Új privát üzeneted érkezett!

Indigó,

DrAtalay Katalin hétfőn és csütörtökön rendel, 16-19 óráig. A rendelő telcsiszáma: 220-0045. Mobilja is van de azt én is inkább emailen adnám meg ha lehet.
A rendelő a 1144 Budapest XIV. Zalán u. 37-ben van. Ez a Kerepesi út mellett, a Rákosfalvai Mc Donaldssal majdnem szemben van, Őrstől kifelé 3 perc.
Évike
Évike

Kedves "névtelen" Bea,

Szívesen megadom a mobilját ha adsz egy email címet.

Nem tudom illik e itt szót ejteni a tarifákról, én meglehetősen borsosnak találom (4000 Ft/alkalom), de valószinű reális, mert anyukám Győrben még többet fizet.. Hátilyen világban élünk. Meg aztán nagyon megéri , ha az embernek olyan dokija van akiben megbízik.

Évike
Évike

Évike!Köszönöm szépen.Írnál az emil címemre? Tusz a dokinöröl többet is?mebea
Névtelen

Évike!Köszönöm szépen.Írnál az emil címemre? Tudsz a dokinöröl többet is?mebea
Névtelen

Sziasztok lányok!

Ada
Köszi az infót, és egyébként milyen a doktornõ?
Szimpatikus volt. Bár gondolom az lehet, mert Õ is most szült, nem?

Puszi
indigo

mebea emil:bea_meszaros@yr.com
Névtelen

Bea, persze, hogy írok de mi a mail címed? Egyébként a doktornő szerintem olyan 45 körüli, nagyon kedves és szimpatikus. Én 3 éve járok hozzá. Mire vagy pontosna kíváncsi? Ha megírod az email címed bővebben mesélek, nem hiszem hogy a többieket érdeklik az apróbb részletek.

Évike
Évike

Bea, persze, hogy írok de mi a mail címed? Egyébként a doktornő szerintem olyan 45 körüli, nagyon kedves és szimpatikus. Én 3 éve járok hozzá. Mire vagy pontosna kíváncsi? Ha megírod az email címed bővebben mesélek, nem hiszem hogy a többieket érdeklik az apróbb részletek.

Évike

Az én email címem: vica28@freemail.hu. Ha oda írsz, arra is válaszolok.
Évike

Évike neked is köszönöm.
A címem torokm@vmg.sulinet.hu

A tarifáról én is kicsit elbeszélgetnék. Én amikor elõször voltam a doktornál majdnem seggre ültem (bocsi) az ártól. Egy rákszûrésért 6000 Ft-ot kért. Elképesztõ milyen árakat állítanak fel, azt hiszik, aki magánorvoshoz megy az gazdag, pedig nem biztos, hogy így van csak szeretne egy kicsit jobb ellátásban részesülni.
Ja az ultrahangért pedig 2000 Ft-ot kell fizetnem.
Puszi
indigo

Sziasztok!

Elöször járok a Babaneten, annyira "Friss kismama" vagyok, hogy orvosi megerösítésem nincs is még róla. De én már tudom. :-)))
Söt, már a környezetem is, mert a leendö nagyszülöknek azonnal elmondtuk, amint megjelent az a bizonyos második csík, a munkahelyemen meg egyszerüen lebuktam. Ugyanis a húsvét utáni kedden az egyik kolléga orvul összepacsulizott, én meg majdnem megöltem a helyszínen szegényt. A kolléganöm összenéztek, bólintottak, vigyorogtak, és azóta se kérdeztek semmit, de szerintem tudják. Mondjuk nem is volt nehéz levonni a következtetést, amikor két hete jöttem vissza nászútról... :-)

Egyelöre technikai kérdéseim vannak. Én vagyok béna, vagy nem lehet itt hosszú ö és ü betüt hasznalni? Tudtok rá valami megoldást? A másik az, hogy hogyan lehet azonosítót regisztráltatni? Nem szeretek névtelen lenni...

Márti
Névtelen

Szia Márti,

Üdvözöllek. Nagyon örülök, hogy ránk találtál, jó kis csapat. Írd meg az adataidat és beveszünk atáblázatba.
a c az az hogy hanyadik ciklusban jött össze, a cn a ciklusnapok szám az utolsó mensid első napja óta eltelt idő. a szülés várható idejét pedig a kalkulátorral kiszámíthatod a főoldalon.

