Új privát üzeneted érkezett!

Katica: jobbulást

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Katica: én is jobbulást kívánok!!!

Winnie: gratula a kisfiúhoz!!

Lassacskán (reméljük) már nálunk is kiderül, hogy kit várjunk :D

Csöre: így már világos az UH téma :) -és ki tudja akkor lehet, hogy neked is mond már valamit az orvosod a baba neméről :D

Nem is mondtam még nektek, de "hivatalosan" is mocorog már a baba!! péntek este óta már többször is éreztem :D :D :D

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Krisztina: gratula a mocorgáshoz :) tök jó :) nekem is mocorog, de elég rendszertelenül... ma meg feszült a pocó ezerrel :(
Nem hiszem, hogy tud mit mondani, meg úgysem hiszem el :D majd 2 hónap múlva... :D de a tippjét azért megírom :)

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Katica, jobbulást Neked is.... én már javulgatok... de még azért elég gáz...

Csöre, az a baj, hogy én utálom a gyógszereket, mármint lenyelni, így ha csak lehe,t kerülöm a tablettákat, főleg, h MB6-ból vagy 6-ot kéne szedni... Rékával még azzal indultam, aztán körbejártam a piacot magnéziumkészítményekért, találtam cukorkát, na az is gáz volt, és sok kellett belőle, így maradt a pezsi :)... és vállalom a hányingert :)

Kriszta, gratu a mozgihoz!

KépKép

KépKép
winnie27

Sziasztok!

Ma sem jött még meg az AFP eredményem. :cry: Megörjít ez a várakozás.

Katica!Jobbulást neked!

Winnie!Én 7 hetes kotom óta szedem a Magne B6-ot :? 3X2-t :?
Kész anyagi csőd :)

Képzeljétek el,tegnap ebéd után kiakartam hívni a dokit Jázminhoz,mert 39,8 volt a láza,és nem akart lejjebb menni.Tárcsázom a számot,beleszól a telefonba egy fiatal csaj(simán letegezett).Mondom mi a problémám,erre elkezdi mondani,hogy adjak neki lázcsillapítót,és tegyek rá vizesborogatást,és ha ezekután sem megy le a láza,akkor hívjam megint az orvost! :evil: :twisted: Na én megmagyaráztam neki,hogy nem tanácsot kértem,hanem egy orvost.Megkérdeztem tőle,ha azt mondtam volna,hogy valaki haldoklik,akkor Ő azt válaszolta volna,hogy probáljam újraéleszteni,és ha nem sikerül,akkor hívjam megint az orvost?! :evil: Erre hebegett valamit,én meg megköszöntem a "segítségét",és közöltem vele,hogy már nem kérem az orvost! :evil: Teljesen kész voltam! :x :evil:
Kép
tünde733

Tünde: ez kész :evil: , komolyan... mi volt az, tanácsadó központ? és mi lett a vége? rendben van Jázmin?

most látom a vonalzódat, valamelyik nap eltűnt :)
Ne aggódj az AFP miatt, biztos ok minden.

A magneB6 helyett nekem sokkal jobban bejött a béres-féle cucc, abból elég volt 1 db per nap. Igaz, nem olyan finom, és nagyobb is, de annak legalább éreztem a hatását.

Csöre
csöre74

Csöre!Átvittük este a közeli városba,egy gyermekorvoshoz.Reggel azért elmentem a rendelőbe,és megkérdeztem a háziorvosunktól,hogy ki volt az a kis nő tegnap.senki nem tudta! :evil: Vagy nem akarta tudni!
Jázmin ma már "jobban" van,legalábbis ma még nem volt olyan magas láza.

Ma vettem egy olyat,hogy magneb6 extra.Azt mondta a dokinő,hogy ebből elég napi 1.

Kép
tünde733

Tünde: mély döbbenet :shock: mi az, hogy nem tudják? A lényeg, hogy Jázmin kicsit jobban van. De ha rajta múlott volna?! :evil:
A magneB6 extráról még nem hallottam, utánaolvasok :)

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Tünde, orvosos sztori :(

MAgnézium, én is szedem, kb amióta poz lett a tesztem (Rékusnál véreztem az elején, 6 hét fekvés volt, meg progitablettát is kaptam), így most a magnézium alap volt :)
mi mikor voltunk Ausztriában nyaralni, ott találtam egy pezsit, amiben több van, mint az itthon fellelt magyarokban, na abból bevásároltam a hátralévő 5-6 havi adagot :)
jut eszembe, megyek is meginni a mai adagot :)

kül voltam ma dokinál is, azt mondta, hogy ez a mélyen fekvő lepény nem gáz, közelebb nem mehet a méhszájtól, csak távolabb, majd 1 hó múlva kontroll-uh, de azért kicsit vegyek vissza...

