Új privát üzeneted érkezett!

Tényleg Fanninak gratula az elinduláshoz :)

KépKép
Kép
csikken

Andi! nagyon aranyos ez a kép Natiról, tényleg!! olyan "okosan", nagy figyelemmel néz rajta :)
de jó, hogy ilyen jól sikerült a nagyis nap!! sztem nálunk sem lesz gond az egséz napos távolléttel, egyáltalán nem hiányzom neki :( :) :) :( :?: a szopit mintha mostanában viszont tényleg kifejezetten kéri reggelente, este meg természetes. jó érezni, hogy még ennyire összetartozunk, legalább ilyenkor :)
szóval azért jó lesz egy egész hétvége kettesben!

Ayse, éljen a frigó :D nekem a mosógéppel volt hasonló élményem (már száradt az új ajtó, amikor kezdtem méricskélni, hogy hogyan is fog beférni rajta a mosógép, amit tul.képp előtte is be lehetett volna tenni a fürdőbe, nekem is mázlim volt :D)
egyébként hogy vannak a kis betegek??

KépKép
KépKép
and

elfelejtettem két kérdésre válaszolni:
Andi, kőbányán lakunk, majd írok privit :) (mindkét metró végállomásáól lehet hozzánk jönni busszal)

Juci, még korábban kérdezted, hogy sikerült az alvás mizériát megoldani. de semmi kunsztos nem történt. sztem Eszti (is) megérett rá. első 2 éjszaka próbáltuk kis fénynél a csitítgatás, mesélés, éneklés, ágyból nem vesszük ki módszerét, tiszta csőd volt. aztán inkább kimentünk a szobából, leoltottuk a villanyt, és 20 perc múlva aludt )közben bementünk símogatni, nyugtatni. azt beszéltük meg, hogy tartjuk magunkat az 1-2-5-7 perces stratégiához, de talán még az 5-ig sem kellett eljutni :) és nagyon sokat segített, hogy az első 2-3 napot apa szinte egyedül csinálta, vagy legalábbis 80-90%-ban ő. és kell az elhatározás, meg a következetesség, tehát a délutáni alvásnál is ugyanez. nálunk ugye a ringatás volt a baj, és azt mondtuk, hogy többet nem ringatunk és punk-tum. persze betegség ne legyen...
jól vagytok? tudod hogy értem..

KépKép
KépKép
and

Szóval:
már vagy nyolc éve a városba járok kozmetikushoz, nagyon szeretem.Igényes, szép hely, és a csajszi nagyon ari, jó szakember.Most is kellett volna sos, mivel ugye hétfőn megyek nőgyógyihoz rákszűrésre, és a borotvát meg útálom...Na, a csajszi vizsgákra tanul, sehogy nem bírt elvállalni.
Mondom én, egy szemöldök, hónalj, és egy fazongyantát csak megtud csinálni az itteni kozmetikus is!
Bejelentkezek hozzá(tőlünk kb.két saroknyira), nagyon igényes hely.Nagyon klasszul megcsinált mindent, ahogy kértem.Most jön a lényeg.
Ezért Oh.-n 2200Ft-t(+ugye a buszköltség) fizettem.itt meg 1040-t!!!!!! :shock: :shock:
Felfedeztem a spanyolviaszt!!!...........

KépKép

Hajni&Panna
totka

na akkor, ha ilyen kihaltak vagyunk, megyek és megnézem a VG könyvet, amit kaptam karácsonyra, hogy miket láttam ma belőle :)
mindig sorminta lesz belőle, ha egyzser ideülök :oops:

KépKép
KépKép
and

Hajni! éljen a spanyolviasz és helyi nagyszénási gyanta! :lol: :D :D

KépKép
KépKép
and

Képek nagyon jók! Barbapapa csodás kutyusok, én kutyapárti vagyok, mármint a macskák ellen. :P

De Benianyu képek és Bodza képek gyönyörűek, Kristóf baba egy kis husi musi. Jól megfogdosnám :oops:

And, talán csak nem elfogultság? :oops: :? :oops:
Lehet befolyásolt vagy arra gondolok, csak nem tudom kifejezni magam. :wink:

Benianyu ki rajzolt??? Dani :shock: :?: Mert akkor ügyi kiscsákó!! :D

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

csak irigykedek, mert az én bőröm nem bírja a gyantát :( a borotvát se nagyon, lézerezni kellene, de az drága, meg attól is félek.
na tényleg lépek, jóéjt :)

KépKép
KépKép
and

szép álmokat And!

