Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kata!
De sír Norbi, kicsit hiányol, de mivel anyut nagyon szereti, így hamar megnyugszik és ilyenkor anyu bemegy az én szobámba Norbival és együtt alszanak!
Sajna se Mártinak se nekem nem jutott az eszünkbe, hogy vigyünk fényképezőt, így csak a telefonunkkal tudtuk megörökíteni a szerelmes pillanatokat, azt meg sajna nem tudom feltenni!

Norbi ma hyper fáradt volt egész délelőtt, de azért lementünk motorozni, aztán egy nagyot ebédelt és pikk-pakk elaludt, temészetesen cicin!Kép

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Márti!
Anyósék szerencsére így is elég távol vannak, Székesfehérvár mellett Kép De ha elköltözünk, még nagyobb lesz a távolság Kép

Márti-Györesz!
Nagyon édesek lehettek a gyerkőcök együtt Kép Elképzelem Gigit, ahogy ostromolja a puszikkal Norbikát Kép Ha belegondolok, ha Marci is ott lett volna, akkor lett volna csak nagy buli, hihetetlen, hogy mennyire beindul, ha meglát egy kisgyereket: rögtön megy és bratyizik Kép

Györesz!
Norbika okés volt a nap hátralevő részében? Remélem, hogy csak a délelőttötök volt nehéz.

Kata!
Remélem, hogy Marcinak is csak maxi egy kis hőemelkedése legyen.

Köszönjük szépen a szuris drukkokat!!! Ezek is bejöttek, akárcsak az uh-osok Kép Komolyan mondom, Marcinak egy hangja nem volt, ahogy megkapta a szurit Kép Sőt én kezdtem majdnem pityeregni, ahogy a védőnéni megfogta Marcit, dokinéni szúrt, én pedig simiztem Marci hátát. Nagy csönd, "várom", hogy bármelyik pillanatban jön a sírás, erre a dokinéni: "kész is vagyunk". Nem akartam hinni a fülemnek.
Előtte még Marci nagyot alakított! Miután dokinéni meghallgatta a szívét, tüdejét, és letette a sztetoszkópot, Marci rögtön akcióba lendült. Magához kapta a sztetoszkópot és elkezdte hallgatni a saját szívét, de teljesen úgy, ahogy a dokinéni csinálta. A két védőnő és a dokinő totál odavoltak tőle, mondták, hogy fényképet kellene csinálni Róla. Kép Annyira büszke voltam Rá.
Így remélem nem lesz semmi gond az elkövetkező dokinénis látogatásokkal, nem úgy nézett ki, mint aki most aztán parázni fog tőle.

Éjszaka egyszer úgy bekeményedett a pocakom, hogy hanyatt fekve rendesen kitüremkedett a méhem és totál kemény volt. Először egy kicsit megijedtem, mert korai lenne még keményedni, de aztán eszembe jutott, hogy Marcinál megnyugtatott a doki, hogy a helyzetváltoztatás miatt is lehet. Mondjuk, akkor a 22. hét táján kezdődött. Györgyinek tudom, hogy korán jöttek a keményedések, másnak volt ilyen korán?

Mindenkinek puszi: Melinda (18+6)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!
Hát ez a Marci egy csodagyerek!Kép El is hiszem, hogy oda voltak érte a védőnők, doki, hisz az ekkora gyerekek már eléggé tiltakoznak, sírnak, ha valami szuriféleséget kapnak! Bezzeg Norbi!Kép A sztetoszkópos sztori nagyon tetszett, úgy látszik Marci dokinak készül!Kép
Igen én elég hamar keményedtem, de látod a végén mégsem lett gond! Szerintem a magad megnyugtatására nyugodtan szedhetsz Magne B6-ot, ha úgy érzed, hogy máskor is keményedsz, azzal egyálatlán nem ártassz!!!! Na és fő a nyugalom!!!! Tényleg hogy állsz Marci emelgetésével? Megy még? Olyankor nem keményedsz vagy hasonló?
Vigyázz magadra!!!!!

Norbi délutánra totál zizi volt, pörgött mint akit felhúztak! Amikor hazajött anyu akkor gyorsan le is passzoltam és elmentem vásárolni magamnak! Vettem egy farmerkabátot, egy másik kabátot, ami elegánsabb és egy farmergatyót! Olyan boldoggá tett a vásárlás!!!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok

Melinda
tényleg nagyon ügyes Marcika, hogy ilyen bulinak fogta föl az egész szuris dolgot.
Lehet, hogy lassan el kell kezdened kímélni magad, tessék pihizni amikor csak tudsz.

Györesz
látom tegnap nagyon összejöttek a kicsik, Gigi is iszonyat volt délelőtt, 10 kor le is tettem aludni, reggel 6kor kelt és 10 ig folyamatosan hisztizett. Örülök, hogy sikerült venned kabátot és nadrágot is.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Valami lehetett ma a levegőben,mert Patrik is nagyon nyugtalan volt.
Délután meglátogatott minket az egyik szomszédasszony,3 hónappal idősebb kisfiával.Koraszülött volt,szeptember helyett augusztusban jött a kisfiú,de mára szépen behozta a lemaradást.Nagyon aranyosan eljátszottak Patrikkal,élvezték egymás társaságát,mi pedig jót beszélgettünk.Már október óta itt laknak,de valahogy elkerültük egymást.
Képzeljétek,kaptam egy biciklit,így az utcában ki is próbáltuk.Patrik nagyon élvezte a babaülésben az utat,Raul pedig büszkén jött mellettünk a saját biciklijén.Kép

Györesz!
Vásárlás,de jó,de jó is az!!!Kép
Legközelebb majd kérünk képeket,ha találkoztok Mártiékkal!Kép

Melinda!
Nagyon ügyes Marcika,hogy ilyen szépen tűrte a bökit!Bezzeg Patrik:még megmérni sem lehetett rendesen,már akkor kezdte a cirkuszt.Képzelheted,mi volt szurinál!
Úgy megnéztem volna a hallgatózó Marcikádat!!!Kép
Keményedés nekem is volt már ilyenkor,szedtem a Magne B6-ot,és Calciumot is ittam,ha jól rémlik.

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Akkor megtöröm a mai csendet Kép

Aranyosak vagytok, figyelek, próbálom kímélni magam, amennyire Marci mellett lehetséges. Az alvásideje alatt rögtön vízszintesbe döntöm magam, netezek, olvasok, szunyizok. Keményedést azóta nem éreztem, viszont ha nem is fáj, de kellemetlen érzésem van egészen alul a hasam alján. Olyan, mint a legelején, a terhesség elején, amikor nyúlnak a méhszalagok. Lehet, hogy most is ilyen erős növekedés van, legalábbis nagyon remélem. Figyelem magam, ha több napig tart, akkor felhívom a dokit.
Béres féle Mg+B6-ot szedek, már régebben is bevettem fél-fél szemet (ebből napi 1-et lehet használni), ha éreztem, hogy görcsölök, fáj a hasam. Kálciumos pezsgőtablettát is iszok. Mégegyszer köszönöm az aggódás és a tanácsokat Kép

Györgyi!
Te ebben az időben, ahogy elkezdtél keményedni, rögtön nyílt is a méhszájad? A kinyílás csak keményedéssel együtt mehet, vagy minden előjel nélkül is?
Most már érzem, hogy nem túl jó emelgetni Marci közel 13 kilóját. Eddig csak a hosszabb ideig való cipelése volt rossz, de most már az emelgetés után is éreztem, hogy picit fáj a hasam, bár keményedést utána még nem éreztem.
Vásárlás Kép Gratulálok az eredményhez Kép Én is vettem tegnap magamnak két tunikát a C&A-ban, amit majd a pocakosság után is tudok hordani. Annyira jól esett a vásárlás! Kép
Zizis Norbika Kép Remélem ma jobb fiú volt.

Márti!
Te is aranyos vagy, próbálom kímélni magam, mert tényleg pihizek, amikor lehet. Már csak hétvégén takarítok, régebben egész héten sikáltam.

Kata!
Remélem ma Patrik is jó fiú volt Kép Lehetett tényleg valami a levegőben, mert Patrikhoz és Norbikához hasonlóan, egy barátnőm 10 hónapos kisfia is tiszta zizzant volt tegnap.
Szomszédasszony Kép Nagyon klassz, hogy tudtok beszélgetni, pláne a srácok is egyidősek, így Õk is jókat tudnak együtt játszani Kép

Marcival ma délelőtt kinn voltunk kb. 3/4 órát a kertben, annyira élvezte. A kutyusokat imádja, egyenlőre még kerítésen keresztül, mindig dumál, sikítozik, kiabál nekik Kép Annyira édi Kép Nálunk mostanában a lépcsőjárás a sláger. A lakásban már hónapok óta mássza felfelé a lépcsőt, de csak négykézláb. Viszont kinn a pincelejárónál levő 4 lépcsőt le és felfelé is állva mássza, úgy hogy egyik kezét fogom. Állandóan lépcsőzni akart, persze ez az egyetlen olyan rész a kertban, ahol nem süt a nap Kép
A levegőzés után megebédeltünk, majd megint majdnem sikerült az etetőszékben elaludnia. Letettem aludni és pikk-pakk beájult, egy hangja nem volt és aludt már megint 4 órát. 3 órás alvása után ledőltem egy picurit, gondoltam biztos mindjárt felkel, erre bealudtam és 3/4 óra múlva keltem, de Marci még mindig húzta a lóbőrt. Kép Úgyhogy az alvásával mindig keresztbevágódik a napunk, viszont nagyon jókat tudok pihenni.

