Új privát üzeneted érkezett!

Szia Zita!

Kenguruzni általában a párom szokott, tegnap is ő vitte Barnust.
Sajnos tegnap nem vittünk gépet, így nem tudok képeket felrakni pedig a férjem nagy fényképező mániásKép Majd küldök képeket az ikrekről is, nagyon szép babák.
Az én férjem is mackós típus és sajnos neki is vannak problémái a magasvérnyomással. neki is sokat segít ha már csak pár kilótól megszabadul, de neki a szülei is elég betegek (szív, vérnyomás, cukor stb) így sajnos a géneiben van. Bár ő él a legegészségesebben a családban se cigi, se ital, sok mozgás, napi 1 kávé és hát ami az én érdemem nagyon egészséges kaja. Sajnos a szülei a sok betegség ellenére (Anyukájának már volt szívér cseréje) is dohányoznak nem is kevesetKép Inzulinozza magát, de azért nem diétázik, olyan jó igazi magyar kajákat esznek. Szóval az én anyósom is egy külön történet. Én sok mindennel nem értek egyet amit ők csinálnak, így nem is vagyunk egy hullámhosszonKép
Zsófi
gezso

Zsófi!
Fotómániás férj Kép
Naná, hogy jöhetnek ikres képek! Kép Persze rólatok is! Kép
Nálunk is volt szülői ágon hajlamosító tényző a magas vérnyomásra. Kép Én is kiakadtam, mikor anyósom csak annyit reagált erre, hogy ő is együtt él a gyógyszereivel. Kép Mi nem akarunk gyógyszerekkel élni! Egyébként most már én is jobban figyelek az étkezésekre. Ezért is csinálom a kertet, hogy legyen sok biozöldség! Kép Nálunk abból is probléma volt eleinte, hogy minek ültetek annyi "gazt" a kertbe, elég a krumpli, bab meg káposzta, abból lehet "rendes" ételt főzni. Kép Azért mostanra már ez is átalakult. Kép

Nálunk inkább csak a sütik jelentenek már kísértést, nem a töltött káposzta! Kép Kép Kép
zichy

KépAz ikrek és anyukájuk
KépApa és fia. Így alszunk miKép
KépUgye milyen erős vagyok?
gezso

Sziasztok!

Dávid már 11 óta alszik?! Nem tudom mi történt,max 2 órát szokott napközben, de az is már csúcsnak számít.Főleg bent a szobában.Nem értem!Kép
Inkább többször alszik keveset.Én mondjuk nem bánnám,ha rászokna erreKép
Délben kellett volna ennie,8 óta csak egy fél almát evettKép
Felébresszem?
Ildikó
ilgya1

Sziasztok Lányok! KépKépKépKép
Annyira hiányoztatok. Örülök, hogy újra együtt lehetünk. Írjatok ma nagyon sokat.
Vendég

Szia Anikó!

jöttem függeniKép Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Annyira vártam már, hogy jöjjön valaki. Itt böngészem a nagy semmit. Picurkám még alszik.
Vendég

Itt vagyok!!!!!Kép
zichy

Reggel nem indult a gépünk....

Aztán nagy nehezen bejutottam (alig 2 óra volt!!!!!), erre "zárva a lakás"...

Elvonási tüneteim miatt már reszkettem Kép , gyorsan megnéztem a postát, abban bízva, hogy hagytatok üzit...

Nem csalódtam bennete! Kép Kép Kép

De hol vannak a többiek? ! ? !

ÉS ki volt az a galád, aki így kitolt velünk????
Zsófi! Hogy lehet ilyet csinálni? ÉS ott vannak az adatok! Most mi lesz??

(Nem merek, csak félig virágnyelven írni... Kép )
zichy

Már csak Zsó hiányzik. Mi lesz velünk csajok. Hát már sose lelünk megnyugvást?
Vendég

Sziasztok!

Én is itt vagyok. A másik "dolognál" folyamamtban van az intézkedés. A párom már reggel óta hívja őket, de még nem vették fel.
Azért jó, hogy kapcsolatba tudtunk lépni.
Az én picurkám most aludt el. Én is álmos vagyok,mert éjszaka most többször fel kellett ébredni. Tegnap este óta még mindig nemjött vissza a munkakedvem, pedig akár hová nézek mindenről eszembe jut, hogy ezzel ezt kéne azzal azt kéne csinálni. Ma nem főzök, van egy csomó maradék éhen csak nem halunk.

Zsó
gezso

Írok nektek emailt. Abban bővebben tudok mesélni a "dologról"

Zsó
gezso

Teljesen megviselt ez a dolog! De jó, hogy itt vagytok!!!! Kép Kép Kép

Szia Judit! Kép Most láttalak meg, már csak Ildi és Zsófi hiányzik! Kép

Babácskák hogy vannak? Idő nálatok?
zichy

Zita! Nagyon jól adod elő. Ugye én mondtam, hogy ez a net és nem kell adat. Mentsétek a sajátgépetekre. KépKépKépKépKép
Vendég

Zsófi!
Mit csinálnánk nélkületek? Köszi!!!! Kép
zichy

Flóra tegnap fél 8-kor kidöltKép Aludt mindt a bundaKép Kép Kép

Megyek elolvasom a mailt

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Én nem kaptam. Azaz egyet kaptam reggel. Azóta van már másik is?
Vendég

Anikó!

