Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Most egy kicsit hulla vagyok, mert ma íjászversenyen voltunk párommal, és a távolság, a hideg és a drukk megtette a hatását... most is csak azért nem alszom még, mert páromnak be kellett mennie éjszakai rendszerátállás miatt, és egyedül nem olyan jó, és meg szoktam várni.

Csak régen ígértem a képét, hát most készült rólam, így meg tudom osztani veletek :) Kissé beöltözöttek voltunk, mert hideg szél fújt, nap sehol... egy versenytárs meg is jegyezte, hogy még az autó üléshuzatát is magunkra vehettük volna :D

Íme a kép:
Kép

Kép
Kép
mica-

Sziasztok :)

Pár sor erejéig:

Melinda :)
A barátnőm már megkapta az szja a csomagját, úgyhogy nem csak interneten lehet elkészíteni a bevallást! Csomagot bármelyik Apeh-ban adnak neked.

Mica :)
Na az ismerősöd még nem látott beöltözött embert! :wink: Nagyon komolyan nyomod! :D

Az elkövetkező jó pár napban nem tudok majd írni, mert az anyu eltörte a könyökét.. :? Pénteken voltunk a keresztfiam farsangján és mikor jöttünk le a nővéreméknél a lépcsőn, szegénykém legurúlt róla. Beütötte a fejét, könyökét, térdét. Úgyhogy most úgy főzök, hogy viszek át. Ami azért nehéz mert ők máshogy kajálnak. Mosnom, takarítanom kell náluk is. Na szóval nem fogok unatkozni.

Puszi nektek!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Ezekre a kismanókra tényleg nem lehet eléggé vigyázni :!:
Patrik tegnap rohangálás közben esett egy jókorát.Nagyon fájlalta a kezét utána és sírt.A kórházban a röntgen után kiderült,hogy nem véletlenül:eltörött a kulcscsontja. :cry: :cry: :cry:
Mivel ezzel túl sok dolgot nem lehet kezdeni szenved szegénykém rendesen. :(

Évi!
Gyönyörűséges a legkisebbed! :wink:
A családi fotó pedig szívet melengető,biztos vagyok benne,hogy az orvos is így gondolja.
Remélem a hasfájós időszak nem fog sokáig tartani!!!

Gigi!
Anyukádnak jobbulást kívánok!
Neked pedig kitartás!

Mica!
Látom bele vagy szerelmesedve a dologba!Tuti a kép nagyon! :D

Melinda!
Hogy vagytok?Tejcsi visszaállt?

Saxi,Györesz!
Nektek is puszi. :wink:

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Évi!
Igazán irigylésre méltó a "kis" családotok!!!! Noémi meg nagyon gyönyörű, elfogadnék én is egy ilyen kis gyönyörűséget, na persze a hasfájós időszakot most kihagynám! :D Drukkolok, hogy hamar túl legyetek rajta és késöbb könnyebb legyen Vele!

Mica!
Nagyon szupi a kép!!!!!!!

Kata!
Ó szegény Patrik!!!! :( És mit tudsz csinálni? Fájdalomcsillapítót adsz Neki és ennyi! Jaj szegényke, reméljük hamar rendbe jön! Mit mondott a doki, mennyi idő alatt gyógyul?

Gigi!
Na akkor most lesz munkád bőven! Anyukádnak jobbulást!!!!!!

Velünk minden rendben! Már nagyon várom az esküvőt! Képzeljétek lesz ruhám! Akkora mákom volt! Bementem egy ruhakölcsönzőbe és csak érdeklődtem, hogy az elképzelésemnek megfelelő ruhát mennyiért lehetne kölcsönözni, erre azt mondja a csaj, hogy olyan 50ezerért már lehet ilyet, erre én mondom, hogy az nekem sok, Ő megkérdezte, hogy miért mennyiért gondolta?, mondom, hogy 20ezerért max, erre Ő, na jó jöjjön nézünk valamit és szerencsémre egy gyönyörű, de mégis egyszerű ruhát választhattam! Nagyon boldog vagyok ettől!!!!!!!!!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Kaptok egy képet, amit most a kedvencem:
Kép

Kép
Kép
györesz

SZiasztok!

Györesz :)
Ezek tök jó hírek! Baromi mázlista vagy a ruhával! Nem is gondolná az ember, hogy ennyi pénzért még lehet bérelni. Az én ruhám 7 éve volt 80 ezer forint. És nem Armani vagy valami ismert tervező ruhája. :? Ez ugyan olyan mint a gyerek téma, jól le lehet húzni az embereket (a nőket :D ) Amint lehet kérünk képet a ruháról!!!!
Norbi nagyon jó fel az apukájával!! :D

Sajnos mi is ilyen sapkát hordunk :( Nem volt elég az anyu kéztörése, mi is lebetegedtünk. A hét elején még vittem a kaját de tegnap már azt mondta az anyu, hogy bőven elég lesz nekem magam meg Olit ellátni.
Mind a ketten taknyosak vagyunk. Nekem baromi fájt a torkom, most már egy fokkol jobb. Viszont éjjel ismét előjött Olinak a krupp. :cry: Szerencsére nem volt vészes de aludni nem mertem. Most köptetőt kap, gyógyszerrel inhalál stbbb.... Fülén a meleg sapka, orrszívás. Tegnap este alaposan kiszívtam az orrát. MErt az a baj, hogy túl hamar abbahagyom. Kijön egy csomó, aztán semmi. Na itt szoktam megállni, tegnap viszont folytattam és jött még nagyon sok. Viszont szegény addig hergelte magát, míg összehányt mindent.... :cry: El lehet ezt valahogy kerülni???

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gyorsan írok, mert Beni még jól elvan (előbb aludt egy hatalmasat :roll: , azaz félórát az ágyában!). Marci totál kikészítő, bármit csinálunk Vele :(

Évi!
Noémi még mindig gyönyörű!!! Csodaszép kislány és ilyenkor úgy szeretnék egy kislányt, de idegileg én már erre nem vagyok hitelesítve. Drukkolok, hogy a hasfájás gyorsan elmúljon!
Sajnos én sem nagyon tudok jönni, az ismert okok miatt :( Jó lenne beszélgetni... Majd, ha beköltöztünk, és akkor már Noémi is nagyobbacska lesz, szívesen látunk Benneteket! És majd akkor dumcsizunk, már ha a csipet-csapat hagyja :lol:
A kép a gyerekekkel csodajó!!!
A ház már jól áll: festés már szinte teljesen kész, most a belső ajtókat festik. A villanyszerelők is jönnek a héten. Aztán belül már csak a radiátorok hiányoznak, meg a parkettázás. :D

Gigi!
Nagyon sajnálom, hogy Olinál megint előjött a krupp :cry: Remélem a kisebb roham után nem volt több és már a teljes betgeséget elfelejthetitek mindketten.
Anyukád :( Hogy van?
Adóbevallást köszi! Közben meg is kaptam a csomagot :wink: Sőt a bevallás is kész, csak postára kéne adni.

Györesz!
Örülök,hogy sikerült ruhát szerezni, pláne ilyen jó áron. Csatlakozom Gigihez, a méregdrága ruha ügyében, nekem 3,5 éve 100e-ért volt bérelve :oops:
Már biztos nagy az izgalom, hisz a hétvégén már itt a nagy nap! Képeket kérünk! Sokat, sokat!!!! :D
Nagyon helyesek együtt a pasijaid :wink:

Kata!
Remélem Patrik már jobban van! Nekem 4-5 éves koromban tört el a kulcscsontom, nem emlékszem rá, milyen volt. tehát ha fájdogált is nem hagyott bennem mély nyomokat. Most "csak" egy kis puklit érzek a törés helyén, na meg néha időjárás változáskor érzem... Ezzel vidítani akartalak ám! :wink: De remélem, hogy már túl is vagytok a nehezén!
A kedved remélem jobb és az okán is tudtok még javítani. Nem tudtok valahová elmenni kettesben Ruszlánnal egy hétvégére? Beszélgetni a dolgokról? Úgy szorítok Nektek és sokat gondolok Rátok!

Mica, akarom mondani Tell Mica! :lol:
Csúcs ez a kép és ez a koncentráció az arcodon! :shock:

Írnék még magunkról, de Beni már bőg :(

pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Én még nem kaptam csomagot! Pedig tavaly még külön jövedelmem is volt, így kéne küldeniük a bevallást idén is. Na mindegy, májusig van időm.
Puszi a két huligánnak! :wink: Oli mindig azt játsza, hogy megy Vácra az autóival Marcihoz, Melindához és Benihez. Közölte, hogy Gábor nem Vácon lakik! :wink:

Sokat fogok rátok gondolni a hétvégén!!! Soksok boldogságot kívánok nektek. Olyan jó érzés, hogy révbe értetek!!! És kérünk nagyon sok képet az újdonsült családról!!!!