Már annyiszor akartam kérdezni, hogy Nálatok a gyerkőc nem kezd nagyon-nagyon anyás lenni? Nálunk hiperanyásodás van, hihetetlen, hogy tud visítani, ha nem lát, ha nem veszem a karomba, amikor Õ úgy gondolja (emelgetés miatt nem szeretnék belőle rendszert csinálni...). De van úgy is, hogy Gábor ölében is utánam visít, vagy fordítva Apája után kiabál, amikor ott vagyok mellette. Hallottam, hogy 1,5 éves kor körül előfordul ez az elszakadási félelem, de hihetetlen nehéz a dolog. Mondjuk még mindig jobb, mintha fél év múlva jönne Rá, amikor meg már itt lesz Ketteske is.

Na, jó sokat írtam már megint!
Mindenkinek sok-sok puszi: Melinda (19+0)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!
Nekem nem a méhszájam nyílt, hanem a méhnyak rövidült! Sajnos ezek olyan dolgok, hogy akár minden tünet nélkül is bekövetkezhetnek, de itt voltam én az élő példa, hogy rengeteg keményedéssel (mert rengeteg volt napi szinten) nem romlott sem a méhnyak állapota, sem a méhszájé! Úgyhogy tényleg nyugi és amikor alszik Marci, akkor nyomás neked is pihizni!!!!!!!!! Szerintem az alhasi fájdalom, mint az elején, az jelentheti, hogy ismét nő a baba, a méh és feszülnek a méhszallagok!!!
Norbi is elég anyás, de azért visítani mostanába nem visít, sőt egész jól viseli, ha nem lát egy-két órát! Pl ha megyek tornázni vagy vásárolni akkor még integet is és minden hang nélkül elfogadja, hogy anya most elmegy!

Délelőtt lent voltunk két órát és olyan hülye voltam, mert a napsütés láttán úgy gondoltam, hogy tök jó idő van és csak egy farmerkabátot vettem fel egy vékony felsőre és majd megfagytam! Szerencsére Norbit normálisan felöltöztettem! Volt megint motorozás, játszó! Mostmár hihetetlen ahogy teper Norbi a motorral, szinte futnom kell utánna és olyanokat művel, hogy komolyan félek, hogy előbb-utóbb borul egy hatalmasat. Pl. azt élvezi ha tök gyorsan belehajt egy gödörbe, ahol elakad és jól felemelkedik a motor hátulja, én meg látom lelki szemeim előtt ahogy fejreesik! Na és persze soha nem arra megy amerre én akarom, úgyhogy elég nehéz eljutni A pontból B pontba!Kép
Délután is lent voltunk két órát, amit végig gyalogolt, csak az utolsó 10 percben kellett cipelni!
Hát velünk ennyi történt ma!

Csajok írjatok!!!!!!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz!

Köszi a választ. Én is ettől tartottam, hogy alattomosan is történhetnek odalenn rossz dolgok. Remélem, hogy tényleg csak növekedésnek indult a baba...
Teljesen meg voltam róla győződve, hogy Te nyíltál, mondjuk a rövidülés sem jobb, azzal is vigyázni kellett. Emlékszem, hogy nem volt könnyű Neked, de aztán itt van ez a kis szelídnek nem nevezhető motoros Kép Tényleg nem lehet semmi, ahogy látod, hogy teper, még olvasva is meredek volt. Marci ha itt a kertben a füvön fut a kicsit lejtős részen, már akkor félek egy picit, hogy mi lesz, ha eltaknyol. Pedig aztán tudom, hogy semmi, mert puhára esik, de az emberben mindig benne van az aggódás. Nagyon ügyes Norbikád, hogy így megy Neki a motorozás. Marci kis bénuska még a bébitaxijával, kb. fél percig lökdösi magát, ha éppen sikerült, aztán ennyi. Mondjuk előfordulhat, hogy kinn a szabadban a nagyobb terep láttán, jobban beindulna.
Ma tényleg hüvös volt, a napsütés ellenére. Mi ugye csak a kertbe mentünk ki és először én is csak egy kordbársony felsőt akartam felkapni, aztán mégis a dzsekimet vettem fel. Jól tettem! Remélem azért nem fáztál meg!
Nálunk is csak addig van baj, amíg látja elmenni Anyát-Apát, aztán megnyugszik. De például múlt héten, amikor apósékhoz ment Gáborral, semmi baja nem volt, mert szerintem a kabát miatt azt hitte, hogy csak a kertbe mennek ki. Ilyen cirkuszok inkább csak benn a lakásban vannak, vagy boltban vásárláskor (sajnos már idegen helyen is előfordult a bömbi).

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Nem volt ma túl jó napunk,feleslegesen utaztunk Pestre,nem sikerült semmit elintézni,amit akartunk.Cserébe csomót ülhettünk egy dugó kellős közepén.Kép

Györesz!
Én is majd'megfagytam ma.Állítólag jövő héten jön a kánikula.Kép
Patrik nem mutat sok érdeklődést a motor iránt.
Megnézném,ahogy Norbi teper!Kép

Melinda!
19+0.KépKépKép
Remélem elmúlik ez a pocifájás!Nekem úgy rémlik,hogy többször is éreztem ilyet.
Anyásság?Nálunk van ezerrel-tornázni azóta sem járok,de még a WC-re is csak díszkisérettel.KépKépTudod,Patrik volt,az,aki kihányta a vacsiját,annyira sírt utánam.
Csak én cipelhetem az utcán is.Az apjával sem hajlandó maradni.
Marcika nappali alvását csak halkan irigylem.Kép

Puszi.
Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Megjottek a vilagcsavargok, egy szuper het utanKép Anyukamek most kezdhetik a pihenesuket az en egetnivalo rosszcsontjaim utanKép
Vegre tenyleg tudtam pihenni, bar azt hittem, hogy nem lesz szerencsem, mert a szombati leutazas utan szepen lebetegedett a ket srac, Gyuszko csunyan kohogott, Zolcsi eloszor csak lazas volt, aztan jott egy kis orrfolyas. Hetfon dokino, recept hegyek (5038Ft voltKép), minket fiu mandulagyulladasos, ugyhogy antibiotikumozas. Halistennek egyaltalan nem viselte meg oket, ugyhogy osszejott a pihiKép Zolcsika ugyesedett, megtanult par uj szot, es huncutabb lettKép Gyuszko meg kiszaladgalhatta magat a barikak koztKép

Most igy hirtelen ennyit, mert epp alig tudok gepelni a kohogestol (hat nem ramragasztottak??KépKép).

Jah, ma gyorsan meg Kataeknal is voltunk, remelem tesz fel 1 kepet a sracokrolKép

Puszi mindenkinek,
Mica
mica

Sziasztok

Györesz
nagyon vagány srácod van. Mindig is imádtam az ilyen vagány kisfiúkat.

Nálunk semmi érdekes nem történt Gigi most volt 2 napig az anyunál. Közben jelentem kibújt a 10es fogacska, mostmár a felén túl vagyunk hurrá!

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Kata!
Sajnálom a tegnapi napotokat. Gábor is dugóban ült hazafelé jövet Kép
Remélem, hogy semmi komoly nem lesz a pocifájással és csak a normális mértékű lesz. Ma csak akkor fájdogált, ha sokat álltam, viszont ha lefeküdtem, jobb lett. Azt hiszem most jött el az idő, amikortól figyelni kell Ketteske jeleire. Eddig tényleg nem éreztem magam pocakosnak, de most asszem beindult valami Kép
Hányásra emlékszem Kép Na ennyire tényleg nem durva a dolog, meg Gáborral is el van a Pöcök. Ha nálunk cirkusz van, Rátok gondolok, hogy Neked nehezebb.

Mica!
Már többször kerestelek volna a héten, de aztán mindig rájöttem, hogy Te pihengetsz Kép Sajnálom, hogy a Srácok megijesztettek az elején, de jó, hogy ilyen klasszul vették a mandulagyuszis akadályt Kép Nekik teljes gyógyulást, Neked pedig üzenem, hogy figyelj magadra, ha nem javulsz, indulandusz a dokihoz. Nem felejtettem el, amikor a hátad fájt és kiderült a tüdőgyuszid Kép

Márti!
Gratulálok a 10. fogacskához Kép Ugye, hogy beindultak! Én is mindig így számoltam, hogy na a 10. után már kifelé megyünk az erdőből Kép

Györesz!
Te ma bulizol a csajokkal vagy már tegnap megtörtént? Tessék majd beszámolni!
Ha nem bulizol, akkor biztos Megasztározol Kép A lényeg, hogy érezd jól magad!

