Helló Lányok!
Két napomba telt, mire a kihagyott két hetet végigolvastam. Persze okosabb nem lettem "belőletek", mert a gyors olvasásom következménye, hogy most minden kavarog a fejemben - mármint, hogy kivel-mi-történt. Azt azért látom, hogy nem telt eseménytelenül eddig az augusztus.
Irigykedem azokra, akik már megalkották a babasarkot, kimostak-kivasaltak mindent. Ha most nekem kellene képet felraknom a bébi szobájáról, akkor apa száradó gatyáit látnátok a ruhaszárítón egy sarokban, meg a kismanó nejlonszatyrokban őrizgetett cuccait
Nem tudom mi van ma, de majd leesik a fejem a helyéről, bébike pedig tegnap este óta folyamatos tornaórát tart. Az igaz, hogy gőzöm sincs néha, hogy ő csinált-e magából gombócot, vagy a méhem keményedik. Mindenesetre valami fura zajlik a hasamban, én meg csak külső szemlélőként követem az eseményeket.
Képzeljétek, varrtunk anyukámmal hálózsákot a babónak. Anyukámnak kincsestára van otthon turis cuccokból, amiket csak úgy, az anyagáért vett meg. Na, amikor előálltam a nagy ötlettel, hogy márpedig hálózsák kell a gyereknek, előkapott egy nagymérető mikiegeres pulcsit a titkos készletből. Kiderült, hogy az bélelt, és ki-be fordítható. Ráment egy egész délutánunk, de a hálózsák is ki-be fordítható lett. Egyik oldalán képregény formában látható a sok kis mikiegér, a másik oldalán egy hatalmas fejként vigyorog. Nekem nagyon tetszik, ha módom lesz rá, teszek fel róla képet valamikor.
A két hét szabi alatt teljesen meglepődtem a barátainkon. A csajokkal összeültünk dumcsizni, és nem hiszitek el, de a végén már mérges voltam rájuk. Semmi nem volt jó, amit mondtam, vagy csináltam. lecsesztek, mert szénsavas ásványvizet kértem a bubimentes helyett. Külön prédikáltak, hogy kértem kávét, amikor mindenki kávézott. Előadást kellett arról hallgatnom, hogy miért rossz az elképzelésem a még meg sem született babám levegőztetéséről, sétáltatásáról. Na az meg, hogy uszikálok a Balcsiban külön közfelháborodáshoz vezetett. Mindenesetre most biztos vagyok abban, hogy meg van győződve arról mindenki, hogy én felelőtlen, nemtörődöm, csak magára odafigyelő mutter leszek, míg apa a kocsmákat járja és elissza a lóvét.
Macs
Próbáltam a cigis trükköt, de a beáztatás után elfelejtettem a dohánylét, és mire újból rátaláltam, addigra már penészes, zaccos, kocsonyás állagúvá vált. Így permetként nem használtam fel. Viszont a két hét alatt, amit távol töltöttem a tetvek lezabálták a növényeket, és nem sok minden maradt, amit permetezhetnék. Ma azzal kezdtem a napot, hogy kidobáltam az összes csonkot, és növénymaradékot. Majdnem csak a muskátlik maradtak
De az ötletedet széthintettem a nagyvilágban, és mindenki hinni kezdett benne - csak a kipróbálás maradt el
Csajok! Mennyibe kerül a Tena fantasztikus, ultranagy super plus betétje? Hány csomagot kell belőle venni? A hálós bugyi minden gyógyszertárban kapható? Arra gondoltam, hogy leugrom ma a patikába, és beszerzem ezeket a játékszereket, bár azt hiszem apának nem tartok szexi fehérnemű bemutatót belőlük este
Csók mindenkinek:
Csirkesz
(34+3)