Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Először a táblázatomra reagálok.

Benianyu!

A táblázatban az első rublika a darabszámot illetően szerintem nem túl sok. Ennyit ír egy csomó helyen. Itt a neten is vannak kelengyelisták. A legtöbbet oddan néztem ki.
Ami már megvan a VAN-nevezetű rublikában, azokat mind kaptam. Ruhát a babának még nem vettem egy darabot sem. Ezek általában 62-es méretűek. de van benne 50-es és 56-os is. Tehát nekem is tuti, hogy kell vennem még. Ígértek még sok ruhát, úgyhogy lehet, nem is kell majd annyit venni. De már megint javítottam a táblin mert vannak még dolgok amiket nem is írtam be és már megvannak.
Ez csak egy vázlat, de szerintme a gyerekholmik közül mind fog kelleni. Amint láthatod, semmiből nem írtam sok darabot a mennyiségi rublikába, mert hamar kinövi. Az, hogy kaptam 7-7 budy-t, az csak jól jön. Pedig én csak 2-2db-ot írtam.
Tehát a mennyiség az arra vonatkozik, hgy mennyit kellene venni. A van, pedig, hogy mennyi van belőle.
Szóval, akkor nem lesz elég a 2db hálóing?
Azt mondta a doki, hogy 3napot kell bentlenni, a császárosoknak 4 napot. Természetesen ha minden rendben van. Akkor beviszek 3db hálóinget.
Ne érts félre, NEM kötöszködöm. Én örülök, ha kijavítod a hibákat. Hisz ezért is tettem fel. Legalább tuti, hogy a hálóing elég lesz. Viszek be többet.Kép
Nagyon köszi!

Lányok!
Nehogy bedőljetek a sok hülye hirdetésnek a szoptatós hálóingekkel kapcsolatban. Amit lehet kapni olcsón hálóingeket és elöl gombos, az pont jó erre a célra.
Tegnap olvastam valamelyik bababolt honlapját.
Azt hittem, hogy elájulok!
Azért mert azt mondják, hogy az a hálóing szoptatós, képesek 3-4ezer Ft-ot elkérni érte. Pedig ugyanolyan mint amit bárhol megveszel max. 1800Ft-ért.
Ezt tök felháborítónak találomKép
Mert a kismamák majdnem mindent megvesznek, hogy tökéletes legyen a babavárás és a babagondozás.
Én még a szoptatós párnán is ki vagyok akadva.
Az is 4-5ezer Ft. Szerintem mindenki megtalálja a szoptatáshoz a megfelelő pozíciót. Elég az otthoni nagypárna is, nem kell erre is ezreket költeni. Én NEM azt mondom, hogy nem jó, nem praktikus. De akkor inkább csinálok (varrok) magamnak.
Üssétek be a google keresőbe, hogy kelengyelista és bead egy párat. Tök jók vannak. Azt hiszem, itt is van a babaneten.

Na mostmár tényleg végignézem az üziketKép
Sziasztok!
Angelani
23+3

Kép
angelani

ne izgulj Dóri,nem lesz gond!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jaj lányok!
Olyan hülye vagyok!Pont most könnyezem végig CSerháti Zsuzsának az Édes kisfiam című számát.
Persze a boldogságtól!
De vajon ő tudja, hogy miért szorul össze az anyukája szíve és torka mikor ezt a számot hallja?
Biztosan! Nem?

Kép
Kép
kismama2004

Szilvi:

Lemaradtam... én nem tudom, miért szorul össze Cserháti Zsuzsa anyukájának a torka ettől a számtól...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

most nézem a jó kis KELENGYE táblit,állat!!!!
nekünk azt mondták a kórházban,hogy vigyünk magunkkal tisztasági betétet is(TenaLady a legjobb,de nem biztos,hogy így írják)mert csak keveset adnak!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Angelani!Kép

Igazad van, nagyon le tudják húzni a kismamikat.
Én 2 db hálóinget vettema Tescoban 960Ft/db volt világoskék apró kis margarétákkal rajta, tehát még szép is nem is vénasszonyos és elől gombos jó 30 cm mélyre.Ja és rövidújjú.
De ez akciósan volt ennyi.
De szerintem auchan, Tecsoban max. 1500Ft körül már vannak jók.
Ja és tiszta pamut az enyém.
Meg mindek adjon ki aze mber ilyenre sok pénzt.

Szopipárnát én 2000Ft-ért vettem a babaszobán.
Nem az a Brendonos fajta, de kit érdekel.?!?
Amúgy a Brendonos 12-15000Ft.Ezek nem normálisak!