Ma sokat voltunk kinn a kertben, Marci élvezte. Hintáztunk, sétiztünk, lépcsőztünk (ez most a tuti sláger Kép), kutyusoztunk (csak kerítésen keresztül). Viszont ahogy Gábor elindult Vele az utcán sétizni, kb. 100 méter után visszafordult, lehet hogy félt, nem találnak vissza Kép
Katának már írtam, hogy a fáradtság jeleként megfájdulgatott a pocakom alja, de a pihenés jót segített. Az esti 1,5 órás vasalás után viszont rendesen húzott a hasam. Marcival emlékszem, mindig a Cora-s bevásárlásaink alatt tartottam így a hasamat, mert úgy éreztem leszakad. A nagy lényeg, hogy most a félidő táján elkezdtem magamat igazán pocakosnak érezni Kép

Puszi Mindenkinek: Melinda (19+1)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Györesz!
Jó bulizást!Beszámolót kérünk!!!

Melinda!
Pihenj,amennyit csak tudsz!Dokihoz mikor kell menned vizslatásra?
Patrikkal nekem is nagyon hamar nőtt a hasam és éreztem magam terhesnek.Kép
Remélem,hogy Patrik anyássága csak múló állapot ebben a formában!De szinte mindig én vagyok Vele,Velük.

Márti!
Gratula a tizeshez!Kép

Mica!
Képet teszek,amint elem-gondjaim megoldódnak.Kép
Jó,hogy itt voltatok!Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!!!!

Először a beszámoló:
Tegnap fél 8-kor találkoztam a barátnőimmel itt Csepelen. Bementünk a Ráday utcába és ott beültünk egy nagyon jó kis helyre (nagyon helyes volt a pincérfiúKép, de meg kellett állapítanunk, hogy nagyon fiatalKép), ott iszogattunk olyan fél 11-ig, aztán elmentünk a Fővámtérre egy egyetemi klubba! Ez két részből állt, volt karaoki (lehet, hogy nem így kell írni), meg disco (na itt nagyon nem tetszett a zene!). Szóval ez a karaoki dolog nekem nagyon tetszett, rengeteget énekeltünk, persze nem a minkrofonbaKép, meg táncoltunk! Olyan három körül értem haza (régi idő szerint). Amikor hazaértem nagyon megörültem, mert anyukám mondta, hogy Norbi még egyszer sem kelt fel és szerencsémre csak valamikor 6 körül kellett magam mellé fektetni és így aludtunk negyed 9-ig (új idő szerint). Szóval tényleg minden nagyon klassz volt, de nagyon elfáradtam, lehet, hogy már öreg vagyok ehhez!Kép Kemény négy órát aludtam és délben amikor Norbi aludt, hát pont elaludtam volna mikor felkelt, úgyhogy most már nagyon álmos vagyok!
Ja, este azért kicsit nehézkesen ment Norbinak az elalvás! Anyu mesélte, hogy fürdés után döbbent rá, hogy nincs anya és akkor nagyon elkezdett sírni, de aztán megnyugodott. Persze tejecske nem kellett neki, úgyhogy anélkül volt csicsika, reggel meg már ott volt a cicim (lehet, hogy még egy picit alkoholos volt a tejcsiKép)!

Melinda!
Továbbra is azt mondom, hogy amikor csak tudsz pihenj le és koncentrálj ketteskére!Kép

Kata!
Várjuk a képeket!!!

Mica!
Örülök, hogy sikerült kipihenned magadat és, hogy a fiúk jól leküzdötték a betegséget! Gondolom most pörögsz ezerrel és már újra beleugrottál a mokuskerékbe!Kép

Saxi!
Mi újság Veletek???? Írjál!!!!

Márti!
Mit sikerült intézned a papnál????

Bocsi lányok, ha rövid voltam, de muszáj mennem aludni, mert leesik a fejem!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Györesz!
Örülök, hogy ennyire jól sikerült a tegnap esti buli Kép Azt hiszem, én is nagyon elfáradtam volna. Egyrészt biztos korral jár Kép, meg ugye már elszoktunk tőle. Ha belegondolok, hogy a fősuli alatt hetente akár 3-szor is mentünk bulizni...
Norbika is nagyon ügyes volt, hogy ilyen klasszul aludt Kép
Értettem, pihenek! Kép

Kata!
Neked is üzenem, pihenek, amikor lehetőségem engedi Kép Csak április közepén kell mennem a dokihoz.
A pocit most is érzem egy picit, lehet hogy a zuhanyozás jót tesz neki, aztán fekszek, olvasok Kép
Tényleg Raul nem volt ennyire anyás?

Csajok!
Nektek, hogy eszik kenyeret a gyerkőc? Nekem eddig még csak-csak evett valamennyit a melegszenyóból, katonákból, de most valahogy nem kell Neki. Odateszem elé a kistányérján a katonákat, de csak gyurmázik vele. Ha pedig én próbálom betenni a szájába, akkor vagy ki se nyitja a száját, vagy ha be is kerül a szájába, pár pillanat és kiköpi Kép Mi van, ha nem eszik kenyeret? Nagy baja nem lesz gondolom, de akkor is...

Délutánra jó kis sétát, játszóterezést terveztünk hármasban, erre jól elkapott az eső Kép Volt nálunk esernyő és babakocsira is esővédő, de azért mindhárman kaptunk rendesen. Még szerencse, hogy délelőtt jót játszottak Gáborral a kertben, amíg én főzőcskéztem. Ja és Apával kertészkedtek is, meg talicskáztak. Erről majd rakok fel képeket Kép

Puszi Mindenkinek: Melinda (19+2)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok

Melinda
látod ilyenkor irigykedem kicsit a kertre, mennyivel egyszerűbb a kicsivel kint lenni egész nap. Kenyér ügyben mi kicsit jobban állunk mint ti, de sajnos nálunk is gyakori a kiköpöm ha a számba kerül és a leveszem a katonát a ló pedig maradjon a tányéron figura. Viszont Gigi időnként üres kenyeret kér és azt eszi, van amikor kenyeret eszik, utána szalámit a végén pedig ismét kenyeret. Ezek a törpék annyira érdekesek néha.

Györesz
tudod papnál ilyenkor nem sok minden történik, annyit kiderítettem, h már májusra adnak csak időpontott, elvileg a jövőhéten hív majd az atya, lesz egy megbeszélésünk és kész. Ma elkezdtem vallásos életre nevelni a lányom, tanulunk keresztet vetni és imádkozni. Muszály belevetni magunkat mert nagyon le vagyunk maradva a fiadtól. Jövőhéten napközben egyszer elviszem majd a templomba, kíváncsi vagyok mit fog szólni hozzá. Napközben nyitvava van?

Fú csajok 10foggal milyen jó az élet, átaludta az éjszakát evett rendesen, nagyon szupi, csak egy bibi van, hátra van még 10 fog, gyanítom gyorsan ki kell használnom ezt az időt mert hamarosan ismét jönnek a nyűgös napok.
Annyira szeret Gigi rajzolni, amikor nincs lent és kettesben vagyunk szint mindig rajzol, egyre ügyesebben tartja a zsírkrétát és szebben, nyitottabban rajzol, nem nyomja rá görcsösen, sőt néha kifejezetten lazán húzza.

Jó pihit mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Bocsi,hogy nem írtam de megint beindult a háznéző projekt,így alig marad időm valamire.
Az igazi még egyenlőre nincs meg,de már van egy két jelölt.

Szombaton szétszórtuk a gyerekeket.Kép
Bogika anyósomnál aludt,Lilike meg anyuéknál,így végre kicsit kettesben lehettünk apával.
Elmentünk csavarogni,aztán tévéztünk egy jót,meg iszogattunk.
A többi nem publikus.KépKépKép
Szóval nagyon jó volt.
Vasárnap összeszedtük a gyerekeket aztán anyuéknál ebédeltünk.
Végre egy kicsit feltöltődtem,már nagyon hiányzott egy kis nyugalom.

Aztán ma indult a szokásos mókuskerék,Bogit nem vittem oviba,mert megint kerülgeti valami nyavaja,Liliána is tiszta nyűg,Õ a fogával szenved.

Most rohanok főzni,ha tudok jövök.
Azért olvaslak ám benneteket,de írni nem mindíg marad időm.

Hogy eszik-e kenyeret a gyerek,arra pedig válaszént küldök egy képet.KépKép

KépKépKépKép

Mindenkit sokszor puszilok,Saxi
saxi

Sziasztok!

