Új privát üzeneted érkezett!

És vajon Alice jönne? Szöszi, megteszed, hogy megkérdezed?

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Én nem tudok mit mondani , mert LAci nem volt elájulva az ötlettől, hogy felvonatozzak és úton legyek egész nap. Ő meg nem tud eljönni velem, mert úgy alakult a munkája. Eygenlőre nagyon csúnyán néz. Ez van.
NAgyon félt, hogy nehogy történjen velem valami.

Pusza mIndenkinek: Mucska Andi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Eloszor is a talirol! Meg sajna nem tudom, hogy el tudok-e menni, elegge zaklatott eletet elunk mostanaban, millio egy dolgot kell elintezni es sajnos a szombat egy eleg fontos nap lett a heten, ugyanis akkor nem dolgozunk. De majd megirom, ha ok a dolog es megyek. De nem igerem.

Hulla faradt vagyok, reggel kelnem kell, hogy vigyem a pisimet tenyesztesre, ugyhogy megprobalok rovid lenni es gyorsan agyba kerulni!

Kakukkfu
A Mexikoi etterem cime: Iguana etterem, Bp.V.ker. Zoltan utca, (talan)16, de megtalalod, mert majdnem a Tv-nel van, rogton az utca elejenKép Es erdemes elmenni, mert tenyleg szuper, azota is nyamm-nyammKép
Kriston Andreaeknal en is erdeklodtem, de erdemesebb telefonon. Ha akarod leirom az arakat, esetleg mehetnenk egyszerreKép

Aniko
Nem tudom meg, hogy megyek-e, de majd jelzemKép

Kinga, Nanada
Erdekes dokik vannak arra feletekKép Kinganak keves a kiloja, Nandanak meg sok?En 18 hetesen 5 kg-nal tartok, ugyhogy most vissza is fogom magam egy kicsit, de azert nem fogok ehezni. De azert kivancsi lennek, hogy engem hany kilosnak tippeltek a profil-kepem alapjanKép Majd utana megirom az igazsagotKép Szoval nekem szerencsem van, mert az en dokim nem cseszeget a kilokkal, nem is nagyon nezi es azt mondta azt egyek, amit kivanokKép Rendesen betartonKép

Timi
En angolos osztalyba jartam, Viragh Orsi vagyok es az osztalytarsaim voltak: Csanalosi Eniko, Nyiri Gabi, Bodnar Agi
De csak 4.vegeig jartam oda, 5.-tol elkoltoztunk, ugyhogy kicsi a valoszinusege, hogy tul sokan emlekeznenek ramKép

Na, most megyek gyorsan alukalniKép

Puszika mindenkinek!

Orsi
17+6

avocado

Sziasztok lányok!

Először is köszi a dícséreteket a gyerekek és a kutya nevében.
Ma nem megyünk oviba, mert férjem állítólag délben hazajön és indulunk a messzi mamához (anyósomhoz). Csak kedden jövünk haza, úgyhogy addig nem leszek.

Bori-Anita!
Hogy addig se fúrja ki az oldaladat a kíváncsiság, engem tényleg Panninak hív a családban mindenki, de nem tudom miért, ugyanis a becsületes nevem Éva.

Mucska!
Majd mi vigyázunk rád!

Zsuzsa!
Én sem vagyok sovány, lehet még versenghetük a malacka címért!

Szép napot mindenkinek!

Panó
panó

Jo reggelt!Kép

Termeszetesen megkerdezem Alicet(meg akkor is,ha hozzam csak ilyenkor szoltok, nagyon elhanyagolnak erzem magamKép),hogy megy-e,bar ugy tudom 18-tol 31-ig itthon lesz.Majd mindjart irok neki.
szoszi
szoszi

Szöszi-Kinga!
Mi ez a depis hangulat?
Szerintem egy ilyen pörgős topicban nem lehet mindig mindenkihez szólni, nem szabad ilyesmit zokon venni!
Hol van az az itthon?
Te egy helyen laksz Alicével?
Furcsa, hogy a férjed beceneve volt a Szöszi, én eddig csupa lány Szöszit ismertem. Sőt Szöszi néni meg Öcsi bácsi nevű rokonom is van.

Panó
panó

Sziasztok!

Mindenkinek koszi a kakis tippeket, Kép Kép Kép mindegyiket kiprobalom.

Orsi!

Koszi a cimet! Tulajdonkeppen ott laktunk egy csomo ideig a Zoltan u-ban, de akkor meg ezek szerint nem volt ott, vagy csak nem emlekszem.
Megadnad a Kriston-telefont? Jo lenne egyutt menni, en ugy gondoltam egy 2szer 5 oras hetvegire mennek. Ez tunik a legmegoldhatobbnak.
Nincs mar sok ido, mert all. 10 het gyakorlas kell a siker erdekeben.
kosz
Kakukk
kakukkfu

Jó reggelt!

Rosszul aludtam, Zsófi is megjelent az éjszaka kellős közepén, tegnap óta fáj a fejem, de megpróbálom összekapni magamat!

Dióhéjban egy történet. Tavaly, a babanet chates társaságnak szerveztem én egy talit a Mongol Étterembe. Nagy volt kezdetben a lelkesedés, de végül asszem "csak" 9-en voltunk. Az este nagyon jól sikerült (vannak róla képek itt a babaneten is), de mégis csalódott voltam, mert nagyobb jelenlétre számítottam az elején.
Most is kezdem így érezni magamat. Ez persze senkinek nem szemrehányás, de úgy tűnik, velem már csak így megy. Nem vagyok eléggé meggyőző???

Mucska: most szomorú vagyok, de a férjed álláspontját is tiszteletben tartom.

Orsi: jó lenne...
Én csak akkor tippelek, ha tudom a magasságodat!

Panó: gondolod, hogy ez verseny? Inkább ne legyen az! Röf! Kép Jó utat, és jó szórakozást nektek!

Szöszi: nagyon sajnálom, ha így érzed, és én nem hanyagollak el! És az is bánt, hogy ha nem leszel ott! Bármikor szívesen beszélgetek veled bármiről, de ezt már asszem talán be is bizonyítottam.

Zsuzsa
zerko

Szöszi!

Én küldök neked egy nagy Kép

Panó!

Aranyos vagy, de még nem jutottunk dűlöre!

Kakukk!