KépKép

KépKép
winnie27

Sziasztok!

Tünde! egész egyszerűen elképesztő, amit művelnek egy kisgyerekkel! Gyógyulgat azóta?
Mi megbeszéltük a doktornéninkkel, és ilyen magas láznál kaphatják a gyerekek is az Algopirynt. A nagyobbik mostmár beveszi nekem negyedekben...( háromszor-négyszer adhatok fél tablettát-de az elég is) ha a kicsinek kell adni, akkor kanálban összetöröm és mézet rakok rá - nem szokott gondot jelenti. Egyrészt ez az ami leviszi, és valameddig legalább lent is tartja. Tényleg többször is említette, hogy ez a legerősebb lázcsillapító.
(régebben még a papírjában is szerepelt gyerekek részére is az adagolás)

Köszi a mocorgó-gratulációkat :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Sziasztok!

Winnie!Mi a neve annak a pezsinek?Anyukám kint él Ausztriában,hozatnék Én is vele.

Krisztina!Én úgy csináltam,hogy adtam neki egy kanál Nurofen szirupot,és hozzá egy negyed szem benuron tablettát.Na ettől már lement a láza! :) Tegnap napközben jól érezte magát,este volt egy kis láza megint.

Kép
tünde733

Tünde: értem, azt hiszem már hallottam róla, a benuron tabletta paracetamolos talán, igaz?
ha van bevált taktika, az jó, mert azért akárhogy vesszük nagyon rémisztő az olyan magas láz :( korábban rengeteget volt nálunk is :(
nem jó olyankor kísérletezni, hogy ez vagy az bejön-e ?

És örömmel hallom, hogy már picit jobban van Jázmin :)

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Tünde: örülök, hogy Jázmin jobban van. Nekem eddig nem volt a gyerkőcöknek nagyon magas láza, így nincs tapasztalatom, eddig elég volt a panadol szirup (azt szeretik is), 1 vagy 2 kanál. Mostmár talán elég nagyok máshoz is, sőt, a panadol lehet, hogy kevés lesz nekik, úgyhogy jegyzetelem a stratégiáitokat.
Közben szétmegy a fejem :( annyira nyomi ez az idő :(

Csöre
csöre74

Köszönöm az együttérzéseteket!Annyira jól van már ez az angyalarcú kisördög,hogy éppen most szedik szét a szobájukat az öccsével! :D :lol:

Megjött az AFP eredményem!!!!1.29
VZr kockázatának becslécse is negatív,a 18-triszómia(ezt nem tom mi :oops: ) is negatív.A down-kór kockázatának a becslése is jó,de ide pozitív van írva.Egy kicsit betojtam,de a védőnéni felolvasta,hogy a korom miatt írták ezt. :? Szóval nyugodjak meg,mert minden 35 év feletti nőnek ezt írják.Hétfőn kell mennünk a genetikai uh-ra.Remélem ott is minden oké lesz! :)
Kép
tünde733

Hali

Kriszta: Ha jól látom Bálint fiadnak szülinapja volt. Az istenke éltesse! :D

Én túlestem az uh-on, laza 2,5 óra várakozás után. Egy doki volt, de nagyon rendes. Miután mindent rendben talált percekig próbálta pocaklakó nemét kikukucskálni :lol:

Nem nagyon engedte magát. A doki a végén csak annyit mondott, hogy inkább lány, mint fiú, de nem látta jól. Így talán legközelebb majd megtudom.

Mi sajna lassan gyógyulunk. Viki már 4 hete náthás és köhög. Bár én már túlszárnyalom őt éjszakánként a fulladással.

Holnap megyünk nyaralni, 1 hét múlva jelentkezem.

Jó pocakosodást!

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Katica: köszi a köszöntést :D
nincs valamiféle allergiátok ami most jött elő?amiért ennyire elhúzódik a gyógyulás?

