Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Saxi!
Nagyon sajnálom, hogy most meg Bogi beteg, biztos én is teljesen ki lennék! Én csak drukkolni tudok Nektek, hogy végre egészséges legyen az egész család!!!!!!

Marica!
Örülök, hogy ismét felbukkantál!!! A kilányod nagyon szép! Remélem gyakrabban megpróbálsz majd írni!

Mica!
Nagyon halkan gratulálok és drukkolok, hogy most ne legyen semmi gond!

Évi!
Hát Noémi tényleg egy kis angyal, egyszerűen gyönyörű és nagyon örülök, hogy Ő igazán jó baba és így talán egy kicsit könnyebb lesz!
Rolcsi igazi nagy fiú, nagyon édes lehet ahogy bánik a kistesójával!

Gigi!
Oli hihetetlen helyes, azt hiszem a lányok bomlanak majd érte!!!!

Kata!
Nagyon tetszett ahogy Raul nyilatkozott a kistesóról!!!!!

Magunkról:
Mi jelenleg izgulunk még kb. 1-2 hétig, hogy megkapjuk-e azt a kölcsön összeget amit igényeltünk, vagy lehet újabb pénzt összekaparni, és mindent módosítani, ugyanis az történt, hogy az értékbecslő többre értékelte az ingatlant mint a tényleges vételár és ez nem hogy jó lenne, pont hogy nagyon rossz, úgyhogy mint írtam most izgulhatunk!
Amúgy ezektől függetlenül már nagyon várjuk, hogy költözhessünk, már szinte minden nagyobb dolgot megvettünk, már hamarosan készül a konyhabútorunk és ha a bankkal is minden ok lesz akkor májusba költözhetünk, nagyon nagyon várjuk!!!!!!!!

Ja, még az történt velünk a héten, hogy anyu lent volt a gyerkőccel, én épp önkormányzatba ügyet intéztem és az én jól nevelt kisfiam úgy beindult motorral az úttest mellett, hogy anyukám nem érte utól, hiába szólt neki, hogy álljon meg, nem hogy megállt volna annál gyorsabban ment, anyukám szaladt utánna és amikor sikerült elkapni a lendülettől átesett Norbin, Őt is magával rántva. Következmény = Norbi fején egy hatalmas pukli, anyu keze gipszbe!

Jó hétvégét!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy dícséritek a Lánykánkat! De igazán nem panaszkodhat egyikőtök sem, mindenkinek szép csemetéje van!

Évi: A nagyfiad is nagyon szép, de a Kiscsaj igazán gyönyörű. Hát, nemhiába, ezek a lányok.... Már születésüktől kezdve NŐK. Hiszti: ez a két évesek sajátossága (meddig???). Maja is ki tudja verni a hisztit, ha valamiben ellenkezik az elképzelésünk!

Györesz: én le vagyok maradva: mihez kell gratulálni? Csak nem babát vársz? Vagy a lakásügy miatt? Remélem minden rendben megy majd!! Maja nagyon élvezi a kertet (Lásd alább)

Velünk is sok mindent történt az elmúlt évben. Februárban eladtuk a lakásunkat, márc 15-től jún 15-ig albérletben voltunk. Júniusban beköltöztünk a családi házunkba. Ezt még Apukám építette 72-ben, de most a mi kis családunk vette birtokba. Anyuéknak egy kisebb házat vettünk, ez már nagy volt Nekik.
Ősszel Dorina középiskolába ment Szentesre, így csak hétvégeken találkozunk, mert kollégista.
Maja október végén kezdte a bölcsit. Csak az alvással voltak gondjai (keveset alszik), de egyébként minden oké vele. Szereti a gyerekeket, a gondozónőjét, és mindig mosolyog! :) Csak az a fránya betegség. December óta két hét bölcsi, 1 hét otthon. :( Ilyenkor Nagymamázik! Nagyon rossz, hogy dolgoznom kell, annyira jó lett volna otthon maradni vele 3 éves koráig. De a pénz nagy úr. Meg sajnos nem jött a kistesó sem, mert akkor legalább táppénzen lettem volna. Így meg Maja van mindig táppénzen.
A szobatisztaságot most kezdte vasárnap, azóta nappal nincs is rajta pelus és csak 1x csurgott be egy picit. :P Nagyon büszke magára, meg mi is rá. Én igazán nem is erőltettem eddig a dolgot, úgy voltam, hogy majd jön a tavasz és akkor... Hát, egy picit megelőzött, de nem bánom. Alváshoz még persze van rajta pelkó.
"Röviden" ennyi, majd hét elején is írok, ha kíváncsiak vagytok ránk.

Puszi Mindenkinek!

Marica
marica69

Sziasztok,

Nem úsztuk meg a barikát, megtámadta Zolcsit is :? Sajnálom szegényt, mert hozzá képest Gyuszkó alig volt pöttyös. Bízom benne, hogy már több nem jön ki rajta, mondjuk még ma reggelre is jelentek meg újak.
Így nézett ki tegnap a pocija:
Kép

Picit melegebb, sokkal nyűgösebb, viszont aranyos, mert mondogatja, hogy nem szabad vakarni :) A hintőporozás kacagásba fullad, mert csiklandós :)
Szegénynek a buksiját is alig merem megsimogatni, mert a hajas fejbőre is dudoros... A pelus alatti területről nem is beszélek, mivel ott a legmelegebb, így ott jött ki még nagyon sok. Bízom benne, hogy megússzuk fertőzés nélkül.

Most min. 2 napig ez köt le, úgyhogy a melómban is segítséget kaptam a főnöktől.
Ha lesz időm, azért jelentkezem.

Puszi,
Mica

Kép
Kép
mica-

Sziasztok :)

Most nagyon gyors leszek mert holnap felmérőt írok angolból. Most meg ablakot pucolok, takarítok.....

Évi :) :)
Nagyon szépek vagytok Noémivel kettesben! Nem tudom, hogy mikor tudunk elmenni hozzátok, már megint valami baj van a kocsimmal! :evil:

Mica :)
Gratula a két csíkhoz! :wink: Zegény Zolcsi... Most, hogy látom Őt, méginkább örülök, hogy beoltattam Olit.

Este próbálok írni, de igencsak lemerültek az elemeim.... :wink:

KépKép
gigi28

Sziasztok,

Kissé hullafáradtan, de csak írok pár sort. Zolcsi múlt éjjel tiszta nyüzsimanó volt, gondolom viszkettek a pötyik, mert a kezét is dörzsölte az enyémhez. Reggel korán kelt (6 óra), de délelőtt fél10 után elaludt és fél1ig szunyált :) Most is kidőlt este 8kor, mert délután már nem hagytam pihizni.
Viszont úgy néz ki, hogy a gyermekkori védettsége nem volt százszázalékos, igaz, hogy csak pár pötyi-helyen, de nálam is nyoma van a himlőnek és sajnos a kezdeti stádiumban lévő állapotomnak se tett jót. A doki már sajnos a múlthéten megmondta ezt: vagy védett vagyok és akkor semmi gond se lesz, vagy beüt vmi és a természet megoldja a dolgot. Hát egyenlőre az utóbbi néz ki, mert görcsölök.
Annyi bíztat, hogy több bárányhimlős most nem lehet a családban, így ez se fenyeget később.
Most puszi mindenkinek, de megyek aludni, mert 2 félig átvirrasztott éjszaka után eléggé kivagyok...