HA vigasztal olyan helyzetben vagyok, mint Te, de nekem egyik sem jött be, mert csak egy-két napig hat, aztán újra semmi. Én a Guttalaxot használom, de csak 12 cseppet a 20 helyett egy héten egyszer. Az elején egy héten 2* használtam, pár alkalom után meg van magától is. Egyébként semmi. Meg ami bejött, bár hülyén hangzik, nagyon édes teát iszok, akkor van. Erre tagnap jöttem rá, mert a barátnőméknél 2 x voltam és mindig ittam teát, de nekem pocok édes volt. Viszont 2 órán belül volt eredmény. Ja meg a kis édes cukorterhelés után is. Még jó, hogy cukormentes diétán vagyok!!!!Kép
Ehetek én bármennyi rostot, aszalt gyümölcsöt, joghutot szilvalekvárra. stb. Egy pár nap aztán nem segít!

Mucska

Andi
Kép
mucska

Hali Mindenkinek!

Orsi!

Épp ezért kérdeztem. Férjem is angolos volt, és kérdeztem, hogy volt e Orsi nevű osztálytársa, és mondta, hogy igen, Virágh Orsi.Kép Szóval osztálytársak voltatok a férjemmel Balázs Richárddal.Kép

Tali!

Nekem még Egcsi is azt mondta, hogy jön, megyünk együtt, de ő a héten nincs. Szóval jövő héten biztosan nyilatkozik...

Ricsi szerzett videót tegnap este, de nem működött. Kép Szóval így jártam, de ma megnézem egyik barátnőmnél.Kép

És, hogy mire jó a semmire sem használható videó?!
Kép

Most megyek, Ricsimnek még nincs eredménye a vizsgáról, majd hív, ha lesz.

Legyetek jók, kedden jövök!

Pussz Mindenkinek!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Kedves Zsuzsa!

Szerintem pont eléggé vagy meggyőző,és úgy látom,hogy csak azoknál kérdéses,hogy jöjjön-e,akiknek ez tényleg probléma.Én személy szerint nagyon hálás vagyok Neked,hogy a válladra veszed a szervezést.
Engem sem hiányolt még soha senki,de annyi a hozzászólás,hogy bizony én sem tudom követni,hogy kiről hallottam régen,így eszembe sem jutott,hogy nekem ez rosszul essen.Úgy gondolom egyébként,hogy nem történik minden nap fontos dolog senkivel.Talán a végén az már izgis lesz.Kép
Nekem és gondolom másnak is lesz majd olyan időszaka,amikor nem tud a géphez jönni,de amikor megint sikerül,akkor leírja,hogy mik történtek vele,és majd nagyon örülünk neki.
Remélem,hogy nem bántottam meg senkit!

Szép napot mindenkinek!

Anikó
vakili

Orsi!

Ricsim emlékezett Rád!Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

ÉN MINDENKIT HIÁNYOLOK!

Mikor tegnap írtam, hogy írjatok már, az mindenkire vonatkozott!!!Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Na, most már tényleg húzok melegebb éghajlatra!

Legyetek jók!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Zsuzsa!

Szerintem elég meggyőző vagy. Még senki nem írta, hogy nem jön , mert nincs kedve. Nem tudom, hogy mi lesz velem még. A páromat is megértem, hogy nem örül, hiszen nekiindulok reggel korán és csak este érnék haza. Ez soha nem izgatná egyébként, mert tudja, hogy ismerem Pestet, de most Annáért aggódik annyira. Meg hogy mennyire fáradnék el. Attól fél ha valami történik és Ő nincs ott. Hisz ő itthon is most burokban tart tulajdonképp.
Szóval nem a szervezéseddel van a probléma. Meg a vidékinek tudod a költség is esetleg gond lehet. Nekem pl minimum 7000 forintba kerülne. Mondjuk nálunk ez nem gond szerencsére, de van ahol esetleg lehet.
Egyszóóval ne okold magad, hanem örülj azokkal, akik ott lesznek. Gondolom aki tutira írta, az ott is lesz!

Anikó!

Teljesen egyetértek Veled, illetve azzal amit leírtál! Pusza
Mucska Andi

Andi
Kép
mucska

Mar megbantam a megjegyzest,mert csak az sul ki belole,hogy en vagyok egoista.Ugy latszik,en ilyen uncsi ember vagyok.Barmit irtam magamrol semmi valasz.Pl a vizesedesem sem erdekelt senkit.Sebaj.Mar ezelott is igy ereztem,aztan mondom nem irom meg,mert minek...Sajnalom,hogy megis megjegyeztem.Azert le ne harapjatok mar a fejem...Kép
Tovabbi jo munkat a dolgozoknak es jo fozest az otthoniaknak.
szoszi
szoszi

Szöszi!

Úgy látom, hogy érzékeny vagy ma. Szerintem senki nem gondol egoistának és uncsi sem vagy egyáltalán. Mindenki el van magával és kész. Egyébként nem Te vagy az egyedüli aki így érzi. HA visszaemlékszel ezt én is megjegyeztem régebben illetve pl. Bellana is.
Folyt, köv priviben. Nemsokára megy neked egy mail.
NAgy pusza: Mucska

Andi
Kép
mucska

Szöszi!

Ment is mail Neked már!Kép
NAgy puszi: MUcska

Andi
Kép
mucska

Szöszi: én is írtam neked!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Szöszi, én még nem íram neked mailt. Kép
De ahogy Mucska is írta én is éreztem már így, sőt ha most egy napig nem vagyk megemlítve akkor még most is előfordul. De tudom,hogy attól még számon vagyok tartva, ahogy te is! Én speciel, amikor apáztál, akkor csomószor hiányoltalak ám!
És olyan is előfordult, hogy valakit emlegettem és megkerült, akkor se reagált arra, hogy kerestem..Ez van. Sokat írunk, biztos elsikkad némely üzi. Kép
Egyszóval szeretünk ám!!! Kép

Mucska: mennyi idő vonattal neked pestre?? Az összeg az bizony tényleg húzós. Jaj, annyira sajnálom!! A párod nem tudna felvinni?????
Vagy valamelyik szállítótok????
Puszi!!!

Nanda: irigyellek az eredendő vékonyságodért! Én bezzeg ránézek egy zsömlére és plussz 5 kiló...Kép

Panó: remélem jól telik az utatok!

Kakukkfű: te már nyilatkoztál névügyben? Kép
Látom mindegyik hashajtós módszert kiakarod próbálni. Remélem nem egyszerre? Kép

Zsuzsa: semmi gond az ötlettel és a rábeszéléssel sem!!!!!

Timi: jó a TV tartótok!! Kép

Orsi: a profil alapján nem lehetsz valami nagy súlyú!

