Jó reggelt mindenkinek!
Húúú ez aztán az éjszakai élet!
MSE
Igen sejtettük, hogy nagy lesz. kb 32 hetesen voltunk a Praxisban 4D uh-on és a pasi már akkor mondta, ha kihúzom a kiírt időpontig akkor 4 kg felletti babával számoljak. Én meg ráadásul nemhogy kihúztam a kiírt időpontig, de még túl is hordtam majdnem 2 héttel. A szülés előtti napon is voltam flowmetrián és ott is mondták, hogy nagy lesz.
Egyébként nekem mindkét szülés indított volt, mindkét gyereket túlhordtam. De a második az gyorsabban ment. Lehet, hogy mert bejáratott úton jött, de lehet, hogy a gravitáció húzta le
az első szülés reggel 8-tól fél 3-ig tartott, a dagika meg 8-tól fél 12-ig.
A másodiknál a vágás mindössze 2 cm-es volt. Ha kisebb lett volna a baba lehet, hogy még azt is megúsztam volna.
Hízás: Mindkét gyerekkel 20 kg-ot híztam. Remélem most nem lesz ennyi. Eleve mindkét szülés után maradt rajtam pár kg. Most még nem híztam semmit, pedig ilyenkor az előzőeknél már volt hogy +5-nél jártam. Szülés után lement rólam 5 kg, szoptatás alatt megint 5. Maradt a + 10, azzal meg a szoptatás befejezése után küzdöttem, de még így is maradt plussz.
Nicika
Lehet, hogy hamarabb fogod érezni. Ez mindenkinél más, ez csak az én esetem.
Cory
Hát tényleg nem semmi az a 35 perc. Nekem amikor beindították akkor volt 2 ujjnyi és ehhez képes még így is örültem, hogy cirka 3 és fél óra alatt megvolt. Mondjuk a végén nálunk is úgy felgyorsultak az események, hogy úgy szaladtak a dokiért.
Na már megint kisregény lett.