KépKép

Hajni&Panna
totka

And,
Én is visszajöttem, csak beültem az előbb egy kád forró vízbe. Nagyon jól esett! :)
Nagyon ügyesek vagytok az alvástanítással! Igazad lehet, hogy Eszti megérett rá és emiatt megy annyira jól! :)
Várjuk majd a pótbulit is! :)

Totka,
Én rajzoltam a cicát.... :oops: :wink: Ennyit a kézügyességemről és ez is 5 és fél, úgy értem kb. 4 éve fejlődik. :)
Éljen az olcsó kozmetikus. Én 4000 Ft-t fizetek, igaz teljes csupaszítást kérek. :oops:

Csikken,
112 centi is elég kb. 3 éves korig. Meg úgyis dolgoztok a kistesón, majd ő megkapja a kiságyat, Roli meg nagyot, gondolom. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

na így nem ér :)

Noémi: sztem inkább más szemszögből is látom. ez nem csak elfogultság. tudod mennyi indokolatlan felvétel van egy kórházban? tudod mennyi beteg fekszik szociális indokkal belgyógyászatokon és más osztályokon? és ez tudod milyen drága? mivel dúl a paraszolvencia, egy kórházi orvosnak az az érdeke, hogy a beteg befeküdjön és jó sokáig ott legyen, ráadásul a kórház is úgy jár jobban, mert úgy több lóvét kap az oeptől. pl Beni 3 napig fekszik be a kórházba, ugyanez a Hajniéknál 4-5 nap, és gyanítom, hogy külföldön nem kell műtét előtt egy nappal befeküdni, mert az pénzkidobás. (lehet, hogy ez nem így van, de van más példa)
sztem ne menjünk ebbe bele, nehéz dió ez, és nincsen igazán jó megoldás :wink:

és szájzár bekapcs :D

KépKép
KépKép
and

Nszoke,
Azt hiszem, Dani még nem tud egyedül cicát rajzolni, vagy csak még nem mutatta meg. :) :) :)
Egyébként azért rajzoltam neki cicát, mert azt tudja mondani. :)
Neked átment a mél?

benianyu

Benianyu
igenis helyes cica, mondom, látnád az enyémet...! :lol: Asszem, van még mit fejlődnöm...!

Mentem én is, olvasok még egy picit.
Pusszantás Mindenkinek!

KépKép

Hajni&Panna
totka

And, de jó, hogy sikerült az alvástanitás! Végre te is kipihenheted magad. És milyen jó, hogy Eszti ilyen vidám.

Én néha elkeseredem mostanában Julcsi miatt, mert annyira méregzsák, sokat hisztizik, rövideket, de gyakran és erőteljesen. Pedig rengeteget foglalkozom vele, Anna olyan jó kislány napközben, hogy néha szinte észre sem veszi az ember, hogy ő is ott van. Én meg annyira igyekszem, hogy Julcsi jókedvű legyen, és sokszor hiába. Persze tud jókat kacagni is, de ő régebben mindig vidám volt. És még azt sem tudom, összekössem a kistesóval a dolgot, hiszen korábban kezdődött.

Az viszont nagyon jó, hogy Annához nagyon kedvesen viszonyul. Szopi közben sokszor odajön, nézi, megsimogatja, ő is odahajtja a buksiját. Próbálja Anna orrát és szemét is szemügyre venni, olyankor azért kicsit irányitani kell, hogy inkább a hátát simogassa.

Csibb, nagyon aranyos a videó, ahogy örül Fanni az új mutatványának!