Mica

Kép
Kép
mica-

Basszus........ :(

KépKép
gigi28

Györesz :)
Drukkolok, hogy minden rendben legyen a lakás körül! Szegény anyukád... HIhetetlen, most úgylátszik nagyon rájár a rúd a nagyikra! Remélem, hogy hamar rendbe jön a keze. Szüleid mit szólnak, hogy elköltöztök? Persze gondolom, hogy örülnek, hogy rendeződött az életetek csak anyuból kiindúlva, Ő lelki beteg lenne ha az unokája ennyi idő után elköltözne tőle. :wink:

Marica :)
SZurkolok én annak a kistesónak! Ha tényleg akartok akkor én a helyetekben elmennék orvoshoz. Max ha nincs semmi akkor megnyugtat aztán folytatjátok a próbálkozást.
Maja nagyon ügyes a bilizéssel. MI nyáron fogunk próbálkozni. A kaki már ősz óta bilibe megy, a pisi már részletkérdés.. :) Szerencséd van a lánnyal, hogy könnyen ment a beszoktatás és, hogy ha beteg akkor a nagymama otthon tud vele lenni. Tényleg rossz, hogy Te szerettél volna otthon maradni de mégsem lehetett..
Dorina miatt nem aggódod magad halálra??? Én tisztára be lennék szarva.. :lol:

Remélem,hogy ez a baba nem ment el. Hihetetlen hozzá állásod van... :shock: Engem sokkal mélyebben érintene, lehet, hogy azért mert Oli annyira nehezen lett.... nem tom.. De irigylem, hogy mindenhez ilyen lazán állsz hozzá! Ez a hosszú élet titka 8)

Évi :)
Rolcsi nagytestvér hisztizik még?? Újra itt a jó idő, most sokat lehet kint lenni! Bicikli?? Vagy majd csak a nyuszi fogja neki hozni??
Kocsim azóta volt szervízbe, megcsinálták. Most a változatosság kedvéért valami motor hibát ír ki...... :evil: Persze még nyári gumim sincs, talán ezen a héten.

Melinda :)
Nagyon eltüntél!!!!!!!!!!!!

Túl vagyok az angol dogám, 5-ös lett!! :shock: :D Meg lettem dicsérve.
Ma voltunk itt Harasztin egy családi napköziben. És azt hiszem, hogy megtaláltam Oli helyét!!! :D :D :D Egy nagyon szép, új családi házban van. Gyönyörű nagy világos szobával. A kert is nagyon szép. És a csaj is nagyon szimpi. Neki van egy 5 éves fia és egy 2 éves lánya. Ősztől szeretném Olit vinni, két-három délelöttre. Haza felé kérdezte Oli, hogy mikor jövünk megint. És ha a barátnőm is úgy dönt, akkor Saci barátnője is ott lesz vele.

Most ennyi mert ebédet kell főznöm holnapra, angol, takarítás...

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Csak szükösen írok, mert be vagyok havazva.
Lányokkal várakozó állásponton vagyunk, várjuk, a kontrollvérképet, hogy mit mutat.
Egy fokkal jobban vannak, de nem merem elkiabálni.
Mindenkit puszilok, Saxi

Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!

Kép

És végül a kicsikéimről egy kép.

Kép

Kép

Kép
saxi

Sziasztok!

Sajnos visszaolvasni nem tudok, nem hogy reagálni a dolgokra.
Beninek kedden és szerdán hőemelkedése, néha láza volt, de semmi egyéb. A dokinő pirosnak találta a torkát, meg szerinte a foga. Tegnap már semmi hőemelkedés nem volt, viszont mint a sakál visított egész nap, ha leraktam, ha nem volt az ölemben, ha nem látott, lényegében folymatosan (én is bőgtem néha Vele). Estére totálra be volt duzzanva a két felső foga helyén az ínye, úgyhogy csak arra tudunk gondolni. Nekem "sajnos" nem sok, illetve semmi tapasztalatom nincs fogzási fájdalmakkal kapcsolatban, mert Marci minden szó nélkül növesztette őket. Most azt hiszem, kamatostól bepótolunk mindent :( Drukkoljatok, hogy hamar kibújjanak (mind a 20 :wink: ).
Marci már a 20.-at növeszti egyébként a fogakból. Múlt vasárnap egy kissé nyűgös volt, bekukkantottam a szájába és feszít Neki is rendesen.
Egyébként minden oké, csak totál fáradtak vagyunk.

A gyerekek képeit azért megnéztem és gyönyörűek!!! :D Noémitől egyszerűen elolvadtam, hihetetlenül békés kis pofija van :D

Mica!
Neked gratula és drukkolok nagyon!

Ezúton kívánok Mindenkinek Nagyon Kellemes Húsvéti Ünnepeket és éppen annyi locsolót, amennyit kíván magának! :D

Kép
Mindenkinek sok-sok puszi!
Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Még annyit, ha valakinek szüksége lenne egy iwiw meghívóra, akkor szóljon! :wink:
M

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,

Köszi a drukkot, de úgy néz ki, hogy elteszem későbbre. Győzött a természet.
Majd legközelebb :) Legalább lehet tovább próbálkozni :D

Most kellemes húsvéti ünnepet kívánok mindenkinek, mert ma még leszek gép előtt, de tervbe vettem, hogy a hétvégén és az ünnep alatt nem akarok monitort bámulni :)

Puszi,
Mica

Kép
Kép
mica-

Jó nyuszizást kívánunk mindenkinek! :wink:

Puszi

KépKép
gigi28

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!
Évi Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!!
Hogy telt a Kellemes Húsvét?
Nekünk nagyon jól: a szigetelés felrakása helyett elkezdhette a Párom leverni a vakolatot a házról, mert állítólag túl laza volt. :( Plussz meló, plussz pénzkiadás!!

Szobatisztaság: hát, én is örülök, hogy eddig ilyen simán ment a dolog, már lassan az ebéd utáni alváshoz sem kell pelust adni. Napközben robog és elintézi a dolgát, majd fogja a bilit, tartalmát kiönti a wc-be és lehúzza. Szerintem csak ezért lett gyorsan szobatiszta, hogy ő is "használhassa" a wc-t. :) Ja, nem tudom írtam-e, eddig egyáltalán nem erőltettem a bilizést, csak fürdés előtt csücsült rá. Aztán egyszer csak megtetszett neki a dolog.

Hiszti: eszméletlen, milyen őrjöngést le tud vágni Őnagysága Majácska, ha valaki nem az elképzelése szerint tesz, vagy ellentmond neki. Karmol, csapkod, stb. Aztán meg mégis próbálkozik, hogy megtegye azt, amit már előtte megtiltottunk neki. Nehéz eset.

Gigi: Gratula az angolhoz!!! Dorina miatt nem aggódom (annyira), koleszban van, vigyáznak rá. Nem egy csavargós fajta. Ha vasárnap megy, akkor mindig rámcsörög, ha beér. Nem vagyunk (voltunk) eddig sem összenőve, sokat vitatkozunk, nagggggyon kamasz. :) :(
De persze ha valami történne vele, akkor biztos, hogy kiborulnék.

