Új privát üzeneted érkezett!

Ancsipancsi,
mekkora az az alapvetoen nagy ruci? Coraban 48-as meretig lesznek gatyak. En 80 kilo vagyok a 167 cm-hez es sztem most vagyok 44-46-os meretu.
Amugy nem vagyok annyira dundi, 70 kilonal tobbnek senki sem nez. Szoval ha te is ekorul vagy, akkor a coras cuccok talan jok lesznek, en holnap megyek, majd beszamolok utana.
Amugy a C&A-ban jol neznek ki, nagyok is, csak 8k felett vannak.

Apucinak tegnaptol hasmenese van lazzal, wazzeg. Remelem nem virusos, csak vmi gyomorrontas, mert en ugye itthon fekszem es nem orulnek.

Falina
falina

Kedves Falina, akkor megpróbálkozom, mert eddig 46-48-ast hordtam, habár lehet, hogy már nem lesz jó rám Kép . nekem is teszik a C&A, csak bizony elég drága!
Ne félj, az én környezetemben nagyon sok lázas beteg ember van, remélem, hogy nem fogom elkapni, eddig bírtam (kop-kop). Fald a vitamint!!! Kép

Csilla! sajna meló után se haza megyek, még jó pár hónapig minden héten kétszer este 8 után érek haza, a többi napon meg 5-6 között. (ha minden jól megy!!) úgyhogy eléggé fáradt dög vagyok Kép

ancsipancsi

Mindenki küldje el nekem a fáradságát, majd kipihenem helyettetek is. Kép)
Inkább alszom addg se émelygek, vagy épp az éhségtől vagyok rosszul? néha már el se tudom dönteni. Amíg dolgoztam nem volt ennyi időm magamra nem is agonizáltam ennyit, csak fáradt voltam rettenetesen.
Én a gesztenyepürével még nem próbálkoztam (jó ötlet), de gy Rákóczi túróst bevállalnék.
gviki

Hali!

Megjöttem a felderítőkörútról!Kép
Nem bírtam megállni és bementem a közeli pláza(Árkád) bababoltájábaKép, remélem mindenki dolgozott és senki ismerős(mindig összefutok egy kettővel)nem látta hogy ott taperolom az édibbnél édibb babaruhákatKép
Kismamaruhaügyben nincs fejlemény, nem láttam semmi érdekeset!Én nem tudom melyik C&A ról beszéltek, de az árkádiban egy két ottmaradt ocsmány darab van....
Egyébként valami gatyát hajkurásztam magamnak(még nem kismamásat), de nem találtam semmit!
Kezdek aggódni, hogy magyarázom meg bárkinek is, hogy egy gatyában járok egész héten???KépKépKép
Tehát nem vettem semmit, viszont jól elfáradtam, pedig én mindig annyit tudtam cirkálni az üzletekben, mostmeg.....Kép
Na mindenesetre én is a Coras cuccokra hegyezem a fogam, bár azok tényleg elég nyáriasak, majd meglátjátok! Ti mekkorát fogtok venni???
Hogy saccoljuk meg, hogy mennyit fogunk hízni fenékre, combra stb???

Csillám!
Nagyon várom az új alakításodatKép
Jól kitoltál velem, én tuti később szülök majd mint te, szét fogom izgulni a fejem miattadKépKépKép

Megann 8+2

Kép

Kép
megann

Megann! Elejében én is gondban voltam gatyaügyben, mert pont november táján vettem 3 újat, és abból most csak kettő jön rám, mert a harmadik szorít nagyon hasban (nem rugalmas szűk farmer). elkezdtem túrni a szekrényemben, és mivel hol fogyok, hol hízom, van pár nagyobb rucim is. úgyhogy most találtam egy farmert (egész divatos Kép, és egy kordbársony gatyát. a legjobban a kord hordható. ezen kívül van még egy (rózsaszín Kép ) kordom, meg egy farmerszerű fekte gatyám, de amúgy az összes tiszta pamutból. a C&A-ban az a jó, hogy még a farmerok is pamutból vannak szőve, és nem szúrnak. Kép na, szóval én is arra gondoltam, hogy mit szólnak majd, hogy 3-4 gatyában járok folyton, de lesz..om Kép hamarosan majd veszek egy újat, habár nem biztos, mert pénteken nézelődtem a szekrényben, és találtam egy bordó sztreccsgatyát, ami tök kényelmes. Kép

