Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Egyenlőre csak röviden annyit, hogy ha tudjátok, nézzétek az RTL-en a Házon kívült fél 11-től, mert a gyerekkórházi állapotokról lesz benne szó, pl. hogy nem tudják elhelyezni a szülőket a gyerek mellett.

Pusz: Melidna

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Akkor "gyorsan" az orvosi vizsgálatról.

Dokker mindent rendben talált: méhszáj zárt, méhem szép méretes, szívhang okés Kép
Viszont úgy felbaszarintotta az agyamat, megint (Marcinál is megcsinálta) a súlykérdéssel, hogy hazáig puffogtam Gábornak. A lényeg, hogy én minden este mérem a súlyomat, tehát tele gyomorral, eddig max. 74,5 kg voltam (erős csontozatú vagyok még mindig Kép). Erre felállít teljes harci felszerelésben (nadrág, póló, kardigán, csizma) a mérlegre és mér 77-78 kg-ot. Mire konstatállja, hogy "húha, ez már 2-3 kilós hízás". Mondhattam én neki, hogy én folyamatosan figyelem magam és semmi hízás, de egyik fülén be, a másikon ki. És a végén még megjegyzi, hogy akkor elkezdhetek diétázni, kenyeret, süteményt felejtsem el. Na itt inkább nem szóltam semmit, hogy süteményt nem tudom mikor ettem utoljára, mert baromira nem kívánom, pedig az elmúlt 3 hétben min. 5-ször sütöttem vendégeknek, de ha 1 falatot ettem belőlük, akkor sokat mondok. Kenyérnél meg visszaálltam a teljes kiőrlésűekre. Tudom, hogy nem kell vele foglalkozni (Gáborom is ezzel nyugtat), de akkor is, annyira bosszantó. Én totál boldog vagyok, hogy itt a félidő és még tartom a súlyomat, ő meg baszogat (bocsi). Ilyenkor kívánnám, hogy a férfiak lennének legalább egyszer várandósak, de abból az igazán kívánós fajtából
És röhej, hogy a 18 hét alatt az általa mért - lényegében nem létező - plusz 2-3 kiló lenne rajtam. Szerintem ez még nem a világ vége. PLÁNE, HOGY MÉG MINDIG TARTOM A SÚLYOMAT, SEMENNYIT NEM HÍZTAM!!!!!!!!!!!!

Köszönöm, hogy kibosszankodhattam magam Kép És egyben bocsi is, hogy ilyen hosszú lett.

Gábor kezd már ferde szemmel nézni rám, úgyhogy inkább befejezem!

Millió pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Patrik!
Névnapod alkalmából Isten éltessen és sok-sok boldogságot!!! Sok puszi!
(Szólj Anyának, ha van ideje, írjon nekünk az egri pihenésről. Köszike!)

Kép

Puszi: Melinda és Marci

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!
Örülök, hogy minden rendben van! A dokin meg ne bosszankodj, ne foglalkozz vele! Különben is még ha híztál volna is akkor is mi van? Semmi!!!!!! Egnem is állandóan diétáztatott a dokim, de én a végén már csak mosolyogva bólogattam, hogy hát persze, de a fene sem diétázott!!!Kép

Kata!
Nagyon várjuk a beszámolót, meg hogy növeld a létszámot!Kép
Patriknak nagyon boldog névnapot kívánunk!KépKépKép

Norbi ma hypernyűgös volt délelőtt, remélem kialussza és délután igazi jógyerek lesz!Kép

Puszi MIndenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Györesz!
Sajnálom Norbika nyűgösségét. Lehet, hogy ezek a jövő-menő frontok, nem? Szorítok, hogy du-ra jógyerkőc legyen Kép
Tudom, hogy "tojni" kéne a doki izélgetésére a hízással kapcsolatban, de én annyira hülye vagyok, hogy csak őrlöm magamat ilyenek miatt is. Meg tényleg ezt nem értem, hogy ha híztam is volna 2-3 kilót, mi az a 18. hetet nézve?!
Meddig tervezed Norbikát szopiztatni? Van valami határidőd, ha jól emlékszem. Valamit még akartam kérdezni, de szenilis vagyok.

Meg van az AFP eredményem!!! Jó lett! Nagyon örülök neki, mert még attól is féltem, hogy az uh-ig nem lesz meg az eredmény. De most már nem izgulok semmi miatt! Ketteske mocorog, úgyhogy baj nem lehet Kép Kép
Ma éreztem először lehajláskor, hogy útban van a pocakom, olyan mintha labda lenne a helyén. Végre már, mert eddig semmi ilyesmim nem volt!

Megyek pihizni!!!
Pusz: Melinda (18+0)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Tegnap olyan fáradt voltam,hogy már nem tudtam írni.
Nagyon jól éreztük magunkat!!!KépDe rettentően el is fáradtam.Fiúk olyanok voltak,mint akikbe az ördög bújt.Mindkét este fél 12-kor aludtak el,egyszerűen pörögtek és pörögtek.Vacsi után az élményfürdőben lubickoltunk,nem is csoda!Kép
Patrik napközben a babakocsiban aludt,rengeteget mászkáltunk,még most is izomlázam van.
Majd még biztos eszembe jutnak dolgok.Kép
Este talán képeket is teszek.
Köszönöm Patrik nevében a névnapi köszöntést!!!Kép

Melinda!
Rault mérhetetlenül boldoggá tetted a szülinapi képeslappal és azzal,amit hozzá írtál!Köszönöm!Üzeni,hogy puszil!Kép
Örülök,hogy orvosilag is minden rendben Picurkáddal!KépÉn is csak azt tudom mondani,ne bosszankodj a doki miatt!Képzelheted,engem mit piszkáltak a 32,és a 22 kiló hízással!Kép
Ne gondolj eszementnek,de Marcinak van játékbabája?Talán érdemes lenne néha-néha babázni Vele pocibaba érkezéséig-csak egy ötlet.Kép
Tényleg,mikor kapunk pocakos fotót?Kép
Patrik max.5 perc alatt végez a cicizéssel,ritkán harap meg.Soha nem gondoltam,hogy ennyi ideig tudom szoptatni,főleg,hogy Rault nem sikerült!
Mostanában kezdem kapni a burkolt megjegyzéseket,hogy jééééé,ez a baba még szopizik?És kissé már más a hangsúly,mint mikor 7 hónapos volt.Ha cumizni látják,akkor ott már nincs is burokban a rosszallás.De nem izgat.
Laptop.KépKépKép
Gigit és Olit én is puszilom!Olyan rossz ez így...Kép

Györesz!
Patrik is nagyon-nagyon sír a dokinál.KépMúltkor megmérni is alig tudták oltás előtt.A többiről már nem is beszélve.
Pöttyök látszanak még?Örülök,hogy "csak "allergia okozta.

Saxi!
De jó,hogy túlvagytok Lilikével a nehezén!!!
Kívánom,hogy Apukád meglepése nagyon jól sikerüljön!Várom a beszámolót!

Most ennyi.Puszillak Benneteket!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Csak roviden sajnos, mert idom a heten a nullaval egyenlo Kép

Koszonjuk a koszonteseket utolag is, mindenkinek ezer puszi erte!

Patriknak boldog nevnapot igy utolag is! A kislegenyt majd Raullal egyutt felkoszontjuk vmikor!

