Sziasztok!
Mi is vagyunk, élünk, csak nagyon sűrűn. Csak esténként filózom, hogy megint elment egy nap, a kölkecek nagyon lefoglalnak, lényegében semmire sincs időm mellettük. Délelőtt gyorsan romot takarítok a lakásban (Beni nyüszijével kísérve), aztán szopi+alvás rajtam cirka 1-1,5 óra, közben MArci körülöttünk játszik, séta, ebéd Marcinak, megy aludni, aztán szopi+alvás rajtam cirka 1-2 óra, aztán Gábor itthon, játék, kis duma, vacsi és alvás (előtte küzdünk persze Benivel, hgoy aludjon). Ebből is látható, hogy Beni még mindig hiperhiszti, hipernyűgös, hipertöbbemberes baba, sajnos nagyon fárasztó Vele minden nap. Én már csak arra utazom, hogy túléljük Vele ezt a nehéz évet (mert nagyon remélem, hogy ha 1 éves elmúlt, jobban feltalálja majd magát). Egyébként a héten már felállt
Na és azért meg kell zabálni, ha vigyorog
Marci rossz és rossz, tudom, hogy erre azt mondjátok, hogy a Ti gyerkőcötök is, de Marci egész nap ellenkezik, direkte az ellenkezőjét csinálja, mint amire kérem. Anyu sem érti... Szobatisztasággal nem haladtunk sokat előre, kaki még mindig pelusba, sőt még a kakilást is letagadja, amikor rákérdezek. Pisi néha-néha megy a WC-be, de ez tényleg nagyon néha-néha.
Próbálok írni Nektek külön-külön, de biztos kihagyok valamit.
Gigi!
Gratulálok a keresztanyasághoz! Szuperjó keresztanyuka leszel!
Olikámon meg már nem is csodálkozom, hisz Ő mindig nagyon ügyi volt
Angolhoz gratulálok, hogy ilyen jól megy!
Évi!
Noémi gyönyörű!!! Ha kislányom lenne, biztos ilyen szépséget szeretnék! A sötét haja-sötét szeme egyszerűen elmondhatatlan... Na meg irigykedem ám, hogy ilyen jó baba! Sajnos Benivel nagyon megküzdünk...
Rolcsiról imádnivaló ez a kép
Nem csodállom, hogy ez a kedvenced mostanság
Gratula Nektek a kisgatyóhoz
Köszönöm az érdeklődésedet, hát egyszerűen el vagyok havazva és nem tudok jönni, még olvasni sem, nem hogy írni.
Noéminak nagyon boldog névnapot kívánok!
Kata!
Jó tanulást! ha az lehet egyáltalán jó. Sok erőt hozzá!
Mica!
Gratulálok a sok éremhez és drukkolok a vb-hez! Nem vagy semmi, ugye tudod?!
Zolcsi átvészelte a bárányhimlőt? Remélem nem kapart el látható helyen egyet sem.
Hú, már Gyuszkó is sulis lesz
Úgy nőnek ezek a pöckök, mint a gomba. Gondolom, olyna érzésed van, mintha most született volna
Györesz!
Gratulálok a hitelhez! Egyszerre lesz a kezünkben az új lakás kulcsa
Hiteltörlesztési para ismerős
Jobbulást Norbikának (mi van végül a szemével?) és Neked is!
Marica!
Gratulálok Nektek is a szobatisztasághoz! és drukk, hogy a betegeskedésnek vége szakadjon!
Látom, Ti is most fogtok az új házatokba költözni
Gondolom, Nálatok is nagy az izgalom
Saxi!
Jobbulást Nektek rendületlenül!!! Kitartást Neked! Sokkal többet kívánni nem tudok, de azt annál inkább!
Lilike dumája halálos! Bár MArci is mondana valami hasonlókat
Megjegyzem, mióta írom ezt a hsz-t, Beni folyamatosan nyüszög. Tud nekem valaki tanácsot adni, hogy mit lehet egy ilyen nehezen kezelhető, állandóan nyűgös babával csinálni? Már totál kivagyok Tőle
(még mindig sokat sírok miatta) Ne nevessetek ki, de a költözés idejére (május első hete), amikor Anyukám nem tud jönni segíteni, a hátamon fogom cipelni. Most varrom hozzá a kötős kengurut. Soha nem gondoltam volna, hogy én ilynre képes lesze, de egyszerűen muszáj, mert különben semmit nem fogok Tőle csinálni.
Marcit egyébként április 11-én beírattuk oviba
Fura érzés
Marcikám, ha a környéken levő ovinál sétálunk, azonnal be akar menni a gyerekekhez: "Marci ovi". Persze, amikor nem mehet, szomorú, sőt néha pityereg is. annyira édes
A fentiekből össze lehetett szedni, hogy május első hetében költözünk az új kecóba! Szurkoljatok Nekünk, hogy minden rendben menjen. Május 3-án kötik ki itt a netet, majd 2 hét múlva az új házban be. A kikapcsolás előtt még lejelentkezem, ígérem!!!
Na megyek! Mindenkinek szép napot!!!
Puszi: Melinda