Rólunk: valaki írta, hogy nem történik mindenkivel mindennap valami. Nahát velünk pedig igen...Kép Reggel batyuzom át a kis szerelmemet és akkor látom, hogy valamilyen túrószerű akármi van a fütyijén. Letörlöm, erre még jön is a bőre alól..Na, akkor dokinéni. A dokinén szerint nem vészes, kamillába áztassam be a kukiját és esténként a fürdővízben huzogassam hátra...Az utóbbi még csak-csak, de hogy lógassam bele a kukit egy pohárba? Dani majd persze hagyja, nem?
Hát,kiváncsi vagyok. Mindenesetre úgy tűnik tavasszal-nyáron meg kell műteni a kukackáját, mert nagyon le van tapadva és nem oldódik. Kép
(Fitymaszűkület)
Más: anyóssal megint összeröfögtünk. Tömören: azt mondtam, mertem mondani sógoromék lakására, hogy büdös cigifüstös.(A lakásban bagózank ketten is!!)
Anyós szerint, hogy mondhatok ilyet, hogy büdös a lakás...Lányok, jelentkezzen aki szerint a cigifüst nem büdös!!
Holnap megyünk 3D-re, utána sógoromékhoz. Gondolom anyós már elmondta nekik milyen állításra vetemedtem...

Most hirtelen ennyi. Dani elaludt a padlón...Megyek feleszem az ágyára, de elöbb lefényképezem és majd ide is rakok képet.
Senki se depizzen,mindenkire szükség van, csók:

Bellana-Linda
bellana

Bellana!

Most indulunk éppen, most jött haza apa.
Gondolok rád holnap az UH-n!
Nekünk Petivel volt kukilógatós bögrénk, tetszett neki a dolog. De a végén az övét is felvágták. Ilyen szempontból egy lánnyal kevesebb gond van.

Szöszi!
Remélem már jobb kedved van!

Puszi mindenkinek, jó hétvégét, kedden vagy szerdán jövök!

Panó
panó

Hali!

Panó: kukilógatós bögre?

Bellana: nem bíztatlak, mert gondolom nem lehet vele, de nagyon sok fiúval van gond, és ez a beavatkozás sem egy nagyon komoly dolog. Apa majd megy veletek! Gondolom! Utána egy napig rossz lesz még neki, mert csípi a pisi, de annyi. És meg kell csináltatni, mert ha nem, nagyobb lesz a baj! A Zsidóknak evvel nincs bajuk KépEvvel!
Amúgy a lányokkal is lehet gond, de az házilag "osvosolható".
zerko

Kaptok tőlem is egy képet!

Kép

Aki eltűnne, szép 7végét!

Zsuzsa
zerko

Bellana!

Mondtam, hogy küldd az anyósodat, majd elintézem. 2 1/2-3 óra felutazni. A páromnak lett egy költöztetése és nem valószínű, hogy tud segíteni. A fiúkat meg nem kérhetem meg, mert hajnal kettőkor kezdenek dolgozni és nagyon fárasztó lenne nekik. Mondjuk mondhatnám, hogy ez van, vigyenek fel, de nem tudom velük megcsinálni.
Nem szoktuk őket kihasználni. Menjenek a családhoz az legyen az első.
Na majd még meglátjuk.
Cupp, cupp Mucska Andi

Andi
Kép
mucska

Mucska: hát akkor nem piskóta az út tőletek. Kép
Megértelek ha nem vállalod be. Tényleg hosszú.
Olyan jó munkaadók lehettek! Megyek hozzátok! Kép

Zsuzsa: megkaptam a viccadagot! Kép
Hát akkor Panó szerint is úgy tűnik nem ússzuk meg a műtétet. A dokinéni azt mondta, hogy reggel bevisszük és délután hazahozhatjuk. Azért ez nem tűnik semmiségnek. Kép
Hogy egy fütyivel milyen gondok lehetnek! Kép

Bellana-Linda
bellana

Bellana: akkor meg kell tanulnod vezetni, méghozzá teherautót!
egy fütyivel, ugye-ugye? Mi nem erről az oldaláról ismertük eddig! Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Megint egy csomó üzenetKép Mindig úgy örülök nekikKép

Timi
Nagyon röstellem, de en sajnos nem emlékszem a párodra, de gondolhatod, hogy nekem aztán már jó sok emberke keveredik a fejemben, hisz 2 osztály az általánosban, aztán a középiskola, majd főiskola, utána egyetem és azért már az jó rég volt, mikor 10 éves voltamKép Szóval bocsika, de szuper jó lenne, ha küldenél róla egy képet, hátha úgy beugrikKép Neki meg nagy puszi, hogy emlékezett rám, nagyon jól esettKép

Zsuzsa
A magasságom 176cm

Bellana
De azért egy tippet megereszthetszKép

Aztán majd megírom nektek, hogy mennyi is az annyi.
De azért adok egy kicsike segítséget, elég nehéz a csontozatomKép

Amúgy nincs semmi különös, ma elmentem az aranyeremmel dokihoz,, mert éreztem, hogy a baba miatt egyre rosszabb lesz. Leszidott egy kicsit, hogy jobb lett volna elmenni a terhesség előtt, de most már mindegy, kezelget, aztán majd meglátjuk. Különben én akartram menni, Anyukám is állandóan mondta, de nem tudtam, hogy ezzel hova kell menni, néztem aranyér-klinikát, de sehol nem találtam. Aztán most eszembe jutott, hogy a védőnéni mindig mindent tud és ő mondta, hogy melyik dokihoz menjek. Amúgy nem fájt, meg semmi ilyesmi, csak éreztem, hogy a baba nyomni fogja.
Van valaki hasonló cipőben?

Na, megint rohannom kell vissza órára. Lehet, hogy ma már nem tudok jönni, de holnap mindenképpen itt leszekKép

Puszi mindenkinekKép

Ja, ma vagyunk 18 hetesek KépKépKép

Sziasztok

Orsi
18

avocado

Sziasztok Lanyok!

Köszönöm szépen a jokivansagokat, javulgatok, de a torkom még mindig faj sajnos. Ez most vhogy eléggé elhuzodik.

Elöször is Szöszi!
En nagyon sajnalom, hogy igy elhanyagolva érzed magad, tudod ez a net hatranya. Sokszor vmit elolvasok, örülök neki vagy sajnalom a dolgot és mire ideérek az irashoz egyszerüen elfelejtem, meg sokszor sietek is. Szerintem ezzel mindenki igy van, mert ha személyesen beszélgetnénk, akkor ha nem mondanék semmit, akkor is latnad legalabb az arcomat, hogy hogyan reagalok. Léci ne szomizz, és egyaltalan nem vagy sem uncsi sem egoista!!! Különben biztos vagyok benne, hogy minegyikünk érzett mar igy, mint most Te!!!