Rolunk csak annyit, hogy parom a het elejen szabin volt, igy annyira se haladtam a munkammal, mint amikor meloban van.. rohangasztam beszerezni dolgokat (vegre lett polcom a kamramba), kozben melo is millio, ugyhogy kicsit besokalltam, es a jovohetre szabit kertem a fonoktol (az aprilis elejei nagy roham elott), meg is kaptam, ugyhogy holnap lelepek a 2 sraccal videkre jovohet pentekig!Kép Remelem frissen, es feltoltodve jovok haza!Kép
Ugyhogy (bar eddig se tudtam sokat irni) 1 hetig sajna nem irkalok, remelem utana ujra jobban lesz idomKép De a kedvem szerintem tuti jobb leszKép

Puszi mindenkinek, remelem addigra a tavolmaradok is visszajonnek!

Mica
mica

Sziasztok!

Kata!
Örülök, hogy jól sikerült a "pihenés". Gondoltam én, hogy bár feltöltődtél, azért jól el is fáradtál. Valahogy én is így "tervezem" a mi 4 napunkat Egerben Kép Várjuk a képeket!
Nagyon örülök, hogy Raulnak ennyire tetszett a köszöntés Kép Ez engem is boldoggá tesz Kép Kép Kép
Nincs játékbabája, de elgondolkodtattál. Gáborral is megbeszélem, nehogy azt higyje, hogy babáztatni akarom a fiacskáját. Tudod, ezek a pasik...
Szopi Kép Én épp attól tartok, hogy nálunk fordítva lesz, mint Nálatok: Marcit sokáig szopizott, Ketteskénél nehogy ne sikerüljön a dolog.
Puszit átadom Gigiéknek! Nekem sem tetszik így ez a helyzet Kép

Mica!
Neked nagyon jó pihenést Anyukádéknál (gondolom oda mentek Kép)! Töltődj fel 100%-osan!
Már akartam is kérdezni, hogy hogy tudod megoldani a munkát Zolika mellett. Én egyszer próbáltam valami komoly dolgot csinálni itthon, amire oda is kellett figyelnem, hát Marci mellett háromszor annyi időbe tellett. Rögtön Rád és Mártira gondoltam.

Marci ma 4 órát aludt!!! 1 körül aludt el, majd fél 4 előtt felsírt, megpróbáltam visszaaltatni, ami olyan jól sikerült, hogy 5-kor kelt. Még 4 körül én is bealudtam és 5-kor ámultam egy nagyot, hogy Marci még alszik. Úgy mentem be hozzá, de akkor már mozgolódott. Szerintem ez az idő tehetett be nálunk, mert itt tiszta szutyok idő volt egész nap, félhomály, szemerkélő eső stb.

Puszi mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Hát egész megörültem, hogy Kata és Mica is írt!!!!!!Kép

Kata!
Örülök, hogy jól sikerül ez a pár nap! Én is pont így voltam, hogy amikor hazaértünk fáradtabb voltam, mint mikor még el sem mentünk!Kép Norbi is fel volt pörögve akkor rendesen, el sem tudom képzelni, hogy bírtam volna két felpörgött gyermekkel!Kép Minden elismerésem!!!!Kép
Norbi pöttyei teljesen elmúltak!!!!
Egy-két helyről már én is kaptam a szopival kapcsolatos negatív reakciót! Bevallom őszintén, hogy míg Norbi egy éves koráíg mindenkinek büszkén mondtam, hogy még szoptatok, addig mostanába kicsit félve mondom, vagy inkább nem is mondom, mert bár büszke vagyok rá, nincs kedvem senkivel leállni vitatkoznom ez ügyben és érvelnem, hogy miért is szoptatok még. Szerintem nagyon sok nő nincs igazán tisztába a szoptatás előnyeivel, meg azzal, hogy mit is jelent egy anya és egy gyerek számára! Volt aki azt mondta, hogy ez már nem teljesen normális, meg aki azt hitte, hogy Norbinak még főétkezés a szopi és azt gondolta, hogy egy ekkora gyerek nem eszik rendes kaját, stb., szóval erről csak az gondolkodhat pozitívan, aki szintés sokáig szoptatott, vagy aki tisztában van azzal, hogy miért jó az anyatej, stb!
Bocsi, ha sok voltam!

Mica!
Te rohanó nőszemély!!!!KépKépKépKép
Hát igazán Rád fér egy kis pihenés!!!! El sem tudom képzelni, hogy fel leszel turbózva, ha kipihened magad!Kép

Melinda!
Szerencsére délután már kicsit jobb volt Norbi, bár rossznak rossz volt, de legalább nem nyűgösködött! Norbi két és fél órát aludt! Marci ilyenkor hogy alszik el este? Mert Norbi ha három órát alszik, akkor már nehezebb elaltatnom!
Örülök, hogy jó lett az AFP-d és hogy mostmár teljesen nyugodt vagy minden tekintetbe!Kép Csatlakozom Katához, már én is nagyon kiváncsi lennék egy pocakos képre, de én olyat szeretnék, ahol nem csak a pocakod látszik, hanem Te magad is! Bocsi, hogy még kívánságaim is vannak!Kép
A babázásról jutott eszembe, hogy amikor elvoltunk Tapolcán a szálloda ovodájába természetesen volt sok lányos játék, na az én fiam egyből megrohamozta a kis babakocsit, belepakolta a babát és vidáman tologattaKép, erre az apukája ijedt arccal mondogatta Neki, hogy "Norbi itt az autó vagy a motor üljél arra rá, autózzál, motorozzál!" Teljesen frászba volt, hogy mivel játszik az Õ fiacskája! Amúgy ezt a babázás dolgot azt hiszem az őszieknél olvastam és ott is egy kisfiút babáztattak!
Szopival jelenleg úgy vagyok, hogy amikor majd jó idő lesz és jobban le tudom fárasztani kint Norbit, akkor megpróbálom lassan elhagyni előszőr a délit majd az esti szopit és ezzel egy időben megpróbálom az ágyába altatni, aztán két éves koráig jó lenne a reggelit is elhagyni, mert amikor már bölcsibe jár akkor már nem szeretném szoptatni! Ezt most így gondoltam ki, de aztán még nem tudom, hogy hogyan lesz!

Saxi!
Holnapra jó bulizást Nektek! Majd meséljél!!!!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Györesz!
Én is tartottam tőle, hogy mi lesz este. De csoda történt, ahhoz képest, hogy 5-kor kelt, 9-kor pikk-pakk elaludt magától. Kicsit dumcsizott magában, aztán jött a nagy csend. Remélem reggel sem fog nagyon korán kelni.
A pocakos fotót elfelejtettem délután írni. Ígérem csináltatok a hétvégén Gáborral. Teljes alakos lesz, mert azokat a pocakfotókat nem szeretem, és én nem is tenném ki ország-világ elé, ahol a csupasz pocakom látszik. Az szerintem annyira intim. Na a lényeg, a hétvégén gyártatok egyet-kettőt Gáborral. Addig is türelem Kép
Babázás-Norbi apuka para! Na látod erre gondoltam. Jó, hogy írtad, mert most meg is kérdezem Gábort! Kíváncsi vagyok a reakciójára Kép
Drukkolok, hogy a terveidnek megfelelően alakuljon a szopi-leszoktatás és Norbika is egyetértsen Veled Kép

Mindenkinek sok-sok pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Mica!
Kellemes feltöltődést!Kép

Melinda!
Én is egész alakos,nem pucér poci fotóra gondoltam!Kép
Raulnak vannak,nem babái inkább amolyan bábui,azokkal nagyon jókat játszik időnként Patrik is.Nem egész nap,de időnként előszedik.
4 óra alvás!!!Nem semmi!