Most vettük meg ott a járókat de akciósan és csak egy vékony lap van benne, kérdeztük van e hozzá betét vagy valami, erre benyögik, hogy van + rácsvédő egyben 16000FT-ért!!!!Ott mondtam is az eladó előtt hogy ezek hülyék, majdnem annyi mint egy vadiúj járóka!!!

Majd varratok inkább anyósommal egyet, vagy plédet teszek bele és kész.

Amúgy ezeken a helyeken Megatoys, Brendon nevetségesek az árak.
mindig jót mulatunk, hogy hogy lehet ennyiért megvenni némely dolgot!!!Röhej!!!

Én pl. most néztem a babaszobán egy utazóágyat ABC design és tök újnak tűnik 13000Ft-ért.
Boltban meg 22-25000 Ft körül vannak.
Akkor már inkább veszek egy szép állapotú használtat.
Én erre nem vagyok kényes és a gyarekem sem lesz remélemKép

Ezért vettem ma turiban tök szuper vadiújnak kinéző kislány rucikat isKép

Úgy hogy csak ügyesen vásárolgassunk továbbra is!!!

Pusszans

Mea(23+4)

Mea
mea

Lányok, ezt érdemes megnézni!
http://www.szuleteshete.hu
Jövő héten lesz, a Központi előadások az Aranytíz műv.kp.-ban van (Arany János u.)!
Én megnézek egy-két előadást! Szerencsém van...ott dolgozom a Nádor utcában...Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Penna!

Neked is köszi!Kép
A polo az csak a netes listán volt, de mondjuk amit kaptam az már nagyobbacska, tehát nem baj, ha vanKép
Az előke is szintén a listán volt, én csodálkoztam is, de akkor ezt is leveszem a listáról.
Nekünk sajna nem kókuszmatracunk vanKép Nagyon drága.
Így a PVC-t teszem alulra és rá a sima lepedőt. Az nem árt ha van szerintem. ElférKép
Az egyrészes pizsama (én nem ismerem), de szerintem az egy rugival ér fel. Azt én nem is vettem volna (mármint pizsamát).
Az Anikó dolgaihoz azért nem írtam az evőeszközt, WC-papírt, WC-ülőke papírt, tennát, mert ezt természetes, hogy viszek. Csak azt írtam oda, amit esetleg elfeljthetek. Bár állítólag az Istvánban adnak elég tennát és pelenkát is. De azt is vinnék magammal, meg textilpelust is.
De örülök, hogy azért valami le is került a listárólKép
Várom a további segítségeket.
Annyira örülökKép Kép Kép
Az egyebek listájára meg fel sem írtam a kiságyat, babakocsit...stb
Majd megcsinálom a teljes táblit.

Ja, és már mozgott a babónkKép

Puszi!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok!
Szmercsa, aranyos vagy, hogy hiányoltál. Nem írtam, mert inkább csak fekszem, fáj a pocakom. Biztos csak a helyet csinálja magának a baba, úgyhogy nem is vagyok megijedve, de ahogy felülök fáj, hát még ha fel is kelek. Úgyhogy azt hiszem pár napig inkább a fekvést választom, biztos ami biztos.
Rokica, mail-t megkaptam, de most nem is tudok a fekvés miatt mit mondani. Ahogy jobban leszek jelentkezem nálad, remélem még nem lesz későKép
Addig is jók legyetek, mindenki vigyázzon magára, és írjatok jó sokat, hogy azért legyen mit olvasnom. Azt tudok, csak írni nehézkesKép
Lehet, hogy ez a rossz idő a hibás. Amúgy mocorog rengeteget a baba, úgyhogy baj nem lehet.
Ráadásul holnap leszek kereken 30 éves és lehet, hogy fel se fogok tudni kelni? Ez lenne a koromnak megfelelő állapot?Kép Persze ne vegye magára senki, ez csak RÁM vonatkozik, amúgy mindegy 30 év körüli rettentő fiatalnak számít még!!!!!
Hari 19+5

Kép
Kép
hari

Rokica
én fogalmaztam hülyén, és jót derültem a kérdéseden.A baba (enyém)tudja-e, hogy a saját anyukája (én) miért bömbölök ahelyett, hogy boldogan mosolyognék.Kép
Remélem ez így most már érthető!Tiszta béna vagyok.Nesze neked meghatottság.Kép

Kép
Kép
kismama2004

Rokica
ha tudod írd le nekem a budaőrsi diszkont pontos címét
köszi

Kép
Kép
kismama2004

Szia Hari Kép
örülök, hogy meg vagy. Annak már nem annyira, hgoy fáj a pocakod. Pihizz sokat! Kép Ez még csak a kezdet. Kép

Vigyázzatok egymásra, és időnként adj valami kis életjelet.Kép

Kép

szmercsa
szmercsa

Sziasztok!
Valamennyit írok az elmúlt másfél nap után.