már arra is gondoltam, hogy egy-két gatyát (amit nem sajnálok) elviszek varrónőhöz, és átalakíttatok terhesre. (varratok az elejébe hasfogót Kép )

Ancsipancsi
11+6

ancsipancsi

ja, és én is imádtam plázázni, aztán most meg nincs rá energiám Kép

ancsipancsi

Ancsipancsi! Ez egész jó ötlet. Én is keresek néhány gatyát a szekrényben, amit elviszek varrónőhöz átalakíttatni.

Viki! Pihenj helyettem is, én itt benn gürcölök a munkahelyen. Illetve nem föltűnően próbálok nyitott szemmel aludni. Egyre inkább úgy tűnik, lesz autónk! Éljen-éljen! Kép

Kép

Kép

Kép
bodza

MegannKép

Izguljál csak,majd miattam!Kép
Úgyis visszakapodKép

(Hozott a párom gesztenyepürét bi-bi-bíKép)

Én tegnap beszereztem egy tök jó farmert,(még nagy is egy kicsit)Hát nem GAS hanem Miss PopyKép

Ezenkívül van még 1 farmer,2 sztreccses vászon,2 bő fazonú csini gatya, és 3 szoknya!

A Tavaszi cuccból ,nemtudom mekkorát kéne venni??

Csilla
csillam

Sziasztok,
bocs, most nem érek rá, de a gatyót én a Pólusbeli C&A-ban vettem, és ilyen:
Kép
A vaku miatt világos,amúgy szép csokibarna, egész halvány csíkos, vékonyabb tavaszi anyag, és a slicc az nem igazi, a dereka fönt meg gumis-gomblukas. Ez 44-es, kicsit elsztikus anyag, nagyon kényelmes.
Rám ez most icipicit bő fenékben-combban, de a 44-es méretemre nem szándékozok sokat hízni (nagyjából semmitKép, úgyhogy már most számolom a szénhidrátot)
Csilla, szerintem vehetsz olyat, ami fenékben-combban kb jó, csak feszes ne legyen, inkább egy kicsit bővebb.
üdv
Penna
penna

Meg lehet kérdezni, mennyibe került?

Köszi!

Kép

Kép

Kép
bodza

Gratutálok hozzá egyébként, nagyon jól néz ki!

Kép

Kép

Kép
bodza

Na, még visszanéztem, de csak ezért: 2690 volt, Jessica márkájú.
jóéjt
P
penna

Cirmike,
végre eljutottam a válaszig. 25 mm volt a babónk múlt csütörtökön. Kép Remélem azóta szépen növekszik a Kicsim.
Falina
falina

de azért jó tudni, hogy nem ennyibe kerülnek a C&A-ban a gatyók, hanem inkább 8-10eFt-ok. Én is rendszeresen onnan öltözöm, pont a Jessica márkát veszem. De ákszióban ki lehet ám fogni könnyen!!!

én is fogok egy ilyesmit venni, kissé legyen nagyobb, és a hasrésze meg majd nyúlik gondolom, nem Penna??

Ancsipancsi
11+6

ancsipancsi

Sziasztok,

Én igazából még nem merek semmi ilyesmit venni még magamnak sem, csak a 12 hét után. Addig kigombolt gatyával járok. Nem vagyok babonás, de nem akarok gatya fölött zokogni. Csak azt nem értem, hogy aiket általában olvastam azoknak 8. hét előtt köszönt el a babájuk, de mért írja minden könyv, hogy a 8-12. hét a kritikus vetélés szempontjából? Valaki tudja a választ?
Igazából ne értsetek félre, nem jár minden percben azon az agyam, hogy elmegy, sőt, elég optimistán állok, hozzá, de azért mégis...ezt is bele kell kalkulálni! nem?

