Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

na, most tényleg itt vagyok
és igen, ha lehet, belekerülhetek a táblázatba. miért is maradnék ki? :roll:
szeptemberben leszek 30, úgyhogy jó lesz az életkornak, BP-en lakom, itt is szülök, remélem, a gyerkőcök az első-másodikok lesznek, nincs várható trónbitorlási konfliktus :wink: a dokinénim a szt istván kórházban dolgozik, asszem (remélem, jól emlékszem)...mi kell még? a legközelebbi vizsgálaz majd május első hetében egy UH.

Kép
an°°di

annak külön örülök, h mindenki jól van/volt most hétvégén
(igeeeen, még Timi is ;) akinek esélye sincs, h kevesebb ideig legyen terhes, mint mi...hehehe ... EBBEN mindenki egyenlő ... bebebeeee)

és milyen fiatalok vagytok... szóljatok, ha kíváncsiak vagytok az öregkori várandósság tüneteire ;)

és Juttán és rajtam kívül már mindenkinek figyel otthon egy bébike...hmmm, tök jó. majd kérhetek tanácsot sok okos, tapasztalt, fiatal anyukától, ha bármilyen kérdésem felmerül... klassz 8)

Kép
an°°di

nahát, ha sehol senki, akkor én is lelépek. benéztem a használt cuccokat kínáló topikba, és asztaaaaa, mi van ott! sosem gondoltam volna!!! :shock: (bár logikus, így utólag)
majd dumálhatnánk, h a gyakorló anyukák szerint mit érdemes valóban újonnan megvásárolni, és mit éri meg használtan...vannak ötleteim, de baromi tapasztalatlan vagyok, úgyhogy várom a tanácsokat.
és mindenkinek szép álmokat, és várom én is holnap Timi bejelentkezését (is)!
aludjatok jól!
:arrow:

Kép
an°°di

Jolka!
Én is szeretnék bekerülni a táblázatba, ha lehet. 28 éves vagyok, első baba lesz, holnap kezdem a 15. hetet (uh szerint 13+5) és a baba neve Bálint/Hanna. Ja, és soltvadkerti vagyok, Kiskunhalason fogok szülni.
marek

Jolka
Baba neve: Lucas

Szépen gömbölyödnek a pocakok...

Andi
Az öregkori várandósságról majd mesélek én... aki csitri, az hallgasson :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

szerbusztok
ma reggelre is nőtt a mellem. kész. michelle wild smafu. :lol: a legközelebbi cél: pamela anderson, de ahhoz sztem majd kell a tejcsi is 8)
apuka az eredeti mérettel jobban elvolt mondjuk, de az mindenképp jó, h ahogy növekednek a cicik, a testem többi része sem tűnik olyan pufinak. arányosan, mindenhol dagadok. :wink:

úúú, lassan ki kellene találnunk neveket... de milyet és melyikből mennyi kell? :roll:

Marek, tényleg, bocs, h nem jutottál eszembe, h neked is az első terhesség. mit jelent az, h UH szerint 13+5? kutyával birkóztál hétvégén a napon? :P ja, és a vonalzódnál beállítottad a várható fogantatási és szülési időpontot is külön-külön? lehet, h ott van vmi zavar.

Betsy, én? csitri? hát vannak gyenge pillanataim, igaz, ami igaz, de csitri?! :lol: no, jó, nem bánom. és mióta tudod, h fiad lesz? vagy ez csak kívánság? vagy láttátok a kukit már?

Kép
an°°di

Jó reggelt!
Pedig nem is olyan jó ilyen korán. Engem az állatorvos ébresztett, jött beoltani az ebet. Így legalább nem leszünk veszettek. Viszont az veszett jó volt, amikor hétkor csengettek! Csoda, hogy meghallottam.
Andi!
A vonalzómon nem hiszem, hogy tudok állítani, ahhoz kellene egy férfi, de az elment dolgozóba. Csak én lógatom itthon a lábam! Na jó, én is csak délig.
Na megyek reggelizni, mert kerülget a róka. Lehet, hogy ő is kaphatott volna egy oltást.

marek

szegény, Marek. még mindig róka? nekem szerencsére elmúlt már, inkább csak étvágytalan vagyok sokszor. remélem, hamar túljutsz már ezen a fázison.
no, nekilátok vmi hasznosnak lassacskán (konyhapultot tervezek lakkozni, esszét írok a tesómnak, híreket olvasok, stb.) mert én csak 5től dolgozom.

