aliznal meg 2-3 eves koraban is csodat tett egy beethoven zongora-szonata, amit a terhesseg alatt hallgattam sokat, s pl. utana, ha utazaskor nyugos lett az autoban, erre mindig elhallgatott. de borisznal nincs ilyen, hacsak nem aliz gyerekzenei, ki is probalom a gryllus vilmost, aliz kedvencet:-)
egyebkent aranyos volt borkovics, mert a delutani nyugosseg-siras oda vezetett, h. mar a kezemben volt vacsi kozben, ahol nyugolodott, de egyszer csak felnezett ram (furan kitekert nyakkal), s 10 percig ugy lesett, dumalgatott es vigyorgott, majd utana ujra nyugoskodott, de a 8-as furcsi szopcsi utan f9-kor beraktam az agyaba, vigyorgott, s egy szo nelkul bealudt, s csak 4kor kelt (uj rekord!!), majd utana 7-kor, de akkor csak par kortyot evett, inkabb nyomni-nyogni ebredt fel (en is kiprobalom mar az espumisant, bar allitolag ugyanaz a hatoanyaga, mint az infacolnak, de ezek a hajnali tobb oras nyogesei elegge kiboritoak.)
bar a melleim nem jol viseltek ezt az ejszakai hosszabb kihagyast, mivel 4-kor csak 1 mellett hasznalt, a masik mar annyira bedurrant, h. attol nem tudtam aludni, hetkor is csak alig-alig evett belole. de inkabb megszoknam ezt:-)
ma meg elmentunk a zelionhoz, meg vasarolni, azt a 2-3 orat vegigaludta, hazajottunk, szopcsizott, s bealudt ujra mar 2 oraja. bar meg nem jott el az igazi kritikus delutan, de ha eljon, akkor vegre kiviszem setalni, bar ezzel a nathaval nem sok kedvem van. (vicces ugy szoptatni, hogy folyamatosan fujom az orrom, s kohogorohamok jonnek ram, amire borisz abbahagyja a szopcsit, s csak bamban nez ram:-)).
tina,
borisz, aliz pl. sose aludtak be szopcsinal, azaz ha igen, akkor rogton kinyitottak a szemuket, mihelyt leraktam oket (igaz, en bufi utan rogton lerakom), aztan utana vagy bealszik, vagy vigyorog, vagy jatszunk, vagy nyugos. persze attol fugg, mikor aludt elotte.
most mar 2-3 orat is bir ebren, de masfel-ket ora ebrenlet utan azert mar kritikus a jokedve...sot!