Sziasztok,
Csak gyors es rovid bejelentkezes szokas szerint, mert ismet a fel vilag gondja-dolga az en nyakamon
Melo mellett meg intezkedem az uj kerites ugyeben, tervezot kerestem, ledumaltuk, megrajzolta, tegnap elhozta, igy ma rohanhattam illetekbelyeg utan, es beadni az epitesi engedelyhez a kervenyt.. ez a kis kor mar 35e Ftban van, es meg kerites sehol..
kozben Gyuszko fiamat is hurcoltam, mert a kozos szabi utan meg o lement ujra a Mamahoz-Papahoz, mert meg 1 hetig nem engedtek oviba. Mostmar okes, vittem is ot.
Zolcsi ma kapta a 15 hos szurijat, mert multheten meg kisse folyt az orra, igy toltuk 1 hettel. Most minden okes, alig volt egy kis nyafi a szurinal, kijovetelkor mar integetett a dokineninek
Ez azert nagy szo, mert eddig eleg volt csak meglatnia a dokinot, es mar orditott is, most meg vegig csendben volt, nyitotta a szajat, szoval baratkozott
Parameterek: 12520g, 82cm es 6/6 fog.
Lau halala engem is megdobbentett, visszakerestem, hogy mikor is kezdodott szegenykem kalvariaja. 3/4 ev..
Melinda,
Jobbulast kedvenc Marcikamnak, remelem jobban telt az ejszaka, es Te/Ti is tudtal pihenni. Gyogypuszi Neki!
Evi,
HAt buszke lehetsz lurkoidra, csodaszepek
Lanyodat lassan rejtegetheted a fiuk elol
Saxi,
Jajj, igazi cserfes csajszijaid vannak akkor
Tunderiek a jarganyban
Enis filoztam ilyenen, de mostmar lusta es szaguldozos vagyok, szoval marad az auto
Gyoresz,
Nagyfiad elerte azt a kort, amikor tudatosult benne, hogy igenis anya eltunhet, es o ezt nem akarja. Ezert ez a polip-korszak. Ismeros, a WC-s sztori plane
Ilyenkor attol is ketsegbeesik, ha csak felnez a jatekbol, es nem egybol teged lat meg.. turelem es szeretet, mint eddig, ez kell hozza
Jah, es ebben a korszakban meg az apro "hazugsagok" se jok, mert ha nem teljesitessz vmit, nagyon megjegyzi, tehat ha azt mondtad, hogy 2 perc, es megyunk setalni, akkor nehogy 5 legyen belole, mert kesz a patalia
Legalabbis Gyuszkonal igy volt
Kata,
Szolj, ha kell egy kis tarsasag, szakitok Rad/Ratok 1 ora orjongesi idot a sracokkal
Marti,
Edes lehet a csajszid, hogy mar most "ad" magara, es nem csak felveszi, hanem Viseli a ruhakat!
Takaritasban johet Zolcsi melle, mondjuk ennyire nem pedans a fiam, de sepreget, szekrenyajtokat-fiokokat maniakusan becsukja, es a szemetet magatol a kukaba dobja
Gigi,
Pls, ne csak masrol szolo hiradassal jelentkezz!
Szoke-herceg mit csinal mostanaban?
Jah, es a legujabb hir, amit nem modtam meg: Zolcsi epp betoltotte a 15 honapot, es abbahagyta teljesen a szopit! A reggeli volt meg meg utoljara (2 hete az estirol allt le), marc. 26-an reggel viszont nem fekudt mellem, hanem ment jatszani.. es azota se keri, ugyhogy ennyi volt
Hat, az elozo, 4hetes szopiidohoz kepest (Gyuszkoval) most jol sikerultunk!
Puszi mindenkinek,
Mica