Én már a saját gépemben sem bízok Kép (jó, csak újra kellene telepíteni, de mikor???? Nem tudom honnan, de egy csomó hülyeséget küldözgetnek ami tiszta baci, fertőz jobbra balra,egy csomót vírusírtózunk Kép )

Szóval az adatokat saját kezűleg körmölöm a noteszomba! KépBiztos, ami biztos!Kép

A "fazon", amit küldtél nagyon jó volt, az édi emotikonokkal együtt! Kép Kép Kép - nem ilyen fejecskéket szántam ide! Kép
zichy

Flóra Kép Kép Kép

Nekem volt vagy öt emil, mindjárt megnézem...
zichy

Lányok!

Mindjárt elájulok!!!!!!!!

Tekerjetek csak fölfelé! AZ ANIKÓ KÉPEI KÖZÖTT EGY IDEGEN APUKA VAN EGY KISBABÁVAL!!!!!!!!!!

Ez már horror......
zichy

Azon én is meglepődtem. Vajon hogy csinálták?
Vendég

Segítség lenyúlták a képemet. Ráadásul én voltam rajta. Ugye nem kell beszarnom ijjedtembe.
Vendég

Zsó! A férjed otthon dolgozik vagy eljár munkahelyre?
Vendég

Sziasztok!

Nem sértődtem ám meg,csak én ma 1 emilt kaptam és nem tudtam mi van.Kép(Zsótól)

I.
ilgya1

Képzeljétek elszámolták az adómat. Levontak harmincezret mikor nekem vissza járt volna.
Vendég

Ezek a csúnya könyvelők már csak ilyenek!!!!Kép
ilgya1

Reggel óta nem tudom felhívni a könyvalőt.Kép A fene a formáját.Kép Egész nap a telefonon fogok kotyulni? Még szerencse, hogy közvetlenűl a gép mellet van.Kép Különben megőrülnék.Kép
Vendég

Zsófi írt megint!! Megkaptátok?
Én válaszoltam, de úgy láttam, hogy csak neki továbbította a levelemet, pedig mindenki címét ráírtam ...
zichy

Képzeljétek én a kétbalkezes.Kép Tegnap úgy berántottam a rántott levest, hogy majdnem főzelék lett.Kép De nagyon fincsi volt.Kép Szegény családom még jó, hogy imádnak.Kép
Vendég

Ildi! De jó, hogy itt vagy! Kép

Anikó! Csak erélyesen! Ami jár, az jár!
zichy

Főzi-leves Kép Kép Kép
zichy

Zita! Csináld azt, hogy létrehozol egy csoportot az outlookba és akkor nem marad ki senki. Csak a csoport nevét kell kiválasztani.Kép
Vendég

Tegnap biztos jó sokat írtatok, én meg nem is olvashattam Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
zichy

Sziasztok!

A férjem nem itthon dolgozik, csak most még szabin van a héten (kerítés építés).
Ezt a képet én is láttam már régebben. Furcsállottam is, hogy ki az meg hogy kerül oda? Kép
gezso

Anikó! Köszi! Mindenképp megpróbálom! A férjem mutatta ezt a csoportos küldést, ez hivatalos forma, működnie kéne, de ugye én egy zseni vagyok, még ezt is el tudom rontani...

Anikónak főzőtündérkét, nekem informatikusat kérünk!!!!!!!
zichy

Felrobbanok!
Létezik olyan, hogy valahova nekem bekellt volna írni a magzatot. De mégis hova? Én már egyszer lejelentettem. Még hányszor kell? Ildi! Segítség! Önreviziót kell csinálnom.Kép
Vendég

De a te képed hova kerülhetett, Anikó????

Szép lenne, ha valami lehetetlen topikban bukkanna fel...
zichy

Mikor betöltötted a 12 hetet! Es kaptad is onnantól a pénzt. Kellene még valami??????? Ez új szabály?
zichy

Anyám azt mondja önreviziót csak az csinálhat aki a bevallást csinálta. Kép Mégis hülyének néznek ezek a könyvelésen? Én is közgázt végeztem.Kép Mondjuk az nem jelenti egyenes araányosan, hogy értek is hozzá.Kép De tudok varrni.Kép
Vendég

Lányok!
Talán ez nem a mi napunk???
Bátorítsatok egy kicsit, mert én tényleg beijedtem! Kép Kép Kép

Anikó! Judit! Sok sikert!
zichy

Hát persze, hogy kaptam a tizenkettedik héttől rendesen. Decemberbe bele is számolta akkor a többi hóban miért nem? Nem tünt fel ennek a hülyének, hogy az a gyerek amalyik decemberben megszületett az elötte magzat volt.
Vendég

Anikó!