Regisztráció nem kell, csak a neved írd be az azonosítóhoz és küldd. Ennyi. A hosszu u és ü és ö nem megy itt, de amint látod még én sem bírtam megtanulni és állandóan krixszkraszokat ír ki. Rövidet használj.
Pussz,
Évike.
Ha bármi kérdésed van, csak kérdezzKép
Évike

Márti,Kép
El is felejtettem gratula a babáhozKép)
Évike
Évike

Indigó, Bea,
Email elment a céges mailemről: prikler.e@pg.com
Évike
;vike

Szia Márti!
Üdvözöllek köreinkben, a hosszú ü és ö betûkkel nem lehet mit kezdeni, szerintem mindenki kínlódik vele.
A névtelenség ellen csak annyit kell tenned, hogy azonosítót adsz meg csak semmi mást és utánna klikk a Üzenet küldésre.
Puszi
indigo

Indigo!
e-mail ment!

Ada
Ada

Szia Márti, üdv. fedélzetenKép

Gratula a babához! Kép
Mikor mész orvoshoz?

Van egy táblázat itt, ebben a topican. Jó lenne, ha te is megadnád a paramétereidet, hogy Bánhidi Gabi betehessen Téged is közénkKép A táblázat a köv. adatokat tartalmazza:
Név, hányadik ciklusban jött össze a baba, hány hét és hány nap telt el az utolsó menstruációd óta, hol laksz, hány éves vagy, mikorra vagy kiírva, hányadik babádat várod.

Tarifa... jó kérdéskör... ahány doki, annyi szokás... Az enyémnél az, hogy odamész, és beszélgetsz, 3.000,- Ft. Az UH plusz egy ezres, a rákszûrés vagy a vizsgálat megint plusz egy ezres, és így tovább...

cupp, Beja
Beja

Lányok, tegnap este nagyon rendes voltam összeírtam nektek az általam tudott torna-lehetőségeket, de többentem tapasztalom, hogy nem jelnet itt meg. Szóval mielőtt újra rászánnám magam, javaslom, hogy nézzétek meg az errről szóló topicot, én is ott kaptam hasznos infókat!
Boldog babavárást!
Kata
kata (kata)

Sziaztok!
Indigo: én a Szent Imrében fogok szülni. Férfihoz járok, de nagyon jó fej. Ha gondolod, megadhatom a számát. Dr. Bálint Mihálynak hívják.
cory
cory (cory)

Indigo,
a MAV-ban van egy nagyon nagyon jo hiru orvosno, mar itt is irta valaki a nevet: Koos Hutas Piroska. Az Ildi altal emleitett 2 Korhazas topicban megtalalod a konkret elerhetoseget is. Amugy nagyon ajanlom ezt a ket topicot konkret informaciok ugyeben konkret korhazakrol, nekem is nagyon hasznosak voltak, vegigolvastam az osszes archiv anyagot is. Ja, es ott reszletesen kitargyaltak a csajok a halapenz merteket is.
Cili2
Cili2

Sziasztok,szép jó reggelt mindenkinekKép

Hogy vagytok? Én elég jól, ma megyek du. dokihoz a leletekért a laborról. Aztán utána kezdődhet a védőnősdi, de azért várok vele ameddig lehet.. Azt sem tudom pontosan hova kell mennem...Lehet megint megultrahangoz és talán már a kis szivét is lehet majd látniKép
Utána meg megyek erre a kapcsolatépítős dologra, de nem a Raffai féle pszichonanalízis, hanem inkább ilyen realxációs, otthonra is megtanulható dolog. Ha érdekel benneteket majd beszámolok róla.