Mucska,
sajnalom, ha nem jössz, mégiscsak Te vagy a pocitarsam és olyan jo lett volna élöben is talalkozni. De csinald ugy, ahogy Neked jo, egyszer még ugyis talizunk, nem igaz?

Zsuzsa,
szerintem tök jo, hogy ilyen lelkes vagy, nagyon tetszik. En sem véletlenül ezen a hétvégén jövök most Mo-ra, a férjemet meg nem volt nehéz megfüzni, hogy erre a hétvégére tegye a talalkozot.(mondjuk egyszer kismamaként még mindenképpen hazautaztam volna). En is lelkesedem meg még szerintem sokan közülünk!!!

Bori!
Vaaaaaaaaaaaa! Felfedted az oriasi titkomat!Kép (ami egész jol kiolvashato a profilombol isKép).

Szoval én meg Edit vagyok, sziasztok!

Nagyon tetszenek a képek, amiket feltettél, az a kis HOPE-angyalka és hasonlok.

Bellana!
Sajnalom a kuki-problémat, sajna semmi tanacsot nem tudok mondani, de mar emlitettem a férjemnek, hogy ez az egy, amitöl félek, ha fiam lesz, hogy a fütyijét majd nem fogom tudni rendesen kezelni. A sogornöm kisfianak is vannak ugyanis problémai.
En is baromi mérges tudok lenni a cigifüstre!!!

Pano!
Milyen szép kislanyod van! A kisfiadat sajnos nem latom olyan jol, mert eltakarja az az aranyos macifejü kutya! Kérünk még képet!!!

Aniko!
Remélem a kisfiad mar jobban van!

Kinga!
En is tök meglepödtem, hogy Rozsa vagy! Szép név!

Lino!
Az anyos-beszolas elég gaz. Szerintem jol teszed, hogy hanyagolod egy idöre és remélem, hogy a férjeddel és a kis csaladoddal hamarosan rendezödik a dolog. Majd azért szamolj be röviden, mindannyian kivancsiak vagyunk ra!

Nanda!
Jol hangzik ez a nemzetközi ovi! Szép utazast kivanok! De addig még ugyis jössz, ugye?

Pokrol jut eszembe:
tegnap a vacsorazas közben a konyhaban felfedeztem egy oriasi pokot a földön a labamtol 10 cmre! Vagy 6-7 cm-es volt az atméröje és vastag labai, nagy teste volt. Szépen befejeztük a vacsit, aztan a férjem kitette. Nem voltunk szivbajosak. (Nemrég lakott egy a WC-ben, amikor bementünk, mindig elbujt, latott minket. Ö volt a haziallatunkKép) En csak attol félek, ami zümmög, a pok valahogy nem zavar.

Ma reggel a férjem koran eltünt. 9 felé beszédelegtem a konyhaba, gyönyörüen elkészitett reggeli vart: süni alaku zsemle, müzli, tea, narancslé. Aranyos,nem? (remélem nem veszitek dicsekvésnek, azt is megirom, ha majd rosszat csinal, jo?Kép)

Most mennem kell, mindenekinek sok puszi
Süncsi
süncsi

Orsi: az én tippem: 60-65 kg.
Úgy tudom, az aranyér alapértelmezésben sebészetre tartozik!

Zsuzsa
zerko

Jelentem, még mindig 11-en leszünk!
Anikó, Bellana (Linda), Bori (Anita), Kakukk, Kinga (Rózsa), Lino (Szilvi), Nanda (Szilva), Panó (Panni-Éva), Süncsi (Edit), Timi, és én!

Kezdem azt hinni, hogy Bori egy boszi Kép

Süncsi: meggyógyulhatnál ám!
Ami a zsömle alakját illeti Kép És nem száradt meg addigra? Én már nem is emlékszem, mikor kaptam utoljára reggelit! Nem mostanában volt. Kép
A pók story aranyos, de remélem ez a háziállat nem csíp majd meg sem téged, sem a babát! Nekem nincs velük bajom, de az ilyen nagy, az köszi inkább ne!

Szép napot! (még sütöget)

Zsuzsa
zerko

Es ami kimaradt, csak el kellett rohannom:

Chello!
Szoval Ramona! Es miért vagy Chello? Hogy alltok az otthoni munkalatokkal? Ha jol emlékszem, a festésnél tartotok.

Orsi!
En is kb ugy tippelek, mint Zsuzsa: 63-65 kg (mert irtad, hogy nehéz a csontod).
Egyszer nekem is megallapitottak, hogy van kezdödö aranyerem. De sokat nem szenvedek miatta, mert a "nagy dologgal" nincsennek hal`Istennek (kopp-kopp) problémaim. Ezek a kezelések segitenek egyébként?
Gratula a 18. héthez!

Zsuzsa!
A zsömle nem szaradt meg, nagyon aranyos volt! Egyébként a férjemnek egy kicsit lelkiismeret-furdalasa van, mert az utobbi idöben tényleg nagyon-nagyon sokat dolgozott és nagyon keveset voltunk együtt. En tényleg nem veszekedtem vele miatta, de érezte és mar mondta is, hogy nagyon zavarja és szeretne valtoztatni a dolgon.
Alapvetöen nagyon jo ember, ezt most elfogultsag nélkül merem allitani.
Mondtam mar, hogy 15 évvel idösebb nalam? Ez amugy nagyon rövid ideig volt téma nalunk, valahogy nagyon jol bejött nekem/nekünk ez a korkülönbség. (a gaz az, hogy egy velem egykoru fiut/férfit tisztara gyereknek nézek, meg hha a férjemmel vagyok par évvel idösebbnek mondanak, persze öt meg fiatalabbnakKép)

A pokok ellen nem tudok mit tenni, mindig megjelenik egy-egy a hazban. Nem tudtam, hogy csipnek!!! Biztos vagy benne?

Itt ugy latszik beindult a tavasz és egész jövö hétre kellemes enyhe marciusi idöt josolnak. Remélem hamarosan Hozzatok is elér!