Kép
an°°di

Sziasztok!

Jó reggelt!

Marek, ha ez vigasztal, nekem pont 16 hetesen múlt el az émelygés, azóta a husi szagát is elviselem, de nem nagyon eszem.

Jutta!
Szívesen megcsinálom a táblát, kitelik az időmből.

Andi!
Én még nem vettem Manónak használt ruhát, sőt nem is örököltünk, elsők vagyunk a családba.
De ismerőseim körében, nagyon sokan veszik használtan, sokszor csak nézek, milyen jó darabokat találnak, jó pénzért. Mindenesetre ők csinálják jól, nem ellenségük a pénztárcájuknak. :).
Ha elfogadsz egy "tapasztal" anyuka tanácsot, én nem vennék fehérneműt, nekem ebbe a kategóriába tartozik a bady is. Tehát ami közvetlenül érintkezik a baba bőrével, az mindenképpen új legyen, főleg az első hónapokban.

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok
Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Andi!
Vigyázz azzal lakozással, Te csinálod? Vagy már a szagtalan változattal készül?

Szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

szia Jolka!
vigyázok a lakkozással, mindjárt meg is nézem a dobozon a feliratot. mondjuk hétvégén lazúroztam, de azt nem bent lakásban, így az mondjuk kicsit más.
a ruhavásárlási tanácsot köszi, én is vmi hasonlóra jutottam. de ezt magamra is alkalmazom, mondjuk. nincs ellenemre néha turkálóban vásárolni, de el sem tudom képzelni, h fehérneműt vegyek.
mondjuk a babákkal kapcsolatban, nem igazán ruhára gondoltam, hanem arra az összes többi cuccra, amit muszáj megvenni (babakocsi, babaágy, ilyesmi).
ja, a szülés várható ideje a védőnő szerint okt. 20. kiszámolta a kis édes 8)

Kép
an°°di

Jolka!
Köszi a táblát!
Egyébként engem csak kerülget a róka, de soha nem hánytam. Csak most reggel valahogy nagyon közel volt. Pedig egyre ritkábban van. Inkább a hasam fáj sűrűn.
Lakkozás... nem biztos, hogy jó ötlet, persze te érzed. Van aki azt mondja, hogy semmi vegyszer nem jó, tehát nekünk például 9 hónapig nem kellene fürdőszobát takarítani. :) Azért az vicces. Közben meg jön a védőnő és nézi a tisztaságot. Ha-ha. Én várhatnám, hogy az uram megcsinálja!
marek

Marek, olvastad, h Pesten lakunk? ;) tudom, h a lakk nem jó ötlet, de szerintem ez a szmog sem az. meg az sem, h folyamatosan szednem kell a duphastont. a kádtakarításról nem szeretnék beszélni én sem :P
neked is fáj a hasad? mostanában a skacok is rákezdtek. esküdni mernék rá, h nyújtózkodnak. persze, meglehet, hogy képzelődöm... hehe
na, tényleg előkaparom az ágy alól a lakkosdobozt, aztán meglátjuk mi lesz a tervemből

Kép
an°°di

Ez a vicces benne! Ne lakkozzunk, ne takarítsunk, ne porszívózzunk, ne együnk olyan kaját, amiben tartósítószer van.... De az utcára kimehetünk.
Egyébként olyan jó annak, aki ilyen dolgokat (lakkozás) meg tud csinálni, nekünk mindenért fizetnünk kellett. Bár most azon agyalok, hogy megkérem az egyik barátunkat, hogy segítsen a férjemnek kitapétázni a babaszobát, hogy ne kelljen festőt hívnunk. De lehet, hogy nem lesz belőle semmi, mert az uram kétbalkezes. :(
marek

aszongya, h szagtalan és ne nyeljem le...kössz :? valahogy nem akartam...

