Sziasztok Lanyok!
Sajnos mégis beleestem rendesen a betegségbe, nagyon faj a torkom + a fejem. Csak gyorsan olvastalak végig Titeket, ugyhogy elöre is bocsi, ha vmire nem reagalok.
Ildiko!
Boldog névnapot! Itt sem ünnepli senki a névnapokat, söt a nönapot sem. Mindenki tudja, hogy nönap van, de nincs viragosztogatas. A mostani nönap azzal telt, hogy a fövarosban tüntettek a nök az egyenjogusagért és azért, hogy az anyak az allamtol több tamogatast kapjanak (na, ez tényleg elkélne...).
Gondolok Rad a fogorvos miatt!!
Bori,
üdv ujra itt, reménykedtem benne, hogy ha most feljövök a netre, mar itt talallak! Nagyon szép helyen voltatok, megnéztem a képeket. Dani is ügyes! Sokszor csak nézek, hogy süvitenek a picik a sipalyakon!
Es én nagyon élvezem, hogy ilyen sokat irsz!
Zsuzsa,
szegény Zsofi! Ugy sajnalom, hogy megint beütötte magat. Az jo, hogy a nathaja jobban van, vigyazz, nehogy megkapd Te is!
Kérdezted a krumplis kenyeret, a hétvégén a férjem megelözött, mire felébredtem, mar éreztem a friss kenyér illatat, de "csak" a szokasosat sütötte. Igérem beszamolok, ha megcsinaltam.
En is jelentkezem a talira, 12 orara!!!
Mucska!
Edesitö nélkül nem tudod meginni a teat? En csak cukor és édesitö nélkül tudom meginni és a kavét is, pedig régen nem igy volt, de egyik naprol a masikra leszoktam rola és ha most véletlenül cukor kerül a teamba vagy a kavémba, rendesen rosszul vagyok töle.
Különben remélem jol vagy! En is ugy kezdtem a vasarlast: meglattam nagyon olcso body-kat és azt mondtam, most hülye lennék, ha babonabol nem vasarolnék. Azota mar sokmindent megvettem. Jo, hogy irtad a hataridöt, az nekem is pont jo lesz (marmint a 10 hét!).
Bellana!
Örülök, hogy eljutottatok a tropikariumba, és jol telt a napotok.
Ezt a munkahelyes dolgot meg majd csak elintézem vhogy, hogy nekem jo legyen. Tényleg nem nézem ki a fönökeimböl, hogy rosszat akarnanak nekem, szerintem még tudok beszélni velük.
Egyébként a mhelyemhez közelebb van a klinika, mint otthonrol!
Chello!
Kérdezted a tapétat, szép tarka lesz, hozza illö függönnyel. De nalunk mesteremberek csinaljak, mi még ilyet nem csinaltuk, és nem most akartuk elkezdeni. Majd én is rakok fel képet, csak mar kész lenne!
Kinga!
Anne Geddes nekem is tetszik, söt tudtad, hogy egy csomo ruhat meg lehet venni, azokbol amik a fényképen vannak? En elhataroztam, hogy veszek egy kis maci- vagy nyusziruhat, kerül amibe kerül, megnéztem az interneten, de sajnos Europaba nem szallitanak
Kavét én is iszom, minden reggel a melohelyen egyet. Régebben többet kavéztam, a terhességem miatt lecsökkentettem az adagot napi 1-re. Egy kicsit ugyis alacsony a vérnyomasom.
Szerintem annyit egyél, amennyi jol esik, a tested ugyis tudja, mire van szükséged.
Orsi!
En sem vagyok egri, csak a középiskolat végeztem ott, kollégista voltam.
En is imadom a mexikoi kajat, az a kedvencem (persze csak az igazi parasztos Mucska-féle magyar étek utan)!
Pano,
örülök, hogy minden rendben a babaddal!
Aniko!
szépek a gyerekeid. Mar tényleg jo nagyok!
Ma Tomi nagyon aranyos volt, késöbb ment dolgozni, hogy fözzön nekem teat, csinalt reggelit, mesélt a tegnapi napjarol (ugy néz ki, hogy sikerült egy nagyobb üzletet szerezni a cégnek, mar nagyon rajuk fér) és megvigasztalt, mert egy kicsit nyüszi voltam, mostanaban ugy összejött minden...
Mindenkinek minden szépet és jot kivanok megyek a meleg takaro ala.
Puszi
Süncsi