Új privát üzeneted érkezett!

Szia minden kismamának,

Most már megint levakarhatatlan leszek a babanetről.

Zsuzsa,
a kicsi sebére nagyon-nagyon tudom ajánlani a bioptron-lámpát, kölcsönözni lehet ( én is így tettem egyszer nagy bajomban ) olyan hajszárító méretűt, nem olcsó mulatság, de nagyon sokat segít minden ilyen típusú seben, majd hegen is. Vagy pl. esetleg a kozmetikusodat megkérezdezheted, van-e neki, az olcsóbb, mint a kölcsönzés, 10 kezelés (5 percek) tutti rengeteget segít.
Karcsi kint teljesen rendbejött, de ahogy jöttünk hazafelé, már megint krákogni kezdett, mert a légcsövében ezek szerint még mindig van lerakódás, csak eddig nem irritálta. De most legalább emberfeje van!!! Mondtam neki kint pár nap után, milyen jól néz ki, most már nem olyan, mint nagyapám a koporsóban (elnézést mindenkitől, akit most megbotránkoztattam ezzel a mondattal), na Dani füle megint nagyon nagy lehetett, mert ezt bezzeg rögtön meghallotta, és ismételgeti...
Szép anya vagy, és hogy csodás, azt pedig a leveleidből érzem.

Mucska,
Imádom a parasztos ízeket...Tudod, az a típus vagyok, aki imádja a csírás dolgokat, nyers zöldeket, magvakat, de ha apukám azt mondja, zsírral készített marhapörköltet főz, már fogom is a kanalamat és ülök az asztalhoz.
A Toyoták szuper kocsik, a kedvencem is az: Avensis Verso, csak nem akartunk annyit költeni egy autóra, mindig félek sok pénzt kiadni, főleg egy autó, amit bármikor ripityára törhetnek, ellophatnak, hiába a casco, stb...
Ja, olyan biztosítást kötöttünk az új autóra, hogy csak úgy néztem: mivel a Renaultnál kötöttük meg a gfb-t és a cascot is, olyan engedményt kaptunk a gfb-re, hogy szinte a felét fizetjük az előzőhöz képest, valami 8.300.-/negyedév. Vannak még csodák.
A kocsi egyébként nagyon jól bizonyított, végre túlvagyunk a bejáratós kilómétereken is.

Lányok, köszönöm, hogy gondoltatok rám, ez nekem mindig annyira jól esik!

Anikó,
látom, benned emberemre akadtam a börzével kapcsolatban! Én imádom a börzéket, de csak a nagyra járok ki évente kétszer. Hihetetlenül jó dolgokat tudok kint venni, játékokat is, meg csak apró mütyüröket meglepetésnek Daninak, de a ruhák mindig akkora sikerélményt jelentenek! Főleg, mivel teljesen tisztában vagyok az "eredeti" árakkal. Egyedül bodyt szoktam kint nagyon keveset venni, és természetesen cipőt, bár egyszer abból is szinte vadi újat vettem potom pénzért.
Érdekes, hogy pl. az unkokaöcsém felesége (6 hónapos a kisfia) képtelen kint egy darab rucit is venni, állítólag semmit nem talál, ő mindig csak a rongyosakat látja, "nem lát át" a dolgokon.
AZ idén májusban babakocsit készülök kint venni, Danién túladtam, mert rettenetes rossz konstrukció volt.
A parasztgerendák nagyon jól illenek a mediterrán hatáshoz, szerintem, és én biztos vagyok benne, hogy gyönyörű textiliák is vannak már itthon ehhez a stílushoz, majd töröm a fejem lelőhelyeken.

Kinga,
ha már magadat "titkolod" megmutatni nekünk, úgy döntöttem, Bence-lovagot fogom megnézni egy fotexes kézimeccsen...

Panó,
annyira várom már, hogy hátha mégsem bírod ki, és megkérdezed a babád nemét!

A síelés remek volt, Dani nagyon ügyes volt, már egyedül használta a köteles felvonót, és úgy jött lefelé a pályán, szlalomozott meg minden. Ahhoz képest, hgy mi csak évente egyszer járunk síelni, nagyon ügyes volt.
Én általában mellette voltam, üldögéltem a Kinderparadis aljában, napoztam, sétálgattam, sőt, amíg nem merte használni a felvonót, felhúztam a hegyre őt...Karcsi azt mondta, most aztán előre ledolgoztam 3 havi terhestornát.
Felvonóztunk is, Dani azt imádja (síléc nélkül), fent ettünk a hüttékben, napoztunk, meg ilyenek. Ilyen helyen nem nehéz jól érezni magunkat még léc nélkül sem! Voltunk uszodában, voltunk városnézésen ( pl. Bad Ischl, valami gyönyörűséges hely), szánkóztunk, eltelt hamar az egy hét.

Most elköszönök, ismét hosszú vagyok, de már megszoktátok, igaz?!

A talira kéretik a regisztrációmat ezennel iktatni, Zsuzsa kedves,
és Timi, Egcsi, és akit érdekel, a Népstadiont továbbra is vállalom. (Max 4 ember még jöhet mellém)

Puszi
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Halihó Kinga,
elkerülték egymást az írásaink.
A pszichiátered remélem jó szakember, és minden rendben lesz vele meg persze veled. Az írásaid alapján szerintem rólad sem sokan mondanák meg, hgy ilyesmire "szorulsz"...Ahogy egyszer Szöszi írta (asszem ő), te vagy a topik színes fiatal "foltja" az életeddel, a pörgéseddel, az új lovaggal, a discóval, darts-cal.
Vigyázz magadra.

Tetszett ez az érintetlen határidőnapló-dolog, ismerős a szitu, én Debbie Mumm-mal vagyok így, meg a receptfüzetével, naplójával...Sajnálok beleírni. De legalább már a noteszfüzetét el mertem kezdeni!
Kép
Kép
Kép

Puszi
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori!

Tuti a népstadion, viszont még nem tudom, hogy megyek e tali előtt a praxisba. Ha igen, akkor ugye korábban megyek. De szerintem nem megyek, így igénybe venném a felajánlást, meg szerintem Egcsi is. Majd összebeszélek vele, hogy menjünk együtt...

Az előbb kicsit átfeküdtem a tárgyaló asztalra. Nagyon le vagyok most lassulva, és idegesít, ha bejön egy ügyfél. Egyszerűen képtelen vagyok a kérdéseikre válaszolni. Meg az egyik nagy felháborodva ment el, hogy nem adok neki egyből árajánlatot. Nagyon felbosszantott. Valszeg a nyomottságomból adódóan, de a babám sem valami aktív ma. Ez is idegesít, bár tudom, hogy nem kellene...