Kép
an°°di

hát, azt nem tudom, h meg tudom-e csinálni, de kétbalkezes szerencsére nem vagyok. a lakást én festettem. nem lett tuti, azt nem mondanám, sztem egy-két sznob festő a szívéhez kapna, ha meglátná, de nekem elég jó. legalábbis próbálom annyira jóra, amennyire tudom.
meg nem tudom, Marek, te hogy vagy vele, de a tanításban nekem az a rész nem jön be különösebben, h nincs kézzel fogható eredménye. ennek lesz. remélhetőleg, nem rossz.
nahát, én akkor most leléptem egy időre, gumikesztyű, előkészületek, ecsetkeresés, stb...majd jövök még...ha már semmi munkám (ez meg olcsó és igényes szórakozás) ;)

Kép
an°°di

Hello!

Jo sokat irtatok! Mit csinaltok ilyen koran reggel? En megyek idopontot kerni a vedonotol, remelem nem varat meg nagyon!

Megnyugodtam hogy nem is olyan nagy a pocim, bar magamhoz kepest nagy mert mondom a fiammal 5 honaposan neztem igy ki addig egyaltalan nem is latszott semmi.

Na, mennem kell reggelit adni az ehenkorasz fiamnak!

KépKép
KépKép
tontica

Hello!
Lakkozás témakör: van természetes cucc is! Ma már nem is nagyon szoktak mást használni, mert a másik, a műanyag az fénylik ám rendesen. Bár van aki szereti a csillogást! :lol:
Andi, én is ez elsőt várom és ebben (első gyereket "éretten" szülni) a témakörben én vagyok a korelnök. (Látván a táblázatotokat!)
Jutta, miután mi egy napra vagyunk kiírva gondolom Te is a héten mész az AFP-re, meg valami EKG-t is ígértek. Te? És most kivételesen az Apuka (a kispapa szóval kitudnám üldözni a világból, elvégre tisztes őszes halánték, meg amúgy is!) is bejön az ultrahangra... Kíváncsi leszek az ábrázatára!
Miután koromból adódóan így is úgy is kell mennem "hasbaszúrásra", nagyon az AFP-n nem is túráztatom magam!
Azt hiszem a mai napot is a kertben töltöm, jó barátommal a laptoppal. Ha már ilyen szerencsés(?) vagyok, h itthon dolgozom!
Csak előbb még ügyintézés... Okmányiroda, Földhivatal...
Más is érzi a hasát? Jobb szó nincs rá! Nem fáj, nem is igazán feszül, leginkább van! Te atyaég nektek milyen nagy hasatok van! Én lenyeltem egy cseresznyemagot, kb!
Szép napot!
erMóni
ermoni

Móni, én s/nem szeretem a csillogást, a mostani, a szép selyemfényű azonban beázik. egy barom csinálta a konyhámat, mit mondhatnék?
és nem is vagy benne a táblázatban... :roll: tessék Jolkánál jelentkezni.
a hasam én is érzem. vagy tudom. nemtudom... :?
no, siker, fény, csillogás...

Kép
an°°di

Sziasztok!

Timi, majd írj, hogy mi volt a vizsgálaton, de tuti minden OK lesz!!!

Móni, én szerdán megyek AFP-re, ez a hasbaszúrós engem izgat, mert nálam még nem kötelező, remélem minden OK lesz és nem akarnak küldeni magzatvíz vizsgálatra.
(én annak nagyon ellene vagyok, mivel elég veszélyes és vmi integrált teszttel sokkal jobban lehetne szűrni, hogy kinek kell egyáltalán, az a vizsgálat, mivel az AFP nem túl korszerű... node ez van)
EKG-n már voltam, úgy 3 hete, azzal ok volt minden.

Amúgy idén szerintem nem vörösödök be (tavasszal volt szokásom) mert elvileg a hajfestés sem jó a babának...
Vagy ez is a felesleges para kategória? Nekem gyanús hogy igen...
Kezdek besokalni a mit nem szabad a kismamának témától én is, és vmivel lazábbra veszem azt hiszem az egészet (no nem most kezdek el cigizni és alkoholizálni, de ez a se tűző nap, se vegyszer, se hajfestés, se szénsavas, se tartósítószeres, menjünk át bioba cucc már kicsit sok, és imádom a camambertet!!!)

Na ennyi voltam!

