Szilvi, én is úgy tudom, hogy a miómával "együtt lehet élni", és ha szemmel tartják uh-al, akkor a legtöbbször nincs is teendő vele. De a helyedben keresnék egy dokit, nem csak idézőjelest.
Csilla, örülök, hogy minden rendben.
Nekem is minden papíromon ott van az élénken mozgó magzat.
Citromról én is tudok, de azt meg nem nagyon bírja a gyomrom..
Nelli, ezek szerint a vizsgálat ne is votl megterhelő? Hogy ilyen jól bírta Domcsi.
Bindi, üdv. itt. Nekem is tapadt a mellső falon a lepény, és az valóban úgy van, hogy a terhesség folyamán a jó irányba vándorol. Tipp több pihi meg a szokásos ilyenek, biztos jó helyre csúszik Nálad is.
nekem Vikinél volt ilyen, és a semmilyen problémát nem okozott, mert megoldódott a leírt módon magától a dolog.
Anikó, AFP eredményed meglenne már most?
Én úgy tudom 1 hét-10 nap mire megvan. De gondolom ez is kórházfüggő lehet ezek szerint. Én nem is értem hogy van időtök védőnőzni ennyit..
(Most nehogy megsértődjön vki!
)
Én megmondom őszintén közöltem a védőnővel, hogy 2 (kis)gyerek mellett ne várja már el tőlem, hogy havonta rohangásszak hozzá jótanácsért meg súly- és vérnyomásmérésért. Mondtam, majd szülés előtt egyszer tuti elmegyek, mert Vikit viszem megmázsálni. Van dokim, akihez havonta meg ahogyan mondja elmegyek, nincs szükségem a felesleges okoskodásra. Se időm, sem pedig kedvem ehhez. Megsértődött kicsit, de nem érdekel, annyira időpocsékolásnak érzem a tevékenységét. Ha kérdésem lesz és nem tudom rá a választ én vagy az orvosom, netán anyukám vagy a barátnőim egyike, akkor majd jelentkezem.
Na, ez az én véleményem.
Most félre ne értsetek, persze olyan kismamiknak el tudom képzelni, aki alapból is olyan, hogy szívesen veszi mindenki tanácsát, első baba, vagy nagyon tanácstalan, nincs senkije igazán vagy gond van, aggódik nagyon stb. De én egyik sem vagyok.