Na, tényleg eldugulok!
Süncsi
süncsi

Kakukkfű
Bocs, az előbb kifelejtettelekKép
A Kriston Andrea féle telefonszám otthon van, ha nem felejtem el még ma megírom, én is hétvégire akarok menni, mert én meg délutánonként tanítok. Én április 17-18-ra jelentkeztem be, úgy emlékszem, de majd azt is megírom. Az árát azt most is tudom, 2000Ft előleg, úgy kerülsz fel a listára, arra az időpontra és a helyszínen még 10 ezer! Sajnos elég drága lett, a hugom még 2 éve 9000-ért volt, de n valahogy kinyögöm, mert szerinte nagyon jó, ráadásul nem csak a szülésnél és utána segít, hanem az aranyeremet is javítaná! Remélem Neked is jó lesz és mehetünk együttKép

Süncsi
Nagyon drága a férjed, nyugodtan dicsekedj csak vele, légy rá büszkeKép Én is az vagyok az enyémre, igaz most kiborít, mert köhög, de nem hajlandó elmenni a tüdőgondozóba és én meg rettegek nehogy tüdőgyulladása legyenKép De akérmilyen édes, csak férfiból van, nem igaz?Kép

Zsuzsa
Most akkor elárulomKép Az átlag súlyom 66 és 68 között szokott mozogni, az alsó a nyári súlyom, a felső a téli, igaz ha nagyon elcsábulojk akkor volt már, hogy 70 is volt! Ez történt most is, hazajöttünk 6 év után, itthoni kaják, Anyukám persze kényeztetett, úgyhogy 70-ről indultam a terhességem elején, igaz senki nem látta rajtam csak a mérlegemKép Aztán Karácsony +2 kg, úgyhogy ezért most 18 hetesen +5-nél tartok. A profilos képen éppen 73-74 voltamKép De senki nem gondolná, hál istennek!Kép Sajnos nehéz a csontozatom, úgyhogy én 60kg alatt talán általánosban lehettemKép Ezért mondom, hogy a kilókkal nem kell annyit foglalkozni, mindenkinél más! A lényeg, hogy mindenki érezze jól magát a bőrében!

Remélem ezt mások is elolvassák, mert Zsuzsának címeztem de mindenkinek szólKép
LEGYETEK BOLDOG KISMAMÁK!!! És ne foglalkozzatok annyit a mérleggel, csak módjával!
A lényeg, hogy az ember kiegyensúlyozott legyen, ha ez 20 kg plusszal történik, akkor egye fene!!!Kép

Puszika mindenkinek, hamizzatok jókat!!!!!
Engem Anyukám ma a kedvencemmel vár otthon, kínai tésztaleves, ő főzi és hihetetlen finomKép NYAMMMMMMKép

Sziasztok!

Orsi
18

avocado

Halihó mindenkinek,

Süncsi-Edit,
remélem, a hétvége elég lesz, hogy teljesen kikúráld magad!
Látom, Tomi gondoskodik a rendszeres székletedről: narancslé, müzli...Jó a férj a háznál!
Ma egy OBI-újságot lapozgattam, az elején egy zöldellő kert van, annyira jó nézni, mondom is Karcsinak: jön a tavasz, a nyár, ülök nagy pocakkal a hintaágyban (Ráckevén), te hozod a reggeli kávémat és a croissantomat...(Életemben 5 kávét ha ittam összesen, de azért valahgy mégis ez jött ki belőlem.)

Annyira várom már az IGAZI tavaszt!!!

A mi RÓZSAszálunk pl. hova tűnt? És Egcsi? Ő szerintem tutti jön a találkozóra, annak idején legalábbis beszéltünk a Népstadionos fuvar kapcsán ilyesmiről...Zsuzsi? Remlem, Dorkát el tudja valahogy majd raktározni arra az időre.
Arra sem emlékszem - annyira hiperaktív ez a topik! - Chello megnyilatkozott-e már...
Valival mi van? Babócák remélem remekül mulatnak édesanyjuk hasában...

Szöszi,
sajnálom, hogy ilyen érzések kerítettek hatalmukba, de én is csak azt tudom erre mondani, hogy szerintem nincs köztünk egy sem, aki ne érzett volna már hasonlóan egyszer-kétszer.
Én nem tartom magam egoistának, de mégis "ujjongok" mindig legbelül, ha valaki név szerint megemlít...Gyarló az ember, szereti, ha szeretik. Pedig még azt sem mondanám magamról, hogy nincs más társaságom rajtatok kívül, hiszen még a férjem is itt van mellettem egész álló nap, meg a barátnőim is állandóan hívnak, találkozunk - de mégis, annyira fontosak lettetek már mindannyian, hogy pl. a síelés alatt folyton arra gondoltam, de jó lesz majd visszaolvasni egy hét levelezését...Ha 5-6 ember lenne csak a topikban, persze egész más lenne, de így, ilyen sok nőci együtt...

Linda,
nekünk is vannak fütyigondjaink, pedig már lassan hat éves a manó!!! Ha tudnád, hányszor voltunk orvosnál(sebésznél) emiatt! Igazi műtétet soha nem csináltak, csak amb. beavatkozást, ún. szondával körbemetszik, stb, de még mindig nem teljesen tökéletes. De legalább az már egyértelmű, hogy van a gyereknek makkja...sokáig azt sem láttuk emiatt. A legszebb az volt, amikor egy beavatkozás után 2 nappal éjjel 3 órakor indultunk be Ráckevéről a Heim Pálba, mert beödémásodott a fütyije - az esti visszahúzás után nem lehetett visszaigazítani, ettől egyre jobban bevizesedett, és szabályos kis úszógumi alakult ki neki a fütykösén...Kitartás. Nekünk legalább 5(!) orvos is azt mondta, mielőtt hozzányúlnának, otthon kell kezelni (kenni a bőr szélét)Ftorocort-tal, az fellazítja. Egyébként tényleg segített valamit.
Panó, a kukilógatós bögre nagyon tetszik, ez kimaradt az életünkből.
(A fütyitörténetet először privátban akartam megírni Lindának, de aztán azt gondoltam, leendő fiús anyukák tanulnak belőle, ismerkednek a problémával.)

Zsuzsa,
a találkozó szervezését csodásan csinálod , teljesen "tyúkanyónk" lettél már, ezt le nem törlöd már magadról!

Orsi, (szerintem 63)(nem 18, ahogy te írod...)
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni, de értem, hogy a ház fontos dolog az életetekben, és most ekörül forognak a napok!

Mucska,
elkeseredésemnek adok hangot, persze, megértem Laci álláspontját is. De azért még egy kis reményt táplálhatunk a dolog iránt?
( Ezt most csak a többieknek mondom, remélem, Andi-Mucska nem hallja meg, hogy én abban bíztam, hoz nekünk fánkot, lángost, joghurtos sütit frissen sütve, meg töltött husit, bolognai-t, szegedi finomságokat - szóval tudjátok, amit a menzán szoktunk nála enni...Meg persze Gino-t is, aki meg megenné a pizzát, ha valamelyikünknek nem ízlik.)

Ildikó drága,
merre vagy? Kikergetted már a bacilusaidat odalentről? Hogy áll a "kecó"?

Csók nektek
Anita
drbusborbala
Budapest, XX.