Melinda!
Norbi többnyire katonákat eszik! Vagy elérakom és eszi egyedül, vagy én adom a szájába, de azért előfordul, hogy nem kell neki és kiköpdösi, mint ma reggel is!Kép Viszont amikor én eszek szendvicset akkor mindig kunyerál és akkor harapja.
Pihi, pihi, pihi!!!!!!
Írtad, hogy terveztek négy D-s uh-ra menni. Mikor?

Márti!
Hétköznap napközbe csak úgy van nyitva a templom, hogy az elejébe lehet bemenni, este viszont aszem fél 6-kor 6-kor van mise. Tényleg nem tudom, azt tudom csak, hogy vasárnap 11-kor harangoznak és Norbinak akkor ott a helye, mert követeli! Amúgy mi itthon soha nem mutattunk Neki semmit, ez az egész a bimm-bamm imádat miatt alakult így. Anyu egyszer gondolt egyet és bevitte a templomba megmutatni Neki és keresztet vetettek és ez annyira megtetszett Neki, hogy ahogy meséltem, ha templomot lát vagy harangot hall, akkor kiabálja, hogy bimm-bamm és próbál keresztet vetni!Kép Pont vasárnap megint voltak anyuval és idős nénik el voltak ájulva, hogy milyen ügyin csinálja és még a végén a kezét is összeteszi, ahogy kell!Kép

Saxi!
Nagyon édes Lili a kenyérrel!!!!!!!KépKépKép

Puszi MIndenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Márti!
Most én is nagyon értékelem a kertet, mert néha nem érzek magamban túl sok erőt, hogy messzebb távra elinduljak Marcival (pl. amikor fájdogál a pocak). Ilyenkor nagyon jól jön a kerti Kép
Gratulálok Gigi rajztudásához Kép Marcival egész régen rajzoltunk, én is újra előkapom. Köszi az emlékeztetést!
Giginek most tervezitek a keresztelőt? Ha volt már Neki, akkor bocsi, hogy figyelmetlen voltam.

Saxi!
Háznézéshez szurkolok Kép Hétvége Kép
Szorítok, hogy Bogival ne legyen semmi baj, Lilike meg ne sokáig nyüglődjön a fogacskával, hanem gyorsan bújjon ki Neki!
Kenyérevés Kép Köszi!

Györesz!
Még nincs konkrét időpont a 4D-re, asszem valamikor májusban megyünk, mert a 30.hét június elejére fog esni.

Györesz-Márti!
Tetszett, ahogy írtatok a gyerkőcök keresztvetéséről Kép Én gyerekkoromban, meg fiatalkoromban is vallásos nevelést kaptam, de valahogy a fősuli alatt, után valahogy abbamaradt a dolog, nem nagyon jártam templomba, sajna még ünnepeken sem nagyon. Azóta is sokszor van emiatt lelkiismeret-furdalásom. Viszont az én furdalásomon is segít, ha Marcit már most kezdem, kezdjük nevelgetni. Én is megmutatom Neki a keresztvetést Kép Köszönöm, hogy felhívtátok erre a figyelmemet!

Köszönöm a kenyeres infokat. Az igazság az, hogy Marci régebben jobban evett kenyérhéjat is magában, meg kenyérbelet, de most valahogy azt is csak szétgyurmázza és ennyi. Majd újra kipróbálom Neki az összeolvasztós (tudjátok az az összenyomós) fajta melegszenyót, abból evett valamennyit, hátha...

Sajnos nincs túl jó kedvem, mert Marci egész nap lázas volt. Gondolom és erősen remélem, hogy az oltás mellékhatása jött ki ilyen hamar, az oltás utáni 4. napon. Egy kicsit nyűgösebb és a kúptól szörnyen fáradékony, álmoska, meg a láz is gondolom kipurcantja. Reggel 37,8, majd 38,3 lett Neki, akkor adtam Neki kúpot, valamennyire lement, de nem nagyon. A du-i alvása után viszont 38,8 lett, és ugyanennyit mértem most a lefekvése előtt is Kép Nagyon félek az éjszakától, de remélem nem lesz semmi gond. Hány napig tarthat ez a lázas időszak az oltás után? Volt valakinek ilyen magas láza?

Most megyek zuhizni!
Puszi: Melinda (19+3)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok

Melinda
remélem nem lesz túl kellemetlen az éjszakátok.
Nekünk 38 körül volt a láz oltás utnán kb 3-4 napig tartott míg tünet mentes lett.
Gigi rendesen be is pöttyösödött tőle.
Örülök, h jó tippeket adtam adtunk neked.
Nem maradtál le a keresztelőről, most készülök rá, valószínűleg júniusban lesz.
A vallással én is kb úgy állok mint te, most, hogy készülök a keresztelőre közelebb érzem magamhoz.
Sok sok gyógypuszit Marcikának.

Saxi
nagyon édi a kenyér csipegetős kép. Gigi egyenlőre csak a párizsiért van nagy tételben oda. Már rúd formájában meg sem merem neki mutatni.

Györesz
sajnálattal jelentem Norbikának konkurenciája akadt. Délután a lányomra hajtott egy 15 hónapos kisfiú, teljesen elvarázsolta Gigi, egyenlőre igyekszik törpillám hűséges maradni, de ki tudja meddig állja az ostromot.

Ez az óra átállás, 10 előtt nem tudtam lefektetni, viszont reggel 8 ig alszunk ismét.
Ma amíg Gigi pancsolt gondoltam felteszek egy tisztító maszkot, nagyon tetszett neki, eleinte szerette volna kipróbálni,később pedig igyekezett mindent az arcomra kenni. Biztos gondolta ezek a felnőttek minden vicket vackot az arcukra kennek. Cserébe ismét folyamatosan krémet kellett kenni a kezére. Annyira nőci már most. Imádom, h ennyire nőies, bármilyen ruha darabbal hercegnőként vonul végig a lakáson.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Márti!
Köszönöm az infot az oltás utáni lázról. Az azért meglepett, hogy 3-4 napig is eltartott. Te adtál Giginek kúpot, vagy valami lötyit lázra? Mondjuk, én 38 fok körülinél annyira nem is adnék, de ezt a 39 fokot, ami nálunk van, valamivel kezelnem kell. Egyébként mit szoktál használni? Nurofent? Panadolt? Én annyira tudatlan vagyok, hogy melyik is a jó.
Köszönjük a gyógypuszikat Kép

Nincsenek jó híreim, Szegényem folyamatosan lázas Kép Éjjel többször felsírt, de általában csak kúszott-mászott az ágyban és a végében találta magát, inkább csak ez volt a baj, de azért elég nyugtalan volt. Fogdostuk a pofiját, folyamatosan meleg volt Neki, cirka 39 fokra saccoltam a hőjét, de felkelteni nem akartam, mert örültem, hogy legalább alszik. Aztán 5-kor rendesen felsírt, felkelt, majd a sírás és köhögés párosának köszönhetően a vacsiból is visszahányt egy picit. Átöltöztettük, megmértük a lázát, 39,1 volt Neki. Kapott kúpot (Germicidet adtam, mert mintha hatásosabb lenne és többet is kaphat belőle 1 nap), aztán ott aludtam Vele a szobájában. Szerencsére rögtön visszaaludt, de pontban 7-kor fenn volt. Elég nyügi volt, nem volt túl meleg, de azért 38,3-at mértem Nála. Kúpot újra nem akartam adni, meg gondoltam a 38 fok körülivel még dolgozzon a szervezet. Délelőtt nagyon nyügi volt (gondoltam fáradt), arca, keze meleg volt, de nem vészesen, gondoltam tartja a 38 fokot. 11-kor egy kics kertezést terveztem, felmentünk átöltözni, megmértem a lázát: 39 fok lett már megint!!! A keze szinte hideg volt, viszont a pocija tüzelt Kép Már pötyik is jönnek rajta, egy épp a zacsiján van. Adtam Neki kúpot és letettem aludni, hát szó nélkül elaludt. Egyszer azóta felsírt, de lényegében több, mint 2 órája alszik, pedig kb. ilyenkor szokott lefeküdni. Izgulok nagyon, mert nem vagyunk ilyen lázhoz, sőt semmilyen lázhoz sem szokva. Nurofent vagy Panadolt (nem tudom, melyik jobb) fogunk Neki majd adni, Gábor vesz hazafelé. Délután inkább hűtőfürdőzöm, hogy ne nyomjak Szegénykémbe ennyi gyogyit, ezt már én sem szeretem.
Hát ennyi van velünk Kép Hihetetlen rossz kedvem van, még szegény Ketteskéről is elfeledkeztem, hogy mozgott-e már ma stb. Szégyenlem is magam.

Remélem mindenki mással minden rendben! Mindenkinek szép napot kívánok!!!