Üdv.Pr. 8+2

Kép

Kép
prüntyi

gondolom, hogy 8 hét előtt megy el több, amiről esetleg még maguk az anyák se tudnak, legalábbis akik nem tervezték a gyerkőcöt, hanem csak azt hiszik, hogy késik a vérzésük. még holnapig kell várnom, és kezdem a 13. hetet Kép), vagyis holnap leszek pontosan 12.

ancsipancsi

gondolom az az optimistább,babonamentesebb,aki elsőre próbálkozik.nekem megse fordult volna lehet a fejemben,hogy esetleg elmehet(az enyém?ugyan már!mért menne el?!),amíg ide nem találtam.ami nem baj,mert sok mindenre választ kaptam,felkészültem,na meg kidumálhatom magamból a kis paráimat.
mellesleg tegnap megvolt az első hányingerem....kellett nekem hiányolni a tüneteket,majdnem lebuktam a barátnőm elött.ja és a dokimat elértem végre,a köv.héten kedden fogad és azt mondta mit pattogok itt 5hetesen,akár jöhetnék késöbb is!jól megkaptamKép
sziasztok!5+2

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Lányok!
Marhára ki vagyok!
Gondoltam ma reggel, hogy biztos ami biztos felpróbálgatom a nyári lennadrágjaimat, bermudáimat, hogy melyik jó melyik nem, melyik kerülhet a bőröndbe...
LÁNYOK, 1 DB KÉNYELMESET TALÁLTAMKépKépKép
Úgyhogy most nincs mese, elindulok és felkutatok valamiféle tavaszi szerkót, hát hogy menjek 2 hétre 1 db nadrággalKépKépKép????
Ráadásul a trikóim, pólóim is feszülnek, úgyhogy nem tudom mi lesz velem....
Ha hazajön a férjem, bejelentem neki a jóhírtKép, én ezt nem is gondoltam volna, hogy már a 2. hónapban egy ruha se lesz jó rám!
És igen, az a másik fele, hogy én is nagyon félős és babonás vagyok és én is megfogadtam, hogy nem vásárolgatok 12. hét előtt!

Megann 8+3

Kép

Kép
megann

Megann. a mérleg mit mond? csak hasban, vagy máshol is? Kép
menj, aztán vásárolj pár cuccot magadnak.

ancsipancsi

Ancsipancsi,

Gratulálok! Szeretnék már én is ott járni! Már csak 3-4 hét! Minden rendben van a nagy UH-gal? Vagy még nem voltál?

Nyúlné,
igen ezt már többetektől hallottam, és felháborít! Hisz ebben az időszakban fejlődik igazán! Ekkor kellene nagyon vizsgálgatni!

Nekem szerencsém volt, szinte a 4.héttől végigkövettem ahogy fejlődik!
A tesztek után kb a 4. hét végén voltam UH-on (az én dokim nem küldött el, szerencsére!) akkor csak a szép duzzadt, megvastagodott méhemet és nyálkahártyát! Kicsit el is szomorodtam, azt hittem kamu az egész. A következő héten megint mentem, akkor látszott már egy petezsák és benne egy kis fehér pont! Tényleg nem több. A 6. héten szintén mentem, akkor már 6 mm-es volt, és már pulzált az egés kis lénye, szinte az egész gyerek egy nagy szívnek tűnt.
Majd most a 8. héten ismét voltam, amikor 16mm volt és már arányosabb volt a picur és úgy kalapált a szíve majd kiesett!

Megann,
Átélem a helyzeted, bár én még csak nadrágokat gombolok ki. Hova utaztok?