Tünde: de jó, hogy megjött az eredmény!
nézd csak mit találtam a 18-triszómiáról:
"Edwards-Kór (18-as triszómia)

Az Edwards-kór ritka és általában halálos rendellenesség, amely a magzat 18-as kromoszómájának számbeli többletére vezethetõ vissza. A szûrõvizsgálat hiányában a rendellenesség minden 7000. terhességben fordul elõ. "
Várjuk a hétfői Uh-d eredményét is :) az már mindjárt itt van :)

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Krisztina:Kösz a tájékoztatást :) Kedves tőled,hogy utána néztél :)
Már én is alig várom a hétfőt :oops: Hááát még a két kicsi :) Ádám azért szurkól,hogy fiú legyen,Jázmin pedig egy kislányért szorít :lol: István nagyfiam pedig tegnap azzal állt elő,hogy szeretné,ha a baba neve Luca lenne.Ha lány lesz.Szerintem valamelyik éppen aktuális csaja neve lehet :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagy dilemma előtt állok :? Hétfőn tuti,hogy javasolni fogják a magzatvíz mintavételt,és nem tom mi tévő legyek :cry: Eddig úgy voltam,ha jó az AFP eredmény,jó lesz az uh is,akkor nem megyek bele.De ahogy közeledik a hétfő egyre bizonytalanabb vagyok.
Lányok!Érdekelne a véleményetek!

Kép
tünde733

LÁnyok, nekem ma még nem mutatta meg magát :) egyébként teljesen rendben van minden kis alkatrésze :) ez még nem genetikai UH, úgyhogy sok mást nem mondtak, csak hogy korának megfelelő méretű (bár a combija jó hosszú :) kis csajos :)
Jövő héten megyek AFP-re meg utána a genetikai UH-ra.
Tünde: én nem mennék szurira, csak kicsivel vagyok fiatalabb nálad, nekem még nem szóltak, és nem is fognak miatta, de inkább nem kockáztatnék, akármilyen kicsi a kockázata... akkor, amikor vérből is ki lehet mutatni, igaz, fizetősen... Ha nagyon aggódnál. Hát, nem tudom, ezzel mennyit segítettem.
Jobbulást minden kisbetegnek
Csöre

Csöre
csöre74

Katica, ez a fulladás nagyon rosszul hangzik :( Jó nyaralást!

Tünde: az előző folytatásaként: főleg, hogy rendben voltak az értékeid...
Szegény István, rögtön arra gondolsz, hogy csaja van :D Egyébként a Luca aranyos, az enyémek az Eperkénél és az Almánál tartanak :D (ja, hogy fiú is lehet?!)

Csöre
csöre74

Sziasztok!

tÜNDE, Magnonorm a neve, ebben 365 mg (vagy nem tom, mi a mértékegység :)) magnézium van, az itthoniakban 250, v max 300.
grat az AFP-hez.
jó eredmények mellett én sem szuratnám magam szeirntem a helyedben , sőt biztos :) meg ha el is küldenek genetikai tanácsadóhoz, ott az értékek alapján számolnak egy valószínűséget a Down-kórra ha ennek a valószínűsége meg kisebb lesz, mint 1:200, ami viszont a vetélés valószíínűége lehet, akkor meg pláne nem. Szóval tanácsadó nélkül meg semmiképpen se szurasd magad szerintem.

Katica, jobbulást, és jó nyaralást!!!

nevek, hát azon mi is agyalunk, lánnyal nem lennénk gondba, de fiúbam egyelőre nem nagyon van közös nevező. mondjuk van még idő, tuti meg fogunk megegyezni. :)

KépKép

KépKép
winnie27

Jó reggelt!

Egy kicsit megnyugodtam,hogy ketten is úgy gondolkoztok mint én!Meg is nyugodtam :) Nem tudom mit izgulnak,hogy már 35 éves vagyok,holott mindenhol azt hangoztatják,hogy a 35 éves és elslőször szülő nőknél nagyobb az esély egy Down kóros babára :? Na mindegy...Megnyugodtam,ugysem lesz semmi baj.Egészséges a bébink! :)

Csőre:Lehet,hogy egy kis top modellt hordozol a pocidban? :D

Nevek:Először Ádám(5 éves)azt mondta,ha fiú lesz legyen a neve Spiderman(pókember) :lol: :lol: :lol: Ő a kedvence :lol: :lol: Erre Jázmin kitalálta,ha lány akkor Barbie :lol: :lol: :lol: :lol: Kész vagyok tőlük... :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy fiú névben gondolkodok jobban(megérzés) :oops: :) Bence,Balázs,Botond.
tünde733