Kinga!

Szerintem is kevés lesz az alma kexel. Lehet, hogy az is a bajom. Mikor visszaér kollégám, kimegyek kajcsiért.

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Kinga:
ez jó! Kispapa etet, és Bencével meg ledolgozod! Amúgy egyél sokszor, de kevesebbet! Akkor tágul majd a gyomrod, és a kilók is megjelennek! Éjjel is ehetsz, megengedjük! Kép

Bori:
a gyerekek már csak ilyenek. Amit nem kellene, azonnal megjegyzik! A Zsófi is nagyban újságolja, hogy "folyik a taknyom". Én ezt mondtam Kép
Amúgy szerintem az egy nehéz kérdés, ki a jó anya. Én igyekszem, de nem vagyok maradéktalanul elégedett magammal! 2-vel még nehezebb lesz!
Amúgy kint azért volt jobban a "hulla színű" férjed, mert tiszta volt a levegő! Meg gondolom lesült az arca!
A ruci nem szorított végül? Kiállta a vasalás próbát?
Ha nézed Kinga lovagját, nézd a lejobban csápoló kis vöröset is! Az lesz a Kinga! Kép

Zsuzsa
zerko

Szia Bori!

Aha,nem nagyon nézi ki belőlem senki.Most kicsit lehangoltabb voltam,mert kicsit sok már a hóból,ködből,sötétből, és emiatt mondta a dokim,hogy jobb lenne elé menni.Ha mást nem,hát beszélgetek hetente egy jót,mert nagyon szeretem a dokinőt,aki amúgy Anya barátnője.

De jók a képek!Én ezt nem is ismertem!

Háááát,ha a Bencét szertenéd látni,akkor az ifimeccseket nézd... Kép

Jó lehetett a síelés,puskázom,hogy vajon jövőre én mit tudok kint csinálni.Idén mégsem mentem ki,mert tudom,hogy nem bírtam volna ki snowboard nélkül,ha meg kibírom,akkor meg megszakadt volna a szívem.De jövőre Anya kijön velünk és már csúszhatok talán.Kispapa már a Bendének is nézett overallt...Ti mikor vittétek először Danit?

Kinga
nyinike

Zsuzsa,lehet,tényleg ez a gáz?Ilyenkor jól megijedek,elkezdem tömni a fejem,aztán két napig fáj a hasam és nem bírok enni.De ütődött vagyok...
Amúgy Kispapa imád főzni,többek között ezért sem tanultam én meg normálisan,csak most Mekit akartam,ő meg jött velem.

Timi,én most vágtam be 2 tányér gombás tésztát,és jó a kedvem! Kép De süt a Nap is ezerrel!!!

Kinga
nyinike

Kinga:
itt sajnos nem süt!
Akkor szerintem egyél kevesebbet, de többször, 2-3 óránként és nem leszel talán rosszul, és a kilók is rajtad maradnak majd! És a kedved sem megy el! Az ágy, TV mellé is készíts mindig valamit!

Zsuzsa
zerko

Kinga!

Ha minden kötél szakad, akkor én is adok neked egy pár kilót egye fene!Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Akit érdekel,
ide kukk:
képek Gosau-ból

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Na, csajok!

Úgy látszik a babámnak nem ízlett a kex+tea. Most adtam neki enni, és rögtön viháncolásba kezdett.Kép Imádom ezt érezni!!!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Ildikó, én is boldog névnapot kívánok Neked ! Kép
Foghúzás, brr... Kép

Panó, örülök, hogy minden rendben a babával.Kép

Bori, lesz majd kép megígérem és talán nem lesz homályos !

Zsuzsa, sajnálom a lányodat, remélem már jobban van.
Azért remélem nem minden rákkeltő mert akkor minek élünk?

Mucska, mail ment! Kép

Kinga, pocaktársam, Neked is írok csak most van egy kis dolgom. Kép

Chello
chello

Sziasztok!

Bori!Kép
Udv ujra itthon...biztosan jo lehetett a sieles,marcsak azert is,mert egyutt a csalad,jo a levego,szep a taj...irigyellek

Ildiko!Kép
BOLDOG NEVNAPOT!!! Nalunk is a fel csalad Ildiko,a masik fele meg Zoltan,ugyhogy all a banzaj ilyenkor mindig...

Zsuzsa!Kép
En sajnos nem tudok menni a talira,nekem a 19.-e lett volna jo, akkor Pesten vagyok es meg egyszer sok lenne felutazni egy heten belul.Majd legkozelebb!DE,gondoljatok ram es cvsinaljatok kepket.Jo szorakozast!

Tegnap nem voltam dokinal,el lett halasztva poentekre vagy jovo hetre,mert az angol nyelviskola mar csak ezen a heten tart,utana vizsga es nem akartam az utolso orakrol hianyozni...
Ma viszont voltam kismama-tornan,mint mindig,viszont a tornatanarnonk megbetegedett es mas tartotta.Huuuuuuuuu,ha tudnatok milyen profi volt.Elmagyarazott mindent,mit miert csinalunk,mire jo,hol fog segiteni...volt intimtorna meg legzogyakorlat,tiszta amerika voltKép,szoval,ez a csaj profi volt.Mostmar tudom milyen kellene ez legyen.

Most megyek pihenni,mert halkan nektek megvallom,hogy tegnap estere egy kicsit megdagadt a labam es felek,nehogy kitudodjon a dolog,mert rettegek,hogy dietara fognak es lefektetnek par honapra...Kép
Egyebkent tegnap 10 orat ultem szeken(8 melo+2 angol)lehet,hogy csak azert...erdekes,mert nem szedtem fel kilokat,pedig azt hittem a vizvisszatartas egyik jele az az...

Csok:
szoszi 21+3
szoszi

Sziasztok!

