Na jól kipanaszkodtam magam az ősziben is, mostanában alig írok oda, ha van egy kis időm akkor inkább ide.
Gratulálok Zita tolatásához, akkor a talin Jackkel tolathatnak együtt
.
Tünde, én is elolvastam az összes Harry Pottert, csak angolul, úgyhogy az utolsó részt én még terhesen faltam fel 2 nap alatt.
Márti, azért gondolom, hogy nem az éhségtől ébred, mert még félig alszik, amikor felsír, és fúrja bele a fejét a matracba. Qrva fogzás, és még hónapokig is eltarthat. Ma különösen fájt neki, nagyon nyugtalan volt egész nap, mindent mániákusan rágott, a cicimet is jól megharapdálta
.
Olyan aranyosak vagytok, hogy így drukkoltok, annyira jól esik.
Timi,
Örülök, hogy minden rendben volt a kontrollon, bőrgyógyászat
. Tényleg magánban kellene megpróbálni.
Az én könyvem (nagyon jó, sok okosságot tanultam belőle), ha a gyerek már tud ülni a babakocsiban, magyarul nem csuklik össze, akkor már feljebb lehet emelni, akár 4hós kortól.
Azt is írta, hogy ne buzeráljam a köldökcsonkot alkohollal meg hintőporral, hanem hagyjam békén, magától sokkal könnyebben gyógyul. Így is tettem , és nagyon szépen leszáradt és leesett. Mondjuk ezt mondta az ikrek anyukája is, Írországban és az Egyesült Királyságban ez a gyakorlat, az alkoholozást/hintőporozást már több mint 10éve nem ajánlják.
Az ír vaj nagyon finom, de én megeszem a magyart is, nem vagyok finnyás, nem úgy mint vadférj. Neki csak az ír kenyér a kenyér, az ír csoki a csoki és sonkából is csak 1 fajtát eszik meg, de az sem az igazi.
Tünde, jó utazást holnapra!
Manka