Még mindig én:
Szóval a buli jól sikerült, összesen 10-en voltunk, a szűk család! Szombaton lesz még egy kis babazsúr, majd arról is teszek fel képeket, ha nem bánjátok!
Sok szép játékot kapott Violka, és megkapta élete első Lego-ját, hát nagyon tetszett neki!
Sajnos kicsit betegek vagyunk, szerencsére nem komoly, kis nátha, köhögés, nálam kezdődött, és sajna Viola is elkapta!
Most épp alszik, de sokszor köhög, kíváncsi vagyok, meddig alszik így! Remélem nem lesz komolyabb!
Tamesz!
Nagyon fincsi lehetett a torta! Ahhoz képest, hogy zsúr, milyen nagy!
(a mi zsúrtortánkhoz képest!)
Viola viszont nem tortás, csak a dekorációkat ette le róla szinte!
Babus!
Szuperek a képek, és örülök, hopgy nincs semmi komoly, a cumisüveggel megnyugtattál!
Akkor nem erőltetem a dolgot! Meg a bilit sem!
Erről jut eszembe: csütörtökön voltunk a két éves tanácsadáson, hát, nem semmi, mit művelt Viola! Egész délelőtt pisit próbáltam tőle nyerni, hát nem sikerült, és talán a sok nyaggatástól, de mire a dokinőhöz értünk, már igencsak zaklatott volt szegényem! Végig üvöltött, pedig csak súly- és magasságmérés történt, gyakorlatilag 2 perc alatt végeztünk, én meg égtem, mint a rongy, mintha legalábbis egy pici csecsemővel mentem volna be!
Amúgy 11.5 kg, és 87 cm, már amennyire meg tudták mérni, a rúgkapálózások közepette!
Juc!
Jó utat nektek, bár ezt már úgysem olvasod gondolom! Majd várjuk ám a képeket!
Fanka!
Azok a fotók megint!
Nagyon aranyos a csúszdán csücsülő Panni!
Nyuszkó!
Aranyos pocid van, nem is híztál máshová!
Most mennem kell, bocsi, hogy ilyen hosszú voltam! Évi