Kösz mindenkinek a sok üzenetetKép Nagyon tudok ám örülni, ha a saját nevemet veszem észre valaholKép

A vacsi szuper volt!!!! Valami szuperül éreztük magunkat, úgyhogy a vasárnapi koncert után ez volt a hab a tortáraKép
Nem tudom írtam-e, hogy egy Mexikói étterembe mentünk, ami szuper hely volt, és iszonyatosan bekajáltunk, úgy is írhatnám, hogy bezabáltunkKép
Az volt a baj, hogy nem bírtunk ellenállni a menünek és előételt is ettünk, de pechünkre már az akkora volt, hogy azzal jóllaktunkKép Kétfélét ettünk előételnek, az egyik tipikus mexikói csipsz volt sajtszósszal, a másik chili-con-carne hasábburgonyával, reszelt sajttal a tetején, mind a kettő elképesztően jó. Az volt a gond, hogy már az elején megrendeltük az előétellel együtt a főételt, mind a ketten chili-con-carne-t ettünk, csak éppen nem a kis adagot rendeltük (a párom miatt, mert én éreztem, hogy sok leszKép), hanem nagyotKép Úgyhogy a felét bírtuk megenni, a maradékot hazavittük, ott csücsül a mélyhűtőbenKép
Eszméletlenül teleettük magunkatKép El is határoztuk, hogy ezentúl az évfordulóinkat itt fogjuk megünnepelni, mert most mind a ketten beleszerettünk a mexikói konyhábaKép
Nem tudom a baba mit érzékel az anyucija degeszre tömött pocakjából, remélem nem rossz neki, mert tegnap igazán tele voltamKép Azért remélem neki is ízlett a kajaKép

Mucska
Örülök, hogy jobban vagy, neked is megy egy nagy puszaKép

Most mennem kell vissza tanítani.
Puszi mindenkinekKép

Orsi
17+5

avocado

Sziasztok lányok!

Ildikó: boldog névnapot!
Kép

Na, volt itt a villanyszerelő, kicserélte azt a vacakot (10 ezer forint husss).
Tegnap mégis elmentünk a Tropikáriumba!! Kép
Jaj, nagyon jó volt, teljesen odavoltam. Igaz tőlünk nem semmi távolságra van még autóval is. Dani nem élvezte annyira, többször megijedt,úgyhogy apája hurcolta. Kép
Ádi is kivirult, nagyon jó kedvünk lett a végére. Kép

Kinga: azért nem indultam el a Danival egyedül, mert nem tudok vezetni és vonattal, meg pesti közlekedéssel azt hiszem minimum 2 óra lett volna az út. Ezt akkor se vállalnám ha nem lennék pocakos.
A védőnőd jópofa az emelgetéssel kapcsolatban! És ha lenne 1 kisebb gyereked, kimenne feltenni pl. a pelenkázóra? Kép

Anikó: látom szereted a tömeget. Én írtózom tőle. Belehalnék ha vissza kéne menni pestre lakni...
A gyerekeid szépek nagyon! Mit szólnak egy kistesóhoz?

Bori: üdv itthon! Kép
Látod börze ügyben én is olyan vagyok mint az unokaöcséd felesége. Mi egyszer voltunk a férjemmel és Danival, de soha többet! Az a tömeg, meg letapossák az embert és biza én is csak "rongyokat" láttam mindenfele. Nálunk a turiban is jobb minőségű dolgok vannak. Bizos vannak ott kincsek, de én már csak azt lestem hol lehetne kikeveredni. Kép

Panó: hála az égnek, hogy jól van a babuci!!! Gondoltam ám rád!

Zsuzsa: szegény Zsófi rájár a rúd! Puszild meg helyettem is! Kép
A viccek jók voltak, különösen a francia asszonyka válasza tetszett. Kép
A pocid meg akkor is szép és kész!
Zsuzsa megyek a talira!! Kép

Süncsi: a szülés elött 1 hét szabi nem hangzik túl soknak...

Nanda: merre vagy, mi van Mayával?

Sziasztok:
Bellana
bellana

szöszi: én ennek nagyon nem örülök! Olyan messze lennénk? Azért gondolkodj egy hetet, jó???

Orsi Kép Fűszeres a chili, de tuti ízlett a babának is!

Bellana: Tropikárium: a Camponában voltatok? Az tényleg messze van nektek! Ádi Kép
Mi oda járunk játszóházba. Ott van a Tropikárium bejáratával szemben!

Jelentem, már 5-en leszünk! Kép
Bellana, Bori, Kinga, Timi, és én!

azaz tizen a babákkal!

Zsuzsi, Nanda, CVALI, Kakukk! Merre vagytok???

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Orsi!
Leirnad, hol van az a mexikoi etterem? Most ugy megjott hozza a kedvem, mikor irtad! Kép

Bori!
En is nagyon szeretem a borzeket, es sok jo cuccot tudok talalni. Kép
Ott vettunk nagyobb dolgokat is, mint jaroka, etetoszek, stb
En is mar keszulok a majusira, foleg, mert kene egy bolcso, de aznap lesz 2 koncertem is, egy reggel, egy meg este. Remelem azert legalabb koradelutan ki tudok menni.

Zsuzsa!
En is mennek a talira, hol is van pontosan az etterem? Nekem jobb lenne egy kicsit kesobb, de mindegy, valahogy megoldom. (Csak en tudom tutira lefektetni Emmat delutan. Neha papanak is sikerul, de ha minden kotel szakad, majd leviszi es a kocsiban alszik. )

Mi jol vagyunk, leszamitva az allando szekrekedesemet, amibol mar halalosan elegem van. KépKépKépKépKépKép
Annyira figyelek az etrendemre, muzli, korpa, sok folyadek, es megis egy csomoszor csak a glicerines kup segit. Attol felek, hogy hozzaszokom. A szules utantol mar elore rettegek, olyan tragikus volt a multkor.
Mar irtam a Kriston Andrea fele intimtorna cimre is, de nem valaszolnak a tanfolyam idopontokrol. Kép
Talan az meg segithet.
Van valami tuti tippetek?

Kakukk
kakukkfu

Sziasztok Lanyok!

Sajnos mégis beleestem rendesen a betegségbe, nagyon faj a torkom + a fejem. Csak gyorsan olvastalak végig Titeket, ugyhogy elöre is bocsi, ha vmire nem reagalok.

Ildiko!
Boldog névnapot! Itt sem ünnepli senki a névnapokat, söt a nönapot sem. Mindenki tudja, hogy nönap van, de nincs viragosztogatas. A mostani nönap azzal telt, hogy a fövarosban tüntettek a nök az egyenjogusagért és azért, hogy az anyak az allamtol több tamogatast kapjanak (na, ez tényleg elkélne...).
Gondolok Rad a fogorvos miatt!!

Bori,
üdv ujra itt, reménykedtem benne, hogy ha most feljövök a netre, mar itt talallak! Nagyon szép helyen voltatok, megnéztem a képeket. Dani is ügyes! Sokszor csak nézek, hogy süvitenek a picik a sipalyakon!Kép
Es én nagyon élvezem, hogy ilyen sokat irsz!

