Sziasztok Anyukák!
Sok minden történt velünk.
Holnap "leszünk" 5 hetesek. 5 hete ilyenkor lassan elindultak a fájásaim, hihetetlen.
Zita: nem vagyok ám megsértődve, az csak olyan frontos nyafi volt. Szóval Bágyi Liliána Eszter a hercegnő
, 2004. 01. 03-án született, 51 cm-el, 2660 grammal, Péterfyben, 9/10-es Apgarral (nem tudom mi kell még). Köszike
Boró
Beszámoló érkezik, csak jól összegyűjtöttem az élményeket.
Én is csak kórházi cuccosokat használok, fürdetésre azt a krémet, amit Detti mondott (le nem írom fejből
), popsikenőcsből is a gyógyszertárit és nagyon szép a popsija. A vőlegénynek is tetszene
.
Liliána is nagyon imád fürdeni, ha nyűgös, akkor hamarabb van a fürcsi, és akkor lenyugszik és utána jót eszik.
Detti
Én gyógyszertári napraforgóolajos vattával bekenem minden fürcsi előtt a fejét, (fülét, nyakát, hajlatokat), és a krémmel fürdetem és a fejecskéjét is lemosom vele. És nálunk sincs még koszmó.
Két napja átléptük a 3 kilós határt. Nem akarom elkiabálni, de előfordulhat, hogy megindul a tejem. Másfél órája fejtem és az előbb megint kellett, mert eláztattam a pólómat, mert gondoltam én minek nekem melltartóbetét, amikor tejem is alig van...
remélem még sokat fogok áztatni. Persze nekem az is óriási haladás, hoyg 1,5 órával a fejés után 30-at ki tudok fejni. Minden cseppje kincs.
És észrevettem a nacimon, hogy visszajöhetett rám 1-2 kiló, mert szűkebb (mérlegem nincs), hát ha ez kell a tejcihez, akkor még várok a manökenalkattal, inkább eszek normálisan
.
Képzeljétek tegnap volt az első éjszaka, hogy Liliána külön aludt, úgy alakult, hogy nagyon mélyen bealudt 22 órakor. Vártuk, hogy éjfélkor felkel enni, de durmolt nagyon. Elvonultunk mi is a hálószobába és úgy döntöttünk, hogy nem cipejük át hozzánk a mózesbe. Hagytuk aludni. És reggel fél hatig aludt, közben én felkeltem fejni, mert éreztem alvás közben, hogy nehezek a sárgadinnyék
.
Ja és 4 hetesen hason átforgatta először a fejét és olyan ügyesen tartja a fejét. Tegnap meglepette két "GÖ"-vel és ma egy "GÁ"-val, az EEEE-zés és az éneklő hangja mellé.
Ja és tegnap először aludt kint az erkélyen babakocsiban 1 órát és ma már 1,5-et. és utána bent is folytatta.
Most egy kicsit nehezen aludt el, hiába ciciztettem. De nagy ötletem támadt, kinyitottam a szobájában az ablakot, betakargattam a kis nyöszörgőt és 2 perc alatt elaludt a friss levegőtől.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de hozzánk azért jönnek-jönnek a látogatók és a barátok. Ma vacsizni is voltak nálunk és élveztem, hogy főzhettem, bébi jól viselte és nagyon imádja az új embereket, meg hangokat. Remélem nem fogunk "RÁFÁZNI".
Na most már nem untatlak benneteket.
Puszka
Noémi és a holnap 5 hetes Liliána