Szerencsére már a javúlás biztos útjára léptünk! :)
A krupp csak azon az egy éjszakán rémisztgetett minket. Még taknyos Olikám, viszont megtanulta kifújni rendesen az orrát, így most egyenlőre porszívó orrszívó pihen.
Az alvása zakkant meg egy picit, mivel a betegsége alatt mellettem aludt. Úgyhogy kitalálta, hogy akkor ez most már mindig így lesz. :shock: Aminek finoman szólva nem örültem... AZ már nem izgat, ha éjszaka bemászik hozzám, viszont az estéimet nem adom! :evil: (fújj én gonosz :wink: ) Úgyhogy mire már én is jobban lettem megmondtam neki, hogy kisfiam ha hússzor átjössz, hússzor viszlek vissza. Fürdés után befeküdt az ágyába, meséltem neki, beszélgettünk aztán közölte, hogy ő nem alszik és elindúlt hozzám. Én meg mondta, hogy de igenis most alszol. Mondtam, hogy megvárom mellette az álommanót, de azt mondta nem kell. Átmentem a szobámba, öt perc múlva megjelent. Visszakisértem, persze ordított mint a sakál. Aztán ott feküdtem az ágya mellett kb háromnegyed órát, mire elaludt. Tegnap már nem kellett sokáig mellette lennem, és csak egyszer próbált átjönni. :D

Váltottam Évivel e-mailt, sajnos ők is betegek. Rolcsit nagyon elkapta egy nyavalya, gyógyszert szed rá. Noémi is gyengélkedik..

Képzeljétek milyen kicsi a világ!!! Viki nosztalgiázott (Ő Domi keresztanyukája és Oli pótmamája) és visszakereste itt a topikban azt a pár oldalt mikor Oli született. És képzeljétek mit-kit látott?? Azt a kedves anyukát akinek a két fiára délutánonként vigyáz!!!! Emlékeztek még Gombócra és az Ő Nándijára??? Oli után rá vigyáz a Viki! :D :D

Hétfőn kezdem az angol nyelvtanfolyamot. Kissé félek, hogy milyen béna leszek, de hát most éreztem itt az időt, hogy lépni kell.

Na jó hosszú lettem, puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Jelentem és üzenem Olikának, hogy Gábor itt fekszik mellettem :lol: Remélem nem csak hologram :lol:
Örülök, hogy nem volt több krupp roham és már javultok :D
Jó, hogy az "alvásproblémát" ilyen klasszul megoldottátok!
Alvás: hát, nálunk Marcinál alvás terén nincs gond (milliószor kop-kop!), viszont az elalvásnál túráztat rendesen. Ahogy letette Gábor (én közben már Benyó szoptatom), hívogat be minket, mert inni akar. Ilyenkor iszik 2 kortyot és kész. Annak ellenére, hogy a kulacsát az ágyból elérhető helyre raktuk, még mindig eljátszuk egy párszor ezt minden este. Próbáltuk már, hogy nem megyünk be: feszt kiabál :arrow: az esetleg már elaludt Benyó felkel, végül Marci kezd el sírni, majd annyira beturbózza, hogy öklendezik :shock: Na erről kell majd az új kecóben leszoktatni. (na most is kiabál :evil: )
Emlékszem Gombócra és nagyon kicsi a világ tényleg :D Beni-topikban van egy lány, aki Gábort még középiskolás korából ismeri.

Ha beszélsz Éviékkel, sok gyógypuszit küldök Nekik és kitartást!!!

Györesz!
Én is nagyon-nagyon sokat gondolok Rád, bár ezt már gondolom a holnapi nagy napig nem olvasod. Holnap is sokat jártok majd a fejemben, de csak úgy, hogy ne csukold (na ezt, hogy lehet máshogy ragzani :roll: ) végig a napot :wink:

Remélem mindenki jól van és nem betegeskedtek.
Mi meg vagyunk, egészségesen. Marci még mindig ördög, rosszalkodik sokat, de annyira édi is tud lenni, ami szerintem nem újdonság, írtam már nem egyszer. Beszélőkéje stagnál, még mindig "csak" elsősorban szavakat mond, mondatokat nem nagyon akar.
Benyóval elég nehéz még mindig, a szopikedve okés (kop-kop!), viszont a tejemmel van valami gond, mármint nem túl sok van. A súlya az elmúlt 3 hétben stagnált, bár 1 hete megkapta a BCG újraoltását, így az utolsó heti stagnálás akár az oltás rovására is írható. Már 2 hete kap hozzátápit, eddig almát és őszibarackot és ma próbákoztam a sütőtök+krumplival (csak így tudtam Neki adni, Hippeset). Eddig nincs semmi gond, csípi a dolgot, bár csak kis falatokkal próbálkozunk.

Gábor hétvégén is dolgozik, holnap Anyuékhoz megyek a gyerekekkel, hogy kibírjam valahogy :?

Írjatok, ha tudtok!!!
Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Egy ismerősöm mesélte, hogy neki is gondjai voltak a tejcivel és ezt rendelte meg: www.boldogmama.hu AZt mondta, hogy drága, viszont teljesen bedurrantotta a mellét. Ha van időd (jó vicc :lol: ) nézd meg!
Györesz reméljük nem fog csuklodni! :shock: :D :D :D Tényleg, hogy kell ezt mondani??
Alvás: ma is próbálkozott de már akkor sem sírt mikor visszakisértem a szobájába. Anyu azt mondja, hogy ez abszolút a félelmek kora, mondjuk ezt tapasztaltam én is. Oli most csak bilibe hajlandó kakilni. Gondolom attól fél, hogy bele esik a wc-be. Nekem nem mondta, de állandóan kérdezgeti tőlem miközben néz engem, hogy nem fogok e beleesni?? :shock: Örülnék neki ha akkora fenekem lenne, hogy bele tudnék esni.... :lol: :lol:
Nálunk brutál módon elkezdődött a MIÉRT korszak... Agyilag már zokni vagyok.
Délutáni beszélgetés: Mesélem neki, hogy kisiklott Thomas
Miért?
Mert jeges volt a sín
Miért?
Mert télen hideg van és ráfagyott a víz.
Miért?
Mert a hidegben megfagy minden.
Miért?
:shock:
Miért?
Mert ez a víz tulajdonsága........

Este:
Mondja, hogy meséljek neki Villám Mc Queenről.
Villám MQ-nek kilyukadt a kereke
Miért?
Mert nem ment kerékcserére
Miért?
Mert meg akarta nyerni a SZelep kupát
Miért?
Most már aludj kisfiam
Miért?
Na itt kijöttem a szobából! :lol:

Lépek mert már gúvad a szemem!
Puszi

KépKép
gigi28

Györesz ?

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Bocsi lányok, de nincs időm írni! Csak annyi, hogy minden szupi volt!!!!!
Egyenlőre olyan képek vannak amit a kolleganőm fényképezett, úgyhogy abból kaptok egy kis izelítőt!

Hát bocsi, de valamiért nem tudok feltenni képet!
Szerintem innen szinte mindenki fent van az iwiwen, úgyhogy oda teszek fel képeket és akkor megnézhetitek!

Puszika

Kép
Kép
györesz

Györesz!

Nagyon csini menyasszony voltál!
Sok szeretettel gratulálok, és sok boldogságot kívánok!

Puszi, Saxi

Kép

Kép
saxi

Sziasztok!

Többieknek bocsi, de nics időm írni.
Bogika és Lilike is beteg, már annyira unom, nem tudom mikor lesz vége ennek.
Most éppen alszanak, de még ebédem sincs mert eddig körülöttük ugráltam.
Rohanok valami kaját csinálni.
Mindenkit puszilok, Saxi
saxi

Meglestelek!! Nagyon szép voltál! Ez a ruha ajándék volt ennyi pénzért! A csokrodtól elájúltam, gyönyörű!!! Aztán ha lesz időd, kérünk élménybeszámolót!!! Norbika is nagyon helyes legényke volt! :wink: Sok boldogságot kívánok nektek!!

Saxi :)
Nagyon sajnálom, hogy ilyen sokat betegeskednek a lányok!!! Gyógyuljatok gyorsan!!! Neked meg kitartást!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Györesz!
GRATULÁLOK!!! Csodaszép voltál!!! És a ruha is nagyon csinos, elegáns volt!!! (Kicsit irigykedtem, na meg nosztalgiáztam :oops: ) A csokor orchideából készült? Hihetetlenül szép volt! Norbikát így a végére hagytam, de zabálnivaló volt Ő is :D

Sok boldogságot!
Kép

Gigi!
Köszönöm, Te voltál a 'pont az i-n', a More Milk-es kapszula ügyében. Már én is hallottam róla, dicsérték, csak még vaciláltam. Ma fogja megvenni Gábor, remélem bejön, mert most a körülmények sem a sok tejcsit támogatják...
Miértes párbeszéden jót mosolyogtunk Gáborral.
WC-n kapaszkodás nálunk is játékos :?

Saxi!
Jobbulást a Lányoknak!!! Neked pedig kitartást, erőt a megpróbáltatásokhoz!!!