Zsuzsa,
szegény Zsofi! Ugy sajnalom, hogy megint beütötte magat. Az jo, hogy a nathaja jobban van, vigyazz, nehogy megkapd Te is!
Kérdezted a krumplis kenyeret, a hétvégén a férjem megelözött, mire felébredtem, mar éreztem a friss kenyér illatat, de "csak" a szokasosat sütötte. Igérem beszamolok, ha megcsinaltam.
En is jelentkezem a talira, 12 orara!!!

Mucska!
Edesitö nélkül nem tudod meginni a teat? En csak cukor és édesitö nélkül tudom meginni és a kavét is, pedig régen nem igy volt, de egyik naprol a masikra leszoktam rola és ha most véletlenül cukor kerül a teamba vagy a kavémba, rendesen rosszul vagyok töle.
Különben remélem jol vagy! En is ugy kezdtem a vasarlast: meglattam nagyon olcso body-kat és azt mondtam, most hülye lennék, ha babonabol nem vasarolnék. Azota mar sokmindent megvettem. Jo, hogy irtad a hataridöt, az nekem is pont jo lesz (marmint a 10 hét!).

Bellana!
Örülök, hogy eljutottatok a tropikariumba, és jol telt a napotok.
Ezt a munkahelyes dolgot meg majd csak elintézem vhogy, hogy nekem jo legyen. Tényleg nem nézem ki a fönökeimböl, hogy rosszat akarnanak nekem, szerintem még tudok beszélni velük.
Egyébként a mhelyemhez közelebb van a klinika, mint otthonrol!Kép

Chello!
Kérdezted a tapétat, szép tarka lesz, hozza illö függönnyel. De nalunk mesteremberek csinaljak, mi még ilyet nem csinaltuk, és nem most akartuk elkezdeni. Majd én is rakok fel képet, csak mar kész lenne!

Kinga!
Anne Geddes nekem is tetszik, söt tudtad, hogy egy csomo ruhat meg lehet venni, azokbol amik a fényképen vannak? En elhataroztam, hogy veszek egy kis maci- vagy nyusziruhat, kerül amibe kerül, megnéztem az interneten, de sajnos Europaba nem szallitanakKép
Kavét én is iszom, minden reggel a melohelyen egyet. Régebben többet kavéztam, a terhességem miatt lecsökkentettem az adagot napi 1-re. Egy kicsit ugyis alacsony a vérnyomasom.
Szerintem annyit egyél, amennyi jol esik, a tested ugyis tudja, mire van szükséged.

Orsi!
En sem vagyok egri, csak a középiskolat végeztem ott, kollégista voltam.
En is imadom a mexikoi kajat, az a kedvencem (persze csak az igazi parasztos Mucska-féle magyar étek utan)!

Pano,
örülök, hogy minden rendben a babaddal!

Aniko!
szépek a gyerekeid. Mar tényleg jo nagyok!

Ma Tomi nagyon aranyos volt, késöbb ment dolgozni, hogy fözzön nekem teat, csinalt reggelit, mesélt a tegnapi napjarol (ugy néz ki, hogy sikerült egy nagyobb üzletet szerezni a cégnek, mar nagyon rajuk fér) és megvigasztalt, mert egy kicsit nyüszi voltam, mostanaban ugy összejött minden...

Mindenkinek minden szépet és jot kivanok megyek a meleg takaro ala.

Puszi
Süncsi
süncsi

Kakukk: bizti megoldja a Kispapa!
Próbáld meg éhgyomorra a friss narancsot, vagy narancslevet! Ne dobozosat! Frisset! Ha ez nem, akkor a paradicsomlevet!
A szülés után meg kérjél Laevolacot! Cukorszipup! Amúgy most is kipróbálhatod, azt szabad!

Süncsi: jobbulást!

Jelentem, már 7-en leszünk!
Bellana, Bori, Kakukk, Kinga, Süncsi, Timi, és én!
zerko

Sziasztok!

Ne haragudjatok,hogy annyit nyüszítek a súlyom miatt,csak már kicsit belefáradtam.Kezdődött azzal,hogy még mielőtt jött a baba,felszedettek velem 8 kg-t,aztán az elején is nyektettek vele,most kicsit csend volt,el is felejtettem,erre puff,visszamegy 2,5 kg.Semmi bajom nem lenne még a hízással sem,mert nagyon könnyen,gyorsan fogyok akár 48 kg-ig(175 cm vagyok),csak ne kellene mindig ezzel foglalkoznom.

Kakukk,és szilvalé?Vagy szilvabefőtt?Vagy a túlérett banán?Nekem ez mind segít.

Süncsi,akkor jó.Belefér egy kávé.Én se tudnék egyetemre járni nélküle.Nem tudtam,hogy kaphatók a rucik,de én láttam itt Keszthelyen a bababoltban olyan macisat,fogok is venni,mivel úgyis fiam lesz,csak nemtom,hányasat kellene venni télre.
Ari a férjed,Te meg gyógyulj meg gyorsan.Én is gondoltam,hogy el fogod kapni.

Bellana,úgyis mindegy,ha Ádi mégis elment veletek!Olyan kis lükék a pasik,annyira tiltakoznak,aztán meg tetszik nekik Kép Én ott laktam egy ideig a Camponával szemben.
Ja,nemtom,talán a földön kellene tisztába tennem.Vagy megkérném,másszon fel.

Zsuzsa,holnapra oda is elér a Napocska.

Timi,köszi!A talira már úgyis nagypocakos leszek,és kész. Kép

Chello,Kép

Bori,jók a képek,milyen piros Dani orra.Karcsi meg látom,szánkózni szeret.

Ildikó,
KépBoldog névnapot!

Kinga
nyinike

Mucska,képzeld,kisvizslát keresünk.Apa szeretne egyet a Fickó után Kép

Kinga
nyinike

Sziasztok!