Puszi,
Évike
Évike

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Lányok, remélem, jól van mindenki. Velem ismét semmi külcsi, elvagyok mint befõttKép

Olyan furi, még jó, hogy feszül a mellem és este iszonyat éhes vagyok, legalább ez a két jel arra mutat, hogy gyermeket várok, egyébként pedig olyan hihetetlen, mert nem érzek semmit... Ja meg még talán annyi, hogy este eléggé fáradtka vagyok... de hát ilyen máskor is volt már...

cupp,Beja
Beja

Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást, máris otthon érzem magam köztetek! :-)
Örülnék, ha felvennétek a táblázatba, azért nem írtam rögtön adatokat, mert azt hittem, azt csak az orvosi "rábólintás" után szoktátok. Szóval a nevem Márti, a baba első nekifutásra összejött, az utolsó mensim március 20.-án jött meg, ha jól számolom, az 5 hete és 3 napja volt. Ezek szerint december 25.-re várható a kis jövevény. Ja, és első baba lesz.
Az a nőgyógyász, akinél a családtervezési fázisban jártam (Dr. Gulyás Péter, Szt. Margit Kórház, ismeri őt valaki?) azt mondta, hogy akkor menjek vissza hozzá, ha már a második mensim is kimarad, úgyhogy majd 3 hét múlva meglátogatom. Egyébként ő azt mondta, hogy ne éljem bele magam, hogy ha a védekezést abbahagyjuk, rögtön össze is jön a baba, egy éven belül nem akar panaszt hallani. De úgy látom a táblázatból, hogy azért nem ritka ez sem, hogy az ember lánya úgy dönt, kisbabát akar, és rögtön lesz is neki. :-)))

Márti
Márti

Sziasztok Lányok!

Ma reggel megint jött belőlem barna valami. És megint úgy megijedtem. Már egy hete, hogy folyik belőlem. Na de már holnap megyek orvoshoz és ráparancsolok, hogy csináljon valamit, mert ez így nem mehet tovább.

Beja
Én sem érzek semmit én is csak annyit, hogy fáradt vagyok este és egy picit fáj a mellem, ami viszont aggaszt, mert mintha ez a fájdalom múlna. Ez azt jelenti, hogy már nem él a baba?
Annyira félek.
Puszi
indigo

De jó, hogy tudom, a hosszú ö-t nem lehet használni... :-)))
Márti

Szia indigo!

Jaj, szegény te! Borzasztó érzés lehet, a gondolatát sem tudnám elviselni, hogy valami baja lehet a babámnak, pedig még csak két hete sejtem a jelenlétét. Nagyon szorítok nektek, hogy minden rendben legyen!

Márti
Márti

Sziasztok!

Eszter!
A Fitt Mama tele van szük kismama ruhákkal, söt. Ma már nem szokás rejtegetni a pocakot. Persze ha nem akarod, hogy megtudják, akkor egy kicsit lazább fölsöket kell hordani!

Beja!
Nekem is gondjai vannak a nadrágjaimmal, most látom csak milyen jó dolog is a szteccs farmer!

Márti!
Üdvözöllek közöttünk és gratulálok a babához! Hányadik héten tartasz? Hogy érzed magad?

Lányok!
Túl vagyok az alkalmassági vizsgálaton. Csak a pulzusom és a vérnyomásom volt egy kicsit magas, de nem foglalkoztak vele. Még el kell mennem szemészetre, aztán aláírják az alkalmasságomat.

Orsi
Orsi

Szija Indigo!

Nekem általában délelõtt szinte még nem is fáj, de ahogy jön a délután és az este, egyre jobban... ez majdnem minden nap így van... talán nálad is ez lehet?
Most holnap a régi dokidhoz mész vissza, aki csinálta az UH-t? Vagy másikhoz?
cupp, Beja
Beja

Indigo!

Gyorsan keresd fel a dokit, én nem várnék vele. Pláne, ha ez egy hete tart. Nem kaptál eddig rá gyogyszert? Az, hogy a fájdalom múlik, EGYÁLTALÁN NEM AZT JELENTI, hogy nem él a babád! Hogy találtál ki ilyen butaságot??? Kép A dokival csináltass uh-t is, ha még nem volt, mert akkor legalább megnyugszol egy picit, és látod, hogy ver a kis szive!! Kép

Én szombaton megyek uh-ra, már nagyon várom. Majd hétfön beszámolok, mi volt.

Puszi mindenkinek, mostanában nagyon kevés idöm van benézni hozzátok, de azért rendszeresen olvasgatlak benneteket.

Niki
Niki

Szia Beja!