Rokica!
Sajnálom a hamburgeres törénetedKép
az én férjem tuti, hogy kiverte volna a balhét, még jó, hogy a párod ilyen higgadt tudott lenni.

Kismama!
Tök szupi, amit a férjekről írtálKép
A terheléses vércukor vizsgálaton természetesen egyedül voltamKép

Mea!
Örülök, hogy végre találtál egy jó dokit. Neked is többet kellene pihenned!

Davallia!
Vigyázz magatokra! Vedd komolyan a dolgokat. Ne idegesíts!Kép

Csillám!
Végre újra "látunk"Kép
Remélem minden rendben lesz.

Megann!
Gyönyörű a babátok!
Nagy Gratula!
Irígy vagyokKép

Prüntyi!
A tejtermelésnek semmi köze a mell méretéhez!

Nyúlné!
De jó! Szépen fejlődik a pocaklakótokKép Kép

Lányok!
A képek csodálatosak, amiket feltesztek!
Milyen jó lesz, ha már mindenkinek a saját babája lesz fent.
Én már úgy várom! Ti nem?

A mellszívóhoz csak annyit mondanék, hogy nekem az elektromosat ajánlották jobban.
Ez is "állítható" szíváserősségű.
A kézinél vannak némi nehézségek, de azok is nagyon jók. Tartani kell a mellet, közben a szívót és a másik kezeddel kell húzni. Ma mutatták meg a kézi és gépi összehasonlításánál. Akinek nagyobb melle van, annak nehezebb a kézi, mert oldalról is ki kell préselni a mirigyekből a tejet.
Húú, ezt nehéz leírni, de nekem ma nagyon jól elmagyarázták. De én is először kézit akartam venni (ugyanannyiért vehettem volna meg mindkettőt). De nekem mondjuk nincs is nagy mellem és mégis az elektromosnál maradtam. Igaz, tuti, hogy fáj, de azt mondják, hogy csak először kellemetlen. Na majd meglátjuk. Remélem lesz tejem! Etttől nagyon parázokKép (mármint, hogy nem lesz tejem).
Majd megírom a táblit normálisan és felteszem.
De ha valaki csinál egy jobbat (tuti sikerül is Kép), azt is elfogadom. Nekem mindegy csak a gyerekdolgok közül ne maradjon le semmi!

Na puszi lányok!
Kellemes napot!
Sziasztok!
Angelani
23+3

Kép
angelani

Angelani:

Párom sajna nem tud annyira magyarul hogy kiverje a balhét, bár pont ez esetben jól esett volna...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

LányokKép,
mellszívóról én is csak azt tudom mondani, akinek nagyobb eleve a melle, annak érdemesebb az elektromos, mert írtó melós az egészet kifejni (teljesen elfárad az ember keze, még be is görcsöl). Viszont én a kézire voksolok.
Anno mindkettőhöz volt szerencsém, az elektromost úgy kaptam kölcsön, és nem voltam vele megelégedve. Nehéz volt tisztán tartani, és még hangos is voltKép. Hiába volt ott, én a jó kis Avant-tal csináltam mindig (lehet a megszokás is közrejátszott) és steril zacsiba tettem. Rá a dátum és a mennyiség, és mehet a mélyhűtőbe. Aranyat ér, nemcsak, ha nem vagy ott, hogy megszoptasd, de ha már kezd elapadni, akkor is még tudsz adni...
Én tutira úgy készülök, hogy rengeteget szopni, és sokat fejni még mellette. Nagyon szerettem anno, bár volt, hogy írtó fájdalmas... de erről majd későbbKépKépKép
Kati
26+1
Vendég

RokicaKép,
tényleg írd meg a budaörsi diszkont címét, mert mi sokat járunk arra (oda fogunk költözni is), és benéznék.
A Brendon és Megatoys nem az én buxámnak való...Kép
Kati
Vendég

Kép

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Kép

Bekukkantok, ne haragudjatok, de nem tudok nagyon részletesen visszaolvasni.

lányok!
Nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntéseket azoknak, akik írtak!!!Nagyon-nagyon jólesett!!!
Kép