Süncsi: jobbulást!Kép

Zsuzsa: gondoltam is rátok ott a játszóháznál! De akkor nagyon üres volt. Még gondoltam is, hogy felhívlak, de gyorsan rájöttem, hogy az nem fog menni. Kép

Kinga: én emelgetem a Danit, mert akárhogy igyekszik, akkor is sokszor vannak helyzetek amikor a kis (13kg) másfél évesemet emelgetni kell. Kép

Kakukkfű: ne szedd mindennap az Elevitet (ha azt szeded) mert tele van vassal és az biza megfogja a dolgokat. Mióta én se szedem mindennap azóta nincs gond. Kép

Pusza:
Bellana
bellana

Sziasztok,

Süncsi,
annyira sajnálom, hogy beleestél a betegségbe! De ez szerintem majdnem törvényszerű volt a férjed miatt...
Mondd csak, majd Süncsinek szólítunk a találkozón? És a többieket? Persze, ha valakinek nagyon "bejáratott" nickneve van, annak könnyű, de aki csak a regisztráció miatt választott pl. álnevet...

Kinga,
Dani 3 évesen volt először síelni, akkor kb. 10 percig volt a lábán léc, hamar elunta, köv.évben
már 2-3 órát, most meg aztán elég sokat.
De azokat az osztrák és német gyerkőcöket nem bírom megszokni, amint a piros pályán tépnek le egyedül 3-4 évesen, és ülnek fel a nagy liftre!!!

Az ificsapaton megint jót kacagtam...Hiába, más a korosztály.
A kilókkal való vacakolást jól ismerem régebbről, amint azt már említettem, küzdöttem anorexiával rendesen. Tudod, mit itattak velem?! Szirupos édességű kakaót, amibe vajat/margarint is kellett olvasztani a zsírok miatt..Kitartás, szerintem egy hónapon belül nagyon be fogsz indulni.

Bellana,
Örülök, hogy jól sült el a kirándulásotok. Kicsit lehangolt voltál előtte Ádi miatt...Biztosan baromi fáradt volt az időeltolódás miatt, és ezért nem volt könnyen aktivizálható.
A Tropicáriumról az jut eszembe, hogy Dani ott veszett el először, 3 évesen...Kb.5-6-7 perc lehetett, nem is tudtuk felmérni az időt, de iszonyatosan hosszúnak tűnt. Egyszerűen csak visszament az aligátorokhoz...

Kakukk,
a székrekedésed cudar egy dolog lehet...Tényleg, az aszaltszilva-rágcsálás nagyon bevált receptnek mondott, aztán van a patikákban kapható dr.Steinberger(?) féle aszaltszilva-lé is, meg lenmag beáztatva, utána összetörve, joghurtba téve...
Imádkozzunk együtt Kakukk reggeli terméséért!

Most lelépek.
Bori ( Anita )
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Bellana,Kép Nem kell mindennel foglalkozni,amit a védőnénik mondanak.

Bori,akkor Téged viszont Anitának kell szólítani,ugye?Hát,lehet,hogy a Bende 3 évesen már száguldozni fog,de azért azt nem engedem,hogy apja példáját követve pilóta legyen.
Nem emlékszem,hogy említetted,hogy anorexiás voltál,de akkor van még egy közös pontunk.Azt a "kakaót" én is ismerem... Kép A nega rekordom 36 kg volt.KépNeked is azért kellett hízni,hogy terhes lehess?Ints le,ha nem akarsz erről írni!Kép

Többiek hová tűntek?

Puszi,Kinga
nyinike

Sziasztok!

vagyok én is csak pocsék hangulatbanKép

Anyós téma rendesen bekavart, olyannyira, hogy tegnap éjjel nagyon összevesztünk Kép Röviden csak annyi, hogy telebeszélik a lányom fejét mindenféle hülyeséggel, hogy én nem is szeretem, csak a kisbabát a pocakomban, és hogy ő nem is a mi családunkba született, hanem csak hozzájuk, stb. Szegény lányom meg teljesen meg van zavarodva, sírva ébred éjjel, hogy akkor őt most ki szereti Kép És még nincs 4 éves se. Most elkezdték neki szídni az én anyukámat is, pedig Lilivel eddig imádták egymást. és az igazsághoz hozzátartozik, hogy anyósék 3 éves koráig öszesen 2-3x vigyáztak Lilire. Nórára meg soha, mert ő is "csak" lány lett. Szóval nagyon el vagyok keseredve, nem tudom mit csináljak. Gondolom emiatt is, de a vérnyomásom megint az egekbe Kép Apa szerint meg biztos nem is olyan gonoszak az ő szülei, csak én vagyok hülye. Azt persze mindig gyorsan elfelejti, ha ő is tanuja ilyen kedves megnyilatkozásaiknak Kép

Na nem panaszkodok tovább, igyekszem összeszedni magamat és nem bőgni.

Talira megyek Kép

Szilvi
lino

Szia Szilvi!

Ne légy szomorú!Elég sz@r a helyzet,de a férjed nem hallja,amikor éjszaka sír a lányod?Nem emlékszem,mondtad-e már,de muszáj,hogy anyósodék vigyázzanak rá?Mert ha nem,akkor talán többet lehet tenni ellenük.
Drukkolok,hogy sikerüljön megoldani egyszer! Kép

Puszi,Kinga
nyinike

Jó reggelt!

Lino: az anyósodék igenis gonoszak!! Remélem elküldted a búsba! Hogy lehet ilyet mondani 1 gyereknek?! Meg, mi az, hogy "csak" lány?!
El is hiszem, hogy kiborultál!
Okosat sajnos nem tudok mondani, mert én is hadilábon állok anyós ügyben, bár ő legalább nem gonosz. Akkor hagyjon titeket békén, nehogy valami bajod legyen!! Ne is állj vele szóba!

Bori: szép emlék lehet, hogy Dani elveszett. Kép
Mi az, hogy bejáratott nicknév?

Bellana (Linda)ma 19 Kép (Nem éves. Kép)
bellana

Kinga, mit gondolsz Szilvi anyósát is tudnád oktatni? Esetleg beférne ő is a kemencébe, nem? Kép
Bellana
bellana

Bellana,szerintem biztosan.Legfeljebb egymás után.Éppen gondoltam rá,hogy neki is felajánlom,hogy hozza nyugodtan.
Vicces,hogy a viccek mindig a feleség anyukáját szidják... Kép
Kinga
nyinike

Sziasztok!

Csak röviden,mert kisfiam nagyon rosszul van még mindig.

Talira én is megyek!Kép
Elképzeltem,milyen látványt nyújt majd ennyi pocakos!Szerintem ari lesz!!!

Ha lesz egy kis időm,majd írok többet,nem szabadultok ám meg tőlem.

