Sziasztok!
Visszaolvastam szerdától, nem volt semmi! Biztos lesz olyan hozzászólásom, ami Számotokra már elavultnak tűnik, de néha bizony nem tudom magamban tartani a mondandómat, ami a leveleim hosszából már szerintem eddig is látszódott
Mamy!
A 12. hetinek mondott nyaki redős uh-ot, nem a betöltött 12. héten, hanem a 12-13. héten szokták csinálni. Nekem Marcinál is kb. ilyenkor a 12. hét vége felé csinálták.
Gratulálok a húgodnak is a pocaklakóhoz! Neki is jó pocakosodást! Közel laktok egymáshoz?
Kata!
Nekem nem kellett genetikai vérvétel, de ha Neked indokolt persze, hogy meg kellett csinálni. Örülök, hogy okés lett az eredmény.
Én is a Praxist tudom ajánlani 4D-re, kb. 3 hétre tudnak időpontot adni emlékeim szerint. És itt a Babaneten a főoldalon van egy link uh-os képekre, ott ha regisztrálsz, kapsz 1000 Ft-os kedvezményt náluk!
Pontosan melyik utcában is laksz? Mert már elvesztettem a fonalat. Házszámot nem kérek
Én sem tornáztam a terhesség előtt, így én sem most fogom elkezdeni, de van itthon kismama kazim, azt hiszem arra fogok mozogni majd egy picit. Sajna az érdi tornára én nem tudok járni, mert Marcit nem tudom kire bízni. Tudtommal mindenhol kérnek orvosi igazolást, hogy járhass tornázni, jógázni stb.
Nem voltunk Marcival dokinál, mert "csak" az orra folyik, láza nincs, a torka rekedt egy picit. Ha köhögne, rögtön mennénk. Ebben sajnos kialakul egy idő után egy kis rutin, hogy minden orrfolyással nem kell dokihoz vinni a prücsköket, mert akár a fogától is lehet. De majd 1 év múlva
Manka!
A 8. héten nekem is egy kukacra emlékeztetett Ketteském, most meg mindene olyan szépen látszódott, még a kezein az ujjacskáit is meg tudtuk számolni
Neked is hihetlen lesz majd a változás!
A vér- és vizeletvizsálat alapján kiderült valami? Remélem semmi komoly bajod a májad és epéd területén. Szerencsére nekem hasonló tapasztalataim nincsenek, de az étkezés biztos döntő lehet.
Gabi!
Te regisztráltál a kedvezményért a Praxisba? Még nem késő, sok kicsi sokra megy
Cupicica!
Neked rendületlenül kitartást az émelygésben!
Gratulálok a szívhangos uh-hoz
Gangi!
Köszönjük a drukkokat és gratula Lackódhoz
Zsuzsa!
Tündéri lehet Dávidod, ahogy gyógyítgat
Marcim még kis lököttke, a 14 hónapos kis fejével mondhatok én Neki bármit, akkor is beletenyerel a hasamba, stb.
Nálunk sincs hetente uh, de gondolom a dokid alapos akar lenni. Ne izgulj emiatt!
Andi!
Üdvözöllek és itt is fogadd gratulációmat!
Klassz, hogy a rosszulléteidnek búcsút inthettél.
Táblába mindkét dátumodat beírom, aztán majd meglátjuk...
Kriszti!
Jobbulást a megfázásból!
Gratulálok az uh-hoz és a szívveréshez!
A kora nagyjából mindegy, a fontos hogy szépen fejlődjön
Adi!
Nekem ez az uh. is hüvelyi volt, biztos azért is olyan szuper a kép
Tuti a méret, mert a doki is mondta, hogy már betöltött 13-nak tűnik, tehát 1 héttel idősebbnek, mint az általunk előtte bekalkulált kor. A 10. héten még "stimmelt" a mérete, aztán meglódult. Én sem izgatom magam, majd valami köztes időpontot belövetek a dokival szülésnek, mert elindíttatni semmiképpen nem akarom majd a dolgot.
Piró!
Érzékenység totál normális. Én az első terhességemnél elég érdekes dolgokat műveltem (most még nem tapasztaltam hasonlót), egyik pillanatban nevettem, másikban sírtam, minden komolyabb ok nélkül. Sajna a vége felé, a Párommal is sokkal könnyebben összekaptam minden kis hülyeségen. Erre majd figyelek, amennyire majd tudok.
Macifülke!
Gratulálok a szívhanghoz!
Én még nem hallottam, "csak" láttam, de már a látvány is egy csoda, hát még hallani
Ezen a babonás dolgon jót nevettem. Marcinak a nyakán van egy tűzfolt, olyan pici vesealakú. Akkor engem vesével dobáltak??????? Hogy nem vettem észre?
Nekem egyébként van itthon egy babonás könyvem, abban olvasgattam ilyen eszement dolgokat. Majd szórakozásképpen írogatok belőle!
Remélem a Ti Marcitok kiheverte az oltás szövődményeit.
Eger
Már én is nagyon várom a hosszú hétvégénket ott!
Csengő!
Most hogy már betöltötted a 13. hetet, berakhatlak a táblázatba?
Krisz!
Gratulálok Neked is a pocaklakó szívveréséhez
Én sem hallottam, de majd később Doplerral biztos Ti is meghallgatjátok, ahogy mi is Marcit
Jubi!
A kórházban nekem is ajánlgatták a ricinusolajat, de én inkább kúpot kértem. Szerencsére arra sem volt szükség
De most már tudom, hogy az olaj lehetőségével inkább nem élek!
A terhesség alatti vizsgálatok kötelező voltáról Katához hasonlóan én is úgy gondolkodom, hogy a dokinak igenis fel kell ajánlania a vizsgálat lehetőségét és ezek után az ember lánya eldönti, hogy igénybe veszi-e vagy sem. Pl.a 12-13 heti uh tuti benne van az orvosi protokollban, innentől kezdve a dokinak kötelessége lenne azt felajánlani.
Érdi csajszik!
Amint Marci és én is rendesen meggyógyultunk, szívesen találkoznék Veletek. Mivel nem tudom milyen idő lesz (derékig érő hó, vagy bokáig érő eső), így szívesen látnálak Titeket nálunk.
Oké? Marcival inkább a saját lakásunkat szednénk szét továbbra is, máséért nem vállalok felelősséget
Topiktali: Mindenkivel szívesen talizok! Nekem szerintem a hétvégi időpont lenne szerencsés, de gondolom a dolgozók többségének is, mert eddig sem tömegközlekedtem eddig Marcival (értsd: Marci 12kg + kb. 8 kg-os babakocsi + egyéb felszerelés), és asszem nem most szeretném elkezdeni.
Marci tartja a tegnapi szintjét, szépen aludt az éjszaka, kapja a vitamint és a köptetőt, szívjuk az orrát. A kedve szerencsére jó
Én talán egy kicsit jobban voltam ma, de a torkom piszkosul fáj és elég kótyagos vagyok. De asszem megmaradunk
A héten kitaláltam egy fiú nevet, ami Páromnak is bejön. Még ízlelgetjük a hangzását, de a táblába már beraktam. BENEDEK
Ugye, hogy hosszú voltam. Na azért ilyen horrorhosszú leveleket nem írok ám minden nap, nyugi
Puszi Mindenkinek: Melinda