2004.07.06 09:07
Szerző: tandi
Sziasztok!
Ezer éve nem jártam erre.
Mire elolvastam amit mindegyikőtök írt, hát nem semmi, termeltetek rendesen.
Egynek örülök, hogy mindenki jól van, hála az égnek.
Szia Barátnőm!
Hogy vagy?
Végre már tudok írni, kicsit idegesítő volt a tegnapi napom, de most már nyugodtabb vagyok.
Mondtam Gyurinak Törekit, olyan semleges volt a válasza, kérdeztem van e valami baja, de azt mondta, hogy igazából ő már beleélte magát, hogy megy a Budával csempézni, gondolom túl akart lenni rajta.
Hát meglátjuk, de mondtam neki, hogy ha nincs kedve menni Törekibe akkor menjünk át este, arra azt mondta, hogy oké. Hát meglátjuk, hogy melyik jön be. Inkább csak nyűgös és fáradt volt, hazaért kilenc órára, hogy ő nagyon éhes, még jó, hogy kész lett addigra a kaja.
Jól bekajált meg még mára én is vittem a melóba, meg ő is.
Tegnap örültem nagyon, hogy a doki jókat mondott.
Ma felhívom a Kórházat, hogy mikor mehetek, csütörtökön, vagy pénteken AFP-re?
Kispocak hála az égnek jól viselkedik, képzeld Pálfalvi azt mondta, hogy szerinte az ultrahangkép alapján kisfiú lesz.
Hát meglátjuk, de szerintem is, szóval Teller Tamás lesz.
A kislányon még mindig gondolkodom, nem tetszik igazából annyira az Enikő, inkább tetszik a Teller Bernadett, vagy Teller Diána, Teller Edina, Teller Réka, Teller Vivien, Teller Mercedes.
Hát de Gyurinak egyik sem, talán még a Dia vagy a Bernadett, szóval, nem lesz egyszerű.
Úgy döntöttem, hogy meg fogom venni az utónév könyvet, és akkor talán abból már okosabbak leszünk.
Képzeld bátyám párja tudod az Edina, na az ő Öccsének a barátnője a Csilla is terhes 8 hetes.
23 éves a lányka a Zsolti meg 26-27 körül, megyünk esküvőre, szept. 18-án szombaton.
Hát annyiból nem örülök neki, hogy akkor én már 7 hónapos leszek, nagy pocakkal egy esküvőn és akkor még meleg szokott lenni, hát nem nagy kedvem van hozzá, de nagyon örülök nekik tényleg, csak megint ruhát kell vennem és azt sem tudom, hogy milyen legyen, arra gondoltam, hogy talán ilyen kis tunikát vajszínben, hozzá szoknyával felsliccelve oldalt, kis világos szandival.
Meg valami felsőt viszek hozzá. Egy gonddal több, mert ajándék ugye, pénz már megint.
Inkább már megvenném magamnak a cuccokat amik kellenek, meg a babának, még arra is félre kell tenni pénzt.
Nem lesz egyszerű, csak azon filózom, hogy mikor menjek el vásárolni.
Veled minden rendben?
Mikor mész 18. hetes ultrahangra?
Viszel kazit? Én igen, engem nem érdekel, hogy mennyi, de én már nem megyek el azért máshová, hogy olcsóbb legyen, úgy szeretném megmutatni a családnak. Szerintem ez mindent megér.
Egy örök emlék.
Jó lenne sokat dumcsizni, meg jókat főzni.
Kicsit elkapott az allergia, de egyébként lemennék azért Törekibe, jó lenne.
De az is jó lenne, ha az idő is nekünk kedvezne.
Szerintem inkább Gyuri most megint nem tudja, hogy hol áll a feje.
Tudod ő is csinálná a küszöböt otthon, meg a reluxákat, szóval sok minden van hátra, és izazából az bosszantja, hogy nincs ideje még arra sem, hogy egy jót sörözzön Tomival, mert egyfolytában jár az agya a munkáján, meg a babán, meg inkább az anyagiakon. Én már mondtam neki, hogy egyszer ebbe fog beleőrülni, hogy mindenen rágódik, főleg a pénzen.
Én ebbe bele sem gondolok minek, úgy sem lesz több, akkor meg mit erőlködjek, el kell fogadni ami van és abból kell gazdálkodni, mondtam én az uramnak, eszünk nehezebb időkben zsíros kenyeret, és majd lesz jobb.
De azért nem ilyen rossz a helyzet, csak Gyuri mindent túldramatizál.
No lassan abbahagyom, eleget dumáltam már megint, most TE JÖSSZ!
Írj.
Pusza: ANDI