Sajnos nálunk sem minden teljesen gömbölyű: Marci tegnapra erős hányingerrel ébredt, majd 1-1,5 órán belül élő halott lett belőle. Hirtelen 38,7-es láza lett (a mérés után még tutira ment fel...) és csak feküdt Anyum ölében, mint egy baba :( Aztán mindent kihányt (beleértve a lázcsillapítót is) és valamennyire jobban lett. Aztán elvittem a dokinőhöz, ahol már rosszalkodott :shock: :D
A dokinő azzal jött, hogy biztos a torkában levő trutyitól hányt és szívjam az orrát :shock: De azért adott a hányásra is cuccot. Na ha én elkezdem szívni az orrát, tuti hányni fog, úgyhogy ez felejtős.
Sajnos a délutáni alvásából ismét 39,5 fokos lázzal kelt és hányingerrel. Szerencsére nem hányt és egymást után nyomtam be a hányás elleni és a lázcsillapító kúpot. Na ezen megy még a visítás :( Na meg a lázméréstől... Nálatok visít a gyerek, ha méritek a lázát? A hónaljába sem engedte betenni, valahol meg muszáj mérnem, így maradt a popsija.

Az éjjelt végigaludta, még alszik, remélem a mai napunk jobb lesz.

Drukkoljatok, hogy hamar meggyógyuljunk és Benyó ne kapja el!

Köszönöm!!!

Többiek merre vagytok?

Puszika: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

HOgy van Marci?? Remélem, hogy már meggyógyúlt, vagy legalábbis sokkal jobban van! Benyó nem kapta el??
MÁr én is elég sok helyen hallottam erről a tablettáról, aztán a múlthéten mesélte az egyik lány, hogy neki nagyon bejött. Nekem azért tetszik így látatlanba (persze ha tényleg segít), hogy nem kell mindenféle borzasztó ízű teákat inni liter számra, hanem csak beveszel egy bogyót és kész.

Ti, hogy vagytok?

A héten elkezdtem az angolt. Kétszer megyek egy héten, de agyilag nagyon lefáraszt. Jó sok leckét kapunk, így minden nap ha Oli délután elalszik, angolozom. Igaz én kértem, hogy húzzunk bele mert Viktor kitalálta, hogy ha leközelebb megy Kínába (most is épp ott van) akkor majd Párizsba menjünk utána Olival. (ott szokott átszállni) És töltsünk kint pár napot. Megnézzük majd a Disney Land-et. Úgyhogy most fel kell kötnöm a gatyámat, hogy nehogy elvesszünk Olival Párizsban. :shock: :D

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Köszönöm a kérdést, Marci jól van. Hihetlen, de 1 nap alatt átment rajta a dolog, bár ezt a dokkernő is mondta, hogy akár a gyors lefolyás is előfordulhat. Szerencsére mi megúsztuk: csak kedden volt probléma. Annak ellenére, hogy este lázasan tettük le, szerdán vigyorogva ébredt :D Persze azóta is figyelek, izgulok, ha hányinger jelét látom rajta felfedezni, de azóta semmi (kop-kop!!!) :D Ja és nem utolsósorban, Benyónak sem lett semmi baja :D
Angolhoz gratu és csak hajrá!!! Irigyellek, hogy pallérozhatod az agyadat :wink: Na azért a párizsi esetleges elveszésért nem foglak ám irigyelni :lol: , oda még elveszni is elmegyek :lol:
Csajócám, láttam, hogy Livnél érdeklődtél kukidokker ügyben. A Kálmán dokit én ajánlottam Neki :wink: , ő műtötte Marcit még félévesen, aztán a kukacát is ő felügyeli azóta. Nagyon rendes doki, nem az a "rögtön kést ragadok" típus. Mi is azt a krémet kaptuk, mint Livék és a szűkület teljesen elmúlt. Csak erősen félek, hogy ha abbahagyjuk a kenegetést (most épp a leszokás fázisában vagyunk), nem fog-e visszaszűkülni. Eddig nekünk sem kellett beutaló, de a januári kontroll előtt azért rácsörögtünk, hogy biztos, ami biztos, és nem zárkózott el a beutaló elől. Az sosem árthat. Nálatok mi is a gond? Szűkület? Letapadás? Nekünk mindkettő van :(
Tejcsibogyót megvettük, de még nem használtam. Viszont mióta itt figyel a fiókban, mintha több lenne a tejem :shock: Tényleg hatásos :lol:

Többiek merre vagytok???
Írjatok!!!

Gábor ma elvileg nem dolgozik, viszont Anyuéknál konyhát fest, úgyhogy megint egyedül szívok a két gyerekkel :evil: Kissé elegem van, pláne, hogy a múlt hétvégét is végigdolgozta Gábor...

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,

Bujka,
Sajnálom,hogy az ősziekhez nem jössz mostmár :( hiányzol a sok tapasztalatoddal és a gyerekekről a beszámolók.
Sajnálom Marcika betegségét,de ha máskor is így fog hányni,próbáld ki a coca-colát.Keverd ki belőle a szénsavat és először 2 kávéskanál,majd fél óra múlva megint,majd megint.Tudom most kerekedik a szemed :) cola miatt,de nekem ezt keresztanyám mondta aki 36 éves és 2 fiucska anyukája,és Neki a dokinéni mondta.Bevállt ,és amikor egyszer elmesélte Nekem és a 2 szomszédasszonyom gyerekei sugárban hánytak ,mondtam nekik ezt a módszert és náluk is bevállt.Én cola ellenes vagyok,de ha Viki majd ilyan beteg lesz megpróbálom én is.Ja és az egyik szomszédasszony mondta a gyerekdokinak és Ő is hallott már erről a colás dologról.
Minden jót Nektek,
suezika az ősziektől

KépKép
suezika

Sziasztok!

Örülök, hogy Marci már teljesen jól van. Olyan érdekesek ezek a törpék, hogy ilyen hamar már túl is vannak ezeken a bajokon, mi felnöttek meg szenvedünk napokig. Szuper, hogy senki nem kapta el tőle a nyavalyát.
Kuki: hát érdekes téma. Igazából nem tudom, hogy szűkület vagy letapadás, a doki nő nem mondta. Régebben abszolút meg sem moccant neki, aztán egyszer a doki néni kicsit meghúzta neki és most annyival jobb, hogy a kis vágás a kukija végén látszik. (remélem érted :shock: ) Viszont tovább nem megy. Sőt a trutyi csak gyűlik neki, mert hát nem tud kijönni, most minden este próbálom neki kimasszirozni, hogy ha az kijön hátha fel lazúl annyira a bőr, hogy tovább tudjam húzni. Dr nő azt mondta, hogy ad majd beutalót a Madarász kórházba mert ott elkábítják a törpéket a beavatkozáshoz, nem csak lidokain és aztán sutty... Én még anno rákérdeztem erre a krémre nála de csak nézett rám, állítólag az csak szárítja a bőrt......... Úgyhogy igazából nem is tud róla, hogy el akarom vinni Olit még plusszba megnézetni. Még annyit mondott a gyerekorvos, hogy három éves kora elött csináltassuk meg, mert utána már nagyon megviseli lelkileg.
Ez a telefonszám amit Liv megadott, közvetlen a dokinál cseng, vagy hol?
Ja és a golyójával is problem van, nem jött még mindig le neki. Mondjuk azért jobb a helyzetünk mint Marcinak volt, mert melegbe le jön csak mindig visszahúzódik. Állítólag 6 éves koráig még ingázhat a bogyóka... de ezt is meg kell mutatni a kukis doki bácsinak.. :roll:
Egyedüllét: átérzem a helyzeted....... Igaz engem csak Oli boldogít. Viktor megint Kínában...

Mentem mert még mindig mocorog..... Aludj, gyerek!!! :evil:

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Bocsi, hogy ritkán jövök és hogy nem írok olyan sokat, de meló mellett elég nehéz!

Az esküvőről tényleg csak szépet és jót tudnék írni, mert minden tökéletes volt annak ellenére, hogy kis esküvő volt csak, de mindenki elégedett volt és Apával azóta még inkább szeretjük egymást és már nagyon várjuk a költözést!!!!

Gigi, Melinda!
NOrbinak is le van tapadva a kukaca még mindig, de a mi dokinénink folyton azt mondja, hogy szobatisztaság előtt felesleges bármit csinálni, mert a pelenkától simán visszatapadhat újra és ne kelljen már kétszer kínozni szegényékt! Én egyenlőre nem parázok ezen, bízok benne, hogy mielőbb szobatiszta lesz Norbi (bár ennek nem sok jele van) és akkor majd sitty-sutty túl leszünk rajta!

Teszek még fel nektek egy-két képet!

Kép
Kép
Kép
Kép

Puszi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Kevés az időm mostanában,mióta újrakezdődött az iskola és főleg az alvással töltött óráim száma csökkent.Nyúzott vagyok állandóan. :roll:
Patrik csontikája már csak ritkán fáj,de picit sem lassított le,rohan reggeltől estik-már nem alszik napközben.
Raul továbbra is kitűnő tanuló,remélem sokáig kitart a szoirgalma. :D

Györesz!
Nagyon-nagyon szépek voltatok!Sok boldogságot kívánok Nektek! :D :D :D

Melinda!
Mi ennek a krémnek a neve és hogyan kell használni,mennyi ideig?
Hogy viselkednek a fiaid?