Pr. 8+2

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi! nekem csak a 10,5 héten volt UH. nem akart korábban elküldeni, nála meg 10eFt az UH, szóval meggondolandó Kép de minden oké, csak a szívét én nem hallottam, viszont ugrafickándozott összevissza, szóval gondolom, hogy kalapált Kép

18-20 hetesen lesz a genetikai UH.
amúgy - mivel tudományosan nem bizonyított, hogy nem ártalmas az UH - nem szeretnék a fontos UH-kon kívül többre elmenni, mert szükségtelennek tartom. persze baromi kíváncsi vagyok én is, szívem szerint minden nap megnézném, csak hát...
tudom, hogy az emberi fül nem hall ilyen magas tartományban, mint az UH, de érdekes módon a gyerkőcöm aludt még mikor bementem a rendelőbe (pedig előtte busz-vili zötykölődés) és az UH-zás közben felébredt ugrálni Kép

reggel még hagyján a hasam, de estére duzzadtabb. biztos az üléstől, ahogy nyomom. én is néha kigombolom a nacimat.

ancsipancsi

Sziasztok!

Szerintetek ha a teszt negatív, de az ultrahangon láttak valami kis pontot akkor mennyi az esélye? A doki azt mondta, hogy 2 hét mulva keressem fel. Adot Duphaston-t. Vajon mire jó? Mikor kezdhetünk örülni a picinek?
kandri

Kandri!
Ha a teszt negatív, akkor vagy rossz, vagy nem termel még annyi HCG hormont a szervezeted, hogy ezt a teszt érzékelje! Örülni akkor kezdhetsz, ha dobog a kis szíve! Kb.5-6.hét
A gyógyszert meg szerintem a beágyazódás elősegítésére kaphattad, lehet hogy hormontartalmú!

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Én nagyon szerencsés vagyok lányok, mert itthon vagyok a kisfiammal és egyenlőre nagyon kényelmes itthoni nadrágaim vannak és még a kordbársony gatyáim is jók, amiben eljárok.

Elraktam az előző terhes ruháimat is csak ami most nyáron lesz jó méretben az már túl meleg lesz (tavaszi ruhák). Május végén szültem az első babát. Egyébként én szeretem ha látszik a pocakom, így sok feszülős de kényelmes ruhát hordok majd. (csak 38 helyett 42-es méretet)
Ti hogy vagytok vele? Inkább takargatjátok? Mármint azután mikor ugyis mindenki (pl.kollégák) számára egyértelmű a terhesség?

Egyébként sokat émelygek mostanában... de jól vagyok. Sokat cipelteti magát kisfiam is (13 kg). Tegnap nem volt hajlandó a lábán feljönni a dédihez a 4.emeletre, pedig ügyesen tudna már, ha fogom a kezét. Remélem nem lesz baj ez a sok emelgetés addigra mikor pedig már nagy lesz a pocakom, leszoktatom róla (bár lehet, hogy hiú ábránd).
Van vki hasonló helyzetben?

Cirmike
6+5

Kép
[KépKép
cirmike77

Kandri!
mit gondolsz,ha igen,mikori?én vennék még tesztet,nekem csak a 29.napon mutatott eredményt és érdemes a reggeli vizelettel próbálkozni,de nem garancia,hogy kimutatja sajna.....én,miután 3is pozitív lett rá egy héttel megint tesztelgettem!Kép
mindenesetre,ha mint hallom várjátok a jó hírtKép drukkolok nektek és nyugi(jó duma tudom)

kösz,Prüntyi!fel is vagyok háborodva!Képazért annyira nem!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kandri! Gábriel tesztet vegyél. (ha gondolod)

ancsipancsi

Kandri
és mit gondolsz,mikori?nekem csak a 29.napon mutatott ki pozitívat,elötte nem,utánna meg nem lehetet leállítaniKép(2csík függő voltam)
én vennék még tesztet/ket,és reggeli első vizelet is tutibb,bár sajna a teszt nem mindig mutat eredményt,úgyhogy addig is nyugi nektek és kitartás
drukkolok nagyon!!!!!Kép
Prüntyi,
köszi a felháborodástKép Kép Kép5+2