Ja, nem tudom, hogy mi ez, remélem Gigi jól szorított, de már (!!) 2 napja :) késik a menzeszem. Meg egy piciit szédelgek. És lassan már nem merek kimenni wc-re, mert hülyének néznek. Egész délelőtt pisilni jártam.
LÉCCI MINDENKI SZORITSON, hogy ez AZ LEGYEN, amire gondolok!!
Még nem mertem tesztet venni, de ez csak 1-2 nap kérdése. Szerintem holnap délutánnál nem bírom tovább, ha addig sem jön meg, akkor rohanok venni egyet!

Saxi: Nagyon szépek a Lánykáid, igazi nők!

Puszi Mindenkinek: Marica
marica69

Nagyon szorítok továbbra is!!! De jó lenne!! :D
Ház szigetelése... :( Remélem,hogy most már sikerül rendesen megcsinálni és nem lesz vele több gond.
Szobatisztaság: én is több helyről hallottam,hogy vannak olyan gyerekek akik egyik napról a másikra lesznek szobatiszták. És az is tény, hogy a lányok ebben jobbak. Hétvégén anyu előadta, hogy ha egy három éves gyerek még pelusos akkor az az anya szégyene... :shock: Ilyen baromságot!
Szerencsére nálunk nincs hiszti, remélem, hogy nem kiabálom el... :? Talán azért, mert nagyon szépen beszél és el tudja mondani, hogy mi baja van.
Nálunk nagyon jól telt a húsvét, igaz semmi különös programunk nem volt. Együtt voltunk. :D Olyan édes volt reggel Oli, mert kérdezte, hogy APa hol van? Mondom neki, hogy elment dolgozni. - Ne menjen dolgozni!! Miért-kérdezem én! Azért mert szeretem! :D Ilyenkor meg tudnám zabálni!

Viszont történt egy kis baleset... :( Tegnap délelött átmentünk egy ismerősünkhöz, Olikám tipródott mert hiába vittem játékokat nem érezte jól magát. Aztán elkezdett hintázni a kanapé és a fotel karfáján. (a kettő közé állt és kinyomta a karján magát és előre hátre lengedezett) Csinálta egy darabig amikor egyszer csak gondolom elvesztette az egyensúlyát és tiszta erőből, a teljes test súlyával ráesett az arcára.... :cry: :cry: Szegénykém annyira sírt... szörnyű volt látni. Vérzett a szája, mert a fogával megharapta. De az volt a nagy szerencsénk, hogy a foga nem sérült meg... Még most is kiráz a hideg ha rá gondolok... Basszus ott voltam mellette és mégsem tudtam semmit csinálni.. De már tegnap délután is jól volt, vigyorgott ezerrel.

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!

Szegény Oli, jól megjárta. Még szerencse, hogy nem lett nagyobb baj, biztos csak az ijedelem volt a nagyobb!! De ilyenkor nekünk anyukáknak mindig az jut eszünkbe, hogy mi lett volna ha...
Az a lényeg, hogy könnyen túltette magát a dolgon.
Maja is jól beszél, túl jól, és nagyon sokat :), a hiszti nem azért van, mert nem tudja magát megértetni, hanem az érdekellentétek... Ez a gonosz anya nem enged meg mindent, amit ő kitalál. Ilyen az élet. Bezzeg apa!! Őt hamarabb kenyérre lehet kenni! :)

Hát, most úgy néz ki a helyzet, hogy mégsem lesz - egyenlőre - kistesó. :( :( :( Igaz, hogy egy picit most is émelygek, de úgy néz ki, hogy megjön. Pedig most már úgy beleéltem magam. Igy kb. 1 év után már nem bánnám, ha összejönne.
Na, majd legközelebb...

Puszi Nektek!

Marica
marica69

Sziasztok!

Marica!

Örülök, hogy újra itt vagy.
Már ovastalak előzőleg is, csak nem jutottam, hozzá, hogy reagáljak.
Maja is igazán gyönyörű kislány, azok a szemek.....
Na és a haja, nálunk mind a két csajzinak szög egyenes a haja mint az enyém, és minden csak nem sűrű, de azért szeretem a copfoskáimat fésülgetni.
Sajnálom, hogy nem jött össze a babó, de nem vagy még elkésve, biztosan sikerülni fog.
Azért nagyon szorítok.

Gigi!

Olikámnak gyógypuszi megy ezerrel.
Nálunk is baleset hegyek voltak az ünnep alatt.
A telken voltunk és ott ugye hamar megvan a baj.
Bogikám most nem remekelt, de Liliána annál többet.
Először a jojóval, verte homlokon magát, aztán lefejelt egy farönköt, utána este ráadásnak még legutult a lépcsőn. :roll: :roll: :roll: :roll:
Szerencsére kék foltokkal megúsztuk, de én teljesen kiakadtam.
Hiába, nem foghatom a kezét állandóan.

Különben megint betegek vagyunk, azért is kellett előbb hazajönnünk a telekről, mert ott semmi ellátás nincs, és féltem, hogy szaladni kell velük az orvoshoz.
Most megelégeltem már ezt az örökös betegséget, úgyhogy beszélek a dokival, hogy írjon nekik valami immunerősítőt, mert ez így nem mehet tovább.
Teljesen ki vagyok készülve, szinte semmit nem alszom, ezért az idegeim is pattanásig feszültek már.
Olyan vagyok mint egy zombi.
Bogikám már hónapok óta nem jár oviba mert mindíg van valami baja.
Hát ennyi van velünk.
Megyek mert ébredeznek a lányok.
Puszilok mindenkit, Saxi
saxi

Jajj, ez lemaradt, pedig akkorát röhögtünk rajta.
Bogikám aranyköpése a nyuszi érkezése előtt:

"Anya, én idén egy nagy fókát kérnék a nyuszitól, de inkább mégse, mert szegénynek nagyon fog fájni mire kitojja, gondolj bele mennyire fájhatott neki tavaly a biciklim."
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek puszi, Saxi
saxi

Saxi :)
Bogi aranyköpése halálos!!!!!!!!! :D :lol: :lol: :lol:
Sajnálom, hogy már megint vagy inkább még mindig betegek a lányok.... Immunerősítésre nekünk nagyon jól bevált az aloe gél és a rágóvitamin. Tavaly mikor sokat volt beteg Oli akkor azt mondta a dokinő, hogy ha ez így marad akkor elküldi egy vérvétélre ahol megnézik, hogy milyen az immunrendszere.
Látom nálatok is balesetes hétvége volt. Hihetetlen, hogy egy pillanat alatt meg van a baj. :?
Kitartást már kivántam neked többször, de talán most, hogy már ilyen szép, meleg idő van, kilábaltok a sok betegséből! Szorítok nektek!

Sajnálom, hogy mégsem lett tesó, de ahogy Mica mondja, legalább lehet tovább próbálkozni! :wink:

Most mentem, puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Olvasom a Ti gyerkőceitek is betegeskednek. Na, hát Maja október végén kezdte a bölcsit, decemberig bírta is. Még büszke is voltam, hogy milyen stramm gyerekem van, aztán elkezdődött. Most úgy néz ki a dolog Karácsony óta, hogy 1-2 hét bölcsi, 1 hét otthon. Húsvét előtt csak 4 napot bírt ki. :(
Kezdtem neki adni a Béres cseppeket c vitaminnal, de gondolom annak csak később lesz látszatja. Ja, és a dokinőnk még mindig nem mondta, hogy ugyan adjak már ennek a gyereknek valamit. Legutóbb azért megjegyezte, hogy régebben nem volt ilyen beteges. Jó fej, mi?? 3 hónap után, mikor már vagy 6x voltunk nála csak észrevette!! De még nem ajánlott immunerősítőt.
Gigi: milyen rágótablettát szedtek? Az a manócskás vagy milyen??? :) És használ? Mennyi idő után fejtik ki a hatásukat ezek az immunerősítők?
Na, most hirtelen ennyi.

