Sziasztok!
Olvasok vissza és úgy írok.
Remélem nem hagyok ki senkit.
Zsu!
Köszi!
A tieid is édik ám.
Nekem főle Bence szöszke buksija tetszik nagyon, meg Kata mosolya.
Barbie!
Hááát, Bigyó mindehol van.
Ő volt ugye az első "gyerek", így nem zártam ki sehonnan. Meg hogy is lehetne egy édi-bédi kistörpét bárhonnan kizárni, amikor első éjjel lefeküdt az ágy végéhez, arra az oldalra, ahol én fekszem???
:D:D És persze pick-pack megszokják a jót és ki is harcolják maguknak...
:D Imádom őket.
(is)
Most már Hannát is közelebb engedi magához. Eddig nagyon zavarta, ha Hanna meg akarta "nézni", ami ugye csöpp húzogatással is járt sajnos. MOst már az is rendben van. Hanna alig húz, inkább simizik. Most a baj a sikongatással van. Hanna mindig próbál az állatokkal komunnikáli. Ami nála sikítozás.
A múltkor Bigyó már rá is vakkantott, hogy hagyja már abba, mert kifejezetten neki szólt a sikítás.
:D
Hogy van a cica? Nálatok maradt???
Zandi!
Megkérdeztük, sajna csak 5 literes kiszerelés van, de a barátném megy holnap és körbenéz rendesen és kifaggatja őket. Lehet, hogy nem csak 1 hétig lehet tárolni és akkor még az 5 literes is megéri.
Mennyit isznak meg a törpék 1 nap? Hanna 10 milit se... szóval nálunk tuti veszteséges, mert mi isszuk meg a nagyját.
A ketrecben vadászgörény van. Trinity.
Cuki kis jószág.
Tudom, már lefutott, de Hanna minden nélkül alszik. Így nem gyűr össze a feje alá semmit, forgolódhat, amennyit jólesik neki.
Jó fej lehet Marci!
És milyen édes, hogy szórakoztatja a tesóját.
:D
Én biókölest vettem a DMben és az nagyon bejön Hannának.
Tök pépes lesz a nyáltól.
Évi!
Sajnálom a mosógépet!!!!!!!
Mi lett végül? Kicseréltétek a panelt?
Zsuzsi!
Szandinak tőlem is boldog hófordulót.
Én 9 hónapot tudok a sajtra, de szerintem ebben nem én vagyok a jó forrás.
Edith!
Ez a citromos kép naaagyon édes!!!!
Krisztának boldog hófordulót!
Kérdés:
Miért mentek neurológiára a bakákkal? Ott mit néznek meg?
Ruhák:
Mi is naaagyon sok rucit kaptunk/unk a barátnőmtől, akinek majdnem 1 évvel idősebb a lánya. Szerintem nem bírnánk midnent megnenni neki, az tuti.
Identitás zavar:
Hannának van kék, sötétzöld, meg egyéb fiús színű rucija és gond nélkül ráadom. Remélem nem fog 20 év múlva emiatt pszichológushoz járni
:D:D
Jó húzós napok vannak mögöttem. Tegnap be bkv-ztunk a városba, (Gyál-Népstanion), majd onnan Nagyvárad tér, majd Blaha, aztán Orczy tér. Ott taliztam anyummal, ki Gyál. ma meg hajnalban tanítás, aztán anyuval mentünk Auchenozni. Hanna nagyon jól bírta, csak 2 óra után kezdett el nyügizni.
Tök jól körbenéztem, mert Ádival nem lehet ilyen helyen nézelődni, csak célirányozottan várásolni.
Aztán délután még sétáltunk egy nagyot Hannával és vettünk neki egy felfújhatós játékot. Van benne csörgő és tök jó nagy.
Megyek, mert drága párom jönne gépezni.
Jóéjt nektek!