Sziasztok!
Na ezen a hétvégén is túl vagyunk..
Ma vagyunk 37. hetesek. Azért érzitek ezt a számot, nem?! ;)
Lehet hogy az én babám nem olvasta velem együtt a szakirodalmat, vagy éppen aludt miközben én azt olvastam? Nekem még mindig annyit ficereg és rugdos, mint egy kis örökmozgó! Pedig állítólag ilyenkor már le kéne higgadnia..
Mit fogok én egy ilyen kis ficánkával kezdeni itt kint???
Gabi!
Hát az hogy most már minden megvan, csak annyit jelent, hogy a lakás olyan kupiban áll, hogy lépni is alig tudunk!
Plussz átmostam a gyerekrucikat géppel és ki kéne vasalnom, de már nem férek el, 3 csurig töltött adag már kész, még 1 be van készítve..
ki kéne vasalnom...
azon filózok, tök jó lenne, ha a baba megindulna, bemennék a kórházba, és anyukámat ráuszítanám, hogy akkor most tegye gyorsan rendbe a lakást, vasaljon ki, stb., mire hazaérünk!!!
/..És akkor beleér a bilibe a kezem, és felébredek!
/ Meg aztán nálunk már nagyon időszerű is volt a készülődés!
Liv!
azért nagyjából igazad van, mert hétvégén nem nagyon szoktam bejelentkezni, ami viszont azért van, mert a hétvégéim általában olyan pörgősre sikerednek, hogy csak késő este jutok hozzá a gépezéshez, akkor meg már nincs rá energiám. De most nem bírtam ki nélkületek!
Magi! Hálóing kontra pizsi ügyben én amúgy is hálóing fan vagyok, de nálunk hála istennek adnak kórházi cuccot /kivéve, ha véletlen túl sok kismami lenne bent egyszerre/, amit nem sajnálok össze-vissza vérezni..
Te még mindig nagyon aktív vagy - keritésfestés- múltkor sem reagáltál arra, hogy talán kéne egy kicsit lazítani!
Irgumburg és társai!
Andi! Gratula a babakocsihoz! Gondolom Te is olyan vagy, hogy otthon nézegeted, tologatod, simogatod kicsit, és már elképzeled benne a babát!
Amikor bevásárolni voltunk a babaosztályokon annyi kis picuri babust láttunk!!! Tündériek voltak. Nagyon kellett figyelnem magamra, hogy ne menjek oda megdögözni őket. Pedig a mamik nem biztos, hogy jónéven vették volna...
Pocó! Ezek a fránya frontok!
Joslók - Neked se legyen már jobb, mint nekünk!
Azért vigyázz magadra! Megkaptad a mailt?
Bori! Remélem a hétvégi záporok kicsit kimosták a pollent a levegőből és jobban vagy!
Jut eszembe, eddig csak 2 mailt kaptam sms ügyileg, másokról ne tudósítsak ha eljön az idő?
Na nem szaporítom tovább a szót, jók legyetek és vigyázzatok magatokra
Megyünk CTG-re, aztán még jelentkezem!
Pusza mindenkinek!
Macs