Puszi!

Marica
marica69

Kedves Fórumozók!

Szombaton 5-kor Szalóki Ági énekel a Szülők Házában, gyerekeknek, és
felnőtteknek egyaránt élmény lesz, mindenkit várunk.
Több info: http://www.szulokhaza.com/szulokhaza_pr ... ujabb.html
Ági ezúttal zenész-barátai társaságában, Lamm Dávid gitár-, és Pálhegyi
Máté fuvolaművésszel lép föl. Nem érdemes kihagyni!
szulokhaza

Asszem az a neve a rágótabblettának, hogy Forever kids. Ugyanattól a cégtől van, mint az aloe gél. Mikor a dokinő meghallotta, hogy ezt adom neki, ő nagyon helyeselte. Anyós is orvos, viszont ő meg nem érti, hogy miért kell a gyereknek vitamin??? :shock: :shock: Igazából nem tudom, hogy mennyi idő alatt kezd használni valamit, mert kb egy éve adom neki és hát ugye akkor jött már a tavasz és a jó idő, télen sem volt semmi baja. Karácsony után folyt az orra egy hétig, de nem köhögött, nem volt lázas. Most pár hete volt egy éjszaka mikor krupposan köhögött de még az is sokkal enyhébb volt mint régen.
Szerintem a legegészségesebb gyerek is sokat betegeskedik az ovi vagy a bölcsi elején. Ezt nem lehet kivédeni... :?
Most is beteg?

Többiek merre jártok????

Így visszaolvasva.... annyit javítanék, hogy egy éve szedi az aloe gélt, a rágótablettát pedig október óta, mert azt csak két éves kor után lehet.

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!

Jelentem itt vagyok! :lol: :lol: :lol:
Teljesen igazad van abban, hogy a közösség miatt sokkal többet beteg a gyerek.
Nálunk sem volt egy, két náthán kívül semmi gond, míg nem kezdte el Bogikám az ovit.
Most meg szinte csodaszámba megy ha egy hetet kibírunk betegeskedés nélkül.
Tetézi a dogot még az is, hogy Bogitól kicsit később megkapja Lilike, mire Bogikám meggyógyulna Liliána még javában beteg, és van, hogy visszafertőzik egymást.
Szóval nagyon nehéz, és kivédeni nem igazán tudom, mert nem különíthetem el őket egymástól.
De állítólag a középső a legrosszabb év az ovisoknak, nagyon sok szülő mondta, hogy akkor volt a legtöbbet beteg a gyerek, ezalatt az idő alatt erősödött meg az immunrendszer, és a nagycsoportban már nem lesz annyi gond.
Hát kiváncsi vagyok.
Csak azt kérdezem, hogy mit csinál az az anyuka aki dolgozik?
Mert Bogikám már több mint egy hónapja itthon van.
Ezt melyik cég tolerálná?
Én is gondoltam a aloe- gélre, de azt mondták, hogy erősen allergizálhat, és mivel nem olcsó, nem tudom merjek-e belevágni.
Na mindegy majdcsak dűlőre jutok valahogy, és remélem a jóidő meghozza a javulást.

Marica!

Ez sajnos így működik, hogy közösségben sokkal több nyavaját beszed a gyerek.
Gratula a dokinak, hogy észrevette. :? :? :?
Remélem hamar átvészelitek ezt a nehéz időszakot.
Neked sem lehet könnyű, egy dackorszakos kicsivel, és egy lázadó kamasszal. :shock: :shock:
Kitartás..........

Most rohanok, mert reklamálnak a lányok.
Mindenkit puszilok, Saxi
saxi

Sziasztok,

Jelentem en is megvagyok, csak tenyleges szabira vettem a husvetot, igy gepet se lattam :)
Azota a ket fiu a nyakamon, Gyuszko vmi kohogeses-virusos kort szedett ossze husvetkor, de mar javul. Zolcsit pedig meg a heges potyijei miatt marasztalta a dokineni itthon, elvileg hetfotol bolcsi neki is.
En szokas szerint meloban, a ket fiuval egyutt kicsit nehez a szitu, de megoldottam :) Holnap-holnaputan szurkoljatok, 2 napos versenyre megyunk :) Vegre "pihenek" :)
Mindenkinek jobbulast, Olinak gyogypuszi! Marica, kitartas, tudom, turelmetlen az ember... esetleg nem tudtok egy nyugodt, romantikus hetveget eltolteni valahol, kb. a felidonel? :) Szerintem tuti jo lenne :) Nekem is... csak tudom, hogy nehez megoldani.
Saxi, neked meg ++++++ energiakat :) Az en baratnomtuti, hogy a sajat termekeit kinalna neked, o nem Foreveres, hanem Sunrider-es :) Mondjuk neki es a gyerkocenek bevalt a dolog, en meg ellenallok (vagyis nem hasznalom), de sogornom is mar meggyozodott a pozitiv hatasokrol :)

Puszi,
Mica

Kép
Kép
mica-

Sziasztok!

Hogy vagytok ebben az áprilisi nyárban??
Én itt rohadok a mh-en, ráadásul útálok itt lenni, egyszerűen gyűlölöm az egészet. Csak hát itt a környékünkön nincs túl sok munkalehetőség. Egy picit sajnáljatok már, hogy azért a rohadt pénzért mit magamra vállalok! :(

Mica: Igazad van, most bevállalunk egy nyugodt, romantikus hétvégét .... otthon. :) Mivel nyakig vagyunk a szigetelésben. De jogos a két pont, az sokat segítene a lelkiállapotomon is. De még az anyukámék által felajánlott siófoki pihenést is visszamondtuk, mert ugye a ház... Most valahogy nem érzem jól magam a bőrömben, egyszerűen nem találom a helyem. De majd lesz jobb is, remélem!!

Saxi: középső csoport??? Akkor már csak 2,5 évet kell addig várnunk. :) De azért gondolom tavasztól őszig jobb lesz a helyzet.
Ja, de most meg az egyik csoporttársa + annak a tesója bárányhimlős... :roll: Szerinted merjem vinni a köv. két hétben a gyereket?? Vagy már úgyis megfertőződött? Na, majd kiderül.

Mindenkinek kirándulós, pihenős kellemes hétvégét!!!
Puszi!
Marica
marica69

Sziasztok!

Bocsi, hogy ritkán írok, de legyen mentségemre, hogy dolgozok és otthon meg nincs internetünk!

Most csak úgy ömlesztve írok Nektek!

Szerintem bármiféle vitamint adunk a gyerekeinknek, ha közösségbe kerül akkor kivédhetetlen a sok betegeskedés! Szerintem amiben segít a viatamin meg az odafigyelés, hogy a náthák nem fajulnak el, vagy legalábbis nagyon ritkán! Úgyhogy Gigi szerintem Ti is gyakrabban lesztek betegek ha Oli elkezdi az ovit, de tudom, hogy ezzel Te is tisztába vagy!