Holnap megyünk a Brendonba megvenni a babakelengyét a kisbabánknak!
még a kórházban vettem egy tavaszi-nyári katalógust és kinézegettem belőle a holmikatKép

Ami a csíkokat (striákat) illeti, nekem még 27 hetesen sincsenek (kopp-kopp-kopp) de amit használok rá, az avon-tól egy klassz készítmény, direkt a megelőzésükre, tudom ajánlani!
A mandulaolaj is jó és olcsóbb. az avon-nak van még egy narancsbőr elleni krémzseléje is, ha valakinek ez is aktuális, ma észrevettem, hogy a popóm ( na igen...segg-nek inkább lehet már hívni..) kicsit olyan, úgyhogy most én narancsbőrt irtok ezerrelKép

Mellszívó:
nekem a kórházban az AVENT ISIS-t ajánlották és meg is vettem akciósan került 15ezervalamennyibe a DM-ben.Remélem beválik!

Hálóing:
Én is vettem szépeket, direkt szoptatósat, de a szülésznők azt mondták (tudjátokholKép), hogy úgysem fogom őket a kórházban használni, mert úgyis folyton minden tiszta tej lesz, és azt könnyű felvenni, aztán kérni tisztát és ledobni a használtat, meg ugye érhet olyan baleset is "alulról", hogy ha a szép otthoni hálóinged lesz "olyan" akkor igencsak nehezen szeded majd ki a foltot... én a kórházba majd csak 1 sajátot viszek.a szülésznőkből sem az igénytelenség beszél, hanem a tapasztalat.

Nnna, eleget trónoltam itt a gép előtt, megyek, pihenek, hogy holnap bírjam a Brendon-túrátKép és ne fájjon semmimKép

Mindenkinek minden szépet és jót , sok-sok egészséget!!!

Az alvási problémákra kiváló orvosság egy fél Pipolphen, ami a védőnőm szerint elsősorban símaizom-görcsoldó, hogy ne nagyon keményedjen a pocim, de van ez az áldásos mellékhatásaKép

sziasztok,
Zsófy
27+1
zsófy

Hú, most kihagytam pár napot, így fél napig csak olvashatok.

A budaörsi diszkont neve, címe: Matti Kft. 2040 Budaörs, Gyár u. 2. a www.matti.hu -n megtaláljátok őket. Mi a börzén tőlük vettünk kiságyat annyiért, amennyiért a babaszobán használt kiságyak vannak. Ráadásul ez átalakítható majd gyerekheverővé.

Képzeljétek, mi történt ma velünk: betörtek a lakásunkba Kép, feltörték a zárat és befeszítették az ajtót. Pedig másfél óráig voltunk távol a lakásból. Nem vittek el igazán semmit, valami 60 eurót találtak meg, volt néhány aranyékszerem, az úgy tűnik nem érdekelte őket, a pénzt meg nem találták meg, pedig az orruk előtt volt. Béna betörők - úgy kell nekik. Az ajtót viszont cserélhetjük ki.

Tök rossz volt úgy hazajönni, hogy be van feszítve az ajtó, benn meg minden fel van forgatva. Férjem ráadásul munkában, egyedül be se mertem jönni, felhívtam a szomszédot. Sajnáltam a babót is, hogy most biztos ő is jó sok stresszhormont kap. Pedig én tök nyugis vagyok alapban, nem szoktam fölöslegesen parázni. De legalább most kipanaszkodtam magam.

Majd még jelentkezem.

Bodza 23+0

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok!

Zsófy!
Nekem sincsenek még "terhes"csíkjaimKép
De én csak sima (Dove)testápolót használok.
Remélem azért nem lesz annyira csúnya a hasam.

A hálóingkekkel már teljesen összezavarodtam.
Most vigyek be vagy 5db-ot, vagy csak 2db-ot?
Na mind1!
Nyugodtan trónolj a gép előttKép
Érdekel és elolvasgatjuk amit írszKép

Bodza!
Nem semmi amit írtál!
Teljesen kikeltem itthon magambólKép
Nagyon sajnálomKép
Most vehettek az ajtóra valami biztonsági rácsot vagy hevederzárat.
Ki tudja, lehet, hogy csak megzavarták a betörőket. A rendőrség mit mond?