Még 3 nap és Praxis!Kép

Pusza:Anikó
vakili

Kinga: tényleg az anyós viccek mindig a feleség anyját szidják, holott a fiús mamák azok akik nem bírnak magukkal. Ha ilyen leszek agyonütöm magam. Kép

Anikó: nekünk 2 nap! Kép
A férjem kérdezte miről foglak felismerni benneteket. Mondtam, hogy ahol sok nagypocakú nőci van, ott a helyem. Kép

Bellana
bellana

Anikó: jobbulást a kisfiadnak!!!!!!
bellana

Sziasztok!

Megint nem aludtunk mi felnőttek valami jól, de ez van. Majd kipöckölöm a szemem! Kép
Zsófi náthája sűrűsödik, de van még sajna. A sebe valamivel talán már szebb!
A Kistesó egyre erőteljesebbeket kalimpál, és a forgolódás sem valami kellemes számomra. ÉS ez még nem a vége!
Híztam 1/2 kilót! Kép

Kinga: este láttam nyomát már a napocskának, de mára eltűnt!

Bori (Anita): én is megkuksoltam a képeket! Szép nagy hó volt! És rólad nem is készült fotó???

Mucska: mi baja van a Fickónak?

Bellana: igen, nehezen hívtál volna. Amúgy nekem sincs annyira közel. Kb. 8-10 km, pedig szomszéd kerület!

Anikó: jobbulást a legénynek, és vigyázz, ne kapd el!

Linó: a férjeddel vitáztatok?
Szerintem akkor most ne add anyósnak a lányokat, ők úgy sem fiúk, és foglalkozz a lánykák lelkével! Beszélgessetek erről is, hátha segít! Pl. esténként, 7végén négyesben, hogy a férjed is tanúja legyen! Tudom, így neked nehezebb lesz, de a helyzet tisztázása ennyit megér! Van 3 hónapotok! Azt sem gondolnám, hogy akkor most inkább a te szüleidre hagyd őket, mert akkor a hatás pont ellentétes lesz, és a férjed sem hiszi majd el, hogy a baj komoly! Bár ha a saját lánya szájából hallja, csak nem találja majd azt ki, hogy a kisasszony agyában született ez a gondolat! Ilyet csak felnőtt adhat egy 4 éves szájába!

Jelentem, már 9-en leszünk!
Anikó, Bellana (Linda), Bori (Anita), Kakukk, Kinga, Lino (Szilvi), Süncsi, Timi, és én!

Szép napot!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Bellana,majd Téged is megkemencézlek,ha ilyen anyós leszel.Megalapítom Menymentő Kommandót.

Anikó,jobbulást a fiadnak!

Zsuzsa,itt süt megint.Asszem félreértetted,én írtam Fickóról Mucskának,Fickó a mi vizslánk volt,csak elütötték most januárban és helyette veszünk egyet.Zsófinak is gyógypuszi.

Kinga
nyinike

Kinga, Mucska: akkor bocsika. Szegény kutyus... A mi Buksink is elpusztult. De ő öreg volt... Kép

Zsuzsa
zerko

Szia Zsuzsa! KépÉrdekes, mi sem alszunk valami jól, mi a fene lehet?
Zsófinak gyógypuszik!!

Kinga: Kép

Most megyek, leviszem Atomantit, mert megvadul itt nekem.

Bellana
bellana

Sziasztok,

Lino-Szilvi,
döbbenten olvastam a soraidat anyósodról...Erre csak azt tudom hirtelen mondani, azt hittem, ilyen csak a rossz szappanoperákban van...Hogy a fenébe lehet ilyet mondani egy kicsinek, hogy csak a pociban lévő babát szereted?! Amikor Dani - teljesen magától - azt mondta nekünk, hogy most csak a kisbaba a fontos, hosszan győzködtem, hogy szó sincs ilyenről, ő is pontosan ugyanolyan fontos mint a kicsi, csak most rám és a babára jobban kell vigyázni, óvatosan bújjon hozzám, stb.
A legjobban azt sajnálom, hogy sikerült a férjeddel összeugrasztania. Ez talán a legrosszabb az egészben, ugye? Hogy köztetek is sikerült feszültséget, nézeteltérést teremtenie.

Nem is tudom, mivel tudnálak most vigasztalni.
Messze laknak tőletek? Milyen gyakran találkoztok?
Vgyázz magadra.

Kinga,
nekem ennyire nem ment le a súlyom...36 kg, az már elég mélypont. Akkor tényleg jó, hogy van egy jó orvosod, aki "felügyel"! Te direkt nem ettél, vagy nem ment az evés?
Én nem klasszikus anorexiás voltam, mert én nem a tükörbe pillantva döntöttem el, hogy milyen rettentő kövér vagyok ( ugye a klasszikus így működik, a fiatal lányok 40 kilósan is ormótlanul kövérnek látják magukat ), hanem az idegeim voltak olyan rosszak, hogy nem bírtam enni, amit megettem, az nagyon gyorsan átment rajtam, nem sikerült a szervezetemnek építkeznie a tápanyagból.
A mélypontom 42 kg volt, de mivel nagyon csontos vagyok, ez is elég ijesztő volt.
Miután a férjemmel összeismerkedtem, jobb lett már a helyzet, voltam vagy 50 kg, Danival is így lettem állapotos.
Egyébként ha rám jön a depresszió, egy-két hét alatt lemegy 5-7 kg, tehát nagyon oda kell figyelnem.
Csók neked.

Bellana-Linda,
A bejáratott nicknevet úgy gondoltam, hogy valakit esetleg a mindennapi életben is így szólítanak. Pl. nekem az egyik nagynénim Szöszi, és majd' 20 éves voltam, amikor megtudtam, hogy valójában ő Margit...
Bús Borbálaként senki nem szokott hívni, csak régen (egyetem alatti ifjonc-bohó éveinkben) így mutatkoztam be a fiúknak, meg néha a telefonban is így mutakozom be - még most is - a barátaimnak.
Téged hív valaki Bellanának?

Szia
Anita
drbusborbala
Budapest, XX.

Anikó,
Jobbulást a kisfiadnak! Vigyázz, ki ne száradjon! (Volt már ilyen nálatok? Nálunk sajna kétszer is, legutoljára két hónapja...)

Zsuzsa, kedves pocaktársam,
Az első képen én is ott vagyok...De a mi családunkban ÉN vagyok a fotós, szóval a gép az én kezeimben van általában. A férjem úgy fotóz, hogy 10 képből 3-on ott látszik az ujja a blende (vagy mi)előtt...Ez addig volt gáz, amíg nem digitálisan fényképeztünk!
A bioptron-ötletemre nem reagáltál...
Szia

Anita ( Bori ) ( csak hogy szokjátok )

Ja, Karcsi most kérezte, milyen a fiú-lány arány a babusoknál: ha jól számolom 7-5 a fiúk javára.
drbusborbala
Budapest, XX.