Jutta

KépKép
jutta

Na megérkeztem a hülye hivatalokból. Az okmányirodában majdnem sikítófrászt kaptam, mert még mindig nem intéztem el a dolgom. Mert mindig kitalálnak valami marhaságot, ami még kell nekik, időpontot meg nem bírok csak hetek múlvára foglalni. A 15 napos jogszbályi hatidő meg holnap lejár- lassan a rendőr is megbűntet!
Na nem dühöngök tovább!
Jutta, sejtheted hogy a hasbaszúrás nekem sem kedvenc műfajom. De ha jól sejtem, nem én leszek ott az egyetlen, és sztem lesznek ott sokkal rosszabb helyzetben lévő anyukák. Remélem a rémtörténeteket megúszom! Igaz ezt meg is lehet tagadni, de szerintem a család (különösen az orvos része) élve megnyúznának!
A camambert én szeretem, de nem most! És miután ő még nincs ennek az emésztésére (ill. biz. baktériumok) felkészülve, nem szeretném, ha úgy, h én tudom h így van, mégis ennek kitenni!(De gondolom ezt mind Ti is tudjátok! Csak okoskodom!)
Fog a gyermekem éppen elég silány, na meg erősen nem ajánlott dolgot magába tömni, legalább most minél kevesebbet!
De amúgy meg mindenki azt csinál, amit akar!
Ja, ti hogy álltok a zöldségekkel? Én egyszerűen zöldet falnék! Sóska, spenót, kelkáposzta... Meg levesek, és főzelékek!
Szinte egészségesnek tűnik... Megyek is egy kis kelkáposzta levest főzni, azért egy kis csirkepaprikás is jó lesz utána! Ennyit az egészséges kajáról!
A konyhában vagyok, ha valaki keresne! :lol:
erMóni
ermoni

Kép Mindig akkor alszik a legjobban amikor kelni kell:-(

sziasztok
egy olyan hosszút írtam és eltűnt :evil:
hát ez sem az én napom

hát akkor lerövidítve

ma levették a 3ik afpémet mivel az uhán ma minősítették kisnyyyót 16 hetesnek.Olyan cuki volt meg van minden,izgett,mozgott,lába közé nem láttunk be.Nem bízom a 0,7 felett eredméynbe,de legalább tudom hogy megint elszámolás van és azért alacsonyabb az érték

Ermóni
hány éves vagy?tutira kell az amnio ? akkor is ha jó minden más?

Andi
én mindent használtan vesek szinte,azért bugyit nem,de sok mindent nem tudo leharcolni egy baba úgyhogy szerontem megéri.A csajomnakmeg hiperszuper rucikái vannak az angolturisoktól

Jutta
Majcinál nem festettem ahajam,mert hogy árt,de rájöttem hogy ennyiből akkor nem ehetek,ihatok semmi ,sőt levegőt se vegyek stb .:-)
Most már van kis tövem úgyhogy délután veszek festéket :-)

Timi
Vendég

Hello Timurr!
Ti jónéhányan az első tanítványaimtól is fiatalabbak vagytok!(Bár már nem tanítok, csak néha óraadok, előadok!)
37 vagyok, de eltekintek a csókolomtól! :lol: :lol: :lol:
Igen, a dokim azt mondta, h mennem kell, de a saját biztonságunk érdekében!
Ciki lenne, ha a sok orvos-rokon-nagyokos ellenére valami gond lenne! Ezért tolják ezt a projektet! Engem amúgy (amitóta terhes vagyok) már annyit vizsgáltak, uh-zták épp ezért, hogy... Ugye, ha valaki későn szül... de én csak most akartam, mit csináljak!
Na, hát majd jelzem mi történt velem! Akinek van rá energiája, majd szorítson akkor nekem! Ez van!
erMóni
ermoni

erMóni
pesze hogy szorítunk :-)
hatásos hidd el
Minden rendben lesz :-)mikor kell menned?
Vendég

Timi, ez a kiscsaj nagyon cukiiiiiiii :D
mikor is lesz meg az eredmény?
köszi a ruhás véleményt is :)

önmegtartóztatási témában asszem erMónival értek egyet...inkább vigyázok egy kicsit jobban most (már olyasmikkel, amik nem ANNYIRA fontosak. pl. a camembert, sör, drogok, stb ;) ), de vannak, amikről nem mondok le akkor sem, ha terhes vagyok (szex, munka, néha egy kis kávé, napozgatás, lakkozás, stb).
kívánós azonban nem vagyok. inkább kedvetlen evős. zöldségek jöhetnek. mostanában a húsfélék nem nyerők, savanyúságok fujj (pedig ezelőtt dögivel), édesség fujj szintén (ez meg eddig sem volt veszélyes, de most nulla, ami nem is baj)...csak azt tudnám, mitől hízok? ;)

Kép
an°°di

Sziasztok!