Benianyu, ez a Dani nagyon vidám fickó. jó lehet nézni, hogy sokat kacag.
Ez a rajzolás kérdés már felmerült bennem korábban: nálatok rajzolnak már valahogyan a babák? Julcsit nagyon érdekli, de tollal nem megy, a zsirkrétát meg megeszi. Ti hogy csináljátok?

Fú, Andi, de jó kis szabadnapok!
Igaz, most a szuszogó csomag mellett nem vágyom rá, de előtte már nagyon hiányzott.

Nálunk nagy vendégjárás van, ma is voltak, holnap is jönnek hárman, szinte mindennap betoppan valaki. Julcsi születésekor 6 hét vesztegzár volt, de valahogy most hogy van már egy nagyobb gyerek is, nem tudom betartani. Julcsi annyira örül a vendégeknek.

Na megyek, megpróbálok addig ágyba kerülni, amig csomagocska egyedül is elszuszog az ágyikójában. Aztán költözik hozzám :)

KépKép

KépKép
majola

And,
Nem akarok belemenni én sem mélyebben, csak egy mondat. Én nem orvosszemmel nézem, hanem anyuka és gyerek szemmel és teljesen feleslegesnek tartom, hogy egy teljes napot bent legyünk a műtét előtt. Ha vérvételre be tudunk menni 1/2 8-ra, éhgyomorra, akkor a műtétre is.
És nem izgul az a szegény gyerek egy teljes napot feleslegesen. :? :?

benianyu

Zsuzsa,
Köszi. :) Dani tényleg vidám fickó! Mindig vigyorog :)
Mi Danival még nem nagyon rajzolunk, néha megkaparint Benitől egy ceruzát (filctollat nem engedek, mert esetleg mindent összefirkál) és rajzolgat vonalakat, én meg tologatom alatta a papírt, hogy ne az asztalt firkálja.
Bár, amilyen kis okos és értelmes Julcsi, lehet, hogy már menne neki ceruzával. :wink: :wink:
Vendégség ügyben én is azon a véleményen vagyok, hogy a Julcsi élvezi, akkor csak jöjjenek. Kell most neki nagyon a sok figyelem. Maximum Annát csak messzebbről mutogatod, ha megoldható. :wink: Te is bírod fizikailag a vendégjárást?

benianyu

And, Benianyu egyetértek veletek! Sőt And teljesen igazad van ebben a dologban mivel sajna nálunk mindenekelőtt a pénz áll, azt hajtják csak, na mindegy, igazatok van ez nem az a téma, csak be vagyok tojva, mert nekem a kezdet a schöpf-mérei, de ezek után nem tudom mi a vég...mert ugye nekik köszönhetem, hogy élünk, hogy a kislányom él.
Tehát én viszont elfogult vagyok. És nagyon nem szeretném ha bezárnák, mert hol születne majd a kistesó? :cry: :cry: :cry:

Amúgy, a schöpf-méreiben is volt erre példa: egy rohadt flegma csaj 6hónapot feküdt bent, se munkahelye, se családja, egy fiú csinálta fel, és az albérletét felmondta, mert a dokinak elmondta a helyzetét és minek kelljen fentartania egy lakást ha nem is lakik ott. 6hónapig uralkodott szobatársain(utálta az egész kórház), dirigált mindenkinek, bent lakott, fürdött, evett, ivott...stb csak tudnám a dokinak mivel hálálta ezt meg...??? Na csak azt még hogy ennyire nem voltveszélyeztetett, hogy beköltözzön...

Na és befogtam a pofim erről. És tényleg BOCSÁNAT!!!! :oops:

Benianyu nem jött. De adok neked egy másikat: heinrichnoemi@freemail.hu

remélem erre eljön.

Majola!
Nem lehet hogy Júlcsi akkor is változott volna ha nincs a kistesó? Mármint hogy ez valami dackorszak vagy hiszti korszak? De tuti féltékeny is egy kicsit.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

Köszönjük mindenkinek a gratulációkat!!! :D

Nszoke
a videót a fényképezővel csináltam, és feltöltöttem a photobucket-re.