Györesz!
Mondhattad volna,hogy Te is így elfáradtál a kiruccanás alatt-meggondoltam volna,hogy menjünk-e!Kép
Itt vidéken pláne nem elnézőek az emberek sokáig szoptatás ügyben.De tudod,két fülem van.Kép

Elfelejtettem írni,hogy Patrik növesztett egy fogat Egerben!Kép9 fogúvá lépett elő!Bele kell húznia,ha Marcikát utól akarja érni.Kép

Ezt el kell mondanom:tartom a kapcsolatot egy kismamával,akivel együtt szültünk.Mesélte,hogy Szolnokra küldték a kisfiával kivizsgálásra,mert hónapok óta nem hízott a gyerek.
4 napig kellett maradnia-és nem engedték,hogy az anyja ottmaradjon!KépKépKépOtt volt az a pici fiú,vizsgálták,szúrkálták,az anyukája nélkül!Persze nem akarták hagyni,hogy ottmaradjon,mire a biztonságiakkal fenyegetőztek!
Én azt hiszem azonnal vittem volna máshová a gyereket!

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Megpróbálkozok néhány képet felrakni.
Eger:
Kép
Raul az ágyún:
Kép
Így buliztunk éjjel 11-kor:
Kép
Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Én is jól elvagyok magamban...

A bulizás után másnap,hazaindulás előtt.Fáradt Ruszlán,fáradt kölkecek:
Kép

Igérem,nem teszek több képet,csak írjatok!!!!!!Kép
Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Csak bepillantottam!

Kata!
Én nagyon szívesen néznék még képeket!!!!! A srácaid nagyon helyesek és milyen jól elvannak együtt!!!Kép

Nemsokára indulok tornázni egy új helyre, de ugyanahoz az oktatóhoz! Jaj de jó lesz egy kicsit ugrabugrálni!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Kata!
Klasszak a képek!!! De Te alig látszol, Téged is megcsodáltalak volna. Viszont jó, hogy láttam Ruszlánodat, legalább van archoz kötni a nevét Kép
Nem semmi az éjjel 11-kori bulizásotok Kép
Gratula az újabb fogacskához! Bizony, bizony bele kell húznotok Kép
A kismamaismerősöd helyében abban a pillanatban fordultam volna ki a kórházból. Amikor törvény írja elő, hogy a szülő(k)nek lehetőséget kell adni a kórházi tartózkodásra a gyerek mellett. No comment!

Marci a tegnapi 4 órás alvása után, 9-kor simán bealudt és 3/4 8-kor kelt!!! Kép Kép Kép Nagyon jó volt, nem gondoltam volna, hogy így fog aludni.

Most csak ennyi!
Pusz: Melinda (18+1)

KépKép

KépKép
bujka

Györesz!

Egyszerre írtunk Kép Jó tornázást!!!!!!!!!!!!

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Még tart a buli,nagyon szuper,csak azért írok,mert eszembe jutottatok.
Majd jövök,a részletekkel.

Puszi,Saxi
saxi

Sziasztok

Én is vagyok csajok, csak hát mint mindig nagyon elfoglalt. Ráadásul napokig én sem tudtam fellépni a topicra.

Kata
hihetetlen Patrik milyen nagy fiú lett. Édesek a srácok.

Sajnos nem tudtam visszaolvasni így nem írok senkinek semmit.

LEhet, hogy kicsit furcsa lesz az ötletem, de el kéne kezdeni szervezni valami talit. Tudom én mondom aki soha semmire sem ér rá, de olyan jó lenne ismét együtt lenni veletek egy kicsit.

Nálunk különben minden rendben, Gigi napról napra okosabb és hisztisebb. Éjjel magamhoz kellett vennem mert nagyon hánykolódott a kiságyban és folyamatosan felébredt rá, olyan gyönyörű álmában, olyan jó együtt aludni vele.
Remélem mostmár jönni fog a jóidő, mindjárt április és még mindig téli cuccokat kell hordani.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Márti!
Örülök, hogy Rólatok is hallunk. Én nem is mertelek most hiányolni, mert most jön 20-a Kép Klassz, hogy Gigi egyre okosabb, a hiszti már nem annyira. De azt hiszem, hasonló dolgokat művelhet, mint Marci, ha nem úgy, nem az van, amit Õ akar, akkor jön az iszonyatos sírás. Sokat tévedtem?
Taliban benne vagyok, illetve inkább leszek. Marci most csütin kapja meg a 15. hós oltását (illetve nagyon reméljük) és utána nem nagyon akarom prücskök közé vinni. De április közepe már esélyes lehet nálam Kép Jó lenne találkozni Veletek!!! Mindenkivel!!! Kép

Saxi!
Remélem jól buliztatok. Vagy még lehet, hogy még most is buliztok?! Kép Várjuk a részleteket!

Györesz!
Milyen volt a torna?
Tudom, mit akartam kérdezni: hogy állsz az angollal? Azóta is rendületlenül csináltad? Én azóta sem kezdtem el Kép

Ma sajna úgy felhúztam magam délután, mert a Takko-ban szerettem volna venni klassz pamutnacit, amit talán pocakosan is tudtam volna hordani itthon vagy esetleg még utcán is. 3 üzletüket jártuk végig, és sehol semmi. Még ez a hülyeség is felhúzott Kép
Viszont Marci remekül bírta a kocsikázást, dumált, brümmögött, nézelődött, mutogatott. Ez legalább jobb kedvre derített Kép

Hihetlen, Marcit letettem az ágyikóba és minden hang nélkül elaludt! Kop-kop!!! Kép

Elteszem magamat holnapra! Mindenkinek szép estét!
Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Nem tudom mi van Patrikkal,tegnap és ma este is egy órán át nem tudott este elaludni.Pedig egész délután az udvaron voltunk,még egy szép kis jégesőt is elcsíptünk.Kép
Viszont a nappali elalvás kb.5 percig tart.

Melinda!
Rajtam nem sok csodálnivaló van,fényképen meg főleg hülyén nézek ki.Kép
Retttttentő irigy vagyok Marcika alvókájára!Csak a felét esetleg nem küldenéd el?Kölcsönbe!Kép
Igazi kismami vagy,emlékszem,én is sokkal könnyebben felhúztam magam mindenen pocakosan.Kép

Györesz!
Mesélj,milyen volt a torna?Remélem helyettem is nyomtad!Kép

Saxi!
De aranyos vagy,hogy eszedben voltunk ma is!Kép
Remélem Édesapád nagyon örült!Isten éltesse sokáig!!!KépKépKép

Márti!
Nem ééééér!Hol a kép?Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Kata!
Hogy is mondjam, a tegnap éjszakai alvókáját inkább ne irigyeld, bármennyire is dicsekedtem. Meg is fogadtam, hogy be is fejezem Marci fényezését alvásügyben, mert bármennyire elaludt pikk-pakk 9-kor, viszont fél 11-től kb. 5-10 percenként felsírt és nem tudtuk mi baja. Talán rosszat álmodott, de amint megpróbáltuk - végső elkeseredésünkben - magunk közé venni, Kisnagysága hűen önmagához baromi jól kezdte érezni magát és vagy Gábor, vagy az én orromat fogta be, dumált, pörgött-forgott, tehát aludni nem akart. Egyszerűen köztünk nem tud aludni, inkább bulizik! Aztán visszavitte Gábor a helyére, hisz meg is nyugodott, de 10 perc múlva újrakezdődött a felsírás. Végül én mentem át hozzá és matracon próbáltunk aludni a földön. Kb. félórán keresztül küzdöttem Vele, mert ismét bulizni kezdett, aztán visszatettem az ágyába és ott nagy nehezen elaludt, persze én meg a földön fetrengtem. Egyikünk vacakabbul aludt, mint a másik, de legalább aludtunk valamennyit kb. 1-fél 2-től 8-ig. Ilyenkor nem tudom mi lehet Vele, mert kb. féléve csinált ilyet utoljára, amikor Nála kötöttem ki a földön. Remélem a köv. félévre letudva... Mondtam is Neki, hogy most még megcsinálom, de ha már bálna leszek, akkor már nem hiszem, hogy bevállalom a földet Kép
Ennyit a mi éjszakánkról! Remélem a Tiétek jobb lett!