Én se érzek semmi külöset, igaz, még nagyon az elején is járok. Kicsit álmoskás vagyok, nagyon éhes, és feszülnek a melleim. Mindez elő szokott fordulni velem máskor is. :-)
Az egyetlen, ami igazán szokatlan, hogy fájnak a mellbimbóim. A legenyhébb horzsoló jellegü érintés is nagyon kellemetlen, elég ha a pólóm ér hozzá, és mozdul el rajta. Ti is így vagytok ezzel? Természetes? Hogy fogom így szoptatni a picikémet, ha már most fáj a mellbimbóm?

Márti
Márti

Na ezt jól leírtam:az a szteccs sztreccs akart lenniKép!

Egy kicsit fáradtabb vagyok a szokásosnál, lehet, hogy már holnapra is szabadnapot kellene kérnem. Nekem sincs különösebb tünetem: fáradtság (bár ez eddig sem volt ismeretlen számomra), a melleim nekem csak akkor fájnak, ha hasra fekszem, vagy ha melltartó nélkül futok, pár napja émelygek is (leginkább olyankor, amikor megpróbálom kitalálni mit is egyek, és elképzelem magamban az ízeketKép). Tegnap eléggé szédelegtem. Remélem ez nem lesz tartós, mert így egy kicsit félek vezetni.

Indigó!
Remélem semmi komoly! Nagyon szorítok értetek! Vigyázz magatokra, pihenj sokat és csak semmi negatív gondolat. Az bizosan nem használ!

Egyenlöre elég is belölem ennyi!

Orsi
Orsi

Sziasztok!

Márti, üdvözöllek közöttünk, és gratulálok a babócához KépKépKép
Majd még add meg, hogy hány éves vagy, mert az hiányzik.

Indigó, szorítok, hogy ne legyen semmi baj!

Sziasztok
BGabi

<pre>
Lara 1.c. 15 hét 4 n Szeged 25 év okt. 16. 1.b.
PK 2.c. 14 hét 3 n Svájc 29 év okt. 23. 1.b.
Kiraly Kati 8.c. 13 hét 5 n Budapest 25 év okt. 28. 1.b.
Helga 26.c. 11 hét 5 n Debrecen 22 év nov. 10. 1.b.
Eszter 2.c. 10 hét 6 n Budapest 24 év nov. 16. 1.b.
Katus sok 9 hét 3 n Pécs 28 év nov. 26. 1.b.
Viráganya 4.c. 9 hét 1 n Dunaújváros 29 év nov. 29. 2.b.
Gabi 1.c. 9 hét 1 n Nyíregyháza 27 év nov. 28-29. 2.b.
Laura 8.c. 9 hét 0 n Budapest 29 év nov. 28. 1.b.
Beja 8.c. 8 hét 4 n Budapest 25 év dec. 3. 1.b.
Szilvi Budapest 25 év dec. 7. 2.b.
Niki 10.c. 7 hét 4 n Bp. (Érd) 27 év 1.b.
Kinga 1.c. 7 hét 3 n Maglód 33 év dec. 11. 4.b.
Évike 3.c. 7 hét 3 n Budapest 29 év dec. 11. 1.b.
Indigó 2.c. 7 hét 3 n Budapest 24 év dec. 11. 1.b.
Mariann 3.c. 6 hét 6 n Miskolc 30 év dec. 14. 2.b.
Orsi 8.c. 6 hét 5 n Komló 26 év dec. 15. 1.b.
Ada 2.c. 6 hét 0 n Budapest 27 év dec. 21. 1.b.
Márti 1.c. 5 hét 3 n Budapest dec. 25. 1.b.
</pre>
Bánhidi

Sziasztok!
Márti!
Üdv közöttünk, gratulálok a babucihoz!
Orsi!
Köszi a biztatást ruhaügyben, bár azt hiszem, már úgysem tudom sokáig titkolni a munkahelyemen, mert már sejtik. A jövö héten elmondom (végül is az már a 12. hét).
Én sem érzek semmi különöset, kicsit fáradt vagyok, este 8-kor már majd' elalszom, a mellem is csak kicsit fáj. Néha-néha émelygek, de semmi különös.
Indigo!
Ne beszélj butaságokat, menj el dokihoz, majd ö megmondja, mi a helyzet. Szerintem is megnyugodnál, ha látnád, ahogy dobog a szívecskéje.
A dokikkal kapcsolatban: az enyém sem tartozik az olcsóak közé. 4000 Ft egy alkalom, igaz, ebben minden benne van, ha kérem, mindig ultrahangoz is.
Én ma megyek a terhesgondozóba beutalókért, holnap labor, jövö héten védönéni.