Én is szeretnék csatlakozni a társaságba, befogadtok? :)

Üdv mkinek!
lollypop

erMóni, kérem, csókolom, épp ráérek egy kicsit. szorítok is nagyon :oops:
ez a kismamát hasbaszúrnak-dolog (még ha csak csereszenyemagba is, ugyebár), elég izgalmat tartogat még egy nem-érintettnek is...
nade, szorítunk.

Kép
an°°di

szia lollypop, szerintem jöhetsz. ;)
adatok? tudnivalók?

Kép
an°°di

Szia Andi!! :)

Szeptember végére, elvileg 24-ére várom az első babómat. Úgy látom, h Timurral pont egyidősek vunk ;) Én 22 éves vagyok, titkárnőként dolgozom. Balaton mellett lakunk, itt is dolgozom egy kozmetikában. Azt hiszem, ennyit kell tudni rólam, ill. több nem jut eszembe :)

Köszi az üdvözlést, remélem, h a többiek is befogadnak :) :)

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Szóval, máris elcsesztem... :oops: Pesten dolgoztam titkárnőként, de aztán az már túl messzinek bizonyult, és alapból is kozmetikus akartam lenni, csak jó darabig arra nem volt lehetőség itt. Húú, most rendesen ég a pofám, nem tudom, ezt h tudtam elírni :? :roll:

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

hehe, én simán vagyok ilyen szétszórt mostanában. aggodalomra semmi ok ;)
és te is voltál már afp-n?

Kép
an°°di

Na hello (kis)csajok :lol: !
Csütörtökön megyek az AFP-re, akkor mondanak időpontot!
És kéretik koromra és állapotomra való tekintettel nem szemtelenkedni! :lol:
Jelzem én ne féljetek, ha szükség van a pozitív energiákra!
Megtartóztatás: ha néha a drága apuci valami jó bort iszik, két kortyot tuti iszom belőle! A hajfestést nekem azt ajánlották, h az első 3 hónapban bírjam ki! (Pedig sejthetitek mennyi ősz hajszálam van már így! Jelzem: hiába őszhaj a divat, nem áll jól!)
Szóval, én próbálok a paraszti megérzésekre is hagyatkozni, de 21. századi is vagyok, így hallgatok a tudmányra is! De van ami egyik fülemen be, másikon ki!
Ja és naná, hogy makacs is vagyok egy csomó dologban!
Hello Lollypop!
erMóni
ermoni

Igen, voltam múlt hét péntekenn, de eredményem még nincs sajnos, pedig meglehetősen izgulok. De reménykedem, hogy minden oké ;) :) Egyébként az utóbbi időben én speckó állati szétszórt vagyok... ez a terhességtől van?? :)

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Andi
szerda körül,de ha eléri a 0,5öt akkor nagyon hapy leszek,remény hal megutoljára
nem baj ha mutatok a csajról még egy képet? :oops:
ezen olyan cuki :-)

Lollypop :-)
szia
én már nem tudom mennyi idős terhes vagyok,mai nap szerint 16 /1,de az én kölkeim nem nagykönyv szerint nőnek :-)

gyere gyakran
imádom a Balcsit,merre vagy pontosan?
Vendég

jajj erMóni ne izélj má,nem vagy te matuzsálem :-)

van egy rossz hírem a szétszórtság nekem is a terhességgel kezdődött de megis maradt :wink:

na a kép ha nem bánjátok
Kép
Vendég

Timurr! Szia :) Balatonalmádiban lakunk, nyáron nagyon jó itt, bár az idei fürdőzés tuti elmarad... :) Télen kicsit húzós, a víz iszonyatosan hozza a szelet, meg igazából nagyon jó lenne a parton sétálgatni, de azt is csak szélcsendben lehet. De alapból szuper :) Egyébként én az én számításaim alapján 16+4 lennék, de a doki még az első uh-n előreminősített terhességi korban :) Majád tündéri kiscsaj!! Gratu hozzá!! :)

