Na akkor először is:
Minden Pannának Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk!
And,
Máté szája még most is lila
Olyan szar ez, az ember magát okolja, de hát tényleg nem lehetünk mindig a hátuk mögött!
Neked nincs kedved talizni nálunk jövő héten? Ja, most olvasom, hogy holnap mentek
Akkor kellemes pihenést, a következő talira meg várunk ám titeket is!
Tünde,
természetes, semmi gáz! Elsők a babók, utána bármi vagy bárki más!
Tök jó, hogy Zita ilyen doromboló kiscica lett
Félve kérdem: lehet rá hajtani?
:P:P
Davallia,
a kocsmázásról soha nem kell leszokni! Életed végéig jöhetsz
Benianyu,
lélekben jó utazást kívánunk!
Angella,
üdv itt
Családi pótlék
Emmának milyen jó dolga van
Képek
Szerintem is kérdezzetek rá valahol, mert elszállt vinyóról is lehet adatot bányászni, ha nem nagyon nagy a gáz! Mindenképp érdemes szerintem!
Ayse,
jó pihenést-bulizást nektek is!
Lesz még tali nálunk, majd ha visszajöttök, és Tünde is ráér! Vagy akkor is, ha nem
:D:D
Tündér Andris
Aranyos lehet
UgráLÓ jó ötlet!
Juci,
lesz tali, Dunaharasztin, a jövő héten, aztán meg valamikor utána is majd. Jóvanmá, a láthatatlan picurt nem számoltam véletlenül
MászóMarcinak gratulálunk! Ne aggódj, szerintem biztos rákap a fílingre nemsokára!
Jucc,
tali részleteket lásd lejjebb. Meg fentebb
Hőséggel én is így vagyok, azt csinálom meg, ami feltétlen szükséges ahhoz, hogy ne lepjenek el a legyek meg a muslincák, na meg a por, de szívesebben fekszem Máté mellé a jó hűvös parkettára játszani, meg összenyálazódni
Ancsi,
nekem sincs ötletem, torta bizti lesz, meg valami játék, vagy ruha, de nem tudom, mennyire értékelik ők ebben a korban az ilyesmit. Nagy felhajtást nem fogunk rendezni, szűk család, azt kész
Sildike,
családi pótlék
Rita,
családi pótlék
Most már csak kapkodom a fejem, azt ha lesz, örülök, ha nem, nem
:D:D
Bab,
gratulálunk a felvételhez!!! Csak összejön, Tofi szerintem édeskedves babuci, aki hagyja majd okosodni az anyukáját
A mai napról:
Ildiékkel Dagályban dagonyáztunk, bár Máténak nagyon mehetnéke volt, és birodalmi lépegetőt játszottunk majdnem végig. Két fürdés között Ildiék elmentek lángosért a két nagyfiúval, én meg ott maradtam a három kicsivel
Hogy könnyebb dolgom legyen, elővarázsoltam egy pohárnyi kölesgolyót, azt osztogattam, meg énekeltem, tapsoltam nekik. Leonka nagyon ügyesen tapsolt velem, aztán elkezdte Máténak adni a kölesgolyókat, majd jött egy hapsi, aki naivan megkérdezte, hogy: jéééé, hármasikrek??
Én meg mondtam neki, hogy: ahapersze, az kéne még
:D:D Főleg egyedül!!
:D
Ildiékhez hazafele mind az öt fiú kidőlt, Máté kivételével, akinek megint elég volt fél óra, aludtak is tovább, mi meg ittunk nagyon faja tejeskávét, meg dumáltunk csomót
Máténak nem ízlett Ildi csudajó töltöttpaprikája, aztán kiderült, hogy más sem
Délután viszont evett az istenek kertjéből származó őszibarackot, aztán majd megfulladt tőle szegénykém, de jött apa, mint felmentő sereg, és jól megvígasztalta
Nagyon élveztem a banzájt, bár több időt töltöttem a padlón a gyerekekkel játszva, mint a kanapén Ildivel és Barbival, de hát nem mindennap adatik meg az embernek, hogy ilyen társasága legyen
Szem előtt tartva, hogy Ildinek és Barbinak a jövő heti tali szempontjából hétfő vagy kedd lenne jó, ki jönne még hozzánk, Dunaharaszti Citybe??
Bab, Jucc, Juci, Ildi, Barbi? Többiek?