Gigi!
Remélem kuki és golyci-problámák megoldódnak!Majd írd le légyszi,hogy mit mondanak!
Viktor meddig marad?Ti nem mehette néha vele?
Angol milyen?

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

A kukacát addig én sem akarnám piszkálni míg pelusos. Ha kell valami beavatkozás akkor már nem akarom, hogy a pelnkában dunsztolodjon a friss vágás. Én a nyárban bízom... vettem verdás alsógatyákat, majd a jó melegben azt adom rá. Nekem a dokinő a három éves kort húzta meg határnak (vagyis csak javasolta) mert azután állítólag sokkal jobban megviseli őket lelkileg.
Nagyon szépek vagytok és olyan jól néz ki, hogy már a porontyotok is ott van veletek.
Norbi, hogy viseli a szemüveget? Megszokta már? Munkahelyeddel mi lesz ha elköltöztök? Továbbra is be tudsz majd járni?

Kata :)
Kína: már Viktor is mondta többször, hogy menjünk majd ki egyszer, de semmivel nem tudnának rávenni. Ha már ennyit utaznék akkor szeretnék is valamit látni ebből a hatalmas országból. De Viktor is csak az óriási bevásárló központokat és a raktárakat, gyárakat látja. És átszállással, buszozással kb egy nap az út.. :shock: Miután repült 15-16 órát még buszozik 5-öt...
Angol: nagyon élvezem! :D Bár nagyon kemény a tempó, így sokat kell tanulnom. Ráadásúl Oli szívat, már több napja nem alszik délután. Tök fáradt vagyok, viszont az nagyon jó érzés, hogy kezdtem magammal valamit. Délután mikor aludt Oli mindig arra gondoltam, hogy naponta van kb két órám amikor semmi normálisat nem csinálok, elmenni nem tudok mivel Oli alszik.... És most végre valami értelmeset csinálok.
TE, hogy vagy???? Lelked? Megtaláltad már régi önmagad? :wink:

Holnap végre megjön aptyuk 8)

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Pasijaim a konyhában, vacsiznak (Benyó csak visít), úgyhogy gyorsan írok.

Györesz!
Nagyon szépek vagytok a képen!!! Mégegyszer gratula!!! Annyira jó olvasni, ahogy írod, hogy most egyre jobban szeretitek egymást :D Ne nevess ki, de a zokni agyammal azon kezdtem el szomorkodni, hogy mi elfelejtettünk, meg miért nem csináltunk az esküvőnkön képet Marcival!!!!!!!!!! :roll: :shock: :lol: :oops: :lol: Hülyébb talán már én sem lehetek :lol: :lol: :lol: :lol:
Költözés mikor is lesz?
"Kukacbizgálás", meg orvoshoz járás nekünk sem a letapadás miatt van, hanem a szűkület miatt, mert észrevettük, hogy egyre szűkebb lett neki és nem akartam odáig jutni, mint szegény Livék,hogy már lufisan pisilt Dávid. A normál műtétes kontrolunkon megmutattuk a dokkernek és váratott még fél évet, mivel nem javult, így kaptuk a krémet. De észrevettük, hogy ahogy a szűkület javult, úgy a tapadás is kicsit jobb lett, de most nem is ez a lényeg, hanem a szűkület.

Gigi!
Már írtam, de megint írom, hogy nagyon-nagyon irigyellek az angolozás miatt! Én pisilni sem tudok kimenni, Benyó visítása nélkül :? , nem hogy valami értelemeset csináljak. Még év elején - nagy lelkesen - vettem HVG-t, de max. 1-2 cikket tudtam belőle elolvasni. Szerettem volna előfizetni, hogy egy kicsit pallérozzam erősen leamortizálódott gazdasági tudásomat. Hát hogy is mondjam, ezt még hanyagolom egy kicsit... :roll:
Kína: nagyon szép ország lehet, de oda tényleg idő kellene. Most dög leszek, de belegondolva, hogy "csak" Marcival kéne itthon lennem kettesben, egyszerűen mennyországnak tűnik. Persze Benyót imádom, nem erről van szó, csak az egygyerekességre gondolok...
Kukac: a leírtak alapján letapadásnak tűnik, de ez nem zárja ki, hogy szűkület is van (bár ne legyen! :wink: ). A szűkületnél a makk felső végénél szűkebb bőr, mintha gumigyűrűvel lenne "elszorítva". A golyócskát is nyugodtan megmutathatod a dokkernek.
Most nem tudom megnézni, milyen számot írt Liv, de mi nem közvetlenül szoktuk hívni: 334-3186/2620, ez a SOTE I. Gyermekklinika portája, ahonnan tudják kapcsolni.

Kata!
Sajnálom a nyúzottságodat, meg az alig alvást :( Annak viszont örülök, hogy Patrik keze már majdnem rendben van. Ha ugyanolyan rosszaság, akkor nem hatottam meg nagyon a törés :wink:
Raulnak puszit küldök, hogy ilyen okoska :D Milyen érdekes, hogy ha jól tanuló, akkor azon izgul az ember lánya, hogy maradjon is így, ha meg rossz tanuló, akkor azon, hogy tanuljon jobban :roll:
A krém: Diprosalic. Nálunk hatott, remélem az eredmény is tartós lesz. Nálatok is gond van?
Remélem, nem vagyok tapintatlan, Ruszlánnal jobban vagytok már?

Rólunk: Benyó sokat nem alszik még mindig napközben, általában szopi közben hozza össze azt a keveset is. Emiatt, meg a fogzás miatt sajna a nap túlnyomó részét végignyüszögi, ha nem lát, már bőg :roll: Hogy is mondjam, Marci ehhez képest tündérrózsaszálangyalka volt. Éjszakák nem nagyon gázok, mostanság 1-2 alkalommal kel kelni, de sajna már ez sem hat meg, mert csak ilyenkor tudnék pihenni, de az egyhuzamban lenyomott max. 3 órás alvások sem elegendőek a fárasztó nap után.
Tegnap vettem észre a második fogacskáját :D Kúszik ezerrel, és imádnivaló, na meg gyönyörű :D
Marci rosszcsont még mindig :roll: , néha iszonyatos dolgokat tud művelni. Nagyon szeleburdi, kapkodi, vannak "levágomaföldreésvisítok2pillanatig" cirkuszok, ami után mosolyogva felnéz rám, hogy "na, mi van, meghatottalak?" Ilyenkor lövésem nincs, hogy mit is csináljak.
Iszonyatosan tud hízelegni, bújni. A legújabb, hogy állandóan ölbe kéredzkedik, gondolom, mert látja, hogy Benyó is állandóan kézben van :? :roll:
A dumájával néha egészen meglep, hogy milyen szavakat tud 8) , nagyon tudok neki örülni, ha meglep valamivel. Sajna a véletlenül kicsusszanó csúnya szavakat is mondja utánunk azonnal és ha rászólunk, hogy ne mondja, már csak azért is ismétli. Úgyhogy inkább nem vesszük észre és abbahagyja :?
Az elmúlt napokban, mintha jobban enne, aminek szintén nagyon örülök :D

Most épp mászás tanfolyamot tartott Gábor és Marci, Benyónak. Marci mászott négykézláb egyik szobából be, másikból ki :lol:

Többiek! Merre vagytok???

Megyek, fürcsi van!
Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Már látom:nem vicceltek,tényleg jön a hideg. :?

Gigi!
Na,hazaért Apek?
Rossz lehet,hogy ilyen sokat vagytok egyedül.
Angol :wink: :D :wink: Olyan jó néha csak a magunk kedvéért csinálni valamit,igaz? 8)
Oli alvókája javulóban?

Melinda!
Köszi a krém-infót!Patriknak is elég szűkös a bőrcije.Mennyi ideig kellett kennetek?
Tudom milyen,amikor alig van időd valamire a két gyerkő mellett.Azt is tudom,hogy ritkán látni most még a fényt az alagút végén,DE ott van! :wink:
Puszi Raulnak átadva.Nagyon büszke vagyok rá,hogy ilyen jól tanul,de tényleg mindig van min agonizálni. :)
Gratula Beni 2. fogincájához és a kúszáshoz!
Azt a mászástanfolyamot megnéztem volna! :wink:
Patriknál még nem indult be teljes gőzzel a hisztiidőszak,őszintén szólva egy porcikám sem kívánja.Bizonyára minket sem kerül majd el. :roll:
Édesek,ahogy dumálnak!(Patrik is meghall sok dolgot,amit nem kellene.Na és meg is jegyzi).

Mindkettőtöknek írom:
eléggé kibillentem,nehéz lesz újra magamra találni.Most már abszolút meg vagyok győződve róla,hogy senkiben-főleg ha férfi az illető-nem szabad igazán megbízni.
Stagnál a dolog Ruszlán és közöttem,nehéz lenne most lépnem,de úgy érzem nem valószínű,hogy együtt fogunk megöregedni.
Gyerekek meglátásom szerint nem érzékelik a köztünk lévő feszültséget,tudjuk kultúráltan kezelni a helyzetet.
Csak nehéz az egész.

