Sziasztok!
Már nagyon rég nem jártam erre,lehet,hogy már nem is emlékeztek rám(nk?)
remélem Mindenki jól van és élvezi a kismamaság minden apró örömét.
Nem ígérem,hogy név szerint mindenkinek fogok reagálni az utolsó hsz-m óta,de megpróbálok én is kicsit sűrűbben irogatni
Szóval,
Tontica, Davailla,Szana,Persela,Mot,Őzi,Timi!Gratulálok a babókáitokhoz és gyertek sűrűn!Üdv közöttünk!
Brigó!Gratula a kisfiatokhoz!
Bnéhtimi! grat a kislányotokhoz!
Tünde! Örülök,hogy minden rendben volt a 12 hetes uh-n is. További jó pihit!
Sziszike! Drukkoltam nektek!
Bunny!Merre vagy?
Réka! mennyi lett az afp eredményed?
Winnie! Látom Brigó már leírta a vonalzó készítését,de még nem látom a vonalzót?Valahol elakadtál?
Kataa! Nagy nagy gratula a kisfiatokhoz!Legalább Alexnek lesz egy játszópajtása!Biztos nagyon várja.
Annyira jó ez a sorozat a babóról.
Nektek is jó pihit!
Olyan jó,hogy ilyen sokan csatlakoztatok és tök szupi,hogy már ilyen sokan tudjátok a babák nemét.Mi még nem kérdeztünk rá,de a dokim nem is szereti megtippelni,ezért majd augusztusban én is tervezem a 4d uh-t (a Kárpát utcába) ,és akkor majd remélhetőleg kiderül.
Pocakbabám igen aktív,elég régóta érzem a ténykedéseit odabent,de július óta egyre aktívabb.Igaz apa még kintről nem érzékeli,de én annál inkább....és ugyanolyan csodás érzés most is,mint a Dávidnál.
A szakmai kollégium mai állása szerint állítólag a 20-21 héten javasolják a genetikai uh-t.
,ezért erről most nem tudok beszámolni,oda majd csak 24-én megyek,pedig szívesen összehasonlítottam volna a velünk egyidős kismamák adataival,mint a 12 hetesnél.
Meglett nekem is az Afp eredményem,és most egy kicsit összezavarodtam a sok eltérő véleménytől és tanácstólNekem is pontosan annyi lett,mint Sziszikének:
0,7 a MOM és nekem nem kell mennem se genetikára,se uh-ra ; a dokim szerint ez jó.
Nekem is alacsonynak tűnt így első hallásra,miután megbizonyosodtam,hogy a kisfiamnál ugyan ebben az időpontban 1,4 volt ,így kissé elkeseredtem,miután elolvastam Sziszike hsz-t mégjobban....
Egy másik topikban a barátnőmnek 0,55 volt az érték és neki se kellett mennie sehova és ennyire egészséges kisbabát,mint a Bencit életemben nem láttam...
Most ilyenkor mi a teendő?
Ildikó