Emese és MarciKépKép
nyúlné

jaj,azt hittem elszálltam és újra írtam!na melyik a jobb?Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

mindkettő. csoda, hogy nem ütött meg a guta. én utálok elszállni. :/

MELL:
nekem nem nő a mellem, de a bimbi környéke kissé érzékeny lett, ha hozzá ér vmi, akkor fáj is.

a hasam meg labda Kép

ancsipancsi

majd megnőKép
amelyik tünetet hiányoljuk.tuti pár nap múlva beköszönt és ki vagyunk,hogy minek jelentkezett.
kivéve gondolom a babamozgástKép
mindenesetre egy jó tanács: ne menj mellel mindennek!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Nekem is sikerült pozitív tesztet produkálnom 2 napja, de még nagyon az elején vagyok, 4+5 vagy ilyesmi.
Nagyon örülünk neki, persze rajtatok kívül még senki nem tudja.(tök jó elmondani valakinek Kép Kép
Cirmike, abszolút egy cipőben járunk: nekem is van már egy 20 hónapos kislányom (szintén 13kg) aki folyamatosan mozgásban tart Kép

Üdv mindnenkinek, Nyul29
nyul29

Cirmike,
mi ma a Kika játszójában voltunk, és az én 20 hónaposom a lépcsőtől a parkolóig vitette magát. PEdig nem is lépcső volt, csak lift.
Én mostanában visszaszokatm arra a legegyszerűbb esernyőkocsira, tudod, ami 2 kg, csak bedobom a kocsiba, inkább, mint akár 5 m-en is cipeljem.
Én elvileg 6+1 vagyok naptár szerint, és én is félek a cipeléstől az enyém 13,5 ruha nélkülKép

Ancsipancsi,
igen, a gatya pocakbetétje nyúlós pamut, fönt meg jól be lehet húzni a gumivalKép

Én csak feb végén, kb 10 hetesen akartam dokihoz menni, de a barátnőm rábeszélt, végül is igaza van. Mivel "friss" doki, azaz az előzőt nem nála szültem, jó még idejében megismerkedni, hogy ha nemtecc, válthassak. Aztán, ha véletlenül barnáznék vagy valami, legyen hova szaladni. Úgyhogy 2 hét múlva elmegyek hozzáKép

Ja, Kandri, nekem a DM-es "One step" (asszem ez a neve, olyan mosolygós smiley-figura van a dobozon) mutatta ki leghamarabb, utána más teszt még neg. volt, de ez már +.

megyek pihizni,
üdv
Penna
penna

hello,Nyul29!én egy másiknak a néja vagyok,Kép
illetve még csak úgy mondjuk,igaziból mi majd a baba utánn!örülök,hogy jöttél és gratulálunk nektek!KépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

csajszik! (Penna!! Kép ) a Westendcicis C&A-ban voltatok? mert a MOM-osban tényleg kicsi a kínálat, de ha aszondjátok, hogy a Westendben is, akkor el nem mászom oda külön.

kéne nekem egy kényelmes gatya tényleg Kép

ancsipancsi

Köszönöm a válaszokat. Tök jó megbeszélni és elmondani a dolgokat. A családnak még nem akarom, mert tavaly tul korán örültünk és mellé ment sajnaKép méhen kivül volt. Most tuti bent van azt mondta a doki, ha megmarad. Jan elején történhetett a dolog. Kíváncsi vagyok mit fognak mondani 2 hét mulva addigra kb. 5-6 hétnél járunk majd. Alig váromKép Mégegyszer köszönöm még jelentkezek csak sokat kell tanulni is, mert lassan érettségi és a munka mellett elég nehézKép
kandri

Sziasztok! Ancsipancsi! Én a napokban benézek a Westendbe, majd szétnézek ilyen ügyben.