Nem értem pontosan,most te csinálod a bevallást vagy a munkáltatód?Kép

A Zitának igaza van,már a 90 napon túli magzatot is figyelembe lehet venni a családi kedvezmény érvényesítésekor.Erről nyílatkoztál?
Ha Biust nem vetted figyelembe akkor jogos a követelésed.

Ha magad készíted a bevallást,akkor a munkáltatód által adott papírok alapján csináld.(M30)

Majd írd meg mire jutottálKép

Zita!
Írtó jók a képek!Kép(Ez volt tegnap a fő téma Anikó válása mellett)

Szia Judit,Zsó,Évi!

Jövök,csak Dávid nyügizik!Kép
I.
ilgya1

A munkáltatóm csinálja a bevallást. Annyit sikerült egyenlőre elérni, hogy megnézik és vissza hívnak.Valami igazolást hiányolnak rajtam. Én pedig leadtam azt hiszem mindent. A magzatra évközben megkaptam a kedvezményt. Évvégén viszont nem vette figyelembe mert nem volt valami igazolás. Akkor viszont vagy felkelett volna hívni vagy vissza kelett volna vonni az egészett.Nem? Amúgy nem tudod milyen igazolás kellene nekik amit a többi igazolással kellett volna jeleznem a bevallásomon amit kiküldtek. Azért remélem lesz valami. Előbb utóbb megkapom és lesz egy csomó suskám:KépKépKépKép
Vendég

Apám! Ma még semmit sem csináltam. Csak ezzel a szarral folalkoztam. Még be se ágyaztam.Kép Megyek kicsit rendbe kapom a lakást, aztán jövök.Kép Addi írjatok sokat.KépKépKép
Vendég

Sziasztok!

Anikó!

Én az ilyen adóbevallásos dolgokhoz annyira nem értek. Főiskolán fél évig tanultam közgazdaságtant és a 4 év alatt ebből az egy tantárgyból húztak meg. Aztán másodjára 2-el átengedett a tanár. Ja persze a fél osztály ugyan így járt, dehát mit is várnak egy humán csoporttól?? Kép

Judit!

Sajnálom, hogy a pénztündérke nem dolgozott rendesen nálad Kép Akkor mára meg van a programod!

Kicsit visszajött a munkakedvem, már megy a mosógép és készülök a fürdőt kisíkálni. Sose bírok magammal. Mi lenne ha még munkakedvem is lenne. Aztán mire pihenni szeretnék lehet teríteni vagy Barnuci követel magának. Na de hát ez édes teher Kép
gezso

Anikó!
Azaz igazság, hogy sokkal több információra van szükségem ahhoz,hogy segíteni tudjak.Kép
Ha ők csinálják,oda kellett volna nekik figyelni,hogy minden igazolás időben bent legyen.
(Még jó,hogy időben kiderült,a bevallás beküldési határideje,idén máj.20-a.)
Főznöd is kell?

Judit!
Ne idegeskedj,tudod..... Képtejcsike
Gondolj arra,hogy úgyis sétáltatok volna Bencikével,így összekötöd a kellemest a hasznossal.
Nagyon szemetek,fújKép Hiányoznak az ikonok,nektek,nem?)(Géppuska)

Nekem is egy csómót szenvedtek a Gyás-ommal,de a végén 3 havit kaptam egyszerre és így szép kis csinos összeg kerekedett ki belőle.Kép

Zita!
Remélem én is,hogy senki nem fog visszaélni az adatainkkal!Ezentúl jobban vigyázunk!Kép
(Annyira sajnálom pedig a képeinket!Kép)
Decoup.:Kép
A keretet hogy is csinálod?Kép
Sikerült elvinned a TW-et.(Már megint jól beégtem-tök ciki)

Zsó!
Kösz az infokat!Kép
Kerítés projekt,hogy alakul?

Mentek be ma anyósodhoz?

Évi!
Nem kaptad meg az email-t vagy Flóra nem hagy érvényesülni?Kép
ilgya1

Heuréka!!!!KépKépKépKépKép
Már meg is csinálták. Vissza fogom kapni!!! De jó!!!KépKépKép
Vendég

Anikó!
Hű,de gyorsak voltakKép

Te is már kész vagy a dolgaiddalKép

Szia Zsó!
Veled akadtam össze az előbb?
Nagyon csill-vill lehet nálatok!KépÁllandóan sika mikálszKép
Ildikó
ilgya1

Anikó!
Nézd az üzieink számát!Kép
I.
ilgya1

Nem. még sehol sem tartok. Mosni is kell, meg nálam is éppen a fürdőszoba sikamika volt mára betervezve. Főzés nálam fekete Lyuk. Mára kihagyom, veszek ki valamit a fagyiból.
Üzik= nagyon tuti!KépKépKépKépKép
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?