Saxi!
Hoyg vagytok?
Ha lesz időd leírnád nekem újra az isteni francia hagymales receptjét?Valahová elkotortam. :cry:

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Már jobban vagyunk de még nem az igazi.
Bogikám még mindíg nem megy oviba, ez a 3.-ik hét, hogy itthon van.
Lilike is nagyon köhög még.
Jövő, héten kell vissza vinnem, remélem minden rendben lesz a tüdejével.

Gigi!

Nagyon ügyes vagy az angollal, és így az igazi, ha tényleg saját magadért csinálod az egészet.
Valahol irigylem Viktort, mert álmaim vágya Kína, de ha csak a raktárakat látja az nem igazán felemelő.

Melinda!

Nem tudok mást írni, csak azt, hogy kitartás.
Álmomban sem gondoltam volna én sem, hogy mennyire nehéz két gyerekkel.
Pedig nekem Liliána egy angyal volt, Benikéhez képest.
Ha beköltöztök az új házba és már mászhat, kúszhat a kertben, talán az alvókája is megjavul.
-Írtam a barátnőmnek a kenőcsöt, mert nekik is hasonló problémájuk van, és azt kérdezte, hogy lehet-e recept nélkül kapni?

Kata!

Sajnálom, hogy ilyen gondjaid vannak.
Remélem előbb-utóbb rendeződnek.
Addig is sok erőt kívánok hozzá.
A recept:

Hozzávalók 2 személyre:
3 közepes méretű hagyma
2 evőkanál liszt
2 erőleveskocka
10 dkg trappista sajt
5 dkg vaj
bors

Elkészítés: A hagymát összevágom, nem kell apróra, inkább gerezdekre. A vajat beleteszem egy lábosba, és hozzárakom a hagymát, kicsit megsózom (vigyázat, az erőleves is sós), megborsozom. Lefedem, és hagyom, amíg a hagyma puhára párolódik. Addig kb. 1 liter vízben megfőzöm az erőleveskockákat, majd amikor puhára főtt a hagyma, 2 evőkanál lisztet adok hozzá, és ráöntöm a levest. Tálaláskor a tányérra reszelek sajtot, és erre öntöm a forró levest. Lehet hozzá pirított kenyérkockákat is adni.

Megyek pakolászni, mert megyünk anyuékhoz.
Mindenkinek szép napot.
Puszi, Saxi

Kép

Kép
saxi

Sziasztok,

Csak futolag vagyok, mert most tenyleg nyakamon minden. Halistennek foleg csak idohiany, a tobbi dolgot jol kezeljuk.
Gyerkocok nagyon elvezik, hogy surubben vannak a nagymamaval es nagynenivel, igaz, hogy azert minket is hianyolnak. Ezeken a nagyis napokon mi versenyen vagyunk, masnap viszont csak a lurkokkal foglalkozunk.
Gyerkocokrol:
Gyuszko epp baranyhimlos, mar vartam, vegulis 1 honapja tombol az oviban. 3 fele himlo kozul most ezt kapta el (volt meg rozsahimlo es lapkehimlo is). Egesz jol birja, hasan es hatan vakart meg 1-1 potyit, de azok se veszesek. Most varom, hogy Zolcsin is megjelenik-e, bar tegnap ota nem kivanom, mert epp megfazott, torka piros, neha lazas, igy nem kene meg barika is...
Zolcsi a fent leirtakon kivul priman van, iszonyat sokat es valasztekosan dumal, nagyon jo a fantaziaja, memoriajat nem is mondom, orulet, hogy milyen dolgokra emlekszik. A bolcsit szereti, nincs vele semmi gond, nagyon jokat eszik, alszik, es igazi kozossegi gyerkoc. A dumajatol ott is elajulnak, nameg a sok mondokatol, amit ismer.
En epp Zolcsival jarok egy cipoben (szerintem egyszerre faztunk meg szalonnasuteskor 3 napja, es en meg a tegnapi versenyen "rafaztam"), torkom kapar, nozim tele... remelem hat majd az aspirines pezsgotabletta.

Most mindenkinek puszi, Zolcsi ebredezik es nagyon szolongat :)

Mica

Kép
Kép
mica-

Sziasztok!

Jaj, de jó, hogy írtatok többen :D

Kata!
A krémet december közepétől február közepéig, azaz 2 hónapon keresztül kentük naponta 3-szor, majd fokozatosan csökkentettük a dózist: 3 héten keresztül napi 2-szer, köv. 3 hét napi 1-szer, majd utolsó 3 hét (ami most is tart nálunk) kétnaponta 1-szer. Ha visszaszűkül, akkor a teljes kúrát újra le kell vezényelnünk. Utána meg reménykedünk, hogy minden okés legyen.
Marcinál sem igazán hisztinek nevezhető, amiket levág, inkább csak bőg, ha úgy gondolja, hogy valami nem tetszik Neki. A földrevágós-csapkodós talán, ha 1-2 alkalommal fordult elő úgy igazán. Viszont a nap minden percében feszegeti a korlátait, ami totálisan kikészít minket.
Én még mindig csak sajnálni tudom, hogy nem vagy az igazi... És azért még mindig drukkolok :)
Raulnak egy kicsit megkésve, de annál több szeretettel kívánok nagyon-nagyon boldog 7. születésnapot!!! :D

Kép

Saxi!
Jobbulást a Lányoknak!!! Drukkolok, hogy most már elkerüljenek Benneteket a betegségek!
Tuti vényköteles a kukackrém. :(

Kata, Saxi!
Köszönöm Nektek a bátorítást, támogatást a gyerkőcökhöz! Tudom, hogy sokan túlélték előttem már a két kis gyereket, de ...

Mica!
Nektek is jobbulást!!! Gyuszkónak kitartást a barikhoz! Mi az a lapkehimlő (így kell egyáltalán írni???!!!)??? Életemben nem hallottam ilyenről :shock:
Melód van sok mostanság?

Meg van az új konyhám :D Gábor csütörtökön rakta össze, ma a lábazatot kreálta rá. Egyre többet megyek ki én is a házhoz. Sajna Benyó megint gyenge pont lesz a költözés során, mert egy pillanatot nem hajlandó magában el lenni. Ma kimenetel után, gyorsan felporszívóztam, felmostam a konyhában, aztán azonnal etetnem kellett. Rajtam lógott 3/4 órát, majd megpróbáltam lerakni, hogy játszon a földön (kivittünk Neki habtapit, plédet, kismillió játékot), erre egy 10 perces kisebb nyüszi után, visítva sírás következett :evil: Tiszta gáz ez a gyerkőc :roll: Aztán dög módjára, kimentünk a kertbe, Benyót bennhagyva a nappaliban, majd cirka 5 perc múlva besurrantam a lakásba, hogy mennyire üvölt. Sírdogált, de nem volt vészes, de amint meglátott, ismét jött a visítva sírás. Ez már totál hiszti, rájátszik, hogy ölbe vegyük. Ezt az állandó ölben létet viszont én már egyre nehezebben tolerálom, mivel ezt csinálja immáron 7. hónapja, másrészt a szopik alatt is nagyon sokat van ölben (napközben lényegében így tudom altatni), meg valahogy kilátástalannak érzem a költözésünket, ha ennyire nehéz lesz Vele. Már megpendítettem Anyumnak, hogy jönnie kéne segíteni majd a gyerekek mellé (Benyó nagyon cicibubus, úgyhogy Anyuéknál nem tudom hagyni még), mert máshogy nem tudjuk kivitelezni az egészet. Ő persze boldogan segít - hála az égnek!!!

Még akartam valamit írni, de elfelejtettem :?

Már előre utálom, hogy ismét visszajön a tél :evil: Akkor inkább legyen még márciusban hűvösebb, de áprilisban tényleg jöhetne a tavasz. De ez az egyik héten tavasz, másikon tél, tiszta gáz :roll:

Pusz Mindenkinek!
Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Előszőr is mindenkinek köszönjük a gratulációt!!!!!!!!!

Gigi!
Nagyon ügyi vagy az angollal! Én most kicsit hanyagolom a dolgot, mert nagyon leköt a lakásprojekt!
Szemüveggel nagyon jól állunk, a tapszolás a húzósabb, de inkább csak azért, mert vannak napok amikor valami miatt kimarad, pl. ha Norbi lázas akkor nem rakom rá, vagy ha valami miatt nem vagyok otthon, akkor apukám nem tudja rátenni és hát ez nem a legjobb, de igyekszem, hogy ez minél ritkábban forduljon elő!
Ha elköltözünk akkor is ide fogok járni dolgozni, mert időben szinte ugyanannyi, mint Csepelről! Nem szeretnék máshova elmenni, mert nagyon szeretek itt dolgozni és nagyon rendes a főnököm!

Kata!
Sajnálom, hogy a férjeddel ennyire megromlott a kapcsolatod, remélem bárhogy is alakul nem sínylitek meg és hamar túl leszel ezen a nehéz időszakon!

