Új privát üzeneted érkezett!

Helló Lányok!

Megjöttem uh-ról. Kicsit jól érzem magam, kicsit nem. Felvettük videóra, de képet nem kaptunk róla. A nemére pedig azt mondta a doki:

"nincs egyértelműen mérhető fütyije, talán azért, mert nincs is neki" Kép

szerintetek ez mit jelent?Kép

Nagyon jó volt nézni a babócát, csak jó lett volna, ha kapok képet róla...

Timi (mindjárt olvasok vissza)

Bori (Anita) Kép!

Nem megyek a Praxisba, így igénybe venném a népstadionos fuvarfelajánlást!Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Kinga,
Ez árulás! Biztos voltam benne, hogy neked a valódi neved is Kinga...Most aztán szokhatom ezt is. Hogyan szoktak téged szólítani, szüleid, barátnőid? És miért pont Kinga lettél itt?

Az eszegetéshez örökös jó étvágyat kívánok, és semmi "kötelességtudatot".
Csók
Ja, a gingerbread-babák internetes letöltések, tele vagyok ilyenekkel, annyira imádom őket. Az amerikaiknál vannak ilyen típusú linkek, onnan vadászom le őket.

Szöszi-Kinga,
Íme a fiú-lány tábla:

András (Süncsi)
Bertold (Egcsi)
Maxim (Maya)
Bendegúz (Kinga)
Balázska (Szöszi)
? (Ildikó)
? (Vali)

lányok:

Anna (Mucska)
Noémi (Chello)
Emma (Zsuzsi)
Dóra (Bori)
? (Vali)
? (Csicsóka)

Remélem, jól vezettem a kis táblázatomat eddig...

Anikó,
Mi 3 évesen voltunk a Lászlóban a kiszáradás miatt, rota-vírust kapott be Dani, nem tudtuk meg, honnan. Érdekes módon mi nem kaptuk meg. 5 napig voltunk bent, infúzióra kötve. El nem tudtam képzelni, hogy az én hiperaktív-örökmozgó fiam ezt kibírja, de valami hihetetlen ügyesen, okosan viselte. Kész "döbbenet" volt.

Tegnap megvolt az első fogorvosi látogatásunk...
Annyira izgult, mondta is, hogy ugye nem baj, ha egy kicsit ideges...Az egész művelet (fogkihúzás a mosolyából a felnőtt fogacska miatt) 5 perces volt, előtte volt egy kis sírás, de szerencsére nem hiszti, amint kint volt a fog, már semmi gond nem volt. Büszke voltam rá nagyon. Még a fodrászatra is jutott utána az energiánkból. Most tehát a fiatalúr fogatlan és kopasz...

Sziasztok

Anita

Andi-Mucska, Chello, merre csavarogtok? És persze a többiek, akik még aránylag gyakran tudtok idelátogatni? (A dolgozó nőket nem merem zaklatni...)
drbusborbala
Budapest, XX.

Csajok!

MI az FL? Tudja valaki?

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Itt vagyok!

Ha már mindenki kitárulkozott így név ügyben én is elárulom,hogy Szilvia a böcsületes keresztnevem,de mindenki SZILVÁnak hív.A Nanda felvett név,de nagyon gyakran használom,néha bemutatkozásnál is.Nem szeretem a Szilviát!!!

Lino(Szilvi)
Írok mailt,egy másik címről,anyós ügyben !

Én is megyek a találkára!

Kilók:
Én 48 kg-mal(175 cm) kezdtem a terhességet,3 kg lement hányással.És most vagyok 53 kg!!!
A dokim teljesen kiakadt,de nem is látszik rajtam!
Pedig most már nagyon odafigyelek,és este 8 után nem is eszek,csak iszok.

Ma voltunk Mayával oviban,megnéztük a minicsoportot(1 és fél-2 és fél éves korig).Ők csak de. vannak 9-12-ig.Ez egy angol ovi,és különböző nemzetiségű gyerekek járnak oda.Nagyon jól éreztük magunkat,és 2 hét múlva el is kezdünk járni.Ez egy 11 napos próba idő,hogy ő is hogy bírja azután majd szeptembertől indul a menet.
Jövő héten elutazunk,és 22-én kezdünk,drukkoljatok,hogy sikerüljön,hátha megoldódnak az éjszakai alvások!