Nálunk a helyzet változatlan banki ügyben, de már nem is idegeskedek, inkább bizakodok, hogy nem lesz semmi gond! Múlt hét csütörtökön lejárt a három hét, de még nem tudok semmit!

Norbi otthon, mert reggel úgy kelt, hogy tiszta váladék a szeme, még jó hogy anyu otthon van, így jöhettem dolgozni!

Viszont most én sem vagyon teljesen egészséges! Napok óta fáj a fejem és éreztem, hogy az arcomtól indul a fájdalom, úgyhogy gondoltam elmegyek fül-orr-gégészetre, hátha visszamaradt egy kis arcüreg gyulladásom az állandó náthától. Csináltak rtg-t és kiderült, hogy polip van mindkét arcüregembe! Mivel még kicsi így nem kell műteni, de ha kicsit is megduzzad a nyálkahártyám (náhthától, allergiától) akkor egyből nyomás alatt van és ettől fáj a fejem! Mennem kell allergia vizsgálatra is, úgyhogy nagyon örülök!

Hát velünk ez van!

Ja, még van más is! Szombaton vettünk Norbinak egy nagyon klassz bicajt és már nagyon ügyesen tekeri, nagyon boldog!!!!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Most nem tudok reagálni senkinek, csak dicsekedni jöttem!

Képzeljétek, én leszek Noémi keresztanyukája!!! :D :D :D :D Amikor Évi megkért rá, el is sírtam magam, annyira meghatódtam! Félig-meddig lesz egy lányom!! 8) Most nagyon büszke vagyok! :D

A másik szuper dolog, hogy Olikám azt mondta ma nekem, hogy Ő nem akar pelusos lenni és ma már kétszer is szólt és bilibe pisilt! :D Persze tudom, hogy ez még nem jelent sokat, de eddig még ez sem volt!!

Puszi

KépKép
gigi28

Szia Gigi!

Gratulálok a keresztanyasághoz! Szerintem igazán kiérdemelted, hisz nagyon jó barátnője lettél Évinek és ahol tudtál mindig segítettél Neki!

Na és persze Olinak is gratulálok! Szerintem ha ezt így kijelentette és nem csak mondta hanem tettek is követték akkor nagyon úgy tűnik, hogy megkezdtétek a szobatisztaságot!
Nálunk efelé nem sok előrelépes van, max annyi, hogy NOrbi a bölcsibe ráül a kis wc-re és belepisil van, hogy többször is, de otthon nem sok hajlandóságot mutat!

Képzeljétek!
Megkaptuk a hitelt, jövőhét kedden szerződünk, május elején kezünkbe lesz a lakáskulcs!!!!!!!!!!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Gigi!

Gratulálok!
A keresztanyasághoz, és Olika szobatisztaságához is.
Jó látni, hogy ennyire örülsz.

Györesz!

Nektek is gratula, kívánom, hogy minden úgy sikerüljön ahogy eltervezted.

Mindenkinek szép napot, puszi, Saxi
saxi

Sziasztok!

Én is itt, pár sor erejéig (3. napja próbálok nektek írni).

Györesz! Őszintén gratulálok a hitelhez, gondolom mennyire boldog vagy most! Bocsi, de elfelejtettem, hol is vesztek lakást?
[quote="györesz"]
írta:
györeszSzerintem igazán kiérdemelted, hisz nagyon jó barátnője lettél Évinek és ahol tudtál mindig segítettél Neki!
Györesz

Ezt én is pontosan így gondolom, hozzátéve, hogy nagyon szeretem Gigit és a legjobb anyuka, akit ismerek! :)
Ez a keresztség már egyáltalán nem azt jelenti tudom, mint régen. Mégis azt hiszem, hogy olyan szép ünnep, ami a kicsibabánk ünnepléséről szól, a szeretetről, amivel körülvesszük őket! :)

Saxi, remélem már jól vannak a lányok!!

Kata! Ti hogy vagytok? Ruszlán, suli? Remélem minden rendben!!

Mica, csodálom, hogy így fogadod a terhességed megszakadását, én még mindig nem tudtam kiheverni a 11 hetes kisbabám elvesztését, pedig azóta már született 2 gyönyörű csemetém! :) Néha mégis eszembejut vajon, most mekkorra lenne, milyen lenne? Tényleg laza egy csajszi vagy! :wink: Mi volt a versenyen?

Marica! Ti hogy vagytok?

Melinda! Remélem jól vagytok ti is!!!!!!!!

Gigi :) Téged hagytalak utoljára! Gratulálok az alsónadrágos Olikának! :) Szinte egyszerre lesznek a fiaink szobatiszták? :)
Remélem végül azért sikerült megtanulni az angol leckét! Átmentek a képek rendesen?

Mi jól vagyunk, továbbra is nagyon jókislány Noémi, bár túlvagyunk egy pár napos szopisztrájkon, ami mindkettőnket nagyon megviselt, de szerencsére, elmúlt ez is. Nagyon sokat mosolyog, ismerkedik a kezeivel, lábacskáival, már rázogatja a csörgőt. :)
Rolcsikám is éppen tegnap közölte, hogy ne vegyünk pelust - valószínűleg összebeszéltek kedden Olival :wink: - egészen hihetetlen, hogy ilyen egszerre történik. Tegnap bele is pisilt, kakilt a bilibe, bár kétszer becsurgott a gatyóba is, annyira játszott, de gyorsan átöltöztünk és nem volt semmi gond! Ma reggel kérdeztem őt, és ismét kisgatyót akart, eddig megúsztuk baleset nélkül! :) Nagyon örülök a dolognak, hiszen két pelenkás egy vagyon egy hónapban :roll:
A nagy gyerkőcök is jól vannak, várják már a szünidőt, ha minden igaz augusztusban megyünk Horvátországba! :)

Most megyek is!

Mindenkinek sok-sok puszi!

Évi

Teszek még fel egy-két képet!

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Itt beszélhetett össze a két kis kópé :P
Kép

Most ez a kedvenc képem a nagy fiamról ;)
Kép

Noémi már ilyen nagy lány:
Kép

Ilyen édesen mosolyog:
Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Évi!
Örülök, hogy ennyire jól vagytok és hogy a szopisztrájk nem tartott olyan sokáig! Noémi gyönyörű kislány és Rolcsinak is gratulálok a kisgatyához! Csak bizakodni tudok, hogy Norbi is hamarosan bejelenti, hogy nem kell a pelus!
A XVII. kerületbe vettünk lakást! El sem hiszem, hogy durván 2 hét mulva kezünkbe lesz a lakáskulcs! Nagyon örülök, viszont a törlesztés miatt nagyon félek, mert amíg nem adják el Anyósék a telket és nem tudunk előtörleszteni addig nagyon keményen fogjuk nyögni a részleteket, de bizakodok, hogy nem fogunk a pénzen sokat vitatkozni! Minden esetre nagyon várom már!!!!!