Sok puszi: Melinda (19+4)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!
Nagyon drukkolok, hogy tényleg csak az oltás munkálkodjon és ne legyen beteg Marcika, na és persze, hogy minél hamarabb túl legyetek rajta! Nekünk nagy szerencsénk volt, mert Norbin csak egy pár pötty látszott az oltás mellékhatásaként! Jövőhét kedden kapjuk a 18 hósat, ha addig nem lesz gond!
Sok-sok gyógypuszit Marcikának, Neked meg kitartás!!!!!
Cicielhagyással hogy álltok? Reggelente nincs balhé érte?

Márti!
Remélem azért Gigi nem felejtkezik meg teljesen a fiacskámhoz, mert Norbi nagyon hűséges ám!!!! Tegnap a játszón volt egy nagyon helyes kislány, de Neki nem volt hajlnadó puszit adni, biztos Giginek tartogatja!!!!!
Tetszik nagyon ahogy írod, hogy Gigi milyen kis nőcis már most!!!! Imádom azt a kis szépséget!!!Kép

Rólunk:
Tegnap délután negyed 3-tól fél 7-ig kint volt Norbi! Előszőr velem, aztán anyuval, mert én elmentem tornázni! Mikor hazaértem elkezdett fájni a torkom és azóta is mardos, remélem Norbit nem fertőzöm meg!
Na szóval tegnap rengetget volt levegőn Norbi, már előre örültem, hogy milyen jó éjszakánk lesz, tutira kidöl majd, hát tévedtem! Ilyen sz.r éjszakánk már rég volt! Este fél9-kor elaludt, aztán fél10-kor felkelt, visszaaltattam, majd 11-kor ismét felkelt, akkor magam mellé fektettem és kb. egy órán át aludt is, de úgy forgolódott, mint egy ringlispir. Végül felkelt, sirdogált, adtam Neki Panadolt, vizet, de egyre jobban feléledt és egyáltalán nem állt szándékába visszaaludni! Egyfolytába dumált, végigsorolta az egész családot, nekem vagy százszor el kellett mondanom, hogy kik alszanak, totál lemerültem, aztán valamikor három körül elaludt! Remélem ma jobb éjszakánk lesz!
Ma bementünk a melóhelyemre, hát totál kiakadtam Norbin! Amikor megérkeztünk mindenki odajött, hogy megnézze Norbit, erre az én fiam nagyon elkezdett sírni, alig lehetett megvígasztalni, pedig multkor ilyet nem csinált! Aztán legalább fél óráig a seggembe volt, folyton fel kellett veni, tök nehezen oldódott fel, na de amikor feloldódott akkor meg rohanhattam utánna! Itthon is nagyon túlpörgött, tiszta zizi volt, még az ágyról is leesett háttal! Szerencsére ott ültem mellette és eltudtam annyira kapni, hogy kicsit lefékezzem az esését, de azért így is koppant a feje!

Képzeljétek tegnap a játszón volt egy kisfiú, aki Norbival egyidős és tök szépen beszélt, teljesen tisztán ejtette ki a szavakat, pl. segíts, sziasztok, meg hasonlók, csak lestem, alig akartam hinni a fülemnek, hogy egy másfél éves gyerek ilyen szépen beszél!

Hát most más nem jut az eszembe!!!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok

Melinda
Gigi Panadolt szokott kapni, nem tudom a másik jobb-e nekünk ez bevállt, ráadásul imádja az ízét.
Én ha már 38 körüli a láza szoktam neki adni Panadolt, hogy megelőzzem a 39-et, valahogy rettegek a lázgörcstől. Ha nagyon magas a láza akkor Germicid C kúpot kap, abban van nyugtató is lázgörcs ellen. Nálunk ebből nagyon kevés fogy kop kop, a Panadol viszont elég népszerű, mert amikor már nagyon fáj Gigi foga akkor is kap belőle, és hát sajnos nálunk elég fájdalmas a fogmnó. REmélem éjszakára már nem lesz ennyire magas Marcika láza. Giginél nap nap után egyre több pötty jelentkezett.

Györesz
tegnap ezek szerint volt valami a levegőben, Gigit 10ig nem lehetett lefektetni aludni, fél10 és 10 között még aktívan épített a kockákkal. Ma viszont már 8 kor kénytelen voltam letenni, pedig tegnap ő is sokat volt lent, ma viszont alig és akkor is vásárolni voltunk, ráadásul tegnap csak 1, ma 2 órát aludt délben. Tuti a levegőben keresendő a válasz.
Igen Gigi még mindig Norbikáé.
Gigi ma szinte mindent utánam mondott, ismételt, ő is rengeteget beszél már, kíváncsi vagyok mire ő is másfél éves lesz mennyit fog dumálni.

Újabban mimóza lett a lánykám. Valami rosszat csinál, mire én nem megdicsérem hanem elmagyarázom, hogy azt nem szabad, mert..., semmi hangos szó egyebek, és mégis olyan csalódás éri, hogy görbül le a szája és sír. Három féle sírása van, hiszti sírás, fájdalom sírás, és ez a mimóza sírás.
Multkor mindent visszapakolt a polcra miközben vásároltam, most pedig utasított, hogy ami a kezemben van azt tegyem a kosárba. Élmény vele vásárolni, persze közben eszünk, halakat nézünk, vonulunk az új pólóval, és kópé képet vágunk.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Györgyi!
Érdekes, de eszembe sem jut, hogy nem az oltás mellékhatása lenne, mert egyéb panasz nincs (orrfolyás, köhögés stb.). Sajna ma már az evőkéje sem volt a régi, totál fejbevágta a láz.
Szorítok, hogy Norbikád szépen megkapja a 18 hósat és max annyi hatása legyen, mint a 15-ösnek.
Cici este van, azt hiszem jövő hét végéig még marad is. Reggel semmi probléma nincs, hála az égnek Kép
Éjszaka Kép Szorítok, hogy ma jobb legyen!
Neked jobbulást!!!
Szerintem teljesen természetes, hogy Norbikád már jobban megijedt az idegenektől és idő kellett Neki a feloldódásra. Marci 1 éves kora előtt volt ilyen, most annyira nincs gond, nem sír, de idő kell a haverkodáshoz. Már én is "várom",hogy mikor fog ismét jobban tartani az idegenektől.

Márti!
Ismét köszönöm a tanácsokat! Végül Nurofent vettünk,mert arra direkt írták az oltás miatti mellékhatások kezelését. Holnap próbálnánk, de remélem nem lesz rá szükség.
Érdekes, hogy nálunk is inkább a Germcid jött be, mert van egy újabb fajta, amit a dokinéni direkt a kora/súlya miatt írt fel, de az nem volt ilyen hatásos.
Pötyik meg hirtelen visszahúzódtak. Egyenlőre?!
Mimóza Gigi, igazi kiscsaj Kép Marci is ilyen sírós, ha megtiltok Neki valamit és nem hangos szóval, de ő nem mimóza, hanem ordító kisbéka Kép

Marci ma annyit aludt, mint egy fiatal csecsemő. 11-től fél 3-ig, majd fél 5-től fél 7-ig. Közte elég nyügi volt szegényem Kép Most fél 9-kor szépen elaludt, remélem így is marad reggelig. Most lefekvés előtt "csak" 38,4-et mértünk, remélem ez a viszonylag alacsonyabb érték már valami javulással kecsegtet.
Köszönöm, hogy szurkoltok nekünk Kép

Ketteske mocorgott ma rendesen, így legalább Õ megnyugtatott egy picit Kép

Puszi Mindenkinek: Melinda (19+4)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok Lányok!

Mi javulgatunk talán, mert ma csak 38 fokos lázzal kelt és azóta megy le Neki Kép Most is alszik, 3 órányi fennlét után.

Többet is írnék, de csak sírok, most olvastam Lau halálát az őszieknél. Annyira szörnyű, hihetetlen és igazságtalan az élet Kép

Mindenkinek puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Bocsi, de most én sem tudok semmit írni! Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy hogyan halhat meg egy fiatal asszony, aki ennyire erős és akire még annyi minden várt volna!Kép Miért ilyen igazságtalan az élet?????? Szinte biztos voltam benne, hogy itt a bneten valami csodának lehetünk a szemtanui és Lau fel fog épülni, el sem tudtam képzelni, hogy a legrosszabb is megtörténhet! Iszonyat nehéz lehet, most a férjének és a családjának!!!!!!!
Nyugodjon békébe!!!!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Csak beköszönök,mert én sem találok szavakat.
Remélem tényleg létezik a menyország és Lau a legjobb helyet kapta ott.
Csak ez a tudat vígasztal egy kicsit,de ha a gyerekeire és a férjére gondolok,nem tudok mást csak sírni.

Puszi,Saxi
saxi

Sziasztok

hát én is csak döbbenten csatlakozom a zokogók táborához. Nagy sajnálom, hogy így történt.
Ilyenkor döbben rá az ember, hogy milyen kis dolgokon tudunk problémázni, pedig az igazi gond itt kezdődik.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Csak benéztem,de látom még mindíg a döbbent csend uralkodik.
Nekem sem megy ki a fejemből a dolog.
Annyira sajnálom ami történt.