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

már hogy bánnánk? hüjeeeee :D
tényleg cuki, és különben is, mostanában minden gyereket olyan szemmel nézek, h elfogadnám-e sajátnak/egyiknek. Maját simán bevállalnám. éééédespofaaaa :D

Kép
an°°di

Andi! Én is így nézem a gyerkőcöket :D Egyébként rajtatok mennyire látszik már a terhesség?? :) Nekem az alkatom miatt egy kicsit már kerekedik a pocim, de pl. a 19 hetes barátnőmön még semmi nem látszik :)

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

én még csak dagadtnak tűnök, sztem, de a haverjaim azt mondják, ez a pocak összetéveszthetetlenül terheshas.
nem én vagyok a mérvadó, asszem, így ikrekkel, de oldalról a helyzet már elég amorf :D
de jól nézek ki, ez a lényeg ;)
(mennem kell melózni, majd este jövök..sziasztok)

Kép
an°°di

Hello!
Én nyár kivételével egész jól bírom a Balcsit! Üdv az északi partnak! Én annak vagyok a nagy barátja! Almádiban is előfordulok néha, de mostanában Keszthelyen lógunk! Egy szép októberre is emlékszem Almádiban!
Bár nyáron is elég sokat vagyunk lenn, de én szeretem azt, amikor kicsit csendesebb!
Na ennyit a Balatonról, Lollypop! :D
Ha bármit másképp csináltok,mint eddig illetve a rossz tulajdonságokat én mindig a hormonokra fogom! Eddig bejött! :lol:
erMóni
ermoni

Andi! Ha ők mondják... ;) Jó melót neked!! :) Szió! :)

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Szia erMóni! :) Jó is Almádi ;) Én nyáron csak kánikulában nem szeretek fürdeni, többször is megszívtam, mert nekem nagyon könnyen leég a bőröm... régebben egész napokat töltöttünk a vízben, én itt nőttem fel, szép kis emlékek kötnek ide :) :) El nem tudnám képzelni, h máshol lakunk, v h az én gyerkőm máshol nőjön fel :)

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Sziasztok!

Végre bejött a babanet.:)

Lollypop!
Üdv. a topicon!!!Balatonalmádi? Tényleg jó hely. :)
Mostanában mi Kenesére járunk. Csendes hely. Siófok anno nagyon bejött, de most ez az új sétáló...Reggel már tele kómás fiatalokkal, szinte eltűntek a szupi kajáldák, tele bárokkal. Úgy látszik Siófokból, már kiöregedtem. :)
Nem lesz fürdés az idén? Miért? A pocaklakó miatt? Inkább 100x a Balaton, mint valamilyen strand, kevesebb a fertőzés veszély. Szerintem :oops:

ErMóni!
:shock: Nem is vagy "öreg". Vörösbor jó ötlet, nem árt állítólag. Még a vérkép is jobb lesz. :wink: Legközelebb előtte, este iszok egy kicsit. :D Küldöm a pozitív energiákat. Gondolok rád csütörtökön.

Timi!
Nagyon aranyos a kislányod. Azok a kékszemek...Remélem nekem is lesz egyszer egy kékszemű gyerekem. :) Miért bánnánk, ha teszel fel képet.

Hajfestés, ugyan már lassan 3. hónapja hanyagolom a fodrászt, de nem tudatosan, egyszerűen nincs idő rá. Vagyis lenne, De Manó felügyelete nehéz megoldani. Másfél óra alatt, pedig szétszedné a fodrászatot. :)
Tehát a kismamában olvastam, hogy elvileg nem árt, főleg ha satírt használ az ember. Mivel ez közvetlenül nem ér a fejbőrhöz. Nekem is satír van. És lesz is. Ha ilyen ritkán járok, szerintem nem lesz baj belőle. Vagy ott van még a henna, az tuti veszélytelen. Manóval hajszínezőt használtam.