Tünde: olyan mindegy, hogy 35 vagy 34, nem? Én 34 leszek decemberben... most mindenesetre megegyeztünk a doktornénivel, hogy a 18-20 hetes UH-ot az Istenhegyin csináltatom (nem a korom miatt :)), de hasiszuriról szó nem volt
A down kórt meg elvileg szűrték a 12 hetesen is, nem? Nem arról szól az orrcsontocska meg a tarkóredő? Vagy megint félrekapcsoltam? :? Nem, ugye?
http://www.gendiagnosztika.hu/gendiagno ... ebben.html
Még tanulmányozom...
Topmodel? Látnád a lányom :D most 140 centi 7,5 évesen... mi lesz még?! És a combija a hosszú neki is. Ha Kispocok is ilyen... hát szépen leszek, 10 évesen a fejemre nőnek :D (mert ugye én nem az a hosszúcombú fajta vagyok :))
Ha kiskandúr is lehet hosszú a combija :)
A Pókembernek is van valami civil neve, nem? Peter Parker (most néztem meg :)) Petike?
Hát, most egyelőre hagyom őket (gyerkőcöket) elmélkedni magukban, aztán majd ha sejtjük a nemét, akkor megkérdezzük őket is. Eddig én is úgy éreztem, hogy fiú, de elbizonytalanodtam :oops:

Csöre
csöre74

Csöre:Én is ezt mondtam a dokinak,hogy a 34 éveseket miért nem csesztetik ezzel a Down korral? :x Na mindegy..Nem emésztem rajta magam.Tényleg nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni :) (ezt pont én mondom :oops: )

140 centi 7,5 évesen????Nem semmi!Akkor tényleg modell alkat.Nálunk én vagyok 181 centi :) A nagyfiam örökölte a magasságomat,Jázmin anyósom kis termetét örökölte.Pedig úgy elképzeltem már,mint modellt :lol: :lol:

Csöre!Jó a vonalzód! :)
tünde733

:D köszi Tünde... Igazából csak teszteltem, hogy ugyanazt hozza-e ki a kettő :) de megtetszett :)
Én csak 163 centi vagyok, tehát lassan utolér :) Mindkét gyerek Apára hasonlít, ő 190 cm (a fiam is 128 cm 6 évesen). Lehet, hogy a Kis Szökevényetek is a te alkatod lesz, nem? :) Ki tudja, mire felnőnek, mi lesz a modell alkat...

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Tünde: igaz én fiatalabb vagyok de szerintem én sem vállalnám a szurkálást. Meg ha itt tartunk, úgysincs semmi gond - de ha valamit mondanának, akkor ki hozna olyan döntést, hogy elvegyék??? szerintem én nem... (főleg, hogy annyira biztosat nem is tudnak mondani) inkább felesleges macera az egész, amivel az anyukákat idegesítik :roll:

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Csöre:Nálunk Apa csak 175 centi.Kinöttem :lol: 20 évvel ezelőtt,mikor elkezdtünk járni,Ő volt a magasabb :lol:
Jázmin 8 éves lesz decemberben,és Ő 128 centi :? :lol: A kis dugó :lol: :lol:

Krisztina:Tényleg sokan mondják,az 50-60 éves nők,hogy az ő idejükben még uh sem volt.Sok fölösleges dolog van,amivel csak ijesztgetik a kismamákat!

Kép
tünde733

Tünde, komolyan mondom, ugyanez a 3 név forog nálunk is köztudatban :)
annyival, hogy Balázs valszleg nem, mert téli gyereknek nem szeretnénk téli névnapot, de amúgy az jön be mindkettőnknek leginkább. Bencével az baj, hogy én Benedeket szeretnék, apa Bencét (azért milyen komoly vitáink vannak, nem??? :lol: :lol: :lol: ), és most jött elő a a Botond :) hát majd meglátjuk :)

KépKép

KépKép
winnie27

Sziasztok!

Csöre: jó magas akkor a kislány! (nemsokára magasítók, ülések nélkül kocsiba ülhet veletek :lol: )

Tünde: megkérdezhetem, hogy ti hogyan oldjátok meg a gyerkőcök elhelyezését a kocsiban? Vagy eleve nem 5 személyes kocsitok van? bár nemsokára úgyis még nagyobb kell :)
Mostanában ezen rágom magam ugyanis... (nálunk a két fiúnak is ülés kell még-ezek hátul kétoldalt vannak, a babát a hordozóban pedig előre fogom tudni kötni, mert ugye ez az egyetlen, ami menetiránynak háttal köthető be, én pedig hátra beférek... dehát mégse igazán szerencsés, hogy pont a legkisebb nem lesz kézügyben :? hálistennek nincs légzsák, mert az csak bonyolítja a dolgot :roll: ) Szóval arra jutottam, hogy nagyobb kocsi mármint vagy 7 személyes kellene :lol: (ahhoz meg sok pénz :lol: )

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Ja, azért a többiek véleményére is kíváncsi lennék :D
bfkrisztina

Sziasztok!