Na le is lépek.
Sziasztok!
Szép estét!
Angelani
23+3

Kép
angelani

Sziasztok,
sikerült beszkennelnem a képeket, de a két legédesebbet rakom fel Kép A többin szinte mindig takarta az arcát vagy a kezével, vagy a lábával!
Az első képen mosolyog, a másodikon meg pont ásít...Kép Kép Kép

Kép
Kép

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Bodza!
Nem lehet egyszerű, most ez a helyzet. Ha riasztóban gondolkodtok vagy távfelügyeletben szólj, mert a férjem ilyen területen van és léteznek olcsó megoldások is. Bocs, ha tolakodó voltam.

Hari!

Vigyázz magatokra!

Prüntyi!
Aranyos a Picur!

Mea!
Szuper, hogy normális a doki.

Angelina!
Tök fölösleges szerintem azon tipródni, hogy kevés vagy sok amivel készülsz. A gyakorlatban úgy is magától fo jönni minden.

Megann!

Én se vásárolgatok. Lesz még rá bőven idő, no meg sok mindent kapunk is.
Tegnap előtt pakolgattam és megtaláltam egy pici kislány kabátot meg egy tündéri rózsaszín-zöld komb. ruhát,ezek mind még Ivié voltak. Neki is nagyon tetszett.

Zsófy!
Örülök, hogy ok minden.

Lányok!
Milyen felbontásban teszitek fel a képeket? Már elég kicsire vettem őket de még mindig nem engedi elküldeni. Szeretném tudni az okát.

Kriszta
22+6

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Jó reggelt Lányok!

Van valami ötletetek, mit csináljak zsibbadás ellen. Itt vagyok a melóban és kb 1 órája szinte folyamatossan zsibad a bal lábam, de nem az a szurkálós, hanem olyan hideg zsibbadás...nem tudom így mennyire érteni. És főleg a vádlimban érzem. nem tudom hogy üljek itt járkálok az íróasztalom körül, mint egy hülye Kép, de nem múlik...volt valakinek már ilyen?

Pr.24

Kép

Kép
prüntyi

Jó reggelt lányok!

Hari, boldog szülinapot!!!!
Kép

Prüntyi, nem tudod felrakni egy székre, vagy valahova, hátha jó tesz. Én nem értek hozzá egyáltalán, ez csak egy ötlet.
Az UH képek nagyon jól sikerültek!

Bodza, sajnálom ami veletek történt. Szörnyű lehetett. Én sem mertem volna egyedül bemenni. Jó, hogy szinte semmit nem vittek el, de borzalmas, hogy a személyes holmijaitok között nyúlkált egy idegen.

Sajnos, dolgoznom kell, de majd jövök olvasgatni és hozzászólni.

Benianyu
19+6

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Benianyu,
Igazából azt nem tudom, hogy valami ideget nyomunk el vagy a vérellátással van baj. Mert ha a vérrel van baj, akkor nem jó ha felteszem a lábam, mert akkor pont kiáramlik onnan a vér, vagy nem? Nem tudom...Kép

Kép

Kép
prüntyi

Szilvi:

A diszkontáruház neve Matti (www.matti.hu)

MATTI BABAÁRUHÁZ 2040 BUDAÖRS Gyár u 2.
Így érhetnek el minket:
(BITEP) a TREND2-től 300 m-re
Tel: 23/887-410, 23/887-411
Fax: 23/887-415
Nyitva: H - P: 8 - 16-ig
Szo - V: 9 - 14-ig

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Bodza:

Szegény... biztos félelmetes lehetett. Legrosszab rémálmom hogy feszitett ajtóra térek haza...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Prüntyi, nem tudom én sem. Lehet, hogy tényleg a pocaklakó nyom valami ideget. Bökdösd meg egy kicsit, hogy mocorogjon arrébb. :-)))) és kitartás!

Benianyu

benianyu

Sziasztok!
A tavaszi babáktól vagyok, és mivel a babám frontos és ma rajtam lóg, unalmamban benéztem hozzátok. Néhány tanács, ha nem haragszotok:
Nekem és topikom többségének Avent Isis mellszívónk van, nagyon jó. A gépi állítólag gyakran fájdalmat okoz.

Prüntyi,
a tejcsi mennyisége nem a cici méretétől függ. Viszont nekem szinte nincs tejem (már mindent de mindent kipróbáltam, ligás tanácsadót is, teákat, bogyókat, ivást, zuhanyt, ...). Ezzel együtt ahhoz, hogy fönntartsam ezt a kevés mennyiséget is, bizony fejni kell! Kép Egyébként időnként így is bedurran a cicim, hogy nincs tej, és azt is cak a kifejés gyógyítja. Van, hogy csak kézzel jön ki, igaz, de általában meg csak a mellszívóval. Szóval megéri mindenkinek. Legfeljebb ha mégsem, eladod. De már a kórházba érdemes vinni. Én a végén császáros lettem (nem számítottam rá), a babát ekkor a csecsemősök saját belátásuk szerint hozzák szopni Kép, nem árt fejni, hogy beinduljon a tej. Míg normál szült szobatársamnak már ott begyulladt a melle, ezért kénytelen volt fejni.