Szilva (Nanda)
nanda

Timi,
egyeztessünk majd, de még bőven van rá időnk!
Most aztán hova írjalak a fiú-lány táblámba?!

Kinga,
Szerintem Zsuzsáék nem AZÉRT nem aludtak az éjjel - legalábbis a smiley-típusból erre a következtetésre jutottam...

Pusza
drbusborbala
Budapest, XX.

Anikó!
Most néztem a Máv-ban fogsz szülni?

Szilva(Nanda)
nanda

Nanda-Szilva,
Szia!
Ezek szerint "szakembernél" még nem jártatok.
Síelni mentek vagy nyaralni? (Bocs, ha tolakodó a kérdésem.)
Az ovihoz sok sikert, talán nálatok is olyan simán megy majd, mint nálunk. A játszóházas látogatások szerintem nagyon sokat segítenek a beilleszkedésben - ha jól emlékszem, ti is lelkes játszóházlátogatók vagytok.
Az angol oviban tehát angolul folyik az élet?

Anita
drbusborbala
Budapest, XX.

Jesszus,
most inkább kikapcsolom a gépet, teljesen ideragadtam.
Este még jövök...

Anita
drbusborbala
Budapest, XX.

És még egy kérdés!

Eddig papírjaimon, "fejvégű fekvésben" volt a gyerek, a mostanin meg "medencevégű fekvésben" van.

Ez mit jelent? Forogni fog még ?

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Anita!

Nincs egyértelműen kimondva, hogy kislány a babám! TEhát mostani álláspont szerint Balázs Lilla Biankám van!Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi: a combcsont hossza! (FL)
zerko

Köszi Zsuzsa!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Kakukkfű!
Nekem szülés után a joghurt narancslé párosítás jött be.

Zsuzsa!
Mi se aludtunk fél éjszaka, mert Rita szerint hangyák meg pókok voltak az ágyában. Fogalmam sincs, hogy ezeket honnan szedi.
A talira én is megyek!

Bellana!
Akkor szombaton te is megtudod, hogy fiú vagy lány? Neveitek vannak már? Nekünk még nincsenek. Fiúnevünk már Ritánál sem volt, még szerencse, hogy tényleg lány lett.

Anikó!
Gergőnek jobbulást!

Ildikó!
Kiheverted már a foghúzást? Miért kellett kihúzni?

Süncsi!
Neked is jobbulást!

Bori!
Mindjárt teszek fel egy táblázatot, majd egyeztesd vele a fiú-lány nyilvántartásod!

Timi!
Ne aggódj, az a baba még jó néhányszor meg fog
fordulni a szülésig!

Panó
panó

Akkor a táblázat:

Kép
panó

Jelentem, már 10-en leszünk!
Anikó, Bellana (Linda), Bori (Anita), Kakukk, Kinga (Rózsa), Lino (Szilvi), Nanda (Szilva), Süncsi, Timi, és én!

Nanda(Szilva):
De akkor most is nagyon vékonyka vagy! Mit lepődik meg a doki! Örüljön, hogy nem fogysz!
Jól hangzik a dolog az ovival. Én nagyon szurkolok nektek!

Kinga: Borinak(Anita) igaza van. Azt nem bírnánk egész éjjel Kép Föleg nem ilyen gyakran!

Timi: naponta többször megfordul! Nem érzed? Igen, még ráér beállni fejvégűnek!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!

Engem kihagytál!
Tetszenek a mai küldeményeid!Kép
panó

Jelentem, már 11-en leszünk!
Anikó, Bellana (Linda), Bori (Anita), Kakukk, Kinga (Rózsa), Lino (Szilvi), Nanda (Szilva), Panó, Süncsi, Timi, és én!

Ki álmodta ezt???

Panó: pókok, és hangyák? Szegény lány! Valami van tényleg. Melegfront??? Kép
zerko

Egy tegnapi kép Ritáról:

Kép

Panó
panó

Én csak annyit érzek, hogy a jobb oldalamon van, és majdnem mindig egy helyen rugdos.Kép

Érdekes! Olyan hiányérzetem van. Nem tudom, hogy miért. Kicsit szomorú vagyok! De miért? Pedig olyan jó volt nézni a babát. Kis tünemény volt.