Krisztina:Nekünk Toyota kis buszunk van :) Jó ,mert elől két személyes,és ha odateszem majd Pindúr Pandúrt,akkor Én is mellé tudok ülni :) Csak az a baj,hogy a hátul ülő kis ördögöket nem tudom szemmel tartani :lol:

Winnie:Mi a névnapokon nem nagyon szoktunk nagy bulikat tartani,így ezt nem is vesszük figyelembe.
a Benedek nálunk is felmerült.Most rájuk hagyom a döntést.Mármint a gyerekekre :lol:
Elvileg,holnap kiderül ,hogy ki lapul a pocakomban :lol:
tünde733

Sziasztok!
Krisztina: nekünk zafiránk van, ott be lehet kötni hátra is a babát. középen is 3 pontos az öv. Tapasztalataim szerint 3 ülés befér egymás mellé (legalábbis 3 emelővel már próbálkoztunk. Azért a lányom sem éri el a 152-t januárig :D Ha mást nem, én ülök hátul 2 gyerekkel, és a lányom elöl Apával. Mindenesetre tényleg ki kellene próbálni, végülis a hordozó már megvan (vagy még megvan).
Tünde: 128 centivel egyáltalán nem dugó a lányod :) az enyém októberben lesz 8. De ahogy elnézem az osztályát, inkább jellemző a 130 alatti, mint az afölötti magasság :) Fiam az óvodában már így is a legmagasabb volt (messze), hátmég, hogy marad még egy évet.... szegénykém, a nagycsoportosok is a válla alatt fognak szaladgálni :?
20 éve vagytok együtt a férjeddel? Nem semmi! Mi 14 éve, de azóta csak ő nőtt 4 centit, én már nem :lol:

Csöre
csöre74

Csöre: :D :D épp a zafirát nézegettük tegnap itt a neten, csini is meg tágasnak tűnik

oké az ötlet megvan :idea: , :arrow: már csak pénz kellene :lol: :lol:
Na majd egyszer... :roll: :roll:
(említettem is a férjemnek, hogy egy 7 személyes kocsiba jöhet még egy negyedik gyerkőc is : :lol: és képzeljétek nem mondott nemet, persze igent se...) de előbb azért jöhetne még egy nagyobb lakás is
Úgy emlékszem azt már meséltem nektek, hogy a harmadik gyerkőcre úgy bólintott rá, ha én meg cserébe beleegyezem, hogy ha olyan lehetőség adódik, akkor külföldre menjen dolgozni. :arrow: Ezért lepődtem meg, hogy nem találta képtelenségnek az ötletet :lol:

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Krisztina: nagyon elégedettek vagyunk vele. 3 gyerekkel szuper kényelmes, a két hátsó ülés meg bármikor előrántható, ha többen vagyunk. Viszont több gyerekkel annyira nem ajánlom, mert ha nyitva mind a 7 ülés, akkor a pakolás problémás: max 2 kicsi csomag fér el, hosszabb útra kell a tetőcsomagtartó, vagy utánfutó
Mi is használtan, hitelre vettük... másképp nem is ment volna. Igaz, ez sokkal rizikósabb. Viszont 2003-nál fiatalabbat keressetek, mert az idősebbekben 2 pontos a hátsó-középső öv. Nagyon nagy a választék, tele van velük a piac: érdemes nagyon alaposan körülnézni.