Most viszont szabad vagyok, mint a madár, mert Gábor lement apjáékhoz Marcival. Én a múltkori műsorozásuk (mármint apósék műsora) után megfogadtam, hogy legközelebb tutira nem megyek le, vagy veszik a lapot, vagy nem, nekem nem hiányoznak. Azt hittem pihenni fogok, erre 1,5 órán keresztül olyat rohangáltam a lakásban fel-le: mosogattam, ruhát pakoltam el, felporszívóztam lenn, WC-t pucerájoltam, hajat mostam. Most egy kicsit hulla vagyok, de most már csak pihi jön!!!
Du. talán jönnek megnézni a házat és utána sétálunk egyet. Nálunk annyira szép idő van!!! Végre!!! Kép Kép Kép

Remélem mindenki örül a napsütésnek!
Puszi mindenkinek: Melinda (18+2)

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!

Sajnálom,hogy ilyen pocsék éjszakátok volt!KépMiénk a szokásos.
Viszont,ha jól éreztem,9-es versenyző mellett még két fogcsücsök kandikál.KépPersze nagyon nem tudtam megvizsgálni.Kép
Ma Patrikot nem fektetem le nappal,mert megőrülök az esti elalvásától.Tegnap,már majdnem elaludt,mikor sikrült kimondania:mama,hát ettől úgy bepörgött...Kép
Ahogy elnézem,lehet,hogy mindjárt elszundít a hintában.
Sajnos Õ nem megy el Apjával sehová,csak ha én is megyek,teljesen rám van nőve.Kép
Kíváncsi vagyok,Apósék mit lépnek,hogy nem mentél.
Remélem a mai vevők megveszik a házatokat!Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Kata!
Hajrá fogacskák!!! Marcinál is így volt, hogy az első 8 fog kibújása után nagy-nagy csend következett, majd utána rohamléptekben jött a többi.
Bealudt végül Patrik a hintában? Marci egy pillanatot nem aludt a séta közben, Gáborral hazafele nyomott 3/4 órát. Kíváncsi leszek meddig bírja...
Szerencsére Marci annyira nem anyás, hogy Gáborral és legfőkébb nélkülem ne menne el bárhová is sírás nélkül. Apóséknál is jól érezte magát. Gábor azt mondta Apóséknak, hogy itthon takarítok a háznézők miatt, valszeg bevették. Apósnak biztos nem esett le a tantusz, esetleg anyós kapisgálhatta a dolgot. Tök mindegy, én szörnyen jól éreztem magam egyedül a nyugiban. Még takarítani is jó volt így, pláne utána pihenni Kép

Na és azok a bizonyos képek! Csak 1 pocakos van, ami inkább hájas-pocakos Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok

Melinda
nagyon jók a képek, egész szépen gömbölyödsz már.
Remélem nálunk is úgy lesz a fogakkal mint nálatok volt, most 3 fogat látok jönni plussz a doki néni szerint jön mégegy. Szóval a 9.után remélem mi is bele húzunk és mire megjön a nyár túl leszünk a fogzáson.
Mulkor kérdeztél a pihenésünkről, Salgóbányán voltunk, Salgótarján fölött van, a hegyen. Csendes eldugott kis hely, tökéletes pihenésre.
Az unokanővérem volt még velünk, jó kis csaj bulit csaptunk.
Nagyon jó dolgod volt ma, takarítás pihi.
Jó, hogy Gábor ennyit segít neked.

tesze fel pár képet

Kép

Kép

Kép

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Minden visszaolvasás nélkül most csak a képekre reagálnék és én is tennék fel egy pár képet Norbiról!

Melinda!
Nagyon helyesek vagytok a fiaddal együtt a képen! A pocakod meg jól láthatóan gömbölyedésnek indult!

Márti!
Nagyon cuki a kis Gigi!!!!!!!!!

És akkor a képek! Bocsi ha sok leszek, de kikivánkozik!Kép Ezek között még nincs tapolcai kép, mert azt másik fényképezővel csináltuk.

Itt takarít Norbi:
Kép
Kép
otthoni motorozás:
Kép
egy kis hiszti:
Kép
fejenállás:
Kép
és végül a kedvenc képeim:
Kép
Kép

Mégegyszer bocsi, ha sok képet tettem fel!!!!!!!

Holnap írok is!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Melinda!
Magácska szinte fénylik!KépKépKépSzépen gömbölyíti a fészkét Pöttöm!Kép
Marci nagyon édes,nagyot nyúlt,ugye?
Patrik bealudt a hintában.Este pedig olyan cirkusz volt...Kép
Vevők jöttek?
Ha egyedül maradhatnék itthon,csak egy órácskát,én is boldogan takarítanék.De azt hiszem erre várnom kell még néhány évet.Addig boldogtalanul takarítok.Kép

Márti!
Végre!KépGigi csajosabb már nem is lehetne!Gyönyörű kis hölgy!De még a rongyójával a fején!...KépKépKép
Hány centi mostanában?
Nekünk is ilyen hintánk van,csak sárga.
Tényleg nagyon szép helyen voltatok!

Györesz!
Ennyire lefárasztott a torna?????

Saxi!
Milyen volt a buli?Csajszik hogy vannak?

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Szia Györesz!

Micsoda nagyfiú!!!!!Irtó jól áll Neki a szürke pulcsi!Ilyen takarítósegéd nálunk is elkelne!KépNagyon ügyi!
Patrik nem akar motorozni,látom Norbika már ebben is profi!Kép
Tökéletesen értem,miért azok a kedvenc képeid!!!KépKépKép
Várom a Tapolcán készülteket is!

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Saxi!
Aranyos vagy, hogy bulizás közben is Ránk gondoltál!Kép Na és milyen lett a buli végkifejlete? Minden jól sikerült? Apukád nagyon meglepődött?

Márti!
Ez a tali dolog nagyon jó ötlet! Talán úgy nekünk is sikerül találkoznunk!Kép
Én nagyon szeretek Norbival együtt aludni!
Mailbe elfelejtettem írni, hogy nem az Anitához mentem máshelyre tornázni, hanem a Krisztihez (nem tudom, hogy Õt ismered-e) a Csepel Fittnesbe, a csepelpályánál ami van! Nekem nem nagyon jött be a hely, de hamarosan újra kinyit a Plázába csak új tulaj lesz és az oktatók is visszamennek!Kép

Melinda!
Nagyon jó volt a torna, de teljesen szétcsúsztam, mert gondoltam, ha már elmentem akkor kapásból két órán maradtam: zsírégető (egy óra kemény ugrálás a steppadon), aztán meg pilates (ez nagyon jó, olyansmi mint egy jóga)!
Angol: rátapintottál az érzékeny pontomra! Folytatom az angolozást, de csak itthon! Az unokatesóm idegenvezető és jön a jó idő egyre több melója lesz és egyre nehezebb összehozni, hogy angolozzunk, így ezt most pihentetjük! Mivel a nyelvtani dolgokkal jól állok, így ráálltam a szavakra, mert abban van elég nagy hiányosság. Kiírtam egy halom szót meg kifejezést, mondatokat, amiket gyakran kell használni majd az irodába, ha visszamegyek dolgozni és azokat tanulgatom most!
Bocsi, ha most szenya leszek, de kicsit megnyugtató olvasni, hogy még az olyan jó alvó gyerekeknek, mint Marci is vannak néha alvásgondjai!Kép Persze azért drukkolok, hogy a közeljövőben ne forduljon elő semmi hasonló, de csak az állapotodra való tekintettel!Kép

