Sziasztok Lanyok!
Köszönöm szépen a jokivansagokat, javulgatok, de a torkom még mindig faj sajnos. Ez most vhogy eléggé elhuzodik.
Elöször is Szöszi!
En nagyon sajnalom, hogy igy elhanyagolva érzed magad, tudod ez a net hatranya. Sokszor vmit elolvasok, örülök neki vagy sajnalom a dolgot és mire ideérek az irashoz egyszerüen elfelejtem, meg sokszor sietek is. Szerintem ezzel mindenki igy van, mert ha személyesen beszélgetnénk, akkor ha nem mondanék semmit, akkor is latnad legalabb az arcomat, hogy hogyan reagalok. Léci ne szomizz, és egyaltalan nem vagy sem uncsi sem egoista!!! Különben biztos vagyok benne, hogy minegyikünk érzett mar igy, mint most Te!!!
Mucska,
sajnalom, ha nem jössz, mégiscsak Te vagy a pocitarsam és olyan jo lett volna élöben is talalkozni. De csinald ugy, ahogy Neked jo, egyszer még ugyis talizunk, nem igaz?
Zsuzsa,
szerintem tök jo, hogy ilyen lelkes vagy, nagyon tetszik. En sem véletlenül ezen a hétvégén jövök most Mo-ra, a férjemet meg nem volt nehéz megfüzni, hogy erre a hétvégére tegye a talalkozot.(mondjuk egyszer kismamaként még mindenképpen hazautaztam volna). En is lelkesedem meg még szerintem sokan közülünk!!!
Bori!
Vaaaaaaaaaaaa! Felfedted az oriasi titkomat!
(ami egész jol kiolvashato a profilombol is
).
Szoval én meg Edit vagyok, sziasztok!
Nagyon tetszenek a képek, amiket feltettél, az a kis HOPE-angyalka és hasonlok.
Bellana!
Sajnalom a kuki-problémat, sajna semmi tanacsot nem tudok mondani, de mar emlitettem a férjemnek, hogy ez az egy, amitöl félek, ha fiam lesz, hogy a fütyijét majd nem fogom tudni rendesen kezelni. A sogornöm kisfianak is vannak ugyanis problémai.
En is baromi mérges tudok lenni a cigifüstre!!!
Pano!
Milyen szép kislanyod van! A kisfiadat sajnos nem latom olyan jol, mert eltakarja az az aranyos macifejü kutya! Kérünk még képet!!!
Aniko!
Remélem a kisfiad mar jobban van!
Kinga!
En is tök meglepödtem, hogy Rozsa vagy! Szép név!
Lino!
Az anyos-beszolas elég gaz. Szerintem jol teszed, hogy hanyagolod egy idöre és remélem, hogy a férjeddel és a kis csaladoddal hamarosan rendezödik a dolog. Majd azért szamolj be röviden, mindannyian kivancsiak vagyunk ra!
Nanda!
Jol hangzik ez a nemzetközi ovi! Szép utazast kivanok! De addig még ugyis jössz, ugye?
Pokrol jut eszembe:
tegnap a vacsorazas közben a konyhaban felfedeztem egy oriasi pokot a földön a labamtol 10 cmre! Vagy 6-7 cm-es volt az atméröje és vastag labai, nagy teste volt. Szépen befejeztük a vacsit, aztan a férjem kitette. Nem voltunk szivbajosak. (Nemrég lakott egy a WC-ben, amikor bementünk, mindig elbujt, latott minket. Ö volt a haziallatunk
) En csak attol félek, ami zümmög, a pok valahogy nem zavar.
Ma reggel a férjem koran eltünt. 9 felé beszédelegtem a konyhaba, gyönyörüen elkészitett reggeli vart: süni alaku zsemle, müzli, tea, narancslé. Aranyos,nem? (remélem nem veszitek dicsekvésnek, azt is megirom, ha majd rosszat csinal, jo?
)
Most mennem kell, mindenekinek sok puszi
Süncsi