Majd még írok!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok,

Örömmel látom, hogy ismét többeknek volt idejük a topikra :)
Próbálom jómagam is tartani az iramot, legalább 2 naponta olvasgatlak benneteket, írni meg ahogy sikerül. Tegnap is éjfélig melóztam, mert az egész napom autózással telt el. Párom kiment Ausztriába versenyre, Pestről indultak tegnap délben, így vele felmentem, cuccot autóztattuk, utána haza. Összepakoltam gyorsan, és mi meg leléptünk a nagyihoz :)

Györesz,
Hajrá a lakáshoz! :) Már közel a cél :)
A törlesztőrészlet sajnos nagyon nagy teher nálunk is, mi is próbálunk ezen rövidíteni, amikor csak tudunk, előtörlesztünk. Régebben jó volt, mert minimális díja volt ennek, most meg 30e Ft... Hát kevés előtörlesztési összegnél nagyon nem éri meg. Viszont már 2 évet rövidítettünk a futamidőn, 2009. tavaszán jár le az egész, ha addig nem törlesztünk külön. A prémiumok erre szoktak elmenni.
Viszont ha vége lesz az egésznek, havi 72eFt-al több marad otthon.
Norbinak gratula a bicajhoz, Zolcsi még lusta tekerni az övét :)
Betegséggel vigyázz, mostanában sajnos nagyon elhúzódna az ilyenek, sajnos saját torkomon tapasztalom.

Gigi,
Gratulálok a keresztanyusághoz! Igen gyönyörű leányzót kapsz :)
Olit is megilleti a gratuláció, hatalmas lépést tett meg! Ami a legszebb az egészben, hogy eröltetés nélkül, teljesen magától. Bárcsak Zoltán is itt tartana már... ő még szólni se hajlandó. Mondtam is, hogy a nyáron nem lesz pelus, de még ragaszkodik hozzá :)

Évi,
Örülök, hogy tudtál jelentkezni. A képeknek meg pláne, ilyen gyönyörű leányzót régen láttam. Rolcsi igazi fotogén alkat, nagyon jó ez a kép róla.
A baba elvesztése azért nem megy olyan könnyen, hiszen nekem se az első volt, de ezeknek oka volt, hogy így lett. A természet törvényeibe nem szólhat bele az ember, így igaz erővel, de rábeszéltem magam, hogy ezen túl kell lépnem. Most egyenlőre visszafogott a "projekt", lelkileg még én se vagyok a régi, így kell még pár hónap azért nekem is, hogy újra a régi legyek.
A versenyek mennek, lassan éremtárolót nyitok :) Igaz, hogy nem mesélek róla, de már van 6 ezüst és 2 bronz érmem :) Már zajlik a VB válogatás, 3 verseny eredménye számít és kategóriánként 3-3 ember megy Magyarország szineiben a VBre. Eddig esélyes vagyok (1. versenyem 3. helyezés, 2. versenyen 2. helyezés), ha nem rontom el a május végi versenyt nagyon, akkor júniusban VB-zem Sopronban :)

Saxi,
Nem írtál a lányokról! Jobban vannak már? Remélem igen!

Marica,
Kívánom, hogy hamar helyrerázódjatok és ne legyen semmi akadálya egy romantikus hétvégének! :)
Nekem azóta jobb a hangulatom, amióta párommal hétvégente (igaz, nem romantikázni, hanem íjászkodni :D) kettesben utazgatunk :)

Képzeljétek, öregszem! Már suliba írattam a nagyfiamat! :) Igaz, hogy még csak ideiglenesen, ugyanis az iskolaérettségi vizsga csak 26-án lesz, akkor derül ki, hogy mehet-e. Én nagyon bízom benne, hiszen okos, ügyes :) A magatartása miatt egy picit aggódom, de hátha alakul szeptemberig. Nagyon izgága lurkó :)

Most ennyi, kezdem a melómat, mert ugye ma munkanap van...
Mindenkinek puszi, Melindáéknak, Katáéknak is!

Mica

Kép
Kép
mica-

Sziasztok!

Futtában ismét.Tanulnom kellene,de most elegem van belőle.Jövő héten iskolában leszek,így biztos megint eltűnök.

Évi!
Bele vagyunk szerelmesedve Noémibe! :D Rolcsi pedig igazi nagyfiú már!Hogy sikerült a pelusmentesség?

Györesz!
Nagyon sok sikert kívánok nektek,és veszekedés-,gondterhességmentességet! :wink:

Mica!
Akkor én már naaagyon-naaagyon öreg nőci vagyok:Raul a másodikat kezdi idén. 8)
Ejha,nem is tudtam,hogy egy bajnok van az ismeretségemben!Szorítok!

Saxi!
Remélem betegségek elkerülnek benneteket!

Marica!
Hogy vagytok?

Melinda!
Nagyon eltűntél!!!!!!!Légyszi írj :!:

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Gigi!
Graulálok-még csak halkan,el nem kiabáljam-a szobatisztaság felé kacsintgató Olihoz!
És a Keresztanyasághoz is! :wink:

Puszi

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Mi is vagyunk, élünk, csak nagyon sűrűn. Csak esténként filózom, hogy megint elment egy nap, a kölkecek nagyon lefoglalnak, lényegében semmire sincs időm mellettük. Délelőtt gyorsan romot takarítok a lakásban (Beni nyüszijével kísérve), aztán szopi+alvás rajtam cirka 1-1,5 óra, közben MArci körülöttünk játszik, séta, ebéd Marcinak, megy aludni, aztán szopi+alvás rajtam cirka 1-2 óra, aztán Gábor itthon, játék, kis duma, vacsi és alvás (előtte küzdünk persze Benivel, hgoy aludjon). Ebből is látható, hogy Beni még mindig hiperhiszti, hipernyűgös, hipertöbbemberes baba, sajnos nagyon fárasztó Vele minden nap. Én már csak arra utazom, hogy túléljük Vele ezt a nehéz évet (mert nagyon remélem, hogy ha 1 éves elmúlt, jobban feltalálja majd magát). Egyébként a héten már felállt :D Na és azért meg kell zabálni, ha vigyorog :D
Marci rossz és rossz, tudom, hogy erre azt mondjátok, hogy a Ti gyerkőcötök is, de Marci egész nap ellenkezik, direkte az ellenkezőjét csinálja, mint amire kérem. Anyu sem érti... Szobatisztasággal nem haladtunk sokat előre, kaki még mindig pelusba, sőt még a kakilást is letagadja, amikor rákérdezek. Pisi néha-néha megy a WC-be, de ez tényleg nagyon néha-néha.

Próbálok írni Nektek külön-külön, de biztos kihagyok valamit.

Gigi!
Gratulálok a keresztanyasághoz! Szuperjó keresztanyuka leszel!
Olikámon meg már nem is csodálkozom, hisz Ő mindig nagyon ügyi volt :lol:
Angolhoz gratulálok, hogy ilyen jól megy!

Évi!
Noémi gyönyörű!!! Ha kislányom lenne, biztos ilyen szépséget szeretnék! A sötét haja-sötét szeme egyszerűen elmondhatatlan... Na meg irigykedem ám, hogy ilyen jó baba! Sajnos Benivel nagyon megküzdünk...
Rolcsiról imádnivaló ez a kép :D Nem csodállom, hogy ez a kedvenced mostanság :wink: Gratula Nektek a kisgatyóhoz :wink:
Köszönöm az érdeklődésedet, hát egyszerűen el vagyok havazva és nem tudok jönni, még olvasni sem, nem hogy írni.
Noéminak nagyon boldog névnapot kívánok!

Kép

Kata!
Jó tanulást! ha az lehet egyáltalán jó. Sok erőt hozzá!