Remélem azért veletek minden rendben van.

Puszi,Saxi
saxi

Sziasztok!

Eddig nekem sem volt semmi hangulatom írni, mert folyton csak Lau és a családja jár az eszembe, de azért mostmár kiváncsi vagyok, hogy mi van Veletek!!!!!!!!

Melinda!
Marci már nem lázas, minden rendben Vele? Te jól vagy? Keményedések???

Magunkról nem igazán tudok írni, mert semmi extra nem történt, azt leszámítva, hogy Norbi két-három napja tiszta zizi! Tegnap pl. megint röptébe kaptam el a grabancát, csak most motorozott ezerrel és egy hirtelen mozdulattal úgy döntött, hogy Õ lerepül a tök magas útpatkáról, még jó, hogy el tudtam kapni különbe fejreesett volna. Ma itthon semmit nem akart aludni, délután a babakocsiba aludt egy fél órát!

Hát most csak ennyi!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok

Melinda
remélem jól vagytok és Marcikánk kutya baja sincs már.

Györesz
biztos a front miatt ilyen a fiad, napok óta állandóan változik az idő, délelőtt is pocsék volt délután pedig már kellemes volt.
Lehet nagyon érik valami hám vag ypóráz dolog nálatok, esetleg valami fej, könyök, térd védő.

Nálunk sem történt semmi extra, meg van a 11. fogunk, és a 12 is nagyon kint van, szóval közeledünk a végéhez. Gigi ma odáig vetemedett, h kaját kért tőlem, ez csoda számba megy nálunk, annyira utál enni.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok

Melinda
minden oké nálatok?

Ma nagyon kellemes napunk volt. Délután egy kis családi összejövetel volt nálunk. 14 en voltunk, olyan nagyon jó volt együtt lenni kicsit, Gigi is élvezte nagyon, osztogatta a puszikat rendesen, főként a fiúknak. Délelőtt játszóztunk egy jót, lányom még ott is takarított folyamatosan, lecsúszott a csúszdán és utána lesöpörte a homokot ami a cipőjéről esett le.
Szóval egy csúszás egy takarítás. Esti fürdés folyamán pedig csempét mosott, ja reggeli végén a maradék vajas kenyerét mosogatta el. És ismét végig aludt egy éjszakát, mily örömök érik az embert.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!
Azért írok, mert ma kaptam egy e-mailt Melinda Gáborjától, hogy Marcika csütörtök óta kórházban van! Kép Kiderült, hogy szegény manócska nem az oltástól volt lázas, hanem elkapott egy vírust Kép

Melindának sikerült mellette ágyat szerezni, éjjel-nappal együtt vannak, és Gábor is csak aludni jár haza!

Most már jobban van a kicsimanó (megjelentek a kispöttyök is), de várnak a vérkép eredményére, ha meg van, hétfőn mehetnek haza!

Ezúton is nagyon sok ölelelést küldök kicsi Marcika!!!!

Remélem ti mindannyian jól vagytok! Kép

Sok-sok puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Melinda!
Éreztem, hogy valami baj van, mert Te nem szoktál csak úgy eltünni!
Annyira sajnálom szegény Marcikát!!!! Mi volt ez? Háromnapos láz? Ó és szegény pont oltás után kapott el egy vírust, mikor amúgy is le volt gyengítve a kis szervezete! Remélem hamar meggyógyul és hamarosan otthon rosszalkodik!!!!

Évi!
Nagyon aranyos vagy, hogy írtál nekünk Melindáékról!!!!!!!
Ti hogy vagytok? Rolcsival minden rendben? Írjál legalább néha magatokról! Kérlek!!!!!!!

Kata!
Te is nagyon eltüntél! Jól vagytok????

Márti!
Puszi Nektek!

Velünk minden oké, úgyhogy nagyon nem is tudok mit írni!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok

Melinda
millió gyógypuszi, erő és kitartás nektek.

Évi
nagyon örülök, h hírt hoztál nekünk.
Remélem ti jól vagytok. Örülök, h írtál, persze ha pár sort magatokról is írtál volna annak méginább örültem volna. Köszönjük szépen az információt.

Györesz
tudom, h ha ma másodika van akkor tegnap elseje volt, csak hát ez a vendégsereglet teljesen elterelte a figyelmemet.
Sok sok puszit küldünk a te MÁSFÉL éves nagy fiadnak.

Kép

Ma ajátszón összeismerkedtünk egy 2 hónappal idősebb kislánnyal, szokás szerint Gigi mellett olyan picike volt, tényleg jó nagy lánykám van nekem. Viszont a kislány 2 hete elkezdett érthetően mondatokban beszélni. Előtte is már mondott szavakat, de egyik napról a másikra össze is fűzi őket. Tényleg nagyon szépen beszélt a kicsi, én is mint idegen tökéletesen értettem amit mondott. Képzeljétek még mindig cicizik, sajnos nem szopizhat mert az anyukájának volt egy műtéte, de a cicin alszik el és reggel is igényli azt. Szóval vannak még tündéri kötődések. A tavalyi nem tudok játszótérre menni után, most legszivesebben ott lennék egész nap. Ja és ma homokoztunk, hát azt hiszem egy ideig nem szorgalmazom a dolgot, folyamatosan a homokot kellett Gigiről lesöpörnöm. Még egy ilyen tisztaság mániás nőt nem láttam, ma a kád szélét mosta, utána hozzá sem érhettem, ha mégis akkor volt ám mérgelődés, és ismételten lemosta.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Szia Márti!
Köszönjük a köszöntést!!!!!
Hát tényleg nagy lánykád van, hisz még Norbit is lekőrözi!
Mi is rengeteget voltunk lent a játszón és én is nagyon élvezem, főleg, hogy Norbi totál jól elvan! Na persze a homok belőlle is hullik rendesen, mert a drágám imádja szórni, dobálni a homokot, sőt ami még nagyon tetszik Neki, hogy ha elesik akkor nem akar felkelni, hanem szétterül a földön és úgy csinál mintha úszna, úgyhogy alig lesz retkes!!!!Kép
Ezt a cicizős dolgot nem értem! Nem szopizza a kislány csak úgy cumizik rajta és már nem jön a tej?
Katáékról tudsz valamit?

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Évi!

Köszönjük a híreket,aranyos vagy,hogy szóltál.
Már én is kezdtem aggódni Melinda miatt,mert ez tényleg nem jellemző rá,hogy napokra eltűnik.
Azért én is örültem volna ha magatokról is írsz.
Remélem jól vagytok,és minden rendben.

Márti!

Ez a cicis dolog tényleg érdekes.
Lilikének már úgy sem kellett a cickó,hogy fojt belőle a tej,ennek a babának meg tejcsi nélkül is bejön.Kép
Jó lehet a játszótéren,nálunk sajna nincs egy normális játszi sem.
Lilike is mondatokban beszél,igaz még van amikor nem értek mindent,de általában sikerül elmesélnie ,hogy mit szeretne.

Györesz!

Norbikát Isten éltesse sokáig!
A homokban hempergés ismerős,mind a két gyerekem csinálja.
Õk csak a mamáéknál szoktak homokhoz jutni,így még nagyobb az öröm és a hempergés.
Gondolhatod mi van este a kád alján.Kép

Melinda!

Ha olvasod,Marcikának jobbulást,neked pedig kitartást kivánok.
Remélem hamarosan meggyógyultok.
Vigyázz nagyon magatokra.
Ketteskét külön puszilom.

Teszek fel nektek képeket,az általunk gyártott járgányról.
Ez egy gyermekszállító utánfutó bringára.
Már hetek óta készül,de időhiány miatt csak ma lett készen.
Ki is próbáltuk,és nagyon szuper.
A két csajzi nagyon élvezi,és nekem sem árt egy kis tekerés.

Mindenkinek sok puszi,Saxi

Kép

Kép

Kép
saxi

Sziasztok!

Bocsánat az eltűnésért!
Egy ideig net-problémák voltak.Aztán Lau halálhíre lesújtott,nem is volt kedvem írni.
Patrik összeszedett egy csúnya kötőhártyagyulladást,nehezen gyógyult meg.Pár napja pedig fosizik,nem durván,de kissé aggaszt.
Raul is élvezi,hogy egész nap az udvaron vagyunk,a szomszéd kisfiúval órákig játszanak,illetve addig,míg össze nem vesznek.

Melinda!
Nagyon sajnálom,hogy kórházba került Marcika!Biztos nagyon nehéz mindhármótoknak.Kérlek írj,amint tudsz!

