apával, hogy majd jövőre. Addigra a babuci is meg lesz és majd a keresztelővel együtt, egy kalap alatt. De ha minden jó megy, akkor 2005.05.05.-én lesz a polgári és 05.07.-én a templomi+keresztelő. De eddig csak még terv. Lehet, hogy addigra le sem fogyok majd és fehér tehénként, úgy hogy csak a folt hiányzik rólam, úgy nem akarok esküvőt.
Reju
Nagyon jó, hogy leírtad a Praxisos árakat, mert így valószínű, hogy oda megyek. Azért nem tudod azt véletlenül, hogy a CD-re hány képet írnak fel?
Valószínű, hogy a babaneten jelentkezek és akkor pont ingyen van a CD-re írás.(-1000.-Ft)
Pusz, Márti(14+4)