Bocs, csak idáig olvastam, most meg hív a lánykám.

Kellemes babára várást, könnyű szülést és jó babázást mindenkinek!

Kata
panni2005

Sziasztok!

Rokica
köszönöm szépen.Ha jársz ott azért írd meg.Nem tudom mikor fogunk felérni körülnézni és vásárolni.Ebben a hónapban biztos nem.

Viszont ha még vannak jó helyek ahova érdemes elmenni és nem drága, szívessen veszem a címeket.

Bodza
nagyon ledöbbentett amit írtál.1,5 óra....lehet, hogy kifigyelték?emeletes házban laktok? Még jó, hogy túl sok mindent nem vittek el.

Prüntyi
aranyos a Bébi!Kép
A zsibbadással kapcsolatban nem tudok tanácsot adni,de talán rákereshetnél a neten.

Sziasztok
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

MegannKép PrüntyiKép

Nagyon aranyos képek!
Nekem sajnos még csak a kukijáról adott képet a dokiKép
De hátha ma kapok az arcocskájáról isKép

BodzaKép

Hát nem lehetett semmi... Sajnálom !!Kép Még jó ,hogy mást nem vittek el!

AngelaniKép

Örülök ,hogy nem felejtettetek elKépKép

Lányok!

Mostanában tök hülyeségeken töröm a fejemKép
Pl: mi lessz ha nem fog szeretni a babámKép
Ugye ilyen nem lehetséges????

Meg, ... el tudom -e látni majd rendesen????

Rettegek a bölcsőhalál gondolatától!!!!
Nekem biztos lesz légzésfigyelőm is!!!
De mi van ha jelez??? Mit kell csinálni ????

Csilla 27+ 0
csillam

Ezt még tegnap írtam, de valami nem működött!
Bkriszta!

A képeket szerintem érdemes átalakítani jpeg kiterjesztésűre mert úgy a legtakarékosabb a tapasztalataim alapján!
Én is beszkenneltem itthon az uhképet bmp kiterjesztést adott neki a gép aztán azon ügyködtem én is hogy jó kicsire le tudjam zsugorítani végül kb egy 300*400-as jpeg lett a megoldás és szép nagy lett a kép Lénácskánkról!Kép
Sok sikert!(Photo Editor kell hozzá)

Bkriszta,Kismama!
Jól van, megnyugodtam, hogy nem én vagyok "rossz anyuka" hogy még nem vettem semmit, hanem a többiek vannak "bezsongva"(meg ne sértődjetek, viccnek szántamKép

Zsófy!
Azért irigykedek ám rád a bevásárló túra miatt!KépKépKép
Olyan jó, majd ugye elmeséled milyen volt, miket vettetek stbKép

Szerintem kb mi is június végén megveszünk mindent!Júlisuban megy a férjem USA-ba én akkor már javában a 8 hónapot fogom kezdeni!
Kicsit félek is! Mi van ha valami oknál fogva koraszülés lesz és nincs itthon a férjem!
Na mindegy, ez már megint egy ujjabb parám, nem is mondtam semmit vegyétek úgy...
Egyébként valamiért olyan érzésem van, hogy hiába vagyok kiírva szept 10-11-re, augusztusi babánk lesz!KépKépKépKép
Nem tudom megmondani honnan veszem, de szinte mindig bejönnek a megérzéseim!
Vigyázat banya vagyok!

De örülök hogy ennyien reagáltatok a másik heppemre a mellszívó témára!KépKép
Na nem mintha most már tudnék dönteni, de én is az elektromosra szavaznék, tekintettel, hogy ugyis olyan fáradtak leszünk, így legalább a fejést elintézi majd a gép!
Jelentem nekem továbbra is szivárog az előtejem!KépKépKépKépKép
Valahogy nagyon örülök neki pedig tudom hogy valójában nem jelent semmit(semmi előnyt, semmi extra-tejállományt), csak azt hogy működik aminek működnie kell.Mégis olyan jó érzés!
(Na a melltartóbetétre már nem mondanám ezt, ugyanis minden ruha ugye átlátszik egy kicsit és a hétvégén kipróbálgattam hogy szinte mindegyiken átlátszik a betét, tekintettel hogy ezek a terhesmelltartók milyen kis semmilyen laza anyagból vannak!Valahogy ezt viszont cikinek érzem! A tejtermelődésem, meg a szoptatás magánügy, nem közügy!)