Kata!
Szeretném ha leírnád nekem pontosan, hogy hogy kezdtétel Patriknál az esti, délutáni egyedül elalvást! Lassan kezd bennem érlelődni a dolog, mert muszáj lesz rászánnom magamat, Norbinak is meg kell tanulnia elaludni az ágyába!!!!!
Szombaton totál kivoltam! Imádom a Megasztárt, erre az én fiacskám az istenért nem akart elaludni és az egész megasztárból szinte semmit nem láttam!Kép

Ma megint motorral mentünk le! Norbi elmotorozott a játszóig, ott kipróbálta az összes másik kismotort és mikor megállapította, hogy a soderen egyik sem gurul rendesen otthagytuk a játszót és tovább motorozott. Lent voltunk másfél órát, ebből kb. egy órát végig nyomatta! Most alszik mint a bunda!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Györgyi!
Norbika annyira édes! Annyira cuki, ahogy a haja a homlokánál áll, mintha be lenne Neki szárítva Kép Igazi kiscsávós séró Kép Mindegyik kép nagyon klassz, és én is kapisgálom, hogy miért is az a bizonyos kettő a kedvenced Kép Fényképből pedig sosem elég!!! Úgyhogy még-még!!!
Várjuk a mai soraidat!

Kata!
Sajnálom az esti cirkuszt, most nálunk kimaradt. Még egy felsírás sem volt, ami azért egyszer úgy éjfél előtt azért gyakran előfordult. Viszont lefeküdt 8-kor (nappali alvás hiánya miatt), és 7-kor kelt Kép Mi zavarhatja meg ennyire Patrikot, hogy nem akaródzik lefeküdni? Mindent ugyanúgy, ugyanakkor csináltok?
Marcin igazán nem látom, hogy nyúlt volna, mert ugye minden nap látom Kép De aki ritkábban találkozik Õnagyságával, szerintük igen Kép Este le is mérem a magasságmérőjénél, aztán jelentek!
"Vevők" jöttek, de nem hiszem, hogy ők fogják megvenni Kép A pasi nem volt oda túlzottan. Nem baj, valaki egyszer majd csak...

Márti!
Nagyon aranyos Gigi, annyira megnőtt! Édes a kis pereputtyával és a "kendőcskében" Kép Szép helyen voltatok nagyon, a nagy csöndet idáig lehetett "hallani".
A fogacskákhoz szorítok, hogy pikk-pakk kinn legyenek. Szerintem Nálatok is beindulnak most nagyon, szerintem a 8. fog a választóvíz Kép

Marci éppen most próbál elaludni. Előbb már azt hittem, hogy itt a Kánaán, aztán jó 3 perces csönd után, megint elkezdett dumálni.
Ja és a pocakos fénykép már du. készült, amikor már egyéb tényezők is megnövesztették (reggeli, ebéd stb), reggelente mindig kisebb!
Ketteske rendületlenül rúgdos Kép Holnap megyünk uh-ra, izgulok ám már nagyon!

Puszi mindenkinek: Melinda (18+3)

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!
Mikor mentek holnap uh-ra? Mikortól izgulhatunk mi is? Lehet, hogy holnap kiderül ki lakik a pocakodba!Kép
Puszi

Kép
Kép
györesz

Szia Györgyi!

Most látom, hogy írtál!
2 óra torna?! Én azt hiszem negyedóra után beadnám a kulcsot, de ez az én szégyenem. Sajnos mire elkezdhettem volna valamit igazán sportolni és erőt is éreztem magamban, meg erős késztetést, megérkezett Ketteske (Õ persze nem sajnos!!!). Ismerem a Pilates-t, nem tűnik nehéznek, de azért megdolgoztatja az izmokat.
Miért is lenne a gyenge pontod az angol, ha egyszer csinálod? Ha nem a nyelvtanra kell ráfeküdnöd, akkor a szó-kifejezés tanulást úgyis először egyedül kell megtanulnod, aztán ha unokatesódnak is több ideje lesz, majd gyakoroljátok a használatukat is! Ügyes vagy!!!
Kis szenya!!! Értem, mire gondolsz, "örülsz" Kép Megnyugtató, hogy nincs tökéletesen alvós kölkec, ugye?! Kép
Motorozás Kép

Lányok!
Norbikán felbuzdulva, rakok fel én is egy porszívózó kiscsákót! Jó dolguk lesz a jövő feleségeinek Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép
bujka

Györesz!

Mintha sakkoznánk Kép
Negyed 1-re megyünk, remélem nem kell sokat várnunk (Marci egyébként is akkor aludna lassan). Remélem, hogy meglátjuk azt a bizonyos kis apróságot, vagy annak hiányát Kép

Tényleg, aki még nem voksolt, még leadhatja szavazatát Ketteske nemére vonatkozóan!!!

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!
Na jó ellevelezgetünk!
Haláli ez a kiscsávó! Olyan jót nevettem! Komolyan itt már egy egész takarítóbrigádot össze lehetne hozni! Hihetetlenek ezek a gyerekek, azt élvezik a legjobban, amit hamarosan utálni fognak!Kép
Puszi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Patriknak Boldog névnapot!KépKépKép

Gyönyörüek a képek.
Nagyon szépek a babák és a mamák is.
Melinda,tisztára irígy vagyok a pocakodra.Kép
Nagyon szép kismama vagy!
A dokker meg menjen a sunyiba a diétájával!!!!

Buli:
Hát sikerült igazi meglepetés bulit csinálni.
Apukám nagyon örült,de még anyukám is pedig neki nem volt szülinapja.
Mégegyszer köszönöm apukám nevében a köszöntőket.
Nagyon jól éreztük magunkat,igaz a lakásunk úgy nézett ki,hogy még én is alig ismertem rá.
Teljesen át kellett rendezni,hogy ennyien elférjünk.
12 embernek kaját készíteni,stb..,nem egyszerű dolog,főleg ilyen kis lakásban.
De végülis megoldottuk a dolgot,mert svédasztal volt,így mindenki akkor evett amikor akart,és főleg kiszolgálta magát,így csak időnként összeszedegettem a mosatlant,gyorsan elmostam,és így nekem is jutott időm beszélgetni.
Arról nem is beszélve,hogy nem gyűlt össze egyszerre egy csomó edény.
Szóval nagyon jó volt.
A kaják is fincsik lettek,tesómmal lebeszéltük,hogy ki mit csinál,így jól működött a dolog.
A tortát én csináltam,egy kicsit szokatlan volt mert apukám nem szereti az édeset így olyan tortát készítettem neki,amiben,főtt tojás,füstölt tarja,zöldhagyma,lilahagyma,zöldpaprika,volt és isteni finom lett.
Arra tettük a gyertyákat és azzal köszöntöttük.
Isti lefotózta,majd felteszem a képet.
Este 7-ig maradtak,a vendégek,és akkor is inkább a gyerekek miatt mentek haza,mert ők már nagyon ki voltak dőlve.
Lilike volt a "mókamiki"mindenkihez odament,rávigyorgott és kért a tányérjából egy falat hamit.Annyira cuki volt,és minél jobban nevettünk rajta annál jobban csinálta.
Bogikám is nagyon élvezte,egész nap ugráltak nővérem lányaival.

Ma voltunk Liliánával az utolsó,vizsgálaton.
Minden rendben van,már nem kell mennünk.

Hát ennyit rólunk,most megyek mert Bogikám holnap kezdi az ovit és még vasalnom kell az ágyneműjét.

Mindenkinek sok puszi,Saxi
saxi

Sziasztok!