Süncsi, aranyos vagy, hogy így követed az eseményeket. Jól emlékszel, holnap kezdjük a festést és pont jó, hogy 3 napos hétvégénk lesz mert 3 rétegben akarjuk lefesteni a tapétát így minden napra lesz meló. Csak a színt el ne szúrjuk. Valami halvány sárgát szeretnénk és mi fogjuk kikeverni, remélem nem kék lesz belőle. Kép

Hogy miért vagyok chello arra már nehezebb válaszolni. Amikor elkezdtem fórumozni anno az
NLC-n akkor Ramcsi néven nem tudtam regisztrálni mert foglalt volt és hirtelen ez jutott eszembe. Persze előtte 1 héttel kötötte be a Chello az internetet, talán innen jött az ötlet.

Bori-Anita, nem volt mire emlékezned mert tényleg nem nyilatkoztam még a talival kapcsolatban. Nem tudom még, hogy tudok-e menni.

Mindenkinek kellemes napos hétvégét kívánok!

Pusza,
Chello
chello

Bori! (Anita)

Ginó felfalna mindent, úgy hogy éhen maradnál. Minden mennyiségben hajlandó enni, ha látja, hogy azt ember eszi.
Örülök, hogy feltünt, hogy Chello nem nyilatkozott. Ugyanis ahogy én észrevettem tegnap ő kimaradt a felsorolásból.
Azért úgy egyszerűbb lenne, ha leugranál menzára, mert ha én ennyi mindet felvinnék akkor tényleg teherautóval kénem mennem!

Puszi: Mucska ANdi

Andi
Kép
mucska

Bori!
Hat igen, sokmindenre jok ezek a férjek!
De ugye nem fogsz megharagudni, ha "leborizlak"?Kép

Egcsi kb egy hete bejelentette, hogy tavol lesz lakasatépitési munkalatok miatt. Remélem hamarosan megjelenik és nyilatkozik.

Chello,
Nem tudom, hogy milyen tegnapi felsorolasbol maradtal ki, biztos, hogy nem volt szandékos, de én szeretném, hogy gyere és remélem nem ezért gondolkodsz a jövésen!
En eleinte azt hittem, hogy hobbibol csellozol, mert az tudtam, hogy bankban dolgozol.

Na, puszi
Süncsi
süncsi

Mucska, hogy Te milyen figyelmes vagy! Kép Kép Kép

Süncsi, ne aggódj, semmi köze a kettőnek egymáshoz. Na meg a csellóhoz sincs sok közöm. Kép

Pusza,
Chello
chello

Jó estét csajok!

Elöször is az ígért kép Daniról, ahogy elszunyált a padlón:
Kép

Édi, ugye? Kép

Süncsi: továbbra is jobbulást! Az én férjem is ilyen makacs és nem megy dokihoz...Tök jó, hogy így tudtátok időzíteni az utazást! Kép

Chello: még nem is bókoltam neked, hogy milyen szép neved van! Kép

Mucskám: azért én még reménykedem, hátha mégis valahogy eltudsz jönni a talira!

Bori: milyen az az ambuláns fütyipiszka? Én ma este próbáltam visszahúzni, de nem engedte, viszont elég piros neki...
Igazi műtét: biztos az az amire be kell menni reggel a kórházba és délután engedik ki...
Azt hittem megússzuk ezt a dolgot. Nem tudom, hogy ha ez ilyen általános akkor miért nem tesznek ellene még a születés után rögtön a kórházban...

Orsi: én jóval kevesebbnek tippeltelek volna, mondjuk max 60kg!

Zsuzsa: nem értettem azt a mondatod amit a fütyijajomra írtál."egy fütyivel, ugye-ugye? Mi nem erről az oldaláról ismertük eddig!"
Mármint Danit, nem erről az oldaláról ismerted, hogy van fütyije?Kép Vagy a fütyiket, hogy bajuk van? Kép Kép Bevallom a gyerkőcfütyikhez magam sem értek. Kép
Na, jó nem disznólkodom tovább. Kép

Szösziiiiiiiii!!!!!! Kedélyjavító puszik mennek!!!!!

Bellana
bellana

Jaj, de diló vagyok, már az elöbb is akartam kérdezni, hogy van-e még valaki akinek fáj a háta, a fenékcsontja, a gáttájéka?? Én egy óra séta után már úgy érzem berosálok...Kép
Danival nem volt ilyen. Lehet, hogy most a cipeléstől, meg a kevés pihitől van?

Bellana
bellana

Sziasztok még nem alvók!

Bellana!
Nekem kisfiam lesz,és már most teljesen kétségbe vagyok esve a kukiproblémák miatt!Kép
Ue.a bajom nekem is séta közben ,anno Ildikóval beszéltünk erről,meg is kérdeztem a dokit.Én már kb fél óra után nagyon kellemetlenül érzem magamat,és muszály legugolnom(ezt sem lenne szabad),vagy ha módom van rá leülök.A dokim azt mondta,hogy lent vann a baba,és nyomja az alsó szerveket,de a huzamosabb fájdalom jelzés is !Tessék pihenni,és ne sétálj,álldogálj túl sokat,ha érzed,hogy fáj,próbálj meg leülni,és otthon feküdj le kicsit és polcold fel a lábaidat.Nekem ez segít.De így szegény Maya esik el a szokásos hosszú sétáktól,és a szaladgálástól.Igyekszem úgy kipörgetni,hogy a kertben vagyunk,ahol elücsörgök,vagy az apukája megy el vele.Nekem sem volt a Maycsival ilyen.Most mindent nagyon fárasztónak érzek,és amit régen pillanatok alatt elintéztem,megcsináltam,most képtelen vagyok feladni,mert egyszerűen nem bírom!

LÁNYOK!
Úgy látom ez a hét mindenkit megviselt,ilyen-olyan módon,és ez nem csak az állapototokat illetően.Mindenki depis már etől az elhúzódó téltől,és a szervezetnek szüksége van a jó meleg napocskára,és a fris tavasz illatra!kitartás!Mindjárt itt is lesz,ne legyetek ennyire érzékenyek,nem tesz jót.Én 1 hónapja nagyon kivagyok,de igyekszem pozitívan felfogni,és arra gondolni,hogy ennek is vége lesz nemsokára.Itt van pl.a mi kis pocitalálkánk,amit úgy várok,minhta először mennék iskolába 7 évesen,már most izgulok!De hála a mi Zsuzsánknak,ez is megvalósul,és remélem mindenki sokkal-sokkal boldogabban fog majd hazamenni!

Puszi mindenkinek,jó hétvégét!
Még utazás előtt benézek!

ILDIKÓ!!!
Megkésve,de isten éltessen sokáig névnapod alkalmából!

NandaKép Kép Kép
nanda

Ugy latszik eltünt mindenki!

