Sziasztok!
Pasijaim a konyhában, vacsiznak (Benyó csak visít), úgyhogy gyorsan írok.
Györesz!
Nagyon szépek vagytok a képen!!! Mégegyszer gratula!!! Annyira jó olvasni, ahogy írod, hogy most egyre jobban szeretitek egymást
Ne nevess ki, de a zokni agyammal azon kezdtem el szomorkodni, hogy mi elfelejtettünk, meg miért nem csináltunk az esküvőnkön képet Marcival!!!!!!!!!!
Hülyébb talán már én sem lehetek
Költözés mikor is lesz?
"Kukacbizgálás", meg orvoshoz járás nekünk sem a letapadás miatt van, hanem a szűkület miatt, mert észrevettük, hogy egyre szűkebb lett neki és nem akartam odáig jutni, mint szegény Livék,hogy már lufisan pisilt Dávid. A normál műtétes kontrolunkon megmutattuk a dokkernek és váratott még fél évet, mivel nem javult, így kaptuk a krémet. De észrevettük, hogy ahogy a szűkület javult, úgy a tapadás is kicsit jobb lett, de most nem is ez a lényeg, hanem a szűkület.
Gigi!
Már írtam, de megint írom, hogy nagyon-nagyon irigyellek az angolozás miatt! Én pisilni sem tudok kimenni, Benyó visítása nélkül
, nem hogy valami értelemeset csináljak. Még év elején - nagy lelkesen - vettem HVG-t, de max. 1-2 cikket tudtam belőle elolvasni. Szerettem volna előfizetni, hogy egy kicsit pallérozzam erősen leamortizálódott gazdasági tudásomat. Hát hogy is mondjam, ezt még hanyagolom egy kicsit...
Kína: nagyon szép ország lehet, de oda tényleg idő kellene. Most dög leszek, de belegondolva, hogy "csak" Marcival kéne itthon lennem kettesben, egyszerűen mennyországnak tűnik. Persze Benyót imádom, nem erről van szó, csak az egygyerekességre gondolok...
Kukac: a leírtak alapján letapadásnak tűnik, de ez nem zárja ki, hogy szűkület is van (bár ne legyen!
). A szűkületnél a makk felső végénél szűkebb bőr, mintha gumigyűrűvel lenne "elszorítva". A golyócskát is nyugodtan megmutathatod a dokkernek.
Most nem tudom megnézni, milyen számot írt Liv, de mi nem közvetlenül szoktuk hívni: 334-3186/2620, ez a SOTE I. Gyermekklinika portája, ahonnan tudják kapcsolni.
Kata!
Sajnálom a nyúzottságodat, meg az alig alvást
Annak viszont örülök, hogy Patrik keze már majdnem rendben van. Ha ugyanolyan rosszaság, akkor nem hatottam meg nagyon a törés
Raulnak puszit küldök, hogy ilyen okoska
Milyen érdekes, hogy ha jól tanuló, akkor azon izgul az ember lánya, hogy maradjon is így, ha meg rossz tanuló, akkor azon, hogy tanuljon jobban
A krém: Diprosalic. Nálunk hatott, remélem az eredmény is tartós lesz. Nálatok is gond van?
Remélem, nem vagyok tapintatlan, Ruszlánnal jobban vagytok már?
Rólunk: Benyó sokat nem alszik még mindig napközben, általában szopi közben hozza össze azt a keveset is. Emiatt, meg a fogzás miatt sajna a nap túlnyomó részét végignyüszögi, ha nem lát, már bőg
Hogy is mondjam, Marci ehhez képest tündérrózsaszálangyalka volt. Éjszakák nem nagyon gázok, mostanság 1-2 alkalommal kel kelni, de sajna már ez sem hat meg, mert csak ilyenkor tudnék pihenni, de az egyhuzamban lenyomott max. 3 órás alvások sem elegendőek a fárasztó nap után.
Tegnap vettem észre a második fogacskáját
Kúszik ezerrel, és imádnivaló, na meg gyönyörű
Marci rosszcsont még mindig
, néha iszonyatos dolgokat tud művelni. Nagyon szeleburdi, kapkodi, vannak "levágomaföldreésvisítok2pillanatig" cirkuszok, ami után mosolyogva felnéz rám, hogy "na, mi van, meghatottalak?" Ilyenkor lövésem nincs, hogy mit is csináljak.
Iszonyatosan tud hízelegni, bújni. A legújabb, hogy állandóan ölbe kéredzkedik, gondolom, mert látja, hogy Benyó is állandóan kézben van
A dumájával néha egészen meglep, hogy milyen szavakat tud
, nagyon tudok neki örülni, ha meglep valamivel. Sajna a véletlenül kicsusszanó csúnya szavakat is mondja utánunk azonnal és ha rászólunk, hogy ne mondja, már csak azért is ismétli. Úgyhogy inkább nem vesszük észre és abbahagyja
Az elmúlt napokban, mintha jobban enne, aminek szintén nagyon örülök
Most épp mászás tanfolyamot tartott Gábor és Marci, Benyónak. Marci mászott négykézláb egyik szobából be, másikból ki
Többiek! Merre vagytok???
Megyek, fürcsi van!
Puszi: Melinda