Bodza!

Tényleg szörnyű, ami történt!
Egyik ismerősünkhöz is besurrantak éjjszaka és a feje mellől vették el a táskáját, amíg aludtak a férjével!
Tisztára kiborult, mert folyton az járt a fejében, hogy a betörőnek a szobájukig el kellett haladni a gyerekeik szobái előtt, és mi lett volna, ha valamelyikük felkel pisilni, vagy inni!
Hát tiszta horrorLLLLL
Õ is azt mondta hogy utána őrült takarításba fogott mert olyan „tisztátalannak” érzett mindent!

Na mostmár annyit pofáztam itt nektek, hogy el is altattam mindenkit, úgyhogy befogom a lepénylesőmet!

Jó éjjt mindenkinek!

Megann 23+5

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Köszi mindenkinek az együttérzést, most már egészen lenyugodtam, csak félek elmenni itthonról. Pedig kicserélték a zárat, de csak akkor leszek teljesen nyugodt, ha az egész ajtó tokostul ki lesz cserélve. Pedig el kéne itthonról mennem ma is, de csak jövő héten tudják beszerelni az új ajtót.

Kriszta! Köszi a lehetőséget, de nem akarunk riasztót, se távfelügyeletet, mivel az ajtón kívül máshonnan nem lehet bejutni a lakásba (2. emeleten vagyunk), így elég, ha jó kis acélbetétes kiüthetetlen ajtót csináltatunk.

Prüntyi! Jársz tornára az Istvánba?

Csillám! Ne gondolj ilyen dolgokra! Ilyen alapon elkezdhetnénk gondolkodni a védőoltások szövődményeiről, kórházi bacilusokról, szülésnél fellépő oxigénhiányról és még ezernyi betegségről, bajról, de minek? Ha szembe kell nézni majd ilyenekkel, akkor elég lesz elkezdeni gondolkodni, hogy na most mi is a teendő (persze meg lehet tanulni előre pl. az újraélesztés technikáit), de ne parázzunk az összes lehetséges betegségről előre.

A baba pedig tök természetes, hogy szeretni fogja a mamáját, ez elemi ösztöne. Bennünk pedig majd tombolnak az anyai (anyatigris) ösztönök, úgyhogy ne aggódj, el tudod majd látni a babádat!

Penna! A mi kislányunk Sarolta lesz, beírnád? Köszi!

Szép hétvégét mindenkinek!

Bodza 23+1

Kép

Kép

Kép
bodza

Na visszajöttem és elolvastam az utolsó oldalt.

Megann,
nehogy valami szorosabb melltartóra térj át! Pont azon gondolkodtam ma reggel, én nem ott szúrtam-e el, hogy a terhesség alatt szűkké vált melltartóimat még jó darabig hordtam (hetente nem akartam cserélni). Most látom csak, hogy ha szoros a melltartó, begyullad a cici és apad a tej. Gondolhattam volna, hisz a babájukat elvesztett nőknek (Isten ments, hogy megtörténjen!) leszorítják a mellüket, hogy ne legyen tejük. Szóval szerintem inkább átlátszós problémáid legyenek. Kép
Ja, azt hittem, még délelőtt van. Kép

Üdv és már tényleg befogtam:

Kata
panni2005

Panni, te is láttad a Vészhelyzetet? :-((( Ott is benne volt.

Benianyu

benianyu

Bodza,
Még nem voltam, de ma mindenképp elmegyek!
Úgy tudom 3-tól van.

Kép

Kép
prüntyi

Kép

Csilla
csillam

Na gyorsan megszabadultam a melltartómtól!!!

Én ezt nem tudtamKépKép
csillam

http://lilypie.com/create_baby_days.php

Ezt a téli babásoktól ,,loptam"KépKép

Remélem nem haragszanak megKép
csillam

Csilla,
hol lehet ilyen édi csíkot?

Kép

Kép
prüntyi

PrüntyiKép

http://lilypie.com/create_baby_days.php

Be kell írni a szülés várható időpontját!
csillam

Prüntyi! Majd számolj be! Nekem a péntekek nem jók egyelőre, úgyhogy én szerda este akarom kipróbálni. Istvánosok közül más nem volt még?