Duda
Fanni még nem mászott, eddig csak kúszott, de azt profin! 8)

And
köszönjük a meghívást!!! már én is megnézném közelebbről Esztit, hogy jól összehasonlítsam őket, mert a képek alapján tényleg nagyon hasonlóak!!! :) pont most néztem a Barbi-talis sátras képen, hogy hihetetlen, mintha Fanni ülne ott, kicsit nagyobban! :)

még Eszti lábáról akartam kérdezni, hogy mi a baj vele? jól emlékszem, hogy ő is befelé tartja a lábfejét? Érdekes módon Fanninak is ez a problémája :lol: , és én elvittem a Dévény Anna féle masszázsra, és nagyon sokat javult. De ha nem ez a probléma, akkor törölve az utolsó bekezdés.

na most már én is megyek alukálni!!!
Puszik

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok!

Tegnap voltunk 15 hós oltáson. Tomi igazi kis hős volt, végignézte a szurit, a végén még vigyorgott is. :shock: 13500 gramm és fogalmam sincs hány centi, de a 90 centire rakott polcot alulról veri. Nagy huligán és ma azért sírt, mert nem raktam be elég gyorsan az ágyba aludni.
Ma megvolt élete első hajvágása, kopirnyó lett újra.

Barbi
Leon övesfarmernadrágos képe, nagyon édes!!! A kutyák nemkülönben, persze másképp!!

Ayse
Andrisnak ésLilinek jobbulást! Remélem gyorsan távonak a virnyák és újra virgonckodnak.
Hűtő :D Mosógép :cry: Ami elromolhat…

Roki
Kitartást, nyugalmat, láznélküli éjszakákat kívánok! Remélem mihamarabb hazamehettek! Várjuk a híreket!

Hajni
Nagyon sajnálom, ami a munkahelyeddel történt!!! Kevés ilyen lelkes, munkáját hivatásának tekintő gyógyítóval találkoztam. Drukkolok, hogy minden amit megálmodtál sikerüljön,

Nyúlné
Apa kidőlt mellettem, (éppen halálos betegséggel-náthával küszködik) úgyhogy úgy döntöttem én biztos, ami biztos adok a baciknak és fertőtlenítem belső szerveimet.
Reményeim szerint nemsokára én is vigyorgok!
Marcifotók mint mindig nagyon szuperek!!! Fanni kék szemei gyönyörűségesek!

Bodza
Kristóf édesen szuszizik, nagyon szép baba!
Saci a piros nózijával nagyon cuki!

Maresz
Mióta Brigi alvómaci lett, Apával élvezitek a közös órákat és már nem is jössz?

Csibb
Dícséret fentebb, gratuláció a járkáláshoz!!

Andrea
VG kiállítás nekünk is tetszett, de idióta módon nem vittünk pénzt én pedig nagyon szerettem volna egy szép bögrét. Azóta nem volt alkalmam visszamenni. :cry:

Megyek eszem-iszom és jövök vissza…

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Persze most már mindenki alszik...?

Kép
Kép
thomasanne

Azt hiszem, ha Norbi látna sikítozna :lol:
Cukros brióst eszem este 11-kor. Biztosan nem vagyok normális...

Kép
Kép
thomasanne

Sziasztok!

Ayse :) Bocs, csak most olvasom, nem voltunk itthon egész nap. De kaptál választ, én meg úgysem tudtam volna...

Nszoke, Barbi, Nyúlné :) Köszi a 22. kerületes hozzászólásokat, most ez a legszimpibb, ha ez nem, akkor utána Diósd. Szeretnék a városban maradni, nem szeretnék továbbra sem vezetni / kocsit sem szeretnék külön venni emiatt/, de szép helyen szeretnék lakni. Remélem, hamarosan megtaláljuk. Ha tudtok konkrét ötleteket pl. a 22. kerületre vonatkozóan adni / hol nem szabad venni házat, mire kell figyelni, mire számítsak, stb./, jöhet priviben. Köszönöm!

