Sziasztok!
Kivagyok, mint egy lo
Penteken voltam munkahelyi buliban, vegre kitancoltam magam, gyerkochoz se kellett hazarohanni, ejfel utan ertem haza. Aztan persze fejes, hogy a gyerek ne legyen szalonspicces mar kora reggel. Eleg macera volt, mivel mar regota nem fejek, ezt kihagytam volna szivesen. De megerte
Szombat reggel persze gyerkoc nem volt tekintettel anyga almossagara, kelni kellett. Na azt az izomlazat, alig birtam moccanni
Aztan nyakamba vettem a varost, ajandekok beszerzese celjabol. Es utana este 7-kor meg atmentem a Hugomekhoz, naluk van otthon szines nyomtato, ejfelre ertem haza. Reka elaludt mar. Persze ruhastul
Igy atoltozes, kis szopi, egykor "mar" aludtam is. Jovo evi naptart nyomtattam, ezt Anyumek kapjak ajandekba, minden honapon egy-egy Reka-kep van, szerintem ennek fognak a legjobban orulni
Ma csak a varosba mentem reggel
Naptart fuzetni, emg elmaradt ajandekokat beszerezni, aztan rohanas haza, mert 2-re vendegek jottek. Most mentek el, Apa tescoba ment kajaert, gyerkoc alszik, en meg vegre pihizek
Alvas: en kezdetektol /elso 2 ejszakat kiveve/ kulon szobaban altatom ejjel Rekat. Mert: en nem tudok nyugodtan aludni, ha ott van mellettem, ad1 minden mozdulatara megriadtam, ad2 allandoan bennem volt, nehogy rafekudjek, moccanni se mertem almomban /aptyat parszor orrbavertem mar a par egyutt toltott ej alatt, persze veletlenul;)/ ad3 aptya is forgolodos, o sem aludt jol, es a gyerek... hat az aztan az igazan orokmozgo, rendszeresen fejjel lefele ebredt. Most mar "csak" keresztbefordul, de csak azert nem fordul meg, mert nem fer el
Szoval nekunk ez valt be, igy mindannyian jol alszunk, kipihenjuk magunkat. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem lenne jo egyutt szuszogni a babaval, csak felhotlenul nekem nem megy. Szerintem ugyis mindenki azt valasztja, ami neki jo, nem az elvek dontenek ugyse
Detti,
a gyumolcslevek hatasarol itt Agci tablazata:
Hipp gyümölcslevek (3 hónaptól): széklethatás
c-vitamin vegyes gyümölcslé normalizáló
alma-szõlõ-meggy nektár c-vitaminnal normalizáló
alma sárgabarackkal normalizáló
alma-szõlõ gyümölcslé normalizáló
alma-marakuja-narancs gyümölcslé lazító
sárgarépa-ananász-narancs c-vitaminnal normalizáló
alma-narancs-banán c-vitaminnal lazító
színtiszta sárgarépa ital szilárdító
õszibarack-ananász nektár lazító
sárgabarack ital normalizáló
sütõtök-alma nektár normalizáló
multivitamin vegyes gyümölcslé (7hótól) normalizáló
En ellene vagyok az ivoleveknek, eddig nem talaltam olyat, amiben ne lett volna cukor /mondjuk olyan veszettul nem is kerestem, ez teny/. Igyon forralt vizet, ha szomjas. Nagyon nem tetszenek azok a gyerekek, akiknek egesz nap szajaban log az edes lottyos cumisuveg, a fogaknak sem sem tesz jot, tuti. Tudom, hogy Ti meg nem isztok egesz nap, de ez sokszor odavezet, gyakran kenyelmi okokbol.
Ha azert kezded meg a hozzataplalast, mert bevallasod szerint 1, keves mar a tapszer a gyereknek vagy 2, mert felsz, hogy elfogy a tejed es nem tudsz mit adni neki, mert nem fogadja el, szoval ezek egyike sem indokolja az ital ilyeten formajat, mert ez egyikre sem megoldas.
Ja, es kihagytam az arakat, harmadik erv az italok ellen. Ha raszokik, egesz szep kis penzt tud elnyelni naponta. Abbol inkabb vennek neki valami mast
Nade ezt is anyaja valogatja, ez csak az en velemenyem. Ha mindenkepp itatni akarod, szerintem varj par napot es valassz valamelyik nem lazito-hatasubol, es ha az sem jo, akkor tuti igy jelzi a szervezete, hogy meg nem alkalmas az ilyenfajta kajara. Nem kesel le semmirol, lesz ideje annak a gyereknek meg 80 evig ilyeneket inni
Holnap meg egyedul leszek, de aztan utana
Megegyeztunk Apajaval, O nem foz unnepek alatt /csak nagyon egyszeru, tepsis kajakat/, en meg nem sutok tobb sutit, anyuektol ugyis kapunk eleget. Pihenuuuunk
Volt mar valaki szankozni a babajaval? MEkkora kortol lehet veluk menni? Ha meg nem tud ulni, de Aptya elbir kettonket is /meg a szanko is
/, akkor lehet?
Sheila,
megneztem Melissat a kepen, szep kislany. Ha nem mondod, hogy elo cica van ott, eszre se veszem a sok jatek kozt
A jovo evi talit meg megszervezzuk. bera, jossz?
Zsani,
Teged is meglestelek, latom Julit is neha jobban erdekli a vilag /beleertve Teged is/, mint a kajcsi
Na, hagyok helyet nektek is.
-Afonya