Sziasztok!
Mi is vagyunk.
Balázs is kitakarózik éjszaka/ bady + pizsi van rajta és zokni/ úgyhogy én is takargatom, a hálózsákot már nem tűri, de nálunk 25 fok van nem félek hogy megfázik.
Boszi nagyon jók a képek, hogy elment az idő most szültél és hopp elrepült egy év.
Gyanixi Réka nagyon ügyi, tegyél fel képeket.
Mi jól vagyunk 1 hónapja leálltunk a bébikajával én főzök neki, és hízott most 700 grammot hurrá.
ja és 80 cm-ruha kell. Viszont még mindíg csak 2 fogunk van és úgy néz ki alul jön majd a többi felül nem látom jelét. A szemfognál dudorodik nagyon de az még korai lenne. Kezdek aggódni hol vannak a felső fogak, csak nekünk nincs felül fogunk:)
Egyébként nagyon jó baba, alszik, eszik, és soha nem sír akkor nyafog ha éhes vagy álmos. De nagy bánatom hogy ha tanácsadóba viszem akkor ordít de még hogy hát ez van. Eszik már rántott húst, sült krumplit /de keveset/, minden főzit-szereti is-gyümit, pépet tápszert nem nagyon. Lassan kezdjük a kenyeret és a vajat-a ligát. Feláll mindenhol lépeget oldalra de önállóan még nem megy neki. Elég fárasztó de megéri imádom és eljött az anyás korszak állandóan rajtam lóg-de olyan jó...
Hoztam sok képet.