Évi!
Olyan jó volt látni a nevedet!!!Kép

Györesz!
Isten éltesse sokáig a másfél éves nagyfiadat!KépKépKép
Patrikról is alig tudom levakarni este a koszt,pedig napközben is többször mosakszunk.A kád alján általában áll a homok.Kép

Saxi!
Szuper a járgány,részleteket kérek!!!

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

SziasztokKép

Beszéltem reggel a Melindával. SZerencsére Marcika jól van. (épp síkítozott miközben beszélgettünkKép) Eszik, iszik a kedve is jó. Vettek tőle reggel vért, ha annak jó az eredménye akkor mennek is haza. Melinda is jól érzi magát, csak már mennének haza.

Puszi mindenkinek!!!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Évi, Gigi!!!!!
Na idefigyeljetek csajok! Most aztán már tessék visszatérni és írni Magatokról is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Melinda!
Remélem hamarosan otthon vagytok és írsz nekünk!!!!

Kata!
Kicsit már értetek is aggódtam, de örülök, hogy előkerültél! Remélem Patrik fosizása semmi komoly!

Saxi!
Ez írtó klassz!!!!! Elhiszem, hogy a csajok élvezik, mit ne mondjak én is szívesen beülnék egy ilyenbe, miközbe valaki tekerne lelkessen! Apa csinálta?

Nálunk minden oké! Már reggel negyed 10-kor lent voltunk és fél 12-kor jöttünk fel. Muszáj volt korán lemennünk mert Norbi iszonyú nyűgös volt, nem bírtam vele. Most biztos kiröhögtök, de képzeljétek úgy tudtam csak wc-re menni, hogy miközben ültem a wc-n, Norbi ült az ölembe!Kép Elég nevetséges, de annyira sírt, hogy muszáj voltam az ölembe venni, aztán úgy tudtam leszállítani, hogy megdumáltam Vele, hogy tép nekem papírt!Kép

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Jó sokat gondolkodtam, hogy mit tegyek! Az előzményekről nem szeretnék beszélni, de azt mindenképpen elakartam kerülni, hogy úgy tűnjön: azt várom, hogy "visszaédesgessetek"! Most mégsem tudok tovább várni, hiszen már hiányoztok, és olyan jó érzés volt, hogy így örültetek a pár sornak, amit írtam! Kép
Leginkább te Györesz, és mindig te voltál, aki megtaláltál, amikor bajom volt és próbáltál segíteni, amiért hálás is vagyok! Kép

Saxi! Édesek a lányok és szuper a járgány! Bevallom én is szívesen beleülnék, csak legyen, aki húz Kép Lilikéd teljesen rendbejött?

Kata! Neked is köszönöm, hogy megkerestél! Kép
Remélem Patrikon csak átszaladt valami, és azóta már rendbe is jött! Most már jobban alszik? Raul szerencsés, hogy a szomszédban van egy haver, legalább nem csak mindig szegény anyát nyúzza Kép

Györesz!
ÁÁÁÁ én nem nevettem, dehogyis, hiszen csöppet sem vicces KépKép
Simán eltudom képzelni, hogy akár holnap én is így járok!Kép

Melinda Drága! Remélem este már olvasol!!!!!!!! Remélem jól vagy te is és a kis pocaklakó pöttöm is! Majd mesélj, addig is millió puszi!!!

Rolcsikám megint nyűgös! Azt hiszem a rágófoga jön, mert mindig a mutatóujját rágicsálja, hátul. Õ még mindig kis 8 fogú Kép Folyton a nyakamban lóg, meglátja szegény anyukámat (ő szokta néha-néha kivinni, vagy vigyázz rá, amig bevásárolunk) és üvölt, rángatja a gatyómat! Főzni sem tudok tőle, így amikor végre alszik turbóra kapcsolok és igyekszem mindent megcsinálni. Szegénykém van, hogy éjszaka is sikítva felsir! Kép

Most mennem kell mosogatni! Kép
Mivel sokáig nem voltam, megbombázlak benneteket fotókkal, hogy lássátok, milyen sokat nőtt az én kis gyerekseregem Kép

Puszi: Évi
Ugye milyen nagyfiú? Kép
Kép
Hogyha tehetné mindig a bátyján lovagolna Kép
Kép
Végül az én gyönyörű nagylányom! Kép
Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Ezúton jelentem, hogy újból itthon vagyunk! Minden rendben, bár nálunk is van egy kis hasmenés, ami - Katához hasonlóan - aggaszt egy kicsit, de remélem ez már csak az izgalmak végét jelenti.

Marci jól van, legalább olyan rossz, mint előtte Kép És azt hiszem ez a lényeg Kép

Most gyorsan csak ennyit írok, mert Marci napja egy kicsit felborult és nem tudom, hogy mennyit alszik. De időközben elkezdem írni a szerintem nem rövidke beszámolómat.

Mindenkinek köszönöm az aggódást, bíztatást, gyógypuszikat, Évinek és Giginek a híradást! Kép

Mindenkinek sok puszi: Melinda (20+3)

ui: a zárójeles számocskákon most bizony el kellett gondolkodnom...

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Igaz, hogy utánam még nem voltatok, de azért írok pár sort, hogy ha megint eltűnnék, akkor ne csodálkozzatok Kép Mióta itthon vagyunk, Marci folyamatosan fosizik, kb. negyedóránként, a végén már nem jött belőle semmi, mert teljesen kiürült. Vacsizni sem nagyon akart, de így legalább éjjel nem tud mit kifosizni Kép Itatni kell ezerrel (dokinénivel már beszéltem), de az sem megy nagyon. Tudom, hogy vízen kívül valami tartalmasabb kéne, de a gyümölcslevek - még higítva is - csak megint meghajtanák... Egyszerűen kurvára (bocsi,de ezt most ki kellett írnom) kivagyok, kb. 5 percet pihentem ma, baromira fáradt vagyok, és már előre félek, hogy mi vár ránk. Egyedül az nyugtat, hogy - még- jó a kedve Marcinak.

Bocsánat, hogy ennyire negatívakat írtam, de totál elegem van.

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Ójaj Melinda, nagyon sajnálom, hogy nem javul ez a kislegény! Kép
Próbáld neki adni a sárgarépát, ha más nem a levét, egy-egy kiskanál, az segít! Folyadéknak pedig próbálj cukor nélküli teát adni (ha van otthon zöldtea, az nagyon jó) ropit (a só miatt) és háztartási kekszet, legalább valami legyen a pocakjában!

Továbbra is nagyon-nagyon drukkolok, hogy ne legyen komolyabb!

Próbálj kicsit pihenni, kérlek!!!! Élvezd ki, hogy még otthon van Gábor!!!!

Millió puszi nektek: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Melinda!
Annyira sajnálom, hogy nem tudsz örülni a hazatérésnek, hogy Marci ennyire fosizik! Nagyon drukkolok, hogy most könnyebben megússzátok és ne kelljen újra kórházba kikötnötök! Küldöm Marcinak a sok-sok-sok-sok gyógypuszit Neked meg a sok-sok-sok-sok erőt!!!!!!!

Évi!
Nagyon jól esett amit írtál és nagyon örülök, hogy visszatértél!!!!!!!!
Nem találok szavakat olyan gyönyörűek a gyermekeid! Rolcsi igazi nagyfiú és olyan kis bájos a pofija! A nagyfiad meg nagyon helyes a lányod meg gyönyörű!!!!!!!!! Tényleg annyira csodálatos mind a három lurkó, igazán büszke lehetsz Rájuk, de gondolom az is vagy!!!

Norbi délután folytatta a nyűgösséget, úgyhogy nem is sokat voltunk otthon, délután is lent voltunk a játszón több mint két órát. Ott még egész jól el is volt Norbi, bár egyszer nagyon elkezdett zokogni, de senki nem tudta, hogy miért, hisz nem esett el, nem történt semmi olyan ami miatt sírna, lehet, hogy megijed valamitől, nem tudom. Aztán amikor hazajöttünk hiába volt itthon anyukám egyszerűen sírt értem és az ölembe kellett fogni, aztán kicsit lenyugodott és ismét ördög bújt belé. Ült a motorján egyszercsak gondolt egyet és feltette mindkét lábát a kormányra a kezeit meg lógatta magamellett, tiszta kaszkadör. Utánna meg mászott fel a kisszékére, és sikerült beesnie az asztala alá. Fürdetés után meg végig sírt és csak ölelte a nyakamat, alig lehetett felöltöztetni! Nagyon remélem, hogy nem lesz beteg, mert nekem azóta is fáj a torkom. Aztán lehet, hogy holnapra úgy döntök, hogy toljuk egy hetet az oltást!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

sziasztok!

Melinda!

Nagyon sajnálom,hogy még nem vagytok rendben.
Remélem csak kimegy már szegény Marcikából ez a ronda vírus.
Sok-sok gyógypuszit küldök neki,szorítok,hogy hamar meggyógyuljon.
Tudom,hogy ilyenkor nem könnyű,de pihenj amennyit csak tudsz.

Évi!