Benianyu :) Vihar+Kocsi :( De a képek nagyon jók!
Műtét: Nekem volt egy epeműtétem felnőtt koromban, akkor is előző nap be kellett feküdni / reggel volt egy vérvétel, valamikor jött az alatatóorvos, oszt ennyi.../, és embertelenül idegesített az az egy nap. Pedig felnőtt voltam, és még csak nem is utáltam kórházban lenni. De láttam a szobatársaimat érkezni a műtétről, láttam, mi vár rám, és többször rámtört még a halálfélelem is. Talán ez gyerekeknél nem fordul elő, de nekik meg annyiminden más megfordul a kis fejükben! Szóval egyetértek: tök fölösleges.

And :) Az egészségügyes véleményeddel teljesen egyetértek, már azt hittem, én vagyok az egyetlen, aki így gondolkodik... Nyilvánvaló, hogy fájdalmas dolgok is történnek, nem mindig tudjuk, mit miért tesznek, de bízni kell, hogy jobb lesz, az tuti, hogy így nem maradhat. És ha ez egy egyszerű dolog lenne, akkor már évekkel ezelőtt elkezdték volna.

Totka :) Nagyon szurkolok az aláírásgyűjtés eredményességéért, ez igazán jó hír! És igenis ezt kell csinálni, fel kell venni a kapcsolatokat a cél érdekében, hiszen most Rólatok van szó!
Kozmetikus :D

Nyúlné :)Nszoke :) Nagyon jót mulattam én is a "hol is lakik Nyúlné tulajdonképpen?"- párbeszéden. De kicsit el is szontyolodtam, ugyanis az egész félreértés egy nyelvtani hiba miatt történt: Nyúlné nem a 11kerben lakik / vagy ahogy itt elhangzott: a 11-ben/, hanem a tizenegyedikben, a 14 szám alatt / vagy 14-es szám alatt/.Így máris mindenki érti, ugye?
Bocs a tanítónéniért :oops:

Nyúlné :) Bocs, biztos felületesen olvastam, amikor a filmről írtál. Ugye, milyen jó? Tesóm mondta, hogy jó kis bőgős film, ennek hatására én nem bőgtem, de tudtam volna, csak mivel számítottam rá, "megembereltem magam" :)

Bodza :) Képek naggyon édesek megint :)

Zsuzsa :) Nálunk sincs még rajzolás, igazából még Balázs is csak most kezdi. Firkál már régóta, de nem érdekelték az alakok sosem. Most sem lehet fölismerni, mit rajzol, de az ákombákomokba belemagyaráz mindent :)
Gergő is firkál, tetszik neki, hogy nyomot hagy a lapon, de ennyi. A filctől tiszta tinta lesz minden, a ceruzával nehezen bánik, a zsirkrétát ő is megeszi. Én sem tudom, mivel kéne próbálkozni.

Rokica :) Összeszorult a szívem, ahogy olvastalak :( Nem tudom, én hogy bírnám ezt a helyedben. Balázs 4 hónapos volt, amikor 3 napot a Bethesdában töltöttünk, de igazából csak az első napon voltak szurkálások, vizsgálatok. Azokat végigbőgtem. Most meg odaképzeltem Gergőt Zsuzsa helyébe...
Persze minden lehetne még rosszabb, hiszen akár Szilvi születése után is történhetett volna mindez. Istenem, legyen már minden jó Nálatok!!! Persze már rég nem olvasol...