Tegnap munka után mint egy darab fa dőltem ágyba. Aludtam 1/2 6-tól 1/2 8-ig, aztán este 11-től reggel 1/2 7-ig. De most megint punnyadt vagyok.

De hál'Istennek jól vagyok, most már nem is émelygek. Néha nyom a pocim, meg én is kigombolkozom a hasamon, de nincs semmi gond.

Tud valaki arról valamit, hogy 10 hét körül hogy hat a kismamára egy kb. 12 órás autóút? Megyünk Németországba, és aggódom kicsit, hogy nem rázom-e szét szegényt.

Kandri! Egy kalappal a babóhoz!

Kép

Kép

Kép
bodza

Megann! Az szerintem tök szexi egy kismamán, ha feszülnek rajta a pólók, nem? Azért 1-2 nacit szerezz be.
Én ezért is örülök, hogy nyáron leszünk nagy pocakosak, mert könnyebb lesz felsőt találni.

Kép

Kép

Kép
bodza

Bodza és többiek!

Nekem sincs semmi bajom a feszülős cuccokkal, szinte nekem is ezekből áll a ruhatáram!
De ami felcsúszik a hasamról, vagy hónaljban szorít, vagy ami kivillantja az úszógumimatKépazt nem nagyon csípem....
Ráadásul még a melltartóim is kicsinek bizonyulnakKép(mondjuk aztok már terhesség előtt is kicsit szorítottak lsd + 2-3 kg eredménye)

Prüntyi!
Floridába utazunk hétfőn, úgyhogy ezért kell/ett vennem valamit!
Háááááááát.....
Vettem a coraban egy fehér pamutvászon bermudát 46-os méret(62 kg), de látom, hogy ez is csak arra az időre lesz jó, amig kint leszünk és vettem egy lenvászon tunikát(ez már nagyon kismamás) L-es méretben (mert ugyis összemegy), de jól néz ki, majd jó lesz nyárra!
(Jaj nagyon félek, nehogy póruljárjakKép)

Egyébként láttam a coraban elegántos kismama diplomatagatyát 2800 ft körül volt, de valahogy ezekre a betétesekre még nem tudtam rászánni magam, ti már ilyet vettetetek magatoknak???

Ancsipancsi!
A mérleg is igazol, 1 kiló már tuti, de tegnap mintha már több lett volna!
Szerintetek ez nagyon sok? Ti hol tartotok súlyban?
Mondjuk nem csodálkozom, mivel most is Mese kekszet(mézes fincsi) rágcsálok, miközben írok nektek!Vissza kell fognom a szénhidrátot ugye??

Kandri!
Aztaaaaaaaaaaaaaaaa............ te még ilyen fiatal vagy???
Most érettségizel???Tudom, együtt akarsz majd discóba járni a kisfiaddal vagy a kislányoddal....KépKép
Ez tök jó....

Egyébként nektek mikor kell mentek a következő uh-ra?
Én a 7. héten voltam, a következőt még nem tudom, de én szeretnék a 11. en feltétlenül elmenni!

Kép

Kép
megann

Megann! Gratula az új beszerzésekhez. Szerintem kinn is tudsz majd egy csomó jó dolgot venni (már ha lesz időd), ott alapban akkorák az emberek, mint itthon a 9 hónapos kismamák, szóval biztos nagy lesz a választék. Kép

A melleim iszonyú tempóban nőnek, a melltartóim már kicsik rám. pedig még csak mostanában töltöm be a 7. hetet.

Apropó! Még mindig nem tudok semmi pontosat, hogy hol is járunk. Pont egy hét múlva szerda este megyek dokihoz. És apa is velem jön! Tök jó lesz, már alig várom. Remélem UH alapján kiderítik végre mikor is fogok szülni.

Én is akarok menni Corába!!! Úgy tűnik (de mostmár tényleg), hogy holnap elhozzuk az autót is, így már semmi akadálya nem lesz a vásárlásnak.