Saxi!
Jó volt még olvasni is, hogy ilyen klasszul sikerült a meglepetés Apukádnak Kép Hát még ott lenni Kép Lilike édes lehetett, ahogy mindenkitől kunyizott, Bogi pedig, ahogy hancúrozott az uncsitesókkal Kép Ügyes voltál Te is nagyon, hogy ilyen ügyesen, gördülékenyen meg tudtad szervezni a bulit!
Most már remélem 1000%-ig megnyugodtál Lilikével kapcsolatban Kép
Köszönöm a bókokat Kép

El is felejtettem Nektek írni, hogy két napja már nincs reggeli szopija Marcinak. Most még sikerült úgy megoldani, hogy Gábor itthon volt, amikor kelt, így Õ ment be hozzá, így nem látta meg rögtön anyát, akit összekapcsolhat ilyenkor a reggeli szopival. Holnap szabin lesz itthon Gábor (az uh miatt Kép), viszont utána én megyek be hozzá valszeg elsőnek. Remélem addigra már annyira nem él benne a szopi. Mondjuk eddig sem mutatkoznak rajta különösebb elvonási tünetek. Bezzeg rajtam... Nekem annyira rossz, hogy van, de nem adom Neki oda.
De most már tényleg muszáj csinálni valamit, mert szörnyen érzékenyek a melleim és mivel már csak a balból szopizik, egyértelmű, hogy az érzékenység a terhességgel függ össze. Nagyon fáj a szopi közben is. Másrészt Ketteske szopijáig szeretném magamat egy picit pihentetni. Persze ahogy szopizik majd Ketteske, a tejecskéből természetesen Marci is fog kapni, de kizárólag cumisüvegből. Cicire nem szeretném visszaszoktatni.
A teljes elválasztást Marci 16 hónapos korára tervezem, április elejére, amikor épp félidős leszek. Szorítsatok nekünk Kép Köszönöm!

Annyira akartam még valamit írni, de már megint elfelejtettem.

Ha holnap délelőtt nem jönnék, akkor kérnék sok-sok drukkot a negyed 1-es uh-hoz! Ezt is köszönöm Kép

Puszi Mindenkinek: Melinda (18+3)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Nagyon élvezem a jó időt!Fiúk egész nap az udvaron voltak.Patrik 2 és fél órát aludt nappal,ami Nála rekord,és este is nyugi volt, 9-re ágyban feküdt mindkét gyerek.Kép

Melinda!
Holnap nagyon-nagyon fogok gondolni Rád negyed 1-kor!KépKépKépPatrik is a 18.heti UH-on mutatta meg nyilvánvalóan,hogy bizony Kata nem fog copfokat gyártani.Kép
Kíváncsi vagyok,Marci követeli-e a reggeli cicit!KépSzopi ügyben is számíthatsz a drukkokra!Kép
Patrikot szerintem a sok fogacsak zavarja meg,mutatja is ,hogy fáj(fá Kép )és ilyenkor be kell kenni.Most gyógyszertári ecsetelőt használunk,ez úgy tűnik,hogy jobb.
Marci is nagyon aranyosan takarít!Emlékszem,Raul milyen lelkes volt ilyen idősen,bezzeg most...
Anno a mi lakásunkat is rengetegen nézték meg,végül mégis egy ügynökség adta el.

Györesz!
Elgondolkodtam,hát nem biztos,hogy segítség leszek az altatással kapcsoltaban,mert majdnem végig bent maradok Patrikkal,míg elalszik.
Nekem az volt a fő szempont,hogy ne kelljen Vele járkálni,kézben tartogatni,és,hogy éjjel ha felébred,tudjon visszaaludni.
No,azért leírom nagyjából.
Nappali alvásnál kezdtük,szopi után elsoroltuk,hogy alszik a cica,kutya,stb.Utána betettem az ágyába kb.100 darab plüssel együtt,és azokat is lefektettük.Két alkalommal volt némi sírás,de nem komoly.Másnap,a nappali alvásnál már meg sem nyikkant.De igényli azóta is a rituálét.Most,hogy ennyi foga bújt ki,a hátát is simogatom,de nem veszem ki.Mondjuk,már nem is kéri.Mikor már nem álldigál fel,lecsendesedik,akkor kiosonok,és jöhet a TV-zés(persze előtte Rault is lefektetemKép ).Később betakargatom.
Van,hogy 5,van,hogy egy óra az egész.Fogfüggő.Kép
Bár Patrik nem mutat érdeklődést a takarítás irányába,de szemetelni kitűnően tud.Légyszi vegyétek be Õt is a csapatba,és akkor tuti lesz mit takarítania Marcikának és Norbidnak.Kép

Saxi!
Örülök,hogy ilyen jól sikerült a buli!Biztosan elfáradtál,de gondolom fel is töltődtél tőle.Kép
Képek készültek?
Apropó,adós vagy még a jelmezes képpel is!Kép
A torta is biztos nagyon fincsi volt!
De jó,hogy Lilikével teljesen túl vagytok a műtéten és minden rendben!!!Kép
Ágyneműt is Nektek kell vinni az oviba?Itt csak a pizsit viszik.Ahány ház...
Köszönöm Patrik nevében a névnapi köszöntést!Kép

Puszi mindenkinek!

Tolsztoj 2

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok

Saxi
nagyon örülök, hogy Lilikénél minden oké,és vége enenk a rémálomnak. Nagyon ügyesen túl küzdöttétek magatokat rajta.
Leleki szemei előtt látom ahogy a két gyönyörű lányod levesz mindenkit a lábáról buli alatt.
Ügyes vagy, hogy két pici mellett ilyen jól sikerült megszervezned, kivitelezned az egészet.

Melinda
megy a drukk, az uh-hoz is, ti kis kíváncsiak.
Nálunk Gigi ilyenkor mutatott be a dokinak emlékszem.
Szopi biztosan sikerülni fog, már nagy fiú Marcika.

Képzeléjétek el ma két nagyon kellemes dolog történt velünk. Mennünk kellett a Heim Pálba csípő kontrollra, 10.30-ra volt időpontunk, felmentünk millió gyerek, egyből rosszul lettünk, levetköztünk, Gigi bevackolta magát apa ölébe erre jön a nővér és szólít bennünket.
Sőt 3 jó dolog. Gigi csak nevetett és szemlélődött benn, nem sírt. Vizsgálat oké.
A doki ajánlott egy cipő fajtát neki, természetesen lehet a folyosón kapni, na gondoltam biztosan jól lehúznak bennünket. És csalódni kellett 2 párat vettünk 11ezerért, a Sandicból 1 pár kerül annyba. Szóval szuper a mai napunk, és ragyogóan süt a nap.

Puszi mindneknek
Márti
márti05

Sziasztok!

Imádom a tavaszt!!!!!KépKépKépKépKép Ha holnaptól tényleg esni fog, hát nagyon fogok sírni!!!!!!

Saxi!
Biztos nagyon jó lehetett a buli, a lánykák meg gondolom fokozták a nagyszülők hangulatát!
Örülök, hogy Lilivel minden a legnagyobb rendben!Kép

Melinda!
Lélekben Veletek vagyok!
Szopielhagyáshoz drukkolok! Akkor most még egyszer kap szopit Marci?