Kép

Kép

Kép
bodza

Sikerült! Kép
<!--attachment: babacsik-225680.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*31.7**babacsik%2ebmp --><center><pre>
Kép
babacsik.bmp (31.7 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép

Kép
prüntyi

Bodza,
Nem tudom...de majd írok, hogy milyen volt.

Csillam,
Nem rakja be a csíkot...! Miért?

Kép

Kép
prüntyi

Kép
Megvan! Kép

Kép

Kép
prüntyi

Megann, Bodza!

Köszi már jpeg-ben voltak a képek, de lehet, hogy még mindig rossz a méret. Nem tudom, majd próbálkozom.

Bezzeg az én nyulas káposzás csíkomat senki nem dicséri meg.Dzép, mondhatom. Én is a téliben, meg a nyáriban láttam már.

Hari!

Boldog szülinapot!

Na megyek folytatom a takarítást, a lányomnál selejtezem a sok sz...t, mert hajlamos minden vackot elrakni. Reggel azon borult ki a bili, hogy szerteszét hagyta a ruháit.
Táncos cuccokat tartalmazó táskát kiborítottam 2 full deo, 2 csillámspray, óra, 1/2 pár nylon zokni, hajkefe, szőlőcukor törmelék, tánccipő, 1 hajgumi, 1 hajpánt. 1/2l víz. Nem szoktam túrkálni, de ez kiborított, így nekiestem, hogy megszüntessem.
Csak azért írom, hogy lássátok mi vár majd a lányos anyukákra esetleg 12 év múlva.

Kriszta
23

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok, köszönöm a szülinapi köszöntéseket.
Egyenlőre jó szar ez a nap is, de mit is várhattam volna tőle. A párom úgy volt, hogy nem dolgozik, elmegyünk megvenni végre a babacuccokat, mert végül is anyuéktól is pénzt kaptam szülinapomra, és én arra akartam költeni. (ki gondolta volna?Kép) De aztán kiderült, hogy délután mégis dolgoznia kell. Tehát beterveztük, hogy délelőtt elmegyünk vásárolni. Aztán tegnap kiderült, hogy délelőtt is dolgozik, na és akkor eltört a mécses nálam, és elegem lett az egészből. Ezt kapom én 30. szülinapomra, hogy egyedül ülök itthon, fája pocakom, az idő is olyan semmilyen, a kedvem meg a pincében.
De legalább ez a babacsík nagyon édes, és jól esett, hogy nektek legalább eszetekbe jutottam.

Megann én októberre vagyok kiírva, de én meg úgy érzem szeptemberi lesz a baba. Én sem tudom honnal veszem, de egyre inkább az az érzésem. Lehet, hogy csak azért mert nagyon várom. Bár én most jobban szeretném, ha minél tovább bent maradna a pocakomban, de úgyis akkor jön, amikor ő szeretneKép

Lábzsibbadásra, próbáld ki Prüntyi, hogy a lábfejedet visszafeszíted, aztán meg le, meg kőrözz vele, ez felpezsdíti a vérkeringésedet, és ártani nem árthat.

Na megpróbálom én is feltenni a csíkomatKép
<!--attachment: cs_k-225704.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*31.7**cs%edk%2ebmp --><center><pre>
Kép
csík.bmp (31.7 k)</pre></center><!--/attachment-->
Hari

Kép
Kép
hari

Hát ezt nem így akartamKép Prüntyi te hogy csináltad?

Kép
Kép
hari

Hari,
Mentsd el .jpg-be azt rendessen kirakja!

Isten éltessen sokáig! Azért sok van még a mai napból, bizti jobb lesz! Kép

Kép

Kép
prüntyi

Hari
Boldog Szülinapot Kívánok!
Remélem az estéd sokkal jobban fog sikerülni.De azért így se légy szomorú!KépLehet a párod estére meglep valami nagyon jó ajándékkal, esetleg egy vacsival.
A babaholmit pedig még igencsak ráértek beszerezni!Lágod vagyunk még rajtad kívül egypáran akik még nem vettek semmit.Tudom ez nem vígasztal!Az én szülinapom sem úgy alakult pár hónapja ami említést érdemelne,pedig akkor én is azt gondoltam, hogy valami nagyobb durranás lesz.
Azt hiszem az ember sokszor többet vár bizonyos napokon mint amennyit ér.Tudom a 30. szülinap az kerek, de gondolj bele a babád születése mennyivel nagyobb dolog és boldogság lesz az életedbe!

Na vidulj fel már egy kicsit...légycccci, légycccci, légyccciKép

SzilviKép

Kép
Kép
kismama2004

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?