Nagyon örülök,hogy írtál,és remélem hamarosan visszatérsz közénk.
A gyerkőcökre csak egy szót tudok mondani,gyönyörűek,kivétel nélkül mind a három.

Gigi!

Remélem Te is visszatérsz közénk,nagyon hiányzol ám!
Olikám jól van?
Ha írni nincs még kedved,legalább egy képecskét tegyél fel légyszi a nagyfiúról.
Már olyan régen láttam.

Györesz!

Norbikának jobbulást.
Nem tudom mi lehet ez de Liliána is így viselkedett ma ,sőt már tegnap is.
Minden kis vacakért nyavajgott,aztán egyszer csak felpörgött és alig lehetett vele bírni.
Tegnap olyan szaltót ugrott az ágyról,hogy majd frászt kaptam,beütötte a fülét ami tiszta lila lett,gondolhatod mennyire örültem.
Már alig vártam,hogy este letegyem őket és egy kis nyugalom költözzön a lakásba.
A járgányt apával együtt csináltuk,Õ volt a felelős a fémmunkákért,én meg beszereztem az anyagot a beülőhöz és a ponyvához és megvarrtam.

Kata!

Remélem Patrikkal már minden oké.
Milyen részletek érdekelnek?
Kérdezz nyugodtan,ha tudok szivesen válaszolok.

Mindenkinek szép álmokat és sok puszit,Saxi
saxi

Sziasztok!

El vagyunk apátlanodva.KépRuszlánnak ma váratlanul Ukrajnába kellett utaznia,holnap éjjel,vagy holnapután érkezik haza.
Utána 24 órázik,következő nap alszik,szóval nem vagyok túl lelkes.

Melinda!
Jaj,nagyon remélem,hogy csak a vírus kiürülése okozza a fosit!!!Szorítok nagyon Nektek!Szegény,úgy sajnállak Téged is,remélem hamar ki tudod pihenni magad!

Évi!
KépKépKép-Örülök Neked!
Patrik is nagyon nyűgös volt 8 fogúsága végén,aztán két nap alatt kibújt 3 foga.Sajnálom,hogy az éjszakáitok megint nem a legjobbak.Nálunk a helyzet kicsit jobb,kb.2x ébredünk.
Patrik Ruszlánnal szokott úgy lenni,mint Rolcsi Anyuddal-ha meglátja,sír,mert-szerintem-azt gondolja,hogy ha az apja ott van,akkor én eltűnök.
Rolcsidnak milyen huncut szemei vannak!Tényleg nagyot nőtt!Kép
Nagyfiad is élvezi a lovagoltatást?KépMit olvasgat a képen?Patrik pár napja ült igazi,nagy lovon,mindjárt szőrén,azóta is azt emlegeti.Van,hogy éjjel,szopi után is mondja.Kép
Lányod egyszerűen gyönyörű,hegyezzétek a vasvillát!!!Kép

Gigi!
Köszi a híradást!Magatokról is lehetne kérni?Kép

Györesz!
Patrik is olyan sírós-bújós volt ma,mint Norbi,nem tudom mi van.Remélem nam lesznek ezek a fiúk betegek!Fosi úgy tűnik elmúlt,viszont a szeme még nem az igazi.
Egyáltalán nem nevetlek ki a WC-n történtek miatt,nálunk volt már cifrább is.
Sok játék van a játszón?
Ha holnap lesz a szuri,akkor a legjobbakat.Majd írd le,mit mondanak-tudod,nekünk van a szuperokos dokinénink.(15 hósnál kérdeztem tőle,hogy a 18 hóson mit kap Patrik,csak állt és nézett bambán,a védőnő válaszolt,mert már nagyon ciki volt a helyzet).

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Szia Saxi!
Megörültem,hogy nem csak én érzem néha azt,hogy:de jó,hogy végre ágyban vannak!Kép
Lilike füle.Kép
Azóta már alaposan szemrevételeztem a járgányt,gondoltam jó lenne nekünk is egy,de aztán rájöttem,hogy valószínűleg nem bírnám,főleg emelkedőn,húzni a fiúkat.Tudod,mióta nem járok tornára,eléggé rossz a fizikumom.Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok

Melinda
mielőbbi gyógyulást Marcikának, szorítok, hogy te ne kapd el tőle a fostit, sajnos most van egy ilyen járvány, remélem nem azt sikerült haza vinnetek a kórházból.
Sok sok erőt kívánok nektd!

Saxi
Nagyon ügyes Lilike, hogy már így beszél. Igaz ilyen cserfes nővér és anyu mellett tud jobbat? Kép

Györesz
fú nem semmi fiad van. Jelentkezem a nyűgös babák klubjába én is! Gigi is két napja folymatosan nyüszizik, ráadásul éjjel olyan hisztit levágott, hogy már én is vele sírtam mert nem tudtam semmivel sem megvígasztalni, vagyis a végén kapott kakaót és utána még kicsit sírt és visszaaludt. Gondoltam sokáig fog reggel aludni, erre fél 7 előtt már riadót fújt, persze most alszik mert már nem bírta tovább.
Biztosan ezek a frontok viselik meg ennyire ezeket a törpöket.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok,

Csak gyors es rovid bejelentkezes szokas szerint, mert ismet a fel vilag gondja-dolga az en nyakamonKép
Melo mellett meg intezkedem az uj kerites ugyeben, tervezot kerestem, ledumaltuk, megrajzolta, tegnap elhozta, igy ma rohanhattam illetekbelyeg utan, es beadni az epitesi engedelyhez a kervenyt.. ez a kis kor mar 35e Ftban van, es meg kerites sehol..
kozben Gyuszko fiamat is hurcoltam, mert a kozos szabi utan meg o lement ujra a Mamahoz-Papahoz, mert meg 1 hetig nem engedtek oviba. Mostmar okes, vittem is ot.
Zolcsi ma kapta a 15 hos szurijat, mert multheten meg kisse folyt az orra, igy toltuk 1 hettel. Most minden okes, alig volt egy kis nyafi a szurinal, kijovetelkor mar integetett a dokineninekKép Ez azert nagy szo, mert eddig eleg volt csak meglatnia a dokinot, es mar orditott is, most meg vegig csendben volt, nyitotta a szajat, szoval baratkozottKép Parameterek: 12520g, 82cm es 6/6 fog.

Lau halala engem is megdobbentett, visszakerestem, hogy mikor is kezdodott szegenykem kalvariaja. 3/4 ev..

Melinda,
Jobbulast kedvenc Marcikamnak, remelem jobban telt az ejszaka, es Te/Ti is tudtal pihenni. Gyogypuszi Neki!Kép

Evi,
HAt buszke lehetsz lurkoidra, csodaszepekKép Lanyodat lassan rejtegetheted a fiuk elolKép

Saxi,
Jajj, igazi cserfes csajszijaid vannak akkorKép Tunderiek a jarganybanKép Enis filoztam ilyenen, de mostmar lusta es szaguldozos vagyok, szoval marad az autoKép

Gyoresz,
Nagyfiad elerte azt a kort, amikor tudatosult benne, hogy igenis anya eltunhet, es o ezt nem akarja. Ezert ez a polip-korszak. Ismeros, a WC-s sztori planeKépKép Ilyenkor attol is ketsegbeesik, ha csak felnez a jatekbol, es nem egybol teged lat meg.. turelem es szeretet, mint eddig, ez kell hozzaKép Jah, es ebben a korszakban meg az apro "hazugsagok" se jok, mert ha nem teljesitessz vmit, nagyon megjegyzi, tehat ha azt mondtad, hogy 2 perc, es megyunk setalni, akkor nehogy 5 legyen belole, mert kesz a pataliaKépKép Legalabbis Gyuszkonal igy voltKép

Kata,
Szolj, ha kell egy kis tarsasag, szakitok Rad/Ratok 1 ora orjongesi idot a sracokkalKép

Marti,
Edes lehet a csajszid, hogy mar most "ad" magara, es nem csak felveszi, hanem Viseli a ruhakat!Kép Takaritasban johet Zolcsi melle, mondjuk ennyire nem pedans a fiam, de sepreget, szekrenyajtokat-fiokokat maniakusan becsukja, es a szemetet magatol a kukaba dobjaKép

Gigi,
Pls, ne csak masrol szolo hiradassal jelentkezz!Kép
Szoke-herceg mit csinal mostanaban?Kép

Jah, es a legujabb hir, amit nem modtam meg: Zolcsi epp betoltotte a 15 honapot, es abbahagyta teljesen a szopit! A reggeli volt meg meg utoljara (2 hete az estirol allt le), marc. 26-an reggel viszont nem fekudt mellem, hanem ment jatszani.. es azota se keri, ugyhogy ennyi voltKép Hat, az elozo, 4hetes szopiidohoz kepest (Gyuszkoval) most jol sikerultunk!Kép

Puszi mindenkinek,
Mica
mica

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?