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok!

Megann

Nyugodj megKép.Ha nincs vérzés és erős görcs,akkor nem lehet semmi gond.Azért a 12. hét után már nem lesznek ilyen gondok,szerintem!
Ilyenkor nagyon intenzívek a változások,azért érzed ezt.Én anno az előzőnél így tudtam meg,hogy babás vagyokKép!hogy csak fájdogált a pocim,nem is gondoltam a mensikésésre.
A gáz-dolgokat megértemKép!Nekem uez van,és néha én sem tudom,hogy akkor ezek most a beleim,vagy gond vanKép!
Ez meg a sok progszteron és a relaxin homron miatt van,másként működnek a belek..
Remélem,azért minden rendben van és csak vásárolj nadrágokat,babona ide vagy oda,mert ilyenkor érzékeny a pocakKépNem?Anno nekem attól hányom kelett,ha vmi a pocakomhoz ért...

Puszi mindenkinek,Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!
Voltunk Corában, nekem nagyon tetszettek a gatyók, vettem is. 3-4 ezerért van a legtöbb, ami felülmúlja az Árkádban levő kismamabolt 8-10 ezres nadrágjait nálam.
Hm, most még a 44-es méret volt jó (80 kg-hoz), de inkább a 46 és 48-ast vettem meg.
Nagyon örülök nekik, mert a hasam nagyon érzékeny volt már a sima naciban.
Most nagyon bízom benne, hogy nem kapkodtam el a vásárlást, én is a rossz emlékekkel érkezett aggódosok közé tartozom ugyanis.
Falina
10+6
falina

Anyapoc!

Jaj, olyan jól esett amit írtál, olyan megnyugtató voltKépKépKép
Akkor nem csak én pörgetem túl a dolgokat!
Most is fájogat egy kicsit, tök rendszertelenül, délelőtt az egyik oldalt szurkált csak egy ponton, most meg ugyanúgy egy ponton, csak a másik oldalonKép
Semmi barnázás, semmi nem volt dec 4- ótaKépKépKép
Hát ez van, nem is bánom, nyúljanak csak azok a szalagok, ahogy csak akarnak, csak ne legyen gond!

Falina!
De jó....akkor találtál magadnak gatyót!Kép
Jól tetted, hogy a nagyobbat vetted, mert azért azok elég kis tavasziak(vékonykák), amiket én is láttam!Láttad azokat a csíkos "diplomata"(csini-iroda)gatyákat? Na azon még én is gondolkodom, végülis mire tavasz lesz, 3-4 hónapos terhesek leszünk(te többKép)akkor talán már nem kap senki röhögőgörcsöt, ha kismamgatyóban járunkKépKép
A rossz gondolatokat meg űzd el messzireKépBiztos rendben lesz mindenKép

Lányok!
Esténként elég ramatyul vagyok, erő nulla, néha úgy érzem hányni fogok, de nem mondanám, hogy hányingerem van, csak úgy simán rosszul vagyok, egyszerűen csak nyomom az ágyat....
Azért erről az érzésről szívesen lemondok a második harmadbanKépKépKépKép

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Megann Kép ,gondoltam Rad tegnap, tudod irtal korabban a kedvtelensegedrol. Nahat ez egyre inkabb kezd rajtam is eluralkodni, semmihez sincs mostanaban kedvem! Delutanonkent tok faradt vagyok kepes vagyok 2-3 orat aludni, mar ha tehetem... En is csak remeleni tudom, hogy nemsokara elmulik Kép
Tegnap direkt figyeltem a Floridai idojarast, szerintem nincs az a rohadt meleg most ott sem, kicsivel van tobb, mint itt nalunk (itt kb. 10-15 fok korul). De gondolom te is megnezted mar a neten...