Andi!
Még az ágy és a babakocsi is új, egyszerűen akkor még nem gondolkodtam más alternatívákon. Mostanában nézegetem a hbabakocsikat, van amit érdemes megvenni használtan. Kiságy, hát, mi azt is nagyon lestrapáltuk, Örülök, ha tesó is kinő belőle. Nagyon keveset kellett használnia valakinek, ha jó állapotban el tudja adni. Ilyenkor érdemesebb "márkásabb", jobb minőségű cuccokat nézni, amit mondjuk, újonnan nem venne meg az ember az ára miatt.

Na ennyi voltam mára!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!! :)

Jolka! Siófok tényleg elég brutál lett... nem hiszem, h te öregedtél ki belőle!! Rengeteget változott sajnos a hely :? Tényleg így van, ahogy írod, mert hiába akarnál sétálni kora reggel a parton, ott a rengeteg 16-19 év körüli fiatal, akik kijózanodni készülnek különböző szerek hatása alól :?
Egyébként igen, a baba miatt mondtam, hogy nem lesz fürdés, mert megkérdeztem a dokimat, és nem javasolta :( Mondjuk ő is azt mondta, mint te, hogy egy uszoda helyett inkább a Balcsi, de még azt sem javasolja. :( Majd jövőre ;)

Hajfestés - én is kérdeztem erről több szakembert is, és mki azt mondta, hogy ma már lehet terhesen fodrászhoz járni! Nekem hennával van csinálva a hajam, és ha továbbra is azt használom, akkor nem lesz semmi bajom se. Ennek azért örülök!! ;) Én viszonylag gyakrabban szoktam fodrászhoz járni, mert vissza kell vágni (nagyon törik a hajam sajna :(), stb., úh örülök, h a terhesség alatt is lehet majd! :)

Nekem kicsit gázos éjszakám volt, marha nehezen akartam elaludni, és éjszaka 3× is felkeltem arra, h hányingerem van :? :( Tényleg, csajok, ti a rosszullétekkel h álltok??

Szép napot mkinek!! :)

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Lollypop!

Ugyan még nem tudtam magamra rászánni az úszásra, de mindenképpen menni akarok. Én a fősuli uszodájába járok, itt azért nem fordul meg annyi ember. Csak most várni kell, mert van vizelet minta nem tökéletes. :? Nincs gond, a szokásos női dolgok, ami terhesség nélkül is van, nagyon ritkán. :)
Én az első terhességgel kérdeztem a dokim, ő még helyeselte is, hogy járok. A mozgás mindenképen jót tesz. Nem akarok hülyeséget írni, de a víz elvileg nem jut be a gyerkőchöz, hisz ott a nyákdugó. Mondjuk egy gombás fertőzés, az nem jönne jól. :?

Hajamba van pár szőke tincs, amit már nem szivatnak az új módszernek köszönhetően, így kisebb a kockázat, na és kevesebb idő. :)
Rosszullét szerencsére elmúlt, viszont újra van étvágyam. Nem tudom, hogy ennek örüljek e. :) A husi az még nálam is mumus, de pl, a spagit azt meg tudom enni. Most én is zöldség párti vagyok. Retek a favorit, de jöhet sali, de csak magamért elfelejtek mindig venni.
Camember, a sajtra gondoltok? Én egy jót ettem belőle a hétvégén, áfonya öntettel. Nyam-nyam...:)

Ja Lollypop, tábla, be akarsz kerülni? Akkor most kozmetikusként dolgozol? Saját szalon? Gyerkőc után mikor akarsz újra munkába állni, vagy ez neked egyelőre nem fontos. Mert a kozmetikusom mesélte, hogy az ők szakmájában, hamar vissza kell állni, a vendégkör miatt, mert még átpártolnak máshova. Te , hogy vagy ezzel?