Jó kis napunk volt ma. Apa előre szólt, hogy muszáj dolgoznia, nagynéném meg hívott tegnap, hogy menjünk át, olyan régen látott bennünket. Átmentünk ebédre / Kőbányára/, unokatesómat is odahívta a két fiával, őket se láttam legalább fél éve már. Balázsnak extra sokáig tartott a feloldódás, viszont Gergő aludt egy jót, és utána azért mindketten jól érezték magukat. Én meg pláne :) Balázs tegnap balhézott, hogy ő aztán nem megy, én meg megmakacsoltam magam, hogy nem lehet minden úgy, ahogy ő akarja. Annyira elegem van az egyedül töltött hétvégi napokból, és tényleg szerettem volna a kedves rokonaimmal találkozni. 15 évvel ezelőtt náluk laktam 9 hónapig, unokatesóm kisfia akkor született, úgy szerettem, mint a sajátomat, nagyon odavoltunk egymásért :)
Ez a srác most 190 centi magas, bajusza van, mély hangja, és nagyon aranyos :) Kissé olvadozva néztem, ahogy a két fiú / a kisebb 12/ odabújik anyjához, sutyorognak, pusziszkodnak, nevetgélnek. És mindkét fiú hízeleg a nagyanyjának, amikor beszélnek vele, fogják a kezét. Annyira tetszett! És persze kicsit már magunkat láttam sok évvel később...
Belenéztünk az esküvői videójukba. Hogy mindenki milyen fiatal volt! Azt hittem, nem is változtam sokat az érettségim óta. De a férjem is, én is, mint a kölykök :)

Bocs, kicsit elkalandoztam...

Szép estét!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Köszönjük a bókokat!

Duda! De jó, hogy kikapcsolódtatok apával kicsit!

And! Mi biztosan nem tudunk menni csütörtökön, mert szerdán (miután Saci megkapja a 15 hós oltást), megyek le a gyerekekkel Szegedre anyuékhoz.
Tényleg, kérdezni akartam, hogy hol fogsz lakni Szegeden? És a klinika kardiológiáján leszel gyakorlaton? Ha tudok valamiben segíteni, nyugodtan szólj, szívesen bevetem a kapcsolataimat :) (pl. anyósom is is ott dolgozik a klinikán).

VG kiállítás jó lehetett. Te jó ég, mikor voltam én utoljára múzeumban!!! :oops:

Barbi! Játszóház jó lehetett, de tényleg húzós az ára! :?

Benianyu! Édesek a fiaid!
Tényleg, mindenki gyerkőce motorozik már? Saci nem nagyon akarja hajtani a járgányt, inkább még tologatná.

Megyek aludni. Jó éjt!

Kép

Kép

Kép
bodza

Benianyu
Az a cica igenis jó, én már nem merek állatokat rajzolni.
Barátnőm kislánya szerette volna, ha rajzolok neki egy csirkét, meg is tettem és büszkén mutogattuk a társaságnak. Nem értettem miért röhögnek, ok nem vagyok egy VG, de annyira nem volt rossz. Aztán elárulták, a csirkének 4 lába volt.
Barátaink körében azóta is kereng az MMS a csirkémről.

Lőjetek le!

Kép
Kép
thomasanne

Thomasanne :) Én itt vagyok, de menni kéne aludni. Gergő is tegnap kapta az oltást, remélem, mindkét srác megússza következmények nélkül! Nem semmi a 13,5 kiló!
Cukros briós? Én egy órája ettem meg a kakaós csigámat. Lassan neki kéne állnom leállítani magam, ha ilyen iramban jön a nyár, idén nem megyek strandra :(

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Na én is megérkeztem.

Rokica!
Nagyon-nagyon szurkolok Nektek! Csak műlna el már az a láz!

And!
Szájzár kinyit...
Egyetértek Veled és minden hozzászólóval. Nem a miért, hanem a mód nem tetszik.
Nekem volt nőgyógyászati kisműtétem, nem is egy, sajnos. Az egy napig tart. Reggel mentem, du-n már jöttem is. Igaz, ha nem engedik, akkor saját felelősségre jöttem volna ki.
Szájzár becsuk.

Gyerkőceim köhögnek :(. Andris is :(. Viszont nem lázasak és ANdrison óráról órára múlnak a pöttyök :D.

ayse

Sziasztok!

Rokica
Nagyon szorítok értetek! Hősök vagytok, komolyan. Már csak attól, hogy olvastam a soraidat teljesen lelkibeteg lettem.

And
Örülök az alvásnak, ügyesek vagytok! Esetleg pü-ben átküldenéd nekem ezt a székes módszert?
Szegeden fogsz lakni???

Nyúlné
Spicc :lol: :lol: :lol:

Csib
Gratulálunk Fanninak a járáshoz! Ő nem is mászott akkor?