Eszter
eszter

Szia BGabi!

Jaj, tényleg kifelejtettem a koromat, 30 éves vagyok. Köszi, hogy máris felvettél a táblázatba!

Márti
Márti

Sziasztok!

A táppénz elintézveKép!A doki bácsi írt a háziorvosomnak egy olyan papírt,hogy hányok,mint a lakodalmas kutyaKép(persze,orvosi nyelvre lefordítva,ha-ha-ha).Szóval,totál megnyugodtam,most már csak a táppénzes papírokért kell mennem.

Mariann
Mariann

Sziasztok Lányok!

3 napig szabin voltam, és most olyan jó újra közöttetek lenni!

Évike!
A terhestorna a kórházban nincs kiírva? Én még múltkor nem nézegettem nagyon, de mintha valami ilyesmi ki lett volna téve.

Én amúgy a Péterfyben fogok szülni. (Még mindig olyan furcsa ezt leírni!)

Orsi!
"Irigykedve" olvasom a munkahelyedrol írottakat. De jó neked, hogy ilyen jó ember a fonököd!!!

Ada!
A retinaleválás szerintem sem egyenlo a megvakulással.

Petra!
Vas a mákban is van. Én pl. sütöttem kenyeret (van kenyérsüto gépünk, de hagyományosan is tudok) és raktam bele mákot is. Nem dominál az íze, de mégis érdekes tole a kenyér. Szoktam amúgy belerakni mindenféle magot, hiszen mindegyikben van valami fontos vitamin v. ásványi anyag.

Eszter!
Én az orvosi vizsgálatok miatt inkább szabit veszek ki. Most is azért voltam 3 napig szabin. (Meg persze kertészkedtem is egy kicsit.) Ugyanis a régi kolleganomnél, akinek most van kisbabája, én úgy jöttem rá, hogy terhes, hogy állandóan orvoshoz járt.
(Esetemben meg azt hiszik, hogy állást keresek. Kép )

A pénz miatt én zavarban vagyok, mert a dokim amikor a magánrendelojében voltam, akkor elkérte a 3.000,- Ft-os tarifát, de ha a kórházba megyek, akkor nem kér semmit. És ezt meg is mondja: én nem kérek pénzt, majd. Ez a majd nyilván a szülést jelenti, de tényleg nem egy pénzéhes hapsi. És elég babacentrikus. Úgyhogy nekem pont az a gondom, hogy már háromszor voltam nála, és még csak egyszer fizettem. Úgyhogy legközelebb mindenképpen adok neki.

Szia Márti!
Üdvözöllek körünkben! Kép Mióta vagy kismama? Mikor mész dokihoz? Hogy vagy? Van valami tüneted? Légyszi írj meg mindent!

Puszi: Laura
Laura

Indigó!

Menj el dokihoz!!! Én is ideges lennék hasonló tünetekkel, és ez semmiképpen nem jó a babának!

Mariann!

Örülök, hogy sikerült a táppénzt elintézned. Én is mondtam a dokimnak, hogy szeretnék júniustól otthon maradni, természetesen azonnal beleegyezett.

Amúgy én jól vagyok, csak állandóan álmoska vagyok. A munkahelyemen elviselheto, de otthon borzalmas. Volt olyan, hogy reggel felkeltem, megreggeliztem, és vissza aludtam délig. Kedden is de. 10-re hazaértem az orvosi vizsgálatokról, rögtöm ettem és mentem aludni.

Puszilok mindenkit: Laura
Laura

Szia Laura!