Melinda!
Hihetetlen, hogy Beni már mászik és fogakat növeszt! Nagyon szalad az idő!!!
Eddig úgy néz ki, hogy május elején költözünk, a banktól függ egyenlőre!
Norbi is továbbra is nagyon rossz tud lenni, de szerencsére csak otthon, ott aztán nagyon, annyira, hogy már többször elsírtam magamat, mert képtelen vagyok kezelni a helyzetet, semmivel nem tudok hatni rá és leginkább akkor vagyok mérges amikor olyat csinál amiből baja is eshet pl ugrál az asztal tetején!

Saxi!
Nektek jobbulást! Sajnálom, hogy ilyen betegesek vagytok!

Mica!
Drukkolok, hogy gyorsan átvészeljétek a bárányhimlőt és ha Zolcsi elkapja akkor Őt sem viselje meg nagyon!

Egynlőre ennyi, majd még írok!

Puszi

Kép
Kép
györesz

De jó, hogy van egy kis élet itten :D

Sajnálom, hogy így alakult Ruszlánnal a helyzet... :( Nagyon nehéz lehet most neked, ezért még inkább tisztellek az iskola miatt. Mindenütt helyt állni, baromi fárasztó lehet.
Hétvégén itt volt a füredi barátnőm a fiával. Képzeld, hogy a férje 18 év együtt élés után, otthagyta őket.... :( Barátnőm szerint semmi előjele nem volt, ő azt hitte, hogy jó a házassága. Mi kívülállóként csak azt láttuk, hogy a Péter milyen egy papucs és minden úgy van ahogy a felesége akarja. Sokszor beszéltük is Viktorral, hogy ezt hogyan bírja elviselni.... Hát így... Ebből az egészből nekem az a legfurcsább, hogy az Andi és a fia (8éves) úgy élnek tovább mintha mi sem történt volna... Semmiféle érzelem nem látszik rajtuk, a gyerek nem hiányolja az apját...Szerintem ez veszélyes mert ha nem adják ki magukból az érzéseiket akkor az csak gyűlik-gyűlik.... Amikor ezt mondtam az ANdinak, akkor csak azt kérdezte, hogy miért??? Sírjak?? Szóval ez nekem nagyon furcsa, szerintem a kis srácnál lesznek még bajok. Te, hogy kezeled az ilyen helyzetet?
Jó, hogy Raul ilyen okoska! :wink:

Köszi a számot és a kukackrém nevét. Pénteken megyünk kullancs oltásra, akkor majd megkérdezem a dokinőt, mert ez nem az a krém amire én emlékesz. Az valami f betűs volt.
Szuper, hogy ilyen jól álltok a házzal. Olyan kiváncsi lennék rá, teszel fel képet? (ha ide nem akarsz, küldheted az emil címemre :wink: )
Sajnálom, hogy Beni ennyire nehéz eset még mindig. Ha jól emlékszem, Oli ilyen idősen már nem volt ilyen problémás. Bár hozzá kell tenni, hogy nem is cicizett már, kapott cumit. Hozzátáplálással, hogy álltok?
Szavaidat olvasva, valahogy örülök, hogy egy gyerekem van :D :wink:
Bár most Olitól is befonom a hajam..... Anyamániás lett. :shock: Kb. három méterre távolodhatom el tőle. Különben elkezdi, hogy anya nem menj el és sírásra görbül a szája. Egyik nap a wc elött vágott le egy ilyen hisztit, mert nem akartam nyitva hagyni a wc ajtót. (Viktor itthon volt, valahogy nem kívántam nyitott ajtónál ücsörögni) Az az érdekes, hogy semmi kiváltó oka nem volt ennek az egésznek. Az oké, hogy járok angolra, de ennyit eddig is voltunk külön. Mi lenne ha oviba járna??
HVG és társai: Én eddig éjszaka olvastam, mert úgy voltam vele, hogy ezt az egy dolgot nem adom... :twisted: De mostanában hatokor kel reggel, tanulnom kell délután, így hamarabb elálmosodom én is. Szerintem az a baromi nehéz, hogy az ember úgy érzi, hogy meszünik önmagának lenni. Ezért vagyok én rosszúl a Rubint Rékáktól. Aki csodálatos anya, csodálatos üzletasszony, csodálatos feleség.... Szandiról már nem is beszélve, aki minden nap éjjel fél 11-től toránzik egy órát, természetesen minden nap maga főz, kreatívkodik...... :mrgreen: Na hagyjuk... :lol:

Örülök, hogy Bogi már mehetett oviba, nagyon nehéz lehet két beteg gyerekkel.
Viktor semmit sem lát Kínából, azért ez így elég vacak,de hát ez van. Nagyapám volt nagy utazó, ő járt a kínai nagyfalnál. Apukád, hogy van?

Hajrá építkezés... A ház már áll, vagy csak még most építik? Tök jó, hogy Norbika már így viseli a szemüveget. Az asztalon ugrálás viszont elég gáz... :shock: Egy barátnőm kisfia olyan, hogy az nem fél semmitől, mindenre felmászik, átmászik. Szegény Judit szokott is sírni miatta.

Zolcsinak utólag is boldog névnapot kívánunk. Talán elkerüli őt a bárányhimlő, bár elég kicsi rá az esély. Miért vannak most többet a rokonoknál a fiúk? Gyógyuljatok! Ilyász versenyen voltatok?

Múlthéten voltunk Éviéknél!!! Noémit meg kell zabálni..... :D Annyira édes és döbbenetesen jó baba... Én még ilyet nem is láttam. Évi megetette, berakta a járókába, nőci nézelődött még egy picit, aztán elaludt.... Nem is értem :lol: Fogtam egy kicsit, annyira furcsa volt, Oli után. A méretről csak annyit, hogy még jó rá az 56-os ruha! :shock: :D Sajnos a fényképezőm Viktornál volt, így nem tudom megmutatni nektek. Évi jól van, azt mondta nagyon boldog, hogy négy gyereke van! :D

Mentem tanulni! Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok,

Melinda,
Bocsi, elirtam a nagy rohanasban, lepkehimlonek hivjak, es arc-, kezfej-, has- es hatpirossaggal jar (a ket pofi lepkeszarny-mintaban pirosodik, innen a neve, ha jol tudom), amugy nem egy veszes dolog gyerekeknel, a felnottet jobban megviseli, mert izomgyengeseggel is jar.
Benyo nyugossege ellen nem tudok javasolni semmit, mert nalam Gyuszko volt ilyen, tehat "jott" velem mindenhova, hol babakocsiban (meg a lakasban is), vagy jatszohelyek voltak mindenutt. Zolcsi hozza kepest angyali lurko volt :)
Gyuszko halistennek siman es egyszeruen atveszelte a himlot, holnap mar mehet oviba, potyijei szarazak es legyogyuloban vannak. Arcarol is elmult a nagyja, mazlija volt, mert ott nem is lettek nagyok, alig holyagosodtak (csak egy, a halantekanal, de az haj alatt van). Meg a feje bubjan is volt potyi :) A legelso a koldokenel es a kukaca alatt jott ki... ujsagolta is a mamaknak, hogy a kukacanal van :D
Melom szokasos tomeg, csak a heten konyebb dolgom van, mert a fonokom besegit, ezzel halalja meg, hogy nem kertem magam tappenzre :) Utalja az adminisztraciot :)
Konyhahoz gratula :) Milyen jo, hogy Gabor ilyen ugyes :) Kitartast nektek! :)

Gyoresz,
Bocsanat, hogy a rohanasban lemaradt, de kivanunk tiszta szivbol sok boldogsagot nektek! Kepeket megneztem egybol iwiwen :) Orulok, hogy tenyleg egy csalad lettetek! :)
Zolcsi a heten itthon marad, mert kicsit hurutos a legzese, de hetfotol mehetne, ha javul. A dokino viszont azt mondta, hogyha megtehetem, akkor hetfo-kedden meg ne vigyem a bolcsibe, mert ha elkapta a himlot, akkor pont ott meg nem jon ki rajta, vizont akkor a legjobban fertozo, ha hordozza magaban.. A csaladi hagyomanyokat figyelembe veve erre keves eselyt latok, en is es parom is olyanok voltunk, hogy nem kaptunk el semmi fertozo betegseget a tesotol :)

Gigi,
Koszi a koszontest :)
A fiuk pontosan azert vannak tobbet a rokonokkal, mert versenyekre jarunk parommal :) Van mar jopar ermem :) Mondjuk en konnyen vagyok, mert az en kategoriamban max 3-4 indulo szokott lenni, igy konnyen ermes leszek :)
Most szombaton kezdodik a komoly resze a versenyeknek, minosito evad kezdodik, szoval jol kellene szerepelni :)
Evieket pusziljuk, ha beszelsz veluk! :) Arnyos lehet a leanyzo :) Nekem is furcsa volt Zolcsinal, hogy kajal, nezelodik 10 percet, aztan alszik 2,-3 orat :) Gyuszkonal nem ezt szoktam meg :) Anyukam is ejszakazasokra keszult, de meglepodott, hogy Zolcsika ejszaka ebredt, kajalt, peluscsere, aztan csend van :)
Zolcsi a versenyek masnapjan szokott nagyon anyas lenni, ilyenkor bepotolja, hogy elozo nap alig latott. Mondjuk nagyon nagy mazlim van, hogy egyaltalan ilyen jol elvan mamakkal, mert az ev elejen meg nem lattam ilyen derusen a helyzetet. szerintem a bolcsi volt a fo segitotars ebben, megszokta, hogy napkozben kulon vagyunk.