Bellana,
nagyon-nagyon aranyos Dani, ahogy alszik a földön a kis macijaval (vagy milyen allat az?). És tényleg jo a frizuraja!
Az emlitett hat-, fenékcsont-, gattajék-fajas nalam még nem jelentkezett, ha faradt vagyok, a pocimat érzem keménynek. Lehet, hogy tényleg többet kellene pihizned.
Az uj tünetem, hogy nem esik jol haton fekve aludni, mert ugy érzem, nem kapok rendesen levegöt.

Chello!
Akkor megnyugodtam!Kép

Bori!
Elfelejtettem megköszönni a fütyiprobléma-leirast, én mint leendö kisfius anyuka. Köszi.

Da begyek, eltüdök éd is (kb ilyen a hangomKép)

Puszi
Süncsi
süncsi

Bellana, köszi. Nagyon édesen alszik Dani. Kép

Nekem is nagyon fáj a derekam 1 óra séta után, eddig azt hittem, hogy a sérvem miatt de ezek szerint többen kűzdenek ezzel. Kép

Süncsi, én is megfigyeltem, hogy háton nem jó aludni már 1-2 hete éreztem először, hogy alig kapok levegőt. Kicsit megijedtem mert nem tudtam mitől van.

Mucska, Szöszi írtam nektek mailt. Kép

Kinga, neked is írok ha túl vagyunk a nagy festésen.

Többieknek is pusza és kellemes hétvégét!

Chello
chello

Sziasztok!

Bekukkantottam hozzátok, még élek, de sajnos a festő még nem végzett.Kép Ez azt jelenti, hogy jövő héten sem nagyon tudok csatlakozni hozzátok, pedig már vannak elvonási tüneteim.
Egyébként velünk minden OK, a baba virgonckodik, egyenlőre nem sok kárt tesz a 30 dekájával, ha 3 kg-os lesz, lehet, hogy nem vigyorgok ennyire minden egyes rúgására.Kép
Remélem mindenki jól van, most megyek és megpróbálok visszaolvasni.Kép

Egcsi
20!

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

ZsuzsaKép
Ne légy depis a tali miatt, aki eljön az biztos nagyon szuperül fogja magát érezni! Egyenlőre úgy néz ki én ott leszek.Kép

SzösziKép
Nem tudom az előzményeket, de te nem jössz talira? Irgum és Burgum! Nagyon szeretnélek már megismerni személyesen is!Kép

BellanaKép
Szerintem, ha a fürdővízbe tennél kamillát az egyszerűbb lenne és mindjárt lehetne lógatni a kukacot feltűnés nélkül.Kép Az öcsémnek is volt fitymaszűkülete, de nem tudom, hogy a "huzkodás" megoldotta-e, nem emlékszem, hogy műtötték volna.

TimiKép
Remélem már szereztetek működőképes videót és megcsodáltátok a gyerkőcöt ismét! Nálunk nagy közönségsikere volt anyósoméknál és már a páromnak is küldtem egy példányt, ő is hadd nézze meg.Kép

SüncsiKép
Meggyógyultál már?

AnikóKép
Hogy van a kisfiad?

PanóKép
Örülök, hogy minden rendben van a babáddal!Kép
Kösz, hogy betetted Bertold babát a táblicskuba!Kép

Köszönöm a sok gratulációt a kis fütyishez és megígérem nem viszem túlzásba a takarítást. Remélem csütörtök körül már ismét rendszeresen tudok jönni. Addig is jók legyetek!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok,
Már mindjárt készen van az ebéd, de kaja előtt még bekukkantok hozzátok.

Egcsi,
De jó, hogy feltűntél! Nem végzett a festő?! Végezz vele! Remélem, a végeredmény csodás lesz.

Süncsi,
rettentő a hangod! Alig értem, mit mondasz...
Gyógyulj meg hamar, van rá két napod, ne dolgozz most otthon sokat.

Nanda, Bellana, Chello,
és többi derékfájós kismami, az én gondom a derekammal van, úgy be tud görcsölni az üldögéléstől is, hogy csak na. A legrosszabb, hogy nincs pozíció, amivel kinyújthatnám...Szerencsére a hosszú utazás legvégén jelentkezett csak a görcs, mindig az utolsó 50-60 km volt nehéz. A hátam, derekam sajnos alapból nagyon fáradékony, egy kiadós takarítás után simán leszakad. De a normál séta(hegymászás...) annyira még nem készíti ki.

Süncsi,
ez a hátonfekvős dolog nekem is megvan egy-két hónapja már, és amint érzem ezt a nem-kapok-levegőt-rendesen dolgot, rögtön keményedik is a pocim. Marad az oldalt fekvés.

Mucska,
Mi lesz ma az ebéd? Én mézes-currys csirkét csinálok rizzsel, szintén családi kedvenc. Jól vagytok? Ginonak is üdv Johnnytól.

Szöszi,
remélem, hamarosan bejelentkezel...

Anikó,
te ugye nem kaptad most meg a vírust? Gergő talán már túl van rajta. Jelentkezz, ha tudsz!

Orsi házat épít, Panó anyósnál tömi magát biztosan degeszre valami finomsággal, Linó BIZTOS nincs az anyósánál ebédelni, Zsuzsa merre jár? És a többiek? Ifjú Rózsaszálunk, Zsuzsink, Ildikó, (Timi majd hétfőn), vali vajon merre kódorog ennyi gyerekkel a hasában?!
Soraya talán behavazott. Milyen idő lehet most a messzi északon?

Tavaszt akarok, Nandának igaza van, kezd mindenkinek elege lenni a télikabátból!!!

Jó étvágyat mindenkinek, én már csoda éhes vagyok.

Anita (Bori)
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!Kép

Itt vagyok...es minden rendben,sajnalom,hogy depiztem tegnap,eleg szar napom volt,de mar megoldodott minden (finom kaja,egy jo alvas es egy kis torodes csodakra kepes). Koszonom,hogy mindenki vigasztalt.Jo,hogy elmult,fatylat a multra...

Zsuzsa!Kép
A tali miatt ne aggodj,szerintem igy is szep szamban lesztek jelen,aztan mindenkinek egyszerre nem lehet jo,es ez nem a szervezes hiabaja.

Egcsi!Kép
A festok mar csak ilyenek...ennel mar csak a komuves,az asztalos,a vizvezetek-szerelo,a villanyos meg a tobbi mester rosszabb!Kép
Sajnos nem tudok menni talira,mert jovo heten Pesten leszunk a noveremnel es 2 egymast koveto hetvegen sok lenne.De ne izgulj,talalkozunk mi meg...

