Sziasztok!
Annát több, mint egy órája leraktam aludni, és még mindig dumál! Pedig 3/4 6-kor kelt... Nála a napi 3 óra alvás (2 részletben) össze szokott jönni, és ált. éjszakánként is csak a cumi miatt ébred. Mostanában amiatt is csak ritkán (kopp-kopp-kopp).
Ádám viszont féléves korától csak 2 órát aludt, egész bölcsi végéig. De itthon már több, mint egy éve nem alszik nappal, és most már az oviban is csak ritkán. Éjjel 9 órát alszik, de azt nyugodtan.
Ed!
Jobbulást kívánok én is! Hát ez pocsék pár nap lehetett!
Ádám nyáron kapott el vmit, magas láza volt és négy napig ment a hasa. Szerencsére Anna nem kapta el.
Csak jótanácsnak írom: ha pár éves, nem pelenkás gyerkőcnek hasmenése van, érdemes neki is kenni a fenekét (csak a végbélnyílás körül) popsikenőccsel! És ne használjatok nedves törlőkendőt! Inkább langyosvizes öblítés+szárogatás. Szegény Ádám nagyon szenvedett, mert a napokig tartó hasmenés miatt szinte sebes lett a popsija, és későn kezdtem kenni.
Noémi!
Remélem, Szabi hamar rendbe jön, jobbulást Neki!
Lilla!
Ádám kb. 9 hós koráig csak anyatejet (üvegből), a vége felé egy kis tápit + némi gyümölcsöt és tejpépet evett. Szóval nála a fehérjebevitel megvolt, de a főzelékek egyáltalán nem mentek, meg a kanalazás úgy általában. De ő 9 kiló fölött volt így is, a sok tejnek köszönhetően, és a tápszert, babatejet, tejpépeket gond nélkül ette később. Tényleg, babatejet nem próbáltál adni Roncsinak? A gyümölcsös Milumil 3 nagy kedvence volt Ádámnak, és 9 hós kor után adható.
Egyébként lehet, hogy tényleg ilyen alakt, mint Noémi is írta. Nekünk is van ilyen ismerősünk, és teljesen egészséges kislány!
Szép lehetett Tokajban! Roncsi, a kis pincejáró!
Most meg Eger, egész hozzászokik a leányzó!
Boeske!
Akkor minjárt kész a tetőtök, a cserepezés gyorsan megy!
A szüleim nyáron újíttatták fel a házat (tetőcsere, szigetelés, nyílászárócsere, tetőtérbeépítés), jó nagy kosz meg zaj volt egész nyáron! De most teljesen megújult az amúgy 30 éves házunk!
Zenebölcsi nálunk is van, szeretnék majd menni Annával. Tapsolni meg táncolni már tud!
Szilpa!
Én látom a képet a vonalzódon!
Csak a kor nem stimmel sok babánál, Annánál sem!
De azért jó, hogy feltetted a képeket, Kende még mindig szuper!
Sudi!
Fürdős Gery is nagyon aranyos!
Mindjárt megpróbálok videót is nézni!
Aztán megyek a dolgomra, úgy hallom, mégiscsak kifáradt a csajszim!