Most megyek, mert a fiuk mar szetszedik a lakast, amig en novellat irok :)

Mica

Kép
Kép
mica-

Sziasztok!

Csak gyors tudósítás, mert elég gázos nálunk a helyzet.
Mindenkinek köszönjük a jókívánságokat, nagyon elfér nálunk.
Bogikám ugyan mehetett volna oviba, de nem tudtam elvinni Őt, mert Liliána annyira beteg, hogy nem tudok vele futkosni Boguskáért az oviba.
Vasárnap kezdődött nála a 40fokos láz, és napkig nem ment le neki,aztán elkezdett hányni és hasmenése lett.
Még az előző nátha sem múlt el teljesen,így még köhög is.
Ma volt az első láztalan éjszakánk.
Szegénykém ezen a héten már annyi vizsgálaton esett át, hogy már messziről üvölt ha fehér köpenyt lát.
Az a legnagyobb gond, hogy még mindíg nem tudják mi a baja.
Csináltak neki mellkasröntgent, vért vettek, vizeletet vizsgáltak, voltunk az fül orr gégészeten, ma hasi ultrahangra mentünk reggel.
És szinte minden negatív, csak a vérkép és a vizeleteredmény nagyon rossz.Nem fáj semmije csak nagyon bágyadt. Állandóan fázik, és álmos.Enni szinte semmit nem eszik, de rengeteget iszik.
Minden nap kap a combjába antibiotikum injekciót, mert azt mutatta a vérkép, hogy valahol valami nagy gyulladás van a szervezetben.
Ha változatlan marad a helyzet, és megint lázas lesz akkor be kell feküdnünk a gyerekosztályra.
Napok óta nem alszom, éjszakákat ülök az ágya mellett és nézem nem megy-e fel a láza.
Apukám visz minket mindenhova, és míg én Lilikével bennt vagyok a dokinál Ő elvan Bogival.
Még jó, hogy már annyira rendbejött a keze, hogy tud vezetni, mert nem tudom mit csinálnék egyedül.
Istinek persze megint non-stop meló van.
Lányok monja meg valaki, hogy mikor lesz már ennek vége, mert nagyon úgy érzem, hogy nem bírom sokáig.
Szóval nincs túl rózsás kedvem.
Rohanok mert azt sem tudom mihez kezdjek annyi dolgom van.
Mindenkit puszilok, Saxi

Kép

Kép
saxi

Sziasztok!

Na,két fiam szerencsésen elkapta a rejtélyes lepkehimlőt. :cry:

Melinda!
Raul nagyon örült a szülinapi képnek,köszönjük szépen! :D
Hisztit elkiabáltam,Patrik úgy belehúzott,hogy csak na. :twisted:
Kukira másik krémet kaptunk,azt két hétig kell napi 2x kenegetni.
Gratula az új konyhához!
Mikor iskolás hetem van a fiúkra Ruszlán vigyáz.Mindig mondja,hogy addig semmi baja a két gyereknek,míg be nem lépek az ajtón..onnantól kezdve verekednek,megy a hiszti. :roll:

Gigi!
Hát..a barátnőd elég furin áll a dolgokhoz.De ennek is biztos megvan az oka.
Én meglepően jól viselem a helyzetet.Most minden olyan,mintha semmi sem történt volna.Pedig bizony nem lehet már semmi a régi.
Éviéket puszilom,és legközelebb légyszi vigyél fényképezőt! :D

Saxi!
Nagyon sajnálom Liliánát. :cry: Borzasztó nehéz lehet most neked.Mielőbbi jobbulást kívánok!Ha lesz időd légyszives írj,hogy alakul a dolog.
Köszönöm a receptet!

Hiszti van,mennem kell.

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Szegény Lili.... :cry: :cry: Teljes szívemből kívánom nektek, hogy végre véget érjen ez a rossz sorozat...... És mindenki egészséges legyen és boldog.. Neked meg sok erőt kívánok!

Lepkehimlő... :( Remélem hamar túl lesznek rajta a fiúk!
Örülök, hogy viszonylag könnyen viseled a dolgot Ruszlánnal. Nagyon erős csaj vagy!! :D
Úgy emlékszem, hogy tavaly beoltattad a fiúkat kullancs ellen. Lehet, hogy nem is Te voltál, de ha igen, akkor volt valamilyen mellékhatása? Mi holnap megyünk. Csóri gyerek, már lelkiismeretfurdalásom van, hogy ennyit böködik... :oops:

Most megyek mert ébredés van.
puszi

KépKép
gigi28

[quote="gigi28"]
írta:
gigi28Úgy emlékszem, hogy tavaly beoltattad a fiúkat kullancs ellen. Lehet, hogy nem is Te voltál, de ha igen, akkor volt valamilyen mellékhatása? Mi holnap megyünk. Csóri gyerek, már lelkiismeretfurdalásom van, hogy ennyit böködik... :oops:

Nem tudom, hogy Kata oltatta-e a fiukat, de tavaly aug-szept-ben mi szuriztunk es total semmi mellekhatasa nem volt a dolognak. Pedig en is paraztam tole, kar volt elolvasnom az oltoanyag melle adott leirast...

Mica

Kép
Kép
mica-

Köszi szépen!! Bár én rutinos voltam és el sem olvastam a betegtájékoztatót..... :oops:
Tegnap beszéltem egy csajjal aki azt mondta, hogy a dokinője szerint felesleges a védőoltás mert sok a mellékhatása és a kullancs által okozott betegségek gyógyíthatók!! :shock: :evil: Én meg mindenhol azt hallom, hogy példáúl a lyme kór gyógyíthatatlan..... Szerintetek lesz valaha is olyan dolog amiben mindenkinek ugyan az lesz az álláspontja?? :evil:

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Kata!
Lepkehimlő???? Hű én le vagyok maradva, az meg micsoda?
Mindenesetre jobbulást a fiúknak!

Saxi!
Olvasni is rossz, hogy ilyen beteg Lili! Nagyon drukkolok, hogy hamar meggyúgyuljon és legyen újra egészséges!!!!!! Írjál majd, hogy hogy vagytok!!!

Gigi!
Én adattam be Norbinak a kullancs elleni védőoltást! Semmiféle mellékhatása nem volt és engem a kirándulós időszakokba ez valamelyest megnyugtat!

Bocsi, most csak ennyire futotta!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

[quote="gigi28"] írta:gigi28Én meg mindenhol azt hallom, hogy példáúl a lyme kór gyógyíthatatlan..... Szerintetek lesz valaha is olyan dolog amiben mindenkinek ugyan az lesz az álláspontja?? :evil:

Bár most nincs időm utánaolvasni, de korai felismeréskor, ha jól emléksze, gyógyítható. Ha lesz időm (jajj...), akkor utánanézek.

Saxi,
Kitartást, és millió gyógypuszit küldünk!

Györesz,
A babanet rendelőjében az egyéb betegségeknél lehet olvasni a himlőkről.

Puszi,
Mica

Kép
Kép
mica-

Na voltunk dokinál. Oli megkapta a szurit. Szegény már mikor bementünk pityergett és még itthon is azt mondta, hogy Ő nem beteg, nem akar doktor nénihez menni... Hát igen, egyre okosabbak.
Rákérdeztem a kuki krémre, arra amit Marci is kap.... Nem igazán értette a dokinő, hogy mit akarok. MOndtam, hogy szeretném megpróbálni a krémet mielött vágni kéne. Ő és a védőnők is azt mondták, hogy ez egy szteroidos (és még valami másik anyogot is mondtak miközben bőszen ingatták a fejüket... :? ) krém ami felszívódva a nyálkahártyán, vesekárosodást okozhat... :shock: :shock: Annyiban maradtunk, hogy felírta és egy hétig használhatjuk.... Basszus én ezt nem értem... (újfent... :oops: ) Marci kúraszerűen használja, nekem meg azt mondta, hogy max egy hét és max napi kétszer.... Hol tudnék ennek utána nézni??