Szerintem kb. 3 hete fogant a babánk, még 2-3 hétig nem megyek orvoshoz, mert azt mondta, akkor kell el&#337;ször megvizsgálnia, amikor már a második mensim marad el, tehát a fogantatás után kb. 6 héttel. Nem is bánom, hogy nem piszkálja, ameddig nem muszáj... :-)
Tüneteim egyel&#337;re alig vannak. Az egyetlen kellemetlenség, hogy fáj a mellbimbóm. Ezen kívül a szokásos mellfeszülés, álmosság, éhesség. Még egy kis alhasi fájogatás jelentkezik néha, hasonló érzés, mintha a mensim készülne megjönni. El&#337;ször nagyon megijedtem t&#337;le, de aztán a n&#337;vérem (3 gyermek anyja, ráadásul véd&#337;n&#337;) megnyugtatott, hogy ez teljesen természetes, az odabenn zajló "átrendez&#337;dés" miatt van. A reggeli hányásoktól-émelygésekt&#337;l tartok egy kicsit, mert akkor nem fogok tudni bejárni dolgozni, kétszer egy óra tömegközlekedés hányingerrel küszködve nem lenne egy leányálom. Otthon üldögélni egyedül egy panelház X. emeletén meg nem sok kedvem lenne...
Nálatok kb. mikor jelentkezett az els&#337; reggeli hányinger? Azt több helyen is olvastam, hogy a 12. hétre sz&#369;nik meg, de mikor kezd&#337;dik?

Márti
Márti

Sziasztok,

Annyira álmos vagyok majd elalszom.. Iszonyu így dolgozni... Én is szombatra veszek ki szabinapot a fenének sincs kedves 6 napot dolgozni egyfolytában, inkább alszom egy jótKép

Lányok, tudok nekem segíteni? Teljesen bele vagyok kavarodva a terhesgondozás, védönö, saját doki útvesztöjébe.
Én annyi tettem hogy eddig csak a saját dokimnál voltam sajna a kelleténél többször a mult heti kis folyásom miatt. Viszont a klinikán csináltatott nekem laborvizsgálatot és meglesznek annak a leletei ma. Gondolom ezzel együtt kell elmennem a védönöhoz aki kiállítja a könyvecskét meg vizsgáltgat? Azt sem tudom hol keressem ezta védönöt, a XVI kerületben lakom de mégcsak két éve és fogalmam sincs hova menjek. És utána meg mia az a terhesgondozás meg kerület szerinti n&#337;gyógyász?
Bocs az értetlenkedésért, de nekem ez abszolut homály...

Amúgy én az álmosságtól eltekintve jól vagyok. A bimbóim fájtak kicsit de már elmúlt, émelygés alig alig van, a melleim nem fájtak,a hasam is inkább cska az elején párszor (Istenem de kis pozitív vagyok még most is tökre az elején tartok hol van még a 12. hét...)
Na mindegy.
Örülnék ha írnátok,
Pussz,
Évike
Évike

Köszönöm a biztatást lányok. Fõ a pozitív gondolkodás. Holnap már mindent tudni fogok, már csak addig kell kibírni. Még jó, hogy reggel megyek így nem kell még a holnapi napot is kibírni.
Ja egyébként még a régi orvoshoz megyek, most kapja za utolsó esélyt. Ha most is negatív tapasztalataim lesznek, akkor agyõ.
Márti
Ha ez megnyugtat nekem is nagyon fájt a mellbimbóm. Úgy ahogy mondod még az is rossz volt, ha a poló hozzáért.
Nem tudom mások hogy vannak ezzel, de nekem csökkent a fájdalom. Sõt a mellbimbóm már nem is fáj, csak egy ici-picit feszül a mellem, de az sem vészes.
Puszi
indigo

Laura!
Jó újra hallani rólad! Szerintem is nagy szerencsém van a mostani fönökömmel (túl vagyok már egy pár "betokosodott karrieristán"). Nagyon remélem, hogy ha majd vissza szeretnék jönni dolgozni, akkor is ö lesz még itt és persze vissza vesz!

Márti!
Teljesen egyénre szabott, hogy mikor és hogy jelentkeznek-e a tünetek. Tavaly két kolléganöm ment el szülni, az egyik szinte a mensi kimaradásától rosszul volt reggelente, eleinte csak 2 órával késöbb járt dolgozni, aztán el is ment táppénzre és csak a 15. héten jött vissza, addigra múlt el nála. A másik kolléganömnél viszont egyáltalán nem jelentkeztek ilyen tünetek. A barátnöm (igaz ö ikreket várt) szintén az elejétöl fogva hányt (meg is volt gyözödve róla, hogy csak gyomorrontása vanKép), de ö szinte egész nap és egészen a szülés napjáig! Szóval ha jönni akar, jön, nem kell elöre félni töle, hátha nem is lesz vele gondodKép