Bori!Kép
Nekem mar csak megmaradsz Borinak,ha nem zavar nagyon...Nalunk ma gyonyoru tavaszi nap volt es mivel ugy dontottem hiszek Szilardnak meg a Lucianak (Aigner+PartaiKép),ezert en ma kimostam a ket teli dzsekit,hogy ugy tegyem el.KInt lognak vizesen.Eleg volt mar ebbol a hulye nagykabatbol...ez jo hosszu tel volt.

Bellana!Kép
NEkem faj...meg Kinga is mondta regebben,hogy azert,mert a progeszteron lazitja az izuleteket es tagulunk,azert faj a farokcsigolyank.Igaz,az utobbi idoben nem annyira veszes.A legujabb,hogy a hasam alja feszul es faj,pedig mar 3 MagneB6-ot szedek.

Suncsi!Kép
Remelem mar gyogyulsz...

En tegnap voltam dokinal, sajnos kicsit vizesedek,doppler-vizsgalat is volt emiatt.A verkeringes a baba fele lehetne jobb isKép, bar eddig nem szenved hianyt semmiben a baba.Most so=alma,napi fel aszpirin (ez mit csinal???) es vernyomas-meres.

Na,megyek pihizni...
szoszi
szoszi

Szia lányok,

Milyen csöndes a szombat délután...
Mi épp most értünk haza egy belvárosi sétából, muszáj volt befagyiznom és besütiznem a Szamos cukiban. Micsoda könnyelműség, igaz?

Szöszi,
megnyugodtam, hogy itt vagy...
A vizesedés van rossz hatással a vérkeringésre? Elég csak a só-diéta? Ez az aszpirin érdekes dolog, nem is hallottam még róla. Remélem, hamar eltűnik rólad a víz, bár az óvatosság a hajlam miatt akkor is szükséges, igaz? Ha jól emlékszem, a súlyodon nem is lehetett észrevenni a vizesedést.
( Ja, és persze, hogy maradok Bori -is. Már nagyon megszoktam.)

Mivel úgyis kihalt ma a topik, lelépek. MIndenkinek kellemes pihenést.

Anita-Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Nem tűntem el, csak ma el voltam havazva, és nem kaptam gépidőt! Kép
Én ma bablevessel mérgeztem magunkat. Fini lett! Meg van friss kenyér, és kalács is!

Orsi: amúgy arra kellene tanácsot kérned aranyér ügyben, hogy mit tegyél, hogy a szülésnél ne jöjjön ki! Mert az amúgy is igénybe veszi az aranyeret!
Tényleg nem látszik rajtad! Én viszont voltam 48 is (3-4 évvel ezelőtt éveken át!), és ahhoz képest a +30 nagyon sok! Bár akkor 50-es derekam volt!

Süncsi: nálunk csak 8 év van, így a férjed majdnem egykorú az enyémmel! De ő sem néz ki annyinak! Én is filóztam ezen anno, de nálunk sem lett ebből sosem gond!
Van olyan pók, ami csíp! A tiétek nem tudom, milyen!
Itt is javulgat az idő. Ma már 10 fok volt, de jövő hétre mondanak 13-18-at is! Kép
Amúgy a háton alvás a keringés miatt sem annyira jó! Én már régen oldalt alszom!

Ildi: mi van a fogaddal? Hazamentek a munkások? A férjed mikor indul?

Bori: ha ennyit akarsz enni a Mucska menzán, tényleg te menj! Ez a terhes kismama nem cipekedhet ennyit!
Szamos cuki? Jól hangzik!

Bellana: nagyon aranyos Dani. Mennyit aludt?
Csak rájöttél, mire gondoltam
Lehet, hogy attól érzed. Egy óra után nekem is voltak tüneteim, főleg du. Én a méhszalagjaimat éreztem, ill. szurkált valami a hüvelyem körül. ÉS a hasam is majd szétdurran. Lehet, hogy rosszul tartom magamat! 2 óra után már nehezemre esett hazajönni!
Zsófival nekem sem volt ilyen . Megtartottam a napi 5-6 órámat, és nem ültem többnyire. Akkor ment!

Szöszi: só=alma??? Az aspirin nem tudom, miért kell, de miért nem kérdezted a dokit! Amúgy milyen a vérnyomásod? Pihenned nem kell? Mikor mész kontrollra? Vigyázz nagyon magatokra!

Mindenkinek köszönöm, aki bíztat a tali miatt! Én is bízok benne, hogy jó lesz, és megismételjük majd még több jelentkezővel, de újakkal is!

Holnap Anyuméknál leszünk valószínű. Ha tudok, majd jövök!

A mára szánt kép!
Kép

Zsuzsa
zerko

Jelentem, úgy tűnik 12-en leszünk!
Anikó, Bellana (Linda), Bori (Anita), Egcsi (Edina), Kakukk, Kinga (Rózsa), Lino (Szilvi), Nanda (Szilva), Panó (Panni-Éva), Süncsi (Edit), Timi, és én!
zerko

Szép estét lányok!

MEGINT LESZ EGY ÉDES KICSI FIAM!!!!!!! Kép Kép Kép
Ma voltunk a Praxisban. Kép
Az ottani uh. szerint 18 hetes, nem 19, de ez persze mindig változik. A súlya:218g! Kép Hát nem édi? Kép
Nagyon szimpatikus volt a dokinő aki csinálta. Nem tudom a Györffy doki miben jobb, mi teljesen megvoltunk elégedve Hajdu doktornővel. Kedves,türelmes és olyan jó volt az egész! Feldobta a napom! (És nem romlott el, pedig találkoztunk anyóssal is. Kép)
Van egy váró és sok gyerekjáték is van benne, Danit is simán be lehetett vinni a rendelőbe, ahol a fiatalúr nem bírt magával. Kép
Istenem, csajok olyan boldog vagyok! Igaz, hogy csak a lány nevekig jutottunk el eddig. Kép
És képzeljétek, csinált a dokinő 1 olyan képet amin a bébi mosolyog! Komolyan! Bár feltudnám tenni, de nincs szkennerünk. Kép Majd Ádi a melóhelyén felteszi jövőhéten. Lepetéztek ha meglátjátok! Kép
És bár az elején annyira ficánkolt, a kis lurkó a hasamban, hogy csak na, a végére elaludt. Az egyik kis öklét a szemecskéje elé tette, a másikat a kis pókhasára, felhúzta a kis térdeit és kész elaludt. Kép Csodálatos volt az egész! Kép
Bocs, hogy így össze-vissza írtam, de nagyon felvagyok még mindig dobva! Kép
Megyek visszaolvaslak titeket, sok puszi:
Bellana
bellana

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?