Szia Anita!

Aha,én klasszikus anorexiás voltam,még 36 kg-san is egy kistehén lebegett a szemeim előtt,ez voltam,ugye,én.Akkor már tényleg csak vegetálgat az ember,engem az ébresztett csak fel,hogy a magánklinikán,ahol feküdtem,meghalt egy 14 éves kislány,27 kg-val.Nem bírta a szíve.
Én is elég ronda voltam,mert nekem meg alakatilag széles csípőm van,szóval képzeld el,ahogy feszül a széles csontokon a bőr.Undi. Kép
Aztán utána sem lettem túl díjnyertes,főleg,mivel én is hasonlóan könnyen fogyok,de nekem nem engedték,hogy 50 kg-val legyek terhes.
Aztán most pont ezért vagyok néha kicsit dilis,amikor így ugrál a súlyom,mert megpróbálok én mindent,csak rohadt nehéz.
Viszont,ha Te meg tudtad szülni egészségesre a Danit,akkor nekem sem lehet bajom Kép
Milla pusszancs,Kinga
nyinike

Kinga,
Nagyon vigyázz magadra. Remélem, az a szörnyű tragédia a környezetedben (a kislány) végleg felnyitotta a szemeidet, és ha a tükörbe nézel, és esetleg kövérkének érzed magad, rögvest eszedbe jut majd!!!
Lemaradtam, te hány kilósan estél teherbe?

Az unokahúgom (24 éves gyönyörű leányka, mint egy manöken) sajnos 5-6 éve szenved anorexiában és bulímiában, én voltam az, aki szereztem neki egy specialistát, elcipeltem, de egy találkozás után nem ment el többször, azt érezte, hogy nem foglalkozik vele az orvos "igazán", az órájára pillangatott meg hasonlók...És azt is mondta, hogy úgy gondolja, magában kell meglelnie a gyógyuláshoz a megoldást. Én szerintem ez nem igaz, ilyen szinten legalábbis már nem. Ez már BETEGSÉG, és orvosra van szükség. (Egyébként nem is menstruál, csak nagyon ritkán) És mindemelett egy lángelme, nagyon okos, érzékeny,stb.
Vigyázz magadra.
Ezek most neked mennek direkt:
Kép
Kép

Anita
drbusborbala
Budapest, XX.

Szia Anita!

De jók a babák!Ezek a tiédek,vagy valahol lekaptad őket?Elmentem őket,aztán előszedegetem,ha úgy érzem,semmi nem jó.Kép
Már meggyógyultam,csak valszeg örökre megmarad,hogy fontos lesz az alakom,meg hogy ilyen könnyen csökken a súlyom.
Viszont szívből sajnálom az unokahúgodat,én nem hiszem,hogy önmagától meggyógyulhat.Volt,amikor én is azt hittem.Én is ca 5 évig voltam beteg,de sajna,az orvosomat nem ajánlhatom,mert Sümegen rendel,az meg kicsit messze van tőletek.Viszont felnőtt anorexiásoknak Miskolcon van bentlakós klinika.Csakhogy nem egyszerű rávenni,hogy bevonuljon.Engem gondnokság alá akartak vetetni,vagy mi,hogy ne én döntsem el,mit akarok,mert már elmúltam 18.
Én 52 kg voltam,amikor babát akartunk és akkor még nem igazán menstruáltam,és 60 kg-ig kellett híznom,ez nálam a BMI alsó normál határa.Meg kaptam hormont és akkor minden rendben volt már és Bende is jól van,de titokban itt bevallom,hogy szept.15-ig adtam magamnak időt,hogy visszatérjek az én kis megszokott 50 kg-mhoz.Már nem akarok sovány lenni,de jobban érzem én magamat úgy,és hát alapsúlynak megfelel,csak babát nem lehetett úgy vállalni.De,ahogy kinéz,nem most lesz tesója a Bendének...
Azért próbálj meg segíteni unokahúgodnak,tényleg nem megy egyedül,és van,hogy nincs is oka,csak egyszerű kémia,mint a depresszió.Azt meg nem tudja kikezelni egyedül.Kép

Pussz,Kinga
nyinike

Bori:
bocs, hogy nem reagáltam. Remélem, ez náluk azért nem lesz tendencia, így nekünk talán nem kell. Majd a kozmit megkérdezem a héten, úgy is megyek!
Ja! És nem blende, hanem objektív! Üzeni a fotós feleség! Kép

Kinga: na, hogy meg az evés? Ötletet próbáltad? Vagy megint MC-i volt?
Amúgy szerintem te vagy már annyira felnőtt, hogy hallgass a környezeted véleményére is! Szerintem nincs olyan pali, aki azt mondaná, hogy dagi vagy, ugye? Csak azt, hogy nincs mit fogni rajtad Kép
Jó, hogy van a pszichológus nénid, és ne hanyagold!

Szorítok mindkettőtöknek!

Zsuzsa
zerko

Szia Zsuzsa!

Én is remélem,nem lesz tendencia nálatok a felrepedt homlok!
Most éppen vajas kiflit majszolok,este rendes vacsi lesz,lazac-steak.De ma is ettem már rendesen reggelit,csak most hideg ebéd van.Lusta vagyok.
Zsófi jobban van?Nekem ugyan nincs gyerekem,de én is elég rosszul alszom mostanában...Talán az idő?

Kinga
nyinike

Sziasztok!
Először is köszönöm mindenkinek a jókívánságokat,talán egy kicsit már jobban van Gergő.

Anita:Igen,sajnos nekünk is volt gondunk a kiszáradással egy pár éve.Egy év alatt 4-5-ször volt hasonló betegsége,és egyszer a Lászlóban kötöttünk ki.Az elég brutál vírus volt,mert amelyikünk bent aludt vele,az 2-3 óra alatt elkapta,úgyhogy először én borultam ki,haza kellett jönnöm,aztán bement apa,és utána már Őt is kellett ápolni.A vicc az egészben ,hogy hiába a sok vizsgálat,nem derült ki,hogy mi bajunk volt.
Unokahuginak azért segít valaki ,ugye?Mert ez egyedül nem fog menni.
A börzét én is nagyon várom már,én is babakocsit akarok venni,meg a ruhatár nagy részét,mert nekünk semmink sincs.Én már régen voltam,mert a nagyobb gyerekekre már nem olyan jók a cuccok,azt már jobban elhasználják.
Megköszönöm,ha ajánlasz valami jó lelőhelyet textilekre.
A képek gyönyörűek,én sajnos nem szeretem a havat,telet,de így nézni,jó.