Szép napot
Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ajaj de hülyén fogalmaztam, bocsi, még reggel van . :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

na, tessék, ha lustálkodom, mások kukorékolnak reggel :D
sziasztok
totál "agyonvert" hangulatban, belassult vagyok ma. akkor abaromságokat álmodom mostanában, mint a ház. így, Lollypop, nekem ezzel van gondom éjszaka. ill. ez nem is igazán gond, csak nem mindig ébredek jókedvűen.

hajfestéses témához nem tudok hozzászólni, mert évek óta nem festem. az ok kizárólag beteges lustaság ;) pedig a Jutta-féle pirosas nekem is jól állt. most az eredeti barna, de nagyon szép, jót tesz neki a terhesség, még anyám is megdicsérte. ja, és van benne 4-5 ősz hajszál, de azokat lesz*rom :)

az én dokim is kategorikusan megtiltott mindennemű sporttevékenységet :shock: nem ééértem, miért. az első 3 hónapban, még azt mondom, oké, legyünk óvatosak...de most????pedig megyünk egy hétre a Balcsihoz június közepén (hogy még mobil legyek vmennyire)...nem szeretnék a parton ülni 7 napon át...majd konzultálunk még erről a dokival, asszem.

mindenkinek szép napot mára! :)

Kép
an°°di

Hello lányok!
Hajfestés: én mégegyszer rákérdezek erre, aztán irány a fodrász! Az a helyzet, hogy nekem amúgy is majdnem fekete a hajam, és az ősz hajszálakat is ilyenre festetem! De állítólag minél sötétebb a festék annál allergénebb! (A világosabb festékek nem érnek semmit nálam, hidrogéneztetni meg nem akarok!) Na, részemről ennyi!
Rosszul alvás: szerencsére mostanában elkerül! Rosszullét: nem nagyon voltam rosszul eddig! Igaz a legeljén a le kellett mondanom az órámat! (Szerintem a diákok örültek neki!) És majdnem elájultam a combinón! Na azóta nem tömegközlekedem, ha nagyon muszáj csak akkor! Azóta autóval mindenhová! Az valahogy nekem biztonságot ad! Ti hogy vagytok ezzel?
Jolka! Aranyos vagy hogy gondolsz rám csütörtökön! De a nagy "buli", a hasbaszúrás még nem most lesz! Most még csak az afp-t veszik le!
Nincs valami jó tippetek valami jó testápolóra, mert rohadok! Szárad a bőröm mindenhol! Már kentem jónéhány dolgot magamra épp kutygumit nem! Eddig normál bőröm volt, de most mintha nőném ki, vagy tudom is én! Na, hátha valaki ebben a papucsban jár és remek, bevált ötlete van!
Andi, elaludtál? Te szoktad ébreszteni itt a nőtársadalmat! :lol:
Nagyon szép napot!
ErMóni
ermoni

ErMóni, nem, nem aldutam el. apukával együtt keltem, mint minden nap, csak eszembe jutott a baromság, amit álmodtam (a ma reggeli kissé horrorisztikusra sikerült), és úgy döntöttem, visszaalszom pihenni egy kicsit. :P máskor nem fordul elő, ígérem :D hehe
az én bőröm is szárad. a egyik tanítványom tanácsára vettem natúr, kézzel készített, mézes, direkt száraz bőrre ajánlott szappant...a helyzet 'fokozódott' csak tőle. most várok. néha befigyel egy kis nivea milk, de nem vagyok egy testápolós-fajta, így inkább csendben várom a nyarat, és remélem, h a faggyúmirigyeimet az izzadás helyrepofozza. általában ez szokott történni. meglássuk.
mostanában azonban én fázós lettem. a mellem különösképp. a barátnőm szerint a végén rendes ember lesz belőlem (eddig szinte sosem fáztam..ettől ő egy kicsit ideges volt mindig)...nemtom. ha nyáron is fázósabb maradok a szokásosnál, akkor van esélyem a túlélésre. :?

Kép
an°°di

ja, és nincs kocsink, így tömegközlekedem (tavaly ilyenkor már javában bicajoztam mindenhová... brühühü :cry: ). imádom a bkv-t. tegnap este 8 után 15 percenként járt a metró...éjszakai műszak. 7ezerér megéri a bérlet. ennyi izzadt férfitesthez ennyi pénzért sehol sem tapadhatok (fujj)
de kocsit muszáj lesz beszerezni. akarom majd a gyerkőcöket vinni sokat vidékre barátokhoz és legfőképp nagyszülőkhöz, de kettővel a vonatozás gondolata is merész. inkább a bungee jumping ;)
te mit és hol tanítasz, erMóni?

Kép
an°°di

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?