Kata!
Az én fő szempontom is, hogy ne ölbe aludjon el Norbi! Hamarosan összeszedem minden akaraterőmet, energiámat és megpróbálom bevetni a Kata módszert, remélem Norbinak is tetszeni fog! Még nem érzem magam elég erősnek, úgyhogy azt hiszem kicsit még húzom a dolgot, de már nem lehet sokáig, hisz hamarosan bölcsi!Kép
Szemetelős PatrikKép, ha a fiúk benne vannak, akkor csatlakozhat Patrik, legalább jobban lefárasztja a srácokat!Kép

Márti!
Örülök, hogy ilyen sok jó dolog történt Veletek!!! Várom ám az e-mailedet a beszámolóval!Kép Tudod mire gondolok!Kép

Nálunk minden ok! Egész délelőtt kint voltunk, motorozás, játszóterezés, motorozás, ebéd, szunya!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Most csak a tortárol rakom fel a képet,mert még van egy csomó dolgom.
Csak 6 gyertya volt rajta,a nullát oda kell képzelni.KépKépKép
Ha este lesz időm még írok.
Tudom,hogy jelmezes képet is igértem,majd jön az is.Kép

Kép

Puszi,Saxi
saxi

Sziasztok!

Ne haragudjatok, nincs időm visszaolvasni, így csak magunkról írok röviden.

Megvolt az uh Kép Minden rendben van, a fejmérete alapján megfelel a korának, tehát a körülbelüli 19 hétnek. Sajnos azt nem tudtuk meg, hogy kisfiú-e vagy kislány, mert úgy ült, hogy tökéletesen mindent takart magából Kép Gábor egy kicsit szomorkás volt miatta, de én tulajdonképpen a szívem mélyén örülök is, mert így egy ideig még kislányként gondolhatok rá Kép Kép Kép
Valószínűleg azért érzem ilyen klasszul Ketteske mozgását, mert a lepény a méh hátsó falán tapad, míg Marcinál az melsőfalon volt.

Köszönöm szépen a drukkokat Kép

Mindenkinek sok-sok puszi: Melinda (18+4)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok

Saxi
fú ez a torta képen mégcsábítóbb mint ahogyan elképzeltem.

Melinda
örülök, hogy ketteske jól van és minden rendben van vele. Akkor most pár napra megnyugodhatsz, hogy minden oké, tudom egy két nap és ismét jön a biztosan minden rendben, fú már fél napja nem érzek semmit, bár csak láthatnám... emlékszem ám még ezekre. Ez az egész egy hatalmas nagy csoda.
Milyen jó, hogy mi nők vagyunk terhesek és szüljük meg a babákat, szegény pasik csak sejtésük lehet az egészről.

Györesz
tudom, tudom

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Saxi!
Leírhatnád ennek a tortacsodának a receptjét!!!!

Melinda!
Nagyon örülök, hogy minden rendben, sokat gondoltam Rátok és hát Gáborhoz hasonlóan egy picit én is csalódott vagyok, hogy nem derült ki Ketteskéről, hogy hugi lesz-e vagy öcsike!!!Kép Egy kolleganőm szintén kisbabát vár, már a 32. hétbe van és pont ma tudták meg, hogy kisfiuk lesz, eddig rejtegette magát a kis picuri! Remélem nálatok hamarabb felfedi a kis titkát!Kép

Márti!
várom, várom

Norbival szinte egész nap lent voltunk leszámítva azt a kis időt míg evett meg aludt. Délután lementünk 3 körül és 6-ig lent voltunk, jól le is fáradt a lelkem, remélem ez éjszaka is érezhető lesz!Kép

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Kata!
Eddig tényleg semmi gond, hogy nincs reggel szopi, remélem holnap sem lesz, amikor én kapom ki az ágyból.
Patrik nagyon édes lehet, ahogy mutat a fogára, hogy "fá". Szegénykém, a szívem szakad meg érte.
Szerintem is "besegíthet" Patrik a takarítóbrigádnak Kép

Márti!
Örülök, hogy jól sikerült a napotok! Sok-sok "apróság" is fel tudja villanyozni az embert Kép
Giginek pici korában volt problémája csípőjével és azért kellett kontrollra menni? Nekünk nem kell menni...
Én is ezt "vártam", ezt az agyonaggódást, de most valahogy nincsen annyira. Hülyén hangzik, hogy a rutin, de tényleg ég és föld a két terhesség és a paramennyiség. Aztán még most jön a második fele, ki tudja...

Györesz!
Igen, már csak este szopizik. De ma is csillagokat láttam a fájdalomtól. Egyébként már egyre inkább látszik Marcin is, hogy nem igényli különösebben a szopit, mert ezt az egyszeri estit is lezavarja max. 5 perc alatt. Ma pl. a szopiba belebüfizett és utána már vissza sem kéredzkedett, így összvissz 3 perc volt az egész.
Remélem azért a 32. hétig nem kell várnunk, hogy megtudjuk mi is van a lábikái között Kép
Azért én is leírom, mi hogy csináljuk az elalvást. Hozzá kell tennem, hogy Marci az elején sem sírt, ha ébren volt és kimentem a szobából, így mi kivitelezhetjük úgy, hogy nem vagyok benn vele a szobában, míg elalszik.
Elalvás előtti rituálé nálunk is meg van: peluscsere, anya behúzza a sötétítőfüggönyt, aztán kb. fél-1 percig ringatom az ölemben, Marci ilyenkor a vállamra hajtja a fejét. Aztán be az ágyba, betakarom, odahúzom a Macit (nem Marci!!!) és simogatom Marci fejét. Szép álmokat kívánok Neki és a Macinak, elmondom milyen ügyes fiú, hogy egyedül alszik és ilyen nagyokat. Ez a simi kb. 10-15 másodperc, aztán kijövök. Ajtót résnyire nyitvahagyom és hallgatózok a szomszédból. Van úgy, hogy kapásból elalszik egy kis dumcsi közben, de van úgy, hogy 15-20 percen keresztül járok vissza visszafektetni (felállt, felült), betakargatni. Aztán legvégén beájul. Sok szerencsét Nektek is!!! Kép

Saxi!
Tegnap elfelejtettem írni, hogy nagyon tetszett a tortaötlet! Györeszhez én is csatlakoznék, kérjük szépen a receptet!!!

Olyan érdekes, én sem értem magamat, de abszolúte nem törődök vele, hogy nem tudtuk meg a nemét. Engem teljesen kielégített az a tény, hogy minden rendben. Nekem most ez annyira elegendő. Azért a 30. heti uh-ig beiktatunk egy 4D-set, ahol azért remélem többet látunk, mint ma Kép

Köszönöm szépen a szopis drukkokat! Most úgy néz ki, hogy nem lesz nagy gond, de nyugtával dícsérd a napot!!!

Mindenkinek jó éjszakát!
Puszi: Melinda (18+4)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Csak néhány sor,úgy látszik a jó levegő engem is elnyom.KépEgész nap kint voltunk.Kép

Saxi!
Szuper a torta,recept engem is érdekel!Kép

Györesz!
Kíváncsi vagyok,milyen lesz az éjszakátok!KépMajd írj,ha jön a nagy egyedül elalvás tanulás!Kép

Márti!
Jó volt olvasni a soraidat,örülök,hogy ilyen jól sikerült a mai napotok!Kép

Melinda!
Örülök,hogy a Kis Titokzatossal minden rendben!!!KépMajd hamarosan kiderül,hogy ki is rejtőzik odabenn:KépKép?KépKépKép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Melinda!
Neked hatalmas mákod volt, hogy Marci ilyen jól vette az akadályt, amikor megtanult az ágyába elaludni! Szerintem kevés gyerkőc van, aki cicin elalvás után ilyen jól tűri, ha anya a kis rituálé után kimegy a szobából! Igazán rendes gyerek ez a Marci!Kép Multkor amikor ment a Megastár és nem akart N elaludni, akkor betettem a kiságyba odaadtam a kutyusát, hogy altassa el, meséljen neki valamit, stb. és mondtam, hogy anya addig átmegy a másik szobába, na kb. egy percig volt el a kutyusával, aztán jött a kiabálás anyának, aztán a sírás, én átszoltam Neki, hogy altassa a kutyust, na akkor megint fél perc csend és újra sírás, akkor bementem, hogy a zsiráfot is felkelti, ha így kiabál és megint elmondtam neki, hogy ott a kutyus........, majd kimentem, de akkor már annyira elkezdett sírni, hogy kivettem az ágyból! Amúgy az a tervem, hogy mellette maradok amíg el nem alszik, legalábbis az elején majd, csak hát multkor kisérleteztem egyet, mert annyira akartam nézni a Megasztárt! Most még agyalok ezen az egészen, meg gyűjtöm az erőmet, de még várok!Kép

Kata!
A mostani éjszakánk annyiban különbözött, hogy nem éjjel 1-2 körül kelt fel és vittem át magamhoz, hanem olyan 4 körül! Viszont sokszor felsírt álmába, így én keltem rendületlenül!Kép
Amint bevetem a Katamódszert írni fogom!Kép

Képzeljétek szombaton megint elmegyek egy kicsit szórakozni két barátnőmmel (szintén anyukák)! Remélem jó lesz és Norbival sem lesz gond!