Kepzeljetek a parom egyik kolleganoje is terhes, mar 15 hetes, tegnap este beszelgettunk kicsit. Szemtelenul kozolte, hogy meg 1 kilot sem szedett fel, es minden ruhaja ugyanolyan jo ra, ahogy eddig... en meg a 9,5 hetemmel mar olyan vagyok, mint egy lufi, es a merleg szerint is 1,5-2 kilot hiztam Kép

A hanyingerem furi modon este a legelviselhetetlenebb, alig tudok tole elaludni. Lehet hogy nem kellene mindent osszezabalni lefekves elott Kép

Mindenkinek "jobbulast", vigyazzatok magatokra,

Poci
pocika

Megann 22 éves vagyok csak estin munka mellett teszem le az érettségit. Hát azért diszkobá már nem megyek veleKép) hihi. pusza mindenkinek megyek tanulni hétfőn vizsgaKép
Különben hányadik héttől kezd nőni az ember pocija?
Nekem eddig semmi különös előjelem nincs. Se hányinger se mell feszülés se semmi...
Bizti normális azért nem?
kandri

Megann! 22éves vagyok ugyhogy diszkoba már nem fogok menni veleKép Az érettségit meg estin teszem le munka mellett.
Bodza! KöszönömKép
Különben hányadik héttől kezd nőni az ember pocija?
Nekem semmi előjel nincs. Se hányinger, se mell feszülés, se semmi. Ez normális?
Na pá megyek tanulni hétfőn vizsga.
kandri

szia Kandri,én 5+3vagyok és semmi látványos a cicin kívül,a hányingert meg addig hiányoltam míg végre megérkezettKép és mindenki máshogy gömbölyödikKépdrukk,drukk hétfőre!és azért a 22is azta!
csajok lehet repülni ugye?Amszterdamot nem hagynám ki márciusbanKép
tegnap életem első madártejét csináltam a páromnak,elég jó lett azt mondta,nekem továbbra se lesz a kedvencem,pláne,hogy most már tudom miből van,fúúúújjjjj!!!!a tetején azoktól az úszkáló fehérje-rántottáktól még el is hánytam magam majdnemKép .......viszont én meg jól becsokiztam,2tábla 10-15 perc alatt,és semmi gond vele,úgyhogy veszélyes,NAGYON VESZÉLYES!
ja meg nagytakarítottam!nem tudom ismeri e valaki az IKEA/KARLANDA kanapéját praktikus lehúzható,mosható,tépőzáras huzatjával......hát a ro....é...be!majd megszültem mire vissza varázsoltam a mosás után(picit összement és remek erőben vannak rajta a tépőzárak,amihez ért,oda tapadt!)amikor már erőtlen röhögésbe csaptam át,na akkor feladttam és megvártam a body-Nyúlt!Kép
csáó

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyuszkó! én is épp madártejet akarok csinálni magamnak ;-9 amúgy a tojást újabban utálom, de madártejben soha nem volt gondom vele.

Bodza! szerintem a pisilésen kívül nem lesz túl sok gondod, meg majd nyomódik kicsit a hasad. ülj kényelmesen, kényelmes szerkóban, és legyen vécé a közelben Kép

a Corával az a gondom, hogy csak kocsival lehet kijutni, és a párom nem egy butikozós típus, magyarán utál rucik után kajtatni, én meg nem szeretek vezetni. patt helyzet. Penna! a 48-as volt a legnagyobb? (amit vettél) mert akkor szerintem rám már az nem lesz jó, ha te a 46-os méretedre ilyet vettél!

tegnap este 8-tól ma reggel fél 7-ig aludtam! jó, mi?

ancsipancsi

küldök pár fotót a lehetséges gyermekeimről!
az első,ha a páromra üt(no komment)Kép
a második,ha rám(anyámék szerint egy szőrös makihoz hasonlítottamKépKép
ők pedig variációk Nyúl-csemetékreKépKépKép
hát nem arik?KépKépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

olyan édesek!!!!! iszonyat jó ez a jelmez!

Ancsipancsi
12

ancsipancsi

a dagi a legcukibb!Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?