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Na mit mondtam nektek a megérzésemről?! :lol: :lol: Kisfiunk lesz!!!Ma voltunk a genetikai tanácsadáson.Hát szörnyű volt! :? Reggel 10-re értünk oda,éd délután 4-kor végeztünk! :evil: :evil: Borzasztó!Annyian voltak,hogy eszméletlen!Még jó,hogy a gyerkőcöket eltudtuk passzolni a sogórnőm lányához.Csak sajnos Ádámnak 39 fokos láza lett reggelre :shock: Most Ő a soros a tüszős mand gyuszival :cry:
Szóval minden oké,csak a kis fejében van egy 4 mm-es ciszta :? Ez nem gáz,mert az első fiamnak is volt,és 2 hét alatt felszívódott.Na és persze feltették a várva várt kérdést :? A magzatvízvizsgálatot.Annyira mgtudják ilyeszteni az embert :x Visszautasítottam!Most olvastam a leletet ,és ezt írták rá,ez érdekes:A gravida életkora és a biokémiai szürővizsgálat eredménye alapján a magzat Down sy. kockázata 1/3733,melyet az uh lelet tovább csökkent.Na és ez a lényeg:Prenatális kromoszóma analizis nem feltétlenül indokolt!
De azért előtte jól beilyesztenek! :x :)
tünde733

Tünde! Gratulálok a kiskukacoshoz! Ez aztán tényleg megérzés! :o :D és annak is örülök, hogy nem piszkálnak a magzatvízvizsgálattal :) Tényleg annyira felesleges riogatni a kismamákat :(

Ádámnak pedig mielőbbi gyógyulást kívánok!

Csöre: a kocsitéma valószínűleg 1-2 (?)évig húzódik, egyelőre tájékozódni próbálunk, hogy mi az ami szóba jöhet, de ez a zafira tényleg megtetszett... köszönöm az infókat...
(egy helyi kínálatban 2002-es évjáratút láttunk 2,2M Ft-ért... és akárhogy nézem, ha lenne ennyi pénz -akár kp, akár hitel formájában, az elég lenne ahhoz, hogy nagyobb lakás felé kacsingassunk...és az fontosabb lenne.. vagy nem tudom...) de akkor mostmár azt is tudom, hogy attól egy évvel fiatalabbat nézzünk :)
:oops: Nálunk már nagy kiadás volt a mostani Feliciánk is (1995-ös) és 2 éve újítottuk a 120-as Skoda után
Nézegettük még a Ford Galaxy-kat és a Seat Alhambrakat is, azokból olcsóbb lenne a korábbi évjárat, de nem annyival, hogy megérje azt választani... De egyelőre tényleg csak tájékozódni szeretnénk :)

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Tünde: örülök, hogy rendben a babó, és nem kell a magzatvíz vizsgálat. Gratula a kiskukishoz :) Azért nem semmi a 6 óra várakozás. Már a gondolattól rosszul vagyok.
Ádámnak jobbulást kívánok. Hát, ilyenek ezek a fertőzések, végigcikáznak az egész gyerekseregen :(

Krisztina: a Ford Galaxy és a Seat Alhambra sokkal nagyobbak. Érdemes átgondolni azt is, mennyibe kerül fenntartani. Hát abban, hogy a lakás vagy a kocsi a fontosabb, nem tudok segíteni :) Az te látod :)

Csöre
csöre74

Sziasztok!
El vagyok veszve teljesen, elutaztunk, névnapoztunk, folyton dokihoz járok :)
Tegnap megvolt az AFP, két hét múlva uh . Nem fogom addig kibírni!
Csajok! Annak idején nem említette valamelyikőtök, hogy csinál táblázatot? Ezzel mi van most? hogy áll?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok lányok!
Köszönöm a gratulációkat! :D Este elmegyek a hugimhoz,megpróbálom vele fel szekeneltetni az uh-os képet :) Olyan édes rajta,mert pont szopizta az ujját :D
Rendes volt a nő,mert kérdezte,hogy megmondja -e a baba nemét?Mondtam neki,hogy ha lehet akkor írja rá egy papirra,és majd otthon a gyerkőcökkel együtt szeretném megtudni.erre csinált még egy képet,megkérte,hogy forduljak el,és betette egy borítékba,és lezárta. :lol: :lol: :lol: Jázminnak este odaadtuk,hogy nézze meg,hogy mi lesz a baba.Aranyos volt.. :oops: kibontotta,fülig ért a szája,és nevetve,de egy kicsit csalódva mondta,hogy fiú! :lol: :lol: Mikor hazaértünk,az utcánkban mindenkinek elmondta,hogy fiú kistestvére lesz. :lol: Reggel is felkelt az ágyból,és mosolyogva mondta,hogy hááát fiú a kisbaba. :lol: :lol: Azt mondta örül neki.Már ma is többször elkérték a baba uh-os képét,hogy megnézzék :lol: :lol:

