Sziasztok!
Alig bírom visszaolvasni akár csak egy nap termését
Tünde28!
Végre még egy kismama, aki a harmadikat várja
Már kezdtem csodabogárnak érezni magam itt
)
Tényleg, lányok! Féltek töölem valamiért vagy tuul kotnyeles vagyok vagy csak véletlen, hogy alig reagáltok a kisregényeimre? Komolyan kérdem, mert egy kicsit hülyén érzem magam. Nekem meg lehet ám mondani, mert ígérem, nem fogok megsértöödni
)
Haskeményedés: próbáltam magamban megfogalmazni, hogy hogyan is lehetne leírni, de Tünde28 nagyon klasszul leírta! Majdnem éreztem is, de szerencsére csak az emlékek
3D ultrahang: valaki írta (bocs, de lusta vagyok újra visszanézni), hogy mennyire sajnálja, hogy öö kimarad ebbööl, mert az öö városukban erre nincs lehetööség. Biztatásként csak annyit szeretnék errööl mondani, hogy mind az orvosom, aki nagyöreg a szakmában (82 éves!!, és az MTA tagja meg minden tótumfaktum és olyan friss szellemileg, mint egy fiatal - de jó lenne ilyennek lenni ennyi idöösen) és az az orvos, aki állítólag az ország egyik legjobb szonográfusa (uh-szakembere), mellesleg a Praxisban is dolgozik. Szóval számomra hiteles emberek egyöntetüüen állították, hogy a 3D és 4D uh a szülööknek borzasztóan nagy élmény, de a jó uh orvos még többet is lát a 2D-n. Nem véletlenül azzal nézik a 3D rendelöökben is elööször, majd inkább a szülöök kedvéért váltanak át három dimenzióra. Persze a szülöök számára oly fontos "Milyen nemű?" kérdésre lehet, hogy hamarabb tudnak biztosabbat mondani három dimenzióban, de a szervi elváltozásokat jól látják 2D-n.
Szóval ne aggódjon senki, aki nem tudja megfizetni vagy nem tud eljutni ilyen helyre. Nem fog semmirööl sem lemaradni, kivéve egy szép élményrööl, de akkor vígasztaljon az, hogy sok-sok éven át fogod ööt minden nap nézegetni
Mellesleg belegondoltatok már abba, hogy egy-egy ilyen gép hányszorosan térült már meg ezeknek a rendelööknek? Ez egy köö kemény üzleti vállalkozás. Sajnos mindig ezt tapasztalom, hogy ahol elhangzik, hogy esküvööre lesz vagy gyerekszületésre vagy csak egyszerüüen gyerekjátékról van szó, akkor a bekerülési összeg többszöröséért fogják kínálni, hiszen már csak nem sóherkodik az ember az esküvööjén vagy a gyerekén
(
Falra mászom ettööl a mentalitástól. Mi annak idején a virágárusnak el sem mondtuk, hogy a polgári esküvööre való csokor milyen alkalomra lesz. A templominál nem lehetett titkolni, meg azt amolyan hagyományos módon a férjem rendelte és hozta el (de romantikus is volt... kár, hogy rég volt
Babus!
Próbálj meg valami tanfolyamot keresni vagy tanulj nyelvet, ha van kedved hozzá. Azt lehet ülve vagy fekve is. A tanfolyam mondjuk azért jó, mert ott emberekkel is találkozol rendszeresen, sööt, talán még vizsga is van, amire készülni kell, ami ösztönöz, hogy foglalkozz a tanulni valóval.
Én főiskolára járok, és épp most írom a szakdolgozatomat. Ez most egy kicsit sok a két és fél gyerek mellett, de azért élvezem is!
Már megint hosszuu lettem, bocsánat!
Dorka