Jucc
De jó kis napotok lehetett. A kicsi vagy a nagy Balázs makacsolta meg magát? Vagy a nagy nem Balázs? :oops: Mindenesetre jól tetted, hogy a sarkadra álltál!

Benianyu
Édesek a fiúk! Lehet, hogy DAni nagyobb csibész lesz, mint Beni??? :lol:

Majola
Szegénykém. Nem lehet könnyű Julcsi dührohamaival. Olyan rosszul esik az embernek. Marci újabban ébredéskor képes ezt produkálni. Mondjuk nem mérvadó most ez épp, mert megint lebetegedtünk.
Megy a hasa (And! :P ), de azért ez már túlzás. Hála Istennek más tünet nincs. Én ismét fetrengtem a hányingertől. :? De elmúlt most egy nap alatt.

Bodza
Nagyon szépek vagytok!

Duda
A jövő héten alszik ott Nati a Nagyiéknál?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Totka
Munkahely ügyben én is nagyon szorítok Neked!

Most a Schöpfit akkor bezárják? Hallottam vmi ilyesmit és most a soraitokból is erre következtetek...
Ne már..

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Jucc
Akkor ez a péksütik éjszakája!
Én is remélem minden rendben lesz a srácokkal.
A 22. kerület szerintem is nagyon szép, nagymamám és anyukám is ott lakik. Drukkolok, hogy nagyon szép házat találjatok!

Kép
Kép
thomasanne

Én csipszeztem :oops: .
De csak azért, hogy a gyerekeim ne egyenek ilyen egészségtelent.

Köszönöm a homeopata hozzászólásokat!

Hú, Ti milyen bátrak vagytok! Én csak epilálok a kis braunommal és kész! Hónaljgyanta??? Jesszus, sose vinne rá a lélek, borzasztóan fájhat!

And!
Hogy-hogy kihagytad eddig az impesszionistákat?

Thomasanne!
Hű de nagy fiú Tomi! Ez igen! Most már teljesen jól vagytok?

Ancsi!
Hol bújkálsz?

ayse

And
Egyébként köszi az érdeklődést! A helyzet a pü-hez képest változatlan amúgy, leszámítva ezt a betegséget amitől hasmarsa lett.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Azt tudtam, hogy a kamra újrarendezése (némi polctovábbépítéssel) nem lesz kis meló...na de hogy ekkora :shock: :shock: :shock: !!! Egész nap nyomtam....

Thomasanne!
Négylábú csirke :lol:
Nem dobsz egy képet róla?
Sikítozó Norbi :lol: . Erre befizetnék!

ayse

Ayse
Hajrá pöttymúlás!

Kép
Kép
thomasanne

Amúgy voltunk ma a Kikában és megrendeltük a nappaliba az ülőt. 10 hét múlva hozzák, addig gondoltuk még hagyunk magunknak egy kis időt gyűjteni. Nagyon szépségeset rendeltünk.MÁr úgy várom.
És Árpi nagyon kiakasztott.Marci eltörte a folyékony szappan adagolóját, meg ócska volt már a régi terítő(én a letörölhető viaszvászon teritőket csípen, mert Marci is és én is lekajálom állandóan az asztalt :oops: ) és szerettem volna venni.
Erre elkezdett piszkálni, hogy minek ilyen hülyeségekre költeni.
Mondtam Neki,hogy nem a párnám alá akarom dugni ezeket a holmikat, hanem a közös otthonunk fényét kívánom emelni velük.
És mellesleg Ő egy hét alatt elcigizi az árát :evil: :evil: :evil:
És vettünk egy nagyon csinos sütitartót mivel újabb én is sütigyárosnak álltam (Benianyu, micsoda véletlen! :lol: :lol: ). Ez most tényleg véletlen :P :wink:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Thomasanne
Hogy vagytok? Nem tudom, hogy üdvözöltelek e ismét a fedélzeten, de sokat gondoltam Rátok is ám!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Tényleg 4 lábat rajzoltál a csirkének? :shock: :lol:

