Sziasztok!
Zsuzsa!
El sem hiszed,hogy milyen mennyiségű kaját el tudok tűntetni.Most sajnos már kevésbé,mert ahogy nő a pocakom a hely is kisebb lesz,de világ életemben gebe voltam,akármennyit ettem,nem tudtam hízni.Még orvosnál is voltam,mindenféle kivizsgáláson.Semmit nem találtak.Ez genetika.Sokan azt mindják,hogy szerencsés vagyok,hogy ehetek,és nem hízok,de amikor már én is rosszul érzem magam emiatt,az már baj.Szóval sehogy sem jó.
Bár én lennék a topik másik malackája
.
Anita!
Superkids az ovi neve,itt van a II.ker-ben és csak angolul beszélnek a gyerekekkel.Vannak külföldi(native teacher)ovónénik,és magyarok is,de angolul beszél mindenki.Nagyon élvezte a napot,és már mondogatja,hogy menjünk holnap is.Hozzá kell tennem,hogy együtt kezdik az unokatesóval,aki 4 hónappal idősebb csak,és már nagyon összeszoktak.Meg persze,most még én is ott vagyok vele.
www.superkids.hu Olaszországba megyünk,Rimini mellé,Riccionéba.A Tominak lesz ott munkája,Ő is játszani fog az egyik dizsiben és ott lesz egy Európai DJ ,lemezkiadó találkozó,és ezen ők is részt vesznek.Hétfőn megyünk,és pénteken jövünk haza.Remélem jó idő lesz,bár a barátnőm aki ott él azt mondja,hogy ott szakad az eső.
Anikó!
Géphiba miatt nem tudok belemenni a profilodba,kérlek írj ide egy emilt!
nanda77@freemail.hu Köszi
Nanda(Szilva)