Hmmm

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Egy meg Petiről és Soma kutyáról:

Kép

Panó
panó

Panó: aranyosak Kép
Szép szeme van a lánynak! Kép

Timi: talán többet vártál, azért! Vagy a baba neme miatt?

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!

Nekem miért homályosak mindig a képeim? Mit csinálok rosszul? Lehet, hogy a kicsinyítés miatt?

Panó
panó

Panó: a nagy éles? Változtatsz file formátumot? Mivel csinálod? Digi képek ezek?

Zsuzsa
zerko

Nem a baba neme miatt. Mert ugye én lányos beállítottságú voltam, és nagyon örülök, hogy kiscsaj lesz. Meg Ricsi is, rögtön azon kezdte törni a fejét, hogy rá fog hasonlítani, mert a kislányok az apjukra hasonlítanak.Kép Talán mert nincs kép, vagy mert nincs videónk, és nem tudom otthon megnézni a babát.Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Orsi!

Milyen tagozatos osztályba jártál? És mi a lánykori vezetékneved? Vagy ne kérdezzek ennyit?Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi: de ez nem végzetes. Nyugi!
A lényeg, hogy van!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!

Kölcsön digi géppel csinálom a képet, a nagy kép éles. Photo editorban csökkentem a méretet.

Panó
panó

Panó!

Tündér gyerkőceid vannak!

t.

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

írjatok, szükségem van rá, hogy írjatok!

t.

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi: ne légy ennyire magad alatt!

Zs.
zerko

Timi!

Biztos felébredt Zsófi, azért tűnt el Zsuzsa! Én is addig tudok nyugodtan netezni, míg Rita alszik. Majd jövőre te is megtudod milyen ez!
Én meg már azt felejtettem el, hogy milyen lehet dolgozni egy munkahelyen! Nem mész még haza?

Panó
panó

vagyogatok még! Panó, ment egy mail!

Zsuzsa
zerko

De Zsófi fent van már egy órája!
Jól beszél Panó! Kép

Zs.
zerko

Panó!

Nem reklamációként írtam, csak most jó, ha történik valami...

Ötig vagyok. HOlnap viszont nem jövök. Kicsit kivixolom a lakást, meg készülök a szombati bulira...

Közben Ricsim látta, hogy el vagyok keseredve, ezért szerez egy videót.Kép Egyébként van videónk, csak lejátszásra nem jó.Kép

t. (lefokoztam magam)

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi: látod, Ricsi a megoldás kulcsa! Pihizz is holnap!

Zs.
zerko

Zsuzsa!
Rita még alszik, de most már felkeltem, mert éjszaka megint műsor lesz. Egyébként csak 2 után aludt el, azért hagytam eddig. De tegnap egyáltalán nem aludt ebéd után!
Válasz ment!

Timi!
Én is jártam mérlegképesre, úgyhogy az a számvitel vizsga ismerős. Levélben értesítik, hogy sikerült-e? Akkor mire jó az a videó? Olyat már hallottam, hogy csak lejátszani lehet vele, de hogy azt se?

Panó
panó

Persze pihizek is kicsit, mert ma éjszaka semmit nem aludtam, annyira izgultam az uh. miatt. Talán ezért volt bennem hiányérzet, mert vártam-vártam, aztán a kórházban is vártunk fél 11-től fél 1-ig, és még képet sem kaptam...de már egyre jobb.Kép

t.

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

PanóKép

Holnap megmondják neki telcsin, mert a tanára a munkahelyünk p.ügyi tanácsadója...

Arra jó az a videó, hogy a konyhában van egy monitor, és azon a videón keresztül megy bele az adás. Jujjj, ezt jólmegaszontam.Kép Mikor még anyósomnál laktunk, akkor a kistévét odaadtuk tesómnak, mert nekünk ott volt a nagy, és csak egy szobánk volt, abba meg elég volt egy tv is. Viszont az új lakásba már ugye jó lett volna főzés közben tv-t hallgatniKép, de már nem kértük vissza a kicsit, mert tesóm szíve megszakadt volna. Így Ricsim a semmire sem használható videót erre még fel tudta használni.Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Bori, itt vagyok én is csak dolgozgattam, igaz, hogy itthon és nem a munkahelyemen.

Panó, aranyosak a gyerkőcök. Kép Sajna nekem is homályosak a képeim de majd csak lesznek jobbak is.

Mucska, mail ment! Kép Kép Kép

Én is felfedjem magam?