Mágnes:Mi a baj,hogy mindig dokihoz jársz? :?
A táblázatról,amióta kérte a Mash (úgy tudom ez volt a neve),azóta nem is járt itt. :?
tünde733

tünde:
igazából semmi ,csak pajzsmirigy beteg is vagyok, és ez havi 2-3 alkalmat jelent, plusz a vérvételek, uh-k.... Így folyton úton vagyunk :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Tünde: akkor Jázmin az uh-s képről látta rögtön hogy fiú??? vagy felírta külön az uh-s orvos/szonográfus?
Tényleg rendes volt tőle :D :D (a borítékozás, jópofa :lol: )

Mágnes:téged se irigyellek: éppen elég az orvoshoz-védőnőhöz elszaladgálni a gyerekek mellől a várandósság kapcsán, nemhogy még más nyavalyák miatt is mászkálni :(

Ma délelőtt fogorvosnál voltam: egy ezer éve tömött fogam volt nagyon érzékeny (meg amúgy is kellett a pecsét a kiskönyvbe) és mondta az orvos, hogy majdnem látni az ideget, úgy továbblyukadt időközben....(valamilyen gyógyszer van most benne, meg ideiglenes tömés-de ez nem gyökérkezelés)most még egy picit fájdogál.. ha így marad, akkor holnap mehetek vissza :?
meg a védőnő is telefonált, hogy jönne valamelyik nap...
Jövő héten pedig nekem is Uh :D :D

(bocsi, hogy most nem olvasok vissza, :oops: kicsit híg az agyam, de nem is emlékszem pontosan, milyen táblázat???)
:oops:

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Mágnes:Ez elég rossz lehet,és gondolom fárasztó is :? Minden rendben a pajzsmirigyeddel?Gondolom,hogy most,hogy kismama vagy,még jobban oda kell rá figyelni.

Krisztina:Neeeem,nem látta rögtön,hanem az ultrahangos nő ráírta a kép hátuljára,hogy fiú.DE amúgy simán lehetett látni,olyan jól sikerült kép pont a kukacáról :lol: :lol: :lol:

Hú téged sem irigyellek a fogdoki miatt.Ha tovább fáj,akkor ki kell húzni?

táblázat:még régebben felvetette valaki,hogy csinál egy táblázatot,hogy ki kicsoda ezen az oldalon,mennyidős terhes,hanyadik gyerek stb.De ez a valaki eltünt :shock: :) Mindjárt utána nézek pontosan

Kép
tünde733

TESSÉK KRISZTINA KIMÁSOLTAM NEKED?ERRŐL VOLT SZÓ:
mush589
Középhaladó felhasználó

Üzenetek: 457
Elküldve: 2008 Június 19 Csütörtök - 20:39

--------------------------------------------------------------------------------

latom azert itt eleg sokan vagyunk. gondoltam csinlanek egy tablazatot. elkudenetek priviben az adatokat?
felhasznalo nev, igazi nev, kor, kiiras ido pontja, eppen hany hetes+napos varandos vagy, hol fogsz szulni stb.
koszi
csak gondoltam jobban tudnank, hogy ki kicsoda
--------------------------------------------------------------------------------
tünde733

Köszönöm az emlékeztetőt :)
:oops: amikor csatlakoztam hozzátok nem olvastam végig az előzményeket :oops: ezért nem is tudhattam róla...
de így utólag úgy látom akkor sokan eltűntek... - legalábbis ebből a topikból

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Ja, szóval ha továbbra is fájdogálna ez a fog, akkor indul a gyökérkezelés...

És várjuk a kukacos uh-s képet, ha sikerült beszkennelni :D
bfkrisztina

A pajzsmirigyem most jól van, de havonta kontrollra kell járni, terhesen hamar romolhat az eredmény és az veszélyes.
Igazság szerint a védőnő még csak egyszer látott.... :oops:

Kép
Kép
Kép
mágnes

sziasztok! mar regen jartam itt!
azt hiszem van mit olvasnom megint. igyekszem bepotolni a lemaradast es akkor irok majd tobbet. remelem mindenki jol van!

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Tünde, grat a fiúhoz :)
ja, ari volt az uh-s néni :)

Mági, már hiányoltalak! mármint itt :)

Fogdoki, nekem is kéne menni, az nekem mumus, legutóbb múltkor terhesen voltam..... :?