Képzeljétek ma ebédre megettem 4 gombóc fagyit és egy fürt (kb. fél kiló) szölöt. Rémes lelkiismeret furdalásom van, hogy nem bírok egészséges ételeket enni, pedig megpróbáltam bekényszeríteni magam az ebédlöbe, de nem ment. Remélem legalább a szölöben van jó sok vitamin! Igyekszem becsapni a szervezetem és édesség helyett gyümölcs turmixot enni, de attól meg folyamatosan éhes vagyok. Remélem a hétvégére jobb lesz, mert Anyuékhoz vagyunk hivatalosak ebédre!

Orsi
Orsi

Márti!

Nekem még nem volt hányingerem. Bár különleges esetekben a 14. hét UTÁN is kialakulhat.

Évike!

Én is a XVI. kerületben lakom (Árpádföld) !!! Kép Kép
Én most ott tartok, hogy hétfon voltam a választott dokimnál, aki odaadta a vizsgálatokhoz szükséges papírokat, ezekkel elmentem a Jókai utcába, megcsináltattam az EKG-t, vér- és vizeletvételt, ma megyek vissza a leletekért, és megérdeklodöm, hogy ki a védono, és megírom holnap. Jó? O állítja ki ugyanis a terheskönyvet, nem lehet semmiképpen megkerülni. Utána megyek a körzetihez és fogorvoshoz.
Minderre egyébként 3 hetem van, akkor kell visszamenni a nogyógyászhoz.
Remélem, értheto voltam.

Puszi: Laura
Laura

Sziasztok!
Szívesen leveleznék, ismerkednék olyan anyukákkal, akik most várják második babájukat. Én 22 éves vagyok, egy 11 és fél hónapos kisfiú anyukája, és pocakomban egy öthetes csöppség.
E-mail címem: v.eszterke@freemail.hu
Névtelen

Sziasztok!

Indigo! Az ilyen folyást okozhatja sárgatest elégtelenség. Erre már nagyon jó gyógyszerek vannak ( Nekem is szednem kell még a 12. hétig). Remélem a dokid most már nem fog szórakozni veled és esetleg fel is írja a gyógyszert. A neve Utrogesztán 30 tbl. van benne és 1900 Ft.

Sziasztok
Katus
Katus27

Sziasztok!
Évike!
Én a XIV. ker-ben lakom, tehát nem túl messze Kép. Csak azt tudom elmondani, itt hogyan müködik a dolog. A dokim adott papírt, ami a terhesgondozónak szól. Oda elmegyek, ök adnak beutalót a laborba, EKG-ra, ilyesmi. A leletekkel pedig irány a védönéni, aki ad kiskönyvet. Ja, és közben valamikor még háziorvos, aki nekem a változatosság kedvéért vidéken van.
A doki egyébként mondta, hogy ha kell, ö is ad beutalót laborba, csak lényegesen kényelmesebb a rendelöintézetbe menni mint a MÁV Kórházba, ahol millióan vannak.
Márti!
Nekem a kisebb émelygések a 6. hét körül kezdödtek, bár szerencsére sose volt igazán veszélyes a dolog.
Indigo!
Nagyon szorítok!!!!!!!

Eszter
eszter

Sziasztok

Katus! Köszönöm a biztató szavakat, most egy kicsit megnyugtattál, remélem nálam is ez lehet a baj.
Majd holnap tájékoztatlak benneteket, gondoljatok rám 1/2 9-kor.
Puszi
indigo

Eszter!

Eloször is üdvözöllek körünkben! Kép
Úgy tunik, nálatok más a rendszer. Nem tudom, ez miért van, de én örülök, hogy a sajátomat követni tudom...... Kép

Pussssz: Laura
Laura

Sziasztok!
Az én babám már szép nagy. Ma voltam uh-on, és ezt muszáj megosztanom veletek! Nagyon jó volt látni is a Manót, aki belülrõl rugdossa a hasamat!
cory
cory (cory)

Sziasztok!