Ayse
Hajrá pöttymúlás! Remélem a lázatok is hamarosan lemegy! Akárcsak szegény Zsuzsababának :lol: :cry:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci!
Milyen színű? (az ülő)

ayse

Ayse
Majd holnap megpróbálom Apa telefonjáról feltölteni a képet.
Hoztam magamnak egy kis tejkaramellát tudod a régi omlós. Hmm.
Norbi már kész Farinelli.
Mi ma egész nap lustoztunk, tehát én csináltam amit egyébként, Apa feküdt, hiszen BETEG!
Egyébként jól vagyunk, ugyan lassan egy hete kiköpöm a tüdőmet, de minden ok!

Kép
Kép
thomasanne

Mindenkinek köszönjük az együtt érző szavakat pöttyügyben!

ayse

Sötétbarna, bőrhatású, szögletes karfával és világosabb cérnával vagy mivel, nem túl feltünően, végig van varrva a széle.
Bár csak a szinét kérdezted :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Thomasanne
Miért köpöd ki a tüdődet? És Apa még mindig beteg?
Lemaradtam? :oops:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Hát igen, náthás férfi...az elég nagy csapás...ennél nagyobb már csak a bárányhimlős lehet, asszem (férjemnek még nem volt :shock: )

Juci!
Bár lehet, hogy helyesebb lett volna azt kérdeznem: mekkora? (mármint, hogy befér-e az ajtón?) :lol:

ayse

Ayse
Kamrapakolás amúgy tényleg durva mutatvány. De jó benne gyönyörködni amikor készen van. :wink:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci!
Egyre gondoltunk :wink:

ayse

Ayse
Látom nálad már a méret a lényeg! :lol: Amúgy ezen én is elgondolkoztam. Csak abból a megközelítésből, hogy a régi ki fog e férni. Bár ha befért... Csak kettő erőspista hozta be. Na majd rögtönzünk. De szerintem befér. Be KELL férnie olyan szép!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci
Köszönjük! Tényleg! :oops:
Le se tagadhatnám, pesti lány vagyok, pedig a csirkékkel mindig különleges kapcsolatom volt. Mareszéknél (? ez így nagyon hülyén néz ki) jól megszorongattam az összes csirkét amelyiket utolértem, tehát az eleve halálraítélteket. Persze gyerekkoromban!

Milyen színű lesz?

Kép
Kép
thomasanne

Juci!
Akkor koncentrálok majd!
Nálunk bevált! :lol:

ayse

Thomasanne
Az ülő???Bár szerintem már látod, hogy totálisan leírtam, nem csak a szinét :lol:
És elfelejtetted, hogy az áldozataid kettő lábon menekültek? :lol:
Én az unokatesómmal be akartam tanítani a csirkéket. Hogy megismerjenek minket a kedvenceink. És egy kacsát sajnos én is a másvilágra küldtem. Csak gondoltam megtanítom a víz alatt is úszni :oops: Azóta is sajnálom. De csak 3 év körüli voltam, mentségemre szolgáljon.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Tejkaramella? Na neeee! :D Mindjárt bedobok egy kis szaloncukrot / karamellás/...

Ayse :) Az igen, ha máris múlnak a pöttyök! Remélem, ez tényleg máris a végét jelenti! Köhögés :(

Juci :) Márminthogy Apa-Balázs? Nem, Apa Attila. A kölyköm szokott ilyeneket csinálni, hogy márpedig ő nem megy ide vagy oda. Általában senkihez sem akar menni látogatóba, csak a játszóház, állatkert, ilyenek jó program neki. Ezért nehéz nekem egy-egy babatalira eljutni, mert őt nem akarom kényszeríteni, ha nem akar, viszont nehezen oldom meg a felügyeletét :( Sebaj, majd tartok megint talit, itthon jobban bírja :)

Ébredés van, bújok én is az ágyba.

Jó éjt!!!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Ayse
Köszi! Még lazítsál nyugodtan, csak 10 hét múlva hozzuk.
Majd szólok előtte :P

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?