Akkor biztos az agyhártya gyulladás nem gyógyítható. De hát végülis már mindegy, első szuri bent van! :wink:

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés.
Lilikém egy kicsit jobban van, de még nem az igazi.
Remélem már nem lesz láza, és megcsinálhatják a kontrollvérképet.
El sem hiszitek, de mára Bogikám lett beteg, tiszta láz. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Lányok és ezt már nem bírom.
Több mint egy hete nem alszom éjjszaka, csak bóbiskolok.
Napközben meg rohanok ezerrel egyik orvostól a másikig.
És még itt a háztartás, meg a rengeteg tennivaló.
Nem akarok rinyálni, de ez már nekem is sok.
Ne haragudjatok, hogy mindíg csak panaszkodok.
Mindenkit puszilok, ha van pozitív változás, csak akkor írok.
Saxi
saxi

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés.
Lilikém egy kicsit jobban van, de még nem az igazi.
Remélem már nem lesz láza, és megcsinálhatják a kontrollvérképet.
El sem hiszitek, de mára Bogikám lett beteg, tiszta láz. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Lányok és ezt már nem bírom.
Több mint egy hete nem alszom éjjszaka, csak bóbiskolok.
Napközben meg rohanok ezerrel egyik orvostól a másikig.
És még itt a háztartás, meg a rengeteg tennivaló.
Nem akarok rinyálni, de ez már nekem is sok.
Ne haragudjatok, hogy mindíg csak panaszkodok.
Mindenkit puszilok, ha van pozitív változás, csak akkor írok.
Saxi
saxi

Bocsi, kétszer ment el.
saxi

Saxi
Hát ez nem lehet igaz.... :cry: :cry: Nagyon-nagyon sok erőt kívánok neked és azt, hogy a lányok minél hamarabb meggyógyuljanak! Soksok puszi nektek!!

KépKép
gigi28

Sziasztok Csajok!!

Idejöttem egy picit nosztalgiázni, de sajnos nincs időm végigolvasni Benneteket! (Pedig nagyon szeretném, csak sajna dolgozom, otthon meg még mindig nincs gépünk)
Nagyon szépen növögetnek a csemetéitek!
Van már olyan köztetek, akinek azóta lett újabb Babája?? láttam a 2004 őszin, hogy Csirkesz (?) aztóta már a harmadikat várja! Irigykedem! Mi is szerettünk volna még, 1éve terhes is lettem, de sajnos 7 hetesen elvetéltem. Azóta meg nem jön össze! :(
Orvoshoz nem mentem még, mert minden áron nem akarjuk, de azért ollllllllllyan jó lenne!!!
Nagyon sok puszi Mindenkinek, a Babáknak is!!
Marica
Kép itt a Kisasszonyunk
marica69

Marica :D :D

De jó olvasni téged!!!!!!!!!!! Lányod gyönyörű!!! Tudsz még többet írni?? Időközben Melindának is született egy kisfia. Beni 7 hónapos, nem tudom, hogy Évit ismerted e, Ő januárban szülte meg a negyedik babáját! :shock: :D :D
Nekem csak Olikám van. Sajnálom, hogy nem jött össze a tesó :( De ne adjátok fel, hajrá! :wink:
Ha nem is tudsz végig olvasni minket (bár mostanában nincs nagy élet ) azért kérlek írjál nekünk!
Íme az én nagyfiam:
Kép

HOgy vagytok?

Remélem lepkehimlő tovább állt! :wink:

Puszi

KépKép
gigi28

Szia Gigi!!!
Nagyon szép nagyfiú már Oli is!! Micsoda kék szemek!! Maja is kék szemű, mi meg mind a ketten barnák. :oops: De mentségemre szolgál, hogy apukám is, meg anyai nagyanyám is kék szemű volt! :)
Babatéma: most kaptam meg egy táblázatot a Jónás módszerről. Ezt azért kipróbáljuk, hátha...
Dióhéjban ennyi, ha tudok visszatérek. és ez nem fenyegetés
Marica
marica69

Sziasztok,

Marica!!!
Udv ujra itt :) Gyonyoru nagylany lett a pocaklakodbol! :) Remelem, hogy hamarosan az ujabb babocanak szurkolhatunk egyutt!

Saxi,
Jajj! :( Remelem azota jobban vagyok! Sajnos most ilyen idoszak van, sajat boromon tapasztalom, Zolcsit is csak antibiotikum hozta vegul helyre. Persze en meg mindig kohogok es igazi jo megfazott hangom van.

Remelem a tobbiek is jol vannak es a csak a joido miatt van kevesebb idejuk irni! (Mondom ezt en, az orok eltunos... :roll: :))

Mica

Ja, meg nem kiabalok el semmit, de a vonalzoim fole teszek egy kepet :)
Kép

Kép
Kép
mica-

Sziasztok!

Gyorsan benézek, hogy elméseljem jól vagyunk! :) Noémi egy igazi kis angyalka, annyi örömet, annyi melegséget kapunk tőle! Igazi bájos, kedves kicsilány és nem mellékesen nagyon jó gyerek! :) Ahogy GIgi is írta, legtöbbször egyszerűen csak berakom az ágyikóba és már alszik is! Már egyre többet van fent, de szépen eljátszik magába, ritkán nyafog csak, de akkor is könnyű megnyugtatni! ROlcsi (persze a nagyok is) nagyon szereti a hugicát, puszilgatja, viszi neki a játékokat, ha sír rögtön rohan, adja neki a cumit és a pelcsit (ezek Rolcsi számára az imádott kincsek, gondolja Noémi is megnyugszik tőle :lol: , szól, hogy én (csakis én) menjek gyorsan!
Rolcsi is sokszor kap hisztirohamot, ha valamit nem lehet. Szerencsére nem féltékeny, inkább csak anyás. Tibim az utolsó államvizsgájára készül, ezért nehezen boldogulok a főzéssel. Tul. képpen minden házimunkát eltudok végezni a kicsiktől, egyedüla főzés nehéz, hiszen még nincs jól kialakult napirendünk, ha Noémi akkor sír, amikor épp rántást készítek, az eléggé gáz! Anyósom kiválló nagymami lett, jön amikor csak tud és nagyon sokat törődik Vivivel és Martinnal is, a házimunkába is besegít, egyébként pedig, olyan akár a barátnőm, ezért igazán hálás vagyok neki! :)
Röviden ennyi.

Húú Mica!Ez pozitív!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Saxi, borzasztóan sajnálom, hogy Lilike ilyen szörnyűségeken ment át :( , remélem Bogid nem ugyanazt kapta el!!!! Bízom benne, hogy már mindketten gyorsan meggyógyulnak! Nagyon szorítok nektek és lélelkben sok-sok energiát küldök, tudom milyen nehéz lehet most neked! :(

Györesz, még egyszer gratulálok! :) Remélem Norbika is jól van és a lakás projekt is remekül halad!

Kata, továbbra is minden jót kívánok nektek! Remélem már jól vagy és persze a fiúk is! VÉgül hogy zajlott le ez a lepke himlő???

Melinda, remélem ti is nagyban építkeztek és minden klasszul megy!!! Bízom benne, hogy Marci és Beni is jól vannak, rendeződtek a szopi, alvás gondok!!! :):) Sok energiát neked is ehhez az egész lakásmizériához!

Gigi, ez a kép Oliról fantasztikus! :) :) Remélem jól vagytok! Angol jól megy? TUdsz tanulni a kis vadmotorostól? Gyertek kérlek, ha van egy kis időtök! :)

Marica, ez a kislány gyönyörű! :) Remélem hamar összejön a kistesó! :)

Most elküldöm, azután megpróbálok pár kedvenc képet feltölteni!

Mindenkinek sok puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Akkor a képek:

Kis tündérkém :):

Kép

Kép
Anya és lánya:

Kép
Végül az én 2 éves nagyfiam :)
Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Csak gyors bejelentkezés,hogy lássátok:élek. :D Konz.hetem van,ezért tűntem el.
Holnap nem megyek be,mert Ruszlán elkapta a lepkehimlőt e gyerekektől és lázasan fetreng(így jár,aki nem járt oviba és burokban tartották-a védőoltások közül sem kapott meg mindent,mert sajnálták megszúratni :twisted: ).

Mica!
Drukk-drukk-drukk!!!! :D :D :D

Gigi!
Oli kész legény már!Olyan nagyfiús! :wink: Hamarosan borotválkozni áll oda! :lol:

Marica!
Jó hallani Rólatok!Maja nagyon szép! :D Írj majd,ha időd engedi.

Évi!
Mindig olvadozok Noémi láttán,a fiúk is tátott szájjal szokták nézni a fotóit.
Különösen szívmelengető,ahol ketten vagytok!
Rolcsiról lerí,hogy már bizony komoly nagytesó. :wink:
Raul minap mesélte,hogy egy osztálytársának kistesója született.Mire az én fiam közölte a kisfiúval,hogy ne örüljön túlzottan és ne olvadozzon nagyon,mert a kistesók ilyenkor még aranyosak és jó fejnek tűnnek.De csak nézze meg majd,ha két éves lesz-akkor aztán jön a feketeleves! :lol:
Anyósodhoz gratula,tanfolyamot tarthatna az enyémnek nagyiságból. 8)
Lepkehimlőt Patrik sínylette meg,lázongott néhány éjjel,és nagyon megdagadtak a nyaki nyirokcsomói.
Raul könnyen átvészelte.

Saxi!
Nagyon rátok jár a rúd! :cry: Kívánom,hogy a betegségek kerüljenek el jó messzire benneteket!!!

Szerintetek nem szorítja a lábát a bakancs???

Kép

Az őrület...hátul Raul,elől a keresztfiam...

Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?