Sziasztok!
Végre bejött a babanet.
Lollypop!
Üdv. a topicon!!!Balatonalmádi? Tényleg jó hely.
Mostanában mi Kenesére járunk. Csendes hely. Siófok anno nagyon bejött, de most ez az új sétáló...Reggel már tele kómás fiatalokkal, szinte eltűntek a szupi kajáldák, tele bárokkal. Úgy látszik Siófokból, már kiöregedtem.
Nem lesz fürdés az idén? Miért? A pocaklakó miatt? Inkább 100x a Balaton, mint valamilyen strand, kevesebb a fertőzés veszély. Szerintem
ErMóni!
Nem is vagy "öreg". Vörösbor jó ötlet, nem árt állítólag. Még a vérkép is jobb lesz.
Legközelebb előtte, este iszok egy kicsit.
Küldöm a pozitív energiákat. Gondolok rád csütörtökön.
Timi!
Nagyon aranyos a kislányod. Azok a kékszemek...Remélem nekem is lesz egyszer egy kékszemű gyerekem.
Miért bánnánk, ha teszel fel képet.
Hajfestés, ugyan már lassan 3. hónapja hanyagolom a fodrászt, de nem tudatosan, egyszerűen nincs idő rá. Vagyis lenne, De Manó felügyelete nehéz megoldani. Másfél óra alatt, pedig szétszedné a fodrászatot.
Tehát a kismamában olvastam, hogy elvileg nem árt, főleg ha satírt használ az ember. Mivel ez közvetlenül nem ér a fejbőrhöz. Nekem is satír van. És lesz is. Ha ilyen ritkán járok, szerintem nem lesz baj belőle. Vagy ott van még a henna, az tuti veszélytelen. Manóval hajszínezőt használtam.
Andi!
Még az ágy és a babakocsi is új, egyszerűen akkor még nem gondolkodtam más alternatívákon. Mostanában nézegetem a hbabakocsikat, van amit érdemes megvenni használtan. Kiságy, hát, mi azt is nagyon lestrapáltuk, Örülök, ha tesó is kinő belőle. Nagyon keveset kellett használnia valakinek, ha jó állapotban el tudja adni. Ilyenkor érdemesebb "márkásabb", jobb minőségű cuccokat nézni, amit mondjuk, újonnan nem venne meg az ember az ára miatt.
Na ennyi voltam mára!
Sziasztok