Kocsi, nekünk nem téma, de nekem a Seat Alhambra nagyon tetszik :) Meg a Corolla verso. de jó drágák...
A Seat-tal az volt a vicces, hogy először pont Granadában az Alhambra parkolójában láttunk egy Seat Alhambrat :) addig nem is tudtuk, h van :) de ott jó volt látni. :)

Velünk pocakügyben mostanában semmi kölönös, legényke elvan, kaja után ált rendszeresen bejelenktkezik :)

KépKép

KépKép
winnie27

Tünde: de jó fej volt a doktornéni :) Azért Jázmint is megértem: biztosan örül, hogy kisfiú, de gondolom, lányra számított. Ettől függetlenül a fiú tesót is naygon fogják szeretni :wink:
Winnie: a Seat Alhambra, Ford Galaxy és a VW Sharan ugyanarra az alvázra épül, közel ugyanazzal a kasznival, max a motorban van némi különbség.. ha van meg persze a felszereltségben, belsőben, stb...
Mush: pont amikor meg lettél idézve :D
Krisztina: azért tűnhettek el sokan, mert van egy párhuzamos topik a várandósság alatt ... azt is szoktam néha olvasni, de írni oda nem írok (csak még a 2009. januáriba :D)
Mágnes: én is csak egyszer voltam a védőnéninél... hogy kijönne ide?! hát ne tegye... miért jönne? be tudok én menni, ha akarok :wink: majd 1 hónap múlva az AFP-vel és a genetikai UH-al
Krisztina: jobb kinyírni a gócot... nekem az arcüregemre húzodott egy foggyulladás (vagy fordítva, ezen ment egy ideig a témázgatás), mindenesetre gyökérkezelés után jött egy arcüreg-műtét :( nem rémisztgetés, biztos nem tartassz még itt, csak tényleg nagyon oda kell figyelni
Velünk semmi különös, a tegnapi mélypont után ma egy kicsit jobban vagyok, Kispocok éppen kalimpál :)

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Megvagyunk mi is :) Egyáltalán nincs időm írni, nagy bánatomra. :cry: Átolvasni is csak nagyon felületesen sikerült :cry: :oops: Örülök hogy mindenkivel minden ok, babák rendben :D Megpróbálok visszakapcsolódni...holnap megyünk 4d-re, annyi hülyesség jár a fejemben ezzel kapcsolatba :oops: Nem is nagyon tudok másra figyelni 8) Vérnyomásom elkezdett felfelé kúszni, 130-140 es, úgyhogy nem úszom meg ismét :? Közben a Ricsinek vett lakást pakoljuk ki és áruljuk, helyben akarunk venni helyette egy másikat, azt is keressük. Nagyon rossz hogy pesti a lakás, állandóan fel kell rohangálni valamiért, pont most álltak neki fűtéskorszerűsíteni meg panelprogramozni is akarnak :twisted: . Közben a nagyim csecsebecséit is áruljuk, rengeteg mindent összegyűjtött, reméljük legalább az ügyvédi költségeket fedezi majd :roll: Jövőhéten kezdjük itt a felújítást, fogalmam sincs hogy leszünk kész decemberre ráadásul a leendő gyerekszobát bontjuk, nagyobbítjuk és utána még a mi szobánkat is szigeteljük, ablakcsere is lesz. És ha kész utána a Ricsit külön kell szoktatni mert még együtt van velünk egy szobában. Nem fogunk unatkozni :lol: Tömören ez van most velünk, ja és a ricsinek lett egy csaja :lol: :lol:

Holnap 4d, pénteken megyünk pestre lakást pakolni, leghamarabb a hétvégén tudok újra jönni :? de jövök :D Jók legyetek, puszi mindenkinek :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Momi: nem semmi sűrű időket éltek ... a 4D szuper lesz, ne aggódj :) főleg, ha ilyen magas a vérnyomásod. Tudom, könnyű mondani :wink: de még én sem voltam 4D-n. Majd 13-án a 18-20 hetes UH.
A lakást meg lehet, hogy jobban el tudjátok adni korszerűbb fűtéssel, vagy úgy, hogy már megkezték... az sem mindegy.
Decemberre mi sem leszünk kész a bővítéssel: hiányzik egy marha nagy adag pénz padlóburkolásra, ajtókra, meg a berendezésre... úgyhogy Kispocok jön velünk egy szobába. Pedig szerettük volna külön... sajnos a másik kettőt elkényeztettük, még most is (! 7,5 és 6 évesek) csak velem alszanak el :oops: ez van, remélem, ha saját szobájuk lesz, könnyebb lesz őket rávenni a különalvásra.

Csöre
csöre74

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?