Mica!
Gratulálok a sok éremhez és drukkolok a vb-hez! Nem vagy semmi, ugye tudod?! :lol:
Zolcsi átvészelte a bárányhimlőt? Remélem nem kapart el látható helyen egyet sem.
Hú, már Gyuszkó is sulis lesz :shock: Úgy nőnek ezek a pöckök, mint a gomba. Gondolom, olyna érzésed van, mintha most született volna :roll:

Györesz!
Gratulálok a hitelhez! Egyszerre lesz a kezünkben az új lakás kulcsa :wink: Hiteltörlesztési para ismerős :(
Jobbulást Norbikának (mi van végül a szemével?) és Neked is!

Marica!
Gratulálok Nektek is a szobatisztasághoz! és drukk, hogy a betegeskedésnek vége szakadjon!
Látom, Ti is most fogtok az új házatokba költözni :D Gondolom, Nálatok is nagy az izgalom :D

Saxi!
Jobbulást Nektek rendületlenül!!! Kitartást Neked! Sokkal többet kívánni nem tudok, de azt annál inkább!
Lilike dumája halálos! Bár MArci is mondana valami hasonlókat :roll:

Megjegyzem, mióta írom ezt a hsz-t, Beni folyamatosan nyüszög. Tud nekem valaki tanácsot adni, hogy mit lehet egy ilyen nehezen kezelhető, állandóan nyűgös babával csinálni? Már totál kivagyok Tőle :cry: (még mindig sokat sírok miatta) Ne nevessetek ki, de a költözés idejére (május első hete), amikor Anyukám nem tud jönni segíteni, a hátamon fogom cipelni. Most varrom hozzá a kötős kengurut. Soha nem gondoltam volna, hogy én ilynre képes lesze, de egyszerűen muszáj, mert különben semmit nem fogok Tőle csinálni.

Marcit egyébként április 11-én beírattuk oviba 8) Fura érzés :) Marcikám, ha a környéken levő ovinál sétálunk, azonnal be akar menni a gyerekekhez: "Marci ovi". Persze, amikor nem mehet, szomorú, sőt néha pityereg is. annyira édes :D

A fentiekből össze lehetett szedni, hogy május első hetében költözünk az új kecóba! Szurkoljatok Nekünk, hogy minden rendben menjen. Május 3-án kötik ki itt a netet, majd 2 hét múlva az új házban be. A kikapcsolás előtt még lejelentkezem, ígérem!!!

Na megyek! Mindenkinek szép napot!!!
Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Ma lejártuk a lábunkat az Állatkertben.Fiúk nagyon élvezték.
Patrik eddig valamiért félt az oroszlántól(mikor megtudta,hogy az Állatkertben bizony az is lesz át is keresztelte Oroszlánkertnek).
Olyan piszok szerencséje volt,hogy ma láthatta hogyan is hány nagyot egy oroszlán-azóta szívébe zárta a sörényest és nyoma sincs a félelemnek. :wink:
Egyébként-nem tudom készül-e mostanába oda valaki- sok rész le van zárva,felújítanak,átépítenek.
A legtöbb állat elbújva aludt,így láthattunk tigrismancsot,farkasfarkat,rókafület és majomhátsót. :lol:

Melinda!
Nagyon örülök,hogy írtál!
Tanulás nem olyan rossz,sőt,jó kimozdulni.Csak nagyon sok a tananyag mindenből.
Egyáltalán nem nevetlek ki:még élénken emlékszem rá milyen volt teregetni,mosogatni,porszívózni a magamra kötözött gyerekkel.Ezt mindkét fiúval el kellett játszanunk.
Nem tudok sajnos tuti-tippekkel szolgálni,de az biztos,hogy később tényleg könnyebb lesz.
Ovit nézni,ismerkedni mentek majd az oviba?Olyan furcsa lesz majd az első szülőire menni! :wink:
Patrik is annyira szobatiszta,mint Marci. :cry:
Nagyon-nagyon szorítok a költözéshez!!!!!!!! :D

Puszillak.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Tömör leszek mert a kihalás szélén...

Melinda :)
Hát végre, újra itt! :D Basszus, nagyon durva Beni.... Oli ilyen idősen azért ezt már nem csinálta. Le a kalappal elötted.

Györesz :)
Gratula a lakáshoz! :D

Húúúú nem semmi ez a verseny, szurkolok neked!

Évi :)
Keresztcsajnak puszi :wink:

Kata :)
Nemrég voltunk az Állatkerti játszóházban és akkor átkukucskáltunk az Állatkertben, de az egész úgy nézett ki mintha egy lakótelepet építettek volna... :wink: Hajrá tanulás! :wink:

Bocsánat, hogy csak ennyire futtában, de vettünk Olinak egy játszóteret............ Fa és tök jó, de darabjaiban hoztuk el. Ami azt jelenti, hogy még méretre is nekünk kellett felvágni.... :shock: :?
Az egész hétvége ezzel ment el. Ma festettem. Délelött csiszoltam, aztán elmentem angolra, haza és folytattam a festés. Fél órája végeztem, de még a hinta rész nincs összerakva és lefestve.... :? Honap szakmai előadásra megyek, szerdán anyut viszem a Tb-be. SZóval kissé sűrű most a helyzet. Közben annyi angol leckém van..... :shock: A takarításról, főzésről, vasalásról már nem is beszélve...........

Amint magamhoz térek, jövök! :wink: Addig is, puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

Kedves kismamák!
Pécsi Zita vagyok a Szent Margit Kórház volt szülésznője, azon a nagyon jó hírű szülészeten dolgoztam, amit egy tollvonással bezártak a fejünk fölül.
Kolléganőim és én elhatároztuk, hogy nem hagyjuk magukra az anyákat, akiket nagy valószínűséggel 24-48 órán belül ki kell engedni a kórházból szülés után, helyhiány miatt. Folyamatban van egy egyesület létrehozása, "Szülésznők az anyákért" néven, ahol felvállalnánk azt, hogy az anyákat, akiknek erre igénye lenne, a szülés után otthonában figyelemmel kísérjük, ellenőrizzük a seb gyógyulást, vérzés erősségét, segítünk a szoptatásban, akár gyermekfelügyelete is vállalunk. Segítenénk a fejésben és bármiben, ami a gyermekágyban lehetséges.
Nagyon kérjük a kismamákat írják meg nekünk, hogy szükségét látják-e ennek a kezdeményezésnek és kérdéseiket, ötleteiket is szívesen fogadjuk.
Az E-mail cím, amin elérhetők vagyunk: klaszaziVfreemail.hu
Segítségüket előre is köszönjük, a Szent Margit Kórház elbocsájtott szülésznői
pecsizita

Pécsi Zita vagyok újra, az E-mail cím pontosítva:
klaszazi@freemail.hu
Elnézést az előző elütésért, üdvözlettel, a szülésznők
pecsizita

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés, mert szokás szerint rohanok.
Köszönjük, jól vagyunk, bár remélem nem szólom el.
Már második hete szedjük a Vitacolant, és a maltofer cseppeket.
Mind a ketten jól esznek, és nincs velük semmi gond.
Voltam szólni az oviban, hogy ebben az óvodai évben már nem megy Bogika.
Nem szeretném ha megint összeszedne valamit, és a dokinéni is mondta, hogy ha tehetem a roborálás alatt ne vigyem az oviba.
Jövő héten megyek beiratni Lilikét az oviba.:shock: :shock: :shock:
El sem hiszem, hogy így elszállt az idő.
Novemberben kezdjük a szoktatással, és Januártól már ott is eszik,és alszik.
Remélem nem lesz vele semmi gond.
Egyenlőre nagyon örül, hogy Ő is mehet oviba, remélem akkor sem lesz baj, ha ott kell hagynom.
Nem igazán tudom eldönteni, hogy adjam-e a Bogika csopijába, vagyinkább jobb neki egy másik csoport.
Nálunk vegyes csoportok vannak ezért mehetne a Bogushoz is.
Egyrészről jó lenne, de lehet, hogy így nem lesz annyira önálló, mert a nagyobbik testvér segítségét várja ha valami gondja akad.
Ha van ötletetek vagy akármilyen véleményetek, légyszi írjátok meg.

