Bodza és többiek!
Nekem sincs semmi bajom a feszülős cuccokkal, szinte nekem is ezekből áll a ruhatáram!
De ami felcsúszik a hasamról, vagy hónaljban szorít, vagy ami kivillantja az úszógumimat
azt nem nagyon csípem....
Ráadásul még a melltartóim is kicsinek bizonyulnak
(mondjuk aztok már terhesség előtt is kicsit szorítottak lsd + 2-3 kg eredménye)
Prüntyi!
Floridába utazunk hétfőn, úgyhogy ezért kell/ett vennem valamit!
Háááááááát.....
Vettem a coraban egy fehér pamutvászon bermudát 46-os méret(62 kg), de látom, hogy ez is csak arra az időre lesz jó, amig kint leszünk és vettem egy lenvászon tunikát(ez már nagyon kismamás) L-es méretben (mert ugyis összemegy), de jól néz ki, majd jó lesz nyárra!
(Jaj nagyon félek, nehogy póruljárjak
)
Egyébként láttam a coraban elegántos kismama diplomatagatyát 2800 ft körül volt, de valahogy ezekre a betétesekre még nem tudtam rászánni magam, ti már ilyet vettetetek magatoknak???
Ancsipancsi!
A mérleg is igazol, 1 kiló már tuti, de tegnap mintha már több lett volna!
Szerintetek ez nagyon sok? Ti hol tartotok súlyban?
Mondjuk nem csodálkozom, mivel most is Mese kekszet(mézes fincsi) rágcsálok, miközben írok nektek!Vissza kell fognom a szénhidrátot ugye??
Kandri!
Aztaaaaaaaaaaaaaaaa............ te még ilyen fiatal vagy???
Most érettségizel???Tudom, együtt akarsz majd discóba járni a kisfiaddal vagy a kislányoddal....
Ez tök jó....
Egyébként nektek mikor kell mentek a következő uh-ra?
Én a 7. héten voltam, a következőt még nem tudom, de én szeretnék a 11. en feltétlenül elmenni!