Szép jó reggelt kívánok mindenkinek! Remélem, holnap sokan nem mentek dolgozni, és pihentek egy hatalmasat!
Nálunk az orvos nem csináltat semmilyen laborvizsgálatot, mindent a véd&#337;n&#337; ír el&#337;. &#336; adja a kiskönyvet, és az els&#337; papírokat, hova milyen vizsgálatra kell menni. Az els&#337; vérvétel 16 hetesen van.
Remélem, ma jobban fogok tudni írni, tegnap rossz volt a netünk.

Sziasztok!

BGabi

<pre>
Lara 1.c. 15 hét 5 n Szeged 25 év okt. 16. 1.b.
PK 2.c. 14 hét 4 n Svájc 29 év okt. 23. 1.b.
Kiraly Kati 8.c. 13 hét 6 n Budapest 25 év okt. 28. 1.b.
Helga 26.c. 11 hét 6 n Debrecen 22 év nov. 10. 1.b.
Eszter 2.c. 11 hét 0 n Budapest 24 év nov. 16. 1.b.
Katus sok 9 hét 4 n Pécs 28 év nov. 26. 1.b.
Viráganya 4.c. 9 hét 2 n Dunaújváros 29 év nov. 29. 2.b.
Gabi 1.c. 9 hét 2 n Nyíregyháza 27 év nov. 28-29. 2.b.
Laura 8.c. 9 hét 1 n Budapest 29 év nov. 28. 1.b.
Beja 8.c. 8 hét 5 n Budapest 25 év dec. 3. 1.b.
Szilvi Budapest 25 év dec. 7. 2.b.
Niki 10.c. 7 hét 5 n Bp. (Érd) 27 év 1.b.
Kinga 1.c. 7 hét 4 n Maglód 33 év dec. 11. 4.b.
Évike 3.c. 7 hét 4 n Budapest 29 év dec. 11. 1.b.
Indigó 2.c. 7 hét 4 n Budapest 24 év dec. 11. 1.b.
Mariann 3.c. 7 hét 0 n Miskolc 30 év dec. 14. 2.b.
Orsi 8.c. 6 hét 6 n Komló 26 év dec. 15. 1.b.
Ada 2.c. 6 hét 1 n Budapest 27 év dec. 21. 1.b.
Márti 1.c. 5 hét 4 n Budapest 30 év dec. 25. 1.b.
</pre>
Bánhidi

Sziasztok szép jó reggeltKép
Köszi a véd&#337;n&#337; és terhesgondozással kapcsolatos infokat.
Tegnap voltam a dokimnál, megkaptam a laborleleteket és kifaggattam mit lesz most. Azt mondta menjek el a Véd&#337;n&#337;höz, írt is hozzá egy pár szavas beutalót, &#337; megcsinálja a kiskönyvet és ennyi. Mondta hogy mondjam meg neki hogy a körzeti dokis vizsgálaton kívül mindent &#337; csinál. És ne aggódjak emiatt nem lesz olyan komplikált.Kép
Volt UH is tegnap ha már nála jártam meg vizsgálat is. Képzeljétek már látszott a kis manócska, most 17mmKép Azt mondta szép egészséges a méhemKép
EKG-t lehet csináltatok itt bent a munkahelyemen, épp ezen gondolkodom.

Laura,
Én Rákosszentmihályon lakom, a véd&#337;n&#337; ugye a Jókai utcai rendel&#337;ben keresend&#337;?

Indigó,
nekem is hasonló problémám volt múlt héten és nekem is Ultrogesztán hüvelykúpot írt fel a doki. Eddig elég nagy adagot 4x2-t kellett fogyasztani, most kell kezdenem csökkenteni 4x1 majd 2x1-re. A kilencedik hét végéig.

4 hét múlve kell visszamennem.

Holnap én sem dolgozom bár sajna a hétvégén nem fogok túl sokat pihenni, meglátogat öcsikém és a felesége, úgyhogy három napig háziasszonyoskodom..Kép

Szép napot mindenkinek és köszi a hasznos infokat.

Puszi,
Évike
Évike

LauraKép
Szerinted a XVI kernek csak egy védönöje van? Annyira nem vagyok az ilyen dolgokkal tisztában..
De nagyon megköszönném ha megírnád a nevét.
Köszi,
Évike

Ui. Hogy én mennyit bírok szenvedni ezzela sok ö meg ü betüvel, és általában el is rontom...
Évike

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?