Mica!

Gratula, nagyon szép eredményeid vannak.Szorítok, hogy sikerüljön a verseny, tisztára büszke leszek, hogy ilyen ügyi barátosném van.
:) :) :)

Kata!

Kitartás, mindíg elgondolkodom rajta, hogy honnan van ennyi energiád, én biztosan kidőltem volna már.Mostanság valahogy nehezebben fog az agyam, nem hiszem, hogy ennyit tudnék tanulni.És főleg ilyen jó jegyeket szerezni.Nagyon ügyes vagy.

Melinda!

Szorítok, hogy simán menjen a költözés, bár drága Benikémet elnézve nem lesz könnyű dolgod.
Kitartás, lehet, hogy a környezetváltozás Beniből is kihozza az anygyalt. Így legyen!!!

Gigi!

Látom Te is be vagy havazva rendesen.
Milyen lett a játszótér, sikerült összerakni és lefesteni.
Olika biztosan örül neki.
Hogy állsz az angollal?

Évi!

Gyönyörű gyerekeid vannak!
Noémi igazi kislány, nagyon szép.
Örülök, hogy jól vagytok, és ilyen jó kisbaba.
Ez a jutalmad, mert ilyen bátor vagy, hogy 4 gyerkőcöt bevállalsz.:)
Rolcsi is nagyon édes, azért ahogy nézem a képét ilyen kisfiút még lehet, hogy bevállalnék.:)

Most megyek romokat eltakarítani.
Puszillak benneteket, jó pihenést mindenkinek a hosszúhétvégén.
Saxi

Kép Kép

Kép

Kép
saxi

Sziasztok,

Csak egy gyors kérdés Saxihoz: Nem Liliána van egy Götz babareklámban a Minimaxon? :D

Köszi a szurkolást, azon leszek, hogy büszkék legyetek rám :)
Holnap is verseny (lehet Gyuszkónak szurkolni, első versenye), a VB majd jún. 6-10ig van. Addig még van 2 minősítő versenyem is, szóval nem unatkozom. Ja, és közben a VB- papírok miatt is rohangálok, tegnap épp a dopping-nyilatkozatomat írtam alá :D

Most rohanok, puszi-puszi mindenkinek!
Mica

Kép
Kép
mica-

Szia Mica!

Nem Liliána, hanem a szembeszomszédunk van a reklámban. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Azt ítram volna ha minket válogatnak be.
Viszont Hétőn voltunk a hajógyári szigeten Liberó castingon.
Még nem jeleztek vissza, de így is nagy élmény volt.
Gumicsizmában kellett ugrálnia.
Tündéri volt, majd meg zabáltam, Bogikám meg szurkolt neki, hogy magasabbra tesókám.:):):)
Nagyon édesek voltak.
-Szurkolok nagyon, de ha nem nyered meg a VB.-t, akkor is büszke vagyok rád!
:) :) :) :)

Puszi, Saxi
saxi

Gyuszkónak gratulálunk, és természetesen szurkolunk nagyon!!!! :) :)
saxi

sziasztok

ibi vagyok 23 eves es van egy 3 hos kisfiam.van itt koztetek vki akinek 3hos babaja van?

pusza
Kép Marcel+en
ibigirl

Hajrá Mica család!! :D
A Götz reklámban tényleg annyira édes a kislány mint a Lili. Mindig megcsodálom ha látom. :)

Saxi :)
Örülök, hogy a lányok meggyógyultak. Jól teszed, hogy Bogi nem megy oviba, persze gondolom nagyon fárasztó lehet neked :wink:

Rólunk:
Végre-végre összeraktuk a játszóteret!!! Oi nagyon örül neki, mi még jobban, hogy végre vége! :D Nagy szívás volt, de nagyon jó lett, majd lefényképezem.
Ma voltunk a barátainkkal a Trófea étteremben, ahol játszó rész van a gyerekeknek. Direkt ide foglaltunk asztalt, és baromi jó volt, hogy aránylag nyugodtan tudtuk enni, a gyerekek jól játszottak együtt. Ajánlom mindenkinek, mert a kaja is nagyon jó!
Új lakás és ház tulajdonosoknak gratula, kérünk képeket!
Most megyek mert ma Oli nem aludt, kész vagyok! :?

Puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

szia mindenkinek,
nálunk most derült ki hogy hamarosan babázhatunk, pontosabban 8 hónapon belül :))) nem volt betervezve még de ha már így alakult mindenképpen megszüljük, bár most még azt hiszem a "könnyű" résznél tartok, reggeli rosszullétek, és társai. ha esetleg van jó kis tanácsotok mostanra, vagy a késöbbiekre, amit továbbadnátok nekem, annak nagyon örülnék. :) és szívesen venném, remélem nem zavarok és jó helyre jöttem faggatózni. addig is puszika, szépnapot!!!!!
rimviki

Sziasztok :D

Saxi és Györgyi :D
Nagyon boldog névnapot kívánok nektek!!!
Kép

Viki :)
Most épp itt nálunk senki sem terhes, de ha van konkrét kérdésed akkor tedd fel nyugodtan. Vannak korosztályos topikok, lehet, hogy már van 2007 téli babák is, az ilyen helyeken egy idős terhes lányokat találsz! :)

Sziasztok

KépKép
gigi28

Gigi!

Köszönöm, a köszöntést, nagyon aranyos vagy!
Bocsi de rohanok, renováljuk a lakást, és átépítünk egy két dolgot, így olyan a helyzet nálunk mint háború alatt. :lol: :lol: :lol:
Ha készen vagyunk küldök képet.
Puszi mindenkinek, Saxi
saxi

Sziasztok!

Bocsánat, hogy megint eltűntem, de a szolgáltató egy kicsit előbb - már április végén - kikapcsolta a netet Vácon, aztán május 1-jei héten költöztünk. Már itt vagyunk Őrbottyánban és azért még igencsak van mit csinálnom.
Kölkecekkel a helyzet lényegében változatlan: Marci bűnrossz, konok, és ezzel teljes mértékben tisztában van :? , Benike pedig egy hisztigép :(

A költözés idején takonykórosak voltak, ahogy a Vácra költözéskor is :shock: . Persze a mostanit a f@sza váci dokinknak köszönhetjük, aki összemossa a beteg és az egészséges rendelést :evil:

Remélem idővel vissza is tudok olvasni és írni is.

Még annyit, hogy

Saxi!
Lehet, hogy nem kaptad meg az sms-emet, de akkor még egyszer
Nagyon Boldog Névnapot Kívánok így utólag is!!!

Györgyi!
A fentiek Neked is szólnak, azaz kicsit megkésve Nagyon Boldog Névnapot kívánok!!!

Kép

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?