Sziasztok!
Nagyon élvezem a jó időt!Fiúk egész nap az udvaron voltak.Patrik 2 és fél órát aludt nappal,ami Nála rekord,és este is nyugi volt, 9-re ágyban feküdt mindkét gyerek.
Melinda!
Holnap nagyon-nagyon fogok gondolni Rád negyed 1-kor!
Patrik is a 18.heti UH-on mutatta meg nyilvánvalóan,hogy bizony Kata nem fog copfokat gyártani.
Kíváncsi vagyok,Marci követeli-e a reggeli cicit!
Szopi ügyben is számíthatsz a drukkokra!
Patrikot szerintem a sok fogacsak zavarja meg,mutatja is ,hogy fáj(fá
)és ilyenkor be kell kenni.Most gyógyszertári ecsetelőt használunk,ez úgy tűnik,hogy jobb.
Marci is nagyon aranyosan takarít!Emlékszem,Raul milyen lelkes volt ilyen idősen,bezzeg most...
Anno a mi lakásunkat is rengetegen nézték meg,végül mégis egy ügynökség adta el.
Györesz!
Elgondolkodtam,hát nem biztos,hogy segítség leszek az altatással kapcsoltaban,mert majdnem végig bent maradok Patrikkal,míg elalszik.
Nekem az volt a fő szempont,hogy ne kelljen Vele járkálni,kézben tartogatni,és,hogy éjjel ha felébred,tudjon visszaaludni.
No,azért leírom nagyjából.
Nappali alvásnál kezdtük,szopi után elsoroltuk,hogy alszik a cica,kutya,stb.Utána betettem az ágyába kb.100 darab plüssel együtt,és azokat is lefektettük.Két alkalommal volt némi sírás,de nem komoly.Másnap,a nappali alvásnál már meg sem nyikkant.De igényli azóta is a rituálét.Most,hogy ennyi foga bújt ki,a hátát is simogatom,de nem veszem ki.Mondjuk,már nem is kéri.Mikor már nem álldigál fel,lecsendesedik,akkor kiosonok,és jöhet a TV-zés(persze előtte Rault is lefektetem
).Később betakargatom.
Van,hogy 5,van,hogy egy óra az egész.Fogfüggő.
Bár Patrik nem mutat érdeklődést a takarítás irányába,de szemetelni kitűnően tud.Légyszi vegyétek be Õt is a csapatba,és akkor tuti lesz mit takarítania Marcikának és Norbidnak.
Saxi!
Örülök,hogy ilyen jól sikerült a buli!Biztosan elfáradtál,de gondolom fel is töltődtél tőle.
Képek készültek?
Apropó,adós vagy még a jelmezes képpel is!
A torta is biztos nagyon fincsi volt!
De jó,hogy Lilikével teljesen túl vagytok a műtéten és minden rendben!!!
Ágyneműt is Nektek kell vinni az oviba?Itt csak a pizsit viszik.Ahány ház...
Köszönöm Patrik nevében a névnapi köszöntést!
Puszi mindenkinek!
Tolsztoj 2