Chello
chello

Timi: akkor már holnap okosabbak leszünk! Azaz mi csak kedden!
És megvan a bajod oka is! Aludnod kellene!

Chello: megtennéd? Bár asszem én már tudom Kép

Zsuzsa
zerko

Szia Lányok!

Szépen gyűlünk a talira. Kép
Most én is megvagyok keveredve a nevekkel. Kép

Bori, nem hív senki Bellanának, ezt csak a neten használom. Kép

Kinga: nem semmi ez az anorexia dolog. Jó, hogy sikerült kimásznod belőle! Én is ducinak tartom magam, de éhezni, meg sanyargatni képtelen vagyok magam. Egyszer "családi okokból" lefogytam 45 kg-ra és úgy néztem ki mint 1 madárijesztő. 167 cm vagyok. Amúgy sokaknak tetszett, divatos lett a külsőm, de a cicim, popóm eltűnt és Ádinak sem tetszett. Úgyhogy mikor lassan elmúlt a krízis visszajöttek a kilók. Kép Most 64kg vagyok.

Panó: Nekünk is csak lány nevünk van: Noémi. Nem Chellotól van az ötlet.

Chello, úgye nem gond? KépFedd fel magad te is. Kép

Nanda:remélem jól sikerül az utatok és Maya is jobban lesz!

Lányok akkor most az eredeti nevünkön írjunk tovább??

Bellana-Linda
bellana

Szia Chello!

Nagyon titokzatos vagy! Kép

Panó!
Édesek a gyerekek! Kép

Zsuzsa!
Köszi az infókat, meg hogy utána néztél! Kép

Kinga!
Biztos sok örömötök lesz a kis vizslába. Én imádom a mienket!Kép
Bellana!
Nagy pusz! Kép

Olvagatom itt , hogy ki hány kiló és szörnyülködök. Én mikor sportoltam sem voltam 45 kiló, hát nem is bírtuk volna az iramot annyi súllyal. A kajakos csajok jó erőben vannak, mert kell a súlyokat rendesen emlegetni, ha előrébb akarsz jutni.
Gyerekek, szörnyű lehet anorexiás gondokkal küzdeni. Ha valakinek van gondja, jöjjön csak, ami társaságunkban bizti, hogy megjön az étvágya. A mi társágunk olyan jóizűen tud enni, hogy az is megkívánja, aki nem szereti a kaját. A nővérem is állította, hogy nem szereti a sült keszeget. A végén könyörgött, hogy adjunk neki! Szóval irány Szeged nyári időszakban, mikor megy a rengeteg bográcsos és grill parti!

Linó!
Te meg küldd el az anyósodat ide Szegedre csak ideszóló jeggyel. Hidd el egy két nap és Te leszel a legjobb. Gondoskodok róla!
Bellana!
Ez neked is áll! Kép
Puszi : Mucska

Andi
Kép
mucska

Szia Nanda!

Igen,a MÁV-ban készülök szülni,és hallottam ,hogy Te meg innen menekültél.Örülnék,ha írnál erről.ha nem is itt,akor magánban,a címem a profilomban van.

Panó!
Tök helyesek a gyerkőceid.A talira majd mindenki hozzon fotókat!

Én majd viszek fényképezőt!Kép

Timi!
Ne légy elkeseredve,nekem eddig egyik gyerkőcről sem volt képem,mert a kórházban azt mondták,hogy nincs pénzük fotopapírra.Ez legyen a legnagyobb gond!Lényeg,hogy minden OK a babával!

Szasztok:

Anikó
vakili

Lehet,hogy Kingának az lenne a megoldás,ha befizetne Mucskához menzára.Olyan jókat főz,hogy biztos nem lenne többet gondja a súlyával.Kép

Anikó
vakili

Szia Anikó!

Köszike. Látod ezt írtam fent is. Még ha véletlen nem is olyan jó, vagy nem szereti Kinga, de olyan jóizűen tudunk enni, hogy csak na! Azért is voltam depi a hét elején, mert nehezen viselem, hogy nem ehetek azt amit én akarok!
NAgy puszi Nektek: Mucska

Andi
Kép
mucska

Akkor nanda, Kinga, Bori, Irány Mucska! Vihetitek Linó, és Bellana anyósát is!

Mucska: te meg majd megszokod! Nem lesz olyan rossz ám!
Te nem akarsz nekem nyilatkozni?