Nálunk még nagyon jó idő van!Kép Nálatok?????

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Van egy percem,gyorsan leírom nektek a receptet.

Fesztivál a neve a tortának,ne kérdezzétek miért mert nem tudom.Kép
Különben nem muszáj tortának megcsinálni,lehet őzgerinc,vagy sima kenyérforma,is.

Hozzávalók:

20 dkg gépsonka,vagy füstölt tarja
6 db főtt kemény tojás
1 fej lilahagyma
2szál zöldhagyma(zöldjével együtt)
4-5 db csemege ubi
1 alma
1 zöldpaprika
2dl tartármártás(házi készítésű:
teföl,majonéz,mustár,citr.lé,
csip.cukor,só,bors)
4 dl húslé(kockából)
2 púpozott ek.zselatin

A hozzávalókat felkockázni,és leönteni a tartárral.
A vizet felforrósítani de nem forralni!!
Felodani benne a húsleveskockát,és jó elkeverni benne a zselatint.
Az egészet egy nagy tálban jól összekutyulni,és vajazott formába önteni.
Dermedésig hűtöbe tenni.

Most rohanok.
Puszi,Saxi
saxi

Sziasztok!

Györesz!
Nagyon is tisztában vagyok, hogy óriási szerencsénk van Marci alvókájával, fogmanójával és még sorolhatnám. Hálát adok érte az égnek! Kép Persze, így Nálatok a mi "altatási" módszerünk nem jön be, ha Norbi kis idő után sírdogál és kiabál Utánad Kép Nagyon-nagyon sok erőt kívánok és mérhetetlen kitartást! Remélem a sok összegyűjtöttet nem kell mind felhasználni Kép
Nálunk is tuti idő volt ma, de csak teregetni mentünk ki Marcival, mert aztán hajat mostam és féltem, hogy megfázok. Délután meg pocakos kismamik voltak nálunk, így "miattuk" voltunk benn. Remélem még holnap is kitart a jó időből.

Kata!
Mi is nagyon reméljük, hogy legközelebb megtudjuk, hogy a Kis Titkolózós mit is titkol olyan nagyon Kép De nem baj, addig is kislány van a pocimban Kép
Remélem azért ez a jó idő még ma elnyom Kép

Saxi!
Köszönjük a receptet!!! Biztos, hogy megcsinálom, mert tényleg egyszerű Kép

Zsófi!
Te is nagyon rég voltál Kép Bencének egy kicsit megkésve, de nagyon-nagyon boldog névnapot kívánunk!!! Kép

Kép

Ma pocakos kismamatársak voltak nálunk látogatóban. Képzeljétek, a topikban, ahová Ketteske kapcsán írogatok, már 4-en vagyunk érdiek Kép Így sokat tudunk találkozni, már kétszer összeröffentettük a társaságot. Marci mindenkit elbűvölt eddig Kép Remélem, hogy Veletek is hamarosan találkozhatunk!

Kérek, sok-sok pozitív gondolatot holnapra, Marci holnap kapja a 15. hós oltását!

Mindenkinek sok-sok puszi: Melinda (18+5)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok

Melinda
holnapra megy a drukk nektek.
Látod mennyi új barátod lett hírtelen Érden, és mégis el akarsz költözni, távol anyósék szeretetétől. Ejnye bejnye!

Olyan jó lenne ha ez a szép tavaszi idő még egy jó darabig maradna. Ma egész nap Gigivel voltam, délelőtt 2 órát sétáltunk játszóztunk, és délután is kint voltunk. Ráadásul több hónapi lemondás után végre sikerült Györeszékkel találkozni. Nagyon aranyos Norbika, igazi minta baba, tudom csak a lakáson kívül az, de akkor is az volt. Okos, szemlélődő, huncut, nagyon huncut, olyan szép formás, és vagány nagyfiús, egyszóval tündéri. Gigi lányomat is teljesen megszédítette, folyamatosan ment és puszikkal halmozta el. Sejtettük, hogy ebből még nagy szerelem lesz. Nagyon jó volt talizni, szóval mi már hangolódunk a talira.
Viszont az éjszakánk csapnivaló volt, hajnali kettőkor Gigi tévézni, hintázni, autókat nézni és sorolhatnám még mi mindent szeretett volna csinálni, sejthetitek milyen boldog voltam tőle.
Délben gondoltam én is lepihenek vele, erre pont akkor kezdtek fúrni a házban, szerencsére Gigit nem zavarta, engem viszont annál inkább. Szóval nem alvás, és a sok friss levegő megtette hatását, szédelgek az álmosságtól.

Puszi mindenkinek
Márti

Kép
márti05

Sziasztok!

Na csak gyorsan, mert mindjárt jön a Született feleségek!Kép

Szóval mint ahogy írta Márti ma végre valahára sikerült találkoznunk! Hát egy tünemény a kis Gigi, nagyon ügyesen beszél már! Mondta, hogy hinta és amikor megunta, akkor bejelentette, hogy kész!Kép Amikor meg kekszet kért, akkor mondta, hogy kérsz! Szóval nagyon édes volt! Na és ami a legjobb volt, hogy totál rákattant Norbira!Kép Ezt most szó szerint értsétek: többször megragadta Norbi kabátját, magához húzta és addig puszilgatta míg Norbi türte!Kép Persze azért Õ is kapott puszit Norbitól, de Norbi csak akkor adott, ha megkértem rá, viszont Gigi kérés nélkül csókokkal halmozta el Norbit! Hát nem hiába, hisz olyan jóképű, hogy már most leveszi a lányokat a lábukról!Kép
Amit írt Márti, hogy Norbi mintagyerek kint, hát ez tényleg így van mostanába! A kinten azt kell érteni, hogy a játszón vagy ha valahol vagyunk, ahol szintén van kisgyerek. Tegnap pl a játszón, csak nézelődött, szépen homokozott és türte, ahogy más gyerekek kikapdossák a kezéből az autóját, lapátját, vödrét! Ez biztos változni fog, de most nagyon kis csendes, ellenben itthon Õ a ház ura!Kép

Na megyek tévézni!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Mi is kint voltunk egész nap,délután játszóztunk.Kép

Melinda!
Jó lehet,ennyi pocis érdi kismama!Kép
Holnapra megy a drukk-Patriknak ez volt az első oltás,ami után nem volt semmi gáz.(Kivéve pici hőemelkedést egy hét múlva).

Györesz-Márti!
Szuper lehetett a minitali,képet nem csináltatok?Kép

Györesz!
Szombatért irigy!Bulizz helyettem is!KépNorbi nem sír éjjel,ha nem Te mész be Hozzá?

Saxi!
Köszi a receptet!Ha lesz időd,írj,hogy vagytok!Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?