Na, szép jó reggelt!
Edit!
Hogy vannak a gyerekek? Mentek ma dokihoz Virággal? Talán hamar tú lesz raj! Barni biztos javulgat, ha az étvágya rendben.
Nagyon jók a képek a gyerekekről, annyira szépek! És te is nagyon csinos voltál!!!
Nekünk sima kádunk van, és bele lehet tenni egy székszerűt, abba a gyereket. Nem szeretem, mert a hátát nem lehet rendesen megmosni, kiszedni meg alig bírom őket belőle. Bár a lényeg, hogy Apa sem szereti, merthogy ő fürdet. Én már talán nem is tudom, hogy kell.
A tiétek bevált?
Nekem is Avent Isis mellszívóm volt VIA rendszerrel, én 7000-ért adtam el. Itt a nyári babás topicba írtam, és még aznap el is adtam. Remélem sikerrel használja, aki megvette, márciusban vettem, kb. 3 hetet használtam, és még garanciális 1 évig.
Nálunk mindkét gyerek forgatja a fejét mindkét irányba, de Marci pl. leginkább jobbra forul oldalra. Nem vettem észre, hogy nagyon csak az egyik oldalukat használnák. Mutasd meg Virágot a dokinak, abból baj nem lehet.
Eszegetjük az almát, most már pürét is. Marci eszi, Flórának annyira nem tetszik. Gőzöm sincs, hogy mennyi idő alatt jutunk majd el egy kaja kiváltáshoz. A mostaniakat elnézve, talán soha.
Most a héten sütőtököt szeretnék velük kóstoltatni, először gyümölcs, aztán zöldség taktikával. Meglátjuk, az hogy fog ízleni.
Zsuzsi: senkit nem érdekel a helyesírásod, egyébként nem vettem észre, hogy annyit rontanál. Majd szólunk, ha nem értjük, amit írsz. Egyébként nézzétek meg ezt a szöveget. Nem is a helyesírás miatt tudunk olvasni, az agyunk másként dolgozik:
"A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak, mkénit rdeeözndenk el a btűek: eyegüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen; ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlő, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jnleeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nemeyedgi btüeket, hnean tkeejssazakvat ovals.
Íme a bzoinytéik.
Úhygoyg tnseseek mkneit bkébeén hyagni a hleysersáii fmonisáokgkal!"
Mesezenén a mesefilmek zenéjét gondoltam, pl. Pumukli, Hupikék t., Süsü, stb. Vagy Miki Manó, ilyesmi. Nekem is van Halász J. lemezen több is, de sajna bakelit, lejátszóm meg már nincs hozzá. És átvenni sem tudom.
Tök jól megoldottad a pelushiányt, ne foglalkozz mással. Nekem lehet nem jutott volna eszembe, hogy pelus nélkül, aztán meg textilben.
Ezeknek a beszólásoknak soha nem lesz vége? Majd később meg azért szólnak meg minket, hogy milyen ruhába küldtük őket érettségizni?
Nekem mindig azt mondják, hogy milyen anya vagyok, hogy lerakom a gyerekeket a földre.
Pedig nem a kőre rakom őket, hanem szőnyeg+habtapi+pléd kombinációra.
DM-ből én megkaptam a bababónuszos cuccot. Kb. 3 hetet kellett rá várni. Egy-két termékminta volt benne azt hiszem, meg bónuszfüzet, amivel elég sok mindent olcsóbban lehet venni. Egyszer.
Liberós termékmintát szoktunk kapni, de állatkerti belépőt nem kaptunk. Nem mintha fel tudtunk volna menni...
Bmo!
Hogy van a füled? Nem jó hír, hogy a másikra is átterjedt. De talán ha eddig segített a gyógyszer, akkor most is fog.
Tali: Ha valaki jön a Balcsira, látogasson ám meg!!! Egyébként Keszthely van írva a nevem mellé tartózkodási helynek, de Sármelléken lakom. Ez onnan kb. 10 km. Csak gondoltam Keszthelyt talán mindenki jobban ismeri, Sármelléket meg max. a repülőtérről lehet beazonosítani. (Na meg ott is laktam 3 évvel ezelőttig.)
Julcsi!
Tök jó lehetett az állatkert, leszámítva a tömeget meg a délutáni esőt. De azért nem jártatok rosszul, ha ennyiért sikerült rucikat beszerezni. Ilyekor azért kicsit irigy vagyok, hogy nálunk gyakorlatilag nem lehet sehol vásárolni, Pesten meg mindenféle üzelet van. Azt mondjuk soha nem fogom megérteni, hogy Ikea 2 van Magyarországon, és mindkettő Budapesten.
A kilók miatt ne legyél depis, majd lemennek. Ha meg nagyon zavar, akkor próbálj elmenni tornázni. Heti 2-3 alkalomman 1 óra a gyerekek nélkül neked is jót tenni, annyira nem is sok, és még mozoghatnál is. A diéta is biztos jó, én nem tudtam még soha rávenni magam.
Nekem azt hiszem szerencsém volt. Soha nem voltam egy anorexiás típus, 60 kg-mal kezdtem a terhességem. Kb. 13-14 kg-ot szedtem fel összesen, és a szülés után új ruhákat kellett vennem, mikor kijöttem a kórházból, mert az összes régi leesett rólam. Szóval vékonyabb lettem, mint voltam. Persze hasam maradt kicsi, és hát az állagáról ne is beszéljünk, de összességében jól jöttem ki az egészből. Pedig végig azt mondtam, hogy nem érdekel mennyit hízok, a gyerekekre való tekintettel nem fogok koplalni. Ha 30 kg jön fel, akkor annyi. De szerencsére nem jött. Viszont sajna már szedtem össze szülés óta kicsit úgy érzem, de nem is csoda, hiszen legtöbbször csokit eszek, vagy valami marhaságot, amit nem kell főzni, melegíteni, és el is telít egy időre, mert nincs másra idő legtöbbször. Bár mindig is csoki és szénsavfüggő voltam, szép kombináció.
Egyébként én úgy tudom, hogy ikerterhesség utnán támogatja a TB a plasztikát, de utána kéne járni, hogy tényleg így van-e. Bár engem nem érint, soha nem tudnék kés alá feküdni emiatt.
Na, majd írok a tegnapi napunkról, de ezt most elküldöm, mert már nagyon hosszú lesz.