Anikó: én is viszek majd gépet, ha nem baj! Így rólad is lesz fotó!

Én a kilókkal tapasztalt vagyok mindkét irányba. Én ugyan csak 160 cm magas vagyok, de voltam 42 kiló 20 év felett (persze egyetem). Akkor nekem sem jött meg!!! Vastagabb volt a vádlim, mint a combom!
Zsófi előtt 48 voltam. Most viszont jaj! Van rajtam 30 kiló felesleg. A szülés után remélem csak 20 lesz! Az meg önfegyelemmel lemegy, csak idő kérdése! Ennyi jött rám a szülés utáűn a depim miatt! Kép Én vagyok a topik malackája! Kép

Szép estét!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Zsuzsa!

El sem hiszed,hogy milyen mennyiségű kaját el tudok tűntetni.Most sajnos már kevésbé,mert ahogy nő a pocakom a hely is kisebb lesz,de világ életemben gebe voltam,akármennyit ettem,nem tudtam hízni.Még orvosnál is voltam,mindenféle kivizsgáláson.Semmit nem találtak.Ez genetika.Sokan azt mindják,hogy szerencsés vagyok,hogy ehetek,és nem hízok,de amikor már én is rosszul érzem magam emiatt,az már baj.Szóval sehogy sem jó.
Bár én lennék a topik másik malackájaKép .

Anita!
Superkids az ovi neve,itt van a II.ker-ben és csak angolul beszélnek a gyerekekkel.Vannak külföldi(native teacher)ovónénik,és magyarok is,de angolul beszél mindenki.Nagyon élvezte a napot,és már mondogatja,hogy menjünk holnap is.Hozzá kell tennem,hogy együtt kezdik az unokatesóval,aki 4 hónappal idősebb csak,és már nagyon összeszoktak.Meg persze,most még én is ott vagyok vele.
www.superkids.hu

Olaszországba megyünk,Rimini mellé,Riccionéba.A Tominak lesz ott munkája,Ő is játszani fog az egyik dizsiben és ott lesz egy Európai DJ ,lemezkiadó találkozó,és ezen ők is részt vesznek.Hétfőn megyünk,és pénteken jövünk haza.Remélem jó idő lesz,bár a barátnőm aki ott él azt mondja,hogy ott szakad az eső.

Anikó!
Géphiba miatt nem tudok belemenni a profilodba,kérlek írj ide egy emilt!
nanda77@freemail.hu
Köszi

Nanda(Szilva)
nanda

Na jó, felfedem magam !

Puszi mindenkinek!

Chello-Ramóna

Kép
chello

Hahó,
Ramóna!
Én tudtam, mert az egyik leveledben, amit küldtél nekem, a feladónak ott volt a neved...Különlegesen szép neved van.

Mucska,
te Andi vagy, ugye?

Asszem Süncsi pedig Edit, remélem, nem veszi a fejemet, amiért elkotyogom...

Zsuzsa, én álmodtam a 11-et, de mivel még pl Mucska nem nyiltakozott, ezért tutti tévedett az álmom.
Te Zsuzsa, szerinted ez a szegedi főzőbajnoknő miért nem írja már, hogy persze, hogy jön...?
MUCSKA!!! Nem mered megtenni, hogy nem jössz el, ugye?!

És a többiek?

Azon jót vihogtam, hogy valamelyikőtök párja megkérdezte, miről fogja felismerni a társaságot a kismami..
Szerintem elég jól mutatnánk együtt, ha végiggrasszálnánk valamelyik bevásárló utcát, bár ez igazán 2-3 hónap múlva mutatna jól, nyári ruciban...Annyira jó a képzelőerőm, hogy most itt gurulok a gépem körül, hasamat fogva...

Hú, most összekapom magam, jön értem az egyik barátnőm, lelkirandira van szüksége, mert nagyon kivan...Asszem, ma későn kerülök ágyba.
Dani ilyenkor mindig értetlenkedik, ő miért nem jöhet velünk.

Panó, édesek a gyerekek! De én a kutyusért is rajongok!
Te Panni vagy?

Anita
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori-Anita: Zsuzsi, Egcsi, Orsi sem nyilatkozott még! De Mucska sem Kép

Zsuzsa (én tényleg az vagyok)
zerko

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?