Zsuzsa:Ha van régi képed Hugiról,küldheted.Kórustag voltam,és Franciao-ban,Németo-ban,Spanyolo-ban voltunk együtt a zenekarral.Tesó még játszik?

Panó:Én vasárnap megyek UH-ra,és biztos megkérdezem a nemét,kíváncsi vagyok nagyon.Egyébként mindegy,hogy mi lesz.
Sajnálom,hogy a férjed nem szokott meglepni vacsival,nálunk ez elég gyakori.Bár az én párom nem egy átlagos pasi,nem lehet Őt alapul venni,mindenki irigyel Érte.

Ildikó:Örülök,hogy tetszenek a lurkóim.Kata tudja is magáról,hogy szép.Olyan igazi NŐ!
Foghúzáson túl vagy?

Kinga:Azért most hirtelen ne kezdj sokat enni,mert rosszul leszel,ez nem megoldás.Én például folymatosan eszem egész nap!Kép
Igaz,hogy így is mínusz 2,5 kg-nál tartok,pedig holnap töltöm a 18 hetet.De gyanítom,hogy nemsokára ez is beindul.

Orsi:Te nem tudsz jönni a talira?Jó lenne pocaktárs!

Bellana:Örülök,hogy végül sikerült a program,mi is nagyon szeretünk oda járni.A börze nem mindenkinek való,csak ilyen megszállottaknak,mint Anita vagy én.A találkozón meg Zsuzsát biztos megismerjük,majd köré gyűlünk,mint a kiscsibék!Kép

Süncsi:Jobbulást Neked!!!

Lino:Anyósod nem semmi!Én eltiltanám a gyerekektől azonnal.Nálunk dédike volt érdekes,amikor a második babát vártuk:Azt mondta,hogy ha lányt szülök "neki!!",akkor kapok egy aranyláncot karkötővel,ha nem,akkor semmit,mert fiú már van ,az neki nem kell.Hát teljesen kiakadtam,el sem akartam neki mondani,hogy lány lesz,amikor UH-n láttuk,mert annyira megbántott.Ahogy megszületett a lányom,első nap behozta a kórházba a "jutalmamat".Kis híján a fejéhez vágtam!
Amikor meg most megtudta,hogy megint babát várok,2-3 hétig nem szólt hozzám,ha találkoztunk,nem is köszönt,aztán apu helyrerakta,most egy kicsit jobb a helyzet.
Lehet,hogy lemaradtam valamiről,mit jelent az,hogy a lányod nem a ti csládotokba született?
Fel a fejjel,és ne is gondolj rá,pároddal meg ne beszélj ezekről,nehogy megint összevesszetek!

Most én voltam sok,bocsi

Anikó
vakili

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok köszi!

Lányok most eltiltva anyóséktól, és anyuékhoz is csak napközbe mennek majd csak, nem alszanak ott. Anikó: nem maradtál le semmiről, Lili persze, hogy nekünk született, ő az első lányom, anyós csak így akarja elérni, hogy csak őt szeresse a gyerek. Egyébként meg azért is érdekesek az ilyen beszólásaik, mert Lili 3 éves koráig csak 2-3 alkalommal vigyáztak rá pár órát, mindig anyuéknál volt. Na de itt nem is szeretnék erről többet írni, akit érdekel, annak bővebben emilben!

Pussz mindenkinek:
Szilvi
lino

Kinga: talán az idő.
És talán jobban van. Délelőtt nem nagyon folyt neki az orra!
ÉS a tízórai? És az uzsi???

Anikó: nemigen, de néha. Már ő is azóta 30. Volt ő is NDK-ban, meg Svédországban asszem. MAjd referálok!
Akkor a te déditek sem egy egyszerű eset? Most miért jár a jutalom?

Zsuzsa
zerko

Haliho!

Nagy rohangalas volt ma a cegnel,elegge faradt vagyok. Latom,jol belemelegedtetek a nevek osszekeveresebe...Kép

Lino!Kép
Nem tudom megallni,hogy ne reagaljak az anyosodek problemajara...Ez hihetetlen,azt hittem ilyen eletben nem tortenhet meg,hogy valaki annyira korlatolt legyen,hogy inkabb megsebez egy gyereket,csak azert,hogy artani tudjon a szuleinek.Ne haragudj,nem kellene beleszoljak,de en hatarozottan eltiltanam oket a gyerektol es meg is mondanam,hogy miert! Az a nagyon sajnalatos,hogy a ferjed is mellejuk allt,de talan nem 100%-ig tartja helyesnek,csak ugy gondolta kotelessege menteni ami mentheto.Szerintem ot probald meggyozni minden indulat nelkul.

Aniko!Kép
Jobbulast a kisfiadnak!

Suncsi!Kép
Neked is!Remelem mara mar javulgatsz...

Bori!Kép
Tenyleg,ird mar meg a fiuk-lanyok aranyat,engem is erdekel!Amugy nalunk a ferjem beceneve volt a szoszi az egyetemen,de mivel felvettem a nevet a hazassag utan,ezert most bitorlom en is.Kép Ot pl a baratai kozul senki sem szolitja Lacinak es a csaladjaban sem,mert ott meg OcsiKép

Na,megyek galyazni tovabb!
szoszi (KingaKép)
szoszi

Szia Anikó!

Nem eszem sokat,csak folyamatosan én is.Mindig van most itthon túrós batyu,meg búrkifli,meg croissant,aztán így elvagyok,csak furesz,mert én ennyi édes dolgot sosem ettem.Na,mindegy,spenótfőziben nincs annyi kcal.
Kép

Kinga
nyinike

Zsuzsa,Anikónak írtam,hogy mindig nyammogok valamit.Egész jó,mert egy pogival elszöszölök 3/4-ed órát,így szinte folyamatosan rágok.Csak szájzárat ne kapjak.
Akkor TALÁN alusztok is kicsit éjjel...

Kinga(Rózsa)
nyinike

Kinga: egyél csak nyugodtan, nem lesz szájzárad!
Nem Zsófi miatt nem aludtunk! Mi voltunk a ludasok! Kép

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa,bocs!Így most nem érdeklődöm,hogy vajon,miért nem!Szegény Zsófi,én meg automatikusan rákentem!Kép

Kinga
nyinike

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?